SACCSIV – blog ortodox

Marea Britanie. Guvernul începe reglementarea conținutului de pe internet, concomitent cu campania de vaccinare

Posted in Coronavirus, internet, Marea Britanie, STIRI, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by Vali on decembrie 12, 2020

Sursa: https://www.biziday.ro/marea-britanie-guvernul-incepe-reglementarea-continutului-de-pe-internet-va-anunta-saptamana-viitoare-un-proiect-de-lege-care-introduce-norme-de-bune-practici-pentru-platformele-de-socializare-inc/?source=biziday

The Times notează că există o îngrijorare deosebită cu privire la mesajele antivaxerilor (activiști împotriva vaccinurilor) în plină campanie de vaccinare împotriva coronavirusului, așa că proiectul de lege va solicita companiilor de social media să “elimine conținutul periculos”, inclusiv postările care dezinformează în acest domeniu.

De asemenea vor fi interzise prin lege postările care promovează abuzuri sau terorism, iar platformele vor fi obligate să sesizeze autoritățile. Codul obligatoriu de bune practici acoperă și conținuturi “legale dar dăunătoare” precum videoclipuri ce implică autoagresiune sau agresiunea cibernetică.

În același timp, britanicii vor încerca să definească mai clar conținutul care poate naște controverse, fără a dezinforma, pentru a evita un exces de zel din partea operatorilor.

Platformele de socializare ce nu se vor conforma noilor reglementări riscă sancțiuni civile de milioane de lire sterline sau interzicerea pe teritoriul Marii Britanii, dar nu vor fi judecate penal. Guvernul britanic va împuternici agenția guvernamentală de reglementare a comunicațiilor, OFCOM, să pună în aplicare noile reguli.

Sursă alternativă: The Times

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on decembrie 12, 2020 at 9:24 pm

    Aceste lucruri au fost discutate la Event 201. Cum trebuie combătute ”teoriile conspirației”

    https://brighteon.com/9ae5698d-1179-462f-8100-e8d4872b87fe

    00:59-02:10

    ”Circulă mai multe teorii ale conspirației, care pretind că producătorii de medicamente sau Organizația Națiunilor Unite au declanșat pandemia, pentru a obține profit …”
    ”Poate că a venit timpul să ilustrăm cazuri unde aducem în fața justiției anumite persoane, ca judecătorii să decidă dacă aceștia au răspândit sau nu fake-news-uri”
    ”Au fost introduse sancțiuni pentru răspândirea de informații vătămătoare. Sancțiunile merg până la arest”.
    ”Dacă soluția presupune controlarea și reducerea accesului la informații, cred că e alegerea corectă”.

    Unii avertizau că sistemul s-ar putea să facă închideri localizate ale internetului.

    Apreciat de 1 persoană

    • Eduard said, on decembrie 13, 2020 at 10:33 am

      Asa a fost dintotdeauna inainte de inceperea campaniilor de vaccinare , dar sunt stupefiat de cat de bine ii afecteaza pe unii propaganda incat nu mai pot sa gandeasca de unii singuri , un prim argument impotriva vaccinurilor si a vaccinarii obligatorii este faptul ca au existat oamenii, si inca exista, care au suferit de pe urma lor intr-o perioada de timp , dar pentru a nu slabi credibilitatea in „efectul lor benefic” se musamileseaza si ignora , insusi producatorii lor nu garanteaza ca vor functiona pentru toti si ca nu vei patii nimic rau sau chiar murii , nu exista consimtamant liber , doar li se baga pe gat ca sunt bune si nu vei murii de acea boala , cei care accepta vaccinurile nu se gandesc ca oamenii care au protestat impotriva lor , chiar nu au facut-o degeaba ? Nu se gandesc ca ar putea fi ei sau chiar copii lor intr-un viitor cei care vor protesta , faptul ca exista numeroase persoane vatamate nu poate decat sa indice ca exista riscuri si nu trebuie acceptate atata timp cat producatorii lor sunt aboliti de orice raspundere juridica ..
      Zilele trecute am comandat o carte pe care in aceasta perioada intunecata a mintii , o recomand cu caldura , ” Vaccinarea : Eroarea medicala a secolului , pericole si consecinte ” de Dr. Louis de Brouwer , trebuie citata macar odata inainte de a se gandii cineva la vaccinare , acolo explica pe sleau ce este vaccinarea in realitate .

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.