SACCSIV – blog ortodox

Vaccinul din 2009 pentru H1N1 a cauzat afecţiuni cerebrale copiilor. Nu lăsaţi să se întâmple asta din nou!

Global Research: 2009 H1N1 Vaccine Caused Brain Damage in Children. Dr. Anthony Fauci on “Vaccine Safety” Issues

Vaccinul din 2009 pentru H1N1 a cauzat afecţiuni cerebrale copiilor. Dr. Anthony Fauci despre “Siguranţa Vaccinului”

Nu lăsaţi să se întâmple asta din nou!

de Prof Michel Chossudovsky

Global Research, May 03, 2020

În 2009, Directorul NIAID Anthony Fauci a susţinut cu fermitate un proiect de mai multe miliarde de dolari pentru vaccinarea împotriva H1N1.

Astăzi el este un susţinător fervent al vaccinului pentru COVID-19. 

Ceea ce uită să recunoască este că vaccinul din 2009 pentru H1N1 a cauzat copiilor afecţiuni cerebrale.

Fusese dezvoltat de firma Glaxo Smith Kline care astăzi este în fruntea iniţiativei pentru vaccinul COVID-19. 

Dr. Faucy a abordat problematica siguranţei vaccinurilor H1N1 în acest film (începe la 6′.5o”).

Vedeţi mai jos şmecheria cu rapoartele pentru vaccinul H1N1.

Directorul Fauci a susţinut vaccinul H1N1 din 2009, care s-a dovedit a fi o scamatorie de multe miliarde de dolari.

Potrivit publicaţiei International Business Times UK într-un articol din 2014

Pacienţii care au suferit afecţiuni cerebrale ca urmare a vaccinării împotriva gripei porcine, vor primi plăţi de multe milioane de lire englezeşti de la guvernul britanic.

Guvernul se aşteaptă să primească o factură de aproximativ 60 de milioane de lire, fiecare dintre cele 60 de victime primind circa un million de lire.

Peter Todd, un avocat care-i reprezintă pe mulţi dintre petenţi a declarat pentru Sunday Times: “Nu a mai existat niciodată un asemenea caz. Victimele acestui vaccin au o boală incurabilă pe toată durata vieţii şi vor necesita medicaţie extinsă.”

În urma epidemiei de gripă porcină din 2009, circa 60 de milioane de oameni, mulţi dintre ei copii, au primit vaccinul.

S-a dezvăluit ulterior că vaccinul, Pandemrix, poate cauza narcolepsie şi  cataplexie la circa unul din 16 000 de pacienţi, şi mult mai mulţi sunt aşteptaţi să semnaleze astfel de simptome.

În toată Europa, mai mult de 800 de copii se cunosc până acum care să se fi îmbolnăvit de la acest vaccin.

Narcolepsia afectează ciclul de somn al unei persoane, făcându-o incapabilă de a dormi mai mult de 90 de minute odată, şi făcându-o să cadă inconştientă în timpul zilei. Boala distruge funcţiile mentale şi memoria, şi poate duce la halucinaţii şi boală mentală.

Vaccinul PandemrixTD al firmei GSK pentru H1N1

Glaxo Smith Kline s-a implicat în dezvoltarea vaccinului pentru H1N1- Pandemrix:

Vaccinul Pandemrix produs de GlaxoSmithKline (GSK) a fost administrat la 6 milioane de oameni (parcă am mai auzit cifra asta undeva…) în Marea  Britanie şi la mai multe milioane de europeni în timpul pandemiei de gripă porcină din 2009-10, dar a fost retras atunci când doctorii au observat o creştere a cazurilor de narcolepsie printre cei ce primiseră doza.

În iunie, un băiat de 12 ani a primit 120 000 de lire printr-o hotărâre judecătorească care a constatat că acesta a rămas cu afecţiuni severe de narcolepsie cauzată de Pandemrix. Hotărârea a pus capăt unei bătălii de trei ani cu guvernul care considera că boala nu este destul de gravă să merite compensaţiile.

Narcolepsia este o boală permanentă care poate face oamenii să adoarmă de mai multe ori pe zi, chiar şi când se află în mijlocul unei conversaţii. Unii suferă atacuri de panică nocturnă şi de o problemă cu controlul muscular numită cataplexie care-i poate face să cadă din picioare pe loc. (Guardian, September 25, 2015)

Perspectiva Big Pharma (marii producători de medicamente): Nu contează copiii… Astea sunt “victime colaterale” pentru Big Pharma care a făcut miliarde de dolari vânzând vaccinul pentru H1N1.

Într-o amară ironie, guvernul Britanic (nu GSK) a plătit pentru afecţiunile cerebrale cauzate copiilor. 

Dar impactul afecţiunilor cerebrale documentat în Anglia şi UE a fost doar vârful icebergului.

Mii de oameni s-au îmbolnăvit de la vaccinul H1N1(raportaţi şi neraportaţi).

ArepanrixTD lui GSK aplicat în Canada

OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) a declarat pandemia de H1N1 în 11 iunie 2009. GSK era sub contract cu guvernul Canadei. ArepandrixTM – vaccinul lui GSK a fost livrat autorităţilor din sănătate canadiene în mai puţin de patru luni.

“Ca rezultat, o cifră impresionantă de 45% dintre canadieni au primit protecţie faţă de virusul H1N1 prin vaccinarea cu ArepanrixTM al lui GSK” potrivit preşedintelui GSK Paul Lucas într-o declaraţie din 9 octombrie 2009 către senatul Canadei:  Senate Standing Committee on Social Affairs, Science and Technology.

În patru luni? Au timp suficient pentru teste????

Multor oameni din Canada le-a fost rău după administrarea de vaccin H1N1- ArepanrixTD.

Şi vaccinul a ucis o fetiţă pe nume Amina Abu, care a dus la un proces de zece ani împotriva GSK.

Un vaccin a fost aruncat în grabă pe piaţă, iar fetiţa de 5 ani se afla printre milioanele de canadieni care au primit doza, pe fondul panicii de răspândire a noului patogen.

După cinci zile, fratele mai mare al Aminei a găsit-o întinsă inconştientă în baia familiei din casa aflată în capătul de est al oraşului Toronto. Era moartă.

Părinţii ei devastaţi au ajuns să dea vina pe injecţia pentru gripă şi au dat în judecată producătorul vaccinului, Glaxo Smith Kline (GSK), pentru 4,2 milioane de dolari. Procesul foarte slab documentat de presă s-a îndreptat către final marţi, un proces rar dat publicităţii în Canada despre presupusele efecte adverse ale unui vaccin.

Avocatul părinţilor, Jasmine Ghosn, a acuzat că medicamentul pentru prevenţie a fost pus pe piaţă prea repede fără o testare adecvată în timpul unui sezon haotic de gripă, în timp ce guvernul federal exercita “presiuni intense” asupra canadienilor pentru a se imuniza. (National Post, November 2019)

Screenshot al National Post. Moartea fetei canadiene in 2009  (Articolul este datat Noiembrie 2019)

 

Judecata a durat zece ani. Familia a pierdut. GSK şi-a declinat responsabilitatea pentru moartea fetei. Iar guvernul Canadei a plătit firmei GSK cheltuielile de judecată.

Acel process împotriva GSK ar trebui redeschis. Guvernul Canadei poartă răspunderea pentru asta.

ArepanrixTD (2009) vs PandemrixTM (2009)

GSK a recunoscut informal că ArepanrixTD care a fost folosit în Canada este “similar” cu PandemrixTM-ul lui GSK pus pe piaţa din Anglia şi UE, care a dus la afecţiuni cerebrale la copii. A fost ulterior retras. Dar ArepandrixTD aplicat în Canada a triumfat. Un ArepandrixTD (2010) a fost ulterior lansat în anul următor (şi a fost comparat cu PandemrixTD (2009)

GSK a recunoscut că PandemrixTD (2009) cauzează narcolepsie, care este caracterizată ca “o afecţiune cronică neurologică care afectează abilitatea creierului de a controla ciclurile somn-veghe.”

Mai jos este o “declaraţie” a celor de la GSK transmisă pe CTV în noiembrie 2013. Mai jos sunt excepţiile din traducere:

Déjà Vu: Abordarea OMS a pandemiei de H1N1 din 2009: “Adânc schimonosite de secretomanie şi conflict de interese”

  1. Până acum, câţi oameni/copii din Canada au raportat că suferă de narcolepsie în urma vaccinării cu Arepanrix?

În ce provincii din Canada locuiesc aceştia?

GSK raportează toate cazurile de evenimente adverse pe care le încunoştiinţează compania în concordanţă cu regulamentele naţionale şi regionale. Le predăm în mod respectabil Agenţiei de Sănătate Publică a Canadei, ca să răspund mai detaliat acestei întrebări.

  1. Citim că se desfăşoară acum un studiu canadian sponsorizat de către GSK pentru evaluarea riscului de apariţie a narcolepsiei în urma administrării de Arepanrix – De ce aţi sponsorizat acest studiu? Când se vor publica rezultatele acestui studiu?

În prezent susţinem un studiu care se desfăşoară în Quebec unde s-a folosit Arepanrix™ (H1N1). Sunt necesare mai multe cercetări pentru a evalua potenţialul asocierii dintre adjuvanţii folosiţi în vaccinul pentru pandemia de gripă H1N1 al GSK şi narcolepsie într-o ţară unde s-a folosit un vaccin similar cu Pandemrix™ (H1N1), şi unde s-a putut realiza o evaluare mai robustă a potenţialului de asociere, utilizând un concept menit să limiteze impactul  părtinirii. Rezultatele preliminare ale acestui studiu sunt anticipate a fi publicate până la începutul lui 2014.

Mergem repede la anul 2020

GSK a fost pus să-şi retragă vaccinul PandemrixTD din Anglia.

Aceleaşi companii implicate în 2009 sunt aici din nou.

Big Pharma raportează că dezvoltă un vaccin “sigur” pentru COVID-19:

Companiile de medicamente şi oamenii de ştiinţă din toată lumea se angajează activ în această chemare la arme, cu cel puţin cinci vaccinuri-candidat în evaluare clinică şi alte 71 în evaluare preclinică, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). (articol CTV, 28 aprilie 2020)

Exaltarea Media. Campania de înficoşare H1N1 

În 2009, Media din SUA a fost complice în răspândirea fricii şi a munciunilor (şi o fac acum din nou în relaţie cu COVID-19).

Exaltarea media a fost instrumentată în sprijinirea Big Pharma cu vaccinul  H1N1 şi la fel a fost şi administraţia Obama. A fost o scamatorie de multe miliarde de dolari:

Gripa porcină ar putea lovi până la 40 de procente din americani pe parcursul următorilor doi ani şi ar putea muri câteva sute de mii dacă o campanile de vaccinare şi altă măsuri nu au succes.” (Declaraţia oficială a administraţiei Obama, Associated Press, 24 iulie 2009).

“S.U.A. aşteaptă să aibă 160 de milioane de  doze de vaccin împotriva gripei porcine disponibile undeva în octombrie”, (Associated Press, 23 iulie 2009)

Ţările bogate precum SUA şi Marea Britanie vor plăti sub 10 dolari per doză [de vaccin pentru H1N1]. … Ţările în curs de dezvoltare vor plăti mai puţin.” [circa $40 de miliarde pentru Big Pharma?] (Business Week, iulie 2009)

Dar pandemia de H1N1 nu a avut loc niciodată.

Pandemia de H1N1 a fost o scamatorie susţinută de CDC şi de NIAID condusă de Dr. Fauci

Nu a existat nicio pendemie care să afecteze 2 miliarde de oameni…

Milioane de doze de vaccin pentru gripa porcină au fost comandate de guvernele naţionale de la Big Pharma. Milioane de doze de vaccin au fost ulterior distruse: o bonanza financiară pentru Big Pharma, o criză a cheltuielilor pentru guvernele naţionale.

N-a existat nicio investigaţie pentru a se afla cine este în spatele fraudei de mai multe miliarde de dolari. 

Câţiva critici au spus că pandemia de H1N1 a fost “Fake” (falsă).

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (PACE), un câine de pază al drepturilor omului, investighează public motivele OMS-ului de a declara pandemie. Într-adevăr, preşedintele comitetului său influent, epidemiologul Wolfgang Wodarg, a declarat că  “falsa pandemie” este unul dintre cele mai mari scandaluri din medicină ale secolului.” (Forbes, 10 februarie 2010)

Potrivit publicaţiei British Medical Journal:

Abordarea OMS asupra gripei porcine a fost adânc tulburată de secretomanie şi conflict de interese cu firmele de medicamente, a scris vineri un jurnal medical de top.

The British Medical Journal, sau BMJ, a aflat că ghidurile OMS pentru utilizarea de medicamente antivirale erau pregătite de experţi ce primiseră taxe de consultanţă de la cei mai mari doi producători ale acestor medicamente, Roche şi GlaxoSmithKline, ori GSK.

În violarea evidentă a propriilor reguli, OMS n-a făcut nicio dezvăluire publică despre aceste conflicte atunci când acestea au fost scrise în 2004, potrivit acestui articol scris în asociere cu Biroul de Investigaţii Jurnalistice- o organizaţie non-profit din Londra.

Îndemnul OMS a făcut guvernele din toată lumea să facă stocuri vaste de antivirale, iar decizia lor de a declara o pandemie în iunie 2009 a declanşat cumpărarea în valoare de miliarde de dolari de vaccinuri produse în grabă.

Multe dintre aceste stocuri au rămas nefolosite deoarece pandemia s-a dovedit mult mai puţin letală decât s-au temut experţii, alimentând suspiciunea că Big Pharma a exercitat o influenţă nepotrivită asupra deciziilor OMS.

Articolul mai relevă că cel puţin un expert din secretosul “Comitet de urgenţă format din 16 membri” format anul trecut pentru a consilia OMS asupra a dacă şi când să declare o pandemie a primit plăţi în anul 2009 de la GSK.

Anunţând că gripa porcină a devenit o pandemie globală a declanşat automat contractele latente pentru producerea de vaccinuri cu o jumătate de duzină de companii farmaceutice majore, incluzând GSK. OMS a refuzat să identifice membrii comitetului, spunând că aceştia trebuie să fie feriţi de presiunile din industrie. “Credibilitatea OMS a fost grav avariată” a scris editoarea de la BMJ – Fiona Godlee într-un editorial.

AFP 4 iunie 2010 (îngroşări adăugate)

About the author:

Michel Chossudovsky is an award-winning author, Professor of Economics (emeritus) at the University of Ottawa, Founder and Director of the Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal, Editor of Global Research.  He has taught as visiting professor in Western Europe, Southeast Asia, the Pacific and Latin America. He has served as economic adviser to governments of developing countries and has acted as a consultant for several international organizations. He is the author of eleven books including The Globalization of Poverty and The New World Order (2003), America’s “War on Terrorism” (2005), The Global Economic Crisis, The Great Depression of the Twenty-first Century (2009) (Editor), Towards a World War III Scenario: The Dangers of Nuclear War (2011), The Globalization of War, America’s Long War against Humanity (2015). He is a contributor to the Encyclopaedia Britannica.  His writings have been published in more than twenty languages. In 2014, he was awarded the Gold Medal for Merit of the Republic of Serbia for his writings on NATO’s war of aggression against Yugoslavia. He can be reached at crgeditor@yahoo.com

 

The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). The Centre for Research on Globalization will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article.

 

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

INTERVIU cu WOLFGANG WODARG, Preşedintele Comisiei de sănătate a Consiliului Europei, in care acesta ataca AFACEREA GRIPEI PORCINE

Agentia Europeana a Medicamentului: Cei care s-au vaccinat impotriva gripei porcine (AH1N1) au un risc foarte mare sa sufere de narcolepsie. Adica adorm brusc, pe neasteptate, ceea ce poate fi fatal …

PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1

VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie mecanismele ciudate ale pandemiei de gripa porcina

VIDEO: Jurnaliştii danezi au ajuns la concluzia ca GRIPA PORCINA este una din cele mai grandioase afaceri de CORUPTIE din timpurile noastre

Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății?

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Vaccinul din 2009 pentru H1N1 a cauzat afecţiuni cerebrale copiilor. Nu lăsaţi să se întâmple … […]

    Apreciază

  2. […] Vaccinul din 2009 pentru H1N1 a cauzat afecţiuni cerebrale copiilor […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: