SACCSIV – blog ortodox

Robert F. Kennedy, Jr (nepotul presedintelui JFK) despre vaccinul DTP: a ucis mai mulți copii în Africa decât bolile vizate

Posted in Bill Gates, OMS, vaccin by saccsiv on aprilie 24, 2020

Children’s Health Defends: The Bill Gates Effect: WHO’s DTP Vaccine Killed More Children in Africa Than the Diseases it Targeted

Efectul Bill Gates: Vaccinul DTP al OMS a ucis mai mulți copii în Africa decât bolile vizate

Robert F. Kennedy, Jr., Președinte, Children’s Health Defense (Apărarea Sănătății Copiilor)

Oricine apără programul global de vaccinare al lui Bill Gates / OMS trebuie să explice acest studiu: Mogensen et al 2017. Înainte de 2017, nici HHS (Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Statele Unite) și nici OMS nu au efectuat niciodată tipul de studii de vaccinare / nevaccinare (sau placebo) necesare pentru a stabili dacă vaccinul DTP1 produce de fapt rezultate benefice pentru sănătate. Vaccinul DTP a fost întrerupt în SUA și în țările occidentale în anii 90, în urma a mii de rapoarte de deces și leziuni cerebrale.

„… fetele vaccinate cu vaccinul DTP – programul pilot de vaccinuri pentru Africa al GAVI / OMS al lui Bill Gates – au avut o rată de mortalitate de 10 ori mai mare decât cea a copiilor nevaccinați”.

Însă Bill Gates și surogatele sale, GAVI și OMS, au făcut ca DTP să fie o prioritate pentru copiii africani. Guvernul danez și Fundația Novo Nordisk au autorizat acest studiu efectuat de o echipă formată din cei mai importanți experți din lume în legătură cu vaccinarea în Africa. Cele mai importante două nume, Dr. Soren Mogensen și Dr. Peter Aaby, sunt ambii susținători vocali ai vaccinului. Au fost șocați când au examinat datele din mai mulți ani dintr-un așa-numit „experiment natural” din Guineea Bissau, unde 50% dintre copii mor înainte de a împlini vârsta de cinci ani. În acea țară din Africa de Vest, jumătate dintre copii au fost vaccinați cu vaccinul DTP la vârsta de trei luni, și cealaltă jumătate la vârsta de șase luni. Dr. Mogenson și echipa sa au descoperit că fetele vaccinate cu vaccinul DTP au avut o rată a mortalității de 10 ori mai mare decât rata copiilor nevaccinați. În timp ce copiii vaccinați erau protejați de difterie, tetanos și tuse convulsivă, erau mult mai susceptibili la alte boli mortale decât copiii nevaccinați. Aparent, vaccinul le-a compromis sistemul imunitar. Din cauza lui Gates, DTP este cel mai popular vaccin din lume. 

Cercetătorii au sugerat ca vaccinul DTP ucide mai mulți copii decât bolile pe care le vizează.

Pentru țările africane, GAVI și OMS utilizează administrarea vaccinului DTP pentru a măsura respectarea la nivel național a recomandărilor vaccinului. GAVI poate pedepsi financiar țările care nu se conformează pe deplin. Cercetătorii au sugerat că vaccinul DTP ucide mai mulți copii decât bolile pe care le vizează. Este posibil ca milioane de copii să fie afectați negativ. Deși New York Times și alți aliați ai lui Gates mă vor acuza că promovez „dezinformarea vaccinului”, aceasta este o publicație revizuită de către colegi, într-o revistă respectată de oamenii de știință cei mai autorizați din lume în domeniul vaccinurilor, care înfățișează rezultatele catastrofale.

Nu ar trebui să examinăm rezultatele lui Bill Gates din Africa înainte să-l lăsăm să dicteze ce medicamente trebuie să luăm? Cenzurând critica legitimă ca fiind „anti-vaccin”, mass-media evită dezbaterea onestă asupra multor studii incriminatorii precum Mogensen.

Sign up for free news and updates from Robert F. Kennedy, Jr. and the Children’s Health Defense. CHD is planning many strategies, including legal, in an effort to defend the health of our children and obtain justice for those already injured. Your support is essential to CHD’s successful mission.

 

Comentariul traducatorului:

1- DTP este un vaccin utilizat pentru imunizarea activă a copiilor până la vârsta de 7 ani împotriva difteriei, tetanosului și pertussisului (tuse convulsivă) simultan.- https://www.rxlist.com/dtp-side-effects-drug-center.htm

 

Comentariu saccsiv:

Robert Francis Kennedy Jr. este fiul lui Robert Francis „Bobby” Kennedy (asasinat in 1968) si nepotul fostului presedinte american John Fitzgerald „Jack” Kennedy, asasinat in 1963:

VIDEO. Conferinta de presa ROBERT F. KENNEDY JR. si ROBERT DE NIRO despre VACCIN – MERCUR – AUTISM / Atentie: PREMIU DE 100 000 $

Cititi va rog si:

Informații bombă! Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pana la vaccinarea in masa / ne pregatim pentru urmatoarea pandemie

Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății?

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. oarecare said, on aprilie 24, 2020 at 8:59 pm

    wow

    dati pe cc pentru subtitrare

    Apreciază

  2. ONE WORLD Together at Home - Extreme Propaganda said, on aprilie 24, 2020 at 9:28 pm

    un muppets ii invata pe copii, ca din cauza izolari, sa se imbratiseze singuri daca simt nevoia

    Apreciază

  3. regulile jocului said, on aprilie 24, 2020 at 9:49 pm

    off/on topic

    Vă gândeați că odată cu ieșirea din starea de urgență cu decretele ei militare vom reveni la normal? Greșit! După Wuhan lumea s-a schimbat. Iremediabil! Ce a fost, a fost. Acum va fi altceva. Suntem în tranziție.Orwell. Huxley. Obișnuiți-vă cu ideea, sau luptați ca să se revină la normal. Slabe speranțe … Am înțeles, în sfârșit, ce a vrut să spună Ioan Ianolide, că va fi un Pitești mondial. Ce vizionar!

    Iată ghidul în șase puncte pe care guvernatorul Californiei Gavin Newsom l-a pregătit pentru „reopen” California. Ceva asemănător vom vedea peste tot. Depinde de conducătorii politici locali.

    1. Se extinde testarea „pentru abordarea în mod corespunzător a găsirii și urmăririi indivizilor – a izolării și carantinării persoanelor, folosind tehnologia, și folosind o forță de muncă care trebuie să fie instruită într-o infrastructură, care trebuie să fie în vigoare, pentru a se începe procesul de tranziție. “
    2. Continuarea protejării „populațiilor celor mai vulnerabile din statul California de infecții și de răspândirea lor”, în primul rând a persoanelor în vârstă, persoanelor fără adăpost și persoanelor cu deficiențe imune.
    3. Asigurarea echipamentului de protecție, și alte resurse necesare spitalelor și personalului acestora, și pregătirea pentru potențiale intervenții în cazurile COVID-19 „pe măsură ce adoptăm noi strategii [și] relaxăm ordinele de ședere la domiciliu. … Trebuie să ne asigurăm că această infrastructură este protejată, și să ne asigurăm că reglementările federale ale SUA sunt bine pregătite.
    4. Continuarea colaborării strânse cu mediul academic și cu partenerii de cercetare „în timp ce ne punem la punct, până ce, în cele din urmă, vom trece spre imunizarea populației, și a unui vaccin, sperăm, anul următor sau cam așa ceva”.
    5. Redimensionarea planurilor în afaceri, școli, locuri de joacă și alte facilități – „mari și mici, publice și private” – pentru a încorpora distanța fizică sigură.
    6. Menținerea capacitații pentru „restabilirea unor controale mai puternice” – „pentru pornirea din nou a robinetului”, după cum a precizat Newsome. Acest proces a spus el, „va fi poate cel mai dificil dacă, într-adevăr, vom profita de această oportunitate, dar trebuie să revenim înapoi, în timp ce comutăm de la intervenții mai stricte la unele mai relaxate, înainte și înapoi, pe măsură ce lucrurile se schimbă [și] datele intră”.

    https://deadline.com/2020/04/gavin-newsom-reopen-california-economy-six-point-plan-1202908603/

    Apreciază

  4. mario said, on aprilie 24, 2020 at 11:21 pm

    Planeta Nibiru (sau X) se apropie de pamant si face ca vulcanii sa erupa, in momentul de fata 45 de vulcani sunt in erupere: https://www.volcanodiscovery.com/erupting_volcanoes.html ceea ce reprezinta un eveniment nemaiintalnit pana acuma, iar daca poate afecta vulcanii, asa cum luna afecteazeaza mareele e posibil ca planeta asta sa provoace si cutremure nemaivazute.

    Imi vine in gand o alta conexiune cu chemtrails aici, e posibil sa incarce cerurile cu chimicale ca sa nu vedem aceasta planeta sau/si comete si astfel sa dormim linistiti.

    Apreciat de 1 persoană

    • sau e posibil sa gresesti said, on aprilie 25, 2020 at 11:36 am

      Pamantul este cunoscut si era cunoscut ca fiind intr-o forma plana, in foarte multe civilizati! Apele de jos au fost despartite de apele de sus prin taria creata de Dumnezeu, deasupra cerurilor se afla taria si deasupra ei apele de sus. In nordul pe care il stim, se afla tronul lui Dumnezeu, care ne vede de acolo pe toti, ca pe niste lacuste. „El stă în scaun deasupra cercului pământului; pe locuitori îi vede ca pe lăcuste; El întinde cerul ca un văl uşor şi îl desface ca un cort de locuit.” Isaia 40:22 https://flatearthrealm.files.wordpress.com/2017/06/dbit5huuaaa-wnj.jpg?w=530

      Apreciază

    • tataia said, on aprilie 25, 2020 at 5:40 pm

      NU exista planete, Nibiru cu atit mai putin. Toate aceste filmari si marturii de pe internet sint cel putin dubioase. In timp ce chemtrails au fost vazute de lumea intreaga si cu toate ca marea majoritate au fost prostiti sa creada ca asa e normal sa lase avioanele in urma lor, desi in anii 80 nu lasau absolut nimic, asa-zisa planeta nibiru nu a vazut-o nimeni, decit poate niste exaltati care pun filmari trucate pe youtube.

      Apreciază

  5. nenimenea said, on aprilie 24, 2020 at 11:47 pm

    Întrebare: după 15 mai le vom da voie oficialilor globaliști să ne pună botnițe obligatoriu pt. nu se știe cât timp?(așazisa mască de protecție tip sanitar asta înseamnă în simbolistica Globaliștilor:botnițe pentru supușii lor,viitorii sclavi ai NWO,testându-se cu ocazia asta și obediența lor în a accepta și celelalte abominații care urmează:vaccinuri,cipuri,izolare continuă pt. bătrâni,etc…)Avem curaj să spunem NU?Și-au bătut joc de noi destul luni de zile Ciolanis cu torționarii lui care ar trebui judecați și băgați la ocnă pe viață!

    Apreciază

  6. alin craioveanul said, on aprilie 25, 2020 at 12:16 am

    Ortodox info este spart,deja nu mai poate fii accesat ,frate saccsiv mai pune odată linkul cum putem accesa siteuri închise !

    Apreciază

  7. cca70 said, on aprilie 25, 2020 at 1:06 am

    off topic

    ortodoxinfo.ro a fost cenzurat…accesul catre site a fost blocat de satanisti

    Apreciază

  8. rr said, on aprilie 25, 2020 at 1:35 am

    Călin Georgescu:

    “Pandemia de acum este o pandemie a fricii și a prostiei! Atunci când inoculezi această armă foarte perfidă, anume frica oamenilor, este foarte greu s-o mai scoți din mintea lor și trebuie să-ți amintești că așa au fost cucerite și ținute sub amenințare toate țările sclavagiste!”

    Sursa: https://newstandard.news/2020/04/24/calin-georgescu-diagnostic-de-cosmar-criza-va-duce-la-controlul-total-al-individului

    Apreciază

  9. paul said, on aprilie 25, 2020 at 3:38 am

    Voiam sa va trimit niște pagini scanate despre Covid. Pe ce email le pot trimite?

    Apreciază

  10. tataia said, on aprilie 25, 2020 at 5:19 am

    Dupa cum putem vedea restrictiile sint doar pentru prostime…

    https://www.libertatea.ro/stiri/sefi-politie-dej-petrecere-interlopi-2969772

    Apreciază

  11. Maria said, on aprilie 25, 2020 at 8:51 am

    SITE-UL ORTODOXINFO A FOST SUSPENDAT!!! FA, TE ROG, O LISTA CU CELE MAI IMPORTANTE ARTICOLE ANTIVACCIN SI ANTICIP, PT A FI SALVATE!!!

    Apreciază

  12. mario said, on aprilie 25, 2020 at 10:19 am

    Asemanarea izbitoare dintre initierea intr-un ritual (adeseori satanic) si initierea in Covid19 (sau Noua Ordine Mondiala).
    Acest rit de trecere marcheaza tranzitia unei persoane de la un statut la altul, inclusiv nașterea, majoratul, căsătoria, moartea, precum și inițierea în grupuri care nu sunt legate de o etapă formală a vieții, cum ar fi o fraternitate (ex: Skull and Bones, masoneria, etc)
    Riturile de trecere (asa cum sunt descrise in cartea (The Rites of Passage de Arnold van Gennep) sunt marcate de trei etape: separare, tranziție și încorporare. Victor Turner de asemeni sustine că prima etapă este marcată de liminare, o condiție de ambiguitate sau dezorientare în care inițiații au fost dezbrăcați de vechile lor identități, dar nu au dobândit încă noua lor.

    Etapa 1: Separarea prin izolare ca o forma de purificare (in aceasta etapa initiatului i se ia o mostra de par sau sange). Dupa se trece la suprimarea ego-ului pentru a permite o nouă identitate de obicei prin purtarea unei masti (in cazul nostru masca medicala) urmand trauma fricii de moarte (deoarece doar dupa ce stai fata in fata cu moartea poti renaste). Tot ce se intampla in prima etapa face partea din conditionariile Pavloviene.

    Etapa 2: Tranzitia sau reprogramarea in care initiatul trebuie sa isi dovedeasca apartanenta la grup. (In cazul covid se vor postra noile norme de „distantare sociala” si in scurt timp „datoria civica a turnatoriei”)

    Etapa 3: Integrarea in care initiatii sunt incorporati si pot trece la rangul de initiatori.

    Apreciază

  13. isa said, on aprilie 25, 2020 at 10:35 am

    Logic, daca lumea este la izolare, ca sa nu se răspândească covid-ul, nu tot așa ar trebui sa dispara si bolile contagioase? Marele sef pe sănătate si alti corifei care vor vaccinarea obligatorie, cu forța, a întregii populații considera ca nu, iar bau-baul cu rujeola/pojarul este readus pe scena. https://evz.ro/anuntul-ingrijorator-al-ministerului-sanatatii-inca-o-epidemie-face-ravagii-in-romania.html
    Si asta pt ca saptamana viitoare vor sa voteze fărădelegea vaccinării obligatorii.

    Apreciază

  14. isa said, on aprilie 25, 2020 at 10:45 am

    Au suspendat si ortodoxinfo! Acces neautorizat in baza deciziei președintelui ANCOM!
    https://m.activenews.ro/stiri/Ortodoxinfo-este-noul-site-suspendat-de-ANCOM-in-contextul-starii-de-urgenta-161186

    Apreciază

  15. […] Robert F. Kennedy, Jr (nepotul presedintelui JFK) despre vaccinul DTP: a ucis mai mulți copii în A… […]

    Apreciază

  16. detoatepentrutoti2016 said, on mai 8, 2020 at 10:59 pm

    A republicat asta pe detoatepentrutoti2016.

    Apreciază

  17. […] Robert F. Kennedy, Jr (nepotul presedintelui JFK) despre vaccinul DTP: a ucis mai mulți copii în A… […]

    Apreciază

  18. […] Robert F. Kennedy, Jr (nepotul presedintelui JFK) despre vaccinul DTP: a ucis mai mulți copii în A… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.