SACCSIV – blog ortodox

Fostul vicepreședinte al Pfizer rupe tăcerea: „Avem nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricând”. Dezvăluirile omului de știință

Posted in Coronavirus, PFIZER, virus by Vali on aprilie 12, 2021

Sursa: https://evz.ro/cel-mai-ingrozitor-avertisment-vine-de-la-fostul-vicepresedinte-al-pfizer-dezvaluirile-omului-de-stiinta-iti-dau-fiori.html?fbclid=IwAR3zLMTWtep8A0U8A2ySNURamPUaJaV8FQwvRt_PAU1ACpTzrX4Q0UJlAF4

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință în domeniul alergii și boli respiratorii, avertizează că guvernele vor continua să înșele populațiile și să mintă oamenii cu privire la diagnosticul, transmiterea și riscul bolilor infecțioase.

Omul de știință  care a lucrat la Pfizer avertizează că guvernele și companiile farmaceutice vor continua să înșele și să înrobească oamenii.

Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Guvernele mint într-un mod care ar putea duce la moarte”. „Gândește-te şi întreabă-te: de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental? Cred că răspunsul este: ei te vor ucide folosind această metodă. O să te omoare pe tine și pe familia ta”, spune omul de ştiinţă.

„Minciuna variantelor periculoase și pașapoartele de vaccin”

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință, specializat în alergii și boli respiratorii, care a petrecut 32 de ani în industrie conducând cercetarea medicamentelor noi, s-a retras din gigantul farmaceutic cu „cea mai înaltă funcție de cercetare” în domeniul său, şi a vorbit exclusiv pentru LifeSiteNews.

În interviu, dr. Yeadon, spune că atât Pfizer cât și alte companii de medicamente manipulează, constrâng și controlează mass-media, guvernele pentru a manipula oamenii pentru profit. El a abordat propaganda „demonstrabil falsă” din partea guvernelor ca răspuns la COVID-19, inclusiv „minciuna” variantelor periculoase, potențialul totalitar pentru „pașapoarte de vaccin” și posibilitatea puternică de a avea de-a face cu o „conspirație” care ar putea conduce la ceva cu mult dincolo de masacrul trăit în războaiele din secolul XX.

Principalele sale puncte au inclus:

 1. Nu există „nicio posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.
 2. Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. Între timp, mass-media și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande și cenzurii adevărului.
 3. Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de reîncărcare” („rapel”) inutile pentru „variante”. Companiile intenționează să fabrice miliarde de flacoane, în plus față de actuala campanie experimentală „vaccin” COVID-19 .
 4. Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și Agenția Europeană pentru Medicamente, au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au fost aprobate pentru autorizarea utilizării de urgență, companiile medicamentoase nu vor mai fi obligate să „efectueze  studii clinice de siguranță”.
 5. Astfel, acest lucru înseamnă practic că proiectarea și implementarea vaccinurilor ARNm repetate și constrânse „trec de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele a sute de milioane de oameni, (injectând) o secvență genetică pentru care nu este nevoie”.
 6. De ce fac asta? Întrucât nu este evident niciun motiv benign, utilizarea pașapoartelor vaccinale împreună cu o „resetare bancară” ar putea provoca un totalitarism pe care nu l-am văzut-o vreodată. Reamintind răul lui Stalin, Mao și Hitler, „depopularea în masă”, rămâne un rezultat logic.
 7. Faptul că acest lucru ar putea fi adevărat înseamnă că toată lumea trebuie să „ lupte ca nebunii pentru a se asigura că sistemul nu se formează niciodată ”.
Continuând, el a spus: „În ultimul an mi-am dat seama că este o eroare această idee de transmitere asimptomatică și că nu aveți simptome, dar sunteți o sursă de virus. Că blocajele funcționează, că măștile au o valoare de protecție evident pentru dvs. sau pentru altcineva și că variantele sunt lucruri înspăimântătoare și trebuie chiar să închidem frontierele internaționale în cazul în care intră unele dintre aceste variante străine urâte”.

„Avem nevoie de Dumnezeu”

„Sunt om de știință și vă pot spune că vorbind cu oamenii simpli, folosind știința ca instrument, nu va funcționa. Va eșua. Deci, avem nevoie de oameni care înțeleg logica, religia. Ei trebuie să se lupte cu asta și să înceapă să vorbească într-o limbă pe care oamenii o vor înțelege. Pentru că dacă o lăsăm pe seama oamenilor de știință, oameni ca mine, chiar dacă sunt bine intenționat, suntem nişte extraterestri gâlgâitori faţă de majoritatea oamenilor din stradă. Nu vor crede că guvernul îi va minți, nu cred că guvernul ar face vreodată ceva care să le facă rău, dar ei fac astfel de lucruri”.

În cele din urmă dr. Yeadon a concluzionat: „Fie ca Dumnezeu să ne mântuiască”, deoarece cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în ​​orice moment de la Al Doilea Război Mondial”

„Sunt foarte îngrijorat … căile vor fi folosite pentru depopularea în masă, pentru că nu mă pot gândi la nicio explicație benignă”, a spus omul de ştiinţă în interviul acordat în exclusivitate pentru lifesitenews.

 

Comentariu saccsiv:

Si tot Michael Yeadon:

”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Ce sustine un fost oficial Pfizer pe internet

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ewanyan said, on aprilie 12, 2021 at 5:40 pm

  A republicat asta pe Școala Spiritului.

  Apreciază

 2. Vali said, on aprilie 12, 2021 at 7:35 pm

  Cărturarii aceștia s-au încăpățânat să îl înlocuiască pe Dumnezeu cu doi idoli tiranici: ego-ul și statul (sau numărul). Primul dintre idoli, Sinele, stăpânește prin toane și pofte, care devin patimi: „Fac ce simt, fac ce îmi place, nimeni nu mă poate judeca!”. În paradigma relativismului, individul nu are frâne în căutarea plăcerii sau în exercitarea puterii. De cele mai multe ori, le va avea la nivel practic, dar nu le poate justifica la nivel teoretic.

  Al doilea idol e unul colectiv. El poate fi statul, chemat să legifereze, tranșând astfel verdictul moral, pe care individul nu îl poate da. Cei care decid, în acest context, sunt câțiva politicieni, pradă acelorași vicii și instincte, la nivel individual.

  Când societatea e una cu busolă morală intactă din gândirea tradițională, de inspirație creștină, cărturarii o vor considera opresivă, chiar fascistă. Și vor căuta căi nedemocratice, oculte, de preluare și exercitare a puterii, care să permită „modernizarea”, aducând vulgului binele progresului cu forța. Când societatea e cucerită de ideea relativistă, cărturarii vor fi adepții democrației, guvernând cu argumentul numărului. Din acel punct, statul poate acționa la fel de opresiv și intransigent ca o gloată, față de pozițiile disidente.
  https://evadare.ro/spiritualitate/fundatura-ateismului-si-relativismului-moral/

  Apreciat de 1 persoană

 3. Elena said, on aprilie 13, 2021 at 12:22 pm

  Noua profeție a Părintelui Justin: „Faceți acum ce se mai poate, căci peste trei luni va fi prea târziu!” – M. Filotheu de la Petru Vodă

  M. Filotheu, predica de la Buna Vestire transcrisă: „Dacă ni s-a dat să trăim sfîrșitul lumii, este fiindcă putem să-l biruim prin Maica Domnului”

  Fraților și părinților,
  Praznicul Bunei Vestiri ne pune în față recrearea lumii, renașterea, rezămislirea, refacerea, resetarea, dacă vreți să o luăm așa într-un termen modern, a tot ceea ce Dumnezeu a făcut și omul a stricat. Buna Vestire este Praznicul Întrupării Făcătorului Cerului și al pământului în pântecele Maicii Domnului, în pântecele cel preacurat al Maicii Domnului, așa cum el acum, în clipa aceasta, se află pe Sfânta Masă, în Altarul Bisericii noastre și în toate altarele bisericilor ortodoxe unde se face Sf. Liturghie.
  …………………………………………………………………………………………………………………….
  …ceea ce a spus Pr. Justin acum 12 ani, arătând despre actele electronice, să nu ne lepădăm cumva de identitatea noastră de creștin și să acceptăm să fim niște numere într-un sistem, într-o mașină, aceasta se întâmplă, este pregătit în chiar acest moment, și am să vă spun o taină, zilele trecute au votat în Parlamentul European să se introducă acest pașaport de sănătate digital. În noaptea care a urmat, Părintele Justin s-a arătat la 3 dintre ucenicii săi, și le-a spus: „Acum este, gătiți-vă, mai sunt 3 luni!” Ce se întâmplă peste 3 luni? Peste 3 luni va începe implementarea acestui pașaport.
  Deci, fraților, câți suntem aici? Câteva zeci de oameni. Dacă ne vom ruga Maicii Domnului și dacă vom spune și altora, și aceia, la rândul lor să nu tacă ci cu credință să propovăduiască că acum este clipa, acum este momentul în care să ceară ajutorul Maicii Domnului să ne izbăvească de mașinăria asta satanică în care vor să ne arunce, dacă vom face aceasta, Dumnezeu ne va izbăvi și ne va scăpa. Să dăm mărturia cea bună și să nu, să nu cumva să ne temem!
  Știți ceva? Dacă trăim aceste vremuri cumplite, pentru un singur lucru se întâmplă lucrul acesta, pentru că suntem singurii în istoria omenirii cărora li s-a dat putința de a birui încercările acestei clipe, acestui veac, numai să cerem ajutorul de la Maica lui Dumnezeu, numai să cerem ajutorul Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu, și cu nădejde și cu credință, așa cum au avut și strămoșii noștri, să nu ne clătinăm.
  Acum 100 de ani, când România trebuia să dispară de pe fața pământului, străbunicii noștri au strigat: Pe aici nu se trece! și au scos afară pe toți tâlharii și pe toți nenorociții, și nu doar atât, căci nu s-au oprit la granița României, s-au dus, au făcut curat și în Ungaria, au făcut curat și la Praga, în Cehoslovacia au făcut curat și la Viena. Niște români, niște zeci de mii de soldați care cu credință au hotărât că este cazul să se bată nu numai pentru țara lor ci și pentru viitorul creștin al Europei, și când spun Europa, spun toată lumea, pentru că toată lumea se uită și ia modelul de la tot ce se întâmplă aici. Acești români, în câteva luni de zile au amânat nenorociarea care stă să se întâmple astăzi prin pilda lor, prin credința lor.
  Să fim și noi asemenea lor, căci avem înaintași și avem mijlocitori în ceruri, îl avem pe Părintele Justin, îi avem pe toți marii duhovnici care au trecut prin iadul închisorilor și ne-au spus: „Da, într-adevăr, va fi mai greu pentru voi, dar să aveți credință și să nu vă temeți, și mai presus de toate avem mijlocitor și acoperământ și ocrotitor și sprijin tare pe Maica lui Dumnezeu care ne va scoate și din această ispită și acum și în vecii cei nesfârșiți”. Amin.
  Precizare:
  Cuvîntul Părintelui Justin a fost „Opriți mașinăria actelor electronice! Nu amînați! Faceți acum ce se mai poate, căci peste trei luni va fi prea tîrziu!”

  Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: