SACCSIV – blog ortodox

Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății?

Global Research: Can We Trust the WHO?

Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății?

de F. William ENGDAHL

Global Research, 3 Aprilie 2020

Organizația cu cea mai mare influență la nivel mondial, cu răspundere nominală pentru sănătatea globală și chestiunile epidemice, este Organizația Mondială a Sănătății (OMS), cu sediul la Geneva, instituție care aparține de Națiunile Unite. Ceea ce puțini cunosc sunt mecanismele reale ale controlului său politic, șocantele conflicte de interese, corupție și lipsă de transparență care penetrează agenția care ar trebui să fie ghidul imparțial de depășire a pandemiei actuale de COVID -19. Cele ce urmează sunt doar o secțiune din ce a ajuns sub lumina reflectoarelor publice.

Declarație pandemică?

Pe data de 30 Ianuarie, Tedros ADHANOM, Director General al OMS a declarat o Urgență de Sănătate Publică de Anvergură Internațională (sau PHIEC). Acest lucru a avut loc la două zile după ce Tedros s-a întâlnit cu președintele Chinei Xi JINPING la Beijing pentru a discuta creșterea dramatică a cazurilor grave de un nou coronavirus în Wuhan și în zonele adiacente, la un nivel tragic. Anunțându-și declarația PHIEC, Tedros a ridicat în slăvi măsurile de carantină chineze, măsuri foarte controversate în sănătatea publică și niciodată încercate în timpurile moderne cu orașe întregi, să nu mai vorbim de țări. În același timp Tedros, în mod straniu (interesat n.t.), a criticat alte țări care făceau demersuri de blocare a zborurilor către China cu scopul de a ține în frâu noua boală, ceea ce i-a adus acuzații că apără excesiv (pe nedrept n.t.) China.

Oficial, primele trei cazuri din Wuhan au fost raportate pe 27 Decembrie 2019, cu o lună întreagă în urmă. Toate trei fuseseră diagnosticate cu pneumonie cauzată de un nou sau nouă formă de Coronavirus SARS. Importantă de notat este cea mai mare mișcare de oameni din an, Noul An Lunar al Chinei sau Festivalul Primăverii, pe parcursul căruia aproximativ 400 de milioane de cetățeni se deplasează în teritoriu pentru a se alătura familiilor plecate, între 17 Ianuarie și 8 Februarie. Pe 23 Ianuarie, la ora 02:00, cu două zile înainte de demararea efectivă a festivităților de Anul Nou, autoritățile din Wuhan au declarat o închidere fără precedent a întregului oraș de 11 milioane de locuitori, începând de la ora 10:00 a respectivei zile. De atunci, sute de mii, dacă nu milioane de locuitori au părăsit panicați zona, pentru a evita carantina.

Până să declare OMS PHIEC pe 30 Ianuarie, au fost pierdute săptămâni prețioase de limitare a bolii. Cu toate acestea, Tedros a lăudat expansiv măsurile chineze “fără precedent” și a adus critici altor țări că pun un “stigmat” Chinei prin anularea călătoriilor.

Cu trimitere la răspândirea lui COVID – 19 din Wuhan și de ce OMS nu a declarat acest lucru drept pandemie, purtătorul de cuvânt al OMS, Tarik JASAREVIC, a declarat că “Nu există o categorie oficială (pentru o pandemie)… OMS nu folosește vechiul sistem de 6 faze – care se întindea de la faza 1 (absența raportărilor de transmitere de la animal la om a infecțiilor) până la faza 6 (pandemie) – cu care unii oameni pot fi familiarizați de la cazul H1N1 din 2009.”

Apoi, printr-o stânga-mprejur, pe 11 Martie, Tedros ADHANOM a anunțat pentru prima oară că OMS califica boala cauzată de noul coronavirus, acum redenumită COVID – 19, o pandemie globală. La acel moment, OMS a afirmat că existau mai mult de 118.000 de cazuri de COVID – 19 în 114 țări, cu 4.291 decese.

Falsa pandemie de gripă porcină H1N1 a OMS din 2009

De la anteriorul scandal și fiasco din 2009 al OMS produs de declarația acesteia cu privire la o pandemie globală a “gripei porcine”, sau H1N1 cum fusese denumită, OMS a luat decizia renunțării la utilizarea termenului de pandemie. Motivul este ilustrativ pentru corupția endemică a OMS.

Cu doar câteva săptămâni înainte ca primele notificări din 2009 despre un băiețel mexican care se infectase cu un nou virus de “gripă porcină” H1N1 în Veracruz, OMS schimbase pe muțiș definiția tradițională a pandemiei. Nu mai era necesar ca o anumită boală să fie răspândită pe scară largă în multiple țări și extrem de mortală sau debilitantă. Era suficient să fie larg răspândită, precum gripa sezonieră, în caz că “experții” OMS vor să o declare pandemie. Simptomele gripei H1N1 a OMS erau aceleași ca ale unei răceli mai grave.

Când Directorul General al OMS de la vremea respectivă, Dr. Margaret CHAN, a declarat oficial o urgență de pandemie globală de faza a 6-a, acest fapt a declanșat programe naționale de urgență de miliarde de dolari reprezentând achiziții guvernamentale de presupuse vaccinuri H1N1. La finele gripei sezoniere din 2009 s-a observat că decesele cauzate de H1N1 erau minuscule raportat la gripa sezonieră normală. Dr. Wolfgang WODARG, medic german specializat în pneumologie, era la acea dată președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. În 2009 a solicitat o cercetare a unor presupuse conflicte de interese care gravitau în jurul reacției UE la pandemia de gripă porcină. Parlamentul olandez a descoperit, de asemenea, că profesorul Albert OSTERHAUS din cadrul Universității Erasmus din Rotterdam, persoana din centrul pandemiei mondiale din 2009 de gripă porcină H1N1, în calitate de consilier principal al OMS cu privire la gripe, era intim poziționat pentru a profita personal de miliardele de euro din vaccinuri presupus a fi destinate H1N1.

Mulți dintre ceilalți experți științifici ai OMS care l-au consiliat pe Dr. Chan să declare pandemie primeau bani direct sau indirect de la Big Pharma, incluzând GlaxoSmithKline, Novartis și alți producători majori de vaccinuri. Declarația OMS din 2009 privind pandemia de gripă porcină a fost un fals. 2009 – 2010 a fost perioada cu cea mai blândă gripă din lumea întreagă de când monitorizeaza medicina acest lucru. Giganții farma’ au încasat miliarde pe parcurs.

După scandalul pandemic din 2009, OMS a renunțat la utilizarea declarației pandemice în 6 faze și a lansat complet vaga și confuza “Urgență de Sănătate Publică de Anvergură Internațională”. Însă acum, Tedros și OMS au decis arbitrar să reintroducă termenul de pandemie, admițând totuși că încă se află în proces de creare a unei noi definiții pentru termen. “Pandemie” declanșează mai multă frică decât “Urgență de Sănătate Publică de Anvergură Internațională”.

Grupul Științific de Experți Consultanți (SAGE) al OMS se află în continuare în conflict

În pofida uriașelor scandaluri de conflicte de interese din 2009 – 2010 care au făcut conexiune între Big Pharma și OMS, astăzi OMS sub conducerea lui Tedros a făcut puțin pentru a curăța corupția și conflictele de interese.

Actualul SAGE al OMS este înțesat de membri care primesc fonduri “semnificative financiar” fie de la producători mari de vaccinuri, fie de la Fundația Bill & Melinda GATES (BMGF), fie de la Wellcome Trust. În cea mai recentă postare a OMS cu privire la cei 15 membri științifici ai SAGE, nu mai puțin de 8 și-au declarat interese, potrivit legii, potențial conflictuale. În aproape fiecare caz, finanțatorii semnificativi ai celor 8 membri SAGE i-au inclus pe Fundația Bill & Melinda GATES (BMGF), Merck & Co. (MSD), Gavi, Alianța Vaccinuri (un grup de vaccinare finanțat de GATES), Comitetul de Avizare Științifică pentru Sănătate Globală BMGF, Pfizer, Novovax, GSK, Novartis, Gilead, și alți jucători de top ai pieței farmaceutice de vaccinuri. Cam asta ar fi obiectivitatea științifică independentă din cadrul OMS…

GATES și OMS

Faptul că mulți dintre membrii SAGE ai OMS au legături financiare cu Fundația GATES este revelator, chiar dacă nu este surprinzător. Astăzi OMS este în principal finanțată nu de către guverne membre din Națiunile Unite, ci prin ceea ce se numește “parteneriat public – privat”, în care companii private de vaccinuri și grupul de entități sponsorizate de Bill GATES domină.

În cel mai recent raport financiar disponibil al OMS, pentru 31 Decembrie 2017, puțin peste jumătate din bugetul general de +2 miliarde de dolari al OMS provenea de la donatori privați sau agenții externe precum Banca Mondială sau UE. De departe cel mai mare contributor non-guvernamental sau privat al OMS este BMGF împreună cu Alianța GAVI a Vaccinului (finanțată de GATES), Fondul Global de Luptă împotriva SIDA inițiat de GATES, Tuberculoză & Malarie (GFATM). Acestea trei au oferit mai mult de 474 milioane dolari OMS. Numai BMGF de una singură a donat uriașa sumă de 324 654 317 dolari Organizației Mondiale a Sănătății. Prin comparație, cel mai mare donator statal al OMS, guvernul SUA, a achitat 401 de milioane dolari către OMS.

În rândul celorlalți donatori privați regăsim producătorii de medicamente și vaccinuri de vârf din lume, incluzând Gilead Science (care în acest moment face presiuni ca medicamentul său să fie folosit ca tratament pentru COVID – 19), GlaxoSmithKline, Hoffmann-LaRoche, Sanofi Pasteur, Merck Sharp & Dohme Chibret și Bayer AG. Producătorii de medicamente au acordat zeci de milioane de dolari OMS în 2017. Acest sprijin privat al industriei pro-vaccin față de agenda OMS, provenind de la Fundația GATES și Big Pharma este mai mult decât un simplu conflict de interese. Este o deturnare de facto a agenției Națiunilor Unite responsabile pentru coordonarea reacțiilor internaționale la epidemii și boli. Mai mult, Fundația GATES, cea mai mare din lume cu vreo 50 de miliarde de dolari, își investește dolarii scutiți de taxe în aceiași fabricanți de vaccinuri, incluzându-i aici pe Merck, Novartis, Pfizer și GlaxoSmithKline.    

În asemenea context, n-ar trebui să constituie o surpriză că politicianul etiopian Tedros ADHANOM a devenit șef al OMS în 2017. Tedros este primul director al OMS care nu este medic, în ciuda faptului că el insistă să i se spună Dr. în titulatură. Titlul său este de doctor în filozofie (în sănătate comunitară) obținut pentru “cercetare și investigație cu privire la efectele barajelor asupra transmiterii malariei în regiunea Tigray din Etiopia”. Tedros, care a fost și ministru al afacerilor externe etiopiene până în 2016, l-a cunoscut pe Bill GATES pe când era ministru al sănătății etiopiene și a devenit președinte al comitetului director al Fondului Global Împotriva HIV / SIDA, Tuberculoză și Malarie, care are conexiuni cu GATES.

Sub managementul lui Tedros, corupția și conflictele de interese de notorietate au continuat, și chiar au sporit. Potrivit unui raport recent al Corporației Australiene de Transmisiuni, în 2018 – 2019, sub Tedros, Programul de Urgențe de Sănătate al OMS, sectorul responsabil pentru răspuns global la COVID – 19, a fost citat drept cel cu riscul cel mai ridicat, evidențiindu-se “eșecul de a finanța adecvat programul și operațiunile de urgență (riscă să ducă la) livrarea unor rezultate necorespunzătoare la nivel de țară.” Raportul ABC a mai descoperit că a existat de asemenea “un val de acuzații de corupție cuprinzând întreaga organizație, cu depistarea de multiple scheme țintite să fraudeze sume importante de bani din organismul internațional.” Asta nu prea îți conferă siguranță și încredere.

La începutul lunii Martie, Universitatea Oxford a renunțat a mai folosi statistici OMS legate de COVID – 19 din cauza unor inadvertențe și erori repetate pe care OMS a refuzat să le corecteze. Protocoalele de testare ale OMS pentru testele de coronavirus au fost menționate de diferite țări, precum Finlanda, ca având vicii, indicând rezultate pozitive false, cât și alte defecte.

Aceasta este Organizația Mondială a Sănătății în care ne punem acum încrederea să ne ghideze pe parcursul celei mai grave crize de sănătate a ultimului secol.

* F. William ENGDAHL este lector și consultant pe risc strategic, are calificare în politică de la Universitatea Princeton și este autor best-seller pe subiectele petrolului și geo-politicii, exclusiv pentru publicația online New Eastern Outlook, acolo unde a fost publicat inițial acest articol. El mai este cercetător asociat la Centrul pentru Cercetare asupra Globalizării.

Tradus & adaptat de Cristian

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alexandru Bolog said, on aprilie 16, 2020 at 4:24 pm

    Apreciază

  2. moonty_man said, on aprilie 16, 2020 at 7:48 pm

    Asta ca să nu aveți dubii ce va urma
    „Moartea este motorul care duce istoria înainte”. Teorii fasciste ale Partidului Comunist Chinez
    Marxismul a subliniat că violenţa este moaşa pentru naşterea noii societăţi. Prin urmare, războiul este moaşa pentru naşterea Secolului Chinez. Pe măsură ce războiul se apropie, sunt plin de speranţă pentru următoarea noastră generaţie.
    http://epochtimes-romania.com/news/razboiul-nu-este-departe-de-noi-si-este-moasa-secolului-chinez–300000

    Apreciază

  3. Alin Razvan said, on aprilie 16, 2020 at 8:00 pm

    100% NU

    Apreciat de 1 persoană

  4. Olesea said, on aprilie 16, 2020 at 9:31 pm

    Eu demult nu mai am încredere în nici un fel de ORGANIZAȚII MONDIALE…..
    M-am pomenit invadată din ce în ce mai des de un anumit gînd: Cum sunt înmormîntați cei care mor de COVID( că e covid-ul de vină sau nu e o altă temă).
    Ca să fiu mai explicită, eu lucrez într-un spital din Chișinău, spital în care la data de 16.04 are internate aprox 60 persoane ce au Covid-19 confirmat. Tot azi au decedat de Covid-19, 5 persoane.
    Acum întrebarea mea: știe cineva care este procedura de sigilare a sicriului în care este pus corpul neînsuflețit al unui om declarat mort de COVID? Am căutat azi să văd procedura legală și am ajuns să mă îngrozesc de mințile întunecate ale OMS.. și alte drăcovenii….
    În RM procedura e așa: moare cetățeanul X care a fost Covid pozitiv. Necropsia este interzisă prin Ordinul Ministerului Sănătăți ….. al RM, și din acest considerent corpul neînsuflețit se bagă într-un sac de pelicolă lung de 2 m (care e transparent) și se leagă strîns practic este închis ermetic. De ce se cumpără anume așa saci? Deoarece nu au bani să ia ceea ce ar fi nevoie și corect, și atunci administrația cumpără ceea de ce le ajunge bani. Așadar, se bagă cadavrul în sac, se leagă strîns sacul, se dezinfectează sacul dat și apoi este stropit cu dezinfectant, și acest obiect ( că nu știu cum să-i zic altfel) este dus la morgă și băgat la frigider. Rudele răposatului sunt OBLIGAȚI să vină cu sicriul și să predea celor de la morgă sicriul gol ca într-o oră să li se înmîneze același sicriu sigilat. Corpul neînsuflețit se plasează CU TOT CU SAC în sicriu, și abia apoi se sigilează coșciugul. Rudele răposatului nu au voie să deschidă sicriul, ba mai mult, sunt OBLIGATE să ducă acel sicriu sigilat direct la cimitir unde deja groapa trebuie să fie săpată.
    Întrebarea mea era:DE CE SE LASĂ CORPUL NEÎNSUFLEȚIT ÎN SACUL DE POLIETILENĂ care ulterior este pus în pămînt la adîncimea de min 3 m.???? Doar se știe condițiile și durata de ani în care putrezește aceste recipiente….
    Pe de altă parte aici în RM la fiecare pas autoritățile ne spun că ei luptă cu pandenua și consecințele acesteia în strictă conformitate cu recomandările OMS. Asta ar însemna ca OMS a dat și recomandările cu privire la managementul deceselor….
    Deci cam așa stau lucrurile, și asta este încă o dovadă( cel puțin pentru mine) că OMESE și alte unelete ale lui michiduță, au un plan bine gîndit, bine regizat…… în care participăm pasiv și noi …..

    Apreciat de 1 persoană

  5. A273C said, on aprilie 17, 2020 at 1:00 am

    @Saccsiv & restul cititorilor

    lui Catalin de la DeVeghePatriei i-au inchis iarasi site-ul
    Am intrat cu 3 browsere diferite si nu mai incarca niciunul site-ul.

    Cel mai ‘tare’ e Chrome : ” Accesul dumneavoastră către acest site a fost restricționat în baza Deciziei Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr.500/16.04.2020 pentru implementarea prevederilor Decretului nr.195/16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei ”
    WHAAAT?

    Frate Vasile, fii pregatit ca astia iti pot inchide si tie site-ul.

    Apreciază

    • Mihai said, on aprilie 17, 2020 at 11:14 am

      a fost închis și blacktopics (pe wordpress), începând cu 10.04.2020. Mai pot fi și altele.

      Apreciază

  6. MARIUS said, on aprilie 17, 2020 at 8:56 am

    FRATE ! O STIRE https://playtech.ro/2020/creatorii-berii-corona-pe-butuci-de-ce-au-inchis-fabrica/, PARE BANALA IN VREME DE PANDEMIE, CAND SE INCHID MULTE FABRICI ! DAR CINEVA ;CARE MIE INITIAL MI S-A PARUT CA VORBESTE IN DODII SPUNE : – DIMPOTRIVA, BEREA ASTA E ANTIDOTUL, TOATA LUMEA ASTEAPTA UN VACCIN, IAR LEACUL E CHIAR SUB NASUL NOSTRU! DE CURIOZITATE, AM LUAT O STICLA DIN ACEST PRODUS, E CAM SCUMPA SI IATA CE AM CONSTATAT ( LA O RETEA DE MAGAZINE, INTAMPLATOR E LA REDUCERE )
    1 STICLA PRIN FORMA EI, CULOARE SI ETICHETA SEAMANA CEL MAI MULT CU O FIOLA DE VACCIN
    2 PE ETICHETA ESTE O COROANA DESENATA, CARE ANALIZATA MAI MULT – ESTE IN PARTEA SUPERIOARA ;O CUPOLA DE BISERICA CU CRUCEA , LA MIJLOC 4 PERSONAJE CU CACIULI SAU CAPETE TUGUIATE (IMI AMINTESTE DE OBLIO !) PRINSI DE MAINI CE PAR CA DANSEAZA , IN PARTEA DE JOS A COROANEI APAR CRUCI SI BAZA CE ARE 5 PUNCTE ALBE SAU GOLURI ,!
    3 ANIMALELE DIN LATEREALELE COROANEI PAR LA PRIMA VEDERE 2 GRIFONI, DAR ANALIZAT MAI BINE REPREZINTA 2 MAMIFERE (CAINE SAU PISICA ) STATI IN POZITIA REPAUS, CU CAPUL INTORS SPRE SPATE PRIVIND UN TUGUI APARUT PE SPINARE, IAR UN TUGUI ASEMANATOR APARE SI IN VARFUL COZII ! IN FUNDALUL IMAGINII ANIMALULUI ESTE STILIZAT SOARELE ( APAROPO*S IN CHINA S-A INTERZIS CONSUMUL CAINILOR SI PISICILOR ! )
    4 PE ETICHETA APAR LITERELE C.V.
    PE CEALALTA ETICHETA :
    1 COMPOOZITIA LICORII CONTINE PRINCIPALELE CEREALE CE ACOPERA TOT GLOBUL, ORZ, PORUMB SI OREZ
    2 PAPAINA,https://en.wikipedia.org/wiki/Papain O ENZIMA FOARTE IMPORTANTA PENTRU SISTEMUL DIGESTIV SI CARE OFERA IMUNITATE, DAR ATENTIE ! !! UNELE PERSOANE POT FI ALERGICE LA PAPAINA !
    3 UN CONSERVANT, VITAMINA C SI HAMEI.
    4 ESTE FABRICATA IN MEXIC
    DACA PRIN NATURA RETETEI , ACESTA LICOARE ESTE UN ANTIDOT ?! STIM CA UNELE SOCIETATI SECRETE COMUNICA PRIN SIMBOLURI SI SEMNE ! CARE SUNT LA VEDERE SI CHIAR BANALE PENTRU MAJORITATEA OAMENILOR SI NU LE INTELEG, DAR CEI INITIATI STIU ! ( VORBA CEEA : PRIETENII STIU DE CE ! )
    CE AM SPUS PARE O FABULATIE,,, MACAR DE AMUZAMENT… DAR DACA TOTUSI…
    P.S. SI INCA CEVA
    CHININA SUBSTANTA DE BAZA PENTRU MEDICAMENTE EXTRASA DIN COAJA ARBOORELUI DE CHININA, ORIGILAR DIN ECUADOR, ARE NUMELE CE DUCE CU GANDUL LA CHINA ! SE GASESTE IN DIVERSE SORTIMENTE DE APA TONICA ! CHININA ESTE FOLOSITA IN CAZUL STARILOR FEBRILE, MIGRENE , FRIGURI https://ro.wikipedia.org/wiki/Chinin%C4%83.
    INTAMPLATOR !!! POATE SI LA SORTIMENTUL DE APA TONICA SCHWEPPES, ESTE CU REDUCERE LA ACESTE MAGAZINE : LA CARE E REDUCERE SI LA BEREA CORONA IN ACEASTA PERIOADA ! SIC ! (
    NU VREAU SA FAC RECLAMA LA ACESTE BAUTURI SI MAGAZINULUI ! DAR POATE , POATE …VORBA DE MAI SUS: PRIETENII STIU DE CE !

    Apreciază

  7. moonty_man said, on aprilie 17, 2020 at 9:09 am

    Ascultați și vă cruciți

    Apreciază

  8. Alexandru Bolog said, on aprilie 17, 2020 at 10:15 am

    https://telegra.ph/EVENT-201-02-26
    Ştim acum următoarele:

    Pandemiile puteau fi „ajutate” de alchimişti în trecut cu 2 condiţii: să cunoască cum se manipulează patonegul (ciuma pe atunci, uşor de extras din cadavre de animal) şi apoi să aibă un antidot secret pentru VIP-uri: tetraciclină in bere, uleiurile esenţiale, argintul, vaccinul (documentat în China pe la anul 1000)
    Azi putem modifica ARN-ul unui virus cu ajutorul enzimei CAS13 şi a kit-ului CRISPR. De asemeni putem genera enzime care să distrugă virusul în celula-gazdă, cu ajutorul aceluiaşi CAS13- CARVER. Deci ar putea exista antidot pentru VIP-uri. Şi tot cu CAS13 (şi de aceiaşi specialişti de la Harvard/MIT) se cercetează virusul COVID-19.Tot prin CRISPR se poate injecta un blockchain-ID (un hash) în ADN, mai precis în partea de „non-coding” numită „junk”. Deci se poate injecta „Semnul Fiarei”.
    Timing: Pe la mijlocul 2019 s-a descoperit antidotul de viruşi la Harward, cu CAS13. În 18 Octombrie 2019 s-a simulat o pandemie cu corona provenit de la lilieci. La acea simulare a participat şeful microbiologiei chineze care şi el a lucrat cu echipa Harward şi are specializarea în viruşi anvelopaţi. De asemeni a participat fundaţia lui Bill Gates, ăla cu vaccinurile care „micşorează populaţia”. Apoi s-a lansat virusul in China.
    Pe pagina fundaţiei sale, Gates zice: „Toate vieţile au valoare egală. Suntem nerăbdători şi optimişti să reducem inechitatea.” Trebuie să recunoaştem că în faţa morţii, chiar suntem toţi egali. Ştie Bill ce spune. Și are și umor – chiar dacă lugubru… (Vrea omu’ să reducă inechitatea! Ce aveţi cu el?) ….. Vedeti? Asta e soarta inventatorilor americani. Edison a început cu becul şi a sfârșit inventând scaunul electric. Ăsta a produs un sistem operare (copiat după Gary Kildall) niște ferestre (copiate după Apple) și a sfârșit copiind viruși de lilieci… ca sa bage microchipuri in curul lumii (plagiate dupa Ioan 13:16). Plagiate rau, caci codul de bare e cu 666.
    Sensul final este sa bage un vaccin obligator, si odata cu el un microchip injectat, conform Aliantei ID-2020. În viitorul imediat, direct codul – in ADN. D-aia toata tevatura… Asa că totul, absolut totul va fi „electronizat” via Blockchain / Hyperledger. Cu semnul dextrogir in ADN – (R 13:16). Gata, nu mai pui mâna pe bani sau acte, şi aşa nu mai iei viruşi! Ne-a „salvat”! E „salvatorul” (salvator=soter, christ în greacă)… Totodată e şi anti-salvatorul, că el a provocat toată treaba. Adică, în greacă…. ştiţi. Antichrist.
    Cam asta. Totul e logic şi ecologic: La loc cu verdeaţă (şi Windows-10 bagat in fund). Merge ş-aşa; Doamne ajută!

    Apreciază

  9. Mihai said, on aprilie 17, 2020 at 11:20 am

    Citez dintr-un articol de pe acest blog

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/01/26/video-oms-a-fost-acuzata-marti-de-consiliul-europei-ca-a-declarat-starea-de-pandemie-de-gripa-porcina-la-presiunea-companiilor-farmaceutice/

    Organizaţia Mondială a Sănătăţii a fost acuzată marţi, de Consiliul Europei, că ar fi declarat starea de pandemie de gripă porcină (A H1N1) la presiunea companiilor farmaceutice. Reprezentanţii OMS au fost chemaţi la audieri de către CE, după ce unii dintre parlamentarii europeni, aleşi în ianuarie, au declarat că este o falsă pandemie şi au cerut o anchetă, transmite AFP.

    Organizaţia a negat acuzaţiile formulate de Dr. Wolfgang Wodarg, un epidemiolog care a spus că OMS a exagerat ameninţările reprezentate de gripă, descriind-o ca o „pandemie” sub presiunea companiilor farmaceutice.

    „Copiii noştri au fost vaccinaţi fără a fi necesar, OMS a făcut o eroare gravă şi nu merită încrederea noastră”, a spus Wodarg.

    „Companiile farmaceutice abia aşteptau pandemia”

    „Companiile farmaceutice abia aşteptau acest anunţ atunci când boala era relativ severă”, a declarat acesta argumentând că producătorii de vaccinuri aşteptau cu sufletul la gură „reţetele suculente”.

    El a acuzat laboratoarele de „folosirea unor substanţe cu efect malefic”, care prezintă un potenţial risc pentru persoanele care s-au vaccinat. „Nu excludem posibilitatea dezvoltării în viitor a unor forme de cancer”, a sugerat doctorul german.

    OMS se apără: nu am fost influenţaţi de companiile farmaceutice

    Apreciat de 1 persoană

  10. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  11. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  12. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  13. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  14. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  15. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  16. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  17. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  18. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază

  19. […] Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.