SACCSIV – blog ortodox

Aeroportul din Denver instalează un gargui vorbitor ce spune “Bine ați venit la sediul Illuminati”

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 17, 2019

Aeroportul din Denver instalează un gargui vorbitor ce spune “Bine ați venit la sediul Illuminati”

Aeroportul Internațional din Denver a instalat un gargui animatronic ce ia în derâdere conspirațiile “Illuminati” legate de aeroport. Atunci când se înțelege adevăratul scop al garguilor, “conspirația” devine tot mai deansă.

Aeroportul Internațional din Denver (DIA) este un loc înfiorător într-o tot mai mare măsură. Dacă ați citit articolul din 2008 Locații Sinistre: Aeroportul Internațional din Denver, știți deja despre calul demonic ce și-a ucis creatorul, placa masonică inscripționată “New World Airport Commission” și picturile murale oribile înfățișând un genocid.

DENVER, CO – October 20: A traveler looks over a wall mural, part of an installation at the Denver International Airport entitled, “Children of the World Dream Peace” October 20, 2016. (Photo by Andy Cross/The Denver Post)

Zece ani mai târziu, asta încă mă înspăimântă.

Toate aceste aspecte bizare duc la “conspiratii” în ceea ce privește aeroportul și posibilul său obiectiv secret. Care este scopul însemnelor bizare de pe podea? De ce au construit un sistem masiv de tuneluri dedesuptul aeroportului? Și desigur, care este rostul garguilor privind asupra călătorilor?

Unul dintre cei doi gargui privind biroul de reclamații pentru bagaje.

În loc de a acorda contribuabililor o explicație rațională, DIA a lansat recent o campanie media luând în derâdere conspirațiile legate de aeroport. Și a fost una stranie.

În acest an, DIA a decis să ducă bizarul la cu totul alt nivel instalând un gargui animatronic ce surprinde călătorii cu glume și comentarii imprudente. Aeroportul a postat un clip video pe YouTube în care îl prezintă.

Un screenshot din clipul video.

În clipul video garguiul spune unui pasager:

“Bine ați venit la sediul Illuminati, scuzați-mă, am vrut să spun Aeroportul Internațional din Denver!”

Într-un alt segment amuzant, el spune:

“Păi, am 243 de ani.”

Dacă faceți scăderea, rezultă că garguiul s-a născut în 1776. Ordinul Illuminati Bavarez a fost fondat în anul 1776. Clipul video se încheie cu un simbolism Illuminati clasic.

Judecând după comentariile de pe YouTube, majoritatea celor care l-au urmărit nu au apreciat garguiul.

Întrebarea ce trebuie pusă este: De ce? De ce este prezent un demon înfricoșător cu coarne ce vorbește persoanelor ce încearcă să prindă un avion?

Un purtător de cuvânt al DIA a declarat pentru Fox News:

“DEN este cunoscut pentru conspirațiile legate de aeroportul nostru, și am dorit să găsim o cale amuzantă de a îmbrățișa asceste conspirații. Noi ne străduim tot timpul să câștigăm inimile pasagerilor noștri acordându-le ceva imprevizibil. Sperăm ca garguiul să-i facă să râdă, dându-le mai multe motive să călătorească prin intermediul DEN.”

Precum a remarcat un comentator: “Dacă există un loc în care nu-ți dorești nimic imprevizibil e un loc în care intri într-un tub aglomerat cu motoare cu reacție și ajungi în cer”. Totodată, chiar au nevoie aeroporturile de campanii de marketing? Oamenii merg la aeroporturi din necesitate. Nu există competiții între aeroporturi.

Într-o postare bizară (pentru un aeroport internațional), DIA susține că garguiul sărbătorește cea de-a 24-a aniversare a aeroportului.

Acestea nu sunt genul de hashtag-uri de la care te-ai aștepta din partea unui aeroport.

Asta nu prea are sens. De ce sărbătoresc a 24-a aniversare? Nu este un punct de referință. Și, mai important, de ce un gargui?

Ce este un gargui?

Originea și scopul garguilor sunt oarecum vagi și misterioase. Totuși, acești “demoni din piatră” tind să apară în locuri ezoterice. De exemplu, cei mai faimoși gargi sunt probabil cei de pe Catedrala Notre-Dame din Paris. Acest monument de patrimoniu a fost construit de către Cavalerii Templieri (un ordin ocult din Evul Mediu) și abundă cu simbolism ezoteric.

Unul dintre garguii de pe Catedrala Notre-Dame privind asupra Parisului.

Deși cea mai frecventă explicație a garguilor este că “alungă răul”, cercetătorii oculți sunt de părere că adevărul este mult mai profund.

“Cel mai impresionant aspect al artei garguilor este că în lumea medievală se pot identifica similitudini în proiectare, dacă nu în stil, între forme construite în locuri îndepărtate precum Scoția de nord și Spania de sud. Pierderea învățăturilor ezoterice face ca mare parte din semnificația acestor figuri fascinante să fie necunoscută acum, deși există multe exemple ce au fost clar influențate de literatura grimoarelor, sau conțin inscripții magice sau ezoterice ori simboluri, precum colecția extraordinară de pe pereții bisericii din orașul Littleborough.”
– Fred Gettings, Dicționarul Demonilor

Eliphas Levi, unul dintre cei mai influenți ocultiști din lumea occidentală, a scris în faimoasa sa carte “Dogme et Rituel de la Haute Magie” că garguii reprezintă una din multele fețe ale “teribilului împărat al nopții”.

“Recurgem din nou la teribilul număr 15, simbolizat în Tarot de un monstru încoronat pe un altar, cu coarne și straie bisericești, cu sânii unei femei și organele genitale a unui bărbat – o himeră, un sfinx malformat, o sinteză de deformități. Sub această figură citim o inscripție simplă și directă – diavolul. Da, ne confruntăm cu acea fantomă a tuturor terorilor, dragonul teogonilor, Ahrimanul perșilor, Typhonul egiptenilor, Pythonul grecilor, șarpele evreilor, monstrul fantastic, coșmarul, Croquemitaine, garguiul, fiara evului mediu, și – mai presus decât toate acestea – Baphometul Templierilor, idolul bărbos al alchimistului, deitatea obscenă a lui Mendes, capra Sabatului. Frontispiciul acestui “ritual” reproduce figura exactă a teribilului împărat al nopții, cu toate atributele și caracteristicile sale.”

Pe scurt, garguiul reprezintă ocultul. Pentru profani, aceste creaturi grotești sunt simple “decorații”. Pentru inițiați, ei reprezintă forțele întunecate ce se regăsesc în lumea spirituală – dacă cineva cunoaște cum trebuie abordate.

Pentru toate aceste motive, instalarea unui gargui la DIA este pe cât se poate de logică.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

 

Comentariu saccsiv:

Iata si clipul video:

Cititi va rog si:

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL DIN DENVER – un loc DEMONIC. Picturi murale cu SACRIFICII DE COPII și SIMBOLURI APOCALIPTICE

 

63 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on martie 17, 2019 at 8:13 pm

  Subject: Sieu

  CUM ȘTII CĂ EȘTI PROST?

  (Orice ai fi tu. Antreprenor, țăran, avocat, cocalar, hipster, sekurist, dezvoltat personal, bucătar sau circar)

  1. Toți oamenii normali la cap din țara asta doresc autostrăzi. Numai demenții mafioți SS, cei care au distrus și umilit acest popor și acum organizează circul #ȘÎEU, ei sunt singurii care NU DORESC AUTOSTRĂZI. De ce? Simplu, ei se deplasează cu avioane și elicoptere, iar când merg pe șosele, folosesc coloane oficiale cu girofaruri. Dacă nu înțelegi asta, sunt șanse să FII PROST!

  2. Noi nu avem autostrăzi pentru că așa au ordonat „partenerii și aliații” externi, în fapt, adevărați ASASINI ECONOMICI, pentru a ne ține în subdezvoltare și a ne putea jefui de resurse și de forța de muncă. Cum au reușit asta? Au instalat și girat o MAFIE cunoscută și ca SS (Statul Subteran). Acest SS a blocat și blochează în continuare dezvoltarea economică a României, sugrumând-o și sufocând-o. Culmea tupeului, tot ei organizează și acest circ, #ȘÎEU, așa cum au organizat și toate „protestele” #rezist, „accidentul” Colectiv, și multe altele. Dacă nu înțelegi aceste lucruri, sunt șanse să FII PROST!

  3. Ai citit sau ascultat dezvăluirile despre șeful informal al României, un psihopat clipicios cu IQ cam cât al plăvanului, ce forma BINOMUL împreună cu Lula, care interzicea premierului Ponta (alt caraghios) să dea drumul construcției de autostrăzi, amenințând-ul că-l bagă la pușcărie? Dacă știi despre toate astea și acum iei în serios circul mafioților SS #ȘÎEU, cu autostrăzile lu’ pește, SIGUR EȘTI PROST!

  4. Dacă ai aflat despre cum au distrus mafioții Statului Subteran (SS) Justiția din România, transformând-o în „CÂMP TACTIC” și acum iei în serios și participi la acest circ #ȘÎEU organizat diversionist de către aceeași mafioți SS, SIGUR EȘTI FOARTE PROST!

  5. Dacă ai aflat cum aceiași mafioți SS au distrus România, punând-o la dispoziția prădătorilor externi și aruncând în pușcării pe toți cei care au încercat să oprească jaful de 30 de ani, iar acum participi la porcăria sekuristitică #ȘÎEU, SIGUR EȘTI IREMEDIABIL PROST!

  6. Dacă n-ai auzit nimic de tot ce am scris mai sus dar ai auzit doar de mizeria #ȘÎEU, înseamnă că ești PROST ȘI TICĂLOS!

  7. Dacă crezi că un simplu „antreprenor” poate declanșa singur, de capul lui, o asemenea acțiune sekuristică, fără să aibă în spate MAFIA SS cu televiziunile și Armata de Propagandă a SS, înseamnă că ești un PROST AERIAN!

  8. Dacă n-ai auzit nimic despre nimic, înseamnă că ești oarecum FERICIT, Dumnezeu să te aibă în pază!

  Apreciază

  • Florian said, on martie 18, 2019 at 2:37 am

   Citind comentariul dvs, trebuie sa recunosc:
   Da. Sunt prost. Sunt ticalos, prost iremediabil, ticalos aerian s.a.m.d.
   Acum chiar nu mai am nici un dubiu, va multumesc. In schimb, mai am niste mici nelamuriri..
   „Statul paralel” din Romania este doar o parodie jalnica, de Dambovita, a „deep state”-ului american.
   Acest „SS” cum il denumiti dvs. cu paralele „aeriene” (fara nici o legatura cu realitatea) la SS-ul nazist, sunt de fapt cei din gasca celor care il refuza pe Dragnea ca bulibasa – „capo di tuti capi”. E adevarat, in acest SS sunt si foarte multi securisti, in ura de moarte cu activistii, ura datand de pe vremea comunistilor. Dar sunt si foarte multi oameni normali (la cap) care nu se lasa asa usor pacaliti de un mafiot de stanga, demagog populist agresiv care tot da vina pe „straini”, pe „banci”, pe „multinationale” si promite – culmea demagogiei populiste de stanga – sa „aduca aurul inapoi”, din „strainatate”, de la „straini”.. Acest mafiot de stanga cu demagogia lui populist-lacrimogena de tip „tzarisoara noastra..”, n-a ezitat sa fure in stil „Teleorman” – zona saraca, un fel de Sicilia a Romaniei (respectand proportiile) – bani de la stat, sau fonduri „ioropene” in toate cazurile bani care nu-i apartineau. Asa zisa „firma” TelDrum, nu are ca asset nici macar un creion sau o ascutitoare.. Dar face afaceri (cu banii altora) in stil mare: De exemplu a „reparat” drumuri
   folosind utilaje de la stat, cu motorina de la stat si cu muncitori aflati in timpul programului (adica platiti de stat)?
   Vi se pare normal, domnule „vazator cu duhul” care impartiti cu nonsalanta romanii in „prosti iremediabili” si destepti? Da sau Nu.
   Vi se pare normal ca un om obisnuit sa fie ucis pe trecerea de pietoni de catre „gipanul” unui politician, pentru ca mai apoi politia rutierea sa vina si sa mute zebra cu cinci metrii mai „la vale” si sa dea vina pe pietonul mort?
   Sunt fapte si intamplari reale petrecute pe vremea lui Nastase-PSD. Din pacate..
   Vi se pare normal sa ajungem ca Rep. Moldova, stat mafiot-oligarhic condus de Plahotniuc (mafiot adevarat) care a reusit sa elimine „SS”-ul (printre care si procurori care ai adulmecau urmele..) si in general pe toti care nu-l ascultau si sa se intoneze, din umbra, il capo de tuti capi?
   Vi se pare normal ca orice face un oligarh sa se rezolve, simplu, cu un telefon acolo unde trebuie?
   Vi se pare normal sa fie demonizati toti procurorii?
   Va reamintesc, asa prost si ticalos cum sunt: In Brazilia, procurorii au reusit ceea ce nimeni nici macar nu mai spera: sa bage in puscarie doi presedinti de STANGA (Lula da Silva si Dilma Rousseff) nici macar mafioti ci BORFASI ordinari.
   Toata stima.

   Apreciază

  • Florian said, on martie 18, 2019 at 5:22 am

   Nu numai ca jigniti, dar mai si BLASFEMIATI, cu nonsalanta tipica de politruc de stanga, urandu-le tuturor romanilor „fericiti” (adica „prosti” in acceptiunea dvs. ), sa-i aiba Dumnezeu in paza..
   Sa va ierte Dumnezeu.

   Apreciază

  • geo said, on martie 19, 2019 at 11:07 am

   Da. Acum sunt sigur că românii vor autostrăzi. #șîeu!

   Întrucât au apărut știri și tot felul de postari neadevarate si neverificate, (unele caraghioase chiar) consider că este necesar să elucidez misterul și să demontez cu argumente acuzațiile false care mă vizează pe nedrept.

   Nu am niciun serviciu secret în spate, nu cunosc pe nimeni care să facă parte din Serviciile Secrete sau poate că nu cunosc eu oamenii suficient cât să aflu din ce servicii fac parte, pentru că nu mi-a păsat. Nu cunosc membrii cheie din partide politice, nu cunosc oameni din organizații secrete, nu cunosc demnitari sau politicieni de rang înalt altfel decât de la televizor.

   Mă bufnește râsul când aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. Ceea ce îmi place să cred e că toți politicienii, spionii adevărați, agenții secreți și ceilalți au admirat curajul meu și au fraternizat cu necesitatea mea de a avea autostrăzi pentru că și ei au copii, părinți și prieteni care circulă pe marginea gropii, adică pe drumuri de opt metri și două sensuri, printre tiruri și autoturisme.

   Tot ceea ce am făcut e că mi-am asumat un risc enorm pentru că mi-era greață de câtă frică vedeam peste tot. Cum explicați că am riscat totul? De ce am fost eu singurul dintre milioane de antreprenori? Simplu! Pentru că a fost nevoie ca cineva să facă pasul și le mulțumesc tuturor celor care mi s-au alăturat.

   Sunt uimit să constat că în România, un act de curaj autentic este suspectat din start ca fiind o conspirație. Am locuit în America. Acolo nu avea nimeni grija să conteste o acțiune civică atât de sinceră, simplă și directă a unui antreprenor. Sunt un contribuabil imens la statul Român, nu am dreptul să mă exprim? Am început clipul cu descrierea mea, cum aș fi putut să înscenez un astfel de act având în vedere riscurile asumate?

   Îmi era foarte confortabil să-mi cheltui milioanele de euro produse de creierul meu și cu eforturi și renunțări majore, nu moștenite, pe o plajă în Hawaii. Orice om întreg la cap vede și înțelege riscurile pe care mi le-am asumat. Mi-am asumat și riscul să fiu denigrat. Unii răuvoitori mi-au înscenat o asociere politică și că aș fi pozat cu președintele. Noroc că românii sunt inteligenți și au constatat că e un fals grosolan.

   A început o campanie de vânzare și denigrare a familiei mele. S-a spus că am preluat afacerile familiei, ceea ce e o minciună infantilă. Tatăl meu are o afacere care e mică pe lângă businessul meu. Are un profit de 75.000 euro și o cifră de afaceri de 500.000 euro, n-are lanțuri de magazine sau hoteluri și puteți verifica asta la registrul comerțului. El muncește ca un rob de 25 ani, are tot dreptul să câștige bani, are și el angajați, pe care îi plătește corect. E printre cei mai vechi antreprenori, muncește enorm și n-a fost într-un concediu de ani întregi.

   În schimb, eu am cifre cumulate de 15 mil. euro în compania mea și 28 mil. euro în companiile francizate. Cum poți să compari 75.000 euro cu milioane de euro, pe care le câștig și să zici că am preluat nu știu ce imperii? Această diferență astronomică dintre veniturile mele și ale familiei se menține de mulți ani.

   După moartea mamei nu am moștenit decât o casă a bunicilor, construită acum 50 ani, în care n-am mai intrat. Mama nici nu a călcat în hotelul meu, a stat în spitale în ultima perioadă a vieții. Nu știa nici câte camere am la hotel, la fel cum nu știa pe unde în țară am restaurante.

   Nu am fost administrator sau asociat în firmele familiei, nici nu s-a pus problema să preiau ceva, cu atât mai mult cu cât abia fac față în afacerile și proiectele proprii, pe care le deleg tot mai des. După ce a murit mama, acum câteva luni, toți membrii familiei am fost distruși și nu mi-a trebuit să preiau absolut nimic. Totul a rămas tatălui meu, care este încă extrem de afectat de pierderea suferită și care își conduce afacerea așa cum a făcut-o dintotdeauna, singur și în stilul lui. Nici măcar nu am făcut succesiune, pentru că fără mama nu ne mai interesează nimic. Am delimitat din totdeauna firma mea de firma familiei și am mers pe drumuri diametral opuse. Nu aveau niciunul habar, ce înseamnă dezvoltarea prin franciză și spuneau că sunt nebun, cât să mă aventurez într-un astfel de business.

   Fratele meu este avocat și e acuzat că a apărat infractorii, de parcă avocatul ar trebui să apere doar ființe neprihănite. O absurditate. Adică e vinovat că și-a respectat jurământul de avocat să apere clienții. În plus e și el antreprenor și plătește impozite.

   Membrii familiei mele au declarat deja că nu le pasă de consecințe și că nu sunt interesați să discute cu nimeni pe temele care mă privesc pe mine. Ei sunt obișnuiți cu faptul că sunt asumat și iau decizii curajoase, pe care uneori le consideră nebunești. Nici nu știam ce cifre au ei, m-am uitat acum pe cifrele lor de la registrul comerțului, eram total indiferent în privința modului în care își conduc afacerile.

   Partenerii mei de business de opt ani pot să confirme sau să infirme dacă au avut vreo discuție cu familia mea, în toți anii în care am colaborat. Și am nenumărați parteneri, francizați, furnizori etc. Și, în fond, dacă aș avea, care ar fi infracțiunea? O familie nu are voie să coopereze? Este o rușine? Este ilegal?

   Mi se aduce acuzația că sunt inamicul numărul unu al nu știu cărui partid. Eu am învinovățit absolut toate partidele, fără nicio excepție. Nu m-am referit la unul singur, ci la PNL, PDL, PSD, PNTCD, CDR, UDMR și care or mai fi, dar toate partidele, fără excepție, care au guvernat România și au lăsat Moldova fără niciun centimetru de autostradă în 30 ani. Nu am jignit niciun lider. S-au jignit ei singuri, prin moștenirea rutieră lăsată țării și în special Moldovei. Toți, din 1989 până în 2019. Incompetența nu are coloratură politică.

   Sunt acuzat că am băgat sume mari de bani în campania mea. Cu banii munciți de mine trebuie să dau raportul cuiva? Eu am regizat, am scris scenariul și am montat, alături de echipă, tot filmul, inclusiv am propus muzica. Am studiat cinematografie și film-making în America, la cea mai prestigioasă școală privată de film, New York Film Academy. Am diplomă de regizor, iar filmul meu de licențiere a luat locul întâi din toată grupa. Am cursuri de scenaristică în California cu Sanora Bartels, lider al scenariștilor din Hollywood, care mi-a acordat notă maximă. Am greșit cu ceva că îmi fac meseria pe care am învățat-o prin școlarizare și anume regia de film? Până la urmă, cu acest film de cinci minute pot participa în festivaluri prestigioase din străinătate, reprezentând România. Regizori titrați din România au lăudat filmul, ca operă de artă, nu ca element cu valoare socială.

   În plus, am mai regizat un film, care a intrat în 15 festivaluri. Nu e nimic nou pentru mine. Îmi practic meseria și îmi cultiv pasiunea. Am cheltuit banii pe un film, nu i-am băgat la ruletă, nu i-am jucat la barbut, nu i-am ținut la pușculiță. Dacă-i țineam sub pernă era mai bine? I-am întors și i-am rulat în economie. Am făcut tot proiectul doar cu firme românești, care au facturat totul. Unde e problema? Banii mei s-au dus la antreprenori români, la companii cu capital românesc, care au reinvestit, care plătesc tva, impozite și taxe.

   În fond, am turnat o fâșie de beton și am filmat turnarea. Pe lângă asta, m-am filmat când am alergat (ceea ce fac zilnic) și mi-am strigat cu curaj și demnitate o nevoie, care are conotațiile unei drame. De ce atâta deranj? Nu am ofensat pe nimeni, nu am țipat la nimeni. Am făcut un filmuleț ironic, dar amar și l-am pus pe internet. S-au făcut milioane de filme de cinci minute, de ce sunt eu vinovat pentru un film în care nu jignesc și nu instig la nerespectarea legii? Ca acest clip mai sunt alte milioane pe Youtube.

   Eu am spus atât: doamnelor și domnilor, dacă mai circul pe potecile astea, MOR. Mi-ați pus viața în pericol mie, angajaților, prietenilor și rudelor. Și eu vreau să trăiesc. Mai mult decât către politicieni, am strigat la antreprenori: oameni buni, nu mai mergeți indiferenți pe marginea gropii, pentru că la un moment dat o să alunecați în ea. Ca atare, antreprenorii erau mai vizați decât politicienii în filmul meu. De aceea am și provocat antreprenori, iar exemplul meu personal este că mi-am suspendat afacerea 15 minute, nu că am făcut greva foamei pe criterii politice.

   Politicului nu i-am cerut decât să facă ceea ce în alte țări există de zeci de ani: un drum cu patru benzi, făcut în mare parte la șes și câmpie, nu pe Everest. Ce mare lucru am cerut? Au luat toți foc, că am făcut o plimbare până la București și retur și n-am găsit nicio caschetă de muncitor pe șantierele autostrăzilor.

   Nu am afirmat că sunt Sfântul Ștefan. Sunt un om ca toți oamenii. Hai să luăm ipoteza în care aș fi avut cele mai negre antecedente de torționar, tâlhar sau inamic public. Până la urmă, sunt cetățean român. Un cetățean imperfect, dar exasperat, țipă cu furie că nu mai poate circula pe astfel de drumuri. Și multe milioane îl urmează. Unde e greșeala? Fiecare e liber să urmeze pe cine vrea. Unde-i problema că lumea m-a urmat? Nu am obligat pe nimeni. Oamenii mi s-au alăturat pentru că au aceleași nevoi. Nu am cerut nimănui să-mi analizeze viața personală și istoricul ca să ia o decizie. Oamenii sunt liberi să urmeze chiar și un circar curajos, fiecare alege. Am văzut și circari care bagă capul în gura leilor sau sar de la 20 metri. învârtindu-se de 11 ori în aer. Ca și mine, se antrenează și ei cam 18 ore pe zi.

   Imaginea mea a apărut pe internet asociată unui eveniment fară a mi se cere acordul. Se pune o fotografie cu Ștefan Mandachi și se insinuează că eu chem la noi proteste în nu știu ce dată. Eu nu am chemat la niciun protest și nu mă implic politic. Eu voi rămâne în poziția de antreprenor asumat. Nu fac politică, nu îndemn la proteste cu teme politice, nu îndemn la răscoale sau revoluții. Neg orice implicare politică și nu chem la manifestații politice pe nimeni.

   Nu mă victimizez pentru că nu mai este momentul acum. Am făcut-o mulți ani la rând și-s sătul de propriile mele scuze. Am nevoie în continuare de antreprenori. Vreau să fie alături de mine până avem autostradă. Nu am o formulă pe care să le-o furnizez, dar trebuie să fim uniți. Și ei și-au rupt spatele și și-au neglijat familiile ca să reușească să producă bani, sper să nu renunțe și să creadă că doar împreună putem reuși.

   Eu am rupt lanțul fricilor și cu toții trebuie să topim zalele. Dacă nu vom fi uniți, vom fi condamnați să o luăm de la capăt. Eu nu mai am nimic de pierdut pentru că mi-am asumat totul, dar antreprenorii înspăimântați vor pierde. Am înțeles că m-au susținut, dar acum Mandachi e în vizorul tuturor și în fața unor minciuni. Și cum este Mandachi azi, așa pot fi și ei mâine-poimâine dacă nu vom ridica fruntea sus, solidari. Chiar și un gest mărunt este foarte relevant. De pildă, eu îmi voi da jos frame-ul #șîeu de pe Facebook doar când vom avea autostradă. Până atunci, rămâne înțepenit pe poza de profil. Măcar atâta lucru cer celor care încă sunt cu mine.

   Mă amuză mult acei oameni ofticați care mă ridică în atenția lumii mai mult decât merit. Sunt prea îndârjit și tăbăcit ca să mă sperie ceva și sunt atât de înverșunat încât nu capitulez, dar nici nu vreau să exagerez cu afișarea mea toată ziua prin media pentru că nu ăsta a fost scopul. Mai am și de muncit nu doar de dat declarații. Muncim că avem sute de angajați care depind de noi.

   #șîeu!

   https://www.stefanmandachi.ro/asta-sunt-sieu/

   Apreciază

   • gheorghe said, on martie 21, 2019 at 9:06 am

    Din postare:
    „… eu am cifre cumulate de 15 mil. euro în compania mea și 28 mil. euro în companiile francizate. ”
    Din Petre Tutea:
    „Un căpitan de artilerie cumpără nişte nutreţ pentru cai şi îl încarcă pe jurgoane.
    Rămânându-i un rest – cam o căruţă ţărănească – vrea să angajeze un sătean, să i-l ducă:
    „Nu merg, Domnule Căpitan, zău, nu merg, că… mi-am făcut suma”.
    ––––––––
    Din postare:
    „Am nevoie în continuare de antreprenori. Vreau să fie alături de mine până avem autostradă.”
    Din Petre Tutea:
    „Să nu ne înşele palatele bucureştene: sunt contuarele străinilor.
    Să nu ne înşele vilele din noile cartiere ale capitalei: sunt ale vechililor.
    Să nu ne înşele o reţea telefonică, o linie ferată, o şosea nouă: nu le fac pentru noi şi unde ne trebue nouă, ci pentru ei şi unde le trebuie lor.”
    Din Petre Tutea:
    „Eu m-am lămurit că un om care vrea să fie bogat nu este un păcătos. Spunea odată un preot bătrîn: Circulă o zicală că banul e ochiul dracului.
    Eu nu-l concep ca ochiul dracului, eu îl concep ca pe o scară dublă.
    Dacă-l posezi, indiferent în ce cantităţi, si te misti în sus binefăcător pe scară, nu mai e ochiul dracului. Iar dacă cobori, atunci te duci cu el în infern, prin vicii, prin lăcomie si prin toate imperfecţiile legate de orgoliu si de pofta de stăpîn.”
    ––––––––––
    În 1935, Petre Țuțea și alți patru autori scriau Manifestul Revoluției Naționale.
    „Banul occidental şi-a descoperit aici la gurile Dunării interese mari şi precise: interese politice:
    – să împiedece înaintarea Rusiei către Constantinopole;
    – interese comerciale: să cumpere produse agrare ieftine şi să vândă produse industriale scumpe, câştigând de la particulari numai diferenţa de preţ, iar de la stat (furnituri) ceva în plus;
    – interese economice: să exploateze direct – prin personal superior străin şi slugi indigene – imensele bogăţii ale solului şi subsolului acestei ţări;
    – interese financiare: să încaseze dobânzile pipărate cuvenite, împrumuturilor făcute atât statului român cât şi economiei româneşti private, care aveau nevoe de un prim ajutor ca s-o ia din loc (instalări, inventar, aparat) – odată pentru România Mică, altădată pentru România Mare – cât şi de-o serie de ajutoare impuse de evenimente grave pentru destinul ţării, războiul din 1877 (Independenţa), compania din 1913 (o demonstraţie de forţă necesară) războiul din 1916 (Întregirea).”
    –––
    Din Gheorghe Schwarz, „Cei o suta”…
    (citez din memoria lui 1988…) – ” la ce iti trebuie o mare de vin cand ai un lac si nu-l vei putea bea tu si familia ta?”
    ======================
    Repet:
    Deindata ce se va adopta legea lobby-ului, se va drumul coruperii legalizate CU BANII JIDANIMII MONDIALE si vor cumpara TOT, ….. tot prostii vor face din taxele lor [si] autostrazi pentru afacerile strainilor si Tara va dispare asa cum a disparut Palestina.
    Nu va faceti iluzii!
    =====================
    Domnu’ Mandachi, felicitari pentru toate realizarile si – sint convins – bunele intentii!
    Va spun ce stiu de la altii, mai batrani – nu conteaza ce politica faci, altiui sint cei care culeg roadele!
    …. ce va mai trebuie?
    …. cine va impinge spre „publicitate”?
    Daca grosu’ afacerii e „afara”… de ce nu va bucurati de cele ce le aveti?
    De fapt, daca ati facut avere fara autostrazi romanesti, …. ce sens are sa aduceti acuzatii celor care nu le-au facut?
    Sint [si] eu afara de peste 10 ani – nu vreau ca Romania sa fie „ca afara”.
    Pentru ca una este infrastructura si alta este ce vine „la pachet” – globalizarea (sionismul politico-economic) si marxismul cultural, adica desfiintarea identitatii nationale.
    Viata e scurta, cand nu are ce face, omul mai bine s-ar ruga sa fie iertat de pacate el si neamul lui…. si ar multumi lui Dumnezeu pentru ce are.

    Apreciat de 2 persoane

 2. geo said, on martie 17, 2019 at 8:35 pm

  Pe telefon site-ul se incarca extrem de greu. De multe ori trebuie să renunț.

  Apreciază

 3. rr said, on martie 18, 2019 at 9:58 am

  A mai auzit cineva de lucrul asta in Turcia ?: Tradus cu Google Translate:

  „Videoclipul pe care editorialul nostru la pus la dispoziția cititorilor a fost eliminat de pe YouTube pe motiv că conținutul este violent. Radio Capitole vă poate asigura că acest trafic de organe există de fapt. Așa că, ieri, am suspendat articolul nostru cu privire la momentul colectării autorizației de difuzare a colegilor noștri Arte, care aveau la dispoziție un raport în 2017.

  Ziarul libanez Ad-Diyar a raportat că autoritățile turcești încă efectuate în 2018, copii mici si sirieni care au intrat răniții Turcia de la spitale din Antalya și Iskenderun în mașinile oprite de poliție și de serviciile speciale turcești .

  În cazul sirienilor răniți, după anestezie, organele corpului sunt îndepărtate, apoi sunt uciși și lăsați să fie îngropați la granița turcă sau în altă parte.

  După cum arată ziarul, acest comerț este cunoscut de mult timp, dar încă în 2019, în tăcere totală. Într-adevăr, medici sirieni din Germania, Franța și Belgia pentru a trata răniții în timpul războiului.

  Astfel, ei au descoperit ce se întâmpla în două spitale turcești, dar au întâmpinat obstacole pentru a aduna informații suplimentare.

  Ziarul Ad-Diyar informează că Serviciul Federal de Securitate (FSA) distruge spitalele din Siria, distrugând echipamente medicale și consumabile medicale. În consecință, sirienii din regiunea Aleppo se termină în spitale din Turcia, fără să știe de pericol.

  Ceea ce nu știm este cum FSA, în parteneriat cu unele ambulanțe din Siria, transportă răniții în spitalele din Turcia, unde sunt colectate și schimbate organe. Corespondentul nostru la fața locului va fi chiar în legătură cu un medic care a luat organele de anul trecut, cum ar fi ochii, rinichii.

  HAd-Diyar, indică faptul că unii medici turci au participat activ la traficul de organe.

  Videoclipul demonstrează că începutul traficului de organe în anii 80 este doar o groază absolută.

  Totuși, astăzi în 2019, și confirmarea de la colegii noștri la fața locului, acest trafic există în continuare. Nimic mai rău decât a face acest lucru copiilor mici deja victime ale unui astfel de război distructiv.

  Comunitatea siriană sa stabilit în orașele mari din sud, cum ar fi Adana, Gaziantep sau Hatay, dar și în Istanbul. Puțin câte puțin, după mai bine de 6 ani de la țara lor, condițiile lor de viață se deteriorează: resursele financiare ale acestora scad, la fel și simpatia turcilor față de ei.

  Sirienii văd că patria lor a fost împotmolită în război și mulți dintre ei nu au perspective în Turcia. Unii se scufundă apoi într-o disperare totală. Vindem un organ pare singura posibilitate de a ajunge. Când ei înșiși iau decizia de a-și sacrifica unul dintre organele lor, traficanții văd în această mizerie umană o oportunitate profitabilă: cei mai slabi dintre ei sunt abordați de cei care le acordă tranzacția …”

  Sursa: https://radiocapitole.fr/31219/choc-en-turquie-centre-mondial-du-commerce-des-organes-humains/amp

  Apreciază

 4. Alex said, on martie 19, 2019 at 11:19 am


  I-auzi ce zice cretinul de Erdogan:

  https://www.mediafax.ro/externe/erdogan-sustine-ca-atentatul-din-noua-zeelanda-a-vizat-de-fapt-turcia-am-fost-aici-de-1000-de-ani-si-vom-fi-aici-pana-la-apocalipsa-17936490

  „Vom fi aici pana la apocalipsa”… „Istambul nu va fi din nou Constantinopol”…

  Mda… gura pacatosului adevar graieste !

  Cine stie la ce ma refer, stie… Cine nu… asta e…

  Apreciază

 5. Pentru a demonstra că Pământul este plat, starul YouTube, Paul Logan, va călători în Antarctica pentru a găsi Capătul Lumii said, on martie 20, 2019 at 1:43 pm

  Pentru a dovedi că Pământul este plat Paul Logan, starul YouTube, a jurat să meargă pe terenul misterios al Antarcticii pentru a dovedi că Pământul este plat. Nu mai crede în ceea ce spun oamenii de ştiinţă şi doreşte să exploreze singur pentru a afla adevărul.

  Controversatul YouTuber se adaugă pe o listă crescândă de celebrități, inclusiv rapperul BoB, care crede că Pământul este plat, în ciuda demonstrațiilor copleșitoare care arată contrariul. Cu toate acestea, Paul, în vârstă de 23 de ani, nu este descurajat și este tot mai convins că Pământul este plat încât intenționează să treacă „trekkingul” Antarcticii pentru a găsi granița lumii noastre.
  Paul a vorbit cu Robbie Davidson, fondator al Conferinței Internaționale „Pământul este plat”, înainte de lansarea documentarului pe YouTube. Fratele mai mare al unei alte vedete de pe YouTube, Jake Paul, a declarat: „Sunt tipul dispus de a merge până la capătul lumii”. Iar Paul a vorbit la conferința Flat Earth International unde a spus mulțimii:
  „Nu mi-e rușine să spun că numele meu este Logan Paul și cred că Pământul este plat”. „Dacă vreau să-mi fac cunoscut numele (ca susținător al Pământului plat), vreau să știu faptele”. „Faptul că nu am mai fost pe lună de mai bine de 50 de ani, faptul că Luna își emite propria lumină”. „Unii dintre cei mai buni oameni de știință nu pot explica gravitaţia; Neil Degrasse Tyson, Bill Nye, în cele din urmă, ce știu ei? „Vreau să explorez singur și să-mi păstrez o minte deschisă, vreau să cunosc adevărul”, potrivit express.
  În ciuda dovezilor copleșitoare ale faptului că Pământul este sferic, inclusiv cu imagini și videoclipuri care arată acest lucru, o treime dintre tineri cred că Pământul ar putea fi plat. Nu ne rămâne decât să aşteptăm să vedem ce descoperă aventurierul Paul Logan dincolo de graniţa Antarcticii numită şi „Ultima Frontieră” sau „Capătul lumii”. De ce „Capătul lumii”, dacă Pământul este rotund? Nu ar trebui să existe o continuitate? Sunt întrebări la care deocamdată nimeni nu a răspuns.

  Apreciază

  • Releu said, on martie 20, 2019 at 8:54 pm

   Iar noi îi uram mult succes in aventura sa! Si lui si celor care îi vor urma exemplu. Sper doar sa fie corect pina la capat si sa ne spuna si noua concluziile la care va ajunge la sfirsitul expeditiei sale.

   Apreciază

 6. Stefan said, on martie 20, 2019 at 10:03 pm

  Salut,

  Scuze pentru ca mesajul nu este pe subiect.
  Stie cineva vreun teren la tara? Pret de roman care munceste in Romania, deci nu prea mare.
  De asemenea daca vrea cineva sa se asocieze pentru a cumpara o suprafata mai mare si mai bine.

  Multumesc de ajutor

  Apreciază

  • guti flo said, on martie 22, 2019 at 4:50 pm

   Depinde de zona care vrei.
   Te uiti pe harta..si mergi la fata locului….oamenii din sat iti vor spune daca este de vanzare.
   Sau daca sti zona exacta..cauta pe olx la terenuri de vanzare.
   Dar sa sti ca una e pe harta sau poze..si alta e realitatea.
   Oricum trebuie sa mergi la fata locului..sa vezi daca e conform cerintelor tale ..si ce utilitati are terenul.
   Terenuri sunt in toata tara..acum tu sti cel mai bine unde vrei.

   Apreciază

 7. geo said, on martie 21, 2019 at 8:52 am

  https://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=12214672

  https://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=12214654

  https://sputniknews.com/world/201903191073380576-Daesh-Call-Vengeance-NZ-Mosque-Massacre/

  https://forbiddenknowledgetv.net/hiding-the-evidence-new-zealand-gladio-style-black-op/

  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=119448

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-20/after-multiple-reports-about-new-zealanders-turning-guns-guess-how-many-actually

  https://www.activistpost.com/2019/03/memory-hole-new-zealand-news-reports-suggested-2-shooters-ieds-found-strapped-to-multiple-vehicles-suspects-strange-travel-history.html

  https://boingboing.net/2019/03/19/five-eyes-no-sense.html

  https://www.investmentwatchblog.com/over-90-of-all-us-media-is-controlled-by-6-companies-if-you-control-these-you-can-virtually-control-democracy/

  https://www.rt.com/op-ed/454205-uk-paying-white-helmets-syria-jaish/

  https://www.globalresearch.ca/video-caracas-streets-and-store-food-crisis-see-for-yourself/5671921

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-20/citi-sell-confiscated-venezuelan-gold-maduro-deal

  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2019/march/18/is-trump-really-about-to-attack-venezuela/

  http://www.yourdestinationnow.com/2019/03/kentucky-teen-who-refuses-to-get.html

  https://russia-insider.com/en/russia-replaces-wests-frankenstein-foods/ri26527

  https://russia-insider.com/en/everyone-who-opposes-war-russian-anti-semite/ri26584

  https://www.aljazeera.com/news/2019/03/karadzic-sentence-increased-life-bosnia-genocide-190320141158017.html

  https://www.independent.co.uk/news/world/africa/us-military-airstrikes-somalia-civilians-amnesty-international-a8831531.html

  https://bigleaguepolitics.com/10-more-christians-killed-last-weekend-in-nigeria-bringing-total-to-140-media-still-silent/

  https://www.presstv.com/Detail/2019/03/19/591488/UN-rapporteur-accuses-Israel-looting-Palestinian-water

  https://imemc.org/article/school-building-demolished-in-shufat-refugee-camp/

  https://israelpalestinenews.org/btselem-israeli-investigations-whitewash-perpetuate-killing-in-gaza/

  https://mondoweiss.net/2019/03/palestinian-resources-palestinians/

  https://desertpeace.wordpress.com/2019/03/20/western-values-change-regimes-from-gaza-to-venezuela/

  https://www.rt.com/usa/454220-george-bush-borders-invasions/

  https://venturebeat.com/2019/03/15/fcc-opens-95ghz-to-3thz-spectrum-for-6g-7g-or-whatever-is-next/

  https://jonrappoport.wordpress.com/2019/03/20/covert-chemical-warfare-100000-deaths-yearly/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-20/gucci-selling-870-sneakers-look-dirty

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-20/countdown-americas-full-spectrum-dominance

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-20/americas-generals-have-learned-nothing-our-failed-wars

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-20/french-military-counter-terror-forces-deployed-ahead-next-yellow-vest-protest

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-20/ill-carry-out-massacre-bus-full-italian-children-set-fire-senegalese-born-driver

  https://www.lastampa.it/2019/03/21/italia/accuse-reciproche-slogan-e-battaglie-online-vaccini-il-braccio-di-ferro-continua-bGOdYzcQY1ANOWZvYjuUHK/pagina.html

  https://www.lastampa.it/2019/03/19/italia/matteo-salvini-e-la-nave-mare-jonio-la-sua-linea-dura-non-potr-reggere-NJtqiMN1ANlk8FQ8AscloJ/pagina.html

  https://www.theguardian.com/world/2019/mar/20/italian-senate-blocks-criminal-case-against-matteo-salvini

  https://www.euronews.com/2019/03/19/the-ports-remain-closed-italy-s-matteo-salvini-warns-migrant-rescue-ngo

  https://www.aljazeera.com/news/2019/03/italian-minister-bars-rescued-refugees-landing-italy-190319115347530.html

  https://consortiumnews.com/2019/03/18/sucking-liberals-into-a-new-cold-war/

  https://www.hotnews.ro/stiri-international-23040906-fortele-coalitiei-internationale-ucis-siria-3-035-civili-raport.htm

  http://sn4hr.org/blog/2019/03/20/53459/

  https://www.telegraph.co.uk/science/2019/03/20/put-milk-hot-drinks-protect-against-gullet-cancer-warn-experts/

  Apreciază

  • Florian said, on martie 21, 2019 at 8:35 pm

   Se pare ca agenda globalista, marxismul cultural incep sa nu mai fie o prioritate.
   Pe primul loc a trecut reconstructia templului si aducerea lui „mesia”.
   Trump (noul „rege Cirus”) si cu lingaul Alex Jones incep sa-si de-a arama pe fata:
   youtube.com/watch?v=KosAUH2JgCI&t=625s

   Apreciază

 8. geo said, on martie 21, 2019 at 10:15 am

  Aberatii ale corectitudinii politice:

  https://www.apnews.com/1105a521e969423b8f5a64609b804621

  Apreciază

 9. marian said, on martie 21, 2019 at 9:38 pm

  în Noua Zeelandă lumea este terorizată deoarece mâine vineri la o săptămână după așa zisul măcel al arabilor de către un actor angajat al elitei Mondiale satanice, se preconizează că toate femeile din Noua Zeelandă vor trebui să poarte Fața de masă pe cap, în semn de solidaritate cu pretinsele victime de acum o săptămână. Mai mult de atât se spune că televiziunea va transmite rugăciunea de la moschei în direct și că non-musulmanii sunt chemați și ei să participe la mizeria musulmanilor, adică la satanica rugăciune din moschei.
  Doamne, sfârșește Te rog lumea asta, cât de repede!

  Apreciază

 10. geo said, on martie 22, 2019 at 8:27 am

  https://www.hotnews.ro/stiri-international-23042314-donald-trump-venit-vremea-sua-recunoasca-suveranitatea-israelului-asupra-inaltimilor-golan.htm

  Crimeea? macar acolo au fost alegeri…Tibet? Marea chinei de sud? Fleacuri…legalizarea furtului…

  Apreciază

 11. geo said, on martie 22, 2019 at 8:28 am

  http://www.occhidellaguerra.it/italia-cina-memorandum-stati-uniti/

  In sfarsit s-au prins si occidentalii de tacticile chinezilor…mai bine ar lua lectii de la Maldive, Sri lanka, Pakistan…si alte cateva Tari din Africa…

  Apreciază

 12. octogonarul said, on martie 22, 2019 at 10:38 pm

  Exact cum spunea părintele Aamfilofie Brânză.
  Ma doare sufletul cum acești impostori isi bat joc.

  Apreciază

  • guti flo said, on martie 23, 2019 at 10:57 am

   Nu am nimic cu parintele Amfilohie, si nu spre judecata spun asta, dar daca era asa mare durere in sufletul lui pt credinta… ar fi facut si el ceva atunci cand s-a tradat credinta in 2016 la Creta!
   O mica initiativa..ceva!
   Atunci cand arde camasa si esti nevoit sa pui in practica ceea ce declari…. iti dai seama cine esti.
   Vorbele sunt vorbe..iar faptele sunt fapte. Daca vorba nu este urmata de fapta…este neroditoare.

   ” .Ce folos, fraţii mei, dacă zice cineva că are credinţă, iar fapte nu are? Oare credinţa poate să-l mântuiască?
   .Dacă un frate sau o soră sunt goi şi lipsiţi de hrana cea de toate zilele,
   Şi cineva dintre voi le-ar zice: Mergeţi în pace! Încălziţi-vă şi vă săturaţi, dar nu le daţi cele trebuincioase trupului, care ar fi folosul?
   Aşa şi cu credinţa: dacă nu are fapte, e moartă în ea însăşi”
   (epistola sfantului apostol Iacov)

   Apreciază

 13. octogonarul said, on martie 23, 2019 at 6:31 am

  Ascultați oameni Buni!!!

  Apreciază

 14. […] Aeroportul din Denver instalează un gargui vorbitor ce spune “Bine ați venit la sediul Illumina… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: