SACCSIV – blog ortodox

CORONAVIRUS: Vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost vaccinat)?

Posted in Bill Gates, CIPURI, vaccin, virus by saccsiv on martie 20, 2020

Am primit pe e-mail urmatorul material de la un frate:

 

Bill Gates zice ca pe perioada crizei, cat timp afacerile merg la minim (ca unele trebuie sa functioneze fara social distancing, gen electricitate, apa, internet, etc.):

„Eventual, vom avea certificate digitale pentru a dovedi cine e sanatos, testat recent sau daca a fost vaccinat atunci cand va fi disponibil vaccinul”

Certificatul digital e un certificat ce poate contine informatii si trebuie stocat in ceva mediu electronic. Cip pe buletin, pasaport, sub piele, etc.

Originalul este:

https://www.reddit.com/r/Coronavirus/comments/fksnbf/im_bill_gates_cochair_of_the_bill_melinda_gates/

E un interviu online cu Bill Gates, care poate fi gasit si pe site-ul sau oficial (blog sau ce e):

https://www.gatesnotes.com/Health/A-coronavirus-AMA?WT.mc_id=20200319223000_Coronavirus-AMA_BG-LI&WT.tsrc=BGLI&linkId=84658834

cat si pe site-ul techcrunch.com:

https://techcrunch.com/2020/03/18/bill-gates-addresses-coronavirus-fears-and-hopes-in-ama/

Ca urmare, interviul e autentic (ca mai sunt si multe fake news-uri cu bill gates zice aia, dar de fapt zice altceva) si vine din surse oficiale.

No, aici deja s-a iscat o discutie pe reddit la thread-ul legat de „certificatul digital” si legatura sa cu semnul fiarei:

https://www.reddit.com/r/Coronavirus/comments/fksnbf/im_bill_gates_cochair_of_the_bill_melinda_gates/fkupg49/

Fac precizarea ca problematica asta cu 666, semnul fiarei, etc. e destul de actuala si prin SUA, evanghelici, penticostali, etc. fiind, in general, destul de interesati. SUA e notorie pentru doomsday cults si obsesia lor cu supravietuirea.

Peste ce am dat eu, in schimb:

https://futurism.com/neoscope/invisible-vaccine-ink-tattoos-kids

Sursa: http://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

Jurnal stiintific oficial: https://stm.sciencemag.org/content/11/523/eaay7162

Bill Gates de ani de zile finanteaza proiecte legate de id2020, biometrie+vaccin, iar aici a finantat descoperirea unui tatuaj invizibil quantum (deci foarte mic, submicroscopic banuiesc) pus sub piele deodata cu vaccinul (prin intermediul acului sau al unui patch) ce sa stocheze informatii despre istoricul vaccinarii unui individ. Chestie ce pute foarte rau a semnul fiarei (lipseste doar antihristul si dovada ca acel tatuaj ar avea numarul / numele din peisaj), iar acelasi om care a finantat asta vorbeste de „certificat digital”, pai fix asta probabil va fi certificatul digital.

O completare. Quantum dot (tipul tatuajului ce se poate aplica deodata cu vaccinul ce sa contina istoricul vaccinarilor tale) este un mini-semiconductor (un fel de mini-cip ca sa zicem asa) cu proprietati optice si electronice (adica minicip) de cativa nanometri, deci trebuie un microscop foarte avansat ca sa il poti vedea optic. Interesant e faptul ca e implantat sub piele, implantat deodata cu vaccinul (deci stii locul unde a fost pus) si poate fi si detectat cu o aplicatie de pe telefon. Cel mai practic sa se puna ar fi pe frunte sau pe una din maini ca nu o sa-l puna pe fund sau pe spate ca e impractic sa scanezi un om cu telefonul in zonele alea ale corpului. Totusi, el fiind sub piele, pielea schimbandu-si celulele incerc sa aflu cat e de rezistent, daca poate fi sau nu extras.

Cert e ca:

  1. Din cate am studiat, 5G-ul nu prea poate comunica cu elemente (nanoparticule, nanocipuri, etc) in corp direct. Pielea omului constituie un blocaj la tipul ala de frecvente, din punct de vedere stiintific. 3G-ul ar putea patrunde. Trebuie un intermediar
  2. Chiar daca la oameni, printr-o metoda sau alta (vaccin sau mai stiu eu) sunt introduse nanoparticule (nanocipuri) ele chiar daca ar putea comunica cu un sistem informatic wireless, este nevoie, din punct de vedere logistic si statistic, ca sa se faca departajarea intre persoane. Ca daca ai intr-un bloc 100 de oameni cu nanoparticule in ei, sistemul informatic (via 5g/wireless) nu poate face distinctia individuala intre ei a.i. sa poata fi realizat vreun fel de control individual al omului. Deci trebuie un identificator.
  3. Un nanocop de tipul quantum dot (aplicat la pachet cu vaccinul ce poate contine sau nu nanoparticule / smart dust) indeplineste 3 roluri foarte importante:
  4. Rolul de intermediar, astfel incat eventualele nanoparticule in corp ajunse, fie prin vaccinuri, fie prin alimente sau orice altceva sa poata comunica cu un sistem informatic wireless via 5G sau orice alt tip de conexiune wireless. Nanoparticulele trimit informatii pe o frecventa mai joasa care nanochip (quantum dot) iar nanocipul trimite datele pe o frecventa mai intalta (wifi, 5g, etc.)mai departe catre un sistem informatic centralizat
  5. Rolul de identificator individual, deoarece acest cip contine seturi de date care pot fi date personale, istoric de vaccinare, etc.astfel sa se poata departaja / identifica individual fiecare persoana, adica sistemul informatic centralizat sa stie de la cine vin datele, informatiile, etc. din eventualele nanoparticule din corp
  6. Indeplinesteprofetia parintelui Elipidie din Rhodos: mai intai incercare de introducere a nanoparticulelor anulabile prin Sfanta Impartasanie (nivelul 1 al pecetii) si apoi nivelul 2 facut dupa o tehnologie „atat de inalta” (nanotehnologie).

 

Comentariu saccsiv:

În superproductia Contagion, vaccinarea nu este numai încurajată, ci este obligatorie.

Cei care sunt vaccinați primesc o brățară cu un cod de bare.

Cei care poartă brățara au voie să meargă în locuri publice, cum ar fi centrele comerciale. Cei care nu sunt vaccinați, nu pot merge nicăieri și în cele din urmă mor.

Narațiunea filmului a fost modelată cu contribuții ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) si a Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC):

O noua analiza a “CONTAGION”, superproductia din 2011 realizata cu contributia OMS si CDC. Pana acum, absolut totul legat de CORONAVIRUS se desfasoara conform scenariului din film. Ce urmeaza: legea martiala, lagare, vaccinare obligatorie, cipuire, arestarea celor ce se opun

Cititi va rog si:

VACCINUL se uneste cu CIPUL IMPLANTAT. Big Pharma este partener oficial cu Big Brother

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Magda said, on martie 20, 2020 at 10:18 pm

      Deci, E OFICIAL!
      19 Martie (Zeul Marte…) zi de fericire întru instaurarea NOM!
      Îmi plac comentariile…și ăia-s șocați!
      Iar la noi, SE FACE UZ DE FORȚĂ MAJORĂ PRIN LEGI ȘI FAC MAI MULT DECÂT AR TREBUI, PRECUM A FĂCUT CHIORUL BĂSESCU CU TĂIERILE DE SALARII + PLUS TOATE PORCĂRIILE PROMOVATE DE EL, ȘI DE PORTOCALIII LUI…NU CĂ CEILALȚI AR FI FOST MAI BREJI!
      D-aia au fețele-alea relaxate!
      Pentru că ei fac ce ”trebuie”!

      Apreciază

      • tataia said, on martie 21, 2020 at 6:46 am

        @Magda. Aia rosii, au fost mult, mult mai rai. In frunte cu tatucul Ilici. Si apoi Basescu a taiat doar salariile bugetarilor. Nu avea cum sa se atiunga de salariile din mediul privat. Nu inteleg de ce romanii considera ca fiind un lucru normal sa lucrezi la stat. NU, nu estre normal. De stat sint armata, politia, justitia, Vrei sa fii acolo? Eu unul nu. Restul ar trebui sa fie privat! Totul! Inclusiv televiziuni, radio, comunicatii, transporturi, sanatate, etc. Normal este sa lucrezi in mediul privat. Si mai bine ar fi sa fii freelancer sau chiar patron dar asta este alta poveste. NU ne mai ies din cap ideile socialiste/comuniste…NU ca ar mai conta in momentul de fata, avind in vedere ce se intimpla la ora actuala.

        Apreciază

  1. VioletaB said, on martie 20, 2020 at 10:16 pm

    de pe Facebook Nu vaccinarii obligatorii: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2544042895837954&id=1867076313534619

    Bill Gates si Adrian Streinu-Cercel au avut sedinta acum 2 zile si s-au pus de acord la declaratiile astea in legatura cu noul coronavirus? Se invart in aceleasi cercuri? Foarte posibil. Bill Gates spunea pe 18 martie: ‼️“If a country does a good job with testing and ‘shut down’ then within 6-10 weeks they should see very few cases and be able to open back up.”[1] Traducere: ‼️Daca o tara face o treaba buna cu testarea si ‘inchiderea’ [tarilor] atunci in 6-10 saptamani ar trebui sa vada foarte putine cazuri… Streinu-Cercel spunea pe 19 martie: ‼️”Ar trebui ca toată lumea să stea acasă minimum 6 săptămâni, 8 săptămâni ar fi ok, 10 săptămâni ar fi ideal.”[2] *** Ca o paranteza, declaratia de acum a lui Bill Gates seamana cu cea din 2010 in care spunea: „First, we’ve got population. The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent.”[3] Traducere: ‼️Mai intai, avem populatia. Lumea are azi 6,8 miliarde de oameni. Se indreapta spre 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu NOILE VACCINURI💉, asistenta medicala, servicille de sanatate reproductiva, am putea scadea acest lucru cu, poate, 10 sau 15%.
    Surse:
    [1] https://www.cnbc.com/2020/03/18/bill-gates-places-that-close-for-coronavirus-could-open-in-6-10-weeks.html
    [2] https://www.g4media.ro/streinu-cercel-un-prim-varf-al-epidemiei-de-coronavirus-va-fi-dupa-paste-ar-trebui-ca-toata-lumea-sa-stea-acasa-minimum-6-saptamani-8-saptamani-ar-fi-ok-10-saptamani-ar-fi-ideal.html
    [3] https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript?language=en

    Apreciază

  2. Magda said, on martie 21, 2020 at 2:05 pm

    Tataie!
    Iar te afli în înșelare!
    Unul dintre licurici (cu funcție mare) a spus acum câțiva ani că românii, tinerii în special, nu vor avea de ales în privința muncii: ori la multi-naționalele lor, ori la Stat! De ce? Pentru ca să MOARĂ micii intrerprinzători și intreprinderile mijlocii!
    Al doilea motiv: pentru că au oameni promovați, controlați de ei!
    Nu-i mai lua apărarea lui Petrov, că m-apucă dracii când vă văd așa: nu mai aveți discernământ DELOC!
    TOATĂ CLASA POLITICĂ, cu f.mici excepții ar trebui să înfunde pușcăria…sau glonțul!

    Apreciază

  3. […] CORONAVIRUS: Vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost … […]

    Apreciază

  4. […] CORONAVIRUS: Vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost … […]

    Apreciază

  5. […] CORONAVIRUS: Vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost … […]

    Apreciază

  6. […] Iar de curand Bill Gates ne vorbea despre un vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost vaccinat). […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.