SACCSIV – blog ortodox

VACCINUL se uneste cu CIPUL IMPLANTAT. Big Pharma este partener oficial cu Big Brother

Posted in Big Brother, BIG PHARMA, CIPURI, vaccin, vaccinare, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on octombrie 25, 2019

NATURAL NEWS: Vaccines now being used to harvest biometric identities of everyone; Big Brother merges with Big Pharma

Vaccinurile vor fi folosite pentru a colecta identităţi biometrice ale tuturor oamenilor; Big Brother se uneşte cu Big Pharma

miercuri, 23 octombrie 2019 de: Ethan Huff
(Natural News) Toate se întâmplă, exact aşa cum am prevăzut. Big Pharma este partener oficial cu industria tech pentru a  corela “imunizarea” cu datele biometrice digitale, ceea ce înseamnă că oamenii vor fi în curând microchip-aţi, urmăriţi şi controlaţi la sânge printr-o reţea de identificare globală.

Alianţa ID2020, cum este numită, este un program de  identitate digitală ce-şi propune să “folosească imunizarea” ca mijloc de a insera microchipuri in corpurile oamenilor. În colaborare cu Global Alliance for Vaccines and Immunizations, cunoscută şi ca GAVI, guvernul din Bangladesh şi diferiţi alţi parteneri din guverne, academie şi organizaţii umanitare, Alianţa ID2020 speră să introducă acest semn al fiarei ca mod de a ţine evidenţa asupra fiecărei fiinţe umane care trăieşte pe Pământ.

Similar cu marcarea vacilor prin eticheta de ureche, această alianţă globalistă vrea ca toţi oamenii să fie “vaccinaţi” cu chip-uri ce pot fi urmărite digital, care vor crea un sistem de monitorizare infailibil şi prin care New World Order (noua ordine mondială) să regleze populaţia lumii cu uşurinţă.

“Noi implementăm o abordare de perspectivă a identităţii digitale care oferă indivizilor control asupra propriilor informaţii, în timp ce continuăm să construim peste sistemele şi programele existente,” a spus Anir Chowdhury, un consultant de politici la a2i, agenţia guvernamentală din Bangladesh numită “Access to Information Program.”

“Guvernul din Bangladesh recunoaşte că design-ul sistemului de identitate digitală are implicaţii ample pentru accesul indivizilor la mijloace de trai şi servicii, şi suntem dornici să fim pionierii acestei abordări,” a adăugat el.

Microchip-urile  celor de la ID2020 sunt “vaccinate” şi în corpurile oamenilor fără adăpost din Austin, Texas

În timp ce poligoanele de testare ale programului ID2020 sunt în principal în lumea a treia, grupul spune că acum se lucrează şi cu guvernul din SUA pentru a incepe microchip-area oamenilor prin vaccinare.

În Austin, Texas, de exemplu, populaţia fără adăpost este exploatată pe post de porcuşori de Guineea colectivi pentru programul de vaccinare cu microchip-uri ID2020, despre care grupul afirmă că-i va “împuternici” pe oamenii străzii prin presupusul acces la a-şi “controla” datele personale de identificare.

“Primăria oraşului Austin, ID2020, şi alţi câţiva parteneri lucrează împreună cu oamenii fără adăpost şi furnizorii de servicii care se angajează să dezvolte o platformă de identitate digitală numită MyPass care va împuternici oamenii fără adăpost cu propriile date de identificare,” scrie Chris Burt pentru BiometricUpdate.com.

ID2020 mai injectează şi refugiaţi cu acest vaccin cu microchip prin două programe pilot inaugurale numite iRespond şi Everest. Potrivit rapoartelor, iRespond are “o componentă îmbunătăţită de ingrijire” pentru mai mult de 3 000 de refugiaţi care primesc tratament medicamentos pentru boli cronice. Everest, pe de altă parte, ne-a  “asistat cu oferirea de acces la subvenţii importante şi o gamă de servicii adiţionale, cu identităţi digitale securizate fără a trebui să ne bazăm pe un  smartphone,” a scris Burt.

Toate acestea pregătesc publicul pentru un eventual program obligatoriu de vaccinare cu microchip, care va fi cerut fiecărui individ pentru a putea cumpăra sau vinde bunuri. Chowdhury a recunoscut deschis acestea în declaraţia conform căreia sistemele de identitate digitală vor fi necesare pentru “accesul indivizilor la servicii şi mijloace de trai.”

Cu alte cuvinte, Biblia are dreptate: Un sistem global de identitate este în lucru şi le va fi până la urmă necesar oamenilor pentru a putea funcţiona în societate şi a supravieţui. Fără aceste microchip-uri în corp, oamenii nu vor putea munci, fără a mai vorbi despre a mânca, şi asta se întâmplă chiar în faţa propriilor noştri ochi.

Ţineţi minte că ID2020 face parte din aşa zisul “REAL ID,” care va fi cerut în curând celor care doresc să călătorească. REAL ID va fi de asemeni folosit ca metoda “uşii din spate” pentru implementarea politicii de vaccinare obligatorie la adulţi.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. luigilucretiu said, on octombrie 25, 2019 at 11:50 pm

    Supermarket plata cu amprenta

    Apreciază

  2. Doru Domuta said, on octombrie 27, 2019 at 6:27 am

    Populatiile occidentale vor inghitii oare asta ?

    Apreciază

  3. […] VACCINUL se uneste cu CIPUL IMPLANTAT. Big Pharma este partener oficial cu Big Brother ati putut citi despre programul ID2020. Ascultati ce spune acest sarman incepand cu minutul […]

    Apreciază

  4. […] VACCINUL se uneste cu CIPUL IMPLANTAT. Big Pharma este partener oficial cu Big Brother […]

    Apreciază

  5. Margareta said, on martie 31, 2020 at 6:16 am

    Sufletul nu îl pot”cipa”…Pentru că e Divin. ..

    Apreciază

    • Răducanu said, on martie 31, 2020 at 12:41 pm

      In Biblie spune ca cine primeste cipul isi pierde sufletul

      Apreciază

    • Olga Oly said, on aprilie 5, 2020 at 2:45 pm

      Nicaieri in Biblie nu spune ca cipul este conditionat sau nu de lepadarea de Hristos ci spune ca tot cel ce va lua semnul fiarei, va fi pierdut.

      Apreciază

      • R said, on aprilie 5, 2020 at 4:26 pm

        Adică tu crezi sincer că cel care va lua semnul fiarei, va putea fi în același timp și cu Hristos? Și dacă da, cum? Explică-ne!

        Apreciază

      • Magda said, on aprilie 5, 2020 at 5:05 pm

        Nu spune, dar poți deduce că, cel care va lua semnul numelui sau numărului Fiarei, adică 666 conținut în aproape ORICE…pe lucruri, haine, încălțăminte, medicamente, cărți, cipuri, etc…reprezintă lepădare de Hristos.
        Pr.Novikov zicea că, pentru orice fel de act – CNP, C.I., Buletine biometrice, carduri de tot felul – reprezintă o scădere a Harului primit la Botez și în cele din urmă, lipsirea totală a lui…pentru că, n-are nicio legătură Dumnezeu cu Mamona.
        Spre exemplu, spunea că cei care au acte biometrice, reprezintă deja căderea pe treapta a 4-a a Iadului, în jos…reducerea numelui omului la număr, reprezintă înregimentarea în B.E.A.S.T. – computerul Fiară de la Bruxelles.

        Apreciază

    • Magda said, on aprilie 5, 2020 at 4:57 pm

      E de natură divină, DAR stă în trup!
      Omul nu e înger!
      E alcătuit din trup care este Templu al Duhului Sfânt, pecetluit în Numele Sf.Treimi prin ungere și închinare la Botez și MERGE la Judecată cu trup cu tot…înviat și transfigurat pentru veșnicie…deci…tot ceea ce se primește în trup, afectează și sufletul…mâncare, băutură și alte drăcovenii implantate în el, inclusiv CIPUL care va face legătura psihosomatică dintre trup și suflet, influențându-se reciproc, înveșnicindu-se spre osândă sau spre bucurie.

      Apreciază

  6. Vatafu said, on aprilie 18, 2020 at 6:53 am

    Avem carduri de sănătate… Daca chiar vreți sa știți totul despre om.

    Apreciază

  7. MI said, on aprilie 22, 2020 at 12:10 pm

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  8. gelu said, on aprilie 28, 2020 at 12:33 am

    Fratilor, lumea incearca sa gaseasca sursa molimei – ca ar fi scapat din laborator, ca e din natura. E firesc, e omenesc sa cautam cauza evenimentelor.

    Dar lucrurile sunt mai profunde de atat. Ce vreau sa spun: sa luam propozitia “Soarele apune.” Subiectul e soarele, deci concludem ca el face actiunea de a apune. Un profesor de limba romana ne da 10. Cel de fizica asteapta mai mult pentru ca in realitate soarele nu face nimic deosebit pentru pamant decat face pentru celelalte planete ale sistemului solar. In realitate miscarea de rotatie a pamantului in jurul axei sale creaza efectul de rasarit si apus.

    Daca vrem intr-adevar sa intelegem cauza celor ce ni se intampla acum, trebuie sa mergem dincolo de aparente.

    Hristos a spus ca fiecare fir de par ne este numarat, adica tot ce ni se intampla e cu stirea si permisiunea Lui. Deci si molima asta. Ei, aici trebuie sa vedem cauza. Si cauza este insasi NECREDINTA noastra.

    Si n’a putut sa faca acolo nici o minune,decât ca Si-a pus mâinile pe câtiva bolnavi si i-a vindecat.
    Si Se mira de necredinta lor.(Mc 6, 5-6)

    Dar Fiul Omului, cândva veni, va gasi El oare credinta pe pamânt?” (Lc 18, 8)

    Ne-am inderpartat de El (cu exceptia sfintilor Lui care se roaga neincetat ca sa ne mai indure Dumnezeu) si acum, pentru ca ne aflam la capatul rabdarii Sale, ne mai trimite o incercare, ca sa ne trezim cat mai e timp.
    Parintele Iustin a spus « Sa facem din tara asta un Canaan de rugaciune ». Atunci parea optional, acum nu mai e. Ninivitenii au avut 40 de zile sa se pocaiasca, noi avem de 4 ori pe-atat. De ce de 4 ori ? Nu stiu, poate pentru ca Ninive era o cetate, un punct pe harta, pe cand acum lumea intreaga, toate cele 4 puncte cardinale sunt implicate. Nu stiu ce va fi peste 6 luni dar am senzatia ca fie Dumnezeu se va induiosa si ne va mai pasui (ca pe Niniviteni, daca facem ca ei) sau ne va trimite urmatoarea plaga.

    Propunerea mea ar fi sa ne rugam zilnic in familie cat mai mult si poate se va indupleca Dumnezeu sa ne mai dea timp. Si, cei care au o pricina cu vecinul, un ogor pentru care sunt in proces, lasati totul pentru ca nu va veti mai bucura de el. Aveti pe inima ceva impotriva cuiva, iertati si cereti iertare. E vremea culesului. E vremea treierului.

    Si vei grai catre poporul tarii: Asa graieste Domnul catre cei ce locuiesc în Ierusalim pe pamântul lui Israel: Pâinea cu zgârcenie si-o vor mânca si apa cu prapad si-o vor bea, ca sa se pustiasca pamântul cu tot ce e pe el; ca’ntru necredinta se afla toti cei care-l locuiesc. (Iez, 12, 19)

    Iar barbatilor care au încalcat legamântul Meu, celor ce nu au întarit legamântul Meu pe care l-au facut în fata Mea le voi da vitelul pe care l-au facut înaintea fetei Mele, ca sa-i slujeasca; da, mai-marilor lui Iuda si celor ce tin puterea si preotilor si poporului; pe ei îi voi preda vrajmasilor lor, iar stârvurile lor vor fi mâncare pasarilor cerului si fiarelor pamântului. (Ier 35- 18-20)

    Asadar ne asteapta: religie mondiala obligatorie (daca nu credeti vedeti coperta revistei Economist – The world in 2018) s-apoi judecata.

    Pana acolo, mai sunt cativa pasi. Unul dintre ei e pecetea necuratului. Parintele Elpidie spunea in detaliu acum 7 ani cum avea sa fie. Cititi ce spun “expertii” astazi ca “trebuie” sa aiba loc si veti vedea ca e halucinant cat de precis a prezis si cat de repede se desfasoara totul.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

    Vedeti cat de bine se potrivesc cele spuse de parintele Elpidie cu cele scrise mai jos (cuvant cheie „nano”).

    https://www.zerohedge.com/health/sooner-or-later-americans-will-have-choose-between-freedom-micro-chipped-vaccine

    Asadar propunerea mea pentru rugaciune: dimineata cei 4 psalmi de izbavire de lucrarea satanei- 37, 50, 67,142). Apoi, peste zi, dupa cum aveti timp, acatiste: Sf Acoperamant, Sf Arhangheli, Sf Pantelimon, Ingerul pazitor, Canonul catre Mantuitor.

    Oricate solutii omenesti am cauta, ele sunt iluzorii. Singur Dumnezeu si oastea cereasca ne poate ajuta! Doamne-ajuta!

    Apreciază

  9. detoatepentrutoti2016 said, on mai 8, 2020 at 10:56 pm

    A republicat asta pe detoatepentrutoti2016.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.