SACCSIV – blog ortodox

ID2020 și partenerii săi lansează un program pentru emiterea unui ID digital despre vaccinări

Posted in vaccinare by saccsiv on aprilie 27, 2020

BIOMETRIC UPDATE: ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines

ID2020 și partenerii săi lansează un program pentru emiterea unui ID digital despre vaccinări

De Chris Burt

Alliance ID2020 a lansat un nou program de identitate digitală la summit-ul anual de la New York, în colaborare cu guvernul din Bangladesh, alianța pentru vaccinare Gavi și noi parteneri din mediile guvernamentale, academice și umanitare.

Potrivit anunțului, programul pentru sprijinul imunizării ca și oportunitate pentru a implementa identitatea digitală a fost dezvăluit de către ID2020, în parteneriat cu Programul pentru Accesul la Informație al Guvernulului din Bangladesh (a2i), cu Directoratul General pentru Servicii de Sănătate și cu Gavi.

Identitatea digitală este o înregistrare computerizată a unei persoane, stocată într-un registru. Este folosită, în acest caz, pentru a urmări cine a fost vaccinat.

„Suntem în curs de implementare a unei viitoare forme de identitate digitală care dă persoanelor controlul asupra propriilor informații, asta în timp ce dezvoltăm în continuare sistemele și programele existente,” spune Anir Chowdhury, consilier pe probleme de politici la a2i. „Guvernul din Bangladesh recunoaște că proiectarea de sisteme de identitate digitală are implicații mult mai mari asupra accesului indivizilor la servicii și mijloace de trai iar noi suntem foarte doritori să fim pionieri în această privință.”

CEO-ul Gavi, Seth Berkleym spune că 89 la sută dintre copiii și adolescenții care nu dispun de o formă de identificare trăiesc în țări în care organizația este activă. „Suntem foarte entuziasmați de impactul potențial pe care acest program îl poate avea nu numai în Bangladesh, fiind ceva pe care îl putem replica în toate țările eligibile Gavi și furnizând o cale viabilă de a elimina diferențele în privința identității”, mai spune el.

Un alt parteneriat a fost format la începutul anului 2019 între Gavi, NEC și Simprints pentru folosirea biometriei pentru a îmbunătăți rata vaccinării în țările în curs de dezvoltare.

„ID-ul digital este definit și implementat în zilele noastre și recunoaștem importanța unor acțiuni rapide pentru a elimina diferențele privind identificarea,” comentează Dakota Gruener, director executiv al ID2020. „Acum este vremea pentru angajamente curajoase, pentru a ne asigura că răspundem în egală masură rapid și responsabil. Atât noi cât și partenerii Alliance ID2020, cei actuali dar și cei viitori, suntem hotărâți să fim la înălțimea unei asemenea provocări.”

ID2020 a mai anunțat și alte noi parteneriate și a furnizat rapoarte despre progresul în privința unor inițiative lansate în 2018. De la summit-ul din 2018, în Alliance ID2020 au mai intrat Primăria din Austin [capitala statului Texas, SUA – n.tr.], Laboratorul CITRIS Policy al Universității Berkeley din California și Care USA.

Primăria din Austin, ID2020 și alți câțiva parteneri lucrează împreună în privința persoanelor fără adăpost și a furnizorilor de servicii către aceștia pentru a dezvolta o platformă de identificare digitală, bazată pe tehnologia blockchain și numită MyPass, pentru a oferi persoanelor fără adăpost proprietatea datelor lor de identificare.

O pereche de programe-pilot inaugurale lansate în 2019, în parteneriat cu iRespond și Everest, a înregistrat progrese, spune ID2020. Potrivit anunțului, programul iRespond a îmbunătățit continuitatea îngrijirii a mai mult de 3 000 de refugiați care primeau tratament pentru boli cronice din partea Comitetului de Salvare Internațională din Thailanda, în timp ce Everest a ajutat în privința accesului la subvenții critice pentru energie și o întreagă gamă de servicii adiacente, prin securizarea și folosirea de date de identificare digitalizate centrate pe utilizator, fără a fi necesar un smartphone.

Această postare a fost actualizată pe 26 martie 2020 pentru a clarifica faptul că programul este dedicat vaccinării populației și pentru a dovedi că aceștia au fost vaccinați, nu pentru a fi urmăriți, așa cum pretind unii adepți ai teoriei conspirației.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

 

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Muritor said, on aprilie 27, 2020 at 11:44 am


  De luat exemplu: Campania italienilor contra șantajului COVID-19 cu limitarea libertăților și supravegherea electronică (5G+vaccinare obligatorie)
  Activați subtitrările în română

  Apreciază

 2. Schiteanul said, on aprilie 27, 2020 at 12:40 pm

  Hristos a inviat! In Gl iudele striga din elicopter „pastrati distanta sociala!”

  Apreciază

 3. Mihai said, on aprilie 27, 2020 at 1:59 pm

  (transcriere)
  Neil deGrasse Tyson (NGT): ”Vom avea nanoboți pe care îi putem încărca în creier, care se vor conecta la rețea direct – și nu prin intermediul dispozitivelor din buzunar. În acest fel – de la distanță – vom putea să descărcăm cărți întregi, limbaje întregi, și vom cunoaște aceste lucruri doar prin faptul că le-am descărcat.”
  Ray Kurzweil (RK): ”Acesta e doar un efect. Dar vom avea și neocortex mai mult. Deci nu vom fi ”limitați” numai la 300 de milioane module de învățare, vom avea miliarde sau zeci de miliarde.”
  NGT: ”Vrei să spui la nivel biologic, sau doar pentru că avem acești nanoboți ?”
  RK: ”Vom avea această extensie care nu e biologică …”

  ”Oamenii de știință prezic izbucnirea a cel puțin 37 de viroze care sunt capabile să anihileze omenirea. Tulpini de virus gripal vor suferi rapid mutații, și vor începe să afecteze sistemul nervos al oamenilor și adn-ul lor. Mai mult, aceste boli vor fi rezistente la orice tip de medicament pe care-l cunoaștem azi.
  Dar avem un lucru care ne-ar putea ajuta. A fost inventată o ”pastilă” care vindecă toate bolile. Iar această tehnologie te poate ajuta să trăiești până la 150 de ani.
  Viitorul e acum.”

  ”Acesta este un laborator din orașul rusesc Krasnoiarsk. Aici, oamenii de știință creează roboți microscopici care vor putea să locuiască în corpurile noastre și să trateze boli. Sunt milioane de astfel de roboți pe această placă. Sunteți gata să-i vedeți ?
  Iată cum arată un nanodisc. E atât de subțire încât, dacă pui 50.000 din astea una peste alta, grosimea tot va fi mai mică decât a unui fir de păr. Fiecare disc este format din straturi de aur și nichel, și conține o moleculă activă biologic.
  Astăzi, pacientul nostru este acest cobai.
  Cobaiul este pus într-un dispozitiv care are un câmp magnetic, care ajută la manevrarea nanodiscurilor.”

  02:05
  E o companie din Boston (SUA). Tocmai au creat ceea ce zic ei că-i primul potențial vaccin împotriva coronavirusului. Desigur, vor mai trece luni de zile până va fi disponibil pe piață.
  Totuși, am îndoieli și semne de întrebare despre acest vaccin, despre potențialul unui asemenea vaccin împotriva coronavirusului. Există posibilitatea ca în acel tratament să se afle nanoroboți, sau să fi fost folosiți la producerea lui. Nano-robotică. Se poate vedea în imagine cât de mici sunt – până la nivelul unei celule roșii din sânge, sau mai mici.
  Acuma, părerea mea: dacă acești nanoroboți sunt injectați în fluxul sanguin, și se presupune că treaba lor este să-i facă sănătoși pe oameni … Desigur, ei nu vor ști dacă acest vaccin nanotehnologic va funcționa. Dar așa va fi impresia pentru mulți, că vaccinul va da rezultate. Așa că mulți oameni îl vor accepta.
  După ce virusul a fost eradicat din corp, nanoboții nu părăsesc organismul. Ei rămân în corp, și se pot aduna într-o anumită parte a corpului, unde vor sta în așteptare. Ce așteaptă ?
  Vor aștepta 5G-ul. Acuma, știu că au dat drumul acestei tehnologii fără fir de generație 5 în 2019, și o vor desfășura pe scară largă în 2020.
  Am impresia că tehnologia 5G ar putea fi folosită pentru a trimite comenzi acelor nanoboți.
  Dacă vaccinul conține nanoroboți – sau dispozitive robotice la scară nanometrică – iar acești nanoboți sunt păstrați în organismul uman, ar putea fi utilizați la o dată ulterioară.
  Tehnologia 5G poate transmite un flux uriaș de informații în același timp, aceasta fiind marea diferență dintre 3G, 4G, și 5G. Evident, 5G este cea mai rapidă rețea și tehnologie fără fir (wireless). Le permite oamenilor să transmită cantități masive de informații foarte, foarte rapid.
  Deci, dacă ar exista o comandă centrală … să zicem că, într-o zi, este transmisă o comandă. Iar tehnologia 5G trimite semnalul peste tot în lume, într-un timp foarte scurt. Iar toți acei nanoboți (adunați în corpul oamenilor) intră în acțiune.
  Tehnologia 5G, coronavirusul, nanotehnologia, acest vaccin, care dintr-o dată … le-au luat numai 40 de zile de la secvențiere până la producerea lui, ceea ce e incredibil de rapid pentru producția unui vaccin …
  Simt că în povestea asta e mai mult decât ”întâmplare” și oameni inteligenți. În mod evident, aceste lucruri sunt planificate cu mult timp înainte, deci este posibil ca ei să fi lucrat de mult timp la acest vaccin.
  În opinia mea nanotehnologia, tehnologia 5G, și coronavirusul sunt toate în legătură.

  05:53
  Cele două documente … vi le voi citi. Coperta de la primul document zice: ”Estimările Departamentului TFN cu privire la implementarea , faza a 4-a actualizată” (iunie 2013). Acest document este adresat exclusiv directorului adjunct al Diviziei ”Proiecte Avansate” din cadrul Centrului de Comandă al DARPA (o ramură a Pentagonului din SUA), din cadrul Ministerului Apărării.
  În celălalt document este descris ”Programul de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei”. Documentul informează că trebuie crescut aportul de nanoboți dați prin produsele Pepsi (cu 9,9 %), Nestle (cu 8,5 %), în apa potabilă din Chicago, Atlanta, Los Angeles și Seattle. Acestea sunt numai câteva din multele filiere prin care se dau aceste lucruri.
  Pentru a vă aduce la curent despre unde ne aflăm acum (în 2013) …
  Am luat legătura cu sursele mele din NASA referitor la acest program, și am confirmare din partea multor surse că programul e autentic. Când i-am întrebat dacă au niște documentație pe care să mi-o ofere, mi-au spus că NASA nu sunt implicați direct. Mi-au dat acest document, și mi-au zis: ”Acest document are tot ce vrei”. Aproape totul.
  Mi-a spus că e adevărat, nanoroboții sunt în apă, sunt în toate aceste produse. Nu numai atât, e și în vaccinuri.
  Acești naniți – despre care vorbeam până acum – sunt dispozitive medicale nanometrice. Sunt atât de mici încât abia îi vezi, dar mai degrabă nu îi poți vedea cu ochiul liber. Sunt particularizate cu un sistem de livrare a ”încărcăturii” și vehicule de ucidere a celulelor. Aceste vehicule au doze mari de ”agenți”, material genetic, sau programare care vizează anumite celule.
  Acum, acești naniți specifici – despre care vorbim acum – sunt versiunea ”ultimul răcnet”. Sunt construite având o structură nanometrică robustă și ”inteligentă” (smart). Detectează anumite celule, identifică locația lor în corp. Pot ucide celulele, sau să rămână pe loc și să confirme că au făcut treaba.
  Deci primesc semnalul pe această frecvență. Își primesc ordinele, le îndeplinesc, și apoi (după ce termină) raportează ce au făcut.
  Acești naniți despre care vorbește el (în document) sunt construiți pentru un singur scop: să intre în fluxul sanguin, să dobândească acces la creier – și alte zone ale corpului – pentru a se atașa de respectivul țesut … apoi rămân în așteptare până primesc un semnal militar pe o frecvență clasificată, care le transmite ce au de făcut. În acel moment, ei manipulează creierul și alte zone ale corpului să trimită semnale către celelalte zone ale organismului, pentru a declanșa ceea ce se numește ”o fortună de citokine”. E un răspuns al sistemului imunitar, este ca și cum sistemul imunitar ar lua steroizi (acționează cu putere). Ei fac ca sistemul imunitar al acelui om să se întoarcă împotriva organismului, și produc simptome ale unei gripe virulente – care progresează înspre o infecție a căilor respiratorii superioare, lichid în plămâni, pneumonie, apoi moarte. Rata de supraviețuire a victimei – estimată de cei care controlează programul – este de 2 %.
  Ei spun în document că vor ca 99 % din populație să fie infectată cu aceste lucruri, și cei mai mulți din noi deja suntem infectați.
  Programul a început în 1995.

  – Acești naniți pot fi activați de la distanță ? Sau sunt programați dinainte să execute în mod autonom misiunile, la un moment dat.
  – Sunt programați dinainte, dar sunt activați atunci când primesc instrucțiunile. Când primesc semnalul pe frecvența militară ultra-secretă. Atunci ei primesc ordinul. ”Acum a venit timpul să-ți faci treaba”. După ce îndeplinesc misiunea, raportează. Dacă este o misiune în desfășurare, raportează pe măsură ce execută.
  Un nou raport dezvăluie faptul că există cel puțin 104 alimente, ambalaje, și produse agricole care conțin ingrediente nano (2013). Aceste produse sunt la vânzare la nivel internațional. Ele includ: produse lactate pentru regim, uleiuri de gătit, ceaiuri și sucuri de fructe concentrate, aditivi alimentari aflați la vânzare pentru a fi introduși în cărnuri procesate, băuturi răcoritoare, produse lactate și produse de brutărie, ambalaje pe termen lung și ambalaje antibacteriene, ustensile de bucătărie antibacteriene.
  – Uluitor. Treaba asta e înfricoșătoare. E grotescă.

  11:45
  ”Pentru a face ca acest viitor să devină realitate, oamenii de știință vor să-i învețe pe nanoboți să se reproducă singuri. Cum? De exemplu, nanoboții vor crea o mulțime de minicopii, pe baza proteinelor din corpul uman.
  Totuși, futurologii sunt sceptici:
  Gerd Leonhard: ”Toate aceste tehnologii sunt ca echipamentele nucleare. Sunt extrem de puternice, ar putea fi pozitive, dar trebuie să le controlăm. Dacă nu putem controla ce facem acolo, am putea produce o reacție în lanț”.
  Conform așa numitei teorii a ”marelui clei”, roboții microscopici mai întâi vor anihila specia umană, apoi vor muri singuri … deoarece vor fi consumat toate sursele de energie.”

  12:28 (iulie 2019)
  ”Următorul proiect al lui Elon Musk nu este o mașină, sau o navă spațială, sau un panou solar. Cel mai recent demers al lui este Compania Neuralink, al cărei obiectiv este să implanteze cipuri în creierul oamenilor, și de asemenea să facă o conexiune între creiere și computere.
  Iată ce a spus aseară Elon Musk despre această tehnologie:
  ”Această tehnologie are un scop foarte bun, zic eu. Să vindece boli incurabile, și să ne creeze un viitor sigur (ca civilizație) în ce privește inteligența artificială.
  Această tehnologie are un potențial imens. Sperăm să avem această tehnologie într-un pacient uman până la sfârșitul anului următor. Nu este departe.”

  Apreciază

  • Mihai said, on aprilie 27, 2020 at 2:01 pm

   Mai sus:
   ”Estimările Departamentului TFN cu privire la implementarea Programului de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei, faza a 4-a actualizată” (iunie 2013)

   Apreciază

  • A23 said, on aprilie 28, 2020 at 5:48 pm

   Mihai

   Am niște lucruri pe care-mi vine greu să le înțeleg, din cele ce le văd mai sus. Nu știu cum e cu răspunsurile pe blog, dacă cineva primește vreo notificare că i s-a comentat la comentariul său, e prima dată când intervin pe acest blog. Am urmărit în ultimii ani câte ceva, mai mult în ultima vreme. Hai să trec direct la nelămuriri, că nici nu știu dacă mai răspunde cineva având în vedere că articolul e „trecut” de 2-3 zile, și poate mai comentez cu altă ocazie. Aș vrea numai să precizez că am adunat extrem de multe informații despre evenimentele zilelor noastre și sunt acum la curent cu toate discuțiile, legăturile și dezvăluirile aduse în față de către cei ce nu sunt spălați pe creier de ei, eu dându-mi seama încă de prin februarie că virusul e operațiunea prin care ne vor duce într-un final la antihrist, l-au gândit în toate detaliile și prin el își rezolvă toate problemele pe care le aveau ca să se poată ajunge acolo. În fine.. Așadar, ori Mihai, ori altcineva, vă rog, dacă mă puteți lămuri cât de cât cu întrebările următoare legate de comentariul lui Mihai, cel de deasupra, că materialul mi se pare groaznic și consider că e o mare nevoie de o discuție despre el, despre anumite chestiuni de acolo.

   1. Așadar, programul de a ne da nanoroboți a început în 1995. Ni-i dau prin apă, lactate, cărnuri, sucuri etc. Iertați-mă, nu am mai deloc cunoștințe medicale, s-ar putea ca asta să fie o întrebare stupidă, dar se poate ajunge în sânge, așa cum nanoroboții sunt destinați să ajungă, doar prin băutul apei sau al sucurilor? Deci nu ar fi nevoie de injectare în vene?

   2. Iau cu copy-paste din comentariul lui Mihai: „În celălalt document este descris ”Programul de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei”. Documentul informează că trebuie crescut aportul de nanoboți dați prin produsele Pepsi (cu 9,9 %), Nestle (cu 8,5 %), în apa potabilă din Chicago, Atlanta, Los Angeles și Seattle”.

   La ce se referă acel procent de 9,9% sau 8,5% referitoare la acele produse? Trebuie crescută cu 9,9%, în cazul produselor Pepsi, cantitatea de nanoroboți existentă deja în piața de consum? Sau cum?

   3. Înțeleg că noi deja avem nanoroboți în noi? Prin toate produsele alea pe care le consumăm? Atunci, de ce mai au nevoie să ni-i introducă prin vaccinul de corona, prin care sunt convins că asta vor să facă, pe lângă că sunt iarăși convins că vor omorî sau vor distruge mulți oameni cu el?! Nu mi se leagă. Sau ce intră sau avem deja în noi nu e o cantitate suficientă pentru ca ei să o poată activa mai târziu cu 5G-ul? Aici aș găsi o rațiune. Iar vaccinul înseamnă că ar adăuga restul de cantitate, plus că va mai și crea boli și decese doar prin substanțele pe care le conține în afara nanoroboților (NNR).

   4. Faptul că am avea deja NNR în noi mi se pare absolut ÎNFIORĂTOR! Ce să înțeleg? Că și fără vaccin, doar că consum anumite produse, îmi pot conecta 5G-ul cu cantitatea de NNR din mine? Dumnezeule! Știu de mult că omenirea a luat-o absolut razna cu închinarea la tehnologie și că ne distruge în raport cu Dumnezeu, dar nici chiar așa! Dacă au ajuns DEJA până aici!…

   5. Alt copy-paste: „Ei fac ca sistemul imunitar al acelui om să se întoarcă împotriva organismului, și produc simptome ale unei gripe virulente – care progresează înspre o infecție a căilor respiratorii superioare, lichid în plămâni, pneumonie, apoi moarte. Rata de supraviețuire a victimei – estimată de cei care controlează programul – este de 2 %”.

   Înțeleg că lucrurile astea deja se întâmplă și le pot face oricând? Dacă nu au nevoie de 5G, ci de o altă tehnologie, ele deja se întâmplă? În cazul în care numai prin 5G i-ar putea activa, atunci se leagă perfect cu ce zicea David Icke. Aceste probleme respiratorii, pe care le au așa zișii infectați cu Covid, înseamnă că sunt activate din buton, cu 5G, acolo unde, bineînțeles, au deja tehnologia instalată ca lumea și ridică frecvențele când consideră ei, cum e în Italia, Spania, dar numai atât cât au avut nevoie deocamdată. Că nu au vrut nici ei să aibă un mare număr de morți din prima, ca să ne țină în valuri și să ne doboare mult mai tare psihic așa. Vor crește numărul considerabil de la al doilea val, zic eu. Atunci ne vor șoca. Pardon, îi vor șoca pe cei care cred în Covid, făcându-i să creadă atunci că treaba e cât se poate de mortală, deci tre să luăm vaccin, să luăm cip, să eliminăm banii fizici, să intrăm în dictatură militară etc. dar eu cred că ăla e momentul în care va începe războiul ușor-ușor.

   O altă nedumerire. 99% să vor să fie infectați; a început în 1995. Dar ei cum scapă? Au propriile lor fabrici de producție de mâncăruri? Ei, oculta. Nu m-ar mira deloc. Dar ce să înțeleg, că ăștia nu mănâncă la restaurante? Nu că m-ar interesa dacă mănâncă, dar să pot lega cât de cât informațiile, să îmi iasă ceva… Să înțeleg mecanismul în care intrăm sau în care suntem deja…

   6. Ni se spune că Elon Musk caută să implanteze cipuri în creier, pentru a putea să conecteze creierul la computer. Cipul oricum îl are Gates pregătit, adică tot ei. Însă în cazul ăsta de ce ne trebuie și nanoboți, și cip? Nanoboții oricum se conectează la computer, nu? La 5G sau prin 5G. Dar, pe deasupra, NNR te mai pot și omorî. Cred că la cip nu e cazul de moarte, cât tot de un control sau, pe parte de probleme medicale, să te chinuie cu dureri sau mai știu eu ce, în cel mai rău caz, să zic așa.

   De ce am pus întrebările astea? Pentru că am căutat să leg toate informațiile, și pe cele lumești, și pe cele duhovnicești. Pentru că de pe acest blog am cunoscut acea psihologie a lor cu „falsa NOM”. Astfel că, din toate astea pe care le știm noi creștinii, deci ortodocșii, cei bine ancorați în adevărata realitate, mie nu mi se leagă ceva. Îmi e greu să expun acum ce cred. Chiar aș vrea să prind un moment, poate mă sfătuiește saccsiv cum să fac, pentru că aș vrea să enumăr, în mare, datele și să arăt de ce ceva nu se leagă. Cred că ne vor lovi dintr-un unghi care nu a fost lăsat să ajungă la noi. Pentru că ne-au lăsat să aflăm de 5G, de vaccin, de NNR, de toate astea, dar îmi este absolut imposibil că cred că, în lumea de dinainte de domnia antihristului, Dumnezeu va lăsa lumea să fie controlată de 5G și nanoboți. Să nu mai zic că e imposibil să ajungem la cip înainte ca antihristul să vină. Astfel că eu am o teorie, dar uite, chestiunile astea mi se par înfricoșătoare pentru momentul ăsta, un moment în care eu cred că mai durează nu mult, dar vreo 2-3 ani tot mat mai sunt până să apară antihristul. Poate chiar mai mulți. Până să apară, deci! Nu până să domnească. Că știm că mai întâi va avea 3,5 ani de „campanie” globală. Și la o astfel de discuție pe care aș vrea să o stârnesc, aș vrea să ne unim cât mai mulți în comentarii, să ne expunem părerile, să vedem ce iese, să eliminăm ceea ce ar fi putut ei să lase să ajungă la noi și de fapt să nu fie adevărat. Adică să ne sperie cu anumite lucruri, dar ele să nu existe de fapt așa cum se spune, iar ei să țintească o altă direcție a mersului lucrurilor. Nu știu…

   Ok. Iertați-mă. Sper să îmi răspundă cineva. Doamne-ajută!

   Apreciază

   • mario said, on aprilie 28, 2020 at 7:26 pm

    Salut si bine ai venit! Pui intrebarile potrivite si deocamdata cam toti ne dam cu presupul, ba chiar este probabil ca nici papusarii sa nu se fii ales inca ce se va intampla in detaliu, in mare vor sa fim maxim 500 milioane si toti cipati, asa cum scrie pe placile din Georgia, USA.
    Iti voi raspunde dupa gandul meu: nanorobotii sunt introdusi in noi pentru ca la un moment dat sa fie activati printr-o frecventa militara pentru a ne imbolnavi, desigur cu ajutorul frecventelor 5G (da, pot ajunge in sange).
    Primul vaccin ce va fii obligatoriu (probabil doar pt corona daca nu mai apare alta boala pana atunci, daca mai apare atunci si pt aceea si pt altele) ne va decima puternic, in cateva saptamani.
    Adica cine nu este afectat de nanorobotii si de 5g pentru ca a trait mai sanatos si poate nu sta nici aproape de antenele 5g va fii fortat sa ia vaccinul si de la acela va lua boala (sau alte boli cronice etc)
    Cipul va fii la sfarsit dupa trierea populatiei prin ciuma, foamete si razboaie, adica doar pentru cei care vor mai ramane dupa toate astea. Nu are logica sa ne cipuiasca pe toti aproape 8 miliarde.
    Elon Musca a creat Starlink (sinonim pentru Skynet) ce probabil va fii virusul AGI (artificial general intelligence) ca sa controleze toata lumea si sa iasa nebunia ce va urma in al WW3 (ceva asemanator filmelor terminator). De asemeni Musca asta pacaleste oamenii cu neurolink-ul ca sa primeasca cipul cat mai multi de bunavoie si e desigur si teren de testare pt cip.
    Cat despre uraciunea pustiiri, din ce am citit din profetii, imparatia acestuia va fii de 3 ani jumate si nu pregatirea sau „campania” cum ii zici tu. Adica daca spre sfarsitul anul asta incepe ww3 si se termina in mai 2021 sa zicem, va fii incoronat si va avea 3,5 de domnit pana la venirea Judecatii de Apoi si Parusia.
    Mila lui Dumnezeu!

    Apreciază

   • A23 said, on aprilie 29, 2020 at 12:41 am

    Salut, vă salut pe toți. Hai să zic cam ce cred eu și poate se mai bagă lume. Mie mi-a arătat Dumnezeu multe, m-a făcut să înțeleg destule, trăiesc prin mila Lui față de câte am făcut și fac. Viața mea e nimic fără El. Un capitol unde sunt însă mai descoperit îl reprezintă lipsa studierii amănunțite sau lipsa citirii mai multor profeții ale sfinților referitoare la vremurile din urmă. Le știu în mare, dar sunt anumite lucruri punctuale unde am auzit anumite „sentințe” de la ortodocșii adevărați, pentru care încă am niște rețineri câtă vreme nu sunt sigur că ne-a fost lăsată o interpretare exactă despre acele lucruri punctuale. Apocalipsa am citit-o de mai multe ori. Sunt lucruri pe care nu le-am verificat la Sfinții Părinți și din cauza asta s-ar putea să am dubii referitoare la anumite aspecte, câtă vreme nu cunosc în amănunt învățătura Sfinților Părinți despre acelea – sau dacă ea există în sensul ăla.

    Să dau numai un exemplu, să nu fiu înțeles greșit. Antihristul, de exemplu, eu nu am auzit de la vreun sfânt că va avea 30 de ani. Nu știu dacă Sfinții Părinți au spus lucrul acesta. Dacă au spus așa, atunci cade ideea pe care vreau s-o aduc în față. Eu am auzit că antihristul va face pe dos ce a făcut Hristos, dar că îl va și copia în multe aspecte. De exemplu, ce am auzit că va fi la el pe dos este că va fi născut dintr-o defrânată. Nu am citit-o la sfinți, am auzit-o la ortodocși, chiar pe acest site, și tind să cred că sfinții au spus-o. Nici nu ar fi de mirare. Însă cum e cu vârsta la care va apărea? Au spus sfinții că va avea 30 de ani ca Hristos? Altfel, dacă e doar o interpretare a ortodocșilor de rând, fie ei citiți și puși la punct cu învățăturile, atunci am dubii în privința asta. De ce zic de treaba cu vârsta? Pentru că există o profeție de la un părinte grec, îmi scapă numele, de unde reiese cu cifre incredibil de exacte cum că papa Francisc ar fi antihristul. Nu zic că e. Mulți cred că el e de fapt profetul mincinos, așa cum am văzut că o spune chiar părintele Elpidie. Dar profeția aia e fabulos de exactă, cu niște detalii istorice care ne arată că el este „al optulea împărat” (al Vaticanului), așa cum zice Scriptura referitor la „împărăția” din care va veni el, anume că va fi al optulea împărat. Și într-adevăr, marele detaliu istoric, anume că de când Vaticanul a devenit stat oficial, ne arată că el e al optulea papă. Iar „al șaptelea împărat”, adică cel de dinaintea lui, Scriptura zice că „are să stea puțină vreme”, ceea ce s-a și întâmplat cu Benedict, fiind singurul papă din istorie, sau parcă a mai fost unul cu sute de ani în urmă, care și-a dat demisia. Și a stat foarte puțin! Să nu mai zic de restul detaliilor care sunt la fix, dacă ne raportăm la „cetatea la care se închină toți împărații lumii”. Am zis lucrurile astea ca idee, legat de ce ziceam pe la început. Dacă nu auzeam treaba cu 30 de ani, eu și acum așteptam ca Francisc să facă niște scamatorii în anii următori, nu prea târziu, că-i cam bătrân. Și încă am dubii până nu mă lămurește cineva 100%, cu alb pe negru din ce au zis sfinții. În fine… Așadar, rog să mă corecteze cineva dacă va vedea vreo greșeală în ce voi spune, fie că-i teologică, fie că-i despre interpretările celor lumești.

    Eu cred în felul următor. Ceea ce fac ei prin Covid, pe toate planurile, îmi arată clar, absolut clar, că omenirea mai mult de doi ani de zile nu va rezista fără să înceapă război. Sărăcia pe care o vor crea, nu doar asta care a venit după primul val și pe care majoritatea nu o conștientizează acum, dar mai ales aia care vine de la valul doi (că ăsta e planul: carantină, puțină relaxare, carantină, puțină relaxare, iar carantină, astfel să distrugă psihic pe majoritatea și să ne și sărăcească crunt), îmi spune că e imposibil ca omenirea să mai trăiască fără să izbucnească un război. Că îl vrea oculta, că nu-l vrea, va ieși război clar. Nu că vreau eu, dar e și scris că va fi, iar oamenii de rând nu vor mai putea trăi în ce se va crea, în sărăcia fenomenală care vine, ei nu știu altfel, în condițiile în care trăim vremuri de confort, nu suntem ca acum sute sau mii de ani. Cum omenirea nu prea mai știe de Dumnezeu, nici să trăiască liniștit în sărăcie nu va ști și va ceda psihic. Omul are chirii, rate, facturi, era obișnuit cu amuzament, cu ușurica etc. Dincolo de asta, m-am gândit așa. Când vine vaccinul de Covid, ei vor cere vaccinare universală și tot atunci vor cere și cip, chipurile că cică să se știe cine s-a vaccinat. Deși ei au convins încă de acum pe mulți să se vaccineze, însă când vor cere obligativitate, și mai cer și cip, și mai spun că cine nu se vaccinează nu mai beneficiază de serviciile societății, atunci va exploda puroiul. Iar eu cred că fix asta au urmărit. Sau poate și-au zis că or reuși să ne convingă pe toți și să nu mai trecem prin războiul pe care chiar ei îl aveau planificat, astfel să scape de mare parte din populație fără război. Însă, câtă vreme antihristul n-a apărut, eu sunt absolut sigur că Dumnezeu nu lasă omenirea să moară pe capete de la vaccin, să fie cipată dinainte de antihrist și să fie controlată ca un robot prin 5G și nanoboți. Probabil că ăsta va fi tabloul vremurilor de domnie antihristică, dar nu câtă vreme el nu a apărut și omul ar fi forțat să trăiască o viață de sclav robotizat și fără șanse să se mai întoarcă la Dumnezeu. Nu cât timp încă nu e antihristul în lume. Mi-e imposibil să cred că Dumnezeu va permite așa ceva. Atunci nu mai are rost și sens încercarea antihristului de a îi păcăli și pe cei aleși, cum zice Scriptura. Ar însemna că el îi va găsi deja zombi pregătiți să i se închine. Or, eu știu, și cred că știm toți, că lupta lui va fi să ne dea „semnul”. Apropo, eu cred că am zis bine despre cei 3 ani jumate de „campanie” făcută de antihrist înainte de ceilalți 3 jumate în care va domni. Nu? AȘa zic Scripturile, așa știu și de la sfinți. Deci el va avea trei ani jumate în care va face „campanie” pentru a convinge și a păcăli omenirea să se supună lui, spunând că el ar fi Hristos și făcând minuni false.

    Asta ar fi un rezumat. De aia eu am început să cred că poate ne-au strecurat niște minciuni referitoare la tehnologiile lor. Poate că nu pot face toate alea care au ajuns către noi, poate că nu au ajuns la nivelul ăla, poate că nu i-a lăsat Domnul. Nu există șansa să fi dat tocmai ei drumul acestor detalii despre nanoboți, control al creierelor, al gândurilor, 5G etc. (exceptând vaccinurile care dau boli), tocmai ca noi să turbăm și să iscăm războiul? Nu există șansa ca tocmai ei să fi inventat detaliile științifice și tehnologice să ne sperie ca să reacționăm? Sau o chestie de genul ăsta. Să fie ceva aruncat în toate astea care nu e deloc așa. În final, nu ar putea fi vorba doar de un cip al antihristului, un cip care să fie doar scanat în loc de carduri atunci când vrei să cumperi și să vinzi, înlocuind banii și actele personale, și probabil să îți dea și niște dureri fizice să te chinuie și atât? Îmi e greu să cred că ei ne-ar putea controla încă de acum așa, mai ales fără antihrist, deși sunt sigur că el e aproape. Altfel, ce fel de lume ar fi cu toată tehnologia aia? Permite Dumnezeu o lume supusă tehnologiei complet, permite o lume artificială sub ochii Lui? Ce rost ar fi în astea? Lepădarea, cipul și închinarea la antihrist nu ar fi de ajuns? Nu știu. Zic. Corectați-mă. Spuneți-mi altfel. Făceți-mă să înțeleg altfel. E o teorie, încercând să înțeleg tabloul care s-a pus în mișcare. Nu am exclus partea cealaltă, care e horror, e SF ce pare că ni se pregătește începând cu săptămânile viitoare. Deci nu mai zic de legea vaccinării obligatorie în România, de decădere din drepturi părintești, de bătrânii și oamenii cu boli reale pe care îi distrug în perioada asta, de dictatura care vine, de faptul că nu cred că mai putem să mergem vreodată la biserică de-acuma etc… Nu mai zic, că ne stau la ușă acum. Acum! Însă asta spun, toate astea vor sparge puroiul, vine război, antihrist și aia e… Interesant e când vine. N-am înțeles niciodată. De ce după foamete, multă moarte, distrugere, sărăcie, haos, război, de ce îi va lua atunci 3 ani jumate să convingă omenirea, în condițiile în care el va face „minuni”, deci repede va lua ochii căldiceilor și recilor, care vor fi majoritatea, din păcate. De ce durează atât? Sau vine pe timp de război? Pe timp de război, cum ar putea să facă oamenii să îl vadă cu toții, să îi atragă de partea lui, când omenirea va fi într-un război greu? Aici n-am înțeles niciodată. Bine, nici n-am căutat mai adânc prin ce au spus sfinții, dar în câte am văzut nu îmi reiese clar, nici din Scripturi. Ok. Nu știu dacă va citi cineva. Vă rog, dacă aveți ceva corectări sau unghiuri pe care vreți să le aduceți în față, haideți să discutăm. Iertați-mă că am scris atât. Să ne miluiască Domnul nostru!

    Apreciază

   • regulile jocului said, on aprilie 29, 2020 at 9:54 am

    @A23
    O să amintesc câteva lucruri.
    Papa este înainte-mergătorul lui antihrist. Există o profeție în legătură cu papii, e adevărat că este a unui episcop catolic Malachia (1094-1148), din care reiese că Francisc ar fi ultimul papă. Nicăieri nu reiese că antihristul va fi un bătrân decrepit. „Anti” înseamnă „în locul”, deci antihrist vrea să se pună în locul lui Hristos, așadar va avea o vârstă asemănătoare cu cea a lui Hristos, și își va face apariția la Ierusalim, nu la Roma.
    Despre nano-roboți vorbește părintele Elpidie. Nu mă pricep la nano-roboți, dar cred că aceștia pot fi introduși mai degrabă prin vaccinuri, decât prin aer sau mâncare. De aceea pentru ei este atât de important ca vaccinurile să devină obligatorii. Prin vaccinuri pot slăbi sistemul imunitar, și chiar să omoare o parte din oameni, depinde de vaccin. Odată cu vaccinul este preconizat a se introduce și un tatuaj digital, tatuaj care este legat de acea identitate electronică care va separa oamenii în vaccinați și nevaccinați, primii primind înapoi niște drepturi care le-au fost oricum luate ilegal. Prin tatuajul digital omul va putea fi urmărit și controlat, inclusiv și cel care nu are un telefon smart.
    Cred că va exita o inter conectare între nanoroboți, cipul pe care vor să-l implanteze, și 5G, pus telefonul smart. Toate acestea împreună vor contribui la transformarea omului într-un robot, deci la subjugarea lui totală. Și cred că nu se va pune problema cipului decât după venirea lui Ilie și a lui Enoh, care la rândul lor vor veni după ce antihristul își va face apariția publică, pentru că Ilie și Enoh vor predica oamenilor să nu cadă în capcana întinsă de antihrist. Când va fi al III-lea război mondial? Nu știu. Probabil că înainte de venirea antihristului, când omenirea va fi distrusă și traumatizată, gata să accepte un „salvator”. Se spune că va fi un război atipic, adică scurt și devastator.
    Oricum toate se întâmplă cu îngăduința lui Dumnezeu, pentru că a mai rămas puțină credință pe pământ.

    Apreciază

 4. […] ID2020 și partenerii săi lansează un program pentru emiterea unui ID digital despre vaccinări […]

  Apreciază

 5. […] ID2020 și partenerii săi lansează un program pentru emiterea unui ID digital despre vaccinări […]

  Apreciază

 6. […] ID2020 și partenerii săi lansează un program pentru emiterea unui ID digital despre vaccinări […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: