SACCSIV – blog ortodox

Alexandru Petria: Cui nu-i plac manelele este rasist!

Posted in manele, rasism, Romania, TIGANI by Vali on mai 3, 2021

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/cui-nu-i-plac-manelele-este-rasist_1762843.html

Dacă v-am şocat cu titlul, ar trebui să vă gândiţi că realitatea este infinit mai şocantă şi descurajantă. O anumită parte a intelectualilor de stânga, cei conectaţi la ideologie globalistă, au reuşit să pună semnul egalităţii între inapetenţa la manele şi rasism. Este revoltător, monstruos, dar se întâmplă. Cam pe chestiuni din acestea, pe lângă problema homalăilor şi a lesbi sunt ei învârtoşaţi, nu fiindcă marele capital distruge felul de viaţă pe care l-am cunoscut. Sunt cu ciocul vivace pe subiecte minore, cu miză asemenea, extrem de convenabile neoliberalismului.

Până în prezent, s-a pus stavilă pe erupţia manelelor pe posturile publice. Corect, pe considerentul că sunt o dejecţie, nicidecum un produs cultural. Mâine-poimâine, după cum evoluează lucrurile, o să fii blamat dacă o să le crititici, fiind etichetat rapid de rasist. Dacă interpreţii sunt romi, înseamnă că e necesar să le permitem orice şi să-i admirăm.

Loredana Groza, cu ultimul ei clip, superlativ al hidoşeniei, a încins spiritele. Am ajuns ca lumea aptă la cap să nu se amestece în discuţie, de teama hoardelor de spălaţi pe creier, care proclamă că diva a făcut ce se cere, ce se aşteaptă şi prin urmare treaba este ok. Loredana a fost catalizatorul, nu contează ea în sine, tendinţa rămâne.

Ce să vă mai zic? Atenţie la ce glăsuiește Costi Rogozanu în ziarul Libertatea: „În orice caz, m-am gândit să scriu pentru a mia oară că, dacă nici hituri precum „Fericire”-a Loredanei, atât de cumințel, nu intră pe la radio, e mai clar ca niciodată că noi nu cu muzica avem probleme, ci cu un rasism scârbos tradițional, ăla conform căruia lăutarul trebuie să stea la locul lui, să nu vină să mănânce cu noi la masă, ăla conform căruia nu trebuie să locuiască cu noi în sat, ci undeva mai la margine.”

Fiţi sănătoşi şi să vă bubuie manelele în cap, de vă trage inima spre ele!

Autor: Alexandru Petria, scriitor

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mucenicul said, on mai 3, 2021 at 10:49 am

    A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

    Apreciază

  2. […] Vali May 3, 2021 […]

    Apreciază

  3. Alex said, on mai 3, 2021 at 12:04 pm

    Sangele Sf Ianuarie nu s a lichefiat pentru al 2 lea an la rand!
    Ultima dată când acest dezastru s-a produs fie în Napoli, fie în Italia în general: „în 1528, când ciuma a devastat orașul, în 1939 la începutul celui de-al doilea război mondial, în 1943 în timpul ocupației național-socialiste, în 1973 când a existat o epidemie de holeră și în 1980 înainte de un cutremur teribil.
    https://www.gloria.tv/post/qumfiQm3deFt1KgKEp9ihwpk6

    Ca reamintire, în câteva zile (6-8 mai), creierii Plandemiei se vor reuni la Roma pentru o conferință de sănătate a Vaticanului, care se va concentra asupra necesității unui vaccin universal „pentru a îmbunătăți sănătatea umană”. Printre vorbitori se vor număra Anthony Fauci, CEO-urile Moderna / Pfizer, Chelsey Clinton, avocatul New Age Deepak Chopra și cardinalul Ravasi cunoscut pentru participarea sa la închinarea idolilor din Pachamama.
    https://www.ncregister.com/blog/vatican-health-conference

    Apreciază

  4. Calin said, on mai 3, 2021 at 1:12 pm

    Imi asum ceea ce postez: scârbos!!!
    Libertatea ta încetează acolo unde încalcă libertatea mea!

    Apreciază

  5. Clement said, on mai 3, 2021 at 1:49 pm

    Prima regurgitare institutionalizata a facut-o Patapievici cand a valorizat manelistii la Bruxelles prin Institutul Cultural Roman.
    Merita recitit : http://www.ziaristionline.ro/2011/03/20/claude-karnoouh-despre-legionari-dar-si-despre-plesu-liiceanu-patapievici-si-tiganii-din-romania-anticomunismul-si-grupul-de-dialog-social-sunt-o-gargara/
    Cuvantul „gargara” a fost ales doar pentru a „edulcora angoasele”, vorba unui mare jurnanist politic.

    Apreciază

  6. Eu said, on mai 3, 2021 at 8:35 pm

    Se pare că Loredana Groza nu mai are bani de operații estetice și recurge la manele.

    Apreciază

  7. tom beron said, on mai 4, 2021 at 8:00 am

    Un kokalar idiot

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.