SACCSIV – blog ortodox

Parlamentul Germaniei a ratificat „Agenda ID2020” (identitate digitala totala pe motiv de vaccinare) a Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizare GAVI / Elvetia face referendum pe 7 martie 2021

Posted in CIPURI, ELVETIA, GERMANIA by saccsiv on februarie 17, 2021

Global Research: Implanted “Vaccine Package” ID: Germany’s Parliament Has Ratified GAVI’s Digital “Agenda ID2020”

Identitate (ID) implantată prin „Pachet de vaccinuri”: Parlamentul Germaniei a ratificat „Agenda ID2020” digitală a Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizare GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization)

De Peter Koenig

Vești alarmante. Pe 29 ianuarie 2021 Parlamentul (Bundestag) din Germania a ratificat implementarea Agendei ID2020. Aceasta este o colectare centralizată de date generale electronice ale fiecărui cetățean în parte, la care ar avea acces fiecare agenție guvernamentală, poliția – și posibil și sectorul privat. Include tot ce se știe despre un cetățean individual, momentan până la 200 de puncte de informații, și, eventual, mai multe pe măsură ce trece timpul, de la contul vostru bancar până la obiceiurile dvs. de cumpărături, datele dvs. medicale (înregistrările vaccinărilor, bineînțeles), înclinațiile dvs. politice, și probabil chiar și obiceiurile dvs. referitoare la întâlnirile amoroase, și alte forme de intruziune în sfera dvs. privată.

Agenda ID2020 a fost concepută de Bill Gates ca parte a „pachetului de vaccinare”. Este susținută de Fundația Rockefeller, de Accenture, de Forumul Economic Mondial (WEF – World Economic Forum) și de GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare, acum numită pur și simplu Alianța pentru Vaccinuri), tot o creație de-a lui Gates (2001), cu sediul central la Geneva, Elveția.

GAVI este situată în vecinătatea OMS-ului. GAVI este numită parteneriat public-privat.

Partea publică este reprezentată de OMS și de o serie de țări în curs de dezvoltare;

Partenerii privați sunt, bineînțeles, o serie de companii farmaceutice, ca de exemplu  Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Merck & Co. … și Fundația Bill și Melinda Gates.

Comisia extra-guvernamentală germană cu privire la coronavirus, formată din sute de medici, virologi, imunologi, profesori universitari – și avocați, inclusiv dr. Reiner Füllmich, cofondator al Comisiei, este îngrijorată în mod deosebit de faptul că vaccinurile anti-coronavirus (Pfizer, Moderna) curente pot include nanoparticule care ar putea fi accesibile radiațiilor electromagnetice, respectiv 5G și ulterior 6G.

Exact ceea ce a fost prevăzut în proiectarea Agendei ID2020, la care Bill Gates și GAVI au avut un rol major, și, în acest caz, ID2020 ar putea fi implantat prin vaccin și ar putea fi accesat de la distanță de către calculatoarele, roboții sau algoritmii dotați electromagnetic (EM-geared) (a se vedea, A 37-a conferință a Comitetului Germaniei privind Coronavirusul, din 31 ianuarie 2021: “Eficacitatea și pericolele vaccinărilor anticovid curente din Germania folosind vaccinurile de tip mARN pe bază de nanoparticule”, originalul în limba germană este: „Wirkungsweise und Gefahren der aktuellen Corona-Impfungen in Deutschland mittels mit Nanopartikeln umhüllter mRNA-Impfstoffe – Corona Ausschuss Germany 37th Conference”).

Adoptarea Agendei ID2020 nu a fost încă aprobată de Consiliul Federal German, dar e puțin probabil să fie respinsă de Consiliu.

Agenda 2020 în Elveția

În mod similar, Agenda ID2020 – un act de identitate complet electronic – care conectează tot de toate pentru fiecare cetățean în parte, va fi supusă votului popular în Elveția pe 7 martie 2021.

Și asta nu este tot, guvernul elvețian vrea să externalizeze gestionarea Agendei ID 2020 către sectorul privat – incredibil!!! – Vă imaginați o bancă sau o companie de asigurări care face afaceri (și vinde) datele dvs.!!!! – Imaginați-vă doar ce se va întâmpla cu informațiile dvs. personale – de neconceput.

Pe termen lung – cine știe cât de lung – așa cum a prevăzut Bill Gates, proprietățile actului de identitate electronic, adică un câmp electromagnetic (EMF) – vor fi implantate în corpul tău, fie împreună cu un vaccin – poate că se întâmplă deja prin intermediul vaccinurilor anticovid, fie separat sub formă de nano-cipuri injectabile.

Teste preliminare au fost efectuate la mijlocul anului trecut în clasele școlare ale unor sate izolate din Bangladesh.

Cum e în firea elvețienilor să se complacă, este foarte posibil, dacă nu chiar probabil ca propunerea guvernului să fie acceptată pe 7 martie. Ce urmează apoi?

Este acesta începutul adoptării complet digitalizatei Agende ID2020 în întreaga Europă și lume?

Sau – poate că alte țări din UE au avut deja în vedere, în mod discret și în secret – fără a pune nicio întrebare (n.tr. poporului) – introducerea Agendei ID2020 în Constituția lor.

Pentru mai multe detalii despre Agenda ID 2020 – a se vedea mai jos.

The Coronavirus Vaccine: The Real Danger is “Agenda ID2020”

Pandemia Coronavirus COVID-19: Pericolul real este „Agenda ID2020”

De Peter Koenig, 26 aprilie 2020

Odată ce fiecare cetățean de pe planetă – potrivit lui Bill Gates – aproximativ 7 miliarde și ceva, va avea o identitate pe bază de cip implantat (ID-chipped), controlul unei mici elite globaliste va fi aproape total.

Cu ajutorul unui câmp electromagnetic și prin undele electromagnetice 5G/6G care permit introducerea și accesarea de date în corpul dvs. – controlul fiecărei persoane este aproape complet. Acest „aproape” se referă la accesarea planificată a undelor dvs. cerebrale.

Se presupune că acest lucru se întâmplă printr-o interfață creier-calculator BCI – Brain Computer Interface, numită Neurolink (https://neuralink.com) – dezvoltată de Elon Musk. (vezi video: https://www.youtube.com/watch?v=lA77zsJ31nA)

Prezintă o interfață de unde electronice cu creierul uman care până atunci va fi transformat într-un câmp electromagnetic (EMF), astfel încât să poată primi comenzi digitale care ne vor influența comportamentul, sau poate fi „oprit/închis” – Odihnească-se în pace (RIP) – după cum e cel mai convenabil pentru Cabala Globală.

Haideți să nu lăsăm acest lucru să se întâmple.

Peter Koenig este analist geopolitic și fost Economist Principal la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), unde a lucrat timp de peste 30 de ani pe specializarea de apă și mediu în întreaga lume. Ține prelegeri la universități din SUA, Europa și America de Sud. El scrie în mod regulat pentru ziare online și este autorul cărții Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed (Implozie – Un thriller economic despre război, distrugerea mediului și lăcomia corporativă) și co-autor al cărții scrise de Cynthia McKinney „When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” („Când China strănută: De la carantina Coronavirusului la criza politico-economică globală”), apărute la editura Clarity Press pe 1 noiembrie 2020.

Peter Koenig este cercetător asociat al Centrului de Cercetare privind Globalizarea.

 

Comentariu saccsiv:

Despre programul de identitate digitală lansat de Alliance ID2020 în colaborare cu guvernul din Bangladesh si alianța pentru vaccinare Gavi, cititi va rog mai multe la:

ID2020 și partenerii săi lansează un program pentru emiterea unui ID digital despre vaccinări

Tot acolo despre Alliance ID2020 si persoanele fara adapost din Austin (Texas).

Despre ID2020 cititi va rog mai multe la:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Despre Germania:

Germania neobolsevica: lockdown pana cand vor fi maxim 35 de infectii la 100 000 de locuitori. Specialisti in drept constitutional reactioneaza

In martie 2020, Ministerul de Interne German a angajat oameni de știință pentru a induce frica de coronavirus

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Florin said, on februarie 17, 2021 at 2:31 pm

    Dar sa vedem ce ascunde acest cuvant COVID

    Un lucru iarasi interesant este si faptul ca cuvatul COVID 19 citit invers ca in occultism aflam cuvantul DIVOC 91 Acest cuvant DIVOC transcris ca דיבוק se spune ca în ebraică ar înseamnă ceva – ar înseamnă posesie demonica.

    Dar ce este un dibbuc in folclorul ebraic sau divoc:

    De la Wikipedia, enciclopedia liberă
    În mitologia evreiască, un dibbuk (în idiș דיבוק din verbul ebraic דָּבַקדָּבַק‎ dāḇaq cu sensul „a se atașa” sau „a se lipi”) este un spirit malefic posedant considerat a fi sufletul despărțit al unei persoane decedate. Se presupune că acest spirit părăsește organismul gazdă odată ce și-a îndeplinit obiectivul, uneori în urma unui exorcism.[1][2][3]

    „A se atașa” sau „a se lipi” se pare ca acesta atasare sau lipire se va realiza cu noul vaccin de tip ARN

    Cuvantul ,,posedat,, tradus in ebraica rezulta acelas cuvant ca la dibbuk, דיבוק

    Dar ce este cel mai grav este faptul ca cuvantul posedat se scrie in ebraica folosid literele C, O, V, I, D.

    Din pacate nimic nu este intamplator, nu este intamplator nici faptul ca cuvantul covid inseamna posedat sau citit invers divoc 91 inseamna posesie demonica, dar nici cifra 19 nu este nici ea intamplatoare, cifra 19 citita invers ca in ocultism aflam cifra 91 sau mai bine zis anul 1991, anul conceperi antihristului, si anul inceputului planului lor de a duce omenirea spre o posesie demonica, aceasta posesie demonica fiind posibila prin acceptarea de buna voie a acelui vaccin dorit atat de mult de mai mari lumi si care cred ei ca populatia ideala pentru pamant este de 500 milioane de oameni, mesaj inscriptionat pe pietre îndrumătoare din Georgia

    Ce declara Henri Kissinger cu multi ani inainte de covid la intalnirea de la Wold Health Organiztion Council of Eugenics din 25 Februarie 2009:

    Odata ce turma accepta vaccinarea obligatorie in masa, jocul s-a terminat, e game over, sfarsitul jocului…
    Controleaza mintea oilor si vei stapani toata turma…
    Rarim turma si tot turma ne plateste pe noi pentru furnizarea de service de exterminare…
    Sunt cuvintele evreului Henri Kissinger, cel caruia ia pupat mana ereticul papa, si care papa se crede ,,loctuitorului Domnului pe pamant,,

    V A C C I N A T I O N = 666,
    132 + 6+ 18+ 18+ 54+ 84+ 6+ 120 + 54 + 90 + 84 = 666

    Cum funcționează vaccinurile cu ARN MESAGER,
    Vaccinurile pe baza de ARN MESAGER sunt studiate de peste 10 ani, iar rapoartele cercetătorilor arată că au un profil de siguranță foarte bun, Potrivit acestora, vaccinurile transportă informația genetică necesară pentru producerea proteinei Spike (care declanșează un răspuns imun împotriva coronavirusului) în organismul uman. Sistemul imun recunoaște proteina ca fiind străină și declanșează răspunsul imun în urma căruia se produc anticorpi. ARN-ul mesager este un transportor tranzitor al informației în organism. Nu influențează informația genetică a persoanei vaccinate și nu interacționează cu genomul uman ADN. Aceasta find o sursa oficiala.

    ,,ARN-ul mesager este un transportor tranzitor al informației în organism.

    Oare ce fel de informatie transporta dupa cele aratate mai sus :

    Spun sfinti parinti ca cei care au primit pecetea nu vor avea nici o sasa la mantuire pentru ca odata primita nu vor mai avea gandul la Dumnezeu. Probabil acest vaccine de tip ARN si care printer altele contine si celule din copii avortati (HEK-293 și PER.C6), va scoate informatia religioasa din om si va fi inlocuit cu o alta informati si anume posesia demonica, dupa cum concluziona si renumitului cabalist evreu Gershom Sholem despre posesia de către un dybbuk, cum ca lăsa victima ca pe un obiect pasiv, lipsit temporar de conștiința de sine și fără autocontrol în fața autorităților externe.

    De ce in ebraica, pentru ca antihrist provine din semetia lui Dan, deci va fi evreu.

    Pobabil cel care a primit vaccinul anti covid, nu va mai avea nici o retinere in acceptarea noului act biometric insotit de marcarea izotopica incepand cu data de 3 august 2021 lege votata in parlamentul European pe data de 06 06 2019, (adica 666) act care probabil nu va putea fi eliberat decat daca ai dovada vaccinari si iarasi probabil pana in 2022 sau 2023 se va lua masura de scoatere a tuturor banilor lichizi, adica MAREA RESETARE ECONOMICA si transformarea lor in bani virtuali, motivand diferite pericole de ordin medical sau infractional (coruptia) ca sa se implineasca si profetia cum ca ,, 17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.,,

    De ce tot ne explica ei ca vaccinul nu este obligatoriu… pentru ca nici nu va fi obligatoriu, astfel facand posibil sa se implineasca si profetia cum ca ,, Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. “ adica VA SILI.

    Arhimandritul Gavriil(Urghebadze) 1929 -1995 ne profetea si el:
    La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va impune pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători.Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi.

    Staretul Antonie ne profetea si el despre justificarile aduse de omul nou:

    Aşa va găsi o scuză şi pentru numerele personale şi pentru paşapoarte şi pentru…666! Că doar nu pe cadavre vor fi puse numerele astea şi nici nu vor adormi simţurile oamenilor, nu, nicidecum.
    Toţi, toţi vor înţelege, dar raţiunea va găsi justificări, numaidecât va găsi, iar omul, pregătit deja în forul său interior să trădeze, se va autolinişti cu argumentele raţiunii”(adica vesnicul argument, Dar din ce-o sa traesti?)

    Cuvant al Sfantului Efrem Sirul

    Si in vremea aceea nu va fi slabire pe pamant, si marea vazandu-o toata lumea tulburata, va fugi fiecare sa se ascunda in munti. Unii vor muri de foame, altii de sete se vor topi ca ceara. Si nu va fi cine sa-i miluiasca pe ei. Atunci vor vedea toate fetele lacrimand si cu durere intreband: Nu cumva se afla vreun grai a lui Dumnezeu pe pamant ? Si nu vor auzi de nicaieri raspuns …

    Pr. Justin Pârvu ne spune si el:
    ,,Cei care vorbesc despre vremurile de pe urmă la timpul viitor, nu ştiu ce spun. Iată că pe zi ce trece, evenimentele ne arată pentru cine are ochi de văzut, că se împlinesc multe din profețiile Sfinților Parinți despre vremurile de acum. De ce majoritatea oamenilor nu pot înțelege că trăim vremurile din urmă? Una din cauze este privitul la televizor (închinare la icoana fiarei). Jertfa zilnică adusă de către oameni idolului “televizor” este timpul prețios al acestei vieți scurte, emoțiile, curatia gândurilor şi modul duhovnicesc de a gândi sănatos. De aceea nu avem limpezime duhovnicească pentru a înțelege ceea ce este absolut evident.
    Preotul, care nu vorbește în predică despre ecumenism și cipuri, a pierdut timpul degeaba, iar cei din mânăstiri- aceștia pot să facă toate cele 7 laude, dacă nu mărturisesc adevărul, au pierdut tot. ,,

    Dar sa facem o cronologie a evenimentelor:

    Biserica lui Hristos s-a format in ziua Cincizecimii (Rusaliile), tot in ziua Cincizecimii s-a tradat ortodoxia la sinodul din Creta cu acea slujba de inceput in data de 19 06 2016, data care pe calendarul neindreptat aflam data de 06 06 2016, (666) iar la acea slujba de inceput find prezenti si reprezentati a altor erezi.

    La miezul nopti (Ajunul Craciunului) vaccinurile sunt incarcate si pleaca spre destinatie. Adica, in noaptea in care s-a nascut speranta vieti vesnice Hristos, ei pleaca cu vaccinul catre tarile de destinatie inlocuind speranta vieti vesnice cu speranta vieti pamantesti.

    În prima zi de Craciun vaccinul intra in tara, (denumirea de Crăciun deriva din etimonul creatio (cu acuzativul creationem, în latina vulgară creation/creatiun) deci ziua creării, adică zidirea lumii noi pe temelia harului) ei vin cu o alta creatie si anume, noul vaccin de tip ARN mesager. Creatia lor inlocuind creatia lui Dumnezeu, adică zidirea lumii noi pe o altfel de temelie, omul s-a pus mai presus de Dumnezeu.

    A treia zi de Craciun, zi in care este praznuit primul mucenic al ortodoxiei Sf Stefan, adica prinul mucenic ucis in numele Lui Iisus Hristos, este vaccinata prima persoana, adica din pacate primul mucenic al noii ordini mondiale.

    Prima persoana vaccinata in Romania o cheama nu intamplator Mihaela Anghel, aluzie la Arhanghelul Mihail cel care a oprit căderea îngerilor si care a strigat cu glas mare: Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte! Probabil acest moment al vaccinari Mihaelei Anghel marchiaza inceputul altei caderi, de data aceasta a omului punandu-si mai mult increderea in acest nou vaccin decat in Dumnezeu.

    În data de 06 06 2019 (adica 666) sa votat in parlamentul European obligativitatea actelor biometrice care contin printre elementele de siguranta (elemental de siguranta find CNP-ul) si numarul 666.

    Începand cu data de 03 08 2021 (adica 3 de 8, 888) cetateni romani nu mai pot calatori in Uniunea Europeana si probabil nicaieri in lume, decat cu carti de identitate electronicea care contine pe langa ,,elementele de siguranta,, si numarul 666.

    Dar de ce au ales data de 3 08 2021 si nu au ales o alta data normala de inceput, de exemplu 01 08 2021

    Haideti sa incercam sa facem o legatura:

    Sfântul Nicodim Aghioritul (1749-1809) include în cunoscuta sa operă Războiul nevăzut fragmente din oracolele Sibilei Eritreea şi ale Sibilei Cumana care profeţesc despre pogorârea Fiului lui Dumnezeu pe pământ, despre numărul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888), precum şi despre a Doua Venire a lui Hristos. Sfântul Nicodim admite că profeţiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu.
    Ι Η Σ Ο Υ Σ
    10 8 200 70 400 200 = 888

    Data de 03 08 2021 (adica 3 de 8, 888) pare sa fie data inceputului a pecetluiri oamenilor cu nr 666 in momentul desfasurari operatiunei de preluarea a datelor biometrice necesare eliberari actelor biometrice, folosind tehnica marcari izotopice

    Campania de vaccinare se va desfasura pe parcursul a trei ani 2021+ – 2022 + – 2023 = – 6- 66

    Apreciat de 3 persoane

    • pamaio said, on februarie 17, 2021 at 7:31 pm

      Florin
      Zici ca anul 1991 este anul conceperii antihristului.De unde ai aceasta informatie ?

      Apreciază

      • Florin said, on februarie 18, 2021 at 9:22 am

        Sfinti Parinti ne-au profetit ca nu va veni sfarsitul lumi pana ce nu se vor implini 7500 de ani de la Adam , iar 7500 de ani de la Adam s-au implinit in 1992, an in care multi credeau ca va veni sfarsitul, dar de fapt acest an pare sa fie inceputul sfarsitului. De aici rezulta anul1991 anul conceperi cu 9 luni inainte.

        Apreciat de 1 persoană

      • CONSTANTIN said, on februarie 19, 2021 at 11:06 am

        Inseamna ca acum ANTIHRISTUL cam 30 de ani? Aud ca are loc duminica 21 februarie are loc aparitia si inscaunarea lui ANTIHRIST la IERUSALIM?

        Apreciat de 1 persoană

  2. Grigore said, on februarie 17, 2021 at 9:28 pm

    Multumesc cui a stat sa munceasca si sa traduca acest articol.

    Apreciat de 2 persoane

  3. […] Parlamentul Germaniei a ratificat „Agenda ID2020” (identitate digitala totala pe motiv de vaccin… […]

    Apreciază

  4. […] Parlamentul Germaniei a ratificat „Agenda ID2020” (identitate digitala totala pe motiv de vaccin… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.