SACCSIV – blog ortodox

Plângere a Mănăstirii Esphigmenou pentru difuzarea propagandei anti-vaccinare (traducere google din greaca)

Traducere Google:

Plângere a Mănăstirii Esfimenos pentru difuzarea propagandei anti-vaccinare

Sfânta Mănăstire a Muntelui Athos denunță public utilizarea numelui său de către terți fără permisiunea sa de a răspândi dezinformarea, știrile false și propaganda împotriva modalităților de abordare a pandemiei încoronate.

În afară de site-ul oficial al Mănăstirii (www.esphigmenou.gr) și de link-urile către alte site-uri ale Mănăstirii pe rețelele de socializare, nici Mănăstirea, nici Asociația Prietenilor Mănăstirii nu mențin alte prezențe pe internet.

Cu toate acestea, există site-uri web și profiluri pe social media (Facebook, Youtube, Twitter etc.), care poartă ilegal numele Mănăstirii noastre și colectează și postează zilnic orice articol pseudoștiințific despre pandemia care circulă pe internet, răspândind panică în sufletele oamenilor, pentru a-i împiedica de orice măsură să-și protejeze sănătatea de amenințare.

Aceste site-uri sunt construite și gestionate de persoane necunoscute din Mănăstire, care se ascund în spatele anonimatului. Din păcate, oricine, profitând de inerția autorităților, poate construi un site web pe internet, poate apărea ca un presupus prieten al unei Sfinte Mănăstiri și poate transmite orice fals dorește.

Astfel, sub promiscuitate completă, transmit propagandă anti-vaccinare, împotriva tuturor măsurilor de protecție și a testelor de diagnostic. Chiar și cele mai absurde induități sunt prezentate ca așa-numite porunci ale lui Dumnezeu (concediu!), acoperite cu argumente eretice și pseudoteologice.

Și dacă dezinformarea despre pandemie în general este în detrimentul sănătății publice, înțelegem cât de dăunătoare este atunci când pseudoștiința este combinată cu pseudoteologia cu crearea de remușcări pentru presupusa supunere față de dictatele Evangheliei!

Aceste site-uri web se referă la teorii ale imaginației bolnave, că vaccinările actuale se presupune că sunt destinate să reducă populația pământului în viitorul îndepărtat, în timp ce naysayers au reușit deja să salveze vieți, deoarece numărăm mii de decese cauzate de pandemie numai în Grecia și milioane în lume, dintre care mulți s-au îmbolnăvit pentru că nu au urmat măsuri de protecție ei înșiși sau rudele lor , rătăcitor de propaganda relevantă. Administratorii acestor site-uri web poartă în mâini sângele unor oameni nevinovați!

Din păcate, autoritățile s-au ocupat până acum doar de cazuri individuale de persoane care fac propagandă împotriva sănătății publice, ignorând ostentativ site-urile false menționate mai sus, care se numără printre cele mai importante surse de dezinformare din Grecia și pun în pericol sănătatea a zeci de mii de semeni.

Consecințele sunt plătite și de Mănăstirea noastră, întrucât primim mesaje cu jigniri și amenințări de proces, de la oameni care au riscat viața membrilor familiei lor din coroană. Consecințele, desigur, plătesc și pentru întregul Munte Athos, a cărui reputație este pătată.

Solicităm autorităților să își asume responsabilitățile și să își îndeplinească datoria. Inerția este complicitate!

Sfânta Mănăstire Esfimenos

Sursa: https://www.romfea.gr/agioritika-nea/43017-kataggelia-monis-esfigmenou-gia-diaspora-antiemvoliastikis-propagandas

 

Comentariu saccsiv:

In 2005 Patriarhul Constantinopolului Bartolomeu înfiinteaza o obste monahala impostoare, careia îi sunt atribuite toate bunurile Manastirii Esfigmenu (conturile din banca, vaporul…). Asadar, cei de mai sus nu stiu daca sunt aceiasi cu:

MANASTIREA ESPHIGMENOU din Muntele Athos este cumplit prigonita caci se opune Patriarhilor masoni din Constantinopol

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bond said, on mai 3, 2021 at 2:39 pm

  Pr Gheorghe Anitulesei

  Apreciază

 2. stef said, on mai 3, 2021 at 3:06 pm

  Populatia din India a inteles ca noul val de decese este produs de Vaxxinurile distribuite de guvern si ataca echipajele care se ocupa cu vaxxinarea :

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/india-people-attacking-govt-vaccine-nazis/

  „It appears that there may be yet another major cover-up going on because the people dying are alleged to be those who were vaccinated. The people seem to be rising up against those in government imposing vaccines and lockdowns. Meanwhile, CDC in the USA has announced a travel restriction from India.”

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ion a lui Axinte said, on mai 3, 2021 at 4:50 pm

  Hristos A Înviat!
  E vorba de Neo Esfigmenou care au baza in Karies si care au fost creati de Bartolomeu pentru a contracara pe adevarata Manastire Esfigmenou. Neo Esfigmenou, Kutlumus, Iviron, Pantocrator si Vatopedou sunt unele din manastirile care s-au vaccinat. De aceea sunt pusi sa scrie contra celor ce se opun vaccinarii. Pe aici nu-i prea baga nimeni in seama. Dar pe kk Bartolomeu il pomenesc toate manastirile afara de adevarata Manastire Esfigmenou. Sunt si nepomenitori dar doar la chilii si toti sunt prigoniti sau cel putin marginalizati.
  Maica Domnului sa va binecuvanteze!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Dana said, on mai 3, 2021 at 7:52 pm

  Multumesc pt. info cu istoricul manastirii Esfigmenu.
  Batolomeu stie ce a spus Domnul? Cine doreste e liber sa-L urmeze, nicidecum cu bate si blocade.
  Din Sfanta Evanghelie dupa Marcu Capitolul 8, ”34. Şi chemând la Sine mulţimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie.”

  Apreciat de 1 persoană

 5. Op era novus ordo said, on mai 3, 2021 at 11:09 pm

  Si bagat draku noada. Daca preotii nostri ar sti ca teologia actuala e influentata de zohar si cabala, ca ni se baga pe gat trancedentalismul suferintei date de Dumnezeu….si ni se cere pasivitate in numele smereniei. Hristos a fost luptator in misiunea de pe pamant, nu a facut meditatii budiste precum vrea elita ecumenista sa credem, sa stam capra si sa ne rugam pt blasfemiatori. Religia satanica e camuflata in ecumenism transcedental de tip budist, yng si yang, creatia si distrugerea, vishnu si shiva, e cabalism pentru mase. Aceasta manastire e condusa de masoni mistici si ecumenisti. Locul lor e la ONU, sa il laude pe satan/saturn, lumina stiintei.
  Doamne pazeste turma ta, ca nu o paste nimeni!

  Apreciat de 1 persoană

 6. mandilosul said, on mai 4, 2021 at 9:13 am

  Sa stiti ca e clar ca cei care nu au un mesaj politic corect, cei care propovaduiesc Adevarul cu orice pret si spun lucrurilor pe nume, cei care sunt impotriva vaccinurilor = sunt pe fata sau nu, prigoniti, amenintati etc.
  In fata noastra se instaureaza noua ordine mondiala. O ordine mondiala care se vrea ecumenista, ticaloasa, perfida etc.

  HRISTOS A INVIAT!

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: