SACCSIV – blog ortodox

Locuri sinistre: PIRAMIDA ILLUMINATI din BLAGNAC, Franța – monument de celebrare a REVOLUȚIEI FRANCEZE, ilustrează pe față CONSPIRAȚIA NOII ORDINI MONDIALE

Posted in Illuminati (ILUMINATII), MASONERIE, REVOLUTIA FRANCEZA by saccsiv on septembrie 29, 2017

Iata ce putem citi la Sinister Sites – Illuminati Pyramid in Blagnac, France de pe Vigilant Citizen, traducerea OrtodoxInfo:

Localizată într-o suburbie din Touluse, „Place de la Révolution ” este, posibil, cea mai evidentă formă de manifestare a organizației Illuminati de până acum: o piramidă uriașă în a cărei vârf se află o hartă a Lumii. Simbolistica acestei construcții face trimitere la o ideologie sinistră, a elitelor, ce pare a confirma atributele teoriei conspiraționale: Lumea este condusă de o organizație secretă denumită Illuminati.

„Locul Revoluției” este situat într-un sens giratoriu ce se află în mijlocul unei comunități liniștite din Blagnac, Franța, și pe lângă care trec numeroase mașini, zi de zi. Ca în diferite părți ale lumii,cei mai mulți dintre localnici consideră acest monument „drăguț” și „decorativ”, fără a avea cea mai mică idee despre seminficația-i profund ocultă. Totuși, pentru cei ce au „ochi de văzut”, „Place de la Révolution”  revelează clar și fără echivoc forța ascunsă ce a modelat trecutul și lucrează fără întrerupere pentru a compromite viitorul. În această construcție aparent simplă sunt înglobate țelurile, aspirațiile, filosofia și convingerile elitei ascunse ce ghidează masele de oameni naivi spre Noua Ordine Mondială.

Considerații istorice

„Locul Revoluției” a fost construit în 1989 pentru a comemora cei 200 de ani trecuți de la Revoluția Franceză. Istoricii contemporani susțin că Francmasoneria a jucat un rol critic în desfășurarea acestei revoluții.

”Dacă cineva dorește să dea drept exemplu un eveniment istoric major ce a fost demonstrat ca fiind inspirat de societățile secrete, nu ar fi nevoie să se uite mai departe de Revoluția Franceză, ce a devastat națiunea între 1787 și 1799. Liderii revoluționari, în căutarea lor de a înlătura de la putere monarhia Regelui Louis al XVI-lea, au lansat prima revoluție națională a zilelor noastre.

Deși în popor se știa că revoluția a început datorită unor manifestații publice împotriva lipsei mâncării și a reprezentării guvernamentale, dovezile prezintă destul de clar faptul că aceasta a fost instigată de pioni ai Francmasoneriei Franceze si ai asociației Illuminati din Germania.

«New Encyclopedia Britannica» ne spune că în Franța s-a ridicat un sistem politic și o perspectivă filosofică ce au refuzat să aprobe Creștinătatea, care se opunea în mod explicit acelor doctrine… Frăția, îndrumată de grupuri precum Masonii, membri ai unor societăți secrete înfrățite, și Illuminati, o societate secretă raționalistă, s-au dovedit a fi un rival pentru spiritul Catolic al comunității.

Nesta H. Webster, autor și cercetător în domeniul societăților secret a fost și mai vizată, scriind în 1924: «[Cartea Masonică, Un Ritual și Ilustrații ale Masoneriei] conține următorul pasaj, ‘Masonii…se află la originea Revoluției, cu infamul Duce de Orleans drept conducător.’

Autorul Bramley a scris, ‘În timpul primei Revoluții Franceze, un lider rebel cheie a fost Ducele de Orleans, ce a fost marele maestru al Masoneriei Franceze înainte de demisia sa făcută în momentul culminant al Revoluției. Marquis de Lafayette, bărbatul ce a fost inițiat în frăția Masonică de George Washington, a jucat, de asemenea, un rol important în cauza Revoluției Franceze. Clubul Iacobin, nucleul radical al mișcării revoluționare franceze, a fost fondat de masoni vestiți.’

-Jim Marrs, Rule By Secrecy

Departe de a ascunde acest fapt, Masonii Francezi sunt foarte mândri de această realizare istorică. Multe monumente Masonice au fost ridicate în Franța, 1989, pentru a celebra contribuția Masoneriei  în Revoluția Franceză. Cel din Blagnac este, cu toate acestea, particular reprezentativă. E modern, chiar ușor futurist, concentrându-se pe „ce rămâne de făcut”, mai degrabă decât pe „ce s-a făcut”. Descrie o lume unită sub o imensă piramidă plutitoare, reprezentând societățile secrete aflate sub conducerea Marelui Arhitect.

Piramida

Piramida este alcătuită dintr-un total de treisprezece straturi, ultimele două din vârf fiind separate de restul printr-o platformă metalică. Dacă ai avut ocazia să studiezi o operă de artă sau monument de inspirație Masonică, știi deja că numărul treisprezece este reprezentat în mod constant, sub diferite forme. Cele mai de jos straturi ale piramidei reprezintă gradele Masonice inferioare, pe când cele din vârf, separate de platforma metalică, reprezintă Illuminati – “nivelurile ascunse”, încununarea piramidei. De fiecare dată când vorbesc despre Masonerie pe acest website, mă refer implicit la acele “niveluri ascunse”. Acolo are loc dezvăluriea “Adevărului” și luarea deciziilor.Straturile inferioare ale piramidei nu reprezintă decât o simplă școală de Hermeticism ce se ocupă cu recrutarea celor “demni” de acest statut. Dacă ești Mason, însă nu te afli în vârful ierarhiei, reprezentată de Illuminati, nu fac referință la tine și niciodată nu am făcut-o (a trebuit doar să clarific situația). E interesant de observat faptul că piramida de pe spatele bancnotei de dolar Americană, conține, de asemenea, treisprezece niveluri.

Această piramidă are, efectiv, în vârf harta Lumii în mozaic.

Simbolurile, în acest caz, nu ar putea fi mai evidente. Piramida, structura simbolică ce reprezintă societățile secrete afiliate fiecărui continent, plutește deasupra întregii lumi, dominând-o (unii ar spune chiar depășind-o) și deținând-o.

Apa, în această construcție, joacă, de asemenea, un rol simbolic și spiritual. Curgând din vârf spre bază, se prelinge de-a lungul tuturor straturilor până ajunge pe harta lumii. Apa, asociată metaforic cu înțelepciunea divină, începe prin a se revărsa asupra vârfului piramidei, reprezentând “iluminații”, elita acestei lumi. Din vârf, apa descinde de la un strat la altul, “hrănind” fiecare nivel Masonic cu înțelepciunea care îi revine. Rezultatul simbolic final este că întreaga lume este plină de (sau se îneacă în, depinde de punctul de vedere) acestă înțelepciune.

Văzută în termeni kabbaliști, apa curgând prin treisprezece straturi sau “canale” este o referință la Mem, Fântâna Înțelepciunii.

“Precum apele unei fântâni propriu-zise(primăvara) se ridică din sursele lor subterane necunoscute(secretul abisului pus pe seama Creației) pentru a răzbi la suprafață, așa și fântâna înțelepciunii își manifestă puterea folosindu-se de surse ale subconștiinței. În terminlogia Kabbalah, această curgere neîntreruptă ține de la Keter («coroană») la Chochmah («înțelepciune»). Râul format este simbolizat, în Proverbe, ca «șuvoiul, sau sursa înțelepciunii».

În particular, ne învață că sunt treisprezece canale de curgere de la sursa conștiinei superioare spre începuturile sale. Aceste canale corespund celor Treisprezece Însușiri ale Milei descoperite lui Moise, în muntele Sinai; în aceeași măsură corespund celor treisprezece principii alei bibliei ebraice, Tora; logica («ce depășește rațiunea umană »)  Torei.

Tabletele din bronz

În fața piramidei se află două tablete din bronz, ce aduc foarte mult cu tăblițele pe care au fost scrise cele zece porunci, lui Moise; însă cuvintele sunt înlocuite cu hieroglife astronomice și planetare. Dreptunghiul de bronz ce unește cele două tăblițe reprezintă cea mai mare realizare a iluminismului modern: Declarația Universală a Drepturilor Omului.

Gravura este o reproducere a acestui document clasic:

Declarația conține multe simboluri Masonice, Iluministe și alchimice, precum (începând de sus):Ochiul Arhitectului în toată măreția sa, Orobouros (șarpele ce-și înghite coada), pălăria Phrygiană (de culoare roșie, sub Orobouros) și fâșiile. Să nu uităm de cei doi stâlpi Masonici de o parte și de alta, ce susțin totul.

“În locul cel mai contrastant al acestui document iluminat (și copiile sale), se poate vedea un motiv Mithraic familiar – o pălărie Phrygiană roșie, situată în vârful alb, metalic, al unei arme, poziționată vertical, în tipul sabiei Excalibur, fixată în ceea ce se presupune a fi, o rocă de bază. În cazul în care se pune la îndoială semnificația simbolică a acestei lănci și echivalenta ei Mithraică, sabia sau harpa, atenția trebuie să fie direcționată către fâșii, sau către barsom, ce altfel ar rămâne inexplicabile în acest context. De asemenea, ciucurele roșu situat deasupra fâșiilor este un simbol Masonic important, « legătura mistică » ce unește Masonii, diferiți prin opinii și perspective, într-o bandă secretă de Prieteni și Frați; însă nodul, sau legătura, este un simbol mult mai vechi, din Antichitate,  ce face trimitere la Unirea trans-terestră.”

-Mark Hoffman, Freemasonry and the Survival of the Eucharistic Brotherhoods

Într-un documentar despre monumentele Masonice din Paris, Jacques Ravenne, un autor Francez și un mare mason spuse următoarele:

“Declarația Universală a Drepturilor Omului, ce a luat naștere în Franța și a fost adoptată treptat în toată lumea, a fost concepută, discutată și scrisă în lojele masonice, înainte de a fi publicată. Cine dorește, poate da de urma originilor Masonice ajutându-se de simboluri, ce reprezintă o mică importanță pentru profani, dar sunt de o deosebită importanță pentru inițiați.”

(Tradus din Franceză)

Cel mai semnificativ simbol este Ochiul din triunghi, găsit, de asemenea, și pe dosul Marelui Sigiliu al Statelor Unite ale Americii. Este un simbol categoric al Misterelor societăților secrete și a devenit cel mai universal simbol recunoscut al Iluminismului în cultura pop. Întreaga structură este predestinată pentru a reconstitui acest Ochi în triunghi triunghi.

Deschizătura din centrul piramidei reprezintă Ochiul Marelui Arhitect. Privește căile de acces din jurul piramidei, ele simbolizează raze de glorie. Foto: https://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2009/11/DSCN23701.JPG

Citatul lui Lequeu

Creatorii acestei construcții au înscripționat la baza piramidei adevăratul ei sens. Una dintre inscripții sună cam așa:

LE BONHEUR EST DANS L’ANGLE OÙ LES SAGES SONT ASSEMBLÉS.

ce poate fi tradusă în felul următor:

FERICIREA ESTE ÎN UNGHIUL UNDE S-AU ADUNAT ÎNȚELEPȚII.

Această frază este un citat al lui Jean-Jacques Lequeu, un arhitect Francez din era revoluționară ce a îmbinat principii Masonice cu design vizionar.

“Unghiul” menționat în citatul enigmatic al lui Lequeu este o referință directă la Masonerie, unde arhitectura și geometria sunt alegoriile lor spirituale. Compasul și pătratul, simboluri Masonice, cât și faptul că-L consideră pe Dumnezeu “Marele Arhitect”, sunt destule dovezi ce susțin afirmația anterioară. În contextul piramidei, însă, citatul capătă o semnificație aparte. “Unghiul în care înelepții sunt adunați” face aluzie, cel mai probabil, la porțiunea din vârf separată de restul construcției printr-o platformă metalică. Cum s-a menționat și înainte, vârful piramidei reprezintă organizația Illuminati, ordinul ascuns ce este accesibil numai câtorva, meticulos selectați. Prin urmare, citatul spune: “Adevărata fericire se află în vârful piramidei, Illuminati, unde sunt uniți cei mai înțelepți.” Pe cealaltă parte se află o altă gravură ce spune:

“TEMPLE DE LA SAGESSE SUPREME”

ce poate fi tradusă ca:

“TEMPLUL ÎNȚELEPCIUNII SUPREME”

Aceasta este, cel mai probabil, denumirea monumentului, ce conține terminologie Masonică evidentă și confirmă interpretarea de mai sus a sensului său.

“Casa”

Cadrul metalic al unei case înconjoară structura piramidală. Aceasta reprezintă creația metaforică a “Marelui Arhitect”, un templu măreț, în interiorul căruia înțelepciunea divină curge neîntrerupt. Pe de altă parte, poate fi interpretată ca fiind un fel de închisoare. Observați cum vârful piramidei se află deasupra casei.

Doar vârful piramidei iese înafara de barelor metalice ale casei

Doar Iluminații sunt capabili de a evada din închisoarea lumii materiale?

Pălăria Phrygiană

În piață, înconjurând piramida, se află numeroase columne, incluzând-o și pe cea de mai sus, ce susține o pălărie Phrygiană stilizată. Această pălărie roșie, cu vârful arătând înainte, a devenit simbolul revoluției în Franța și SUA. Din nou, originea și semnificația ei pot fi găsite în misterele oculte.

În perioada secolului al XVIII-lea, «Misterele Mithraice» și simbolismul lor au fost de mare interes pentru Masoni, iar combinația dintre pălăria folosită în Mithraism și Pileusul, au dus la transformarea pălăriei Phrygiene într-un simbol al « libertății » fluturat în vârful unui Stâlp al Libertății în timpul Războiului Revoluționar American și al Revoluției Franceze.

-Mark Hoffman, Freemasonry and the Survivalof the Eucharistic Brotherhoods

Pălărie Phrygiană pe sigiliul Senatului Statelor Unite ale Americiii.

Pentru o pălărie Phrygiană, ori pălărie Simbol, este esențial ca aceasta să fie roșie. În acest caz poartă titlul de « Pălăria Libertății », o formă revoluționară; de asemenea, într-o altă formă, este chiar o insignă civică. Este întotdeauna la genul masculin. Marchează «acul» obeliscului, coroana sau vârful phallus-ului, fie «uman» sau reprezentativ. Își are originea în ritualul circumciziei– la fel de inexplicabil precum simbolul și ritualul.

Adevărata explicație a bonetei roșii , sau a  «pălăriei libertății», a fost profund obscură din timpuri imemoriale, precizându-se că a fost venerată ca cea mai importantă hieroglifă sau figură existentă. Semnifică simultaneitatea supranaturală a«sacrificiului» și «triumfului». A existat din timpul lui Abraham, și se presupune a fi emblema unui ritual mitic ciudat, «circumcisio preputii». Neregulata bonetă Phrygiană, boneta conică, sau «pălăria libertății» poate fi acceptată la modul figurat sau propriu, ca fiind o componentă detașată dintr-o anumită structură, ce poartă diferite nume în funcție de regiune, și înlocuiește ideea acestui ‘ritual de sacrificiu-refuzul sau paguba ce este (atât de absurd și neplăcut) înălțată ca ‘trofeu’ sau ‘pălăria libertății’. Acum este un semn magic, și devine un talisman al unor forțe inexprimabile-pentru ce anume motiv ascuns, nu ar fi dificil de precizat.Întreaga chestie este un semn al ‘inițierii’ și al unui botez cu totul special. Pălăria Phrygiană, încă de la prima ei inaugurare, a însemnat simbolul ‘iluminaților’.

-Hargrave Jennings, Rosicrucians: Their Rites and Mysteries

În concluzie

Place de la Revolution din Blagnac, Franța, este unul dintre acele monumente ce pur și simplu nu-și ascund originile. Celebrează simplu, și fără orice fel de corectitudine politică, natura lucrărilor societăților secrete. “Tempul înțelepciunii supreme” este impregnat cu simbolism și mesaje ce fac aluzie la Masonerie și Illuminati și ascunde, la vedere, adevărata filosofie a liderilor noștri internaționali.

Revoluția Franceză a fost controlată și sponzorizată de Masonerie, în principal, culminând cu un  măreț succes politic – crearea Republicii Franceze – ideal ce s-a răspândit în jurul întregii lumi. Este realist a crede că munca societăților secrete s-a oprit acolo? Masonii ucenici cred că acele evenimente au constituit doar începutul, primul pas necesar înaintării spre “lumea iluminaților”. Adevărul este că Istoria nu a fost mai mult de o serie de conspirații. Revoluția Franceză a fost o teorie cospirațională până să devină un eveniment istoric. În același fel, Noua Ordine Mondială este o conspirație ce așteaptă să se transforme într-un eveniment istoric. Totuși, nu este nici un motiv pentru a ține ascunsă această conspirație, masele sunt prea ignorante pentru a înțelege ce se întâmplă. Ei înconjoară monumentele, celebrând venirea unui lider Illuminati, ce va instala Noua Ordine Mondială, dar în același timp îi neagă existența, referindu-se automat la cei ce susțin că există, ca fiind ‘lunatici’. Poate au dreptate. Poate că într-adevăr acel monument este un mare ‘tin foil hat’ fluturând deasupra lumii, reamintuindu-ne zilnic cât de proști suntem.

 

Imaginile din articol sunt preluate de pe

The Laws of Silence Blog

NOTĂ OrtodoxInfo:

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai said, on septembrie 29, 2017 at 2:44 pm

    Deja taichii Teofan ai plac festivalurile nu gluma, https://doxologia.ro/arhiepiscopia-iasilor/concert-de-muzica-laica-cadrul-festivalului-de-muzica-bizantina-de-la-iasi

    Apreciază

  2. sica said, on septembrie 29, 2017 at 8:23 pm


    Cuvantul de AUR „Remediul împotriva DESCURAJARII”

    Apreciat de 2 persoane

  3. mircea.v said, on septembrie 29, 2017 at 9:21 pm

    Cum e cu tot trambitatul de cei pro-vaccinare obligatorie „1 la un million”.

    https://www.activenews.ro/stiri-politic/LEGEA-VACCIN%C3%83RII.-Ce-amendamente-propun-comisiile-la-proiectul-de-lege-depus-in-Senat-si-ce-comisie-a-dat-AVIZ-NEGATIV.-Dezbaterea-din-Comisia-de-Sanatate-VIDEO-146380

    Se spune in articolul de mai sus:

    „Au fost discuții aprinse și multă patimă în comisia din Senat. Dar esențialul a fost surprins, în doar 30 de secunde, în cuvântul lui Octavian, „un părinte venit de la țară, din județul Vaslui, pentru întâlnirea dumneavoastră. Citeam zilele trecute, pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului, prospectul pentru vaccinul IMOVAX Polio, care include, la efecte secundare, înroșire la locul vaccinării și febră. Ș-am zis: «este darul lui Dumnezeu pe pământ! Pentru aceste efecte secundare, merită să ne vaccinăm cu toții.» Apoi am intrat, pentru același produs, pe un site din Israel. Același produs, alt prospect, care includea o listă lungă de efecte secundare, terminându-se cu moartea. Dumneavoastră ne cereți să avem încredere în dumneavoastră – care, în treacăt fie spus, majoritatea ați dus țara în groapă, de 30 de ani încoace -, că de data asta veți face lucrurile bine. Eu n-am această încredere”, a mărturisit el.”

    1. Site-ul Agenției Naționale a Medicamentului, prospectul pentru vaccinul IMOVAX Polio:

    „4. POSIBILE REACŢII ADVERSE
    Ca în cazul oricărui medicament, Imovax Polio poate să aibă reacţii adverse.
    – Reacţii locale la locul de administrare: durere, (roşeaţă), induraţie, edem, care pot să
    apară în primele 48 ore după vaccinare şi pot persista 1-2 zile. Incidenţa şi severitatea reacţiilor
    locale pot fi influenţate de locul, calea, modul de administrare şi numărul administrărilor
    anterioare.
    – Reacţii sistemice: febră moderată.
    Dacă remarcaţi reacţii adverse care nu sunt menţionate în acest prospect, informaţi
    medicul dumneavoastră sau farmacistul.”

    Israel, acelasi vaccin:

    „The most frequently reported adverse events are local reactions and fever (respectively around
    20% and 10% of adverse events reported).

    Blood and Lymphatic System Disorders
    Very rare (<0.01%) lymphadenopathy

    General Disorders and Administration Site Conditions
    Very rare (<0.01%) injection site reactions such as injection site edema, injection site pain,
    injection site rash or injection site mass within 48 hours following the
    vaccination and lasting one or two days
    transient mild fever (pyrexia) within 24 to 48 hours following the
    vaccination

    Immune System Disorders
    Very rare (<0.01%) Type I hypersensitivity reaction to one component of the vaccine such as
    allergic reaction, anaphylactic reaction or anaphylactic shock

    Musculo-skeletal and Connective Tissue Disorders
    Very rare (<0.01%) mild and transitory arthralgia and myalgia within a few days after the
    vaccination

    Nervous System Disorders
    Very rare (<0.01%) short-lasting convulsions, febrile convulsions, within a few days following
    the vaccination headache transient and mild paraesthesia (mainly of limbs) within two weeks after the
    vaccination

    Psychiatric Disorders
    Very rare (<0.01%) within the first hours or days following the vaccination and shortly
    resolving: agitation, somnolence, irritability

    Skin and Subcutaneous Tissue Disorders
    Very rare (<0.01%) rash, urticaria"

    Deci, foarte rar = sub 0,01%. Pt un milion asta inseamna sub 100. Sa zicem 50.
    Dar toate categoriile astea nu le face aceiasi persoana, ci sant afectate persoane diferite. Sant sub 0,01% pe o categorie. Vedem ca sant vreo 7 categorii. Sa zicem ca vreo 3 ar fi chiar serioase (de ex soc anafilactic, care daca nu se trateaza poate duce la moarte). De aici rezulta vreo 150 la un milion.

    Ei bine, cam asta e acel "1 la un milion" Cam asta e nivelul de minciuna; de 150 ori mai mult..

    Acuma, ei ne ameninta cu procese penale, cu rele tratamente, cu omor… Ei acum fac acuzatiile astea bazat pe nimic.
    Dar, noi avem ceva concret, si acum.
    ASCUNDEREA INFORMATIILOR LEGATE DE REACTIILE ADVERSE.

    Oare asta nu e de proces penal?
    O inselaciune, un fals si uz de fals, tentativa de omor, de vatamare corporala, rele tratamente… nu stiu, nu sant jurist. Si asta nu pt o persoana, ci pt 150 la un milion – tentativa de omor, falsul este pt milioane, si tot asa.
    Ce asteptam? Eu zic sa o punem de un proces penal contra cei de la Agentia Medicamentului.

    Mie imi explodeaza creierul cand ma gandesc la toata povestea, si mi se pare ca trece asa, cam neobservata povestea cu ascunderea reactiilor adverse.

    Sa zicem ca ar apare urmatoarea situatie.
    fabricantul X de auto, vinde milioane de masini. Ce ar fi sa apara cu un prospect:
    la sub 100 la un milion se va rupe bieleta stg de directie
    la sub 100 la un milion se va bloca roata stg fata la franare usoara
    la sub 100 la un milion se va bloca volanul cand se face viraj dreapta
    la sub 100 la un milion se va sparge parbrizul
    la sub 100 la un milion se va opri motorul cand esti in depasire
    la 10-20% vor apare pr la vopsea.

    Pai nu ar innebuni lumea? Nu ar sari toate protectiile consumatorilor de 10m in sus? Nu s-ar lasa cu procese peste procese? Pune in pericol viata omului, atentat la viata oamulu, teororism…
    Dar oare ar mai cumpara cineva acele masini? oare astia cu "obligatoriu" ar mai cumpara?
    Totul pare de neimaginat. Si e vorba de o masina, de niste fiare, nu e obligatoriu sa o cumperi.
    Da oare cum ar fi sa fie obligatoriu sa cumperi o astfel de masina?

    Si cand e vorba de om, de viata omului, da faptul ca poate fi afectat pe viata, dintr-o data totul pare normal. Soc anafilactic? Si ce-i cu asta, nu e asa mare smecherie; e doar un om.

    E nebunie. Asta e.

    Apropo, si cand intri cu un camion intr-un milion de oameni,
    sub 100 la un milion vor muri
    sub 100 la un milion vor avea picioarele rupte
    sub 100 la un milion vor avea leziuni cerebrale
    sub 100 la un milion vor ramane invalizi pe viata
    sub 100 la un milion vor avea coloana vertebrala rupta
    sub 100 la un milion vor avea hemoragii interne
    Destul de putin nu? si cu toate astea aici e terorism.

    Apreciază

    • Angela said, on septembrie 30, 2017 at 10:47 am

      In vremurile de acum dublul standard a devenit deja o realitate (il intalnim la tot pasul si este desigur o caracteristica importanta a unei societati demonizate, despartite de Adevar). Nu-mi era dor de el dar imi aduc f bine aminte de „Epoca de Aur” cand eram nevoiti ca una sa gandim si alta sa spunem. Toti stiam ca asa-zisa bunastare a oamenilor este o minciuna sfruntata dar ne prefaceam ca este adevarat (si intr-o oarecare masura chiar era insa acolo unde minciuna impieteaza catusi de putin nu mai poti discerne adevarul, totul este contaminat).

      Vedem cum acele vremuri se intorc (de fapt sunt vremurile din anii ’50 cand se instrumentau procese politice si functiona politia gandirii mai abitir decat in anii ’80) si, la fel ca in trecut, aproape nimeni nu se impotriveste.

      Presedintele tarii a furat cu acte false. Totul clar ca lumina zilei, probat in instanta. Nici o reactie.

      Sefa DNA a copiat teza de doctorat. Oficial. Nimic nu se misca.

      Banii armatei sunt aruncati pe fereastra ca si toate celelalte resurse ale tarii care sunt date pe degeaba iar enumerarea ar putea continua pe mii de pagini.

      Intr-o astfel de situatie credeti ca se va impiedica cineva de un „amanunt” de genul celui de mai sus? Pai dragii de ei au introdus in proiectul de lege (care, aproape sigur, va deveni lege) INTERDICTIA medicilor de a vorbi despre efectele negative ale vaccinurilor.

      Asa ca „scapari” de genul celei remarcate de Mircea vor deveni regula si nu exceptia in minunata lume noua care se construieste sub ochii nostri si pe care REFUZAM cu obstinatie sa o intelegem ca sa luam macar acea MINIMA masura de protectie: sa alergam si sa strigam dupa ajutor catre Adevaratul Dumnezeu.

      Uitati o sitire URIASA: http://www.flux24.ro/polonezii-vor-putea-incepand-din-2018-sa-isi-foloseasca-telefonul-mobil-in-locul-cartii-de-identitate/

      Din asta intelegem ca telefonul mobil de tip smartphone este cu adevarat instrumentul care-i leaga pe oameni de lumea virtuala. Din motive practice ATASAREA DE CORPUL UMAN va deveni in curand o NECESITATE. Uite asa apare un „all in one” mult mai avansat decat si-ar fi putut cineva inchipui in urma cu 10 ani. Suntem aproape, foarte aproape de … marele final. Traim vremuri apocaliptice dar nu vrem sa constientizam. Alegerea noastra. Libera desigur.

      Apreciază

  4. sica said, on septembrie 29, 2017 at 10:09 pm

    Video caz cu copil vaccinat si decedat

    Apreciază

    • Rozalia said, on septembrie 30, 2017 at 1:45 pm

      Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe martira Elena, copilas nascut in ziua Sfintilor Imparati Constantin si Elena!
      E cutremuratoare povestea ei si suferinta familiei, nu sunt cuvinte. Dumnezeu sa le rasplateasca jertfa!
      Imprastiati filmuletul!!!

      Apreciază

  5. octavpelin said, on septembrie 30, 2017 at 10:33 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  6. bogdan said, on septembrie 30, 2017 at 1:04 pm

    explozie de dare saptamana asta… vara aceasta nu prea au fost… explozie si de viroze respiratorii, deci scopul este clar pentru ce se spreiaza…

    Apreciază

  7. Bu_Florin said, on octombrie 1, 2017 at 2:01 am

    Mai este un sens giratoriu si in centrul lui, cu o piramida cu acelasi subinteles. Cautati coordonatele cu google map n48.6357124 e2.7881170

    Aici este si un linck
    https://www.google.ro/search?q=pyramide+guignes&client=ms-android-asus-wypm&prmd=imnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiYgvuu_s3WAhVqMJoKHd1RAJUQ_AUIESgB&biw=360&bih=512&dpr=2#imgrc=qOLKoOCatdQ2DM:

    Probabil sa mai fie dinastea dar inca nu le cunosc.

    Apreciază

  8. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Locuri sinistre: PIRAMIDA ILLUMINATI din BLAGNAC, Franța – monument de celebrare a REVOLUȚIEI FR….: […]

    Apreciază

  9. […] Locuri sinistre: PIRAMIDA ILLUMINATI din BLAGNAC, Franța – monument de celebrare a REVOLUȚIEI FR… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.