SACCSIV – blog ortodox

Slovacia: armata va fi folosita pentru TESTAREA IN MASA a tuturor cetatenilor cu varsta de peste 10 ani / Video: REVOLTA POPULATIEI

Posted in Coronavirus, proteste, REVOLTA, SLOVACIA, VIDEO by saccsiv on octombrie 19, 2020

Hot News: Coronavirus: Guvernul din Slovacia a aprobat planurile pentru testarea în masă a populaţiei

Guvernul slovac a aprobat duminică planurile de implicare a până la 8.000 de membri ai forţelor armate pentru a sprijini operaţiunea de testare în masă a populaţiei la infecţia cu noul coronavirus, relatează Agerpres.

Slovacia, ţară cu 5,5 milioane de locuitori, vrea să testeze toate persoanele cu vârsta de peste 10 ani, pe parcursul a două weekend-uri începând din 30 octombrie, cu ajutorul aşa-numitelor teste antigen, care produc rezultate mai rapide, dar sunt mai puţin precise decât cele standard RT-PCR.
Deocamdată nu s-a luat decizia dacă testele vor fi obligatorii pentru populaţie.
Guvernul va lansa o fază pilot în cele mai afectate regiuni la 23 octombrie şi a comandat deja în jur de 13 milioane de teste antigen.
Testarea va fi realizată de personalul medical.
Slovacia a înăsprit restricţiile antiepidemice, urmârind să evite noi măsuri dure de izolare după costurile economice considerabile din trimestrul al doilea.
Prim-ministrul Igor Matovic a afirmat că participarea masivă la testare va ajuta la evitarea acestei ameninţări.
Sâmbătă au fost raportate 1.567 de cazuri noi, după ce joi s-a trecut pentru prima dată pragul de 2.000 de infectări pe zi.
Bilanţul cumulat al cazurilor a ajuns la 29.835, aproape triplu faţă de sfârşitul lunii septembrie. Numărul deceselor asociate Covid-19 s-a majorat cu 44 în octombrie, dintr-un total de 92.​

 

Comentariu saccsiv:

Populatia se revolta:

Cititi va rog si:

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

Inventatorul testului PCR: Nu e mereu concludent

Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocate populației de testele PCR

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Anamaria Mark said, on octombrie 19, 2020 at 10:49 am

    Locuiesc in Slovacia. Nimeni nu are pe nimeni bolnav. Doar televizorul stie de bolnavi si toarna in cap minciuni terorizante unei populatii zombificate atee. Dar vecina mea, asistent social in Austria, cerandu-i-se sa isi faca testul pentru a se putea intoarce pe „arătură”, a luat kit-ul de testare si l-a trimis nedeschis la laborator pentru analiza. Surpriza : rezultatul a venit pozitiv. Cand a confruntat personalul medical cerand explicatii, a fost ignoranta si trimisa acasă.
    Din pacate, numarul slovacilor care inca mai pot gândi si au si Dumnezeu e foarte mic si stau tăcuți fiind persecutati si ridiculizati de catre masa de zombii, inclusiv propriile lor familii.

    Apreciat de 2 persoane

    • Cosmin said, on octombrie 19, 2020 at 12:38 pm

      Aceeasi chestie s-a intamplat la Cluj la clinica Regina Maria: persoane care au vrut sa mearga in vacanta in Grecia, s-au programat pentru test, caci se cerea la intrare in Grecia.

      Fiind destul de incerta situatia, multi au renuntat si nu au mai facut testul. Totusi, dupa cateva zile au fost sunati ca testele lor sunt pozitive. Cand au sunat la clinica sa ceara explicatii fata de faptul ca au iesit testele pozitive in conditiile in care cetatenii respectivi nu au facut acele teste, li s-a inchis telefonul in nas de catre personalul clinicii.

      O mare minciuna pe toata linia. Eu cand mai aud pe cineva cu expresia „virusul exista, nu neg existenta lui, dar bla bla bla”, am sa cer dovada existentei acestui virus.

      Pana nu vad dovada, povesti de genul cutare sau cutare cunsocut are covid le ignor total. Trebuie prezentate analize serologice, nu pistoale cu apa gen RT-PCR.

      Apreciat de 3 persoane

      • florinache said, on octombrie 19, 2020 at 2:34 pm

        Autopsii la decedatii declarati de covid nu se fac.
        Virusul nu a fost izolat, adica pus pe o lamela si privit la microscop.
        Concluzia: nu exista, cel putin pana la proba contrarie.

        Apreciat de 3 persoane

  2. R said, on octombrie 19, 2020 at 12:29 pm

    Și în SUA Trump a spus că populația va fi vaccinată cu ajutorul armatei „in a powerful way”.

    Apreciat de 1 persoană

    • Mihai T said, on octombrie 19, 2020 at 5:03 pm

      Ai o sursă ? Eu știu că a zis numai că va fi distribuit cu ajutorul armatei.

      din 14 mai 2020.

      Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 19, 2020 at 6:30 pm

      Ai o sursă pentru asta ? Știu că Trump a zis numai că va fi distribuit cu ajutorul armatei.

      din 14 mai 2020

      Apreciază

      • R said, on octombrie 19, 2020 at 8:40 pm

        Richie from Boston spunea asta într-una dintre postările lui. Între timp you tube i-a dat jos două canale și nu mai găsesc link-ul. Faptul că vaccinul va fi distribuit cu ajutorul armatei nu ți se pare semnificativ? Crezi că e greu să-i învețe pe militari să-l și administreze?

        Apreciază

  3. nimeni said, on octombrie 19, 2020 at 12:35 pm

    *FOARTE MARE ATENTIE LA PROTESTE!!* ELE NU SUNT CEEA CE PAR A FI!! In realitate protestele sunt organizate de masonerie, prin diversi instigatori (ajutati de oameni sinceri dar care nu realizeaza directia spre care se merge) SI AU SCOPUL CLAR DE A FI DETURNATE!! Cititi planul „Lockstep 2010”, incepand cu pagina 18. Se poate gasi pe internet…
    SI APOI, CE POATE IESI BUN DIN PROTESTE? Doar nu credeti in mod sincer ca autoritatile care au declansat intentionat aceasta isterie mondiala VOR TINE CONT de proteste!! Adica sa dea singuri inapoi, ca „asa e democratic”, dupa ce s-au chinuit vreo 10 ani de zile sa faca planul?!
    Repet: PROTESTELE SUNT DIN START CREATE TOT DE MASONERIE PENTRU A FI DETURNATE SI INABUSITE!!
    O solutie… ar fi ca in loc sa protestam sa incercam sa deschidem ochii celor din jurul nostru, macar 1 sau 2 daca reusim!…

    Apreciat de 3 persoane

    • Anamaria Mark said, on octombrie 19, 2020 at 1:22 pm

      Foarte logic. Nu ma aștept la absolut nimic bun ci doar tot mai rau. Dar mai sunt optimiști ce ne acuza pe noi, realistii, ca fiind pesimiști.
      O vad ca pe o selectoe naturala ajutata care, de data aceasta are si substratul spiritual.

      Apreciază

    • Corina said, on octombrie 19, 2020 at 2:29 pm

      Si dupa ce deschideti ochii la 1, 2 ce faceti?

      Apreciază

      • Aurel said, on octombrie 20, 2020 at 2:05 am

        Acei 1-2, cu ochii deschiși, se pot mântui…

        Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 19, 2020 at 5:12 pm

      Dacă protestele sunt ferme, este imposibil să nu țină cont. Eu nu încurajez la violență, dar acum aproape că se pune problema mântuirii. Îndată ajungem la vaccinarea forțată.
      Uită-te la protestul din Cehia. Oamenii au avut curajul să se bată piept la piept cu poliția. Poliția trăgea cu tunuri de apă și cu petarde, iar ei făceau baricade pe stradă. Unul flutura steagul chiar sub nasul poliției. Mai târziu poliția i-a umflat borșul (sau era altul cu steag), dar nu mai contează. Dacă mai continuă câteva zile astfel de proteste, se va întâmpla una din 2:
      – vor relaxa restricțiile;
      – își vor da demisia (puțin probabil);
      Dacă nu se va întâmpla niciuna, eu zic că le va fi rușine să mai apară la televizor. Și asta ar fi un câștig pentru cehi.

      Apreciază

      • Anamaria Mark said, on octombrie 21, 2020 at 8:45 am

        Locuiesc in Slovacia. Nimeni nu are pe nimeni bolnav. Doar televizorul stie de bolnavi si toarna in cap minciuni terorizante unei populatii zombificate atee. Dar vecina mea, asistent social in Austria, cerandu-i-se sa isi faca testul pentru a se putea intoarce pe „arătură”, a luat kit-ul de testare si l-a trimis nedeschis la laborator pentru analiza. Surpriza : rezultatul a venit pozitiv. Cand a confruntat personalul medical cerand explicatii, a fost ignoranta si trimisa acasă.
        Din pacate, numarul slovacilor care inca mai pot gândi si au si Dumnezeu e foarte mic si stau tăcuți fiind persecutati si ridiculizati de catre masa de zombii, inclusiv propriile lor familii.

        Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 19, 2020 at 6:26 pm

      ”Ce poate ieși bun din proteste ?” Dacă protestele sunt hotărâte (cum e cel din Cehia), eu zic că nu vor rămâne fără efecte. Dacă se continuă astfel de proteste violente, în câteva zile vor relaxa restricțiile, sau își vor da demisia. Dacă nu vor lua nici o măsură, le va fi rușine să mai apară pe la televizor, și tot ar fi un câștig pentru cehi.

      Apreciază

  4. Mihai T said, on octombrie 19, 2020 at 6:23 pm

    Matematica e simplă:
    – dacă ieșim 10.000, televiziunile nu vor putea mușamaliza;
    – dacă ieșim 50.000, deja guvernanții vor discuta problema;
    – dacă ieșim 100.000, va fi scandal politic imens;
    – dacă ieșim 200.000, în 24 de ore pleacă președintele, guvernul, și portarii de la guvern;

    Apreciat de 2 persoane

  5. Cristian Daniel said, on octombrie 20, 2020 at 12:24 am

    …parerea mea este ca protestele pot avea eficienta doar daca sunt continue (cum a fost in decembrie 89 sau cum a fost fenomenul piata universitatii, nu unul la o luna cu 300 de oameni), daca la ele participa cat mai multi si daca au loc in cat mai multe orase din tara…altfel sunt baloane de sapun…acum ar fi nevoie de o figura asa cum a fost Lech Walesa in Polonia…

    Apreciază

  6. Aurel said, on octombrie 20, 2020 at 1:49 am

    Discuția asta e foarte sensibilă. Trebuie să ținem cont de niște aspecte hotărâtoare, și vreau să zic din start că nu cred în soluții lumești și nici nu mi-e gândul la ele.

    1. Nu mai suntem în alte vremuri, suntem în vremurile din urmă. Vine antihristul (să reținem pentru ce voi spune în celelalte puncte). Nu e vorba de un (1) guvern „corupt” (din alte vremuri), ci e vorba de toate guvernele care sunt puse în horă de oculta satanistă (în vremurile din urmă, cu antihristul la ușă).

    2. Au luat în calcul că se va ieși masiv la proteste în multe țări – chiar dacă încă nu, însă când în 2-3 luni ne vor pune ștreangul de gât prin înmormântarea economiei, atunci oamenii vor ieși împinși de foame (nu majoritatea, căci majoritatea va fi îngrozită de virus și spălată ireversibil pe creier, corect, dar tot vor fi mulți). De foame, nu de libertate! De foame.

    Însă:

    3. Această dictatură globală sanitar-teroristă este special făcută pentru ca lumea să fie dusă la o stare de lehamite și de suferință cum nu și-ar fi imaginat vreodată, această dictatură este special făcută pentru ca lumea, după ce va fi băgată și în marele război, să îl primească disperată și în urale pe antihrist. Deci dictatura asta nu va fi oprită de nimic (deoarece am zis ce Mare Scop are) – și nu va fi oprită deoarece ea nu e adusă să dureze mult, ci doar până la război și poate chiar și în război, asta însemnând un total de maxim 1 an jumate de azi încolo, zic eu. Nu va fi oprită – pentru că vor scoate armata în stradă și poate chiar trupe NATO în țările unde e cazul. Se va trece la arestări masive la un moment dat, vor curăța repede și pe toate căile răzvrătiții. Deoarece această dictatură TREBUIE să meargă până la capăt, chiar dacă ea va dura doar câteva luni sau un an și ceva. Ei știu ce nebunie vor produce – și tocmai că nu-și permit să nu le iasă cum trebuie cu dictatura peste tot în lume. Sunt pregătiți să le iasă cum trebuie, într-un mod sau în altul, probabil în funcție și de ce planuri au cu fiecare țară în parte.

    4. Majoritatea lumii va fi reeducată prin toată propaganda Covid de la începutul ei și până la finalul ei. Să nu uităm că aceeași majoritate era deja eretică și spălată grav pe creier cu filme, emisiuni, ideologii etc.

    5. Vine războiul mondial. Aici e aici. Prin acest război mondial oamenii vor sta sau se vor retrage de bunăvoie în case, chiar dacă ar fi ieșit pentru o vreme pe străzi și ar fi creat haos. Ei știu că oamenii vor ieși la un moment dat, când vor duce la maxim pedala dictaturii și a sărăcirii. Războiul acela devastator le rezolvă problema. Războiul e profețit – și e profețit să îl preceadă pe antihrist.

    6. Vine antihristul. Demolează vechea teroare, deși cred că va păstra niște „decoruri” ale lumii vechi.

    7. Când apare antihristul, majoritatea covârșitoare știți cum va reacționa, știți încotro vom merge de atunci…

    Deci ce se va putea face cu protestele? E adevărat, eu mă rog la Dumnezeu să ne ierte și să ne miluiască, să întoarcă la El țara asta devenită în majoritate eretică, să facă o minune cu România în așa fel încât să nu ne aliniem la supunerea față de antihrist și la ecumenism, să fim o excepție sau una dintre puținele excepții. Dar cum? Spuneți-mi voi. Prin proteste? O fi oare Dumnezeu în proteste? Sau în pocăință, în lacrimi și în cruce? Voi mărturisi peste tot pe unde voi ieși din casă când va începe nebunia, până la sânge, dacă mi se va cere sângele, însă proteste?

    Eu nu spun că am dreptate cu ce am scris mai sus. Să-mi spună altul mai bine, căci eu nu știu nimic. Să-mi spună altul cum să facem ca neamul românesc actual să nu meargă în majoritate în iad (dar să nu uităm, mai întâi de toate, de apropele fiecăruia!!!). Prin proteste? Cu cine ne luptăm, am uitat? Nu știm ce se întâmplă azi? Nu mai suntem pe vremea lui Ștefan. Ștefan nu trăia într-o lume de spălați pe creier, de eretici și de hulitori. Avea tot poporul cu el – și Dumnezeu îi făcea toate poftele tocmai pentru că tot neamul era întru Domnul.

    Când ieșim la proteste… suntem curați în fața Domnului? Avem mântuirea gata făcută și doar protestul ne mai lipsește? Am dobândit fiecare Duhul Sfânt – și protestul e vreo cireașă a Împărăției? Nu cumva din această cauză vine Necazul? Ca să primim bice și credincioșii (dar păcătoși), și ereticii cu hulitorii? Și din asta să se arate cine e din dreapta-credință și cine nu? Pentru că vine Parusia în câțiva ani. Acestei generații/lumi de puțin-credincioși, de eretici, de păgâni, de foarte puțini credincioși în dreapta-credință… trebuie să i se facă separarea înainte de Parusie: caprele de-a stânga, oile de-a dreapta.

    Eu nu știu nimic, fraților. Știu că marii duhovnici au spus că soluții lumești nu mai sunt – iar inima mea crede în asta, conștiința pe care Dumnezeu mi-a dat-o îmi spune că ce au spus duhovnicii este ce ne spune Domnul și altfel nu e, e rătăcire, pierdere de vreme spre rătăcire și pieire.

    Frații noștri, rudele, colegii, aproapele din viața de zi cu zi… ne-am dat noi inima din noi să vorbim cu ei pentru ca ei să nu primească semnul fiarei când va veni cât de curând? Să nu primească acel „ceva” fără de care nu vor mai putea trăi în societate? Ne-am rugat cu lacrimi pentru cei rătăciți, pentru „vrăjmași” sau vrăjmași?

    Am practicat noi să ajungem să primim Rugăciunea Inimii pentru ca Domnul să ne lumineze, să ne sfințească, să ne umple de Duhul și să ne facă călăuze, cu puterea Duhului, pentru cei din jur?

    Ce facem noi în schimbul acestor lucruri? Cu ce ne ocupăm noi zilnic? Mi-aș dori să-mi spună Domnul: „Ieși la protest, dă-ți viața acolo și nu-ți face griji pentru aproapele din viața ta și pentru rătăciții pentru care te-ai rugat, că am Eu grijă să nu ia semnul fiarei, să nu creadă antihristului și să se mântuiască”. O, ce ușor mi-ar fi!

    Nu știu nimic, iertați-mă. Sincer, nimic nu știu.

    Apreciază

  7. Cristian Daniel said, on octombrie 21, 2020 at 12:23 am

    “Scuza „împrejurările mi-au fost potrivnice” nu e invocată decât de cei slabi şi nehotărâţi. Pentru o personalitate puternică (…) împrejurările sunt mai curând (…) o provocare, un imbold. (…) La urma urmei, împrejurările sunt mai întotdeauna grele (…) Împrejurările nu pot fi scuză decât pentru rataţi şi rataţii (…) sunt cei ce s-au dat bătuţi, n-au avut mesaj sau nu le-a fost destul de scump. (Ori nu l-au recepţionat destul de clar.) Mângâierea e alta, o exprimă zicala englezilor: totul nu e să învingi, totul e să lupţi până la capăt. Biruinţa nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.”

    si tot Nicolae Steinhardt spunea:

    „Cu lemne putrede şi cu cărămizi hârbuite nu poţi ridica o casă temeinică. Tot astfel, şi cu indivizi corupţi şi subminaţi de ipocrizie, necinste, invidie, cu indivizi care îşi găsesc supapa psihică în plăcerea supremă de a-şi denunţa semenii şi a le pregăti curse, şi ambuscade, şi belele, şi care-şi practică în mod dezinvolt duplicitatea, (cu asemenea indivizi) nu poţi spera altceva decât soarta castelului din cărţi de joc, când se deschide fereastra şi le-mprăştie vântul”

    Apreciază

  8. […] Dupa cum stiti, Slovacia foloseste armata pentru TESTAREA IN MASA a tuturor cetatenilor cu varsta de peste 10 ani. […]

    Apreciază

  9. […] Dupa cum stiti, Slovacia foloseste armata pentru TESTAREA IN MASA a tuturor cetatenilor cu varsta de peste 10 ani. […]

    Apreciază

  10. […] Slovacia: armata va fi folosita pentru TESTAREA IN MASA a tuturor cetatenilor cu varsta de peste 10 … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.