SACCSIV – blog ortodox

ISU inchide tot. RAED ARAFAT despre BISERICI si PERICOLUL DE INCENDII

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 4, 2015

constitutie

Foto: http://www.evz.ro/a-jurat-arafat-cu-mana-pe-coran-vezi-ce-solutie-a-gasi-administratia-prezidentiala-1009930.html

Pe cand inca mai erau carati la spitale ranitii din incendiul de la “Colectiv”, apare Raed Arafat si traseaza linia directoare: s-a interesat si a constatat ca clubul nu era in regula cu avizele si alte hartogarii. Chiar asta sa fi fost treaba lui in acele momente?

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Pe 3 noiembrie Guvernul ne anunta ca va adopta o ordonanță de urgență care dă dreptul Inspectoratului pentru Situații de Urgență să închidă, pe loc, cu sigiliu, localurile care nu respectă legislația privind protecția la incendii:

Ponta: Guvernul adoptă o OUG care dă dreptul ISU să închidă localurile

Iar sa scurt timp citim la Arafat, despre OUG care dă dreptul ISU să închidă cluburile: „Se opreşte muzica şi se numără oamenii” de pe Romania tv:
„Şi şcolile şi bisericile vor fi controlate şi vor fi ajutate să-şi rezolve problemele. Vor fi discuţii şi cu Ministerul Educaţiei”, a concluzionat secretarul de stat din cadrul MAI.
Iar Curentul pluseaza in articolul sau DEȘI ISU AVEA SUFICIENȚI CONTROLORI, ARAFAT ABIA ACUM ÎNCEPE VERIFICĂRI ÎN CLUBURI ȘI BISERICI:

Vă imaginați ce tragedie s-ar putea întâmpla într-o biserică unde ușile se deschid spre interior, unde ard sute de lumânări și sunt multe persoane bătrâne, dacă la clubul Colectiv unde erau tineri s-a ieșit atât de greu?

 

Tagged with: , ,

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. hilohi bogdan said, on noiembrie 4, 2015 at 6:05 am

  şi uite aşa începe lupta contra teroriştilor ortodocşi,bigoţi,fundamentalişti,înapoiaţi,cu mercedes şi înaintemergător care nu vor să-şi facă mea culpa pt. Tot ce-i rău în ţara asta şi chiar în lume.Roma,Reichstag,9-11şiii..Colectiv..

  Apreciază

  • Irina said, on noiembrie 4, 2015 at 9:48 am

   M ulte dintre biserici au usi mici, spatii inguste, lumanari aprinse. Fereasca Dumnezeu sa se ajunga la o noua prigoana a Bisericii, pornind de la ce s-a intamplat in clubul mortii. Ar putea unii sa purceada la inchiderea lacasurilor de cult, pe motiv ca nu sunt sigure in cazul unui incendiu, sau sa interzica aprinderea lumanarilor si candelelor, necesare in timpul rugaciunii. Fereasca Dumnezeu sa se ajunga la astfel de abuzuri.

   Apreciază

   • Calator said, on noiembrie 4, 2015 at 10:50 am

    E foarte posibil sa incerce asta. La foarte scurt timp dupa ce subiectul Colectiv a devenit central in presa, a aparut pe mai multe situri foarte populare un articol despre incediul din 1930 de la Biserica din Costesti, in care au murit peste 100 de copii.

    Acum cateva ore am dat peste un comentariu repetat obsesiv la un interviu cu titlu tendentios („Preotul Casian aruncă cu noroi în victime: «Ei îl evocă pe Diavol»”).

    http://www.click.ro/news/national/preotul-casian-arunca-cu-noroi-victime-ei-il-evoca-pe-diavol

    Un comentator care isi spune „Pensionar roman – ortodox” (mda, sigur), il intreaba, tipand, pe Patriarh, cum garanteaza siguranta celor care intra in biserici. Si ii cere sa ii explice cum de in acel incendiu din 1930 au murit atatia copiii, cand nu era nici un singur rocker pe-acolo.

    Apreciază

 2. Alex said, on noiembrie 4, 2015 at 6:23 am

  Numărul morţilor este mult mai mare, ni se ascunde adevărul !

  Citiţi comentariile acestui clip :

  Acum să vedem şi un caz similar, cazul clubului din USA care a luat foc în 2003 – The Station nightclub fire.

  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Station_nightclub_fire

  Să citim și următoarea mărturie :

  http://www.aktual24.ro/marturie-din-colectiv-membrii-trupei-au-spus-la-misto-ca-avem-un-mic-incendiu/

  Apreciază

  • Alex said, on noiembrie 4, 2015 at 9:21 am

   Referatul procurorilor – club Colectiv

   Din cuprinsul procesului-verbal, sunt relevante pentru cauza urmatoarele aspecte:

   – la ora 22:02:01, la cateva secunde dupa inceperea concertului, in partea dreapta a imaginii se observa cum artificiile montate pe stalpul schelei tehnice ce deserveste scena sunt aprinse pentru prima data. Acestea ard timp de 13 secunde, iar scanteile rezultate in urma arderii sunt orientate direct catre stalpul de sustinere al imobilului situat in partea stanga langa scena;

   – La ora 22:32:00, se observa cum se aprind artificiile montate pe un suport situat langa stalpul schelei tehnice ce deserveste scena. Acestea ard timp de 16 secunde, iar scanteile rezultate in urma arderii sunt orientate direct catre stalpul de sustinere al imobilului, situat in partea stanga in imediata apropiere a scenei;

   – La ora 22:32:16, imediat dupa ce artificiile s-au stins se observa cum spatiul dintre stalpul de sutinere al imobilului si scena ramane in continuare luminat, iar lumina creste foarte repede in intensitate acoperind o suprafata tot mai mare;

   – Astfel, la ora 22:32:26 se observa, de fapt, cum tavanul situat intre stalpul de sustinere al imobilului si scena arde, iar din acesta incep sa cada bucati incandescente;

   – Suprafata tavanului care arde creste foarte repede, flacara devine violenta, iar primele persoane se indreapta spre iesire la ora 22:32:35;

   – Mai departe, suprafata tavanului cuprinsa de flacari creste extrem de repede, iar in aproximativ un minut de la initiere focul ajunge in dreptul camerei de supraveghere nr. 2, care este montata pe stalpul de sustinere al imobilului situat diametral opus fata de locul de unde a inceput incendiul;

   – La ora 22:33:01, se observa ca in interiorul clubului se afla un nr. mare de persoane care sunt stranse in jurul spatiului deschis care realizeaza accesul in holul de unde se iese afara din club. Imediat, fumul devine foarte dens cuprinzand intregul club.

   Aspectele mentionate mai sus sunt surprinse de toate cele 4 camere de supraveghere amplasate in interiorul clubului, aspectele care difera fiind unghiurile de filmare.

   http://stirileprotv.ro/stiri/incendiu-in-colectiv/desteapta-te-romane-o-romanie-intreaga-cere-sa-se-faca-dreptate-pentru-cei-31-de-tineri-morti-si-pentru-supravietuitori.html#1600

   Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 4, 2015 at 9:46 am

    Alex

    Ce bine era sa ofere si publicului filmarile alea.

    Apreciază

   • Alex said, on noiembrie 4, 2015 at 8:40 pm

    Da, referatul procurorilor si filmarea din USA se potrivesc foarte bine si demonstreaza ca ne-au mintit.
    Intr-un minut si jumatate vedem ce se intampla. Totul este cuprins de foc si de fumul extrem de toxic, de la care au lesinat imediat, dupa cum spun anchetatorii. Vedem ca marea majoritate au ramas in interiorul clubului, iar cei din zona iesirii au cazut unii peste altii si au ramas blocati.

    Cauza incendiului din USA au fost artificiile care au aprins izolatia fonica. Au fost 100 de morti.

    Apreciază

  • john said, on noiembrie 4, 2015 at 9:29 am

   Apreciază

 3. H said, on noiembrie 4, 2015 at 8:51 am

  Legea dată de Oprea înainte(!!!) de incendiul de la Colectiv vizează stingătoarele de incendiu:

  http://www.nedreptate.net/2015/11/exclusiv-legea-data-de-oprea-inainte-de.html

  Apreciază

 4. energein7 said, on noiembrie 4, 2015 at 9:08 am

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 5. Paul222 said, on noiembrie 4, 2015 at 9:16 am

  Asta era adevarata miza! Aici vroiau sa ajunga, dupa cum bine au intuit unii pe acest blog, vor sa inchida bisericile pe tot felul de motive! Mason imputit acest Arafat urator de Hristos oare nu stie ca in multe biserici nu se mai aprind lumanari decat afara in locuri special amenajate?? In plus, bisericile nu sunt capitonate cu polistiren inflamabil precum acel club satanist. Sa indrazneasca doar sa inchida vreo biserica! In curand va fi timpul nostru, al crestinilor, de a iesi in strada pentru a ne apara credinta si dreptul de a merge la biserica. Nu mai pot sa-i sufar, satanisti nenorociti, este limpede ca apa de izvor ca acest,eveniment din Colectiv a fost planificat tocmai pentru a le da mana libera sa introduca noi restrictii si legi abuzive!!!

  Apreciat de 2 persoane

  • saccsiv said, on noiembrie 4, 2015 at 9:31 am

   Paul222

   Nu stiu daca le vor inchide, caci antihristul va avea nevoie de biserici, conform profetiilor. Eventual le vor aduce schimbari.

   Apreciat de 1 persoană

   • Yogy TheBear said, on noiembrie 4, 2015 at 9:45 am

    Vor face un test !!!! Vor trimite o echipa la o biserica mica poate sa vada reactia !!!
    Nu se grabesc …

    Apreciază

   • Gabriel M. said, on noiembrie 4, 2015 at 3:48 pm

    Sa nu cumva, din razbunare si in duhul asta agresiv, sa intre in biserici duminica si sa ocupe locurile si sa nu mai lase pe crestini sa participa la Sfanta Liturghie.
    Tot sfintii parinti spun ca vor plange lacatele pe usile bisericilor si in loc de Sf. Liturghie vor fi ritualuri satanice si dezmaturi. Nu suntem deloc departe de punctul asta..parerea mea… Amintiti-va va rog si de tipul asta (video mai jos) formator de opinie si de alti multi ca el.

    minutul 4:40

    Sa ne rugam fratilor. Nu doar sa observam ce e in jurul nostru. SA NE RUGAM neincetat!!!

    Apreciază

  • Ecaterina said, on noiembrie 4, 2015 at 2:59 pm

   Yogy, vor începe cu unele mai îndepărtate ca să nu poată ajunge lumea la ele prea ușor. Așa cum au făcut cu Roșia Montana și alte zone mai greu accesibile. Fiți siguri că așa vor face. Apoi vor închide capelele, pentru ca oamenii bolnavi să nu mai ceară ajutor. Cred că nu vă închipuiți ce greu le va fi bolnavilor și câtă disperare va fi. Că tot ziceau ZOMBII„ că sunt prea mulți preoți, abia în situațiile de criză vom vedea că de fapt ei sunt foarte puțini și nu vor putea acoperi toate cererile credincioșilor. Atacurile se vor înteți.
   Abia atunci fraților, va trebui să fim lângă preoți, indiferent de ceea ce auzim. Să nu dăm ascultare la ceea ce spune chiar și cel de lângă noi, dacă noi înșine nu vom vedea cu ochii noștri acele nereguli. Va fi greu pentru noi toți, dar mai ales pentru ei. Poate că acum vor învăța mulți dintre noi ce înseamnă munca voluntară, ce înseamnă renunțarea la sine pentru binele aproapelui.
   Doamne ajută!

   Apreciază

 6. mircea.v said, on noiembrie 4, 2015 at 9:34 am

  Pai postez si aici fragmentul din „viziunea a 2-a a Staretului Antonie”, deoarece vad ca e tot mai dificil cu wordpresul asta. Sa ne mai oboseasca un pic si sa fie mai grea accesarea a aparut „comentarii mai vechi”, trebuie sa incarci pagina de mai multe ori, nu mai ai o continuitae a informatiei in fata ta, merge greu… Chiar acum. A obs asta si @el.

  Fragment din „viziunea a 2-a a Staretului Antonie” – legat de evenimentele tragice de la club Colectiv si urmarile sale, adica despre atacul furibund asupra ortodocsilor/bisericii care scot intunericul la lumina, si despre „libertatea” invocata de cei ce ataca ortodocsii/biserica

  „Pervertirea moralitatii. De cate ori a incercat satana s-o faca generala, atotcuprinzatoare, s-a ciocnit de fiecare data de demascarea amenintatoare a Bisericii. Dar pentru duhurile intunericului cea mai groaznica este demascarea, scoaterea la lumina. Precum hotul se furiseaza in intuneric, fiindu-i frica de lumina, asa si invaziile dracesti sunt mai eficiente si mai ispititoare cand lipseste lumina adevarului. Lumea e in intunericul placerilor unei duzini de tari “dezvoltate”, pe care vrajmasul le-a ales ca sprijin in misiunea de innebunire a intregii lumi. Arma principala in aceasta afacere este lozinca libertatii. Cat sange a fost varsat in revolutii si rasturnari de putere, in actiuni sociale si pseudoreligioase, rafuieli politice si mistice pe altarul diavolului “libertate”! Acesta este el, diavolul rasculat si invins, zidirea care a vrut sa ia locul Creatorului- acesta este cel mai de seama iubitor de libertate. Si “libertatea” lui nu e capacitatea daruita omului de a fi desavarsit in virtuti. Nu, “libertatea” lui sunt cele mai grele lanturi, al caror scop e ca, lipsindu-l pe om de orice posibilitate de a alege intre bine si rau, sa-i lase liber doar drumul spre iad.(…)

  Esenta acestei miscari e sa faca drum, intai de toate pentru tineri, catre satan. Observati, parinte, un drum intr-un singur sens. Incearca sa te opui: imediat vei fi stopat. Biserica Ortodoxa – ea nu-i lasa pe toti sa doarma linistit. Toti catolicii sunt gata pentru orice, ei primesc civilizatia draceasca, “progresul”. Sustinand sionismul, ei spun, de fapt, “da” venirii lui Antihrist. Si am vazut eu cate incercari face raul mondial pentru a pata Sfanta Biserica, preacurat Trupul lui Hristos! Intai de toate o vor defaima in toate ziarele, la radio si televiziune. Iudei cu nume slave vor defaima in fel si chip clerul si pe crestini, isi vor bate joc de randuieli, de posturi, de modul de viata, de tot ceea ce a fost intotdeauna baza viabilitatii poporului. Chiar in Biserica, in mediul duhovnicesc vor patrunde mii si mii de distrugatori catoliciti ai Ortodoxiei. Aparent evlaviosi, duhul lor e altul, strain, si poporul va parasi lacasurile lor. Vor sta restaurate si proaspat construite, dar pustii. Unde va straluci luminita adevaratei sfintenii si credinciosiei duhului credintei stramosesti? Dar cine cauta gaseste. Nimeni nu se va putea indreptati spunand: “Doamne, am cautat dar n-am gasit!” In intunericul necredintei si al ateismului, pe tot pamantul ard luminitele adevarului.

  Si vor fi prigonitii si stramtorati dreptii slujitori şi supuşi hulelor de tot felul. Slugile diavolului nu se vor sfii nici să ucidă, dacă va îngădui Dumnezeu unui cuvios să primească cununa mucenicească. Mulţi vor fi ei, drepţii mucenici ai timpului de pe urmă! Dar cei de duh străin îşi vor aştepta conducătorul, pe antihrist. Şi lor însă li se va mai oferi posibilitatea de a se salva, adică să-şi dea seama cine este el, numai că puterea şi banii le vor închide multora ochii. Cumplite vremuri!”

  Apreciază

  • el said, on noiembrie 4, 2015 at 10:21 am

   Mircea.v

   multumesc pentruu citat !
   asta spuneam si eu ieri despre indarjirea dracilor dati in vileag, mult mai bine ca mine spune omul Lui Dumnezeu Staretul Antonie aici.

   „De cate ori a incercat satana s-o faca generala, atotcuprinzatoare, s-a ciocnit de fiecare data de demascarea amenintatoare a Bisericii. Dar pentru duhurile intunericului cea mai groaznica este demascarea, scoaterea la lumina. Precum hotul se furiseaza in intuneric, fiindu-i frica de lumina, asa si invaziile dracesti sunt mai eficiente si mai ispititoare cand lipseste lumina adevarului”

   asa se intampla si acum cand sunt dati in vileag, sar satanistii ca arsi sa nu afle/realizeze gloata ce GROZAVII fac ei ….

   si daca iniante Biserica dadea in vileag orice lucare vrasmasa a vicleanului diavol, acum prin „iubiristii” ECUMENISTI cocotati pe tronuri episcopale TAMAN pentru acasta lucrare de DEMOLARE a Bisericii, acum Biserica TACE!
   NU Biserica adevarata a crestinilor ortodocsi vii , ci cea „oficiala” iudele vandute si splatii pe creieri care au ajuns sa pastoreasca Turma Lui Hristos.

   „sarea pamantului ” NU mai sareaza si va fi aruncata in gheena dupa cuvantul Mantuitorlui : „Voi sunteţi sarea pământului; dacă sarea se va strica, cu ce se va săra? De nimic nu mai e bună decât să fie aruncată afară şi călcată în picioare de oameni” Mt cap 8. 13

   Apreciază

 7. orthologos said, on noiembrie 4, 2015 at 9:40 am

  Exact. Camere de supraveghere, microfoane,internet obligatoriu pt. monitorizare,etc…perfect suprapus peste legile big brother.

  Apreciază

 8. Alin said, on noiembrie 4, 2015 at 9:48 am

  toluen pct aprindere 4,44 C (in vas inchis..) limita inferioara de inflamabilitate 1,17% in aer, masa moleculara fiind de 92,13 indica prezenta ei pe dusumea, nu pe tavan..-norma admisa 400mg/mc -poate produce explozie 1,17-7,1% in amestec cu aerul..
  xilen -pct aprindere 31 C (vas inchis) , masa moleculara 106,16 o-xilen,m-xilen sau p-xilen .este insolubil in apa, solubil in alcool etilic si eter etilic..concentratie max.admisa 400 mg/mc are risc mare de incendiu formand cu aerul amestec exploziv..
  Cu ce s-a spalat podeaua??? sunt persoane care au participat si la celelalte incendii?? parca nu artificiile sunt de vina!!!!

  Like · Reply · 5 · 16 hrs

  Liviu Gelea

  Mă bucur să vad persoane pricepute. Nu sunt la fel de incantat insa cand vad persoanel lipsite de simtul critic si lanseaza astfel de ipoteze fara discernamant. Informatiile dvs sunt corecte insa lipseste una importantă: La temperatura camerei toluenul este lichid, desi o parte se mai evaporă. Aerisirea constanta nu ar fi permis acumularea de gaz toxic la nivelul solului. in schimb toluenul lichid putea rămâne ca reziduu pe suprafetele tratate

  Acidul cianhidric este un lichid incolor, gălbui, inflamabil, cu o solubilitate bună în apă, cu un miros neplăcut de migdale amare, extrem de toxic. Mirosul asemănător cu cel de migdale se explică prin faptul că semințele de migdale conțin un glicozid cianogen, care sub acțiunea enzimei hidroxilnitrilază se descompune în glucoză și acid cianhidric. În combinație cu potasiul formează sarea cianură de potasiu, care este utilizată la obținerea aurului. A fost folosit în timpul Germaniei naziste în lagărele de exterminare sub denumirea comercială de Zyklon B[1]. Acidul cianhidric este trecut în lista armelor chimice (gaz de luptă)[2];se obține în prezența platinei și la 1000 grade C: CH4 + NH3 +3/2O2–>CHN + 3H2O

  Şeful Clinii de chirurgie plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat luni seară că Universitatea Politehnica a făcut o evaluare a compoziţiei aerului din Colectiv, ce a relevat „o combinăţie de otrăvuri cum greu şi-ar fi imaginat cineva că există”, respectiv de monoxid şi dioxid de carbon, monoxid şi dioxid de azot, acid cianhidric, acid clorhidric, toluen şi xilen.

  Apreciază

 9. tataia said, on noiembrie 4, 2015 at 9:51 am

  Ehe..cind Basescu a vrut sa scape de Arafat a sarit toata lumea in sus ca Basescu e naspa. Se pare ca de fapt Arafat e cel naspa…

  Apreciază

 10. RomeoB said, on noiembrie 4, 2015 at 9:51 am

  Clădirea din Piața Mare în care funcționează Primăria Sibiu este conform uzanțelor din ultimele zile ”o bombă”, scrie publicația locală turnulsfatului.ro.

  Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Sibiu a declarat pentru publicația citată că cei de aici nici măcar nu au solicitat autorizație de securitate împotriva incendiilor. Drept urmare, nici n-au primit și au curs amenzile an de an.

  Sediul ”de cinci stele” al Ansamblului Cindrelul – Junii Sibiului de pe strada Tudor Arghezi, lucrare ce a costat aproape 3,5 milioane de lei nu are, de asemenea, această autorizație. Motivul ține de mai multe lucrări ce au adus modificări față de planul original.

  http://www.cotidianul.ro/primaria-sibiu-fara-autorizatie-de-securitate-impotriva-incendiilor-270798/

  Apreciază

 11. 0xana25 said, on noiembrie 4, 2015 at 9:52 am

  Daca atat de mult urasc Biserica si pe cei ce sunt crestini, de ce urla schimonositi de ura ca nu s-au dus preotii si patriarhul acolo? Ei ne cred pe toti tampiti si ignoranti? Cum sa amesteci crestinismul si pe reprezentanti ei (buni sau rai, pt. ca preotul este un om ales sa-l reprezinte pe Dumnezeu in Sfanta familie ortodoxa, iar daca se rataceste la un loc cu cei iubitori de bani, de dezmat si de alte nenorociri, va da socoteala de sute de ori mai ult in fata Lui Dumnezu) asadar cum sa amesteci pe Dumnezeu cu bautura, drogurile, desfraul si invocarea Satanei? Sau tocami asta se vrea? Aducerea la batjocura si a acestui ultim bastion de stabilitate al parintilor si bunicilor lor! Pe fratele Vasile vad ca au inceput sa-l ameninte pe fata! Tot asa, invocand pe Dumnezeu. Nu se gandesc ca deocamdata parintii si bunicii lor tac…. dar nu sunt morti si nici nu vor asista neputinciosi la vinderea sufletelor lor de catre cei carora le-au dat viata si SIGUR, prea mult frau liber cand mintea lor nu era nici macar parguita!

  Apreciază

  • Bafta said, on noiembrie 4, 2015 at 3:02 pm

   „…ba chiar va veni vremea cand va vor ucide si vor crede ca astfel aduc slava lui Dumnezeu !”Si atunci, de ce sa ne mai miram ???

   Apreciază

 12. Bradu said, on noiembrie 4, 2015 at 9:57 am

  Saccsiv, rog pe cei care se pricep sa incerce sa afle ce este cu acest anonim de isi spune Reportaje Live. https://reportajelive.wordpress.com/

  Blogul lui a devenit brusc foarte citit si el a ajuns o persoana foarte influenta cu 5 milioane de aprecieri pe facebook.

  Il urmaresc de ceva timp si ceva imi spune ca trebuie mare atentie la acest individ.

  Se prezinta ca lucrand intr-o mare multinationala in tara la noi si cum isi doreste el schimbarea. In alt articol povesteste cum a avut sansa sa se afle printre putinii care au fost invitati la un dineu la ambasada SUA.

  Nu ma pricep foarte bine sa investighez si tocmai de asta rog pe cei care se pricep sa incerce sa isi faca o idee. Acest individ se pare ca sta in spatele protestelor organizate si instiga la ura impotriva bisericii.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 13. RomeoB said, on noiembrie 4, 2015 at 10:14 am

  Satanismul si corporatiile: Şefa cea mare de la Oracle, alături de victimele de la Colectiv

  Safra Catz, una dintre cele mai puternice femei din lume, CEO Oracle, a venit la Bucureşti să fie alături de familiile îndoliate şi de victimele tragediei de la clubul Colectiv.

  Angajaţii multinaţionalei susţin că în urma tragediei din Colectiv trei colegi de-ai lor şi-au pierdut viaţa, iar alţi şapte au fost răniţi.

  http://www.cotidianul.ro/sefa-cea-mare-de-la-oracle-alaturi-de-victimele-de-la-colectiv-270775/

  Apreciază

  • el said, on noiembrie 4, 2015 at 4:41 pm

   Romeo

   sunt multumiti de rezultate satanistii mondiali indiferent de mastile lor ipocrite de oameni „onorabili”, au primit mai multa intarire in lucrarile lor prin sacrificul acestor idioti prajiti ritualic, jertfele care au platit pentru avansarea planurilor dracesti in lume

   Apreciază

 14. blue said, on noiembrie 4, 2015 at 10:55 am

  Revoluţia măştilor. Ponta a demisionat.

  Apreciat de 1 persoană

  • carla said, on noiembrie 4, 2015 at 11:21 am

   In sfarsit unii obtin de aici, ce doreau cu disperare de un an. Ce urmeaza?
   Se vor prezenta la alegeri anticipate , sau isi vor numi pur si simplu oamenii lor?

   Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 6, 2015 at 8:44 am

   blue

   Doamne ajuta!

   Poti te rog traduce?

   Why is death rate rising for white, middle-aged Americans?

   http://www.bbc.com/news/world-us-canada-34714842

   Apreciază

   • blue said, on noiembrie 7, 2015 at 12:12 am

    Da, sper să reuşesc mâine.

    Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 7, 2015 at 3:43 am

    blue

    Multumesc.

    Apreciază

   • blue said, on noiembrie 8, 2015 at 10:45 pm

    De ce rata de deces este în creştere pentru americanii albi de vârstă mijlocie?

    Americanii albi de vârstă mijlocie înregistrează rate de creştere a deceselor care au șocat cercetătorii. De ce se întâmplă acest lucru?

    În timp ce non-albii, oamenii mai tineri și persoanele din alte țări inregistrează scăderi în ceea ce priveşte rata deceselor, un nou studiu arată că exact invers se întâmplă pentru persoanele albe din SUA cu vârsta cuprinsă între 45-54 ani.

    Acoperind perioada 1999 – 2013, studiul realizat de cercetătorii de la Universitatea Princeton spune că acest fenomen este deosebit de acut pentru cei fără studii superioare.

    „Acest studiu a inversat decenii de progres referitor la mortalitate și a fost unic în Statele Unite, nicio altă țară bogată nu a trecut printr-o schimbare de direcție similară,” au scris autorii în studiul lor, publicat in Procedurile Academiei Nationale de Ştiinţe.

    Deci, ce credeti că se află in spatele acestui lucru?

    Sinuciderea

    Seturi de date naționale de la Centrele americane pentru Controlul si Prevenirea Bolilor utilizate în studiu arată că albii de vârstă mijlocie se sinucid într-un număr de neegalat.

    Ratele de suicid au fost raportate a fi mai mari în regiunile sudice și vestice ale SUA decât în vestul mijlociu sau in nord-est, acolo unde oamenii din jur tind sa fie mai mulţi cu studii superioare și având loc de muncă.

    „Creşterea mortalităţii arată cu adevărat o disparitate în creștere în materie de sănătate care reflectă o disparitate în creștere în ceea ce priveşte bogăţia,”, a declarat pentru BBC Joshua Sharfstein, un profesor de sănătate publică de la Universitatea Johns Hopkins. „E mai mult decât o colecție de anecdote.”

    Dar de ce sunt albii mult mai inclinaţi să se sinucidă decât alte grupuri demografice? Cercetătorii spun că răspunsul este complicat și are foarte mare legatură cu cultura.

    „Este surprinzător faptul că rata sinuciderilor este mai mare la persoanele albe. Acesta este un fenomen social și cultural complicat,”, a declarat pentru BBC Pat Remington, un profesor de ştiinţe ale sănătăţii populaţiei de la Universitatea din Wisconsin. „El are de-a face cu un amestec de factori de risc.”
    Dl Remington, de asemenea, a subliniat disponibilitatea pe scară largă a armelor si medicamentelor care permit sinuciderea.

    „Aceasta nu este o problema a afro-americanilor din oraşe cât este o problemă pentru populaţia albă săracă de la sate de sex masculin … Cultura joaca un rol, cultura de a nu trata neaparat depresia”, a spus domnul Remington. „Cultura rurală spune – dacă ceva nu este rupt, nu-l repara.”

    Abuzul de droguri şi alcool
    Reţetele pentru medicamente opioide folosite în controlul durerii în SUA au crescut foarte mult ca număr din anii ’90.

    Când opioidele au devenit mai greu de obţinut prin reglementări, unii oameni au apelat la heroină, aşa că SUA au înregistrat creșterea calității și scăderea prețurilor pentru droguri ilicite.

    „Nu există motive singulare pentru aceasta, dar evolutia tipică este – un individ va obține un narcotic printr-o reţetă, care face tranziţia către un drog ieftin, cum ar fi heroina, apoi eventual capătă probleme de sănătate, ceea ce duce la o moarte timpurie”, a spus domnul Remington.

    New York Times raportează că 90% dintre persoanele care au încercat să consume heroină în ultimul deceniu au fost albe.

    Dependența de droguri în comunitățile de culoare în cele din urmă a dus la încarcerarea în masă, în timp ce heroina şi abuzul de prescriptii medicale de droguri au fost privite cu mai multă îngaduinţă, posibil din cauză că victimele erau albe.
    Creșterea consumului excesiv de alcool poate fi in legatura cu „o epidemie care are la baza durerea,” de asemenea, scriu cercetatorii.

    „SUA suferă de o epidemie majoră de opiacee si tulburări de utilizare a acestora”, a spus domnul Sharfstein. „Aceasta a ajuns în mod evident la punctul în care afectează statisticile globale de sănătate a populatiei.”

    „Oamenii isi dau seama că ea afectează multe, multe familii și toate acestea se cumulează. Este motivul pentru care aceasta este o asa de gravă criză.”

    Scăderea sănătăţii mentale și fizice

    În cadrul studiului, cercetătorii au descoperit cifre crescute de declin al sănătăţii autoevaluate, sănătăţii mentale si capacităţii de muncă.

    Albii de vârstă mijlocie au raportat probleme în a merge pe jos un sfert de milă, a urca 10 paşi, în a sta in picioare sau așezaţi timp de două ore, in a face cumpărături și a socializa – unele dintre aceste probleme fiind factori de risc pentru suicid.

    Oamenii pot fi muncitori in locuri de muncă ce-i ţin inactivi, sau pot munci la ore ciudate, sau desfăşoară o muncă fizică grea care işi pune amprenta.

    Dl Remington a precizat că pentru o mare parte din perioada de timp a studiului, oamenii nu au fost asiguraţi.
    „De la patruzeci şi cinci la cincizeci şi patru de ani este o paletă de vârstă la care oamenii pot lupta. Ei se pot afla la mijlocul vieţii, dar pot să nu deţină mijloacele, sau asigurare de sănătate, sau acces la asistenţa medicală primară,”, a spus domnul Remington.

    Modalitatea prin care declinul mortalității încetineşte este tulburător de similar cu ceea ce s-a întâmplat în Statele Unite în timpul apogeului epidemiei de SIDA, au subliniat cercetătorii.

    Stresul financiar

    Insecuritatea financiară apasă foarte mult pe muncitorii din SUA, au precizat cercetătorii.

    Acest grup aparte, fără pregătire universitară, se luptă cu insecuritatea economică și lipsa de suficiente fonduri de pensii, ce contribuie la anxietate si la pierderea per ansamblu a bunăstării.

    Creșterea veniturilor a fost lentă, subliniază cercetătorii, și, spre deosebire de Europa, unde fondul de pensii este comun, planurile de pensii din SUA deţin risc de piaţă. Mulți nu au contribuit suficient la planurile de pensionare.

    Asa cum cercetătorii ne arată, încetinirea productivității economice se întâmplă în multe țări europene, dar ele nu inregistrează aceleaşi creşteri drastice ale ratei de deces.

    „In condiţiile culturii din comunitățile rurale, atunci când condițiile economice se agravează în timpul recesiunilor, vom vedea aproape matematic, cum ratele de suicid și auto-distructiv- comportamente vor creşte”, a spus domnul Remington.

    Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 9, 2015 at 12:21 am

    blue

    Multumesc mult.

    Apreciază

 15. Ionut said, on noiembrie 4, 2015 at 11:10 am

  Cred ca trebuie amintite cateva gesturi frumoase, care probabil au fost trecute cu vederea in toata aceasta nebunie:

  http://www.gandul.info/tragedia-din-clubul-colectiv/republica-moldova-solidara-cu-romania-dupa-tragedia-din-clubul-colectiv-14870395
  http://www.ziuanews.ro/revista-presei/gest-fara-precedent-bulgaria-s-a-solidarizat-cu-romania-pre-edintele-plevneliev-a-decretat-doliu-na-ional-330425

  Ponta tocmai si-a prezentat demisia. Sistemul a inlaturat si acest ultim (si palid) oponent cu putere de decizie.
  Intrebat intr-o emisiune (la Antena 3, parca) cine conduce Romania, Ponta a evitat un raspuns clar, rezumandu-se sa spuna ca el conduce doar guvernul.

  Cred ca am inteles cu totii care este adevaratul vinovat: Biserica, adica noi toti. Si asa este, suntem vinovati pentru ca am permis ca raul sa se extinda, fara o minima opozitie.

  Apreciază

 16. 0xana25 said, on noiembrie 4, 2015 at 11:17 am

  De-abia de acum inainte se va vedea cine este de partea lui Dumnezeu si-a Domnului nostru Iisus Christos!

  Apreciază

 17. o oarecare said, on noiembrie 4, 2015 at 11:20 am

  Da, in biserici din lemn sau din caramida poate avea loc o tragedie daca o provoaca cineva!

  Cine a facut vreodata foc in viata lui stie ca in 30 de secunde nu are cum sa se aprinda o incapere si sa provoace atatea victime.

  Sa ne lase bisericile in pace. Daca baticul unei persoane se aprinde din cauza unei lumanari, incaperea nu ia foc. Cineva are timp sa observe ca arde ori ca miroase ceva. Raed Arafat sa raspunda strict de domeniul lui si sa nu se lege de biserici. Cei in cauza sa recunoasca public ce substante s-au folosit pentru a provoca incendiul de la Clubul Colectiv. Punct. Nici acea cladire nu ar fi putut arde doar din cauza unor artificii.

  Cat cinism! I-a palit grija de biserici cand stiu ce s-a intamplat si de ce.

  Apreciază

 18. o oarecare said, on noiembrie 4, 2015 at 12:18 pm

  In timp ce unii se ridica impotriva bisericii ortodoxe spunanad ca exista prea putin spitale si prea multe bisericii, medicii de la Spitalul de Arsi se plang de lipsa personalului competent pentru rezolvarea unor situatii dificile si de experienta celor trei medici care au fost suspendati:

  Citez:
  Medicul a precizat că toţi pacienţii de la terapie intensivă au arsuri pe faţă.
  Unul dintre ei este în continuare neidentificat. Este vorba de un bărbat care are cele mai grave arsuri ca profunzime, nu şi ca întindere, a spus Stănculea.
  El a precizat că de cei 27 de pacienţi internaţi, în urma incendiului de vineri seară, la Spitalul de Arşi se ocupă sunt şase sau şapte echipe, formate din câte un medic titular şi rezidenţii care îl ajută.
  Întrebat de jurnalişti dacă spitalul face faţă din punctul de vedere al personalului disponibil, Stănculea a răspuns că ar fi fost de folos nişte colegi în plus, mai ales trei medici de la terapie intensivă cu experienţă care au fost suspendaţi.
  „Facem faţă? Ce ne-ar ajuta nişte colegi în plus, nu pot să vă zic. Mai ales pe terapie intensivă unde am trei colegi suspendaţi. Şi-au oferit şi ajutorul, au vrut să vină, dar au interdicţie de a lucra într-un spital de stat”, a spus Stănculea.
  Întrebat de câţi medici în plus ar fi nevoie, el a arătat că nu este vorba despre un număr mai mare de medici, precizând că ar fi fost nevoie de experienţa celor trei colegi care „ani de zile au lucrat cu arsurile”.

  Sursa: http://www.gandul.info/tragedia-din-clubul-colectiv/adevarul-dur-rostit-de-un-medic-de-la-spitalul-de-arsi-unde-trei-raniti-sunt-in-stare-critica-facem-fata-14869881

  Apreciază

 19. Geo said, on noiembrie 4, 2015 at 12:19 pm

  Are grijă Dumnezeu, ca să nu se întâmple asemenea lucruri! Aude rugăciunile tuturor celor ce se roagă lăcrimând, din toată inima lor, din toată dragostea lor pentru IERTARE şi ÎNDREPTARE!

  Apreciază

 20. cosminmatiu said, on noiembrie 4, 2015 at 12:26 pm

  Va prezint mai jos un fragment din cartea Parintelui Savatie Baștovoi intitulata „Audienta la un demon mut”, fragment care surprinde cel mai bine atitudinea denigratoare la adresa Bisericii Ortodoxe Romane:
  „La întrunirea secretă de la mănăstirea Vovidenie, care era doar una din multele care au avut loc în ultimii ani în România, s-a reluat discuţia despre numărul mare al preoţilor şi al mănăstirilor pe teritoriul României. Comisarul european al Justiţiei a aruncat furios harta turistică a României pe masă, strigînd:
  – Cînd o să dispară toate aceste ciori de pe harta României?!
  „Ciori” erau numite crucile care marcau mănăstirile pe hartă. Mănăstirile româneşti atrag sute de mii de oameni. La unele hramuri se adună de la zece mii la şaptezeci de mii de credincioşi. Dacă vreunui episcop i-ar trece prin cap să-i pună pe toţi aceşti oameni să semneze modificarea unei legi în România, toţi parlamentarii cumpăraţi de masoni ar deveni inutili. Administraţia europeană trebuia să prevadă şi să combată această posibilitate. România, această „ţară de popi”, era vîndută doar la nivelul politic, nu şi religios. Lupta care trebuia dusă acum era aceea împotriva Ortodoxiei care reprezenta peste 80% din populaţia ţării. Biserica Ortodoxă Română a rămas singura instituţie centralizată care poate influenţa societatea mai mult decît sistemul de învăţămînt.Masonii europeni se grăbeau să limiteze influenţa Ortodoxiei, aşa cum au limitat de-a lungul timpului influenţa Catolicismului. Arma tradiţională într-o astfel de luptă rămînea calomnia. Presa românească, aservită masoneriei mondiale, avea să devină vehiculul principal care avea să ducă tonele de murdărie în casele şi în inimile oamenilor creduli şi dezinformaţi.”

  Apreciază

 21. Clubul mortii a gazduit un ritual satanic in Saptamana Patimilor! S-au dat foc la cruci intoarse si s-a facut baie in sange de animal! A fost invocat Diavolul said, on noiembrie 4, 2015 at 12:43 pm

  S-a cantat cu o cruce intoarsa in care a fost infipt un craniu de tap
  Solistul a recunoscut ca e satanist convinsIn noptea tragediei si chiar si dupa aceea, au fost destui cei care s-au gasit sa-i judece pe tineri si sa-i numeasca “satanisti” sau “drogati”. Asta pentru ca se intalnisera in noaptea aceea la un concert de rock. Iar rockul este un curent usor de caracterizat in acest mod, pentru ca are unele forme de manifestare destul de violente.Solistul a efectuat un ritual satanic


  Ceea ce s-a intamplat in club Colectiv cu mai multe luni inainte de tragicul eveniment depaseste cu mult ceea ce se numeste arta. Pe scena clubului Colectiv s-au ars cruci cu capul in jos pe care erau infipte capete de tap iar oamenii care au fost in sala au fost stropiti cu sange de animal. S-a intamplat intr-o zi cand crestinii sarbatoreau Saptamana Patimilior, pe 7 aprilie, la concertul trupei suedeze de Black Metal, Watain. Membrii trupei sunt autoproclamati satanisti si se lauda ca in concertele lor se efectueaza ritualuri pagane in toata regula.Clubul Colectiv nu a ars atunci, cu toate ca s-au aprins focuri adevarate in sala

  “Watain se autocaracterizeaza ca fiind satanisti tezeisti. Toate versurile sunt scrise de solistul Erik Danielsson, care spune ca temele abordate se bazeaza pe religia satanista, iar ei nu trebuie considerati niste simpli adoratori ai Diavolului”. Danielsson crede ca toti membrii trupei trebuie sa impartaseasca aceeasi credinta pentru a realiza ceva atat de personal precum muzica. Trupa Watain este o sustinatoare a Ordinului Misantropic Luciferian, un cult infiintat de Jon Nodtveidt, asociat cu abuzurile si uciderea de animale”, se arata pe pagina de Wikipedia dedicata trupei Watain.

  Formatia suedeza a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce cunoscutul site tabloid TMZ a publicat imagini in care solistul trupei arunca sange de porc peste spectatori, in timpul unui show din Statele Unite. Cei prezenti in sala au fost socati de faptul ca nu era vorba de o substanta care sa imite sangele: era real, pentru ca mirosea si avea gust de sange. De altfel, solistul trupei suedeze a marturisit intr-un interviu ca in timpul concertelor obisnuieste sa sacrifice animale. Momentul cu sangele a existat si la Bucuresti, in debutul piesei ”Devil’s Blood”.

  Cu siguranta nu vom sti niciodata daca intre ritualul satanic din Saptamana Mare si tragedia din noaptea de Halloween exista vreo legatura. Stim, insa, ca multi dintre cei care au stat in primele randuri la concertul trupei Watain a fost in sala si la “Goodbye to Gravity”. Si ca multi dintre ei au murit in chinuri groaznice. „Am vazut iadul, mama”, spunea un tanar de 22 de ani, care a reusit sa iasa viu din infernul de la Colectiv.

  http://www.wowbiz.ro/clubul-mortii-a-gazduit-un-ritual-satanic-in-saptamana-patimilior-s-au-dat-foc-la-cruci-intoarse-si-s-a-facut-baie-in-sange-de-animal-l-au-invocat-pe-_165914.html

  Apreciază

 22. Remus said, on noiembrie 4, 2015 at 12:51 pm

  Apreciază

 23. margot said, on noiembrie 4, 2015 at 12:56 pm

  M-am gandit la un alt scenariu,dar – vorba cronicarului:”se sparie gandul” -sa dea Domnul sa nu fie asa! Nu cumva au dat foc in mod deliberat clubului ca sa impuste doi iepuri:1)sa aiba o justificare pentru prigoana ortodocsilor incepand cu modificarile ce vor fi facute bisericilor,chipurile pentru a preveni incendiile si 2)sa rastoarne guvernul Ponta care se incapatana sa le stea in calea pentru organizarea alegerilor?…Manipularea maselor si miscarile de stada,aducerea in discutie a nr.de biserici cu obstinatie sunt niste argumente.

  Apreciat de 1 persoană

  • Ecaterina said, on noiembrie 4, 2015 at 2:45 pm

   „margot”, EI vor și următoarele: trupurile copiiilor care l-au invocat pe satan, tineri și sănătoși, care vor fi duși în afara țării (chipurile pentru medicina lor avansată) unde vor fi măcelăriți pentru organe, sânge, țesuturi și în final vor urma alte ritualuri ale sataniștilor care umblă după suflete și trupuri. Poate nu știai…, dar un trup costă la „prețul” actual 1 milion de euroi.

   Dumnezeu să ne păzească! Genunchii la rugăciune fraților! Spovediți-vă și împărtășiți-vă cât mai des. Săptămânal dacă se poate. Rugați-i pe preoții voștri să stea mai mult în altar, să facă mai multe slujbe pentru noi, cei rămași în lupta pentru Hristos. Doamne ajută!

   Apreciază

 24. cristian said, on noiembrie 4, 2015 at 2:32 pm

  omul asta e cretin.ce are cu biserica.sa isi vada de spitalele lui si sa nu se bage in cele bisericesti.asa se trezesc uni cretini mari smecheri din guvern sa faca ce vor.rusine rusine rusine RAED ARAFAT.

  Apreciază

 25. stef said, on noiembrie 4, 2015 at 3:08 pm

  Ca tot se agita marota cu spitalele (GOALE) , vad ca nimeni nu pune problema cadrelor medicale care pleaca masiv din Romania.

  Apreciază

 26. stef said, on noiembrie 4, 2015 at 3:17 pm

  MASONERIA a pus gaba bine de tot pe institutiile statului si pe presa .
  Totul functioneaza pe pricipiul vanzarii si pe santaj .
  Nu avem un mediu academic si o intelectualitate cu mintea limpede si coloana vertebrala – Aproape toti sunt ingenunchiati .
  Conducerea BOR nu a inteles sa-si schimbe la timp politica de imagine si de comunicare.
  Ne putem astepta la orice.

  Apreciază

 27. Maria said, on noiembrie 4, 2015 at 10:46 pm

  Se spune din bătrâni ca România va lua foc… Acum înțeleg de ce. Pentru ca avem dobitoci pe care noi i-am ales! Cand blestema Dumnezeu un loc si lumea nu înțelege mesajul si nu se pocaieste, nu se gândește la ce greșit se manie Dumnezeu si mai tare ca santem prosti si nu mai ne rugam sa ne lumineze. Câti dintre noi se roagă sa ne dea Dumnezeu conducători, parlamentari sau primari buni si intelepti ca Solomon?

  Apreciază

 28. paul said, on noiembrie 5, 2015 at 12:07 am

  Ecaterina,

  Pot fi folosite niste trupuri arse pt transplant de organe?

  Apreciază

  • el said, on noiembrie 5, 2015 at 9:06 pm

   paul

   bineinteles, daca au organele interne functionale nu conteaza pielea si suferintele lor de la „carapacea exterioara” ….cata vreme inima,rinichii, plamanii, ficatul,etc sunt bine irigate cu sange ele sunt functionale, la arsi nu se strica aceste organe atat de usor daca sunt echilibrati hemodinamic si sustinuti cu diverse terapii…si ideea e ca nu sunt tratati ca sa traiasca ci cat sa fie „functionali” ca donatori de organe, nu vorbim despre cadavrele arse ci despre cei arsi si inca vii dar in coma din cauza socului si dezechilibrelor de mai multe feluri

   arsii daca au fost scosi vii din club pot fi folositi ca donatori de organe

   Apreciază

 29. Miko said, on noiembrie 5, 2015 at 7:45 pm

  iata ce scrie o doamna la comentarii:

  http://adevarul.ro/news/eveniment/epistola-ravasitoare-unui-preot-roman-dedicata-eroilor-clubul-colectiv-ma-plec-cutremur-fata-jertfei-lor-1_5637d03df5eaafab2c3f82b8/index.html

  Nu sunt o habotnica. De fapt nici macar nu merg la biserica, relatia mea cu Dumnezeu, e strict personala. Dar, nu pot sa nu ma gandesc la un lucru. In aprilie, in acest club a cantat o formatie, Behemoth. Sunt recunoscuti ca fiind satanisti notorii, in Polonia, ca si in alte tari sunt interzisi. Unul din membrii formatiei, in timpul unui concert, a rupt Biblia pe scena si a fost judecat. Cam peste tot, pe unde au fost acesti rockeri, s-a intamplat ceva, mai mult sau mai putin grav. Nu pot sa nu ma gandesc ca, ar fi putut fi si o mana criminala, avand in vedere ziua in care s-a intamplat nenoricirea si mesajul acelei melodii. Posibil ca, in mintea bolnava a ciuva, sa i se fi parut momentul ideal pentru un „sacrificiu ritualic”. In „nebunia” din timpul concertului, cred ca ar fi destul de greu sa apreciezi de unde si cum a pornit incendiul. Departe de mine gandul, ca toti acei oameni sa fi fost satanisti, nu erau decat niste tineri care cautau sa se distreze, intr-o vineri seara dupa o saptamana se scoala sau de munca. Dar, poate ca mintea deranjata a cuiva, a hotarat altceva.

  Apreciază

 30. […] Iata si un alt comentariu postat la ISU inchide tot. RAED ARAFAT despre BISERICI si PERICOLUL DE INCENDII: […]

  Apreciază

 31. […] ISU inchide tot. RAED ARAFAT despre BISERICI si PERICOLUL DE INCENDII […]

  Apreciază

 32. […] Iata si un alt comentariu postat la ISU inchide tot. RAED ARAFAT despre BISERICI si PERICOLUL DE INCENDII: […]

  Apreciază

 33. […] Iata si un alt comentariu postat la ISU inchide tot. RAED ARAFAT despre BISERICI si PERICOLUL DE INCENDII: […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: