SACCSIV – blog ortodox

Edificiul Guvernului Mondial al Noii Ordini Mondiale se ridica sub ochii nostri, iar papusarii vorbesc pe fata. Si totusi majoritatea refuza sa creada sau mai grav, zic ca raul este bine si ca cei ce se opun sunt nebuni…

Posted in antihrist, GUVERN MONDIAL, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on decembrie 27, 2019

Walther Rathenau, 1921:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

Si n-a fost singurul care ne-a vorbit despre papusari si despre ce construiesc de zor acestia. Sa ne amintim, de exemplu, si de Rothschild, Albert Pike, Warburg, Rockefeller, Henry Kissinger, George Soros, etc:

CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor…

Iata si un citat, mai putin cunoscut, din masonul de grad 33 Manly P. Hall, Secret Destiny of America:

“Gândirea de azi către un stat mondial democratic nu este nici un trend, nici o circumstanţă aleatorie; munca de aranjare a terenului cognitiv necesară pentru stabilirea unei democraţii iluminate printre naţii a fost dusă timp de mai multe sute de ani de către societăţi secrete.”

Toate acestea au fost deci recunoscute de catre oameni grei, unii dintre ei atat de grei incat chiar ei declansau evenimentele majore din istoria moderna a omenirii. Ba mai mult, unii fondasera ordinul illuminati

Iar toate acestea le-au spus pe fata, in carti, ziare si la tv. E drept ca mass-media (care tot in mana lor este) nu le-a repetat prea des mesajele, insa nici nu le-a cenzurat. Ele se gasesc usor in era internetului, ba mai mult, exista o media alternativa ce le pune pe toate cap la cap, inclusiv multe alte informatii esentiale, pentru a fi intregul si mai lesne de inteles. Ba mult mai mult de atat, rabinii au ajuns sa strige chiar de pe case:

Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea religioasa a oamenilor si unirea natiunilor la Ierusalim

DONALD TRUMP il intreaba pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL

PREGATIRI pentru venirea ANTIHRISTULUI: Sanhedrinul vrea o Curte Internationala de Judecata la Ierusalim

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata lui MESIA de catre toate neamurile Pamantului / Reamintim: MESIA asteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Si totusi, majoritatea celor ce dau de toate aceste informatii, refuza sa creada…

Iata si ce spunea in acest sens fostul ofiter KGB Yuri Bezmenov, inca din 1985:

“Aşa cum am menţionat mai devreme, accesul la informaţia adevărată nu mai contează în zilele noastre. Un om care a fost demoralizat nu este capabil să evalueze informaţia adevărată. Faptele reale nu ii spun nimic, chiar dacă l-aş umple de informaţie, de dovezi adevărate, de documente şi fotografii. Chiar dacă l-aş lua cu forţa şi l-aş duce în Uniunea Sovietică şi i-aş arăta lagărele de concentrare, el ar refuza să creadă, până când va primi un şut în fundul lui cel gras. Când bocancii militari vor zdrobi, atunci se va trezi. Dar nu înainte. Aceasta este tragedia demoralizării.”

Sau mai grav, din ce in ce mai multi zic ca raul este bine si ca cei ce se opun sunt nebuni.

Dar a fost scris ca asa se va petrece…

Avva Antonie, Patericul Egiptean: “va veni o vreme când vor înnebuni oameni, şi dacă vor vedea pe unul nesmintit, se vor ridica împotriva lui, zicând: aiurezi – pentru că nu va fi ca ei.”

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vlad tepes said, on decembrie 27, 2019 at 8:18 pm

    Tot raul in Lume se face dupa principiul de baza al Ocultei Mondiale: ” creeaza fara sa fii vazut, un incendiu , iar apoi fii pompierul de serviciu care-l stinge”. Si cum populatia Lumii are un comportament tipic de turma tampita si speriata de oi, celor din Oculta le va fi extrem de simplu sa-si puna in aplicare planul diabolic de inrobire si reducere a populatiei.

    Apreciază

  2. luigilucretiu said, on decembrie 27, 2019 at 8:52 pm

    VIDEO: PSIHIATRIA – O industrie a morții

    Apreciază

  3. What's Your Social Credit Score? said, on decembrie 28, 2019 at 12:42 am

    Apreciază

  4. anghel said, on decembrie 28, 2019 at 1:27 am

    „Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc „ca în sânul lui Avraam”! Oamenii ăştia dețin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico- ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică personajele politice cele mai „potrivite” pentru a „câştiga alegerile”, în mod „democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică. Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt „aleşi” cu „binecuvântarea” acestui „GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică directivele trasate de acesta”, mărturisea Anghel Rugină.

    Apreciază

  5. […] Edificiul Guvernului Mondial al Noii Ordini Mondiale se ridica sub ochii nostri, iar papusarii vorbe… […]

    Apreciază

  6. […] Edificiul Guvernului Mondial al Noii Ordini Mondiale se ridica sub ochii nostri, iar papusarii vorbe… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.