SACCSIV – blog ortodox

Probabil exista in iad un loc special pentru lucratorii din televiziuni, radio si marile ziare

Posted in Coronavirus, DICTATURA, iad, MASS-MEDIA, NOUA ORDINE MONDIALA, televiziune by saccsiv on mai 3, 2021

Dupa masa am butonat oleaca, sa vad ce mai e prin canale. Ajung si la Romania tv, in momentul in care realizatorul (sau ce-o fi el) impreuna cu invitatii dezbateau despre ceea ce orice om deja observa: se repeta cele de anul trecut. Masuri draconice, apoi oleaca de relaxare, dupa care iar masuri draconice si din nou relaxare cu pipeta.

Dupa ce si-a dat fiecare cu presupusul, i-a venit randul si lui Dumitru Coarna, care insa n-a apucat sa-si duca ideea pana la capat, caci il tot intrerupea respectivul lucrator din televiziune.

Fraza de inceput, pe care invitatul a apucat s-o zica, era interesanta: suntem supusi unui gigantic experiment social. Continuarea ideii poate ca ar fi fost si mai interesanta, insa realizatorul Romania tv a fost vigilent…

Alta. Zilele trecute, un nene si o tanti de la radio Romania Actualitati laudau de zor nu stiu ce cantareata, deoarece in clipul piesei, respectiva impreuna cu mai multe fete dansau cu … mastile pe fata. Si concluzionau ceva de genul: asa da exemplu, asa ar trebui sa faca toti artistii.

Astfel de manifestari ati vazut sau ascultat cu miile in mass-media, de peste un an, de cand a fost decretata pandemia.

Sa ne amintim si de inceputuri, de exemplu de indemnul lui Radu Tudor din 11 martie 2020. Iata cum pregatea el si Antena 3 terenul, pentru ca mai apoi populatia sa accepte mental mai lesne lockdownul draconic care a urmat:

Mai sus am dat cateva exemple din Romania. Dar la fel a fost cam peste tot.

Un lucru este indubitabil. Fara sprijinul mass-media, nu se putea infaptui tot raul ce s-a produs in lume in numele “luptei impotriva coronavirusului”.

Dar presa scrisa si audiovizuala nu s-a limitat doar la chestiunea Covid-19, ci a fost portavocea propagandei intregului spectru de actiuni ce duc la instaurarea Noii Ordini Mondiale. De aceea probabil ca exista in iad un loc special pentru lucratorii din televiziuni, radio si marile ziare…

Serviciul de Informații germane îi pun sub supraveghere pe negationiștii coronavirusului

Posted in Coronavirus, GERMANIA, teoria conspiratiei by Vali on mai 3, 2021

Sursa: https://www.nytimes.com/2021/04/28/world/europe/germany-coronavirus-deniers-surveillance.html

Protestatarii s-au adunat la începutul acestei luni la Berlin, împotriva măsurilor care au dat guvernului central mai multă putere de a institui măsuri pentru coronavirus. Credit…Sean Gallup / Getty Images

 Serviciul de informații interne din Germania a declarat miercuri că va supraveghea membrii mișcării din ce în ce mai agresive a celor ce neagă coronavirusul, deoarece aceștia prezintă riscul de a submina statul.
Mișcarea – alimentată parțial de teoriile conspirației – a trecut de la criticarea măsurilor de blocare a coronavirusului și a regulilor de igienă, la criticarea statului însuși, a liderilor săi, a băncilor, a presei și a globalismului. În ultimul an, manifestanții au atacat ofițerii de poliție, au sfidat autoritățile civile și, într-un episod larg mediatizat, au escaladat treptele Parlamentului.
Ordinea noastră democratică de bază și instituțiile de stat, precum parlamentele și guvernele, s-au confruntat cu multiple atacuri de la începutul măsurilor de reducere a pandemiei Covid-19”, a declarat Ministerul de Interne într-o declarație care confirmă faptul că părți ale mișcării negaționiste ar fi sub observație.
Anunțând decizia de a ține sub supraveghere teoreticienii conspirației, oficialii serviciilor de informații au remarcat legăturile strânse ale mișcării cu extremiști precum Reichsbürger, o rețea de grupuri care refuză să accepte legitimitatea statului german modern.
Mulți negaționiști de coronavirus spun că ei cred, de asemenea, în teoriile conspirației QAnon , iar protestatarii sunt văzuți frecvent făcând semne antisemite.
Mișcarea, numită Querdenken , comunică și recrutează prin intermediul rețelelor sociale și are o prezență mare pe serviciul de chat criptat Telegram, unde canalul său principal are 65.000 de abonați. Părți din AfD, un partid populist de dreapta german care este, de asemenea, sub supraveghere, s-au aliat cu protestatarii.
 Drept urmare, autoritățile înființează un nou departament însărcinat special cu gestionarea cazurilor care urmăresc să delegitimizeze statul.
Vestea vine la câteva zile după ce Germania a instituit noi reguli privind virusul care se aplică la nivel național și permit guvernului federal să aplice blocajele. De asemenea, sugerează că autoritățile cred că aceste grupuri ar putea continua să înflorească și să reprezinte o amenințare după încheierea pandemiei.
Crearea unui comitet de observatori oficiali de către agenția națională de informații, este primul pas într-un proces care ar putea duce la declararea grupurilor care neagă pandemia de coronavirus, neconstituționale și, în cele din urmă să fie interzise.
Pia Lamberty, psiholog și expert în teoriile conspirației germane, a avertizat despre legăturile dintre negaționiști și extremiștii de extremă dreapta. „Acest pericol”, a spus ea, „a fost mult timp subestimat”.
De Christopher F. Schuetze

Plângere a Mănăstirii Esphigmenou pentru difuzarea propagandei anti-vaccinare (traducere google din greaca)

Traducere Google:

Plângere a Mănăstirii Esfimenos pentru difuzarea propagandei anti-vaccinare

Sfânta Mănăstire a Muntelui Athos denunță public utilizarea numelui său de către terți fără permisiunea sa de a răspândi dezinformarea, știrile false și propaganda împotriva modalităților de abordare a pandemiei încoronate.

În afară de site-ul oficial al Mănăstirii (www.esphigmenou.gr) și de link-urile către alte site-uri ale Mănăstirii pe rețelele de socializare, nici Mănăstirea, nici Asociația Prietenilor Mănăstirii nu mențin alte prezențe pe internet.

Cu toate acestea, există site-uri web și profiluri pe social media (Facebook, Youtube, Twitter etc.), care poartă ilegal numele Mănăstirii noastre și colectează și postează zilnic orice articol pseudoștiințific despre pandemia care circulă pe internet, răspândind panică în sufletele oamenilor, pentru a-i împiedica de orice măsură să-și protejeze sănătatea de amenințare.

Aceste site-uri sunt construite și gestionate de persoane necunoscute din Mănăstire, care se ascund în spatele anonimatului. Din păcate, oricine, profitând de inerția autorităților, poate construi un site web pe internet, poate apărea ca un presupus prieten al unei Sfinte Mănăstiri și poate transmite orice fals dorește.

Astfel, sub promiscuitate completă, transmit propagandă anti-vaccinare, împotriva tuturor măsurilor de protecție și a testelor de diagnostic. Chiar și cele mai absurde induități sunt prezentate ca așa-numite porunci ale lui Dumnezeu (concediu!), acoperite cu argumente eretice și pseudoteologice.

Și dacă dezinformarea despre pandemie în general este în detrimentul sănătății publice, înțelegem cât de dăunătoare este atunci când pseudoștiința este combinată cu pseudoteologia cu crearea de remușcări pentru presupusa supunere față de dictatele Evangheliei!

Aceste site-uri web se referă la teorii ale imaginației bolnave, că vaccinările actuale se presupune că sunt destinate să reducă populația pământului în viitorul îndepărtat, în timp ce naysayers au reușit deja să salveze vieți, deoarece numărăm mii de decese cauzate de pandemie numai în Grecia și milioane în lume, dintre care mulți s-au îmbolnăvit pentru că nu au urmat măsuri de protecție ei înșiși sau rudele lor , rătăcitor de propaganda relevantă. Administratorii acestor site-uri web poartă în mâini sângele unor oameni nevinovați!

Din păcate, autoritățile s-au ocupat până acum doar de cazuri individuale de persoane care fac propagandă împotriva sănătății publice, ignorând ostentativ site-urile false menționate mai sus, care se numără printre cele mai importante surse de dezinformare din Grecia și pun în pericol sănătatea a zeci de mii de semeni.

Consecințele sunt plătite și de Mănăstirea noastră, întrucât primim mesaje cu jigniri și amenințări de proces, de la oameni care au riscat viața membrilor familiei lor din coroană. Consecințele, desigur, plătesc și pentru întregul Munte Athos, a cărui reputație este pătată.

Solicităm autorităților să își asume responsabilitățile și să își îndeplinească datoria. Inerția este complicitate!

Sfânta Mănăstire Esfimenos

Sursa: https://www.romfea.gr/agioritika-nea/43017-kataggelia-monis-esfigmenou-gia-diaspora-antiemvoliastikis-propagandas

 

Comentariu saccsiv:

In 2005 Patriarhul Constantinopolului Bartolomeu înfiinteaza o obste monahala impostoare, careia îi sunt atribuite toate bunurile Manastirii Esfigmenu (conturile din banca, vaporul…). Asadar, cei de mai sus nu stiu daca sunt aceiasi cu:

MANASTIREA ESPHIGMENOU din Muntele Athos este cumplit prigonita caci se opune Patriarhilor masoni din Constantinopol

 

Alexandru Petria: Cui nu-i plac manelele este rasist!

Posted in manele, rasism, Romania, TIGANI by Vali on mai 3, 2021

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/cui-nu-i-plac-manelele-este-rasist_1762843.html

Dacă v-am şocat cu titlul, ar trebui să vă gândiţi că realitatea este infinit mai şocantă şi descurajantă. O anumită parte a intelectualilor de stânga, cei conectaţi la ideologie globalistă, au reuşit să pună semnul egalităţii între inapetenţa la manele şi rasism. Este revoltător, monstruos, dar se întâmplă. Cam pe chestiuni din acestea, pe lângă problema homalăilor şi a lesbi sunt ei învârtoşaţi, nu fiindcă marele capital distruge felul de viaţă pe care l-am cunoscut. Sunt cu ciocul vivace pe subiecte minore, cu miză asemenea, extrem de convenabile neoliberalismului.

Până în prezent, s-a pus stavilă pe erupţia manelelor pe posturile publice. Corect, pe considerentul că sunt o dejecţie, nicidecum un produs cultural. Mâine-poimâine, după cum evoluează lucrurile, o să fii blamat dacă o să le crititici, fiind etichetat rapid de rasist. Dacă interpreţii sunt romi, înseamnă că e necesar să le permitem orice şi să-i admirăm.

Loredana Groza, cu ultimul ei clip, superlativ al hidoşeniei, a încins spiritele. Am ajuns ca lumea aptă la cap să nu se amestece în discuţie, de teama hoardelor de spălaţi pe creier, care proclamă că diva a făcut ce se cere, ce se aşteaptă şi prin urmare treaba este ok. Loredana a fost catalizatorul, nu contează ea în sine, tendinţa rămâne.

Ce să vă mai zic? Atenţie la ce glăsuiește Costi Rogozanu în ziarul Libertatea: „În orice caz, m-am gândit să scriu pentru a mia oară că, dacă nici hituri precum „Fericire”-a Loredanei, atât de cumințel, nu intră pe la radio, e mai clar ca niciodată că noi nu cu muzica avem probleme, ci cu un rasism scârbos tradițional, ăla conform căruia lăutarul trebuie să stea la locul lui, să nu vină să mănânce cu noi la masă, ăla conform căruia nu trebuie să locuiască cu noi în sat, ci undeva mai la margine.”

Fiţi sănătoşi şi să vă bubuie manelele în cap, de vă trage inima spre ele!

Autor: Alexandru Petria, scriitor