SACCSIV – blog ortodox

Satanisti la Teologie

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 11, 2017

Iata comentariul sorei Mirela postat la CANON: Sa citeasca cartea lui Eckhart Tolle – “Un nou pamant” …:

Chiar mai rău. O maică mi-a spus că la facultatea de teologie sunt studenţi satanişti. Unul a fost întrebat de ce a venit la teologie şi a declarat că aşa poate fi distrusă Biserica mai eficient.
Deci, răspuns pe faţă pentru un deziderat evident. De exemplu, oare pe Vincenţiu Grifoni, cel cu frate rabin, l-a crezut cineva vrednic de cea mai înaltă treaptă ierarhică şi de aceea a ajuns episcop? Oare ca să cunoască şi să apere ortodoxia au fost trimişi toţi ierarhii să se şcolească la eretici? Iar un astfel de episcop, mi-a zis aceeaşi maică, a recunoscut că la facultatea eretică era obligat să participe la slujbe, ceea ce a şi făcut.
De astfel de persoane spun unii fără minte că trebuie să ascultăm ca de Hristos, deşi nepăsarea/lepădarea lor de Hristos a devenit cât se poate de evidentă după Creta.

Comentariu saccsiv:

Unii poate au fost obligati sa participe la astfel de slube. Majoritatea insa nu:

CINE si IN CE SCOP i-a pregatiti inca de mici pe actualii IERARHI sa devina Ierarhi? Aproape toti au trecut foarte scurta vreme prin MONAHISM, strict cat sa figureze ca sunt monahi, caci altfel nu puteau fi Ierarhi, dar au foarte multe studii unde trebuie …

LISTA MEMBRII SFANTUL SINOD (BOR) scoliti in occident, cu functii in organismele ecumeniste din occident sau participanti la intrunirile ecumeniste

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. RomeoB said, on aprilie 11, 2017 at 9:58 am

    S-a tradus in latina si graca veche un volum din Harry Potter ( se pare ca nu de romani ). Pentru ca multe incantatii din aceasta carte suint in latina, si cititorii trebuie sa inteleaga…

    TrinitasTV emisiunea: Viitorul studiilor clasice, FATA CATRE FATA 01.04.2017 (e pe internet youtube) min 42

    Apreciază

  2. ManolescuBD said, on aprilie 11, 2017 at 10:17 am

    „Au un program pentru a infiltra bisericile. Oricine este un pastor creştin legitim, o să fie izgonit şi atacat. Atacat şi înlocuit cu un agent illuminati!” – https://www.facebook.com/ManolescuBD/posts/1805730823046565

    Este foarte logic, faptul că preoții anti-ecumeniști, vor fi hăituiți, dar la ei este adevărul … și dacă la ei este adevărul, atunci nu avem ce căuta în bisericile care acceptă ecumenismul, din convingere, lașitate sau dintr-o ascultare fără discernământ, pentru că de eretici, NU ai voie să asculți, deoarece sigur îți pierzi sufletul!

    Apreciază

  3. Mihai said, on aprilie 11, 2017 at 11:43 am

    Din păcate are dreptate acea maica, deasemenea, în ce il privește pe acel individ și scopul pt care a venit el sa se facă preot, din păcate gura păcătosului adevăr grăiește, numai că el este de compătimit, în inconștiența lui nu realizează ceea ce face

    Apreciază

  4. Mihail B. said, on aprilie 11, 2017 at 12:21 pm

    Ce frate rabin are episcopul Vincentiu Grifoni ???

    Apreciază

  5. evtodiev said, on aprilie 11, 2017 at 12:38 pm

    off topic:
    De ce nu simtim bucuria Învierii?
    Un frumos monolog pe tema „De ce nu simțim Paștele” al părintelui Andrei Lemeshonok, duhovnicul Mănăstirii de maici Sfânta Elisabeta din Minsk – Belarus.

    Apreciat de 2 persoane

  6. Spaceman said, on aprilie 11, 2017 at 2:06 pm

    Îmi cer scuze de off-topic, dar cred că este foarte important – Proiect – Legea vaccinării

    Dă clic pentru a accesa LEGEA-VACCINARII-10.04.2017-002.pdf

    Vaccinările din calendarul național de vaccinare sunt – OBLIGATORII – părinții sau reprezentantul legal al copiilor sunt – responsabili cu vaccinarea – consimțământul acestora pentru vaccinare este prezumat – refuzul vaccinării se face – în scris – în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei – se constată infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali – infracțiune care se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

    http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-197

    Înscrierea în colectivitate se face doar cu adeverință de vaccinare.

    Dacă ai suficienți bani și relații – se poate obține o adeverință – care să ateste contraindicația definitivă la un anumit vaccin sau la toate vaccinurile, emisă de Comisia Județeană de Vaccinare a județului de domiciliu al copilului, cu avizul GTCAV (Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare).

    RENV (Registrul Electronic Național de Vaccinare) – constituie unicul instrument de înregistrare a furnizorilor de servicii de vaccinare.

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/11/27/stiati-ca-exista-registrul-electronic-national-de-vaccinari-finantare-norvegia-populatia-nu-are-acces-la-date/comment-page-1/#comment-335540

    Din Atribuțiile Comisiilor Județene de Vaccinare și a Municipiului București:

    – Se autosesizează, răspunde la sesizări, analizează și atunci când este cazul, sesizează Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentiști din România, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, Colegiul Farmaciștilor din România precum și alte organisme abilitate atunci când se constată fapte săvârșite de către membrii cu drept de liberă practică precum participarea la acțiuni antivaccinare, transmiterea de informații incorecte sau nedovedite științific, acțiuni sau manifestări care pun în pericol sănătatea publică.

    GROAZNIC!!!

    Apreciat de 1 persoană

  7. bi3 said, on aprilie 11, 2017 at 3:39 pm

    http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/proiectul-legii-vaccinarii-parintii-ar-putea-fi-acuzati-de-rele-tratamente-daca-nu-isi-vaccineaza-copiii.html#dsq-app1

    Ce facem? Nu se organizează demonstrații? Vreau să ies și eu în stradă!

    Apreciază

  8. HD said, on aprilie 11, 2017 at 3:55 pm

    http://www.ms.ro/acte-normative-in-transparenta/ – FRATE A APARUT TEXTUL OFICIAL DE LA LEGEA VACCINARII. E RAU RAU. 10 zile pentru reactii oficiale

    Apreciază

  9. Calator Astral said, on aprilie 11, 2017 at 5:19 pm

    Off
    Avem LEGEA VACCINĂRII! Copiii nevaccinați NU vor mai fi PRIMIȚI LA ȘCOALĂ! >> http://bit.ly/2omAXcb

    Apreciază

  10. deveghepatriei said, on aprilie 11, 2017 at 6:08 pm

    Sunt administratorul „DeVeghePatriei” si-n aceasta dupa amiaza blogul a fost suspendat! Mafia din serviciile secrete a castigat lupta cu mine, Serviciul Roman de Informatii si-a aratat fata hidoasa! Va rog sa postati acest comentariu: sase ani de lupta s-au dus pe apa sambetei!

    Apreciat de 1 persoană

  11. Mihai said, on aprilie 11, 2017 at 6:21 pm

    În timp ce Părinți ce mărturisesc dreapta credință sunt prigoniti, iată în schimb ce fac alti, un exemplu este minciuno episcopul de katerini https://katanixis.blogspot.ro/2017/04/blog-post_69.html?=1

    Apreciază

    • Mihai said, on aprilie 11, 2017 at 6:24 pm

      La noi sub paravanul ,,pricesnelor” paranghelii peste paranghelii, un exemplu în acest sens, Beiuș și Baia mare

      Apreciază

  12. deveghepatriei said, on aprilie 11, 2017 at 8:27 pm

    Posteaza acest anunt! Sunt admin-ul „DeVeghePatriei” si site-ul a fost inchis in aceasta dupa amiaza! Ma puteti gasi pe pagina de Facebook – DeVeghePatriei!

    Apreciat de 1 persoană

  13. ingrid said, on aprilie 11, 2017 at 10:38 pm

    ”Iar un astfel de episcop, mi-a zis aceeaşi maică, a recunoscut că la facultatea eretică era obligat să participe la slujbe”

    NU te pot obliga, e o absurditate ce spuneti, am fost si eu in Germania 3 ani inscrisa la o facultate teologica protestanta. Că a incercat pastorul care se ocupa de bursieri sa dea de inteles ca ar fi de bun simt sa particip la slujbe la bisericile lor, este adevarat, dar i-am spus in fata de la inceput, din primul semestru, ca duhovnicul si ierarhul nu-mi dau binecuvantare sa continui bursa in urmatorul semestru daca nu trimit adeverinta de la preotul ortodox ca am participat in fiecare Duminica la ortodocsi la slujbe. N-a avut ce sa-mi mai zica. Desigur, in Berlin, s-a incercat semi-obligarea bursierilor la impartasirea protestanta, nu a acceptat nici un bursier ortodox, si aia desi s-au aratat jigniti, n-au avut ce sa faca.
    In mod categoric nu exista nici o modalitate prin care sa poata obliga cu adevarat, desi de incercat, incearca…

    Apreciază

  14. acelas said, on aprilie 11, 2017 at 11:05 pm

    haideti sa vedem daca anul asta se va mi pogora Sfanta Lumina in bratele ereticului patriarh al Ierusalimului prezent la Creta. Nu zic Bunului Dumnezeu sa nu mai pogoare Sfanta Lumina si sa nu ne bucuram de ea, ar fi ceva rau si urat, dar imi doresc si ma rog ca El sa ne dea un semn, ceva prin care sa se invedereze pt cat mai multi ratacirile din Creta. Si sa se dea pe fata calea ierarhilor ecumenisti prezenti la Creta. Nadajduiesc sa fim vrednici de asta, caci adevarul noi il
    stim. Dar am vrea sa se dea pe fata si sa fie rusinati ierarhii de Bunul Dumnezeu. Am vrea sa fim noi vrednici de asta..

    ma gandesc cata „vrednicie” mai are patriarhul ala eretic…? Daca in continuare s-ar pogora Sfanta Lumina asta nu ar insemna ca patriarhul ar fi in continuare „vrednic”, ci in primul rand Dumnezeu are in continuare mare si bogata mila de noi, dar cat mi-as dori sa fie un semn, ceva .. Faca-se voia Ta, Doamne!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.