SACCSIV – blog ortodox

Presedintele fondator al AUR este Marius Dorin Lulea, un om de afaceri catolic

Posted in Alianța pentru Unirea Românilor by saccsiv on februarie 16, 2021

Dupa ce Diana Sosoaca a fost data afara din AUR, incepem sa aflam lucruri. De exemplu, ca presedintele fondator al AUR este Marius Dorin Lulea.

Conform articolului Cine este omul de afaceri despre care senatoarea Șoșoacă susține că ar controla AUR / Marius Lulea: Sunt implicat datorită prieteniei cu George Simion de pe G4media:

[…]

Pe site-ul AUR, Marius Lulea apare ca fiind președintele Organizației Oamenilor de Afaceri și membru în Biroul Național de Conducere, for care a sancționat-o pe senatoare. Acesta s-a mai prezentat și ca vicepreședinte al AUR.

Lulea se numără și printre cele trei persoane care au cerut înființarea partidului, alături de Sorin Lulea (fratele său) și Cosmin-Teodor Iosub.

De formație inginer constructor, el este acționar și director la Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL, cea mai importantă afacere pe care o conduce.

Aceasta este firma la care figura ca angajat George Simion înainte să ajungă deputat, conform declarației sale de avere. Societatea este Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL este deținută, în proporție de 70%, de Marius Dorin Lulea.

[…]

Firma Ideal Prima Design SRL are acționariatul format din Marius Lulea, cel care deține 70.45 % și din Daniela Luciana Axinia, cu restul de acțiuni. Soțul lui Axinia a fost ales deputat de Prahova din partea AUR, este vorba de Adrian George Axinia. Societatea a avut o cifră de afaceri de aproape 750.000 de lei și un profit de peste 300.000 de lei.

[…]

Ideal Proiect Arhitecture & Engineering SRL. Această afacere din domeniul ingineriei în construcții este cea mai importantă din care face parte Lulea. Acționariatul este format din Lulea – cu 70.45 %și Daniela Luciana Axinia – cu 30%. Cifra de afaceri în 2019 a fost de 2,8 milioane de lei, iar profitul a fost de 1,2 milioane de lei.

Iata si ce putem citi pe FANATIK:

Fondatorul AUR se prezintă drept jurnalist și menționează că scrie regulat pentru blogurile Adevărul, din anul 2013. El deține și un blog personal, unde a menționat că este catolic și are naționalitate română. „Activ implicat în promovarea măsurilor ce vizează o societate românească durabilă şi mai bună, activ în procesul de reunificare al celor două state româneşti: România şi Republica Moldova”, dar și „interesat și cunoscător de istorie și geopolitică”, se descrie acesta pe site-ul respectiv.

Intr-adevar, a mentionat ca este catolic:

http://luleamariusdorin.ro/cv/

Conform altui articol de pe G4media Marius Lulea i-a dat o replică dură lui Șoșoacă.

”Doamna minte la fiecare frază pe care o spune, având o agendă proprie ce nu are legătură cu profesionalismul necesar unei funcții de demnitate publică. La AUR nu era implicată în absolut nimic”

Iar conform LIBERTATEA, Marius Lulea a mai declarat si ca:

„Ca să fie clar pentru toată lumea: Diana Șoșoacă nu este nici o bună creștină, nici un patriot, nici un om care dorește binele acestei țări. Ea este doar vicleană. Cei care mă știți cunoașteți faptul că spun lucrurilor pe nume și că îmi asum afirmațiile făcute. Noi nu putem construi țara asta pe minciună.”

„Circul mediatic de acum era unul predictibil, victimizarea și alte tehnici ieftine de manipulare. Nu ne influențează cu nimic, ce e val ca valul trece. Este singura postare ce o voi face legat de acest personaj, nu îl consider relevant pentru procesul de reformare a României.”

Un nou scandal în AUR, după ce Diana Șoșoacă a afirmat că omul de afaceri Marius Lulea este președintele în acte: „Doamna minte la fiecare frază”

 

Se pare insa ca in decembrie 2020 avea o parere buna despre ea, caci iata ce scrie in Lulea Marius, menbru fondator AUR: iată cine finanțează AUR, nu e nici un secret de pe CURIERUL ROMANESC:

În privința promovării online: materialele noastre au fost virale și s-au dus natural. Acolo unde s-a apelat la plată costurile sunt extrem de mici datorită richi-ului ridicat. Pe online s-au cheltuit maxim 20 000 de euro. Nu era de ce mai mult deoarece pagina lui George Simion are un rich natural ridicat, similar și profilul Dianei.

Pe de alta parte, nu stiu cat de buna crestina o fi acum Diana Sosoaca (in trecut, intr-adevar, nu era), insa Marius Dorin Lulea sigur nu este, caci fiind catolic este eretic.

Acesta este blogul sau:

https://luleamariusdorin.ro/

Sa vedem acum si cum gandeste. De exemplu, cum necum, el vede unirea Romaniei cu Republica Moldova doar in cadrul UE:

De ce are nevoie Uniunea Europeană de Unirea Republicii Moldova cu România
Iata si ce parere are despre Mica Unire:

Nu l-am putut asculta decat pana in momentul in care a inceput sa laude Revolutia de la 1848 si pe Alexandru Ioan Cuza. Mai departe nu mi-a trebuit, deoarece revolutia a fost masonica iar Alexandru Ioan Cuza anti crestin:

Florin Stuparu: REVOLUTIA MASONICA de la 1848 in Principatele Romane

Florin Stuparu: C. A. ROSETTI despre Revolutia Franceza si … evrei

UNIREA de la 24 ianuarie 1859 si MASONERIA / ALEXANDRU IOAN CUZA – luptator impotriva Ortodoxiei, stricator de neam, s-a straduit sa puna bazele unui stat antihristic si baga la puscarie preotii ce criticau guvernul…

In concluzie:

Marius Dorin Lulea mai zice unele bine, insa per ansamblu nu este un nationalist. Ce inseamna a fi nationalist, ne explica, de exemplu, Mugur Vasiliu:

Cititi va rog si:

Ce declara in trecut Claudiu Tarziu. Ca sa intelegem mai bine…

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bond said, on februarie 16, 2021 at 11:01 pm

    Cel mai tare dosar de pandemie:

    Apreciază

  2. Grigore said, on februarie 16, 2021 at 11:02 pm

    Aceasta femeie a avut mai mult curaj decat toti fatalaii aia care incearca sa o intimideze. A spus lucruri pe care aia nici nu le pot pronunta.
    Sunt foarte putine persoanele publice care si-au permis asta. E un grup foarte select si urmasii vor judeca cine a dorit Adevarul si cine a dorit minciuna. Ce uita toti, e ca nimic nu se mai uita astazi cu youtube si presa asta online. Si peste ani vor fi judecati acesti tradatori de urmasii acestui popor.

    Pacatosi suntem toti, dar nu toti avem curajul de a striga Adevarul!
    Cei ce striga Adevarul trebuiesc sustinuti neconditionat, pentru marturisirea Adevarului, nu judecati pentru pacatele personale. Judecata e a Lui Dumnezeu si a noastra e marturisirea Adevarului.

    Romania are nevoie de Dumnezeu si de oameni precum doamna Sosoaca!

    Apreciază

    • Bond said, on februarie 17, 2021 at 2:19 pm

      Desecretizarea documentelor prin care personalul sanitar este redus la tacere :

      Ultima interpelare in Parlament a senatoarei Diana Iovanovici Sosoaca:

      Apreciază

  3. Ionut said, on februarie 16, 2021 at 11:18 pm

    În Parlamentul acestei țări s-a produs o combinație toxică între ticăloși și slugoi. S-a dat mai întâi o lege împotriva organizațiilor cu caracter fascist, ca și cum acest popor ar avea asemenea înclinații. Apoi s-a dat legea împotriva antisemitismului. Dar pentru că batjocoritorii acestei țări nu-și atinseseră ținta, au reușit să dea și legea antilegionară.

    Ca atare, am ajuns într-un punct în care un partid asumat ca naționalist nu are nici o șansă. Fie nu se dezice de trecutul naționalist, și atunci sfârșește prin a fi interzis, fie se dezice (poate doar de formă, ca să supraviețuiască) și atunci pierde sprijinul electoratului. Am lămurit partea cu naționalismul. Iar dacă la naționalism mai adaugi și antipatia față de UE, deja mass-media te-a mâncat de viu.

    Primele întrebări care i s-au pus lui George Simion la Antena3 după câștigarea alegerilor au fost ce părere are despre Corneliu Zelea-Codreanu, respectiv ce părere are despre Hitler.

    Pot să înțeleg de ce Marius Lulea spune că ar fi avantajos pentru UE ca Basarabia și România (mică) să se unească. Pentru că știe că în starea deplorabilă în care am ajuns, fără încuviințarea „mai-marilor” România nu poate face nimic și vrea să le trezească interesul pentru această unire, să le arate că e și în interesul lor.

    Să fie clar: un creștin cu dragoste de țară, care mărturisește pe față convingerile, NU ARE NICI O ȘANSĂ să intre în Parlament. Și dacă prin absurd reușește, va fi tocat mărunt și mâncat. Va fi numit extremist, fascist sau se va „descoperi” că a făcut evaziune fiscală sau cine știe ce altă mizerie. Ca o paranteză, apreciez faptul că Sorin Lavric, cel dat afară din Uniunea Scriitorilor, i-a amintit pe pagina sa pe Valeriu Gafencu și Ioan Ianolide.

    O șansă ar fi ca la un moment dat un partid sau un grup de parlamentari de la mai multe partide, care mai au o brumă de conștiință, să se unească și să abroge legea anti-legionară.

    Ar mai o variantă. O construcție care să se inspire din modelul polonez (și cel maghiar) și treptat să scoată această țară din ghearele profitorilor.

    Din păcate, cineva care a încercat această variantă a ajuns la pușcărie.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 17, 2021 at 9:26 am

      Ionut

      Din nou nu ai dreptate.
      Aproape toate tarile din Europa au eurosceptici si nimeni nu-i catalogheaza musai pe toti ca fiind nazisti.
      Nimeni nu-ti cere sa lauzi revolutia de la 1848. O faci doar pentru ca asta este convingerea ta.

      Apreciază

      • Vasile Grigore said, on februarie 17, 2021 at 11:05 am

        @saccsiv :referitor la ceea ce a spus Ionut, subscriu si eu : Vasile, NU ai tu absoluta dreptate si poti sa nu publici.
        In România, nu este ca in UE, cine este nationalist este catalogat legionar si nazist . Asa invata si copiii la scoala in cartile actuale de istorie.
        România are pe Corneliu Zelea Codreanu for ever. Se tem evreii si oculta de nationalismul românesc de aceea au dat legile antisemite si antilegionare. Românii se pot ridica la luptā. Tu esti in generatia lui 1968, ca si mine, nu stii de legionari din cartile de istorie a lui Ceausescu , nu te supara cánd te contrazice cineva cu argumente oe blogul tau! Dar, te rog frumos NU manipula. In Romania, cine este eurosceptic esti catalogat public nazist, mai ales daca ai simpatii legionare . Si eu am: deoarece , desi din aceeasi generatie ca tine, bunicul meu si unchii mei au fost legionari si suntem mândri de acest lucru. Si Sf.Parinte Justin Pârvu, sub a carui icoana functioneaza bolgul tau, si el a fost legionar si simpatizant legionar la vremea lui.
        Revolutia de la 1948 a fost masonica si anticrestina , ca si A.I. Cuza, care a fost si el anticrestin si a secularizat averile manastiresti ortodoxe in 1863.
        Diana Sosoaca este mâncata de vie de marxistii din Parlament, dar aceasta este o alta discutie, toti sunt sekuristi si fac parte din servicii speciale.
        Ereticii din AUR se vor prabusi curánd dupå ce Diana isi face propriul partid sau va trece la combinatii politice cu Basescu sau cu altii.
        Românii oricum dorm sub umbrela covid , un virus ce NU existā . AUR este foarte periculos, caci sub aparenta nationalismului asculta de ordine din strainatate, ca si celelalte partide.
        România se duce la vale!
        Sa vedem ce mai face Sosoaca, este singura voce politica din Romania , care a inceput sa spuna adevaruri in Parlament. Mentionez ca nu sunt membru in nici un partid.

        Da, tipul ce controleaza AUR este sekurist si el si eretic catolic.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 17, 2021 at 2:45 pm

        Vasile Grigore

        Era vorba despre euroscepticism. Nici in Romania nu esti catalogat obligatoriu ca fiind nazist pe motiv ca vrei Roexist.
        Respectivul vrea unirea cu Republica Moldova in cadrul UE. Ce rost are sa-i mai cautam scuze?

        Apreciază

  4. nenimenea said, on februarie 17, 2021 at 12:54 am

    Excepțional videoul cu Mugur Vasiliu!

    Apreciază

  5. Nikos said, on februarie 17, 2021 at 1:04 am

    In primul rand e tigan cu figura lombroziana. In al doilea rand nu cred ca el trage sforile acolo, ci altcineva mai bogat si impinge din spate toata sleahta de tradatori coloana a cincea aurita. Avand in vedere ca au fost desconspirati si ca au inceput sa se cearna neghina de grau, ma astept sa aflam multe lucruri in saptamanile care urmeaza.

    Apreciază

    • Clement said, on februarie 17, 2021 at 11:27 am

      Elganta exprimarii ne incita sa va solicitam creionarea propriului portret.
      Un Nikos nu are fizionomia unui dac liber, nici a unui lipovean sau a unui moldovean al carui bunic suedez a cochetat cu bunica sa din Dorohoi.
      Daca aveti stramosi in Elada puteti semana cu Onasis, ceea ce nu v-ar avantaja intr-un concurs de frumusete la care ar participa si domnul Lulea.

      Apreciază

      • Nikos said, on februarie 17, 2021 at 7:57 pm

        Clementinule esti bun pe vorbe aruncate in vant asa artistic, dar nu prind substanta din comentariul tau. Este lucru dovedit faptul ca interiorul omului se reflecta in fizonomia sa. Am asa impresia ca suferi de o superioritate aparte sau esti tuciuriu si dumneata (lucru incompatibil cu nationalismul)?

        Apreciază

  6. Get said, on februarie 17, 2021 at 1:23 am

    Mai de graba nu sunt de acord cu cei de după Cuza decât cu persoana lui . In rest unitate și să lăsăm învrăjbirile după învățăturile fake news . Mugur Vasiliu spune lucrurilor pe nume .

    Apreciază

  7. efecte secundare said, on februarie 17, 2021 at 9:00 am

    Chiar CDC arată că conform ultimelor date există 653 de decese și12.044 de alte traume în urma vaccinului COVID

    https://www.globalresearch.ca/653-deaths-12044-other-injuries-reported-following-covid-vaccine-latest-cdc-data-show/5737324

    Apreciază

  8. Mihai T said, on februarie 17, 2021 at 9:21 am

    ce părere aveți de acest caz ?

    https://digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/femeia-din-constanta-a-murit-cu-doua-minute-inainte-ca-pompierii-sa-aduca-una-din-cele-trei-autoscari-din-judet-detaliile-interventiei-1452802

    ”Tragedia de la Constanța (…) este încă o dovadă a neputinței unui sistem de a face față intervențiilor de urgență”.

    ”Incendiul ar fi pornit de la câteva lumânări aprinse, potrivit primelor informații.”

    https://stirileprotv.ro/stiri/social/ar-fi-putut-pompierii-sa-o-salveze-pe-femeia-din-constanta-mai-multe-anchete-sunt-in-desfasurare.html

    ”Acest caz tragic și revoltător ne arată încă o dată lipsurile și bâlbele din sistemul care ar trebuie să ne salveze viețile. Din păcate, intervențiile reale nu arată ca simulările în care înalții oficiali asistă la costum și ne dau asigurări că au tot ce le trebuie pentru a salva vieți. În realitate, nu au!”

    notă: la treaba cu lumănările, până acum numai digi și știrileprotv am văzut că zic de lumănări, celelalte site-uri nu zis nimic, iar stiripesurse spune că ”femeia ținea un parastas”.

    Ce vi se pare ? E un caz fabricat ? E un caz real de care s-a lipit presa pentru a promova anumite planuri ? Vor să desființeze detașamentele de pompieri, pe m otiv de incompetență ? (vedem că deja o astfel de idee circulă în cazul polițiștilor) Vor să lovească iarăși în ortodoxie și în general în religie ? Vor să interzică practica religioasă acasă, iar acum pun bazele manipulării ? Vor să interzică parastasele ? Agită aceste perspective înspre Biserică, pentru a forța mâna ierarhilor pentru promovarea vaccinării ? Mie mi s-au aprins niște semnale de alarmă deja de ieri, când cineva mi-a zis că la televizor zicea de lumănări. Azi dimineață, cineva din casă asculta radio-ul și au dat despre acest caz la 7. Apoi au dat câteva melodii, după care tipul de la radio a menționat din nou acest caz, fără să fie grupaj informativ. ”Vă reamintim, ieri la Constanța o femeie a murit căzând de la etaj” … etc

    Apreciază

    • Mihai T said, on februarie 17, 2021 at 9:25 am

      Încearcă să distragă atenția de la incendiul de la Matei Balș, unde sunt vreo 20 de morți ? Încearcă să vehiculeze ideea că se produc astfel de tragedii deoarece structurile nu au dotări bune ? (cică în ditamai Constanța există o singură scară funcțională de intervenție, iar pompierii nu aveau pernă gonflabilă).
      Interesant și că incidentul ăsta a avut loc în ziua când Președintele s-a dus să discute ceva cu Patriarhul Daniel.

      Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 17, 2021 at 9:40 am

      Mihai T

      Nu se cere desfiintarea politiei, ci a politiei locale.
      Nu se cere desfiintare pompierilor, ci se pregateste sacrificarea lui Arafat.

      Apreciază

      • Releu said, on februarie 17, 2021 at 1:10 pm

        Sacrificarea lui realmente, sau ca si in cazul lui Cercel, Orban, Tataru, sa se dea la timp la o parte si sa scape basma curata? Unii spun ca abia dupa 4 luni de la vaccinare vor incepe sa apara la vaccinati efectele secundare dezastruoase. Vom vedea…

        Apreciază

  9. Ion said, on februarie 17, 2021 at 9:30 am

    Masoni. Uneltele nwo.

    Apreciază

  10. valitgv said, on februarie 17, 2021 at 10:39 am

    Mereu descopăr surprize ascunse. De data asta, m-am bucurat de filmul cu Mugur Vasiliu. Am aspirat fiecare cuvânt de al lui.

    Eu nu îmi pierd vremea cu AUR si Sosoaca. Cum au apărut, asa vor dispărea. Speculează un moment trecător. 2 construcții ale Secu, ca si USR+.

    Apreciază

  11. Elena said, on februarie 17, 2021 at 1:46 pm

    Diana Șoșoacă despre scandalul din AUR: „Totul a pornit de la bani”. Ce spune despre „adevăratul președinte al AUR” și hotelul acestuia
    15.02.2021 12:11 digi 24
    Diana Ivanovici-Șoșoacă a declarat că scandalul din AUR nu reprezintă o luptă de putere în interiorul partidului: „Totul a pornit de la bani pentru că ideologie nu există”.
    Senatoarea a adăugat că actuala conducere a partidului a cerut fiecărui senator și deputat jumătate din suma forfetară: „În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului”.
    De asemenea, ea mai spus că parlamentarii AUR trebuie să dea 2.000 de lei în fiecare lună către partid pentru donațiile AUR în scop caritabil.
    „Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întrețin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a precizat senatoarea, potrivit sursei citate.
    Ea a subliniat că toți parlamentarii AUR au fost chemați la sediu pentru a încheia contracte de leasing cu o „societate din sfera AUR pentru achiziționarea de autoturisme Logan”.
    „Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a mai declarat Diana Șoșoacă.
    Potrivit Europa Liberă, pe site-ul Alianței pentru Unirea Românilor, Marius Lulea apare ca fiind președintele Organizației Oamenilor de Afaceri și membru în Biroul Național de Conducere, for care a sancționat-o pe senatoare.
    Marius Lulea a declarat pentru G4Media că „nu controlez eu nimic”.
    „Partidul are un BNC (n.r. – Birou Național Central) cu membri și doi co-presedinti. Am fost președinte fondator pentru că am experiență birocratică din activitatea mea curentă. Eu sunt o persoana destul de publică, activitatea mea se poate vedea online, mă știe tot corpul profesional de ingineri și arhitecți. Sunt implicat datorită prieteniei cu George Simion alături de care am luptat pentru unirea cu Basarabia și luptăm și astăzi, dar pe căi politice”, a declarat acesta.
    Apare AUR 2? „E posibil să vină parlamentari și din alte partide alături de mine”
    Diana Iovanovici-Șoșoacă ar dori să formeze un grup în Senat, iar pentru aceasta ar fi nevoie ca alți șase colegi să o urmeze.
    „Deja am creat o nouă mișcare, un nou curent politic, care militează strict pentru adevărul nealterat, un adevăr care a deranjat toate instituțiile statului, toți corupții din sistem. E posibil să vină parlamentari și din alte partide alături de mine. În PNR există democrație, fiecare acționează după cum consideră. Cea mai mare parte din AUR sunt susținătorii mei, ce concurență să devin eu? Oamenii sunt cu mine. Dacă voiam să iau puterea în AUR, o luam și puneam condiții. Și eu puteam să obțin funcții. Poate mă vedeți în fruntea țării. Eu voi apărea în continuare ca senator Diana Ionavovici Șoșoacă. Eu sunt eu”, a spus senatoarea, fără să precizeze dacă ceilalți deputați din PNR vor pleca din AUR.
    Diana Șoșoacă a susținut că mai mulți parlamentari s-au întâlnit cu ea fără știrea conducerii centrale pentru a-i ajuta. Ea a subliniat că decizia prin care este sancționată nu este statutară.

    Apreciază

    • Mihai T said, on februarie 17, 2021 at 3:43 pm

      În 8 nov 2020, pe când era în Piața Alexandru Cel Bun din Iași, Diana Șoșoacă era să scape porumbelul: că va fi președintele României în 2024. A început să spună dar s-a oprit. Oare așa să fie ?

      Apreciază

    • Bond said, on februarie 17, 2021 at 4:15 pm

      Elena, gasesti mai multe aici:
      LLL -despre cum a condus arafat structurile ISU, in acesti ani, in toate guvernele https://www.youtube.com/watch?v=-UqUVb_GOtk
      Tuturor:
      Despe atacarea in instanta a legii vaccinarii obligatorii – Mihai Rapcea

      Si Pompiliu Diplan despre legea botnitei care a trecut tacit prin Senat.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.