SACCSIV – blog ortodox

Stareţului Ignatie spunea inca din anii ’30 ca „ceea ce a început în Rusia se va încheia în America” / La 7 noiembrie 1917 incepea Revolutia Bolsevica – la 7 noiembrie 2020 mass-media il anunta castigator de Joe Biden

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 7, 2020

RUSIA

Conform Wikipedia:

La 25 octombrie 1917 (după calendarul iulian încă în uz la acea vreme în Rusia, sau 7 noiembrie după calendarul gregorian) grupări militare conduse de liderul bolșevic Vladimir Ilici Lenin au înlăturat de la putere guvernul provizoriu al lui Alexandr Kerenski aproape fără vărsare de sânge.

Ceea ce nu se spune insa in manualele scolare sau in articolele din mass-media este faptul ca tocmai papusarii (care sunt si stapanii banilor) sunt cei care au finantat Revolutia Bolsevica.

Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

Din zilele lui WeishauptKarl Marx, Trotki, Bela KuhnRosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.

Iata si alte chestiuni care nu apar in istoria oficiala:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL…

Sfantul Nicolae al II-lea Romanov, ultimul tar al Rusiei, ucis de un pluton de executie condus emblematic de catre evreul Iacov Iurovski

EXECUȚIA Țarului Nicolae al II-lea, a familiei și a slujitorilor – CRIMĂ RITUALICĂ EVREIASCĂ

 

SUA

Cuviosul Serafim Rose avea mereu în vedere proorocia Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, care încă din anii `30 spunea: „Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”.
Cuviosul Serafim Rose:

„Nu vreau să vă sperii, însă este mai bine să conştientizăm faptul că ceea ce suferă ei acum, sau ceva asemănător, va veni probabil şi aici, şi cât de curând. Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre. Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis la nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi întâmpla. Să începem dar să ne pregătim – nu făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi.”

Azi, 7 noiembrie 2020, mass-media (stapanita si ea de urmasii celor ce au finantat Revolutia Bolsevica din Rusia) ne-a informat ca Joe Biden a castigat alegerile in SUA:

LIVETEXT Alegeri SUA 2020. CNN, NYT, FoxNews si BBC il dau pe Biden cel de-la 46-lea presedinte al SUA

Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden gestures while speaking during the first presidential debate Tuesday, Sept. 29, 2020, at Case Western University and Cleveland Clinic, in Cleveland, Ohio. (AP Photo/Patrick Semansky). Foto: https://www.zf.ro/eveniment/cine-este-joe-biden-al-46-lea-presedinte-al-americii-caruia-nimeni-19735592

Iar Bill Gates s-a grabit sa-l felicite:

Asadar, cronometrul a fost pornit, iar fiii intunericului au inceput instaurarea pe fata a bolsevismului in Statele Unite ale Americii.

Detalii despre ceea ce cred concret ca va urma, intr-un viitor articol. Pana atunci, sa ne amintim profetia Staretului Antonie:

„Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.”

Pe cei ce inca nu stiu ce inseamna bolsevismul, ii rog sa citeasca:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCA. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

„LE ADUCEM CIUMA” – Rolul freudismului în transformarea valorilor tradiționale din lume

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. astridcezara said, on noiembrie 7, 2020 at 10:02 pm

    Frate Vasile,cred ca doar noi doi avem o problema cu America asta..
    Ca uite,George Soros are PRESEDINTELE LUI-o mumiuta de 78 ani cu o vicepresedinta cu homosexuali de coada… si in SUA toata lumea danseaza..cu Coronavirusul cu tot..
    Si daca e fericit Corona,nu mai vine nici politia ,las-o naibii de distantare sociala,ca e fericit virusu’
    Covidului asta ii place foarte mult la alegeri-are preferatii lui..
    Acu ‘ pregatiti-va sa cununam homosexualii

    Apreciat de 1 persoană

    • kosk said, on noiembrie 8, 2020 at 12:53 am

      „că doar noi doi..”..mda, tu ,fratele Vasile și încă câteva zeci de milioane per global..(ieșiți din Matrix).in rest, Dumnezeu cu mila..

      Apreciază

  2. Un om said, on noiembrie 7, 2020 at 10:18 pm

    Întrebare: Ar fi fost mai bine să câștige Trump? Nu este o falsă alternativă la Biden?
    Mă gândesc că toți sunt prosistem și toți cântă după cum le cer păpușarii, nu altfel!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Spaceman said, on noiembrie 7, 2020 at 10:20 pm

    Națiunea mov.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 7, 2020 at 10:33 pm

    Și eu am o problema cu SUA..

    Apreciază

  5. Valentin said, on noiembrie 7, 2020 at 10:33 pm

    Să avem răbdare.Nu este nimic oficial, urmează cuvântul Curții Supreme care o să renumere voturile prin corespondență.
    Hristos are planul Lui pe care o să îl pună in aplicare în curând, conform Mitropolitului de Morfu.
    Mila Domnului cu noi!

    https://www.marturisireaortodoxa.ro/mitropolitul-neofit-de-morfou-planurile-noii-ordini-mondiale-si-planul-tatalui-nostru-ceresc/

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 8, 2020 at 7:03 am

      Valentin

      Asadar, pe blogul lui Mihai Silviu Chirila ni se spune ca antihristul nu vine curand si ne indeamna „Lasă venirea antihristului în pace. Acum avem antihriștii, nu antihristul. Să nu-i confundăm. Să nu avem o frică prematură, scoasă din context”.
      De unde se stie acolo ca nu-i acum ci mult dupa ce noi vom muri?
      La Matei 24:42-44 scrie insa altceva:

      Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru. Aceea cunoaşteţi: că, de-ar şti stăpînul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa. De aceea, şi voi fiţi gata, că Fiul Omului va veni în ceasul în care nu gîndiţi.

      De ce e obligatoriu ca orice crestin sa se preocupe de ANTIHRIST si SFARSITUL VREMURILOR? Azi, nu maine
      https://saccsiv.wordpress.com/2018/12/06/de-ce-e-obligatoriu-ca-orice-crestin-sa-se-preocupe-de-antihrist-si-sfarsitul-vremurilor-azi-nu-maine/comment-page-1/

      Apreciat de 1 persoană

      • Valentin said, on noiembrie 8, 2020 at 11:52 am

        Saccsiv bine ar fi să ne ocupe sfârșitul nostru, se pare ca in ultima vreme, mai mult ca niciodată este pomenit cel rău. Nu este bun și mai ales obligatoriu cum spui tu sa ne preocupe când vine antihrist.Dacă tu maine mori este sfârșitul tău, acela ar trebui sa te preocupe.
        Al doilea lucru care îl văd la foarte multi de aici este judecarea aproapelui.Să nu ne judecăm Patriarhul și Arhiereii.Să fiți siguri, Patriarhul Daniel o să moară mucenic al lui Hristos, nu îl mai judecați pentru că el o sa fie in ceata lui Hristos, asta a spus-o Părintele Justin Pârvu.Și oricare Arhiereu varsă o lacrimă și Dumnezeu îl va ierta și noi rămânem cu judecata asupra lor și mergem in iad.Ni se pare tare frumos să ii judecăm pe Arhiereii noștrii și văd că se face cu mare mândrie și furie.
        Toata mascarada cu coronavirus va lua sfârșit în curând și va reveni totul la normal.Cum ieșim noi din această perioadă? Tot cu aceeasi ură față de conducătorii noștrii religioși?

        Apreciază

  6. Mihaela Tudor said, on noiembrie 7, 2020 at 11:53 pm

    Da da da…

    Bun… altceva?

    O intrebare: Ce au in comun Lenin, Trotski si Biden?

    Uau uau uau…

    Apreciat de 1 persoană

  7. Mihaela Tudor said, on noiembrie 8, 2020 at 12:21 am

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…. I-auzi….

    https://www.mediafax.ro/externe/china-a-lansat-cu-succes-primul-satelit-6g-pe-orbita-pentru-ce-va-fi-folosit-19736390

    „6G pentru a testa dezastrele in agricultura”

    Deci, e clar.

    Apreciază

  8. […] Stareţului Ignatie spunea inca din anii ’30 ca „ceea ce a început în Rusia se va încheia în… […]

    Apreciază

  9. octavpelin said, on noiembrie 8, 2020 at 10:29 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.