SACCSIV – blog ortodox

Germania neobolsevica: lockdown pana cand vor fi maxim 35 de infectii la 100 000 de locuitori. Specialisti in drept constitutional reactioneaza

Posted in carantina, Coronavirus, GERMANIA by saccsiv on februarie 14, 2021

În cadrul lockdown-ului prelungit, decis miercuri de guvernanții germani, se menționează : „La o incidență stabilă de 7 zile, de maximum 35 noi infecții la 100.000 de locuitori, următorii pași de relaxare pot fi luați de către landurile federale”.

Conform Hot News, comunicatul publicat pe site-ul oficial al guvernului a stârnit reacții publice.

Un profesor în drept constituțional contestă legitimitatea guvernanților de a dispune discreționar asupra îngrădirii drepturilor fundamentale ale cetățenilor, lucru asupra căruia fostul președinte al Curții Constituționale Federale a avertizat încă de anul trecut.

Într-o postare de marți, ca și contributor la ziarul Augsburger Allgemeine, șeful catedrei de drept public, drept medical și filosofie juridică, Prof. Dr. Josef Franz Lindner, a exprimat critici cu privire la legitimitatea juridică a măsurilor decise la reuniunea șefilor de guvern federal și de landuri, din 10 februarie.
Referindu-se la controversatul Act de protecție împotriva infecțiilor, fostul consilier din Ministerul de Stat al Bavariei pentru Știință, Cercetare și Artă afirmă: „Acesta autorizează intervenții de anvergură – dar nu excesive și nelimitate în timp. Legea prevede incidența a 50 de infecții noi, la 100.000 de locuitori. Măsuri de protecție ample, în sensul blocajului, sunt permise numai dacă acestea sunt depășite. Guvernul nu poate seta această valoare schimbând-o sau înlocuind-o cu o altă valoare de referință, cum ar fi valoarea R. Un lockdown prelungit, în pofida unei incidențe permanente mai mici de 50, ar fi ilegal.”

Profesorul Lindner subliniază în mod special rolul Legii fundamentale, care în situația actuală ar trebui contrabalansat „unei politici Corona excesiv de represive”, și selectează câteva puncte:
„Legea fundamentală obligă să se protejeze sănătatea și viața. Statul însă nu poate și nu trebuie să protejeze fiecare individ de boli și deces; altfel, ar trebui să interzică condusul mașinilor, sporturile cu risc ridicat, băuturile tari și produsele din tutun și să dispună controale medicale regulate. Statul liberal constituțional presupune că individul se protejează și se îngrijește singur de propria sănătate. Numai atunci când acest lucru nu este posibil sau persoana o face în mod inadecvat statul este obligat să protejeze și să susțină.”

Potrivit lui Lindner, un alt punct critic este „justa cântărire a măsurilor” adoptate: „Măsurile aspre, cu o încălcare maximă a libertății, sunt disproporționate. Sănătatea (mai presus de toate mentală) a copiilor și adolescenților trebuie și ea luată în calcul, în procesul de luare a deciziilor, – în cazul în care școlile și creșele sunt închise luni întregi -, la fel ca și stabilitatea economică și socială a țării noastre. Politicienii arată o sensibilitate redusă la acest lucru. Dar Legea fundamentală însăși spune: sănătatea nu este pe primul loc, iar o punere în balans este posibilă și necesară.”
Lindner mai subliniază rolul minor de până acum „al diferențierii”, care se referă atât la măsurile în sine, cât și la generalitatea absolută a aplicării lor, în toate domeniile vieții și în regiunile cu diferite rate de infecție: „Non-libertatea permanentă pentru toți nu este o mantră de criză permisă din punct de vedere constituțional” și „Cât mai multă libertate posibilă și justificabilă este cerința Legii fundamentale”, consideră el.

O serie de specialiști în drept au criticat, în mod repetat, lipsa de informații publice despre „dezbaterea politică decisivă”, ca „o condiție prealabilă pentru un discurs deliberativ într-o societate constituită democratic”, în ce privește prelungirea continuă a lockdown-ului în vremea pandemiei de Covid-19. Iar specialiștii în medicină au atras atenția și asupra unui alt aspect.
De exemplu, epidemiologul suedez Anders Tegnell, în considerațiile sale de anul trecut, vorbește despre „daunele colaterale” ale lockdown-ului: „Vrem să controlăm întreaga sănătate publică. Această include și luarea în considerare a tuturor efectelor unui lockdown, cum ar fi faptul că un blocaj devine atât de stresant încât crește alte rate de mortalitate, cum ar fi rata sinuciderilor. Ne-am întrebat și noi dacă oamenii grav bolnavi și-au crescut gradul de inhibare, înainte de a vizita un medic din cauza lockdown-ului. Este dăunător sănătății oamenilor să fie izolați involuntar”.
Și avocatul de drept constituțional german, Hans-Jürgen Papier, vede situația în mod similar. El cere virologilor să privească out of the box: „Statul trebuie să verifice întotdeauna, cu ajutorul expertizei externe, care sunt măsurile de prevenire și precauție adecvate, în raport cu situația de risc actuală. Acestor întrebări de competență juridică trebuie să li se răspundă într-un mod interdisciplinar și ele nu trebuie lăsate exclusiv în competența virologilor, medicilor, epidemiologilor și experților în științe naturale”.
Încă de anul trecut, Papier, care a fost președinte al Curții Constituționale Federale germane, avertiza: „Trebuie să ne fie clar că scopul unui stat constituțional este, în primul rând, protejarea libertății. Protecția sănătății nu justifică orice încălcare a libertății.”

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, germanii vor sta in arest la domiciliu pana cand incidenta lui peste prajit va fi de sub 0,35 de infectii la mia de locuitori. Este atat de mica, incat neobolsevicii stapani ai Germaniei ii pot face si doar din pix pe nemti sa ramana in lockdown pe termen nelimitat.

Cititi va rog si:

In martie 2020, Ministerul de Interne German a angajat oameni de știință pentru a induce frica de coronavirus

 

Tagged with: ,

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on februarie 14, 2021 at 12:39 pm

  Prietene uiti un lucru: cand domina hotărăște ceva sclavul ei din tara face automat la fel!

  Apreciază

  • Pribeag said, on februarie 14, 2021 at 3:55 pm

   Hristos a inviat!Ajutati-ma va rog sa gasesc un Duhovnic ingradit si iscusit in NT, SV. Bogdaproste

   Apreciază

   • ioansperling said, on februarie 14, 2021 at 4:01 pm

    Prietene eu traiesc in Germania, nu te pot ajuta!
    Oricum nu prea inteleg cu ce vrei sa spui cu „ingradit”? Sunt schituri pe Sf.Munte incearca acolo! Adrese gasesti pe net!

    Apreciază

 2. roman said, on februarie 14, 2021 at 12:50 pm

  Ne vine si noua randul.Prin martie,maaaxim aprilie,dupa PAREA mea de parerolog,vom fi si noi ARESTATI pe 3,4,5 luni,data asta si muuult mai drastic si fara posibilitati de miscare,fata de data trecuta si vom intra in COLAPS si foamete DIRECT…
  Kaizerul joianis,omul serviciile secrete.deocamdata,conduce o alta natie,numita romaneasca…Oare chiar il doar,macar vreo unghie,vreodata pe un STRAIN de alt strain????!!Da,suntem intr-o etapa istorica CRANCENA si neagra ,suntem TOTAL si pe TOATE liniile in ghearele STRAINILOR…
  Ni se poate intampla orice si oricand,ca NU vom afla,decat cand si ce vor ei,STRAINII…Dar sa NU uitam ca Dumnezeu la orice ispita,ne trimite si scaparea din ea…asta sa MERITAM si noi,ca prea ne-am LEPADAT de El,singuri si nestingheriti de nimeni si nimic.

  Apreciat de 3 persoane

  • P.M. said, on februarie 14, 2021 at 2:53 pm

   @@@roman,lupta cea mare se va duce pe vaccinarea obligatorie,nu pe arestare!

   Apreciat de 2 persoane

   • roman said, on februarie 14, 2021 at 3:51 pm

    P.M
    lupta cea mare…???!!!…care???!… razboiul civil MONDIAL care va fi provocat de debilii astia sau ce lupta???!!Omule secretiile scarboase,pardon ,serviciile scarboase,alea vor DECLANSA ,,lupta” cea mare,NU pulimea,ca ea …DOARME si nici NU are HABAR ,ca acum se SCHIMBA POLARITATEA SI FORMA DE CONDUCERE/opresiune pe TERA.
    Tu,sper ca intelegi, ca s-a lucrat la subconstient/mintea omului,ENORM,in ultima suta de ani si cu accelerare in ultimii 30 de ani.Nu popoarele,fac REVOLUTII,lupte mari,ca azi nici NU mai exista popoare,neamuri,ci azi is doar POPULATII,adica corcituri,amestecuri DUHOVNICESTI si de ratiune dintre romani cu …italieni, nemti,englezi , francezi,venezueleni,indieni, etc,etc,adica NOUL OM,omul docil=MORT ,inainte de moartea trupeasca.
    TOTI azi asculta doar de ce li s-a IMPLEMENTAT psihologic,prin VRAJI(televizor,facebuc,chimicale din mancare,apa,aer,etc)in ultimii ,MINIM 30 de ani,precum GIUstitia,de exemplu,legea, SEFU,si mai ales de..TELEVIZORUL=icoana satanei…
    Omul MORT,a vrut ,,libertate” ,un DRAC,( oamenii NICI NU au habar ca trebuie sa fie LIBERI IN HRISTOS,NU in rahaturile dracilor)a vrut sa fie liber ca si diavolul,cand s-a mandrit,sa faca ORICE considera el de cuviinta si ptr asta SINGUR a luptat si are azi ce a cerut…vrem o tara ca afara..LIBERTATE,DAR si fraternitate, egalitate(deviza masonerilor)…si asta are azi.OMU’ NOU si mai ales nu poate TRAI ,crede el,fara sa respecte LEGEA,de exemplu,fara a PARA pe cei nesupusi giustitiei(ulat drac chior cu o balanta in mana),ca cica e …spirit civic….el crede ca e un inapoiat,din evul mediu daca NU respecta GIUSTITIA=legea,ca deeh asa i-a zis la TELEVIZOR si astfel ,,LEGEA” care e STAPANITA/controlata/dictata de… CINEVA,a ajuns CE E AZI…O SCHIZOFRENIE…dar NOUL OM,NU poate vedea asa ceva,NU poate intelege,ca e…THE END,SAH MAT la omenire si NU mai poate REACTIONA fizic si NICI mental,fiindca NU mai EXISTA DISCERNAMNAT,care este un Dar al Duhului Sfant si NU e ptr OMU’ MATERIAL,cel CORCIT…
    Chiar de ar iesi 5 milioane,maine in strada in romania,secretiile scarboase,abia asteapta si vor DETURNA, iesirea,prin interpusi,de-ai lor REZISTENTI,mii de imbracati in protestatari,DAR cu portavoce sau CEVA ce sa acopere pe alti mii de oameni,adunati BEZMETICI,ca o gloata,NU ca o singura voce si UNITA,ca NU se mai poate face asta,fiindca OMUL NOU e CORCIT…stie de toate,NU mai TACE,INvata pe toti,dar daca ii dai dictare,defpat NU stie sa scrie,NU a citit nici o carte,in ultima sa jumatate de viata,MINIM si cica STIE…da,dar stie ce i s-a INOCULAT la…televizor si facebuc,adica TOT DE secretiile scarboase si asa in strada,celor 5 milioane, li se BATE in cap ca pe un cui,LOZINCILE LOR,ALE infiltratilor SECRETI ,iar la un moment dat ,dintre acesti,,infiltrati secreti” vor fi chemati,SANCHI,la TELEVIZOR(liderul suprem al STATULUI=mamona) de catre oamenii/colegii lor INFILTRATI si obedienti de la televizor si asa va ajunge MESAJUL si schimbarea in NOUA dezordine mondiala,un regim in care comunismul si nazimul is PANTALONI SCuRTI…
    E gata ,omule e doar Mantuirea in particular,a fiecaruia CARE INTELEGE ASTA si vrea sa lupte ptr ADEVARATA SI UNICA victorie Imparatia Cerurilor,dar ptr asta trebuie OBLIGATORIU sa se intoarca la DREAPTAcredinta a Lui Hristos si a Sfintilor sai DIN CERURI,dar cu FAPTE de pocainta…

    Apreciat de 2 persoane

   • ioansperling said, on februarie 14, 2021 at 4:03 pm

    Nici Trump cu 70 de milioane nu i-a putut invinge!

    Apreciat de 2 persoane

  • Gabriel said, on februarie 14, 2021 at 6:28 pm

   Deschideti un site, sa se posteze in el doar despre nedreptatile pe care vor sa le faca guvernantii prin proiectele de lege in care suntem opresati. Si in el oamenii sa raspunda la postari, ne putem organiza in fc de judet gasim cate o locatie. E neaparat nevoie sa iesim in strada sa ne manifestam nemultumirea, nu se mai poate. Vor sa ne injecteze fortat. Treziti-va! macar in ceasul al 11lea

   Apreciat de 1 persoană

 3. Mihai T said, on februarie 14, 2021 at 1:15 pm

  Noul normal – documentar britanic lansat în ianuarie 2021 (subtitrare în română).

  https://brighteon.com/530f3d52-8ebc-4c69-a804-ce9f2ba09918

  descrierea producătorilor

  ”Ianuarie 2021. Națiunilor li s-au impus restricții, iar economiile sunt pe marginea prăpastiei. Oare noul vaccin chiar ne va permite să ne întoarcem la normalitate ? Sau este un punct de răscruce în parcursul omenirii. Nu cumva e vorba de un viitor propulsat de inteligența artificială, care va vedea o nouă formă de capitalism și va fi guvernat de legi tiranice dictate de niște elite globale ? Noul normal – un documentar factual ce investighează a Patra revoluție industrială. Ce câștigă cei 1 % și ce pierd cei 99 %”.

  (transcript)

  11 martie 2020. Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de sars-cov 2. De atunci, am fost închiși de patru ori, am fost informați zilnic despre numărul de morți, ne-a fost refuzat tratamentul medical, ne-au fost impuse restricții; ne-au fost închise firmele, am pierdut locuri de muncă; am fost restricționați să îi vedem pe cei dragi, nu ni s-a permis să socializăm; ni s-a interzis să protestăm, am fost agresați, am fost arestați și amendați. Toate aceste măsuri sunt impuse pe baza unor informații false, pe date false privind infectările, mortalitate umflată artificial. Acum au accelerat lansarea unui vaccin, dar oare chiar va reveni viața la normal ? Sau vom vedea o nouă normalitate, o lume cu reguli dure și tiranice, guvernată de un stat totalitar centralizat ?!

  Noul normal

  I

  De când COVID-19 a fost declarat pandemie, mulți au speculat că această criză a fost planificată de un grup de elite care dictează guvernelor la nivel global. Dar oare au aceste idei vreo greutate ? Și care ar putea fi motivele lor pentru orchestrarea unei pandemii globale ? Pentru a înțelege, trebuie mai întâi să explorăm o schimbare semnificativă care a avut loc în economia noastră, una de care puțini oameni sunt conștienți. Se numește ”a patra revoluție industrială”.
  Până în prezent, au existat trei revoluții industriale. Prima a avut loc la sfârșitul anilor 1700 prin inventarea mașinii cu aburi, care a dus la crearea fabricilor și a unei industrii textile în plină expansiune. La sfârșitul anilor 1800, a doua revoluție industrială a fost marcată de producția de masă, precum și de noi industrii precum producția oțelului și a electricității. Iar a treia a avut loc la sfârșitul anilor 1900, care au văzut inventarea computerului și a internetului.
  Acum, cea de-a 4-a revoluție industrială descrie apariția inteligenței artificiale (AI), și modul în care aceasta se integrează din ce în ce mai mult în societate. Inteligența artificială poate fi deja văzută în viața noastră de zi cu zi – de la modul cum plătim la supermarket, până la maniera în care ne înregistrăm pentru un zbor. Dar este mult mai avansată decât își dau seama majoritatea oamenilor.
  În august 2020, antreprenorul Elon Musk a prezentat o demonstrație a noii sale companii Neuralink. Conectat cu fire mici la creierul omului, acest microcip este sincronizat cu AI, permițând oamenilor să controleze orice – de la membre prostetice la jocuri pe computer. Acest prototip funcțional a fost deja încorporat în anumiți oameni. Are potențialul de a transforma complet modul în care interacționăm online. ”Există o mulțime de funcții pe care acest dispozitiv le-ar îndeplini, cu privire la monitorizarea sănătății dvs., de a vă avertiza despre un posibil atac de cord sau accident vascular cerebral (sau alte daune), precum și funcții de confort cum ar fi redarea muzicii. Poate face multe” declară Elon Musk.
  Kai-Fu Lee este fost președinte al filialelor chinezești Google și Microsoft (divizia cercetare), precum și autorul cărții de succes scoase de New York Times ”Superputerile inteligenței artificiale. China, Silicon Valley și Noua Ordine Mondială”. Kai-Fu crede despre China că va fi superputerea AI în termen de cinci ani. ”Pentru cei dintre voi care nu ați fost în China în ultimii trei ani, vă rugăm să fiți atenți, deoarece cardul dvs. de credit și numerarul s-ar putea să nu fie acceptate. China a trecut în proporție destul de mare la plata prin mobil (…) În epoca AI, dacă datele sunt noul petrol, atunci China este noua Arabie Saudită”.
  Un aspect actual în dezvoltarea AI este pierderea de către oameni a locurilor de muncă. În centrele de ambalare Amazon, roboții transportă articole către oameni, care apoi le împachetează pentru a fi livrate. În decurs de 10 ani, Amazon crede că nu vor mai avea nevoie de oameni pentru a face livrări. Potrivit Forumului Economic Mondial, 50% din forța de muncă va avea nevoie de recalificare până în 2025, și este probabil ca doar o fracțiune dintre aceștia să găsească de lucru, ceea ce va face ca o mare parte a forței de muncă să intre în șomaj. ”Este o șansă destul de bună să ajungem, datorită automatizării, la un venit universal de bază. Oamenii vor avea timp să facă alte lucruri, mai complexe și mai interesante. Deci vor avea mai mult timp liber. Și apoi trebuie să vedem cum ne integrăm într-o lume a viitorului cu inteligență artificială avansată”, spune Elon Musk.
  O idee care câștigă popularitate este de a percepe companiilor tehnologice o taxă pe roboți, care poate fi distribuită șomerilor ca venit universal de bază. ”Nu cred că firmele producătoare de roboți vor fi indignate de o asemenea taxă. E în regulă, asta este”, spune Bill Gates.
  Contrar celorlalte trei revoluții industriale de până acum, probabil că locurile de muncă vor fi distruse mai repede decât sunt create cele noi”. Acesta este Klaus Schwab, autorul cărții ”A IV-a Revoluție industrială”. El este, de asemenea, președintele executiv al Forumului Economic Mondial, care este finanțat de cele mai mari întreprinderi mondiale. Membrii acestei organizații includ directori de firme, șefi de stat și miniștri din țări cum ar fi Marea Britanie și SUA. ”A 4-a revoluție industrială ne va afecta viața complet. De fapt ne va schimba pe noi, propria noastră identitate, și desigur va aduce în discuție politici și dezvoltări precum traficul inteligent, guvernarea inteligentă, orașele inteligente”, spune el.
  În iunie 2019, într-un raport denumit ”Reglementarea celei de a patra revoluții industriale”, guvernul Regatului Unit a publicat detalii despre parteneriatul lor cu Forumul Economic Mondial. Un an mai târziu, în iunie 2020, Forumul Economic Mondial a lansat acest videoclip promoțional intitulat ”Marea Resetare”. Scopul acestui film este să sugereze că totul, de la economie la cultura noastră, trebuie să se schimbe. După resetare se afișează imagini cu tehnologie digitală, celule, populații, bani, schimbări climatice, gestionarea traficului … și asta. Vi se pare familiar ? Acest videoclip promoțional a fost lansat cu șase luni înainte ca Margaret Keenan să primească primul vaccin COVID-19.
  În noiembrie 2020, revista Time a publicat pe coperta lor ”Marea Resetare”. Directorul general al Forumului Economic Mondial, Jeremy Jurgens, crede că ”Marea Resetare” va avea un impact devastator asupra economiei noastre. ”Dacă ne uităm la marea resetare, suntem încă în stadiile incipiente ale unei crize globale care va transforma pentru totdeauna societatea. Când a început, oamenii au spus: ”asta e cea mai mare criză de la criza financiară din 2007-2008”. Puțin mai târziu, au spus: ”asta e cea mai mare criză de după cel de-al doilea război mondial”. Acum ne uităm la ce se întâmplă, și spunem: ”această criză e comparabilă cu ceea ce s-a întâmplat în Marea Depresiune”.
  Această campanie e susținută, de asemenea, de politicieni; și este promovată chiar de familia regală, care a postat acest videoclip pe pagina lor de YouTube, având tag-ul ”Marea Resetare”. ”Suntem la un pas de descoperiri care ne vor modifica viziunea despre ce este posibil și profitabil într-un viitor durabil. Avem nevoie de o schimbare de paradigmă, care să inspire acțiuni la un nivel revoluționar. Pur și simplu nu mai putem pierde timp. Singura limită este disponibilitatea noastră de a acționa … vremea acționării este acum”, spune Prințul Charles.

  II

  Forumul Economic Mondial consideră despre capitalism că trebuie reinventat. Sloganul ”Reconstruind mai bine” a fost adoptat de politicieni din întreaga lume. ”Acest moment ne oferă o șansă mult mai mare de a fi radicali și de a face lucrurile diferit. De a reconstrui mai bine …” declară premierul britanic”. ”… deoarece putem construi mai bine doar dacă ne sprijinim unul pe celălalt”, spune și premierul Canadei. ”În ultimele două săptămâni, am făcut cunoscută agenda mea pentru redresarea economică. Îi spun ”Reconstruind mai bine”, pentru că nu putem pur și simplu să reconstruim în felul cum erau lucrurile înainte. Trebuie să o facem mai bine. Iar planul meu de a reconstrui mai bine începe cu viziunea că automatizarea și globalizarea duc la un viitor pozitiv”, declară președintele SUA.
  Prin urmare, cum arată lumea după marea resetare ? Această postare, făcută de Forumul Economic Mondial pe rețelele de socializare, demonstrează 8 predicții până în 2030. Iată trei dintre acestea: ”Nu vei deține nimic și vei fi fericit. Orice vrei, vei închiria, coletul fiind livrat prin dronă. Iar valorile occidentale vor fi fost testate până la punctul de rupere”.
  Multe dintre noile politici ale lui Boris Johnson sunt în conformitate cu obiectivele Forumului Economic Mondial. În noiembrie 2020, Planul Revoluției Industriale Verzi includea interzicerea mașinilor pe benzină și diesel până în 2030. Combinat cu alte restricții actuale (precum blocarea accesului pe drumurile laterale) și introducerea unei taxe de drum ”Plătește per kilometru”, cineva ar putea crede că încearcă să înlăture proprietatea asupra mașinilor. ”Cea mai mare aplicație a inteligenței artificiale este conducerea autonomă. Aceasta va înlocui întregul transport cu care suntem obișnuiți astăzi. Nu veți mai cumpăra mașini. Mașina dvs. este parcată 96 % din timp, deci se uzează moral (fără să fie folosită). Cât de rău e asta pentru o investiție ? Mașina te duce din punctul A în punctul B numai în 4 % din timp (din 24 de ore). Dar imaginați-vă că există Uber, care ajunge aici în 30 de secunde și este foarte de încredere și foarte curată. Nu are un șofer scandalagiu, deoarece nu are deloc șofer. Și este foarte sigură. Nu-i așa că vă atrage ideea de a nu mai cumpăra mașini ?”, spune Kai-Fu Lee. Acesta continuă: ”O caracteristică a inteligenței artificiale este că devine din ce în ce mai bună cu cât cantitatea de informații pe care i-o livrezi este mai mare. În 10 ani de la lansare, probabil mașinile autonome vor fi atât de bune în comparație cu oamenii, încât mulți dintre noi se vor teme să mai conducă. Știți de ce ? Deoarece mașinile autonome vor începe să ”vorbească” una cu alta. Vor trece una pe lângă alta la distanță de 1 cm, iar noi vom deveni cei mai mari dușmani ai noștri, deoarece vom fi o amenințare la adresa vieții noastre. Mașinile vor fi sigure. Destul de curând după aceea, oamenilor nu li se va permite să mai conducă”.
  Să presupunem că sunteți șofer de camion în vârstă de 50 de ani, și tocmai v-ați pierdut slujba datorită unui vehicul care se conduce singur. Inteligența artificială nu este nici măcar aproape de potențialul ei maxim. Toate slujbele actuale vor dispărea. Vor apărea noi slujbe. Dar apoi și noile slujbe se vor schimba rapid, iar apoi vor dispărea și ele”. La reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial 2020 din Davos, istoricul, filosoful și autorul Yuval Noah Harari a avertizat publicul despre pericolele inteligenței artificiale. ”Auzim atât de multe despre potențialul enorm al tehnologiei. Dar tehnologia ar putea perturba societatea umană și chiar semnificația însăși a vieții omenești, în numeroase moduri: de la crearea unei clase globale ”inutile”, la creșterea exploatării datelor și a dictaturilor digitale. Cei care nu se pot recalifica ar constitui o nouă clasă inutilă. Și această clasă va fi separată de elita din ce în ce mai puternică, printr-un decalaj din ce în ce mai mare. Deja ne aflăm în mijlocul unei curse a înarmării cu privire la AI, cu China și SUA conducând cursa, iar majoritatea țărilor rămânând în urmă. AI probabil că va crea o imensă bogăție în câteva centre de înaltă tehnologie, în timp ce alte țări fie vor da faliment, fie vor deveni colonii exploatate pentru obținerea de date. Gândiți-vă doar ce se va întâmpla cu economiile în curs de dezvoltare, după ce va deveni mai ieftin să produci mașini în California decât în Mexic. Și ce se va întâmpla cu politica din țara dumneavoastră peste 20 de ani, când cineva din San Francisco sau din Beijing cunoaște întreaga istorie medicală și personală a fiecărui politician și a fiecărui jurnalist din țara dvs. … inclusiv eventualele escapade sexuale, slăbiciuni mentale, afacerile lor corupte. Când aveți suficiente date, nu este nevoie să trimiteți soldați pentru a controla o țară”.

  III

  Numai între începutul pandemiei și august 2020, 7 giganți tehnologici din Silicon Valley au adăugat la valorile lor de piață aproape 2500 miliarde dolari, dintre care 400 de miliarde au fost adăugate de Microsoft. Fondatorul Microsoft (Bill Gates) are și un interes pentru vaccinuri, deținând acțiuni în companiile producătoare de vaccinuri Pfizer și Moderna (prin Fundația Bill și Melinda Gates). Ambele companii au lucrat la dezvoltarea unei noi generații de vaccinuri, care interacționează direct cu ADN-ul nostru. Metodele tradiționale de imunizare implică injectarea unei forme moarte sau slăbite a virusului. Acest lucru determină sistemul imunitar să creeze anticorpi, ceea ce (zic ei) ne ajută în cazul în care un virus intră în organism. Dar noua tehnologie ARN-mesager a celor de la Pfizer și Moderna nu este un vaccin de imunizare standard, ci mai degrabă inginerie genetică. În loc să injecteze virusul în pacient, abordarea lor este de a injecta molecule sintetice care transportă către celulă instrucțiuni despre cum să creeze anticorpi pentru combaterea virusului.
  Până în noiembrie 2020, nici un vaccin ARN-mesager nu a fost vreodată aprobat pentru utilizare la oameni. Pe 21 noiembrie 2020, Revista ”The Lancet” și-a exprimat dezamăgirea că rezultatele studiului privind vaccinul COVID-19 au fost anunțate prin comunicate de presă, generând multe incertitudini științifice din cauza lipsei datelor privind siguranța. Publicația a exprimat, de asemenea, incertitudinea despre modul cum funcționează vaccinurile la persoanele în vârstă sau la cei cu afecțiuni subiacente, precum și despre eficacitatea lor în prevenirea bolilor severe.
  La începutul lunii decembrie 2020, un grup de medici din întreaga lume au creat un videoclip pentru a avertiza publicul despre lipsa de siguranță a vaccinului. ”Cu scuza că ne aflăm într-o pandemie, industria farmaceutică are permisiunea de a sări peste testarea pe animale. Acest lucru înseamnă că vor testa vaccinurile direct pe oameni”, afirmă doctorița belgiană Hilde de Smet. Doctorul belgian Johan Denis spune și el: ”Acest vaccin a fost dezvoltat prea repede. Nu avem nici o idee care vor fi efectele pe termen lung. Un experiment asupra umanității”. Doctorița britanică Elizabeth Evans avertizează: ”Există doar date limitate privind posibilele efecte adverse pe termen scurt, și nu există date privind efectele pe termen lung, astfel încât nu sunt excluse efecte precum bolile autoimune, infertilitatea și cancerele”. ”Vă rugăm să fiți atenți. Faceți propriile investigații, și nu lăsați mass-media să vă manipuleze”, avertizează și doctorița belgiană Anne Fierlafijn. ”E pentru prima dată când o asemenea tehnologie este folosită pe oameni. Există atât de multe lucruri îngrozitoare care ni se pot întâmpla. Trebuie să investigăm această chestiune și să nu ne aruncăm cu capul înainte. Acesta e apelul meu de trezire către lume”, spune și doctorița americană Carrie Madej.
  Pe 19 decembrie 2020, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA (CDC) a publicat acest raport al ”Comitetului consultativ pentru practicile de imunizare”. La doar o zi după ce Marea Britanie a început să folosească vaccinul covid Pfizer/BioNtech, autoritățile au confirmat două cazuri de anafilaxie, care este o reacție alergică foarte gravă, cu debut rapid și care poate provoca moartea. La pagina 6, sub titlul ”Supravegherea activă privind vaccinurile covid în cadrul programului V-safe”, 3.150 din 112.807 de vaccinați (2,8 %) nu au fost capabili să desfășoare activități zilnice normale, să lucreze, ori au avut nevoie de îngrijire de la medic sau personal din domeniul medical. ”Dacă 60 milioane de oameni din Marea Britanie primesc vaccinul, ne putem aștepta ca 1,67 milioane să nu poată lucra, să nu poată desfășura activități zilnice normale, și să aibe nevoie de îngrijire (nu știu pentru cât timp). Dacă 6 miliarde de oameni din întreaga lume primesc vaccinul, atunci numărul crește la 167 milioane, și gândiți-vă că asta e doar o problemă pe termen scurt din problemele generate de vaccin. Nu știm ce se va întâmpla pe termen mediu și lung”, avertizează doctorul Vernon Coleman.
  Într-un interviu la postul american de televiziune CBS Washington, realizatoarea îl întreabă pe Bill Gates despre efectele secundare care fuseseră deja raportate în timpul testelor:
  ” – Efectele secundare ale vaccinului Moderna sună ca ceva îngrijorător. Ne-am uitat și noi: după a doua doză, cel puțin 80 % dintre participanți au avut un efect advers care a afectat tot corpul, variind de la frisoane severe la febră. Prin urmare … sunt aceste vaccinuri sigure ?
  – Ei bine, Agenția Federală a Alimentelor și Medicamentelor (FDA), fără să fie presată, va examina puternic problema … FDA este ”standardul de aur” al autorităților de reglementare, iar îndrumările lor actuale în acest sens … dacă rămân cu astea, e foarte, foarte bine … Efectele secundare nu au fost foarte severe … Adică nu au cauzat probleme permanente de sănătate … Moderna a trebuit să folosească o doză destul de puternică, prin urmare … Pentru a obține anticorpii, unele dintre celelalte vaccinuri pot merge cu doze mai mici pentru a obține răspunsuri destul de mari, inclusiv Johnson & Johnson și Pfizer, prin urmare … Există o mulțime de caracteristici ale acestor vaccinuri … Este minunat că avem mai mulți producători de vaccin care intră în domeniul covid …
  – Știți datele mai bine decât mine
  ”.
  Pe lângă interesul lor pentru vaccinuri, Fundația Bill și Melinda Gates donează bani unor organizații media precum BBC, unor universități care lansează lucrători în mass-media. În parteneriat cu Forumul Economic Mondial, a donat bani pentru Evenimentul 201, care a simulat o pandemie indusă de coronavirus cu cinci luni înainte de pandemia reală.

  IV

  La începutul secolului al XX-lea, 90 % din toate rafinăriile din SUA erau controlate de John Rockefeller, care a continuat cu monopolizarea industriei farmaceutice. A avut șase copii care au fondat Venrock, o companie din domeniul capitalului de risc, care a făcut investiții în companii de tehnologie precum Apple și Intel. În 2010, Fundația Rockefeller a lansat un document denumit ”Scenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale”, care descria un scenariu pandemic cu descrierea ”o lume cu un mai dur control guvernamental și cu o conducere mai autoritară”. ”În timpul pandemiei, liderii naționali din întreaga lume și-au încordat autoritatea și au impus reguli și restricții dure, de la purtarea obligatorie a măștilor faciale până la verificarea temperaturii corpului. Cetățenii au renunțat de bună voie la o parte din suveranitate și intimitate, în schimbul unei mai mari siguranțe și stabilități. Această supraveghere sporită a luat multe forme, cum ar fi ID-uri biometrice pentru toți cetățenii”. Deși nu există dovezi care să sugereze că acest document vechi de 10 ani are vreo legătură cu pandemia actuală, a fost corect în prezicerea multor restricții extreme care ni se impun astăzi.
  Recent, în decembrie 2020, Fundația Rockefeller a publicat acest raport: ”Au sosit dozele de vaccin covid-19, într-o cantitate suficientă pentru a vaccina până la 50 de milioane de persoane până la sfârșitul lunii ianuarie, dar aceste doze inițiale nu vor face prea mult pe termen scurt pentru a stăvili o epidemie care a scăpat de sub control (…) Până la sfârșitul lunii ianuarie, probabil că țara va putea să efectueze peste 70 milioane teste în fiecare săptămână, un număr care estimăm că va ajunge la 200 de milioane până în aprilie 2021”. Ei au sfătuit guvernul SUA: ”Studenții ar trebui testați cel puțin o dată pe săptămână, în fiecare săptămână”.
  Oare recomandările unei mari organizații americane au potențialul de a influența politica guvernului britanic ? ”Am decis să punem imediat în aplicare un plan pentru testarea tuturor copiilor de școală secundară în cele mai afectate șapte cartiere din Londra, în părți din Essex care se învecinează cu Londra și părți din Kent”, declară Matt Hancock, ministrul britanic al sănătății.
  Dar informațiile despre problemele testelor PCR sunt date și în presa mainstream. Iată un fragment din emisiunea NewsNight de la BBC (3 septembrie 2020): ”Testele utilizate pentru detectarea cazurilor pozitive se numesc PCR, și necesită doar probe foarte mici pentru a vedea dacă există vreun virus prezent. Acum, PCR nu vă spune dacă ceea ce detectează este infecțios. Poate recolta fragmente de virus dintr-o infecție anterioară care nu vă îmbolnăvește în prezent. Aceasta înseamnă că ar putea exista rezultate fals-pozitive – există un rezultat pozitiv al testului, dar nu există o infecție activă”, transmite corespondenta de la secțiunea sănătate. ”Sunt un medic care lucrează în sănătatea publică din Marea Britanie (NHS) și avem experiență cu aceste teste PCR de mulți ani. Realitatea este că întotdeauna luăm rezultatele cu precauție. Testezi 1000 de persoane, dintre care unul este pozitiv, dar testul va indica șase persoane bolnave. Este o problemă semnificativă dacă pe baza rezultatelor se iau decizii politice”, afirmă doctorul britanic Ron Daniels, în cadrul aceleiași emisiuni.
  Într-o altă înregistrare, fostul consultant științific șef la Pfizer, Mike Yeadon, spune următoarele: ”Dacă sunteți testat în mod repetat, șansele devin din ce în ce mai mari de a fi depistat pozitiv. Este un lucru convenabil pentru forțele cei care orchestrează pandemia. Nu mai cred că este o eroare. Se folosește testarea PCR la scară industrială. Ei nici măcar nu fac publice informațiile de bază, precum procentul rezultatelor fals-pozitive. Este incredibil că oamenii din domeniul sănătății publice, care sunt buni profesioniști … am vorbit cu unii din ei, și le este rușine de această situație. Nici măcar nu li s-a permis să publice informațiile care trebuie cunoscute pentru a afla cât de util e testul. Aceste lucruri nu au fost făcute. Treaba merge înainte, neabătută”.
  Din moment ce testele PCR generează un procent mare de rezultate fals-pozitive, oare nu cumva intenția autorităților este de a crește din pix ratele de infecție, pentru a justifica mai multe restricții ?
  La începutul anilor ’90, frica de boală a fost o strategie inventată de companiile farmaceutice pentru crearea unei boli și înspăimântarea oamenilor, ca apoi să le ofere un medicament pregătit dinainte.

  V

  Dacă cei mai puternici oameni de astăzi ar dori să accelereze trecerea către cea de-a 4-a revoluție industrială – prin eliminarea locurilor de muncă și reinventarea capitalismului – această strategie problemă-reacție-soluție ar fi eficientă în obținerea dezideratului.
  1) Creează o problemă. Eliberează un coronavirus și declară o pandemie globală;
  2) determină o reacție. Amplifică teama folosind propaganda prin mass-media, și distrugând economia prin forțarea firmelor mici să se închidă;
  3) Crează o soluție. Oferă mulțimii de oameni fără servici un venit universal de bază, livrat omului prin ID-urile digitale implantate în mână, susținute de Fundația Rockefeller și Microsoft;
  Se poate crea astăzi un ID digital. Este o evoluție naturală a modului în care vom folosi tehnologia în orice, pentru a tranzacționa în viața de zi cu zi. Iar această criză covid ne oferă un motiv suplimentar pentru a face asta”, spune fostul premier britanic Tony Blair.
  Îi forțează pe oameni să ia vaccinuri bazate pe tehnologie și să stea acasă, și cer de la oameni să locuiască în orașe inteligente, cu o supraveghere la modul totalitar. La schimb cu venitul universal de bază, oare astea sunt condițiile pe care le vor pune ? În cadrul reuniunii generale a ONU din 2019, premierul britanic Boris Johnson a spus și acestea: ”Orașe inteligente vor fi populate cu senzori, conectați între ei prin Internetul obiectelor (…) iar mediul urban este la fel de curat precum o farmacie. Dar această tehnologie ar putea fi folosită și pentru a ține fiecare cetățean sub o supraveghere non-stop. O Alexă a viitorului … numai SE VA PREFACE că primește ordine de la tine. Dar această Alexa te va urmări, în mod autoritar. În viitor, conectivitatea vocală va fi în fiecare cameră și aproape în fiecare obiect. Salteaua îți va monitoriza coșmarurile, frigiderul va da semnale că trebuie să mai pui mâncare, ușa de la intrare se va deschide larg când te apropii, ca un servitor tăcut. Contorul inteligent va alege singur cel mai ieftin furnizor de energie electrică. În acest timp, fiecare din aceste obiecte va înregistra în detaliu tot ce faci, într-un limbaj codificat și invizibil; iar informațiile vor fi stocate nu pe un cip în interiorul lor, ci într-un mare nor de date (Cloud) care se apropie din ce în ce mai mult de rasa umană.
  Inteligența Artificală. Care sunt implicațiile ? Roboți care spală și au grijă de bătrâni ? Sau roboți cu ochii roșii, trimiși din viitor pentru a extermina rasa umană
  ?”
  Dacă această pandemie este planificată, de ce ar fi acum momentul potrivit pentru a activa operațiunea ? Răspunsul ar putea fi: 5G este de 100 de ori mai rapid decât 4G, iar acum este gata de lansare. Acest salt în performanță este esențial pentru digitalizarea societății, pentru a conecta mai strâns umanitatea cu Internetul obiectelor și inteligența artificială. ”Nu au făcut o treabă foarte bună cu protejarea sănătății publice, dar prin carantină au făcut o treabă foarte bună pentru a aduce 5G în toate comunitățile noastre, și pentru a începe procesul de mutare a tuturor către o monedă digitală, care este începutul sclaviei. Deoarece, dacă îți controlează contul bancar, îți controlează comportamentul. Și vedem cu toții aceste reclame spunând că 5g vine în comunitatea ta și îți va face viața mult mai bună”, spune activistul Robert F. Kennedy Jr. Acesta continuă. ”Voi putea descărca un joc video în șase secunde în loc de 16. Oare de asta cheltuiesc ei 5 trilioane de dolari pentru 5G ? Nu. Adevăratul motiv este pentru supraveghere și culegere de date. Nu este pentru tine sau pentru mine. Este pentru Bill Gates, Mark Zuckerberg, pentru Bezos, și pentru ceilalți miliardari. Bill Gates spune că flota sa de sateliți va putea privi fiecare centimetru pătrat al planetei, 24 de ore pe zi. Dar acesta e doar începutul. De asemenea, va putea să te urmărească pe toate dispozitivele tale inteligente, prin recunoașterea facială biometrică, prin GPS. Crezi că Alexa acționează în favoarea ta ? Nu în favoarea ta, ci în favoarea lui Bill Gates, spionându-te pe tine. Iar pandemia este o criză convenabilă pentru elitele care dictează aceste politici. Le oferă capacitatea de a distruge clasa de mijloc, de a distruge instituțiile democrației, pentru a transfera toată bogăția economică, de la noi toți la o mână de miliardari, pentru a se îmbogăți prin sărăcirea celorlalți”.
  Autorul Yuvan Noah Harari avertizează despre pericolele tehnologiei: ”Dacă știi suficientă biologie și ai suficientă putere de calcul, poți intra în corpul omului, în creier și în viață. Un sistem care ne înțelege mai bine decât ne înțelegem noi înșine ne poate prezice sentimentele și deciziile, ni le poate manipula, și până la urma poate lua decizii pentru noi. Mulți tirani și guverne au vrut să o facă până acum, dar nimeni nu înțelegea suficient de bine biologia, și nimeni nu avea suficientă putere de calcul și suficiente informații pentru a pirata milioane de oameni. Nici Gestapo, nici KGB nu au putut face acest lucru. Dar în curând, cel puțin unele corporații și guverne vor putea intra în mod sistematic în toți oamenii. Noi, oamenii, ar trebui să ne obișnuim cu ideea că ei nu ne văd ca persoane. Pentru ei suntem animale în care se poate intra. Dacă această putere cade în mâinile unui Stalin din secolul XXI, rezultatul va fi cel mai prost regim totalitar din istoria omenirii, și avem deja un număr de solicitanți pentru acest post”.

  VI

  Mii de britanici au ieșit în stradă pentru a protesta pașnic. ”Sunt bucătar, iar industria ospitalității este în ruină în urma restricțiilor. Am fost disponibilizat pe 3 iulie, și nu am mai putut găsi de lucru. În câteva luni mi se termină banii de chirie” declară unul.
  La fel ca și la celelalte proteste covid, acesta a fost încheiat devreme, când polițiștii au intervenit agresiv. ”Am fost destul de șocat, în special de comportamentul poliției londoneze antirevoltă (TSG) din 26 septembrie, pentru că demonstrația a fost absolut pașnică. Coloane de polițiști antirevoltă au intrat în mulțime, cu bastoanele scoase. Oameni au fost răniți, fețele oamenilor au fost însângerate, o femeie a fost împinsă de pe scaun. Pentru mine este un comportament inacceptabil din partea acelei unități a Poliției Metropolitane. Cine a dat ordinul ca acest lucru să se întâmple ?” întreabă David Kurten, membru în Consiliul Municipal din Londra.
  Înregistrări cu brutalitatea poliției (împotriva persoanelor care își apărau drepturile) sunt făcute cunoscute în întreaga lume. ”Toată familia mea lucrează în domeniul restaurantelor, tata, mama, toți. Ce facem acum ? Nu avem bani de mâncare, nimic”, spune un cetățean. ”Sunt atât de înspăimântată. Ne distrug domeniul de activitate”, spune o femeie. ”Testarea e o înșelăciune. Ne distrug economia” spune o alta, în timp ce e escortată de poliție.
  Iată ce spune un polițist american: ”Lucrez în poliție de 10 ani. Am văzut polițiști din toată țara aplicând ordine tiranice împotriva oamenilor. De fiecare dată când pornesc televizorul, de fiecare dată când mă uit la internet, văd oameni arestați sau citați deoarece merg la biserică, deoarece călătoresc, merg la surfing, își deschid afacerile. Îi arestează, și îi acuză de ce ? Că au încălcat legea ? Nu știu ce legi au încălcat oamenii. Trebuie să începem să ne privim pe noi înșine ca polițiști, și să ne gândim dacă e bine ce facem. Vreau să vă reamintesc că, indiferent ce părere aveți despre coronavirus, nu avem autoritatea de a face aceste lucruri oamenilor doar pentru că un primar sau un guvernator ne spune s-o facem. Nu ajungem să încălcăm drepturile constituționale ale oamenilor pentru că cineva din lanțul nostru de comandă ne spune să o facem”.
  În noiembrie 2020, poliția italiană și-a scos căștile în solidaritate cu protestatarii, după 18 zile de proteste.

  VII

  La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, s-au ținut o serie de procese la Nürnberg (Germania) pentru urmărirea penală a unor membri proeminenți ai Partidului nazist. Justificarea inculpaților că doar respectau ordinele nu a fost suficientă pentru a scăpa de pedeapsă.
  În același an, psihologul Universității Yale, Stanley Milgram, a efectuat o serie de experimente, care au testat dacă oamenii obișnuiți vor provoca vătămări unei alte persoane, după ce au urmat ordinele unei autorități. Participanții nu știau că elevul era de fapt un actor, iar așa-numitele ”șocuri” erau inofensive.
  În mod alarmant, rezultatele au sugerat că orice om este capabil de acest lucru, datorită faptului că se simte deconectat de acțiunile lui atunci când respectă ordinele.
  În urma proceselor, Codul de la Nürnberg a fost creat pentru a proteja drepturile omului. Acestea includ:
  – consimțământul este esențial;
  – experimentele umane ar trebui să se bazeze pe experimentări anterioare pe animale;
  – experimentele ar trebui realizate prin evitarea suferinței sau vătămărilor;
  Odată cu desfășurarea programului de vaccinare împotriva covid-19, vedem că aceste drepturi fundamentale ale omului sunt încălcate din nou. ”Noi și alții din consensul postbelic am formulat o lege internațională, care spune că nu se poate efectua nici o procedură medicală asupra ființei umane fără consimțământul lor informat, și trebuie să fie o procedură benefică. Guvernul dvs. nu are dreptul să anuleze legea respectivă. Deci, dacă oamenii spun că trebuie să te vaccinezi, că altfel nu poți merge la cumpărături, la muncă sau să călătorești, du-i la tribunal. E absolut ilegal. Nimeni nu ar trebui să susțină acest lucru”, spune Mike Yeadon. Iar Robert Kennedy trage un semnal de alarmă: ”Cu 75 de ani în urmă, Hermann Goring a depus mărturie în Procesele de la Nürnberg. Și a fost întrebat: ”Cum i-ați făcut pe germani să fie de acord cu toate astea ?” Și a spus: ”E un lucru ușor. N-are nici o legătură cu nazismul. Are legătură cu natura umană. Singurul lucru de care are nevoie un guvern pentru a transforma oamenii în sclavi este frica. Și dacă reușești să-ți dai seama de ceva care să-i sperie, îi poți determina să facă orice vrei”. Acesta continuă: ”Guvernele adoră pandemiile. Iubesc pandemiile din același motiv pentru care iubesc războiul. Pentru că le oferă posibilitatea de a impune restricții asupra populației, pe care altfel populația nu le-ar accepta niciodată. Iar noi astăzi le spunem că nu ne veți lua libertățile, nu ne veți otrăvi copiii. Cu toții ne vom cere înapoi democrația. Vă mulțumesc tuturor pentru luptă”.
  Activistul Sacha Stone afirmă și el: ”Acum 75 de ani aveam milioane de bărbați, băieți de 18 ani, bărbați de 19, 20, 23 de ani ieșind la luptă pentru țară, luptând pentru libertăți. Au fost îngroziți, dar au făcut-o. Iar astăzi nouă ne este prea frică să ieșim în stradă pentru a ne scoate o mască de pe față. Trebuie să ieșim din mentalitatea de sclavie, pentru că plandemia nu va pleca singură. Nu există o misiune de salvare. Nu vine nici o cavalerie să ne salveze. Această criză se va înrăutăți, și acum putem vedea că este scăpată de sub control. Câte zeci de mii, dacă nu sute de mii, dacă nu milioane de oameni din întreaga lume au murit din alte probleme, datorită închiderilor forțate, autoizolării ? Bunici incapabili de a privi în ochii copiilor și nepoților lor. Acestea sunt crime împotriva umanității care nici măcar nu pot fi calculate. Dar când se va face auditul (și se va face), vom vedea că acest eveniment a fost momentul când omenirea a învins. Este timpul ca omenirea să iasă din această tiranie draconiană. Mă opresc aici. Mulțumesc foarte mult”.
  Prin urmare, credeți că primirea vaccinului va face ca viața să revină la normal ? Sau vom vedea un nou normal ? O lume cu reguli dure și tiranice, guvernată de un stat totalitar centralizat. Iată ce crede Klaus Schwab: ”Oamenii au impresia că ne vom întoarce pur și simplu la lumea veche și bună pe care o aveam înainte, și că totul va reintra în normal (la normalul așa cum eram obișnuiți, în vechea accepțiune a termenului). Aceasta e … hai să-i spunem ficțiune. Nu se va întâmpla”.

  VIII

  În Spania începe să se formeze o mișcare incredibilă. Un grup de polițiști s-au reunit într-o organizație denumită ”Poliția pentru libertate”. Iar acum mărșăluim împreună cu ei, pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților constituționale. Istoria ne arată că, după ce rezistența pașnică obține sprijinul poliției sau armatei, avem o probabilitate cu 60% mai mare de a răsturna un guvern tiranic. Și asta se întâmplă chiar acum” transmite o corespondentă.
  Noiembrie 2020, Stockholm. Experți în domeniul sănătății și serviciilor bancare din întreaga lume au format o alianță, cu misiunea de a ne proteja libertățile. Iată ce spune președintele organizației: ”Vă urez tuturor bun-venit în Stockholm. Mă numesc prof. Dolores Cahill, sunt din Irlanda, și este marea mea onoare să vă urez bun venit într-o organizație mondială, Alianța Globală a Libertății. Iar obiectivul nostru este să oferim informații despre ceea ce se întâmplă, pentru a ne apăra libertățile și drepturile, și a ne asigura că guvernele pe care le alegem vor apăra libertățile și drepturile. Așadar vrem să vă informăm, vrem să vă împuternicim. Vrem să vă întâmpinăm într-o lume în care puteți fi sănătoși, puteți fi liberi, și puteți trage oamenii la răspundere dacă fac ceva greșit”. Un alt membru din consiliul de conducere al organizației, avocatul britanic Martin Byrne, afirmă: ”Mulți oameni au fost înșelați să creadă că guvernul ne dă drepturi. Complet fals. Fiecare constituție din lume este un cod de conduită pe care guvernele trebuie să îl urmeze pentru a proteja drepturile dumneavoastră. Drepturile care ne-au fost date de către Creatorul nostru. Nu guvernul ne dă drepturile. Guvernul este obligat să protejeze aceste drepturi”.
  Aceste demersuri sunt liniștitoare și oferă o speranță necesară, dar s-au făcut deja pagube economice semnificative. Acest lucru ar putea face pe mulți să accepte un venit universal de bază, fiind într-o poziție mai slabă de a se opune măsurilor tiranice. Dar acest lucru ar putea fi departe. Sau se întâmplă deja ? Iată ce spune șeful trezoreriei regale din Marea Britanie, Rishi Sunak: ”Având în vedere această incertitudine, un context economic care se înrăutățește, și nevoia de a oferi oamenilor și întreprinderilor siguranță pe tot parcursul iernii, cred că este corect să mergem mai departe. Am anunțat astăzi că schema de ajutor va fi prelungită nu cu o lună, ci până la sfârșitul lunii martie”.
  Cum se va termina ?

  (va urma)

  Apreciat de 1 persoană

  • Mihai said, on februarie 14, 2021 at 2:27 pm

   Felicitari pt perseverenta cu care repostezi acest mesaj. Este esential ca oamenii sa inteleaga ca lumea care se naste in urma crizei actuale (deci peste doar cativa ani) este de sorginte antihristica si incompatibila cu vietuirea crestinilor in ea. De trait se va putea trai dar compromisurile duhovnicesti cerute vor fi atat de mari incat cei care le vor face vor ajunge foarte aproape de lepadare. Fara indoiala ca marea majoritate se va face ca nu intelege despre ce este vorba si va prefera sa traiasca intr-o stare de negare a Adevarului dupa cum scrie si in Sf Scriptura unde chiar Mantuitorul se intreba daca va mai gasi credinta la A Doua Sa Venire.

   Sa ne rugam Lui sa ne intareasca si lumineze ca sa nu cedam ispitei confortului si sa mergem pe calea mantuitoare a nevointei)

   Apreciat de 3 persoane

   • Dana said, on februarie 14, 2021 at 6:13 pm

    Lumea ‘noua’, pervertita, va fi incompatibila cu vietuirea oricarui om. Lumea ‘noua’ e pe cale sa ajunga ca in filmul Matrix.

    Apreciat de 1 persoană

  • Marian said, on februarie 14, 2021 at 7:06 pm

   Este o fraza marcanta in ceea ce ai postat, MihaiT
   <>

   Apreciază

  • Clement said, on februarie 15, 2021 at 1:05 pm

   Excelenta sinteza.
   Musk a plantat cipul si Yuval le-a povestit romanilor in direct cum stau lucrurile.Nu stiu cati l-au urmarit,caci vobea la Garantat 100%.
   Posibil ca emisiunea sa existe pe YouTube.
   Cat despre chinezi….https://youtube.com/shorts/J4ECZ5l3TzU

   Apreciază

 4. Germania cade! said, on februarie 14, 2021 at 1:22 pm

  Vestul trebuie sa cada, iar Germania este una dintre marile economii vestice care va cadea:

  https://www.mediafax.ro/externe/disensiuni-intre-berlin-si-ue-din-cauza-restrictiilor-impuse-de-germania-la-frontiere-19917087

  Prognoza (https://www.deagel.com/forecast) pentru Germania – anul 2025:

  Pierdere de populatie: 65% (de la 80 milioane la 28);
  RGDP: scadere 90% (de la 4.040 miliarde la 416 miliarde) => va ajunge o tara la nivelul Romaniei !!!

  In ritmul impus, ce reiese din articol si din altele asemanatoare, nu ma mir sa faca praf Germania in 5 ani.
  Plus UK, Franta, Spania, SUA, Australia, Canada, etc.

  Nemtii fac galagie pentru 0,50 la mie vs 0,35% la 1.000 locuitori, dar iata ca Auckland-ul (1,5 milioane locuitori) a fost inchis doar pentru 3 cazuri!!!

  https://alephnews.ro/sanatate/cel-mai-mare-oras-din-australia-inchis-pentru-trei-cazuri-de-covid-19-toti-ne-gandim-nu-din-nou/

  Apreciat de 1 persoană

  • stef said, on februarie 14, 2021 at 2:08 pm

   Pierderea asta de populatie poate surveni numai in urma unui razboi atomic combinat eventual si cu arme chimice si biologice…. Vezi profetiile lui Alois Irlmaier despre dezastrul care va fi in Europa dupa atacul Rusiei pe mai multe fronturi , inclusiv distrugerea Turciei . Germania va fi masiv decimata , iar capitala Cehiei – Praga va fi RASA de pe fata pamantului. In Franta se va declansa o revolutie – razboi civil in care Parisul va fi complet incendiat… Toate acestea se vor intampla in timpul unei crize economice cu inflatie si revolte sociale in care Irlmaier vede omenii umbland pe strada si „vorbind la ureche cu niste aparate cat un pachet de tigari „- (Telefoanele mobile de astazi)..

   The Alois Irlmaier Prophecies (Inflation, Riots, Invasion) – The NewTimes and the EndTimes Part 2

   Apreciază

   • Tudor said, on februarie 14, 2021 at 4:26 pm

    Nu sînt nici arme atomice, nici biologice.
    Hiroshima şi Nagasaki au fost bombardate la fel precum celelate oraşe japoneze.
    Microbii nu îmbolnăbesc.

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 14, 2021 at 4:47 pm

    Tudor

    Deci tu zici ca nu exista bomba atomica?

    Apreciază

   • stef said, on februarie 14, 2021 at 5:37 pm

    @ Tudor
    Tu incerci un fel de „misto” ? Clarifica sau dezvolta ce ai vrut sa spui.

    Apreciază

   • Tudor said, on februarie 14, 2021 at 7:13 pm

    Omul imită ceea ce este în natură. Energie nucleară nu este în natură. Acesta ar fi răspunsul simplu.
    Legat de Hiroshima (H) și Nagasaky (N):
    – nu e nici o deosebire între pozele aeriene ale orașelor japoneze bombardate incendiar și cele zis bombardate atomic, H și N. Clădiri de caramida sau beton în picioare.
    – nu este epicentru al exploziei.
    – lemne nearse deși spun că a fost căldură mare, mii de grade, chiar frunze pe copaci, parcuri neatinse.
    – totul trebuia să fie culcat radial spre epicentru (vezi Tunguska) dar totul alandala. Străzile curate; suflult trebuia să le acopere cu tot felul.
    – poza ciupercii e făcătură. Nu se potrivește ora exploziei, 8:45, cu umbra prea scurtă.
    – nu sînt seizmograme deși zona era monitorizată seismic. Se spune că explozia a făcut cutremur de 6,5 richter. În loc de-o sticlă deformată de căldură și-un ceas oprit la ora fatidică la muzeu puteau pune ca evidență o seismogramă.
    – ciupercă face doar o explozie la sol nicidecum una la două sute și ceva de metri parcă.
    – prima bombă, cea cu uraniu, niciodată făcută, niciodată testată, a mers din prima.

    Aș putea continua, mai sînt destule. Este o poză cu ciuperca de la N ce-i de toată minunea, adresă mai jos. Priviți cei trei oameni ce apar în planul apropiat; nici măcar n-au băgat de seamă ciuperca ce e pînă la cer. Explozie-lumină_orbitoare-suflu-sunet-ciupercă, cam asta-i ordinea ce o susțin. Dacă reușești s-o pui în comentariu ar fi grozav.

    Apreciază

   • Tudor said, on februarie 14, 2021 at 8:54 pm

    Au fost filme pe youtube numai bune pt cei ce sînt la început cu bănuiala. Acum am găsit doar unul la repezeală, nu știu cît va rezista.
    Demontarea mitului bombei atomice pe internet a început, din cîte știu, pe la miljocul anilor 2000. Multe subiecte de discuții pe această temă au fost șterse, uneori închise forumuri întregi.

    Apreciază

   • Tudor said, on februarie 14, 2021 at 9:05 pm

    Un forum salvat, Liberty Forum, este la adresa de mai jos. Eu nu l-am prins dar știu că cel ce-a pornit discuția a fost un canadian, Roger Deardin, ce, spune el, a lucrat la construcția centralei nucleare de la Gentilly. A semnat pe diferite forumuri sub poreclele de cactus, cactusless, alexis1111, Ghostwriter, Warhol.

    Pt cine știe franceză articole despre minciuna bombelor nucleare și originea petrolului:

    http://petrole-abiotique.blogspot.com/2009/07/les-bombes-atomiques-nexistent-pas.html

    Apreciază

   • Cristian Daniel said, on februarie 14, 2021 at 10:21 pm

    …apropos de profetii, cunoaste cineva profetiile parintelui Ilie Cleopa despre Romania? am auzit ca nu sunt foarte cunoscute, aproape deloc as zice, dar sunt cutremuratoare ptr tara noastra…nu le-am gasit nicaieri

    Apreciază

   • istomil said, on februarie 15, 2021 at 12:20 pm

    @Tudor
    Bombele atomice folosite in 1945 au fost mici si nu au distrus cele doua orase in proportie de 100%. Ideea ca nu trebuie sa mai ramana decat praf si pulbere dintr-un oras lovit cu o nucleara a aparut mai tarziu cand s-au dezvoltat bombe nucleare de mii de ori mai puternice.

    Apreciază

   • Mz said, on februarie 15, 2021 at 1:01 pm

    Ar putea fi bombe termobarice cu pulberi radioactive, detonarea bombelor atomice fiind favorizată de coordonate geografice privilegiate.

    Apreciază

   • gheorghe said, on februarie 15, 2021 at 3:53 pm

    – Activarea nanoparticulelor prin tehnologia 5G – blocheaza comunicarea intre organele vitale si creier…
    – comandarea telefoanelor mobile (iphone sau cum le mai zice) sa explodeze la capul utilizatorului cand vorbeste
    – pulsuri/radiatii pe frecvente care induc frica si panica pana la paroxism cand individul pierde complet controlul mintii si se sinucide
    – comandarea autodistrugerii cipurilor implantate – cu neorotoxine incorporate…
    e asta se lanseaza la greu – cu Musk in frunte – mini-sateliti saptamanal, pentru a acoperi planeta… tinta este de vreo 130.000 de sateliti care „vorbesc” intre ei si cu releele de pe strazi, de pe blocuri, de pe stalpii de pe marginea drumurilor si autostrazilor, cu „lucruerile” impregante cu nanoparticule.
    Nu scapa nimeni de ormarire si control, dupa planul lor!
    … mai greu de incinerat munti de cadavre sau de ingropat da’ au deja saci si vor arunca mortii in gropile de la marginea oraselor.
    Nu e nevoie de arme „clasice” de ucidere in masa.

    Apreciază

 5. […] Germania neobolsevica: lockdown pana cand vor fi maxim 35 de infectii la 100 000 de locuitori. Speci… […]

  Apreciază

 6. P.M. said, on februarie 14, 2021 at 2:56 pm

  @@@stef,acest ,,profet”crede in Sfanta Treime?atentie,nu am intrebat daca este ortodox,multi dintre ortodocsi habar nu au daca si in cine cred!

  Apreciază

  • stef said, on februarie 14, 2021 at 4:02 pm

   Eu am pus ce am gasit si coroborez profetii din diferite surse , nu doar din surse crestin-ortodoxe. Unele dintre profetiile din zona occidentului sau profetii islamice se suprapun in destule detalii cu profetiile din zona ortodoxa.

   Apreciază

   • VioletaB said, on februarie 14, 2021 at 7:26 pm

    @stef cum sa crezi că sunt profeții vorbele insuflate de draci și comunicate prin gura ereticilor, păgânilor și islamiștilor? Profețiile adevărate pot fi doar cele din sfera ortodoxă. La fel cum singura credință mântuitoare este ortodoxia.

    Apreciat de 1 persoană

   • stef said, on februarie 14, 2021 at 9:03 pm

    @ Violeta B

    Om trai pana om vedea – zice o vorba. Nu am timp sa intru acum in detalii insa eu constat ca se potrivesc sau se leaga ca intr-un puzzle de profetia Sf Paisie Aghioritul si de alte profetii din zona Rusiei. Reductionismul nu te ajuta cu nimic daca vrei sa construiesti cat de cat o imagine de ansamblu – Eu cred ca Dumnezeu a trimis avertismente pentru TOT Pamantul si pentru toate spatiile cultural-geografice. Daca erai nascuta intr-o familie catolica sau protestanta , sau islamica , sau „liber-cugetatoare” sau atee, crezi ca nu ar fi trebuit sa existe un avertisment Apocaliptic si pentru conditia social-cultural-istorica in care te gasesti ? Ai fi descoperit asa dintr-o data dreapta credinta si sursele acesteia ? Nu prea cred – cati Crestini Ortodocsi sunt pe fata Pamantului – Aprox. 220 milioane . Cu restul oamenilor pana la 7 miliarde ce facem ?

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 15, 2021 at 10:08 am

    stef

    Gresesti fundamental band apa si din izvoare limpezi si din toaleta, gandind ca tot apa e.

    Apreciază

   • gheorghe said, on februarie 15, 2021 at 4:02 pm

    Milioanele care te preocupa sa se mantuiasca au auzit de Ortodoxie, e treaba fiecaruia dintre ei ce face pentru mantuire. Nu sint in grija noastra iar ortodoxul mirean nu predica si nu face prozeliti: traieste o viata exemplara.
    Nu e treaba ortodosilor sa ii convinga religios – asta e mare greseala!
    Da, ar fi descoperit dintr-o data Dreapa Credinta!
    Dumnezeu lumineaza fara sa ne spuna noua cum, cand, pe cine… – nu e problema de rezolvat prin puterea nostra. Cum nici nu ne face lista cu cei care se mantuiesc; noi stim de la Hristos ce avem de facut.
    E scris peste tot, cine vrea – „poate”, adica afla in detaliu.
    ….
    Aminteste-ti de bogatul insetat in Iad care a cerut voie sa le spuna fratilor sai sa nu faca la fel…
    „Si daca Moise se va scula din morti nu-l vor crde!” = i s-a spus. (citat aproximativ, nusint bun la memorare)
    Da’ ce stiu eu ce citesti tu…?

    Apreciază

 7. Mihai said, on februarie 14, 2021 at 3:03 pm

  Pentru ca nu avea nici un sens sa fie 35 la 100.000 ci mai degraba la 10.000 (cam asa este si la noi cu 3 la 1.000 – un procent aflat undeva la o limita unde te poti juca cum vrei – poti urca sau cobori foarte usor conform intereselor), am mers la sursa la articolul original si, da, din pacate este corect redat in articol. Asta inseamna sinucidere curata. 35 la 100.000 ii scoti din joben fara cel mai mic efort. Pana si eroarea testelor, oricum nespecifice, este mult mai mare decat atat. Deci chiar sa fie toti 100% sanatosi tun si numai din eroarea testelor si tot vor iesi oricand mai multi de 35 la 100.000 bolnavi. Sigur, sigur.

  Se vede asadar ca dupa un an de nebunie organizata in care s-a jucat cartea „nebuloasei” (cu totii orbecaiam si nu stiam de unde sa apucam problema – de asta nici nu i s-a permis cuiva sa separe virusul, sa se faca autopsii sau sa promoveze tratamente alopate ca totul sa pluteasca in ceata si sa nu se vada calea de iesire) intram intr-o a doua etapa a scenariului in care se joaca cartea „autoritarismului doct” care incearca stoparea pandemiei prin masuri aberante care vor avea, garantat mie-n suta, efecte dezastruoase pe toate planurile. Iar asta nu intr-o tara de mana a 27-a precum Romania (care, cu toata dragostea, dar daca s-ar inchide maine total si definitiv nu cred ca cineva din lumea larga ar regreta sau suferi in vreun fel) ci in chiar motorul Europei care este Germania, a carei prabusire va fi atat de mare incat va zgudui intreaga lume din temelii. De aici in colo chiar ca nu se mai vede vreo luminita la capatul vreunui tunel ci o bezna la nivel total care va duce la haos, adica iadul pe pamant.

  Asta este deja extrem de grav si daca stirea se va dovedi reala va sfatuiesc sa va faceti provizii pentru ca in scurt timp vor apare probleme prin blocarea unor fluxuri de aprovizionare si chiar de cumparare (in ordinul din Germania se limiteaza si accesul in magazine la o persoana / 20 m2 suprafata comerciala) si sa va ganditi in cel mai serios mod la o simplificare extrema a vietii, cu un grad de autonomie cat mai mare.

  Apreciază

  • stef said, on februarie 14, 2021 at 4:07 pm

   Exact, in cateva luni va EXPLODA inflatia in toata UE si in Romania – Actualul „guvern” a fost instaurat special pentru a implementa regimul satanic 666 in Romania.

   Apreciază

  • stef said, on februarie 14, 2021 at 4:52 pm

   Eu urmaresc cu atentie cum este bagata Romania in Colaps :

   – Prin LIBERALIZAREA facturilor la Energie preturile deja au fost aruncate masiv cu 12-30 %
   – Datorita exportului de Grau impus Romaniei de UE- Germania , anul acesta rezervele sunt mai mici si pretul la paine si produsele conexe va creste considerabil !
   – Taxele pentru fermierii din Romania au fost DUBLATE saptamana trecuta de Ministerul Agriculturii.
   – Taranilor li se interzice dreptul de a creste porci , scroafa cu purcei si nici nu au dreptul de a cumpara purcei de la marii producatori – DECI ATAC LA INDEPENDENTA ALIMENTARA A TARANILOR !
   – Blocarea HORECA a produs un numar urias de someri si a redus functionarea tuturor afacerilor conexe.
   – Taieri si reduceri de , salarii, pensii, alocatii. (Nu vorbesc aici de sporurile aberante din zona bugetara)

   In schimb,
   – Aparatul de Represiune si Supraveghere este permanent consolidat ,marit si hranit cu alocari bugetare – SPP-ul a primit recent foarte multi bani .

   Apreciază

 8. Tudor said, on februarie 14, 2021 at 4:38 pm

  17/100.000 a fost nr morților pe drumurile de la noi în 2008.
  E drept că-i jumate din ținta celor ce-i cocoşesc pe germani, 34, dar propun stare de urgență.

  (Au fost ceva peste 3 mii de morți, am pus 18 milioane locuitori)

  Apreciază

  • gheorghe said, on februarie 15, 2021 at 4:06 pm

   Si cca 700 de morti pe zi, in mod natural si in medie… pentru a pastra numeric populatia Romaniei, constant.
   Pentru o „speranta de viata” de 70 de ani.

   Apreciază

  • VioletaB said, on februarie 14, 2021 at 8:06 pm

   @Un om A doua petitie nu e capcana, se cere tocmai sa se revină la acordul părinților față de introducerea educației „sexuale” in scoli, cum era înainte să ceară Iohannis revizuirea legii….

   Apreciat de 1 persoană

 9. ioansperling said, on februarie 17, 2021 at 11:18 am

  Nu e destul de mica! Acum se lucreaza la alt plan care sa faca imposibila urmarirea evolutiei. De aceea apar voci critice ca fraierii sa puna botul si sa cada in urmatoare plasă ce a „treptelor” din mai multi factori greu de urmarit!
  https://vrabiute.blog/2021/02/17/sa-gandim-putin-ii/

  Apreciază

 10. […] Germania neobolsevica: lockdown pana cand vor fi maxim 35 de infectii la 100 000 de locuitori. Speci… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: