SACCSIV – blog ortodox

GRAFIC OFICIAL: Colosal VAL 4 de … TESTARI / 73 382 teste in 28 septembrie 2021 fata de 6 162 teste in 28 septembrie 2020, in Romania

Posted in Coronavirus, TEST by saccsiv on septembrie 29, 2021

Studiati va rog graficul de la:

https://covid19.geo-spatial.org/statistici/teste-efectuate

Sunt 73 382 teste in 28 septembrie 2021 fata de 6 162 teste in 28 septembrie 2020.

Ca atare avem 11 049 pozitive in 28 septembrie 2021 fata de 1 271 pozitive in 28 septembrie 2020.

La inceputul anului, cand se vaccinau peste 70 000 de oameni, erau cozi la centrele de vaccinare. A vazut cineva cozi la testare?

Sa presupunem insa ca numarul testelor este pe bune si nu din pix. Putem presupune ca daca anul trecut, pe vremea asta, s-ar fi facut mai multe teste, ar fi rezultat mai multe pozitive decat anul acesta? Eu cred ca da, pentru ca toamna e sezonul racelilor de tot felul, care, evident, nu dispar asa cum ne mint oficialii:

Cat de analfabet functional sa fii s-o crezi pe Beatrice Mahler-Boca (managerul Institului Marius Nasta) cand spune ca anul trecut au fost foarte putine cazuri de gripa deoarece oamenii au purtat masca?

Ci sunt trecute la Covid, deoarece testele sunt o aiureala:

Stire de importanta covarsitoare: CDC al SUA renunta la metoda de diagnosticare prin testele RT-PCR incepand cu decembrie 2021

Asadar, a avut dreptate omul asta:

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

 

Tagged with: , , ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on septembrie 30, 2021 at 12:06 am

    În România ar putea fi situația „mai gravă” nu din cauza nevaccinării, ci din cauza testării de nevoie! Trezirea!

    Apreciat de 2 persoane

  2. butterfly said, on septembrie 30, 2021 at 9:46 am

    28 septembrie 2020 a fost o zi de luni, asadar s-au raportat testele de duminica, de aceea au fost numai 6.162 de teste, in weekend se fac mai putine.
    DAR … e adevarat ca acum se face un numar DUBLU de teste fara de aceeasi perioada de anul trecut.
    Daca luam varful de anul trecut atins pe 6 noiembrie 2020 (o zi de vineri, deci cu foate multe teste) avem asa: 10.260 de cazuri noi din 38.389 de teste.
    Acum se face aproape dublu fata de anul trecut. Zilnic.

    Apreciază

  3. dd_2d said, on septembrie 30, 2021 at 11:27 am

    Deja se gandesc sa scoata testarea din schema. Sa ramana doar vaccinarea. Acum doar te obisnuiesc cu ideea.

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/avertismentul-unui-medic-poti-sa-ai-covid-chiar-daca-testul-a-iesit-negativ-daca-ai-simptome-te-izolezi-1685177

    Dormi romane, dormi.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Elena said, on septembrie 30, 2021 at 12:01 pm

    S-au răzgândit vaccinaţii pot merge la local. Dacă cei vaccinaţi pot transmite virusul şi se pot şi îmbolnăvi, care este motivul epidemiologic pentru care vă bateţi joc la festivităţile de nunţi şi botezuri pentru cei nevaccinaţi? O colegă (vaccinată) urma să meargă duminică la o nuntă în Bucureşti. După legislaţia care este astăzi în vigoare nunta deja s-a anulat şi reprogramat anul viitor.
    Au ajuns cei străini de religia dominantă a acestui popor să-l conducă după crezul lor.

    Cîțu: Restaurantele vor rămâne deschise pentru vaccinați, indiferent de rata de infectare
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/citu-restaurantele-vor-ramane-deschise-pentru-vaccinati-indiferent-de-rata-de-infectare-1684591

    „Deja am cerut domnului Arafat să modifice hotărârea CNSU, astăzi s-ar putea modifica, prin care să permitem activităților economice de acest gen, în special HORECA, să rămână deschise dacă sunt vaccinați cei din personal și doar pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de incidență.
    Persoanele vaccinate vor putea merge la restaurante dacă cei de acolo sunt vaccinați. Nu trebuie să îi penalizăm pe cei vaccinați”, a anunțat premierul, miercuri.
    Conform hotărârii actuale, când incidența infectărilor într-o localitate ajunge la 6 la mie, restaurantele și cafenelele la interior, precum și terasele sunt închise, inclusiv pentru persoanele vaccinate, fiind permisă doar livrarea la domiciliu.

    Apreciază

  5. nimeni said, on septembrie 30, 2021 at 12:06 pm

    Noi, cititorii blogului, ne mai gandim ca s-au „comandat de sus” un numar mai mare de teste, la fel cum s-a „comandat de sus” si numarul de 11.000 de cazuri (daca ne amintim, fosta ministra USR a sanatatii a „profetit” inca dinainte ca valul 4 va fi „al celor nevaccinati”, adica era deja cu dedicatie speciala, programat sa fie asa, declarat asa inainte sa inceapa).
    Problema este ca la aceasta postare, cei tin tabara cealalta, pro-restrictii, pro-certificate verzi, pro-dictatura, foarte usor pot „explica” in felul urmator: cele 78.000 de teste AU FOST CERUTE DE OAMENI! (nu „comandate de sus”)
    Concluzia este trista: unii NU VOR sa isi deschida ochii! Undeva, la un anumit nivel este O ALEGERE. Unii vor sa creada povestea cu virusul ucigas (chiar si astazi ei continua sa o creada!!), unii vor sa-i izbaveasca Arafat de gripa… (poate i-a lovit sindromul stockholm sau cum se numea, ala cand victimele fraternizeaza cu atacatorii)
    O alta concluzie: atunci cand MINCIUNA este una foarte mare, mondiala, uriasa, unii tind sa o creada adevar – ca e prea mare ca sa fie minciuna si ei nu pot „inghiti” / „procesa” atat de mult!… E peste puterile lor sa o accepte si atunci se gandesc ca o fi real/adevarat… (ceea ce e trist)

    Apreciază

  6. Mihai T said, on septembrie 30, 2021 at 12:13 pm

    Pe contul de Facebook al platformei ”RO Vaccinare”, acum 19 ore au pus o postare cu titlul ”Ce conţine vaccinul ARN mesager pe înţelesul tuturor!”, unde spun ”compoziţia” ”vaccinurilor” covid: ”apă, săruri, zahăr, grăsimi şi o substanţă activă, fără conservanţi”. Comentariul unui utilizator de pe blogul lui saccsiv: ”Frăţie, deci noi când punem toamna murături, de fapt facem o soluţie mARN :)”
    Postarea Ro vaccinare nu precizează nici măcar ingredientele care au fost recunoscute oficial (cele care apar în fişele tehnice emise de producători). Ce să mai spunem de ingredientele nedeclarate … Dr. Robert Young a investigat ”vaccinurile” folosind aparatură ştiinţifică, şi a publicat un studiu cu privire la descoperirile sale, acest studiu fiind disponibil şi în română la adresa: https://activenews.ro/stiri/Oxid-de-grafen-in-vaccinurile-Covid-depistat-de-testele-de-microscopie-electronica-prin-scanare-si-transmisie.-Articol-studiu-de-dr-Robert-Young.-TRADUCEREA-CITITORULUI-168960 Precizăm că rezultatele acestei investigaţii au fost trimise spre analiză altor specialişti (în sistem peer-review), au fost confirmate de ceilalţi savanţi, iar studiul va fi publicat în octombrie 2021 într-o prestigioasă publicaţie ştiinţifică (International Journal of Vaccines and Vaccinations)
    Folosind diverse tehnologii de investigare (microscop de mai multe feluri, spectroscop cu flourescenţă, rezonanţă magnetică nucleară, spectro-fotometru, difractometru, interferometru etc), dr. Young şi echipa lui ştiinţifică au observat în ”vacinurile” covid următoarele lucruri, care nu au fost declarate de producători:
    – oxid redus de grafen – rGO (o substanţă care poate să provoace cancer şi poate afecta adn-ul). Acest rGO este transportat printr-o capsulă lipozomică la ovare şi testicule, măduva spinării, inimă şi creier;
    – obiecte laminare transparente 2D (ce caută acolo ?);
    – straturi mari transparente, straturi mai mici cu forme poligonale (sunt proiectate intenţionat, astfel de structuri nu au origini naturale);
    – a fost observată o reţea meticuloasă de fâşii flexibile translucide împăturite, cu un amestec de aglomerări multistrat mai întunecate, şi cu monostraturi desfăcute (ce treabă au alea să se afle acolo ?);
    – formaţiuni neidentificate rotunde şi eliptice (ce rol au, de ce nu ni se spune nimic despre astea ?)
    – resturi ascuţite, cu lungimea de 20 micrometri, formate din atomi de carbon, oxigen, crom, sulf, aluminiu, clor, azot (Evident că dacă ai în organism asemenea microcuţite, nu pot fi ceva bun acolo);
    – a fost observat şi parazitul Trypanosoma Cruzi (în lungime de 50 microni), care are câteva variante letale, şi care este una din multele cauze care duc la dobândirea SIDA;
    – agregate de nano-particule;
    – agregate proiectate ce conţin fier, crom şi nichel (cunoscut şi ca oţel inoxidabil). Ce caută acolo aceste micro sau nano-cuţite din oţel inoxidabil, şi ce efect au când umblă prin organism ?
    – multe corpuri străine ce au o morfologie sferică şi cavităţi în formă de bule (ce sunt şi ce rol au ?)
    – agregate organice-anorganice compuse din oţel inoxidabil, şi legate între ele printr-un ”lipici pe bază de carbon” format din oxid de grafen redus. Acest agregat are un grad înalt de magnetism şi poate declanşţa coagularea patologică a sângelui, poate provoca ”Efectul corona” sau ”Efectul proteinei spike” (ce caută acolo ?)
    – agregate în lungime de 100 microni, formate din compozite de nanoparticule de rGO (de ce nu le-au declarat ?)
    – molecule de histidină, sucroză, glicol de polietilenă, alcool de etilenă. Glicolul de Polietilenă (PEG) pot să provoace cancer, afectează adn-ul. Astea de ce nu le-au declarat ?
    Alte elemente chimice prezente în ”vaccinuri”, dar nedeclarate de producători: bismut, cupru, sodiu, azot, titan, vanadiu, fier, siliciu, plumb, cadmiu, seleniu, fosfor şi altele. Multe din aceste nano-particule sunt foarte toxice. Selenida de cadmiu este citotoxică şi genotoxică.
    Concluzia dr. Robert Young: acestea nu sunt vaccinuri, ci nano-tehnologii livrate cu scopul de a modifica genetic oamenii. Sunt agregate complexe de nano-particule de oxid de grafen, în care diverse nano-elemente sunt atașate de acizii nucleici modificați genetic ai ARN-ului mesager – care provine de la celule prelevate de la animale sau celule vero, și de la celule prelevate de la fetuși umani avortați. Ingredientele din aceste așa-numite ”vaccinuri” au un grad înalt de magneto-toxicitate, cito-toxicitate și geno-toxicitate asupra plantelor, insectelor, păsărilor, animalelor și oamenilor, mai exact asupra membranelor celulare și asupra geneticii formelor de viață. Această toxicitate de nivel mare deja a dus la daune serioase (victimele fiind estimate la peste 500 de milioane în toată lumea), dar și la decese (estimate la peste 35 de milioane) (conform referinţelor [17][18] până la [55] din studiu). De precizat că aceste estimări sunt pentru data de 20 august 2021, când studiul a fost publicat pentru prima dată pe site-ul lui.
    Concluzia pe scurt: să nu se ”vaccineze” nimeni !

    Apreciază

  7. Elena said, on septembrie 30, 2021 at 12:34 pm

    Testele nu sunt relevante, s-a dovedit şi la noi că unii testaţi pozitiv (asistenţi sociali, fotbalişti) , s-au retestat şi testele au ieşt negative.
    Indiferent dacă este acceptată sau nu teoria conspiraţiei, recunoşteţi măcar că vaccinurile nu sunt studiate suficient, în timp, pentru a fi sigure (pot fi dăunătoare dar mai rău poate apărea o generaţie de copii cu malformaţii).
    Probabil că ajunşi în aceste funcţii ispitele v-au biruit şi minţile voastre au ajuns deja nişte compiutere dirijate psihotronic ( mai ales acum după atâta tehnologie 4G şi 5G, implementată tot de voi conducătorii şi care acum ne distruge şi pe noi cei de jos), lasaţi-ne în voia şi simplitatea Dumnezeului nostru (fără atâtea invenţii şi tehnologii).

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.