SACCSIV – blog ortodox

Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA

Posted in George Soros, Ucraina by saccsiv on Mai 31, 2014

sorosmap

   Iata ce putem citi in articolul SOROS ADMITS RESPONSIBILITY FOR COUP AND MASS MURDER IN UKRAINE:

Soros admite responsabilitatea pentru lovitura de stat și genocidul din Ucraina

Colaborarea cu revoluția culorata a început la scurt timp după căderea regizată a Uniunii Sovietice. (nota 1)

George Soros a declarat pentru CNN-ul lui Fareed Zakaria în timpul week-end-ului că el este responsabil pentru înfiinţarea unei fundaţii în Ucraina, care a contribuit în cele din urmă la răsturnarea liderului ales al țării și a dus la instalarea unei conduceri de juntă aleasă de către Departamentul de Stat. (nota 2)

“Înainte de Ucraina, unul dintre lucrurile pe care mulți oameni îl cunosc despre tine a fost că in timpul revoluțiilor din 1989 ai finanțat o mulțime de activități disidente, grupuri ale societății civile din Europa de Est și Polonia, Republica Cehă. Faci lucruri similare în Ucraina? “a întrebat Zakaria pe Soros. (nota 3)
“Ei bine, am înființat o fundație în Ucraina, înainte ca Ucraina să devină independentă de Rusia. Și fundația a funcţionat de atunci și a jucat un rol important în evenimentele de acum “, a răspuns Soros.
Este bine-cunoscut, deși interzis pentru mass-media de a fi menţionat, că Soros a lucrat îndeaproape cu USAID, Fondul Național pentru Democrație (care execută acum munca atribuită anterior pentru CIA), Institutul Internațional Republican, Institutul Național Democratic pentru Relații Internaționale , Casa Liberă şi cu Institutul Albert Einstein pentru a iniţia o serie de revoluții culorate în Europa de Est și Asia Centrală în urma prăbușirii „inginereşti” a Uniunii Sovietice.
“Mulți dintre participanții la demonstraţiile de pe „EuroMaidan” erau membri ai ONG-urilor finanțate de Soros și / sau au fost instruiți de aceleași ONG-uri în mai multe ateliere și conferințe sponsorizate de Fundația Soros de Renaştere Internaţională (IRF), și de diferitele institute cu deschidere socială și fundații. IRF, fondat și finanțat de Fundația Soros, se mândrește că a dat “mai mult decât orice altă organizație donatoare”, pentru “transformarea democratică” din Ucraina, scrie William F. Jasper.
Aceasta transformare a condus la controlul serviciilor de securitate ale Ucrainei de către fasciştii ultra-naţionalişti. În aprilie a fost anunțat că Andriy Parubiy și alți lideri ai loviturii de stat au lucrat împreună cu FBI și CIA pentru a învinge și ucide separatiștii oponenţi ai guvernului instalat de Victoria Nuland și Departamentul de Stat. Parubiy este fondatorul unui partid național socialist din Ucraina și în prezent șeful Consiliului Național de Securitate și Apărare a țării.
Acum, că miliardarul “rege de ciocolată” Petro Poroșenko este președintele Ucrainei (nota 4), efortul de a anihila toate opoziția din estul Ucrainei va stârni reacţii. Poroșenko este o alegere aproape perfectă pentru globalistii şi nomenclatura UE. El este membru al Consiliului Băncii Naționale a Ucrainei și a colaborat cu FMI, Wall Street și Comisia Europeană.
Poroșenko și liderii loviturii de stat din februarie ucid acum civili în Donetsk ca un efort continuu de a disloca și eradica “militanții pro-ruși” și “teroriștii”, adică luptătorii din rezistența armată luptând împotriva forţelor de dreapta, posibil însoțite de mercenari americani şi cu ajutorul CIA. Civilii sunt, de asemenea, victime în ocupaţia “rebelă” din Slovyansk și învecinatul Kramatorsk ca represalii împotriva rezistenţei întensificate faţă de noua conducere din Kiev.
Răspunsul militar cu caracterul său excesiv fascist, inclusiv incendierea teroristă a unei clădiri sindicale din Odesa de către “protestatarii pro-regim” (adică paramilitarii Sectorului de dreapta) (nota 5), pot fi atribuite în mod direct activismului lui George Soros și amestecului Departamentului de Stat al SUA, a mai multor ONG-uri (în spatele cărora sunt, în fapt, guvernul și personalităţi de pe Wall Street), și USAID, NED, dar neatribuite “Casei libere”, etc

În urma uciderii și expulzării celor care s-au opus stăpânirii FMI asupra guvernului și poporului din Ucraina, Rusia poate aștepta provocări şi mai mari, mai ales acum că a decis să susțină rezistenţa. Elita financiară și colaboratorii ei din UE sunt hotărâti să diminueze și, în cele din urmă, să elimine orice provocare a Rusiei și a țărilor BRICS astfel ca aceste țări să reacţioneze pentru a contracara agenda financiară neoliberală.
“Acumularea forţelor aeriene şi terestre ale NATO de-a lungul granițelor Rusiei în Europa de Est și vizita de influenţă în Asia a preşedintelui american Barack Obama au un singur scop,” a scris Wayne Madsen la începutul acestei luni. “Forţele văzute şi nevăzute care dictează politica marionetelor lor politice de la Washington, Londra, Paris, Bruxelles, Berlin, și din alte capitale vasale au decis să sparge BRICS – blocul de putere financiară emergentă cuprinzând Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud.“

Comentariu saccsiv:

   Pentru a intelege mai bine textul, cititi va rog si:

(nota 1)

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

(nota 2)

Papusarii revolutiei din Ucraina

Audio: VICTORIA NULAND spune si altceva in celebra inregistrare cu “F–k the EU” …

(nota 3)

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

(nota 4)

REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KIEVULUI

(nota 5)

Video si foto – ORORI in UCRAINA

Dar treaba nu-i atat de simpla pe cat pare. Licuriciul e rau, asta e clar. ELITELE au papusarit revolutia maidaneza din Ucraina, asta e la fel de clar. Crimeea e pamant rusesc, idem. Rusii din Ucraina, din diverse motive, nu vor in tabara licuriciului si conducerea Rusiei nu-i ca cea a Romaniei, careia nu-i pasa de romanii din Ucraina:

TRASEUL TRADARII: In 1991 Parlamentul Romaniei declara ca TERITORIILE ROMANESTI DIN UCRAINA sunt de drept ale Romaniei. In 1997, la cererea NATO, teritoriile romanesti AU RAMAS ALE UCRAINEI. In 2014 Traian Basescu declara ca NU VA RECUNOASTE UN REFERENDUM al ROMANILOR din UCRAINA …

Insa intrebarea fundamental e: LUPTA RUSIA LUI VLADIMIR PUTIN IMPOTRIVA REALEI NOI ORDINI MONDIALE?

Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL dintre RUSIA si NOUA ORDINE MONDIALA?

Sau doar impotriva fNOM?

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

ECUMENISM TOTAL la MOSCOVA: “Park of Unity and Harmony” – cu biserica Ortodoxa, sinagoga, moschee, templu budist. Caci la o RUSIE CIPUITA trebuie si o RELIGIE a unitatii si armoniei

29 mai: semnarea Tratatului UNIUNII ECONOMICE EURASIATICE – Rusia, Kazahstan, Belarus

Si daca doar impotriva fNOM, de ce tot acest gigantic scenariu?

ANALIZA: Chestiunea UCRAINA. RUSIA e doar o MARIONETA? De ce seamana totul atat de mult cu inceputul celui de al doilea razboi mondial?

 

 

Reclame

83 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] “Înainte de Ucraina, unul dintre lucrurile pe care mulți oameni îl cunosc despre tine a fost că in timpul revoluțiilor din 1989 ai finanțat o mulțime de activități disidente, grupuri ale societății civile din Europa de Est și Polonia, Republica Cehă. Faci lucruri similare în Ucraina? “a întrebat Zakaria pe Soros. (nota 3)“Ei bine, am înființat o fundație în Ucraina, înainte ca Ucraina să devină independentă de Rusia. Și fundația a funcţionat de atunci și a jucat un rol important în evenimentele de acum “, a răspuns Soros. Este bine-cunoscut, deși interzis pentru mass-media de a fi menţionat, că Soros a lucrat îndeaproape cu USAID, Fondul Național pentru Democrație (care execută acum munca atribuită anterior pentru CIA), Institutul Internațional Republican, Institutul Național Democratic pentru Relații Internaționale , Casa Liberă şi cu Institutul Albert Einstein pentru a iniţia o serie de revoluții culorate în Europa de Est și Asia Centrală în urma prăbușirii „inginereşti” a Uniunii Sovietice. “Mulți dintre participanții la demonstraţiile de pe „EuroMaidan” erau membri ai ONG-urilor finanțate de Soros și / sau au fost instruiți de aceleași ONG-uri în mai multe ateliere și conferințe sponsorizate de Fundația Soros de Renaştere Internaţională (IRF), și de diferitele institute cu deschidere socială și fundații. IRF, fondat Citeste mai departe […]

  Apreciază

 2. valentin said, on Mai 31, 2014 at 12:30 pm

  Dumnezeu să-l ierte și să-l întoarcă spre mântuire

  Apreciază

  • saccsiv said, on Mai 31, 2014 at 12:45 pm

   valentin

   Pe cine?

   Apreciază

   • valentin said, on Mai 31, 2014 at 1:16 pm

    pe orice dușman – dar și pe acesta

    Apreciază

   • valentin said, on Mai 31, 2014 at 1:17 pm

    Dumnezeu să-l ierte și să-i dea mântuire și lui george soros – el a recunoscut că el e vinovat de ce e în ucraina. nu știu cu ce gânduri a zis el că el e responsabil, dar Dumnezeu să-i dea gândurile bune.

    Apreciază

   • mihai444 said, on Iunie 1, 2014 at 3:09 am

    Valentin@ esti prost!Soros a ”recunoscut” (defapt va spus-o direct in fata,oricum va stie cat sunteti de prosti)ca atunci cand era aproape copil isi turna evreii in Ungaria,nemtilor si isi insusea bijuteriile si lucrurile mai de pret.asadar,inca de mic era pus pe facut bani si asta chiar cu orice chip.chiar si tradandu-si conationalii intr-un astfel de mod.nu pot sa-i suport pastia care se roaga intratat incat (adica stau la rugaciune) ca nu mai gasesc pt. ce si CINE sa se roage.marinimosule care iejti!sa-ti fac o lista de oameni care au nevoie de rugaciune.Obama,papa,Stalin,homosexualii,Conchita ;),aia de stau in umbra mai mult sau mai putin si ne ”conduc” deacolo,Basea,etc

    Apreciază

   • Habacuc said, on Februarie 28, 2018 at 1:15 pm

    Stimate doamna sau domnule administrator al paginii saccsiv, articolul acesta m-a rascolit atat de tare incat fara a va cere permisiune de posesor de drept si cu dreptul de a decide asupra tuturor articolelor prezentate in blogul domniilor voastre(extrem de bogat in informatii) am preluat articolul de mai sus cu descrierea unei existente umane din cele mai scarboase, scandaloase si scabroase, Soros, si l-am inclus in facebook la mine atat in limba romana cat si engleza si germana(eu locuiesc in Germania si suntem foarte multi care dorim evitarea conflictului NATOBASTARDEN-RUSIA). In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta actiune puteti face o cerere de inchidere a paginii mele (daca intre timp bastarzii astia de la facebook nu o fac singuri pentru ca-l atac pe cel mai mare criminal al timpurilor care au fost si sunt inca) ! Care este aceasta pagina ramane sa aflati singuri ca eu nu sunt narod sa-mi var singur capul in lat:-)))))) Multumesc si Doamne-ajuta ca exista asemenea Bloguri ca al domniilor voastre!:-)

    Apreciază

   • saccsiv said, on Februarie 28, 2018 at 2:50 pm

    Habacuc

    Daca ati precizat sursa, e suficient.

    Apreciază

  • mihai said, on Mai 31, 2014 at 10:23 pm

   valentin mai degraba imlanzesti un leopard, decat sa se dea acesta in dreapta credinta si sa nu uitam ca naravul din fire nu are lecuire

   Apreciază

 3. valentin said, on Mai 31, 2014 at 1:22 pm

  mi-a plăcut de românca halep acum 1 min.- s-a calificat ușor în optimi la roland garros – abia am vazut ultimile schimbi de mingi ale meciului din turul 3 și la sfârșitul meciului ea și-a făcut cruce, mulțumind lui Dumnezeu. e credincioasă – ca și novak djokovic. îmi place de astfel de sportivi.

  Apreciază

  • Radu Humor said, on Mai 31, 2014 at 4:38 pm

   Şi Maria Şarapova poartă tot timpul o cruciuliţă , chiar în timpul meciurilor !
   Doamne Ajută-I !

   Apreciază

   • nuconteaza said, on Mai 31, 2014 at 6:56 pm

    si Sarapova, si Kuznetsova, si Jankovic, cam toti jucatorii si jucatoarele din Rusia, Serbia, Ucraina, Romania, chiar si unii australieni sau canadieni naturalizati: Kyrgios, Raonic, etc. Dar sa-si faca cruce pe teren la finalul meciurilor am vazut doar pe Halep, care e de putin timp in primplan, si pe Djokovic. Sa le dea Dumnezeu minte luminata si sa ii tina cu picioarele pe pamant, pentru ca totusi e destul de usor sa iti pierzi capul cand incepi sa fii cunoscut in toata lumea si sa castigi milioane de dolari.

    Apreciază

 4. Iani said, on Mai 31, 2014 at 1:44 pm

  Apropo de inceputul celui de-al doilea razboi mondial, Mihail Sturdza fostul ministru legionar de externe, scria daca nu ma insel in cartea lui de memorii ca s-a dorit inceperea acestui razboi de catre aliati si ca a fost provocat, ca Hitler nu l-ar fi dorit. Cand am citit, nu am crezut aceasta teorie.
  Si primul razboi a fost dorit si provocat, fiindca daca nun ma insel dupa acel atentat, Austro-Ungaria a trimis o somatie Serbiei cu niste cereri foarte greu de acceptat, si desi aceasta a fost de acord, totusi a fost atacata. Nu mai retin amanunte din pacate dar se poate cerceta.

  Apreciază

  • geo said, on Mai 31, 2014 at 3:19 pm

   ei…suvorov, in cartile lui, bazindu-se pe arhivele la care a avut acces, zice ca stalin, cu armata pe picior de razboi de de ofensiva, ar fi vrut sa atace pe 6 iulie 1941 insa hitler, cam nepregatit, i-a luat-o inainte…

   Apreciază

   • Iani said, on Mai 31, 2014 at 7:39 pm

    Oricum, din ce am inteles Hitler a motivat atacul URSS in iunie 41 prin faptul ca daca mai astepta, Stalin ar fi atacat el, si a vrut sa i-o ia inainte fiind mai pregatit. Altfel, a fost teoretic o greseala sa deschida al doilea front inainte de a fi terminat cu Anglia.

    Apreciază

 5. Valentin Dorneanu said, on Mai 31, 2014 at 1:58 pm

  putem să ne dăm seama dacă Rusia luptă împotriva noii ordini mondiale în funcție de rezoluțiile stabilite și deznodământul crimei în masă din ucraina.
  ce poziție vor lua. DACA vor putea sa spuna pe nume minciunii si manipularii
  -ca soros a fost in spatele actiunilor,
  -ca de fapt nu exista colaborare cu scopul ajutorarii persoanelor si afacerilor importante din fostul spatiu sovietic ci doar e o momeala pentru a-i atrage in noua ordine mondiala
  Si sa isi ia un angajament ca se vor lupta pentru eliminarea acestor finantari care sunt menite sa manipuleze si sa genereze conflicte pentr preluarea puterii de catre fortele noii ordini mondiale.
  Nu e imposibil ca Putin sa ia o atitudine demna.
  Doamne Ajuta!

  Apreciază

 6. Valentin Dorneanu said, on Mai 31, 2014 at 2:05 pm

  sunt mai multe forțe împotiva rusiei, la ora actuală nu știu dacă și are forța să lupte contra curentului antihristic. o prezentatoare ucraineaca a plans cand prezenta niste copiii cantand despre pace

  Apreciază

 7. Valentin Dorneanu said, on Mai 31, 2014 at 2:06 pm

  dar demnitatea nu implica să ai și forță, Doamne Ajută!

  Apreciază

 8. Iani said, on Mai 31, 2014 at 2:14 pm

  Suedia si Finlanda in NATO ??

  http://romanian.ruvr.ru/news/2014_05_31/Moscova-se-teme-de-inrautatirea-situatiei-in-tarile-din-nordul-Marii-Baltice-9493/

  Pentru ce e nevoie, cine ii ataca ? E cea mai mare prostie, dar probabil se fac presiuni asupra lor, sa intre si ei in ograda satanista. Suedia e tara neutra de vreo doua sute de ani, de pe la 1800 nu a mai participat la niciun razboi.
  Rusia are dreptate sa fie nemultumita si ingrijorata.

  Apreciază

  • Liliana said, on Mai 31, 2014 at 11:12 pm

   Conform profetiei parintelui Elpidios-sper sa nu ma insel,despre al treilea razboi mondial,tarile scandinave vor ataca Rusia.Sigur,NATO vrea sa se pozitioneze in tarile din jurul Rusiei.Strategie vizibila.
   Cit timp Rusia ramine curat ortodoxa,nu are de ce se teme-ii va invinge.
   Dar de ce la final,rusii vor fi invinsi?

   Apreciază

 9. meEE said, on Mai 31, 2014 at 2:27 pm

  Pai soros asta a fost si in spatele revolutiei din Romania, i se zicea marcel de Ceausescu.

  Apreciază

 10. stef said, on Mai 31, 2014 at 3:18 pm

  Ghidusii a la bilderberg in hotelul Marriott – tovarasii sfideaza de la ferestre reporterii prezenti la intalnirea de taina….

  Apreciază

  • Iani said, on Mai 31, 2014 at 7:42 pm

   Da de ce sunt in halatele alea albe, au iesit de la sauna,. sau e vreo noua uniforma masonica ?

   Apreciază

 11. Mihai said, on Mai 31, 2014 at 3:43 pm

  Iata si o traducere rezumativa a uneia din predicile Parintelui Elpidie, care cred ca explica destul de limpede „momentele politice” pe care le traim. Am apelat la un prieten pentru o traducere din greaca (asa cum am promis).

  (27.03) CELE TREI REGATE ÎNAINTE DE ANTICHRIST

  1) Vă cer participarea tuturora, vouă, copiii mei spirituali, la o rugăciune a inimii intensă, ca fiind singura soluţie demonstrată pentru zădărnicirea tuturor acţiunilor satanice.
  2) Cele trei ultime scurte regate: al Ursoaicei, al Dragonului şi al Şarpelui.

  Regatul Ursoaicei
  1) În acest regat, condus de Rusia şi de alte state cu putere economică şi armată, se va încerca schimbarea graniţelor la nivel mondial, prin războaie sau prin contopiri de state mai mici.
  2) Ciocnirea marilor puteri, în contextul diplomaţiei viclene a UE şi a Americii care vor împinge câteva state să se ciocnească sau să creeze probleme va avea rezultate catastrofice.
  3) Statele nordului au părăsit credinţa cea adevărată.
  4) Vai de statele care vor îndrăzni să spună că nu se tem de Ursoaică. Cel mai tare va suferi un stat din vecinatatea Ursoaicei , care va fi distrus datorita egoismului fara limite al liderilor sai.
  5) Puterea Ursoaicei se va intensifica atât de mult, încât va provoca spaimă în întreaga lume. Va traversa şi Persia şi Turcia.

  Regatul Dragonului
  1) Un rege viclean va fi regele acestui regat al Chinei. La început – aliat fidel al Rusiei, va exploata relaţia cu aceasta şi va câştiga foarte mult din aceasta.
  2) China va profita de rănile incurabile ale Japoniei pentru a-şi instala dominaţia în toată regiunea.
  3) Nu va ezita să trădeze Rusia şi va contribui la căderea ei. Când se va alia cu Rusia, va domni în lume teamă şi agonie. Îşi va impune cu foc şi sabie convingerile atee, solicitând supunere absolută.
  4) Respiraţia fierbinte a Dragonului roşu o va simţi şi Europa şi America.
  5) Oamenii vor executa precum roboţii poruncile. Închişi în colivii umane, nu vor avea mai multe drepturi decât animalele de casă.
  6) Viaţa şi moartea nu vor mai avea pentru om nici o valoare. De altfel, aceasta este ideologia satanică a acestui regat.
  7) Ambele regate se vor provoca şi vor reacţiona nuclear. Atunci pacea va dispărea complet din lume.

  Regatul Şarpelui
  Acest regat va fi unic în istoria vieţii omeneşti.
  Dacă celelalte două regate urmăreau să supună latura pământească, materială, a omului, acesta va urmări să îi supună sufletul şi trupul, şi materia şi spiritul. De aceea va folosi ultimele metode ale tehnologiei, şi mai ales nanotehnologia.
  Acest conducător va avea puterea de a controla corpul şi mintea oricărui vasal.
  După ce îi va convinge pe supravieţuitorii experienţelor războaielor de coşmar că este adevăratul Mesia, îi va sili să îl accepte de bunăvoie ca unicul lor împărat. Atunci le va implanta şi cip-ul.
  Despre acesta din urmă regat, voi vorbi altă dată.
  Popoarele vor vorbi făţiş despre toate acestea.
  Dragi copii, perioada pe care o traversăm este una dintre cele mai tulburătoare.
  Singurii care vor putea rezista vor fi creştinii autentici. Armele noastre – tainele Bisericii noastre. Spovedania, rugăciunea inimii, Împărtăşania.
  Evenimentele ce vor urma pot fi îndepărtate numai cu puterea rugăciunii.

  Apreciază

 12. Mihai said, on Mai 31, 2014 at 3:58 pm

  O precizare. Aceste Regate de care vorbeste Parintele Elpidie par a fi scurte momente, deoarece in incheierea predicii suntem avertizati ferm : „Antihrist este la usa, asteptandu-si intrarea in istorie”.

  Apreciază

  • Valentin Dorneanu said, on Mai 31, 2014 at 9:54 pm

   deci e posibil ca omenirea să treacă în curând prin toate cele 3 regate. cu sfintele taine ale Bisericii se poate învinge.

   Apreciază

  • mihai said, on Mai 31, 2014 at 10:34 pm

   tot ce este posibil Mihai deoarece profetiile se implinesc cu o precizie uimitoare si reamintim doar cateva din sumedeniile care sunt, cum ar fi: sodomia, ecumenismul, documentele biometrice si multe altele

   Apreciază

 13. Mălin said, on Mai 31, 2014 at 5:00 pm

  Apreciază

 14. Iones said, on Mai 31, 2014 at 6:44 pm

  Bancher de la JP Morgan s-a SINUCIS pentru a scapa intr-un univers paralel

  Gabrile Magee, un angajat intr-o functie excutiva a bancii JP Morgan, s-a sinucis aruncandu-se de pe acoperisul cladirii Canary Wharf detinut de banca angajatoare, deoarece a crezut ca astfel va putea ajunge intr-o alta dimensiune. Autoritatile au confirmat faptul ca acesta devenise obsedat de conceptele universurilor paralele. Moartea lui Magee, a survenit in contextul a mai multor sinucideri din mediul bancar american, astfel la inceputul acestui an, cel putin alti 4 bancheri au fost gasiti morti din cauza unor sinucideri aparente. Intr-un alt caz, un alt bancher s-a sinucis dupa ce si-a tras in trunchi si-n cap cu pistolul cu cuie de cel putin sapte sau opt ori. Daca luam in considerare statistica ultimilor 8 luni, 12 persoane din mediul bancar au murit sau sunt date disparute. Toate aceste decese au survenit ca urmare a investigatiilor efectuate de catre autoritati la sediile celor mai mari banci din lume.

  Articolul original: http://newswatch.us/jp-morgan-bank-exec-kills-escape-parallel-universe/

  Apreciază

 15. Emanuel said, on Mai 31, 2014 at 6:53 pm

  A spus cineva ca sf Impartasanie nu poate fi profanata pentru ca e Dumnezeu. Dar oare daca un preot da pe jos sf Impartasanie nu o profaneaza pentru ca e Dumnezeu si nu poate fi profanat ? Dumnezeu intr-adevar nu poate fi profanat, insa harul din sf Impartasanie poate fi, adica se poate retrage harul din Ea, datorita batjocurii la care este supusa. Altfel nu ar mai fi pacat sa dam sf Impartasanie pe jos. Credeam ca e evident si nu mai era nevoie de eplicatii.
  Ar putea sa mai spuna ecumenistii : daca avem de exemplu situatia a doi credinciosi, pe de o parte unul care are mult har in suflet, este sporit duhovniceste, se impartaseste des, dar acuma are o cadere grava si este oprit de la sf Impartasanie pentru o luna, si pe de alta parte unul abia incepator care se impartaseste foarte rar, insa duminica asta se impartaseste. Deci prin urmare apare o situatia mai greu de inteles : credinciosul mai sporit care are mai mult har in suflet nu se poate impartasi duminica astas, insa cel care are mai putin har in suflet se poate. Un ecumenist va sari repede si va spune ca asta e o dovada ca se poate face pogoramant cu sf Impartasanie adica se poate impartasi si cel nevrednic. De ce ? El se gandeste astfel : daca in perioada urmatoare un credincios cu mai putin har in suflet se poate impartasi si unul cu mai mult har in suflet nu se poate, inseamna ca sf Impartanie se da doar pe baza unui motiv pur pedagogic, adica e limpede, spune ecumenistul, ca cel cu har mai mult in suflet nu are cum sa fie mai nevrednic decat unul cu mai putin har, si deci daca sf Impartasanie se va da duminica viitoare doar celui cu mai putin har inseamna ca nu harul din sufletul cuiva ne poate spune cine se impataseste si cine nu, ci doar pedagogia preotului, care leaga si dezleaga cum doreste. El isi inchipuie ca face pogoramant cu sf Impartasanie si nu O da celui care are mai mult har si este mai vrednic. Ce rationament fals si abstract ! Nimic mai gresit. Pe baza unor astfel de rationamente abstracte si gresite, multi duhovnici si-au pierdut sufletele si au ajuns in plasa ecumenismului. Caci pe baza unui astfel de rationament, se elimina practica canonica ca baza a impartasirii si se inlocuieste cu o pedagogie abstracta si lipsita de har. Va trebui sa intru in amanunte. Un astfel de duhovnic ajunge la concluzia ca poate impartasi dupa judecata proprie, si chiar daca initial porneste de la aplicarea canoanelor ( il opreste pe cel care e oprit de canoane ) el trage concluzia din situatia de mai sus ca se poate face goramant cu sf Taine, pentru ca logica lui gresita ii spune ca nu a impartasit pe cel pe care trebuia sa il impartaseasca. Adica logica lui gresita ii spune ca canoanele in situatia respectiva opresc de la sf Impartasanie pe cel care are mai mult har, deci canoanele insele sunt impotriva dreptatii dumnezeiesti si totusi trebuie aplicate, din mila, din pogoramant. Canoanele insele inseamna in logica ecumenistului in situatia asta un pogoramant de la dreptatea dumnezeiasca, si deci canoanele ne arata clar ca se poate face pogoramant cu sf Taine. Ei, si de la aceasta concluzie, evident gresita, abstracta, ajunge un ecumenist, pe baza altor rationamentele pe care nu le mai enumar, si pe care ecumenistii le stiu foarte bine, ca este posibila si impartasirea ereticilor, daca episcopul hotarastes astfel. Adica daca tot se poate face pogoramant cu sf Taine, atunci de ce nu s-ar putea face si in cazul ereticilor ? Unde este greseala ecumenistului ? El greseste atunci cand spune ca e logic ca un om cu har mai mult in suflet sa se impartaseasca. In mod real nu harul ascuns in sufletul unui credincios ne spune daca el se poate impartasi duminica viitoare sau nu, ci harul care este la aratare in mintea lui. Harul care este ascuns in sufletul unui credincios ne spune cat de des se va impartasi el in general, adica in restul vietii lui, nu doar in perioada imediat urmatoare, iar harul din mintea lui ne va spune daca se va impartasi duminica viitoare sau nu. Starile mintii se schimba permanent, si sunt constiente, iar starile din suflet sunt inconstiente si inima este un abis, cum zic parintii. Mintea are constiinta si este cea care aduce harul in suflet sau il scoate, iar inima sau sufletul este locul unde se depoziteaza. Deci harul care il avem noi in suflet este depozitat de mult timp, si ne arata trecutul, insa in spovedanie noi nu spovedim pacatele care le-am mai spovedit, ci pacatele prezente ( de la ultima spovedanie incoace ). Adica nu conteaza trecutul indepartat ci cel apropiat, nu conteaza ce am depozitat de-a lungul vietii ci ce am depozitat in ultimul timp. Deci miscarile mintii recente ne spune cine se impartaseste duminica viitoare si nu ultimii zece ani de viata. Spovedim ce a mai gandit mintea in ultimul timp. Deci daca asta e motivul real care decide cine se impartaseste duminica viitoare si cine nu, atunci nu e logic ca un om cu har mai mult in suflet sa se impartaseasca, ci doar cel care are mintea curata si care este in stare sa primeasca harul sf Impartasanii. Caci mintea fiind curata poate aduce harul sf Impartasanii in suflet unde va fi depozitat. Daca mintea nu este curata nu poate aduce har in suflet ci lucrare a vrajmasului, si un credincios care a cazut in pacat are o minte necurata pana va face canonul prevazut de sf sinoade. Canonul are scopul de a ne curati mintea pentru a ne invrednici de sf Taine. Deci prin urmare tot rationamentul ecumenistului este fals, pentru ca face abstractie de aceste realitati.
  Dar ecumenistii fac astfel de rationamente abstracte si nu mai au puterea de a sesiza greseala lor, pentru ca ei au un fundamente fals. Fundamentul vietii asa-zis duhovnicesti ale ecumenistilor nu este pocainta ci falsa pocainta. Ei dupa ce au urcat cateva trepte ale vietii duhovnicesti, si au crezut in mintea lor ca s-au apropiat de desavarsire, au ajuns sa creada ca au ajuns la rugaciunea pentru lume. Insa au crezut ca totul se rezuma la smerita cugetare si rugaciunea pentru lume, ei au luat cateva cuvinte de la sfintii parinti pe care le-au interpretat gresit. Au crezut ca desavarsirea e rugaciunea pentru lume permanenta, si asta nu e decat o inselare evidenta. Insa nu doar smerita cugetare e deavarsirea, caci mai e nevoie si de smerenie, care nu e tot una. De aceea spune Patericul ca lacrimile ” lucreaza si pazesc „, adica avem nevoie si de smerenie nu doar de smerita cugetare si rugaciune pentru lume. Te poti ruga pentru lume cu oricat de multa dragoste, cu oricat de multa mila, dar daca pacatele proprii nu ti mai plangi, ai cazut deja in inselare. Si prin pacatele proprii nu se intelege doar lipsa rugaciunii pentru lume, lipsa dragostei, judecarea, lipsa milei etc., ci si pacatele grosolane. Ecumenistii sunt niste falsi oameni duhovnicesti care au trecut abia de prima treapta duhovniceasca, au scapat de patimile grosolane, si imediat si-au inchipuit ca au ajuns la dragostea duhovniceasca si nu mai au nevoie sa mai lupte cu patimile grosolane. Ei au abandonat in prea mare masura lacrimile si smerenia, lupta cu patimile grosolane, de care s-au crezut prea devreme scapati. Insa nu putem sa ne consideram scapati de patimile grosolane in viata asta, caci ele ne pot ataca oricand, pe orice treapta inalta duhovniceasca am fi ajuns. Totdeauna trebuie sa pastram lacrimile si smerenia, sa fim gata de lupta si cu patimile grosolane, chiar daca in mod aparent le-am invins, am scapat de ele. Cei care s-au crezut scapati au cazut mai apoi cele mai grozave caderi. Asta este si caderea ecumenistilor, ei s-au crezut scapati de patimile grosolane pe motiv ca au ajuns la o anumita sporire, si nu le-au mai vazut lucrand in sufletul lor, si mai apoi si-au luat ca singura nevointa smerita cugetare, dragostea, mila, rugaciunea pentru lume, care sunt intr-adevar semne ale desavarsirii, insa nu ele singure, lipsite de smerenia cea mai elementare. Aceasta smerenie elementara trebuie pastrata cat mai avem trup si locuim in lume, altfel am cazut deja in mandrie si inselare. Ecumenistii au ” ajuns ” la desavarsire, rugaciune pentru lume permanenta si au lasat propriile lor pacate balta. De aceea au ajuns victima lor.
  Smerenia ecumenistilor este falsa, de fatada, nu este reala si profunda. Ei au lasat in realitate smerenia, singura virtute absolut necesara petru mantuire. Au ajuns asemenea fatarnicilor care ispitea pe Dumnezeu din sf Evanghelie. Ei se ” roaga ” pentru lume, dar nu isi vad propriile lor pacate. Cea mai periculoasa cadere, cu adevarat cea mai periculoasa. Crezand insa ca au smerenie adevarata in consecinta ei au tras concluzia ca lipsa lor de lacrimi este o adevarata smerenie, si deci ca in lucrarea harului nu este nevoie de smerenia profunda, de lacrimi. Iar lipsa de lacrimi nu duce la nimic altceva decat la cadere, la caderea in patimile josnice, grosolane, care au drept pedeapsa oprirea de la sf Impartasanie pe lung timp, sau oprirea din slujire pe lung timp, si chiar caterisirea. Au ajuns deci sa cada, sa li se para chiar firesti caderile, le-au asociat cu desavarsirea. Au spus in gandul lor ca odata ce si-au invins patimile, si au ajuns deja la desavarsire, implicit, atunci inseamna ca noile lor caderi nu sunt din patimi, ci din lucrarea harului. S-ar crezut deja stapani pe lucrarea harului, si nu isi pot inchipui ca li se mai pot intoarce patimile, si deci vazand ca au iarasi caderi, le-au pus pe seama presupusului lor har, si astfel nu le-au putut numi altfel decat pogoraminte. Astfel au ajuns ecumenistii la erezia pogoramantului, si nu doar ei, ci si toti preotii care fac fac ” pogoraminte ” la pacatele de moarte in viata de zi cu zi. Erezia lor are ca fundament lipsa smereniei, a pocaintei celei mai elementare. Si nu isi aduc aminte de sf Sisoe cel Mare, care fiind cu adevarat desavarsit, si fiind chemat in vedeni de Insusi Hristos la Ceruri, se smerea pe sine, nu doar de forma, cerand sa mai fie lasat pe pamant pentru a mai face pocainta. Nevoia de pocainta o simtea in mod real. Aceasta smerenie care este atat de esentiala le lipseste ecumenistilor si adeptilor ereziei pogoramantului.

  Apreciază

 16. Mihail said, on Mai 31, 2014 at 8:10 pm

  Off-topic, ca de obicei. Iată ce articol descopăr în ziarul „Lumina” (din iulie 2009), despre patriarhul Atenagora. Evident, unul laudativ, care îl prezintă în toată splendoarea ecumenistă. Oficiosul Patriarhiei cenzurează comentariile, care oricum nu prea sunt, mi-au șters un comentariu negativ în care spuneam să nu participe niciun ortodox la Săptămâna urâciunii ecumeniste din ianuarie parcă.

  http://ziarullumina.ro/biografii-luminoase/patriarhul-ecumenic-atenagora-i-ierarhul-reconcilierii

  Apreciază

  • Iacoboaie Radu said, on Iunie 1, 2014 at 4:06 pm

   Exemplul dat cu cel mai bogat om de afaceri din România, Ioan Niculae, ne arată de fapt situaţia de facto. Unii se îmbogăţesc extrem de mult, pentru că nu sunt traşi la răspundere pentru faptele lor de corupţie iar alţii, cu miile lucrează ca sclavi pe domeniile lor, pe nimic sau aproape nimic. E vorba de oameni disperaţi, care ajung să lucreze doar pentru speranţa că îşi vor primi cândva banii…

   Apreciază

 17. Iani said, on Mai 31, 2014 at 8:57 pm

  La „Lumina” este redactor sef o femeie pe nume Daniela Sontica.
  Ea nu are se pare studii de teologie, ci de jurnalism, facute… la particulara.
  In contul ei de facebook, sunt mai multe poze in care respectiva sta, zambitoare, sub diverse „picturi” care reprezinta.. OCHIUL. Un singur ochi, ati ghicit. Nicio legatura cu simbolul masonic, nu, nici vorba…. iata care este legenda la una din aceste poze, de grup:

  „Sub ochiul colorat al poeziei la Câmpina, 21 martie 2014. „

  Apreciază

 18. Iacoboaie Radu said, on Mai 31, 2014 at 9:40 pm

  Hristos S-a înălţat! Recunoaşte că este păpuşarul, omul din umbră care manevrează politica din Ucraina spre Uniunea Europeană, pentru că având o mare putere şi influenţă practic NU ARE CE PIERDE…

  OFF TOPIC

  Semnalez apariţia unei cărţi deosebite – culegere de articole. Vă îndemn să urmăriţi câteva minute pe site-ul Apărătorul (al juriştilor din Basarabia) Lansarea cărții „Căderea din URSS în UE. Cronici antiliberale”, de Iurie Roșca.
  Mie mi-a plăcut în mod special prezentarea făcută la început de părintele Savatie Baştovoi şi de juristul Ghenadie Raculovski (îmi cer iertare dacă nu i-am scris bine numele).
  Doamne ajută!

  Apreciază

 19. lastunnegru said, on Mai 31, 2014 at 10:05 pm

  (27.03) CELE TREI REGATE ÎNAINTE DE ANTICHRIST

  4) Vai de statele care vor îndrăzni să spună că nu se tem de Ursoaică. Cel mai tare va suferi un stat din vecinatatea Ursoaicei , care va fi distrus datorita egoismului fara limite al liderilor sai.

  Sper ca acel stat sa nu fie Romania ? Pentru ca Basescu si alti prea ii intarata pe rusi cu declarati acide iar rusi nici nu au nevoie sa se agite mult sa ne termine pe toti.

  Apreciază

 20. marian said, on Mai 31, 2014 at 11:45 pm

  How the EU can save Ukraine
  Autor: George Soros.
  Political risk insurance may sound too complex to deploy quickly. In fact, insurance of this type already exists. Private insurers and reinsurers like Germany’s Euler Hermes have offered it for years. So have government institutions, like the World Bank’s multilateral investment guarantee agency and the US government’s overseas private investment corporation. They must, however, charge substantial premiums to cover the cost of reinsurance.
  Faced with high premiums, most businesses would simply opt to wait on the sidelines until the storm passed. That is why the governments concerned must take over the reinsurance function and use their agencies only to administer the insurance policies. They could guarantee the losses in the same way as they underwrite the World Bank: each government would provide a modest pro-rata capital infusion and commit the rest in the form of callable capital that would be available if and when losses are actually paid out.

  Acest articol a aparut in THE GUARDIAN in cursul acestei saptamani.
  Nebunia maxima e ca, noi si copiii nostri vom fi chemati sa platim pentru posibilul esec financiar al oricarei corporatii care a facut afaceri aiurea sau in Ucraina. Uniunea europeana ofera in acest fel o perna moale pe care orice cretin care conduce vreo filiala, sa faca ce-o vrea, pt ca, nu conteaza, guvernele vor plati cu banii de la populatiile din ue si respectiv din sua..
  E un plan catre nenorociri dincolo de inchipuirea noastra.
  Raul a inceput si continua…
  Doamne te rog ai mila de noi!

  Apreciază

 21. lastunnegru said, on Iunie 1, 2014 at 12:11 am

  off topic

  Se pare ca HOLI – Festivalul Culorilor a ajuns si in Romania si se raspanadeste.

  Desi uni zic ca aruncatul de prafuri colorate intre oameni nu este un lucru pagan din religia hindusa totusi hindusi asa sarbatoresc HOLI – Festivalul culorilor este un festival profund religios al hinduismului.

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Holi

  Dar se pare ca in lume acest festival a fost cosmetizat si bagat in maratoane si concerte dar tot prafuri colorate se arunca intre oameni precum fac hindusi in festivalul culorilor HOLI deci oamani practiva ritualuri pagane si le si place acest lucru.

  The color run – Maratonul culorilor

  http://thecolorrun.ro/

  ( urmatorul maraton pe 12 iulie )

  THE COLOR RUN™ – Be a Color Runner™

  The Color Run Romania 2014 – inside the cloud

  The Color Run 2014 – Bucuresti Romania – HOLI Party

  Si dupa asta au inceput cu concertele HOLI ( ce coincidenta de nume nu ? ) in care la fel se arunca prafuri colorate ca in festivalul culorilor hindus HOLI.

  http://www.holi-romania.ro/

  Holi Tour Romania 2014
  We Colour Your Life

  Festivalul culorilor originar din India vine in orasul tau !

  8 Orase
  8 Party-uri
  2014 muzica
  si multa culoare!

  In sfarsit la noi

  Festivalul culorilor de origine Hindusa ,cucereste Romania

  Holi este un festival de primavara originar din India simbolizand victoria mistica a binelui impotriva raului si se petrece in ultima zi cu luna plina (Purnima) a lunii Phalguna in februarie sau martie. Este unul dintre cele mai vechi festivaluri din India, dar cu siguranta este cel mai plin de culoare. In aceasta zi nu exista bariere de varsta,gen si statut social.

  Dar ei spun ca nu participi la festivalul religios hindus numit festivalul culorilor, oare asa sa fie ?

  Holi Romania are vreo legatura cu festivalul originar din India ?
  Holi Romania este inspirat din festivalul primaverii din India, insa diferenta dintre ele este una majora. Festivalul din India are un caracter religios spre deosebire de Holi Romania care este un festival al culorilor si al muzicii.

  FOTO Festivalul Holi One Color, pentru prima dată în București

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+liber/Stiri/Festivalul+Holi+One+Color+pentru+prima+data+in+Bucuresti

  Holi Music Color Festival – 31 Mai

  http://www.220.ro/video-news/Holi-Music-Color-Festival-31-Mai/8Db8lan2I2/

  Si totul semana exact la fel ca HOLI festivalul culorilor de la hindusi.

  Sa dus si un mormon acolo si zice ca tare ia mai placut

  Holi-Festival of Colors Utah Official Video

  Travel India – Covered In Colour – Holi Festival, Vrindavan

  VA ROG NU PARTICIPATI LA MARATONUL CULORILOR SI NICI LA CONCERTELE HOLI.

  Sa ma iertati ca vorbesc de HOLI din nou si ca am pus asa multe link-uri dar se pare ca aceasta sarbatoare pagana hindusa HOLI a ajuns si la noi si este intens promovata si multi se duc la ea si arunca cu prafuri colorate uni in alti nestiind ca realizeaza un lucru pagan religios de la religia hindusa.

  Apreciază

  • Ion said, on Iunie 1, 2014 at 1:00 am

   Asta ne mai lipsea, nu e de ajuns ca ne innebunesc cu Hallooweenul si cu valentine’s day si cu alte chestii din import, acum ne da si cu prafuri colorate.

   Apreciază

  • Florin said, on Iunie 1, 2014 at 3:20 pm

   Daca cunosti si despre semnificatia spirituala sau daca exista o imagine nevazuta a participarii la asa ceva

   ma gandeam ca o comparatie la Halloween, cei care participa la asa ceva practic au cinstit spiritele raului sau diavolii participand la asa ceva practic pierd Harul de la Botez si isi diminueaza scutul energetic (din ce stiu eu) unii am inteles au visat urat le-a fost rau sau au avut alte probleme

   ma gandesc ca si aici exista consecinte negative din moment ce e ceva pagan adica legat de puterile oculte chiar daca profanii adica cei care nu sunt initiati nu cunosc mesajul si exact ceea ce ei fac acolo
   e bine cu treburile oculte sa nu ne bagam si nici sa nu fim curiosi de ele e posibil sa dam peste niste probleme de care nu am fi vrut niciodata sa le descoperim MARE ATENTIE

   Apreciază

  • geo said, on Iunie 2, 2014 at 11:49 am

   Nu din nou…nu a mai fost, parca mizeria asta? A avut asa mare succes printre zapauci de vor reeditarea?

   Apreciază

 22. Raul Basarabeanu said, on Iunie 1, 2014 at 2:56 am

  Acest mosulica nu stie ca nu e nemuritor!

  Apreciază

 23. Liliana said, on Iunie 1, 2014 at 11:54 am

  Mie mi-e greu sa-l privesc-vorbesc la modul concret.Intotdeauna mi-a fost greu si am simtit ca trebuie sa evit acest chip.Simt nevoia sa trec cit mai repede peste imaginile cu ei-la fel cu Rockeffelerii sau cu regina Angliei acum cind e mai in varsta,sau cu papa Francisc…Trec cit mai repede.Nu vreau sa-mi explic de ce.
  Si cred ca nu e bine sa fixezi cu privirea acesti indidizi vinduti celui rau…

  Apreciază

  • Valentin Dorneanu said, on Iunie 1, 2014 at 6:38 pm

   dacă asta simți eu cred că asta e normal să faci, dar nu prea sunt plăcuți la privire nimănui. acum am observat și eu acest aspect.
   e un sfat de la sfinți despre evitarea privirii pentru a nu permite răului să pătrundă în suflet și astfel să-l îndemne la păcat

   Apreciază

   • Valentin Dorneanu said, on Iunie 1, 2014 at 9:37 pm

    deci nu ești singura care ai această impresie cu privire la acești necreștini. sunt însă făptura lui Dumnezeu și se cuvine să ne rugăm și pentru ei. Doamne iartă-i și întoarce-le viața către Tine!

    Apreciază

  • Maria Anca said, on Iunie 4, 2014 at 1:18 am

   Pentru ca are fata de reptilaaaaaaaaaaaaaaa !

   Apreciază

 24. […] Iata comentariul fratelui lastunnegru postat la articolul Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA: […]

  Apreciază

 25. Iacoboaie Radu said, on Iunie 1, 2014 at 9:21 pm

  OFF TOPIC

  Cine doreşte să înţeleagă felul în care gândesc oamenii din umbră (masonii), să pătrundă mai adânc viziunea măreaţă a lor asupra lumii din perspectiva cuceritorilor (bărbaţilor ,,puternici”), să vizioneze filmul aşa-zis istoric ,,ALEXANDER” (2004). Acest film îl preamăreşte pe Alexandru cel Mare şi visul său de a cuceri întreaga lume, să unească Asia cu Europa. Sunt multe aspecte în acest film, desigur regizat magistral în stil hollywoodian, care ne indică faptul că pentru masoni acesta este un film foarte educativ şi util.
  Ne vorbeşte practic despre VISUL DE A CUCERI OMENIREA PRIN FORŢĂ, PRIN LUPTĂ, astăzi când sunt atât de aproape de împlinirea lui… Numai că, pentru profani (adică noi toţi ceilalţi), termenul de CUCERIRE este înlocuit cu UNIFICARE.
  Şi vedem unificarea la toate nivelurile: economic, cultural, spiritual (calea ecumenismului), social (modul de viaţă modern, antitradiţional) şi politic…

  Apreciază

 26. […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază

 27. […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază

 28. […] Vezi articolul complet pe Saccsiv […]

  Apreciază

 29. […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază

 30. CE I SE PREGATESTE ROMANIEI? said, on Iunie 8, 2015 at 12:02 pm

  […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază

 31. […] papusarii? Aceiasi ca de fiecare data. Maestrii ingineriilor sociale. Poate chiar asociatiile marca George Soros. Evident, ca de obicei, majoritatea celor ce-au iesit pe strada habar nu au de toate […]

  Apreciază

 32. […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază

 33. […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază

 34. […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază

 35. octavpelin said, on Octombrie 22, 2017 at 9:25 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 36. […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază

 37. […] Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: