SACCSIV – blog ortodox

Dosarul digital de vaccinare al OMS cu finanțare Gates, Rockefeller, Estonia și Kuweit

Posted in Bill Gates, Coronavirus, OMS, ROCKEFELLER, STIRI, vaccin, vaccinare in masa by Vali on septembrie 9, 2021

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25026911-dosarul-digital-vaccinare-oms-finantare-gates-rockefeller.htm

OMS Foto: Profimedia Images

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a publicat liniile directoare pentru implementarea unui dosar digital de vaccinare. Acesta conține specificații tehnice, precum și instrucțiuni detaliate. Potrivit OMS, ghidul a fost elaborat pentru a ajuta statele membre ale OMS să introducă standarde pentru înregistrarea statutului de vaccinare. Fundațiile Gates și Rockefeller, ca și alți sponsori, au oferit finanțarea. Criticii se tem de fuziunea cu proiectul ID2020.
Crearea ghidului a fost finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates, Guvernul Estoniei, Fundația Botnar, Statul Kuweit și Fundația Rockefeller. Fundația Botnar are sediul în Elveția și susține promovarea filantropică a inteligenței artificiale în domeniul sănătății și îmbunătățirea calității vieții copiilor.
În ceea ce privește sponsorii, s-a menționat că opiniile lor nu au influențat conținutul ghidului.
În ghid se afirmă că acest concept de documentare digitală a certificatelor COVID-19 este propus ca un mecanism de certificare electronică a datelor de sănătate legate de COVID-19, ale unei persoane. „Un certificat digital de vaccinare care documentează starea actuală de vaccinare a unei persoane, pentru a se proteja împotriva COVID-19, poate fi apoi utilizat pentru continuitatea îngrijirii sau ca dovadă a vaccinării în alte scopuri, decât asistența medicală.”
Prin urmare, abordarea ar putea fi, de exemplu, extinsă la înregistrarea stării de vaccinare pentru a proteja împotriva altor boli decât COVID-19.

Destinatari și scenarii

Destinatarii documentului sunt, în primul rând, autoritățile naționale responsabile cu crearea sau monitorizarea dezvoltării unei soluții pentru certificatele digitale de vaccinare pentru COVID-19. Ghidul se adresează însă și companiilor private, organizațiilor internaționale, non-guvernamentale și asociațiilor comerciale care doresc sau care ar trebui să sprijine statele membre, în dezvoltarea sau introducerea înregistrărilor digitale de vaccinare.
În document sunt descrise două scenarii pentru posibilele utilizări ale evidenței digitale de vaccinare: continuitatea îngrijirii și dovada vaccinării. În ceea ce privește dovada vaccinării, facilitățile de vaccinare ar avea opțiunea de a oferi doze suplimentare, la momentul potrivit. Printr-un program dedicat acestui scop, pacientul ar putea fi informat când este necesară următoarea doză.
În plus, starea de vaccinare a persoanelor poate fi stabilită prin certificatul de vaccinare, iar protecția acestora împotriva vaccinării poate fi monitorizată. Aceasta permite determinarea stării de vaccinare după un test COVID-19 pozitiv, pentru a trage concluzii cu privire la eficacitatea vaccinului respectiv. În același timp, dovada vaccinării poate fi solicitată pentru muncă, studii și călătorii internaționale.
În ceea ce privește călătoriile, o notă de subsol menționeaza că țările nu ar trebui să solicite dovada vaccinării COVID-19, ca o condiție pentru călătorie.

Identitate la nivel mondial

Economistul și jurnalistul de business, Norbert Häring, a relatat pentru prima dată pe blogul său, despre acest subiect. Gates- und Rockefeller-Stiftungen finanzieren WHO-Richtlinien für den digitalen Impfpass – Geld und mehr (norberthaering.de) Pe lângă rolul finanțatorilor menționați, Häring consideră că rolul Băncii Mondiale este deosebit de interesant. Unui număr de doisprezece angajați și consilieri ai Băncii Mondiale li s-a mulțumit în mod expres, pentru revizuirea și comentarea acestui document.
Häring constată că Banca Mondială este atât de importantă pentru acest proiect, deoarece această instituție poate forța țările mai sărace să pună în aplicare anumite cerințe, prin condiții de alocare a fondurilor. În plus, este vorba și de posibilitățile de înființare a unei dovezi digitale de identitate la nivel mondial, cum ar fi ID2020.
Prin acest proiect și alte inițiative s-ar urmari un control al populației, alocându-se fiecărui cetățean un număr unic de identificare digital, valabil la nivel global.

de Dani Rockhoff

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video: Alianța ID2020 și vaccinurile digitale

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mircea.v said, on septembrie 9, 2021 at 2:31 pm

    off,

    pt cititorii mai noi, ceva de actualitate

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/20/comentariul-zilei-20-08-2013-cum-putem-economisi-simplu-trebuie-doar-vointa-si-sa-nu-ne-fie-lene-si-atunci-avem-bani-si-de-milostenie/

    Cele mai multe, la comentarii. A se face abstractie de disputa dintre mine si @tataia

    Cea mai economica solutie pt spalat, oala cu apa calda in cabina de dus (trebuie sa aiba un sezut pe care se puna oala), sau se pune o scandura pe cada si acolo se pune oala. Se toarna cu o cana. 6-7 litri de apa sant suficienti. Apa incalzita la soare, pe soba, la mg, pe aragaz. In jurul cazii se poate pune o perdea pt baie, pana sus, astfel incat sa ramana caldura in zona cazii.

    Casa mica si izolata este cea mai buna solutie pt a consuma putin cu incalzirea. Si ideal, un spatiu solar pasiv pe S, atasat de casa. Adica mini sera. La campie, perete solar, adica fara acoperis de sticla, la munte e mai bine si cu acoperis sticla. Geam termopan, structura lemn facuta in regie proprie. Asta va fi ultima sursa de incalzire la care vom apela.

    Intrebari, raspund.

    Apreciat de 4 persoane

    • noname 7 said, on septembrie 9, 2021 at 4:40 pm

      Daca va refereati la constructia casei in regim propriu. Cam ce parere aveti, nu le am cu surpafetele, de cati m patrati ar fi nevoie pentru o casa pe un nivel, cu o bucatarie+living de marimi medii (in aceeasi incapere, o baie si doua camere? Si daca stiti, sau aveti experienta, cam cat ar costa constructia unei astfel de case din cele mai ieftine materiale posibilie, structuri de lemn, etc.
      Nu stiu ce sa fac, sa adun bani pentru constructia unei case, sau pentru a cumpara una. As vrea intr-o zona rurala, cat mai departe de drumuri aglomerate.

      Apreciat de 2 persoane

      • mircea.v said, on septembrie 9, 2021 at 8:55 pm

        Eu am vorbit de structura de lemn a spatiilor solare pasive.

        Ref la casa, preturile la materiale s-au dublat. unii zic ca vor mai creste. Deci situatia este foarte volatila. Acum, cel mai simplu, case metalice gen container. se fac la Galati, Bacau.
        Casa cea mai ieftina si buna pt aceste vremuri are structura: prispa pe S care se inchide cu termopan si asa rezulta solarul de care vorbeam, hol central cu rol de bucatarie si in spate baie sau camara, si 2 camere stanga, dreapta. Stiu o persoana care si-a facut o astfel de casa, pe structura lemn, si a costat-o vreo 6000 euro la rosu. Anul acesta. Dar preturile la materiale intre timp au crescut. SUprafata undeva parca la 50mp.
        Asa aveau casele bunicii si strabunicii nostri. A cam trecut vremea casei cu living – open space…
        Se mai pot gasi astfel de case de cumparat. Fiecare caz este un caz particular, si, cu rugaciune si perseverenta alergarea nu va fi in zadar.

        Apreciat de 4 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.