SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (01.07.2015): Le-am zis de chemtrails. Au tacut. Le-am zis de vaccinuri. Mi-au zis ca sunt paranoic. Le-am zis de cardul de sanatate. M-au trimis sa ma tratez …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 1, 2015

   Iata comentariul fratelui ultimul Mohican postat la Ce parere aveti despre aceste schimbari de temperatura?:

Cand am spus cate ceva celor din familie despre chemtrails, s-a lasat tacere.

Cand am explicat cunoscutilor despre manipularea media care ataca valorile ortodoxe si romanesti am fost tratat cu circumspectie.

Cand am discutat cu cativa prieteni de familie despre organisme modificate genetic, vaccinuri, etc., la ceva timp am aflat ca s-a afirmat in absenta mea ca sunt in pragul paranoiei.

Refuzul cardului de sanatate i-a edificat pe cei cu care interactionez ca e cazul sa ma tratez.

Comentariu saccsiv:

   La acelasi articol fratele el a postat o profetie. Daca le spunea si de ea ultimul Mohican, probabil cunoscutii sai ar fi inceput sa se gandeasca serios daca nu s-ar impune cu necesitate o lobotomie sau macar un tratament intensiv pe baza de socuri electrice.

E bietul de el o exceptie? Cati oare nu se simt la fel in mijlocul rudelor si cunoscutilor? Cati nu au impresia ca parca ar striga singuri in pustie?

Unii frati l-au invatat pe ultimul Mohican sa nu mai abordeze astfel de teme cu respectivii. Ce te faci insa cu membrii familiei? Nu le mai zici multe, insa cum necum actiunile tale interactioneaza cu ale lor. Tu refuzi cardul de sanatate dar iti sare casnicul in cap si iti zice cam asa: “Pai cum, tu refuzi un cip dar nu te gandesti ca ne supui pe toti la un efort financiar ca sa-ti platesti consultatia si medicatia?”

Sau: “Ce cauti tu la conferinta aia? Iti cauti amant(a)?”

Si tot din astea …

   E VREMEA CERNERII CUMPLITE

Spunea avva Antonie: va veni o vreme când vor înnebuni oameni, şi dacă vor vedea pe unul nesmintit, se vor ridica împotriva lui, zicând: aiurezi – pentru că nu va fi ca ei.

   Cititi va rog si:

Din PATERIC despre VREMURILE DE PE URMA

 

80 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. andreea5200 said, on iulie 1, 2015 at 2:37 pm

    Si eu ma gasesc in aceeasi situatie, asa ca si atunci cand deschid subiectele o fac cu voce stinsa, parca tematoare si nu insist prea mult pentru ca mi se aspupa imediat gura. Nu renunt, si de cate ori am ocazia mai furnizez cate o frantura de informatie dar nu stiu cat sens are.

    Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 1, 2015 at 8:11 pm

      saccsiv,
      un articol „E canonica pictura lui Arsenie cea dupa vedenii?”

      SFINTELE ICOANE, Arsenie Boca LE PICTA DUPĂ VEDENII:
      “A venit odată la Drăgănescu un ierarh de la Patriarhie, care i-a poruncit Părintelui Arsenie. să şteargă imaginile neortodoxe pictate in biserică. Părintele Arsenie i-a dat scule să şteargă ce nu-i convine, căci, zicea Părintele: „n-am pictat nimic, decât cu poruncă de Sus, pentru catehizarea poporului, care zace in intuneric”. De aceea, nu l-a putut inţelege intru totul nici Sorin Dumitrescu, un pictor, de altfel, talentat. Dar, pe lângă talent, mai trebuia ceva de Sus, pe care nu-l are oricine. Părintele Arsenie nu a pictat la metru pătrat, după tipare, ci cu descoperire de Sus, nu numai cu documentatie; ci mai ales cu rugăciune si post si, uneori, vorbind cu sfinţii pe, care ii picta.” (Pr. Petru Vamvulescu, Părintele Arsenie Boca MĂRTURIA MEA, s.Ed., Arad, 2012‎, pp. 35-36.)

      Ideea de a picta biserica după vedenii este neprimită de Sfânta Biserică:

      Can. 9, Sinodul VII Ecumenic: DEFĂIMAREA ICOANELOR SE OSÂNDEŞTE
      Toate jucăriile copilăreşti şi glumele nebuneşti, scrierile mincinoase, şi cele care s-au făcut (alcătuit) împotriva cinstitelor icoane, trebuie să se predea episcopului Constantinopolului, spre a fi puse la o parte (scoase din circulaţie) împreună cu celelalte cărţi eretice. Iar dacă s-ar afla cineva ascunzându-le pe acestea, de ar fi episcop, ori presbiter, ori diacon, să se caterisească, iar de ar fi laic ori călugăr, să se afurisească.

      Can. 60 Apostolic: Cărţile apocrife şi eretice
      Dacă în biserică ar răspîndi cineva, ca sfinte, cărţile cu titluri false ale necredincioşilor (ereticilor) spre paguba poporului şi a clerului, să se caterisească.

      Canonul 63 Trulan: SE OSÂNDESC MARTIROLOGIILE FALSE
      Poruncim ca patimile mucenicilor (chinurile mucenicilor), martirologiile, cele plănuite de către vrăjmaşii adevărului, în chip ca să-i defăimeze pe mucenicii (martirii) lui Hristos şi ca să-i aducă la necredinţă pe cei ce le ascultă – să nu se răspândească prin Biserică, ci acela să se dea focului. Iar pe cei ce le primesc pe acestea, sau le cinstesc pe ele ca adevărate, îi dăm anatemei.

      CANONUL 91, 87
      A plăcut, ca pretutindenea, prin țarini, și prin vii, altare ca cum spre pomenire de mucenici făcute, întru care nici un trup, ori Moaște (rămășițe) de mucenici, se arată a fi învistierite, de este cu putință, de episcopii cei de loc să se răstoarne. Iar de nu se iartă aceasta pentru gâlcevile publicului, gloatele să se sfătuiască, să nu se adune la locurile acelea. Și acei ce cugetă drept, cu nici o superstiție (credință deșartă) să se lege de acest fel de locuri. Și cu totul nici pomenire de mucenici să se săvârșească, de nu cumva ori vreun trup, ori oarecare rămășițe vor fi, ori din vechime se predanisesc. Iar câte prin visuri, și prin zadarnice descoperiri ale unor oameni, oriunde se află altare așezate, cu tot chipul unele ca acestea se vor netrebnici.
      [Sinod 7, can. 9]
      TÂLCUIRE
      Oarecare ca cum pentru evlavie, ori pentru oarecare vedenii, și zadarnice descoperiri ce le-au văzut în vis zideau case de rugă în nume de mucenici, prin țarini, și prin vii, pentru aceasta canonul acesta rânduiește, că, dacă în acest fel de jertfelnice, nici trup întreg, nici bucăți de trupuri, și rămășițe (Moaște) de mucenici se află învistierite, sau să fie veche predanie, că s-au aflat cândva. Adică, dacă nici cu sfinte mucenicești Moaște s-au sfințit, nici prin obișnuita rugăciune a arhiereului, sau a iereului s-au zidit. Atunci să se risipească, de se va putea. Ori de o popresc aceasta gloatele; atunci pe ele trebuie a le înțelepți și a le sfătui arhiereii, ca să nu se adune într-însele cu evlavie, nici să se amăgească cu disedimonie (credință deșartă) și înșelăciune, că s-ar fi zidit din dumnezeiasca descoperire; [„că diavolul întuneric fiind, de multe ori se închipuiește în îngerul luminii, după dumnezeiescul Pavel, ca să ‎amăgească sufletele oamenilor” (II Corinteni: 11,14)], ci nici pomeniri de ‎mucenici să săvârșească într-însele. Ci dimpotrivă, cu tot chipul să se ‎netrebnicească, și de la evlavie să se scoată.‎ [Sfântul Nicodim Aghioritul, †Neofit, Patriarh al Constantinopolului, †Neofit Scriban, et alii, Pidalion…, Ed. cit., p. 383.]
      ‎160. -“Așijderea, s-a hotărît, ca pretutindenea, altarele, (bisericile) cînd sînt ridicate prin țarini ‎sau vii, ca și cum ar fi întru pomenirea mucenicilor, însă, în ele nu se dovedește a fi așezat ‎vreun tnip și nici moaște ale mucenicilor, de este cu putință, să se distingă de episcopii locului; ‎iar, dacă aceasta nu se poate face din cauza tulburării poporului, totuși oamenii să fie sfătuiți să ‎nu se mai adune acolo și pentru ca cei drept credincioși să nu se lege de aceste”locuri, înșeleți ‎fiind de vreo superstiție, acolo să nu se săvîrșească nicidecum pomenirea mucenicilor, decît ‎numai dacă ar fi vreun tntp sau rămășițe (de ale mucenicilor), sau dacă s-au prcdanisit din ‎vechime, în chip sigur, cum că acolo a fost locuința, moșia, sau locul patimilor vreunui ‎mucenic. Toate altarele (bisericile) care se ridică undeva în urma visurilor și ale falselor ‎descoperiri ale unor oameni de rînd, în tot chipul trebuiesc distruse” -Cart. 83. [Ierom. Nicodim Sachelarie, Pravila bisericească, Ed. Parohia Valea Plopului, Jud. Prahova, 31999.]

      P.S. Arsenistilor,
      fiti atenti, daca va pune vrajmasul sa negati si Sfintele Canoane, se va vadi duhul antihristic si batjocoriti pe fata invatatura Bisericii!

      Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 12:24 pm

      Arsenie Boca tanar….

      Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 12:25 pm

      seamana?

      Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 12:28 pm

      Arsenie Boca in „Sf. Paisie”…cu ochi albastri

      Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 12:29 pm

      Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 12:30 pm

      “Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă, ci – dornici să-şi desfăteze auzul – îşi vor grămădi învăţători după poftele lor, şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme.” (II Tim. 4, 3-4)
      La cine se inchina lumea la Prislop?
      Ca tot veni vorba de vremea cernerii….

      Apreciat de 1 persoană

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 12:34 pm

      ultima e in Sf. Ioan Iacob* nu Paisie de la Neamt.

      Apreciază

  2. paul said, on iulie 1, 2015 at 2:56 pm

    Drama Sorinei, primul român care a făcut schimbare de sex: „În veac nu o să fiu femeie adevărată“.Intr-o situatie precara, “SORINA” traieste din MILOSTENIA crestinilor “HOMOFOBI”, nu din ajutor de la ACCEPT sau ASUR

    http://adevarul.ro/locale/sibiu/drama-sorinei-roman-facut-schimbare-sex-In-veac-nu-fiu-femeie-adevarata-1_55915d1b6471c92e06b1ba6b/index.html?ref=yfp

    Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 1, 2015 at 9:00 pm

      Uite articol frate Vasile, posteaza-l ca arsenismul o sa arda poporul si va compromite mii de suflete!! pana unde duce mandria Arsenista LUCIFERICA

      SE PICTA PE SINE, ÎN LOCUL MÂNTUITORULUI ȘI SFINȚILOR:
      Această asemănarea a picturii cu autorul ei corespunde cu ideologia pictorului Bisericii Drăgănescu [De unde practicii sale de a se uita mult în oglindă, din motive religioase, după ‎mărturisirea Părintelui Profesor de mai devreme]:
      O greutate a chipului Domnului Hristos o mai constituia şi etnicitatea pictorilor. Grecii puneau, în mod reflex, ceva din etnicul şi clasicitatea artei lor; ceea ce caracterizează stilul bizantin până astăzi. Perioada Renaşterii chiar a pus preţ pe această etnicitate a pictorilor în reprezentarea chipului Domnului Hristos. Domnul Hristos seamănă cu pictorul şi cu naţionalitatea lui. Exemplul cel mai izbitor al genului l-a dat un pictor ungur, Muncaci: Iisus înaintea răstignirii, privind pe cei doi tâlhari răstigniţi deja. Operă de mare valoare cu subiect religios. Chipul bisericesc al Pantocratorului caută, cum cere Hegel în Estetica lui, un chip universal al omului, al tuturor oamenilor, de toate neamurile. Toate neamurile, toţi oamenii să-‎şi recunoască în El chipul lor de obârşie, chipul devenirii lor eternitate. Grea temă şi poate cea mai grea a picturii. Leonardo da Vinci a prins această notă în Cina cea de Taină, într-un desen,‎ dar în pictură n-a mai prins îndeajuns această rezolvare. Michelangelo a izbutit acest chip universal al omului, în chipul lui Adam, la creaţie. [ Biserica de la Drăgănescu – „Capela Sixtină” a Ortodoxiei româneşti „O smerită mărturisire ortodoxă de credinţă exprimată plastic”, Deva, 2005, p. 16. Probabil se socotea pe sine chipul universal al omului, un nou Adam, ‎închinând întreaga compoziție, vieții sale. De aceea pune și mucenicia Sfântului ‎Cuvios Mărturisitor Ștefan cel Nou, ca cel prăznuit de ziua morții lui, fiindcă ‎vedeniile icoanelor (ucenicii susțin că a pictat ce a văzut în vedenii) vorbeau despre ‎sine și concepția sa personală hinduso-greco-catolică despre univers.‎ Ce duh le insufla?]

      Însă[picture cu chipul sau] este contrară învățăturii Ortodoxe:
      Iar închinăciunea cea cu atârnare și cu ținere, de mijloc fiind, între cea slujitorească și între cea ‎fără împărtășire, aceasta chiar se dă Sfintelor Icoane, se zice însă cu atârnare, fiindcă Icoana ‎‎(adică chipul), nu se zice de sineși, ci către oarece, și cu atârnare; că chipul este chip al celui ce se ‎închipuiește. Drept aceea pentru atârnarea aceasta și ținerea ce are către cel ce se închipuiește ‎după asemănarea ipostasului adică, și după numele cel scris pe ea, împreună se cinstește și ‎împreună se închină cu cel închipuit, cu o închinăciune adică, de același nume însă și ‎împărtășitoare, și aceasta nu după toate și fără schimbare, precum zice Teodor Studitul în ‎epistolia cea către Atanasie. Că lui Hristos celui închipuit slujitorește precum am zis ne închinăm, ‎iar chipului Lui cu atârnare pentru ținerea cea către Acela; asemeni și însuși Sfinților și trupurilor ‎lor, ca unor slujitori și robi ai lui Hristos ne închinăm cu închinăciune cuviincioasă slugii, pentru ‎apropierea lor cea către Hristos, iar Icoanelor lor cu atârnare ne închinăm pentru ținerea ce au ‎ele către dânșii, din asemănarea ipostasului lor, și din numele lor cel scris pe ele, precum sinodul ‎cel mai de sus din vremea lui Nicolae patriarhul au rânduit;[…]
      Sfintelor Icoane nu se închină oamenii pentru materie, ci pentru asemănarea ce au cu cel ‎închipuit pe ele. Drept aceea Părinții acestui sfânt sinod în oarecare voroave a lor, au zis, că ‎lemnele închipuirii Crucii, când se vor strica se ard. Și zugrăveala Icoanelor și chipul când se va ‎strica desăvârșit, scândura se arde ca un lemn prost; unii însă pentru evlavie le îngroapă. Sfintele ‎Icoane nu trebuie a se unge cu Sfântul Mir, […]
      Pentru că noi ‎nu ne închinăm lor pentru că sunt miruite, sau pentru că sunt sfințite cu rugăciuni,
      ci îndată ce ‎vedem chip Sfânt, fără a cerceta măcar despre Mir și rugăciune, ne închinăm lui, și pentru ‎numele Sfântului, și pentru asemănarea ce are cu acela a căruia este chipul.[…] Acestea și alte asemeni necuviințe închipuiesc zugravii din neștiință și din rău obicei, ci ‎îndrepteze-se, silindu-se încă a se face buni și iscusiți zugravi, ca Icoanele cele ce se fac de ei, să ‎aibă asemănare cu aceia ale cărora sunt chipurile, precum poruncește sfântul sinod acesta, și nu ‎a fi oarecare grozăvii neasemănate. [Sfântul Nicodim Aghioritul, †Neofit, Patriarh al Constantinopolului, †Neofit Scriban, et alii, Pidalion, cârma Bisericii Ortodoxe, Ed. Credința Strămoșească, s.l., 22007, verificat după cel de la Sfânta Mănăstire Neamț, 1844, în fotocopie caractere chirilice, după exemplarul Părintelui Cleopa Ilie, pp. 240-243.]
      Analizând, așadar, cum este pictura Părintelui Arsenie Boca, vom descoperi și de unde proveneau vedeniile sfinției sale și cine erau „sfinții” pe care îi picta și cu care vorbea. Mai mult, va fi pentru noi evident și dacă celelalte învățături (scrise) ale sfinției sale au fost sau nu Ortodoxe, dacă putem sau nu a le urma, fiind insuflate de același duh și având același mesaj ca și cele pictate, doar că cele din urmă au fost prelucrate printr-o experiență și meditație stăruitoare în ele de toată viața:
      Pentru că pictura bisericii de la Drăgănescu are o desăvârşită asemănare cu Părintele ‎nostru Arsenie, suntem deplin îndreptăţiţi să credem că aceasta ne vorbeşte şi ne va vorbi de acum ‎înainte, pentru totdeauna în locul Sfinţiei Sale.[†PS Daniil Stoenescu, episcop locţiitor al ‎Daciei Felix, Biserica de la Drăgănescu – „Capela Sixtină” a Ortodoxiei româneşti „O smerită mărturisire ortodoxă de credinţă exprimată plastic”, Deva, 2005, 193.
      Această frază este chiar concluzia cărții, noi suntem de acord cu ea, mai puțin ‎cu Sfinția Sa deoarece S MARE trebuie păstrat, în chip Ortodox doar pentru ‎Dumnezeu și Maica Domnului. Am spune, mai potrivit,sfinția sa.]
      După cum vedem, biserica de la Drăgănescu nu seamănă cu Maica Domnului, cum ar trebui, ci cu Părintele Arsenie Boca. Prin ea nu ne vorbește Hristos, ci acela care s-a pictat pe sine în locul Mântuitorului.
      Aceasta nu este o frază metaforică, nu este o figură de stil, ci surprinde esența ‎picturii de la Drăgănescu. Pentru aceasta vă recomandăm să priviți fără prejudecată ‎sudiul de mai jos, să vă convingeți că biserica de la Drăgănescu este pictată de ‎autorul ei cu diferite fotografii despre sine ale sfinției sale din diferite etape ale ‎vieții. Este impresionant că nici o fotografie ce ne-a rămas cu sfinția sa nu lipsește ‎de pe pereții bisericii. Se pictează ca Sfântul Vasile cel Mare, ca Sfântul Paisie de la ‎Neamț, ca Sfântul Ioan Botezătorul, ca Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, ca Sfântul ‎Mucenic Nestorie și în foarte multe locuri ca Mântuitorul lumii. Mesajul este cam ‎așa: eu (autorul picturii) țin locul Atotțiitorului. ‎
      Așadar, dacă vrem să-l cunoaștem cu adevărat pe preacuvioșia sa, să studiem tablourile din ea, să le comparăm cu Sfintele Icoane (cu teologia și canoanele lor insuflate de Sfântul Duh). Dacă vor fi la fel să le cinstim, dacă cele dintâi vor fi doar altfel (din neștiință) să le dezvăluim greșelile și să nu le repetăm, ca să nu cădem din har, însă, dacă cumva… se vor împotrivi Adevărului… să înțelegem că și Părintele și duhul ce l-a inspirat nu sunt după voia lui Dumnezeu și, cu milă înțelegătoare, dar și cu tărie, să le respingem fățiș, ca să nu ne pierdem mântuirea.
      Pentru a vedea ce duh le insufla, ne rugăm Sfântului Cuvios Maxim Mărturisitorul să ne descopere:
      Dar pentru cel ce vrea să vadă, cuvântul Scripturii indică aici două persoane ‎și două case, pe care le desființează secera. Căci se zice: “Și va intra în casa ‎furului și în casa celui ce jură strâmb în numele Meu“. Prin cele două ‎persoane a indicat cele două lucrări generale ale amăgirii diavolești, care le ‎cuprind pe toate celelalte, sau cele două moduri ale lucrărilor. Iar prin cele două case a indicat cele două ‎dispoziții generale ale omului, favorabile rătăcirii, care le conțin pe toate ‎celelalte. De pildă când cel rău răpește prin vicleșugul amăgirii cunoștiința ‎înnăscută a firii despre Dumnezeu, atrăgând-o spre sine, e “fur“, întrucât ‎încearcă să se facă stăpân peste închinarea datorată lui Dumnezeu, sau cu alte ‎cuvinte abate vederea mintală a sufletului de la rațiunile duhovnicești din ‎făpturi și circumscrie puterea cugetării numai la privirea înfățișării din afară a ‎lucrurilor sensibile. Iar când abuzează de mișcările firești, atrăgând puterea de ‎activitate a sufletului în chip sofistic spre cele contrare firii și prin cele părute ‎bune ispitește prin plăcere dorința sufletului spre cele rele, “jură strâmb“ pe ‎numele Domnului, ducând sufletul amăgit spre alte lucruri decât spre cele ‎făgăduite. Deci este “fur“ fiindcă răpește la sine cunoștința firii, având drept ‎casă dispoziția iubitoare de neștiință a celor amăgiți. Și “jură strâmb“, fiindcă ‎înduplecă puterea de activitate a sufletului să se ostenească zadarnic cu cele ‎contrare firii, având drept casă dispoziția iubitoare de păcat a voii celor care îl ‎ascultă .‎ [Pr. Stavrofor Prof. Dr. Dumitru Stăniloae, Filocalia, Volumul III, Ed. cit., pp. 389-340.]

      Am văzut că Biserica de la Drăgănescu suferă, de la izvor, de o concepție eretică despre Sfintele Icoane și anume că Chipul bisericesc al Pantocratorului caută, cum cere Hegel în Estetica lui, un chip universal al omului, al tuturor oamenilor, de toate neamurile șiDomnul Hristos seamănă cu pictorul şi cu naţionalitatea lui (spre deosebire de dogma Ortodoxă a Sfintelor Icoane care ne învață că Sfintelor Icoane nu se închină oamenii pentru materie, ci pentru asemănarea ce au cu cel ‎închipuit pe ele). De aici esența egoistă a lucrării, pe care o recunosc, fără să înțeleagă, chiar ucenicii preacuvioșiei sale:
      Călugărul pictat la intrare, pe peretele ‎din stânga al bisericii din Drăgănescu – ‎răstignit pe cruce, către care strigau ‎potrivnicii: „Rabzi ca un prost!” este o ‎imagine a Părintelui Arsenie [Pr. Petru Vamvulescu, Părintele Arsenie Boca MĂRTURIA MEA, s.Ed., Arad, 2012, p. 44.]

      Apreciază

      • andrei-d said, on iulie 1, 2015 at 9:22 pm

        Toti care merg sa se „inchine” la Prislop se inchina omului universal, adica umanismului, ADICA SATANEI, se vede cum Arsenie Boca a fost inspirat direct de DIAVOL! Vin si cu vedenia din Sf. Munte sa vedeti demonstratia unui frate si anume VICTOR, ca de altfel el este autorul tuturor postarilor care-l demascheaza pe parintele inselat!
        Daca nici acum nu luam atitudine, vom da socoteala pentru TOT binele ce l-am fi putut face si nu l-am facut

        Dar aceasta inchinare se cuvine NUMAI ATOTTIITORULUI, Hristos-Dumnezeu ,singurul Dumnezeu adevarat caruia I se cuvine toata slava, cinste si inchinaciunea in vecii vecilor. Amin.!

        Apreciază

      • andrei-d said, on iulie 1, 2015 at 9:40 pm

        saccsiv,
        uita-te putin in jur, oare tu care stii atatea nelegiuiri si vezi cum si talmudistii, si rabinii si musulmanii si capii sectelor si insusi diavolul Il urasc pe Hristos-Dumnezeu si FAC TOT POSIBILUL sa-I schimbe Chipul?
        Toate varfurile stiu ca Hristos e Dumnezeu si cum arata Adevarata Credinta! bStiu si elitele budismului, si elitele islamului, si elitele Vaticanului, protestantilor si neoprotestantilor.
        Nu-L suporta pe Hristos Cel Adevarat si basta.!!! Si ne dau prin tv diferite culte si anumiti indraciti spre inchinare! Suntem orbi? S faca norodul sa se inchine la alti dumnezei? Hristos patimeste pentru fiecare suflet ratacit, daca nici tu nu Il ajuti, va face singur toate? Oare de aceea ne-a chemat si Si-a data viata rascumparare? Sa fim indiferenti? Asta se intampla si cu pseudo-ortodocsii. Mai toti sunt orbi, iar elitele de arhierei bocaiti stiu care e treaba, dar nu-L suporta pe Hristos Cel Autentic. Si evreii cred ca Hristos e Dumnezeu, dar nu-L inghite nimeni din sionisti, talmudisti, rabinici si mesianici. Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 1, 2015 at 11:19 pm

        andrei-d

        Dar de ce ma certi?

        Apreciază

      • andrei-d said, on iulie 1, 2015 at 11:20 pm

        nu te certam pe tine frate…iertare stii ca mai vorbesc pe alaturi…eram suparat pe mine…pe noi in general. Acum ca esti si bolnav..Iarta-ma te rog!

        Apreciază

      • Eufrosin said, on iulie 4, 2015 at 1:58 pm

        @andrei-d
        După toate datele resiese că tu eşti cel care suferă de o boală cronică. Obsesiile tale fata de Arsenie Boca te-au dus la delir paranoic si halucinatii. Deja ai început să-i vezi chipul in mai multe icoane. Tulburările obsesiv-compulsive au nevoie de tratament psihiatric. Ia seama la tine însuţi înainte de a nu fi prea târziu, fiindcă altfel vei sfârşi la secţia de psihiatrie. Sfatul meu este să faci mai multă rugăciune fiindcă este mai eficientă decât tratamentul psihiatric. În cazul multor pacienţi, rugăciunea către Dumnezeu i-a ajutat să se vindece mult mai repede spre deosebire de tratamentul medicamentos. Îţi doresc însănătoşire grabnică!

        Apreciază

      • andrei said, on iulie 4, 2015 at 2:11 pm

        Eufrosin,
        esti inselat si gandesti la modul cel mai sectar cu putinta. Daca tu iti permiti sa-ti dai cu parerea peste invatatura Sfintilor Parinti se vede cat discernamant au arsenistii! Vai voua farisei fatarnici!

        Apreciază

      • andrei said, on iulie 4, 2015 at 2:14 pm

        Nu poti da sfturi tu care esti posedat de duhul antihristic si papistas. Mi-ar fi rusine sa fiu in locul tau si sa justific ereziile si mazgalelile din Sfanta Biserica de la Draganescu. Baiete daca citesti cartea Cuviosului Serafim Rose si a lui Paisie Aghioritul despre religiile hinduse si cum s-au strecurat astazi printre crestinii plini de slava desarta si neascultatori de Biserica ar fi ceva…dar tu cum citesti haznaua arsenista e clara treaba unde e mintea ta. Rusine!!!

        Apreciază

      • andrei said, on iulie 4, 2015 at 2:38 pm

        Si cred ca ai nevoie si de o exorcizare….

        Apreciază

  3. ines said, on iulie 1, 2015 at 3:03 pm

    Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă ca avorturile şi schimbarea de sex să fie finanţate din bani publici. De acum, nu veti mai avea voie sa criticati nici prostitutia

    http://www.culturavietii.ro/2015/06/24/organizatia-mondiala-a-sanatatii-recomanda-ca-avorturile-si-schimbarea-de-sex-sa-fie-finantate-din-bani-publici/

    Apreciază

  4. artion said, on iulie 1, 2015 at 4:11 pm

    La mine e mai diferit, cand le am zis de chemtrails, mi au dat dreptate, cand le am zis de vaccinuri la fel mi au dat dreptate, cand le am zis de cip in mana sau pe frunte, majoritatea mi au dat dreptate.. cand le am zis de card de sanatate , mi au dat foarte putini dreptate, dar nu vor sa renunte la el pe considerentul ca „mai e pana la cip in mana” si ca „toate pana la sanatate” 🙂 mda.. idei lumesti..

    Cand le am zis ca renunt la telefonul mobil au zis „bai asta i prea de tot” , desi il mai folosesc din cand in cand pe al prietenilor/familiei in cazuri importante.. Dar e foarte periculos datorita undelor, pe langa faptul ca e ascultat (inclusiv ambiental cand nu vorbim la el) si ni se incalca dreptul la intimitate..

    Insa nu putem merge nici pe premisa ca renuntam la card si gata suntem mantuiti, putem injura, jigni, ataca pe unu si pe altul. Si nici pe premisa ca pot sa i fac rau aproapelui in mod constient si intentionat, gandindu ma ca ma voi spovedi pe urma, de multe ori cei care gandesc asa ii prinde moartea in pacat caci se joaca de a spovedania. Adica luptam si impotriva dictaturii electronice, dar si impotriva patimilor. Altfel suntem in inselare.

    „Pe pământ mi­siunea noastră este să trăim o viaţă sfântă în mijlocul atâtor lucruri la care trebuie să renunţăm.” ( Părintele Iustin Pârvu )

    Apreciat de 2 persoane

    • tataia said, on iulie 1, 2015 at 5:09 pm

      Inseamna ca te invirti intr-un cerc de oameni care au preocupari similare 🙂 . „Toate pina la sanatate”? Daca lumea ar intelege ca sistemul medical nu le ofara sub nici o forma santatea ci doar boala?

      Telefonul mobil nu e bun….dar nu ma refer aici strict la nocivitatea lui. nici macar nu ar fi nociv daca nu am avea in corp deja atita amar de metal greu…ca sint ascultate stim cu totii. Secu a ascultat intotdeauna telefoanele. Incepind de pe vremea lui Ceasca si pina in ziua de azi. NU prea cred insa in ascultarea „ambientala”. Adica ca ei pot asculta ce vorbesti in casa atita timp cit nu folosesti telefonul. Din punt de vedere tehnic este intr-adevar posibil…dar e mult prea mare daraua.

      Apreciază

    • ultimul mohican said, on iulie 1, 2015 at 6:05 pm

      Asa e, e importanta lupta impotriva patimilor. Mai ales ca dupa vreun gest cu semnificatie duhovniceasca de multe ori aceste patimi reinvie. E ca la citirea psaltirii, dupa prima catisma vine si reactia. Acu incerc sa ma scap de un card bancar cu descoperire de cont si automat incepe sa ma manance grija ca de ce sa nu-mi iau eu de pe descoperirea aia de cont un TV nou si mare, de-ala cum are tot romanul verde ? Nu conteaza ca nu ma uit la el decat foarte rar.

      Apreciază

    • nimeni said, on iulie 4, 2015 at 6:46 pm

      In legatura cu sanatatea si cu cardul de sanatate

      In cartea Pelerinul roman este mentionat de catre parintele Ilie Cleopa, pe cand traia retras in munti, despre o intamplare nefericita pe care a avut-o cand s-a lovit puternic la picior cu toporul si era cat pe aici sa abandoneze pustia si sa mearga la spital pt ingrijiri medicale dar totusi nu a facut-o pt ca un alt pustnic i-a zis ca diavolul asta vrea, sa-l scoata din pustie si i-a mai spus ca daca are credinta tare, chiar de si-ar pierde picioarele de tot, Dumnezeu ar face sa-i creasca altele la loc daca-L roaga cu credinta.
      Daca avem incredere in Dumnezeul nostru nu avem a ne teme de nimic si nu ne trebuie nici un fel de card de sanatate sau mai stiu eu de care.

      Apreciază

  5. HD said, on iulie 1, 2015 at 4:17 pm

    MA REGASESC IN COMENTARIUL FACUT MAI SUS. NIMENI NU MAI CREDE. FAMILIA, SOTIA, NIMENI. MA CRED CA TRAIESC IN LUMEA MEA. DACA MAI VORBEAI SI DE MASONERIE SI ECUMENISM ERAI LEGAT DEJA.

    Apreciat de 1 persoană

    • nimeni said, on iulie 4, 2015 at 7:01 pm

      si mie mi se intampla la fel, dar m-am invatat de acum si mai intai testez terenul sa vad daca am cu cine vorbi astfel de lucruri si apoi intru in detalii.
      Oricum unii oameni sunt f vicleni si trebuie multa vigilenta in abordarea unor subiecte mai delicate, nu poti spune oricui astfel de lucruri ca se intorc numaidecat impotriva ta si incep ei sa-si dea cu parerea de parca te lovesc cu o bata in cap.
      Un lucru e clar, cel putin din punctul meu de vedere,oamenii lumesti nu pot si nu vor sa vada cloaca in care traim, primejdia ce ne paste pe toti si sunt foarte putini din cei pe care ii cunosc si care si-au dat seama de ceea ce se intampla cu noi, ceilalti pur si simplu dorm in ghete.

      Apreciază

  6. slava said, on iulie 1, 2015 at 4:46 pm


    aicea profetie despre unsul Domnului, ultimul imparatul ortodox.

    Apreciază

  7. energein7 said, on iulie 1, 2015 at 4:52 pm

    Plate daca lepunem

    Apreciază

  8. energein7 said, on iulie 1, 2015 at 5:01 pm

    Poate daca le spunem ca in 10 ani nimeni nu o sa-si aminteasca ca Romania este crestina, ci musulmana, ca doar ce.a mai mare moschee din EU este LA Bucuresti, Si tot in 10 ani aprox. Vom avea Si presedinte musulman, ! Atunci inseamna ca oameni acoperiti ca Ponta Si.au facut bine treaba; IAR Romani au fost docili, mai docili ca parintii lor….

    Apreciat de 1 persoană

    • adriandirnescu said, on iulie 1, 2015 at 7:45 pm

      intradevar… sumbra perspectiva… Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu !

      Apreciază

  9. ozana said, on iulie 1, 2015 at 5:21 pm

    Omul lipsit de inteligenta , pragmatic si oportunist , interesat doar de ceea ce se poate masura , numara si cintari nu poate fi interesat de asemenea subiecte. Pentru el conteaza doar ceea ce le face lor ,,bine” AICI si ACUM. Dar si voi dragii mei frati , stiti acest lucru. ,,Pe pamint , cantitatea de inteligenta este constanta iar populatia in continua crestere”-am citit undeva, cindva.Desi sarcastic , nu putem contesta adevarul ce-l contine. Am intilnit acum citiva ani un mic fermier, om simplu dar avid de cunoastere care traia binisor din mica lui ferma ecologica de la tara.Nu m-am putut abtine sa nu ma minunez de performantele si realizarile lui.Acest om simplu care nu avea mai mult de patru clase mi-a dat o replica ce nu putea veni decit dintr-o minte de calitate si suna cam asa -si ca sa cresti gaini trebuie sa fii destept. Nu mai puneti la suflet faptul ca va izbiti de un zid atunci cind incercati sa le deschideti mintile.Este si asta tot un fel de cernere dragii mei. Doamne ajuta.

    Apreciat de 2 persoane

  10. rozalia said, on iulie 1, 2015 at 5:54 pm

    Intr-adevar te trezesti cam singur. Inca nu am intalnit pe cineva, fizic vorbind, care sa impartaseasca aceasta realitate in totalitate. Ca e vorba de fluor, vaccinuri, codex alimentarius, chemtrails, etc. La abordarea unui asemenea subiect esti deja suspect si daca mai pui problema si data viitoare devii un obsedat conspirationist.
    Traim niste vremuri ciudate, vremuri in care timpul s-a scurtat (o profesoara spunea ca nu mai are timp intr-o ora sa asculte si sa predea!) si in cel ramas ne grabim sa NU facem nimic. Suntem bombardati cu tv-ul, suntem realmente fixati in fata lui cu fel de fel de stiri-emisiuni-imagini, orice numai sa nu-l lasam si sa incepem cumva sa gandim si sa ne trezim. Babele cumpara de la chioscuri reviste de scandal cu imagini golase inca de la prima pagina (vorba romaneasca ,,cine n-are batrani sa-si cumpere” nu prea mai e de actualitate), invatamantul s-a diluat si iarasi cei de langa noi nu vad nimic rau in acest lucru (ca ce, doar n-or sa invete ca prostii atata materie cat se invata inainte, acum nu mai este nevoie, totul se automatizeaza…), elevii sunt plini de drepturi si lipsiti de respect, cultura, educatie…incurajati sa devina anormali si obsedati de placeri. Si atunci, in aceasta lume bolnava, cine sa mai observe darele de pe cer, cine sa-si mai puna problema trairii unei vieti normale?!
    Imi plange sufletul, sunt bantuita de neputinte si de of-uri dar stiu ca Dumnezeu nu ne lasa. Si-atunci o iau de la capat plina de nadejde!

    Apreciat de 5 persoane

    • ozana said, on iulie 2, 2015 at 12:45 pm

      @ rozalia Ai dreptate draga mea. Scurt si la obiect. Oamenilor li s-a diluat parca substanta divina, sufletul si chiar judecata.Buna observatie cu batrinii preocupati astazi de can-can-uri si …mondenitati fara valoare.Doamne, nu asa erau bunicii nostri ; intelepti , sfatosi , credinciosi si mingiietori.Azi bunicii iau Viagra iar bunicile isi pun silicoane…Quo vadis Domine ?

      Apreciază

  11. lastunnegru said, on iulie 1, 2015 at 6:25 pm

    Eu am spus unor colegi la munca despre cardul de sanantate, depre cipul implantabil si despre numarul diavolului 666 si am primit raspunsuri ca: esti nebun, unde vei tu numarul 666 in codul de bare, etc.
    Am avut o discutie despre aceste lucruri si despre viitorul cipul Implantabil cu un coleg mai apropiat si i-am explicat totul in mare, el a inteles ce i-am spus apoi mi-a zis ca daca totusi copilul ( sau altcineva ) se va imbolnavi si fara cip in mana nu ve putea beneficia de servici medicale in viitor, va accepta cipul impantabil pentru copilul lui decat sa isi vada copilul sa moara din cauza unei boli, am fost socat de raspunsul lui. Iar cam toti din familia mea au luat cardul de sanatate cu cip pentru ca altfel vor trebui plateasca servicile medicale ( am discutat aceste lucruri inainte sa vina casa de asigurari cu optiunea acea cu adeverinta de asigurat pe 3 luni ).

    Apreciază

  12. Nimbus said, on iulie 1, 2015 at 6:49 pm

    La mine e identic, insa cand le-am zis de cipuri implantabile si le-am aratat unul blank primit de la un amic hacker au amutit. Eu am un temperament ceva mai coleric fiind un individ foarte activ asa ca nu prea au curaj sa maraie nici unul insa in sinea lor imi dau dreptate. Pur si simplu ii simt. Ce am observat insa, majoritatea amicilor sunt extrem de lasi. Asa ca am cam ramas singur in cam toate proiectele, pur si simplu se tem. Sincer pana la un punct ii inteleg, cum sa faci impresie buna cand umbli cu un individ care publica asa ceva spre exemplu http://yo9gjx.blogspot.ro/2015/06/imigranti.html
    Cert e ca multi si-au creiat o lume a lor ( nereala ) calduta si asa zis sigura de unde se tem sa iasa. Nu incerc sa-i schimb dar macar sa-i atentionez. Daca pe mine m-a luminat Dumnezeu sa pricep anumite lucruri, nu cred ca a facut-o pentru a le tine pentru mine ci pentru ai trage si pe altii de maneca. Daca vor sa priceapa bine, daca nu, nu.
    In mod sigur nu cred ca vor reactiona mai ales ca, cu cat trece timpul, prigoana o sa fie cumplita.
    Si din pacate nu mai tine treaba cu ” iarta-i ca nu stiu ce fac „, pentru ca astia sunt constienti.
    Parerea mea, pentru cei ce cititi si sunteti „calduti”, Dumnezeu ne va judeca nu numai dupa fapte ci si dupa ce am fi putut sa facem si am refuzat constient, din frica, comoditate sau oricare alt motiv. Viata calduta si pseudo sigura pe care o duceti e drum sigur spre genune. Bineanteles, e strict parerea mea, si s-ar putea sa gresesc.
    Doamne ajuta.

    Apreciat de 2 persoane

    • Cosmin said, on iulie 1, 2015 at 8:36 pm

      @ Nimbus

      Ti-am distribuit pe FB articolul. Foarte bine atinsa problema in articolul tau.

      Eu compar fenomenul din subiect, adica incercarea de a-i trezii pe cei de langa noi, cu a explica celui mai bun prieten al tau care se drogheaza, faptul ca drogul a fost creat special pentru a-l distruge.

      Apreciază

  13. pitaru said, on iulie 1, 2015 at 7:13 pm

    Din pacate comentariul zilei este adevarat.Ce este mai dureros este ca in foarte putine biserici se predica adevarul cu privire la masonerie,acte cu cip,chemtralis si alte grozavii.Aud mereu aceleasi predici la sfarsitul slujbelor,talcuindu se evanghelia zilei sau cate ceva despre sfantul praznuit in ziua respectiva.Despre lucrurile arzatoare ale zilelor noastre tacere totala.Zici ca traim intr o lume ideala.Si acest lucru nu este in regula.Dupa parerea mea preotii ori au ordin de la centru sa nu atace aceste probleme ori sunt nepasatori si impovarati si ei de grijile acestei lumi.Dar macar daca nu ataca aceste probleme sa spuna la lume cateva lucruri esentiale cum ar fi sa si faca corect Sfanta Cruce,cum trebuie sa se imbrace lumea care vine la biserica(in special femeile),ca nu e tocmai in regula sa vii machiata la biserica,ca pomelnicele se dau normal pana incepe slujba si apoi nu trebuie sa se mai primeasca pentru ca se deranjeaza Sfant Liturghie etc
    Am auzit si o discutie la biserica privind cardurile de sanatate intre 2 femei si concluzia lor a fost nu se intampla domnule nimic daca le iei caci asa a fost si cu cardurile bancare si vezi ca nu s a intamplat nimic.Altei femei I am spus eu ca nu este in regula si mi a raspuns ca nu are ce sa faca ca trebuie sa il ia ca este bolnava.Ce este mai dureros este faptul ca unii dintre crestini chiar daca stiu pericolul la care se expun luand cardul de sanatate, il accepta si apoi lanseaza un atac asupra celor care nu l au luat spunand ceva de genul :Ai sa vezi ce ai sa patesti ca nu l ai luat cand o sa te imbolnavesti…(caz concret intamplat cu o cunostinta).
    Alt lucru care ma doare si il observ in zilele noastre este faptul ca lumea nu prea vine la biserica si din cei care vin 80% sunt batrani si 90/% femei.Am fost la biserica in 2 sate din Ialomita si va spun cu durere in suflet ca bisericile sunt goale.Numai si pe baza acestor considerente Dumnezeu nu are cum sa mai tina lumea.
    Si acum sa va mai povestesc cateva intamplari ale zilelor noastre:
    *o matusa de a mea s a dus sa se spovedeasca la un preot din Bucuresti si spunandu si ea pacatele,la un moment dat a observat ca parintele se juca pe telefon…
    *alt prieten dupa ce s a spovedit a intrebat pe un parinte cum e cu actele astea cu cip;iar parintele I a raspuns ca privitor la cardul de sanatate nu a venit un raspuns oficial de la Patriarhie, permisul ar putea sa il ia iar buletinu cand o veni sa ii faca o cruce si sa il ia
    *la catedrala din Constanta intr o buna zi au venit sa slujeasca catolicii cu ai nostril si fiind un calugar in biserica a inceput sa faca mare scandal cu privirele la acest sacrilegiu.imediat a fost incercuit si luat la rost de ce manastire apartine si ce cauta el acolo si apoi dat afara…tin sa precizez ca o buna parte din credinciosi au iesit afara..
    *parintele Arsenie Papacioc a fost chemat la Bucuresti dupa ce a fost ales patriarh Daniel pentru a fi de acord cu ecumenismul dar a refuzat sa ia parte la asa ceva si(dar nu sunt sigur de ce spun pentru ca mi a spus si mie cineva si nu mai tin minte cu exactitate) a relatat ca doar un episcop sau 2 au tinut de dreapta credinta la acea vreme
    Va rog sa ma iertati cu lunga mea prelegere dar am simtit nevoia sa va imartasesc cate ceva din cele auzite si traite de mine.
    DOAMNE AJUTA!

    Apreciază

  14. tataia said, on iulie 1, 2015 at 7:19 pm

    Oricum..ca o completare la articol, asa avea de spus urmatoarele: Fratilor sintem o minoritate! Nu stiu cum de unii mai pot avea inca dubii asupra acestui lucru. Cum de unii isi doresc referendum privind introducerea actelor biometrice. Referendum pentru ce? Chiar nu va dati seama care va fi rezultatul? Intelegeti ca cei de sus ne vor noua raul si ni-l fac,dar nu ni l-ar putea face fara sprijinul „cirezii”, a majoritatii, a prostimii.

    Apreciază

    • ultimul mohican said, on iulie 1, 2015 at 10:28 pm

      Suntem putini, intr-adevar. Dar ce s-a intamplat din 2009 ca atunci se strangeau totusi 1 milion de semnaturi impotriva actelor biometrice ? Odata ca atunci aveam un lider care intre timp a trecut dincolo. Apoi s-au rafinat, perfectionat tehnicile de spalare a creierelor si de manipulare. Eficienta uriasa. Varful de lance au fost multinationalele unde toate experimentele sociale de indobitocire a populatie de acum au fost testate cu circa 3-4 ani mai ales pe angajati. Ma ia si acum greata cand imi amintesc.

      Apreciază

      • ultimul mohican said, on iulie 1, 2015 at 10:31 pm

        Completare: cu circa 3-4 ani inainte

        Apreciază

  15. hilohi bogdan said, on iulie 1, 2015 at 8:36 pm

    referitor la cei ce nu vor să fie „treziţi” din matrix…să ne amintim de martirul MIRCEA VULCĂNESCU care refuza să mai doarmă pt. A nu-l surprinde moartea în somn caracteristică tebeciştilor…Dumnezeu să-l odihnească…!

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on iulie 1, 2015 at 11:15 pm

      cca70

      Asta-i trezire?

      Apreciază

      • cca70 said, on iulie 2, 2015 at 1:36 am

        e mai mult decat nimica…macar a dat un semn ca exista si el…si are o parere

        Apreciază

  16. Gavrila Denisa said, on iulie 2, 2015 at 12:39 am

    heee dragii mei,pe unde treceti voi acum eu ma trecut deja..le-am zis in 2007 ca va veni o mare criza si apoi razboiul si mi-au ras in nas,ai mei parinti si sora…a venit criza in 2009 oficial si eu am continuat sa le spun la spital colegilor..sa le spun ca va veni razboiul..in 2010 si se vor satura romanii de prostie si de lacomie si radeau de mine sa-mi fac familie sa-mi gasesc barbat ca de aceea imi vin acele ganduri de razboi….le spuneam ca eu nu vreua sa fiu santajata de nimeni nici pentru casa familie sau copii…si acum nu mai rade nimeni…le e frica pentru vietile lor de indobitociti. Eu pot sa nici nu ma bucur ca am avut dreptate,nu din mila fata de semenii mei infricosati..ci pentru ca ce le spuneam era pentru ei sa-si ia masuri nu sa-i amenint…asa ca suportati linistiti prostia din jurl..si mai notati cate o etapa din inceputul sfarsitului..cel putin esti constient ca esti in mijlocul dezastrului..ceilalti inconstienti sa fie sanatosi sa-si pastreze iluziile cat mai pot..le va parea rau cand vor muri..noi sa fim pregatiti si impacati si curati si demni…

    Apreciat de 1 persoană

    • safimvigilenti said, on iulie 3, 2015 at 12:52 am

      denisa, tu nu te-ai maritat din cauza unui viitor razboi ? din 2007 au trecut 8 ani, puteai sa ai acum copii de 8 ani, razboiul inca nu a venit si nimeni nu stie cand va veni , e posibil sa mai treaca inca multi ani pana atunci…

      Apreciază

      • nimeni said, on iulie 4, 2015 at 7:34 pm

        safimvigilenti

        iti raspunde Cuviosul Kuksa al Odesei

        Acum nu e timpul de maritis si de insuratoare

        Dragele mele surori întru Domnul nostru Iisus Hristos!

        Pace vouă de la Domnul și va mulțumesc pentru scrisoarea pe care nu demult am primit-o. Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc că nu m-ați uitat pe mine, păcătosul.

        Dragi surori, înțeleg durerea voastră, dar Îi mulțumesc din suflet Domnului pentru toate, însă îmi pare foarte rău că nu vă pot ușura povara, dar răbdați, surorilor. Fiindcă așa-i voia Domnului, a Tatălui Ceresc.

        Trebuie să cunoașteți, surorile mele, că toate ne sunt trimise de la Dumnezeu – și cele bune, și cele rele, primiți-le pe toate ca din mâna Domnului și nu vă înfricoșați, Domnul nu vă va lăsa. El niciodată nu vă va trimite scârbe sau necazuri peste puterile voastre și niciodată nu va pune pe umerii voștri o povară mai mare decât ați fi în stare să o duceți, dar vă va da atât cât veți avea puteri să o duceți. Să știți, surorilor, dacă scârba voastră e mare, înseamnă că aveți și puteri îndeajuns să o purtați, iar dacă e mică, Domnul vă va da-o după puteri, ca să nu vă pomeniți neputincioase. Necazul însă, mai mare sau mai mic – duceți-l cu răbdare, fără cârteală, fiindcă timpul merge spre pieire și déjà începe să se înfăptuiască ultimul capitol al cărții a 3-a a proorocului Ezdra și vine spre noi sfârșitul întregii lumi, mai ales a păcătosului.

        O, surorile mele, ce vreme se apropie, că nu vei mai vrea să trăiești pe pământ. Și această vreme e cu totul aproape, Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, o, Dumnezeul meu! Vor veni peste pământ mari cataclisme: foc, foame, moarte, pieire, felurite năpaste! Nimeni nu le poate opri, iar timpul acesta e foarte aproape. Nu ascultați pe nimeni când vor spune că va fi pace. Pace nu va fi, va fi război și imediat după aceasta o foame mare și unde oare vor dispărea toate? Nu va fi de mâncare și pe oameni îi așteaptă pieirea. Popoarele se vor îndrepta spre Răsărit , dar de acolo nimeni nu se va mai întoarce – toți se vor pierde. O mare pieire va fi din cauza foamei. Iar cine va mai rămâne în viață va fi nimicit de molimă și de ciumă de mare. Aceasta este o boală înfecțioasă incurabilă. Nu în zadar zice proorocul – va trece o scârbă și alta îi va lua locul, va trece a doua – va veni a treia și așa mai departe.

        O, Dumnezeule! Dumnezeule! Știți voi, oare, dragi frați și surori, că de acum Domnul a pus capăt fericirii pământești? Adevăr vă zic vouă, acum nu e timpul de măritiș și de însurătoare, fiindcă aceste zile sunt ale Domnului. Domnul ne așteaptă și aceste zile El ni le-a dat spre pocăință și remușcări pentru viața trăită în păcate. Acest timp nu e pentru ospețe și nunți. Nu pentru lăcomia pântecelui și beție. Toate acestea trebuie să le lăsăm. Trebuie zi și noapte să-L implorăm pe adevăratul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor noastre, trebuie să-I cerem Domnului ca să se îndure de noi și să ne miluiască la Strașnica Sa Judecată. Fiindcă după toate aceste năpaste va veni ziua cea mare a Judecății Domnului. Și în Scriptură este spus că cei aleși ai lui Dumnezeu pot ști, adică Dumnezeu poate să le descopere anul sfârșitului lumii, însă nu ziua și ceasul, aceasta nimeni nu o poate ști, nici Îngerii din ceruri, nimeni, numai unul Dumnezeu știe în ce zi și în care ceas se va săvârși aceasta.

        Surorile mele, știți ce am să vă spun – Domnul a pregătit așa o groapă adâncă pentru lume, încât nici fundul nu i se vede și pe toți păcătoșii îi va pune acolo. Doamne miluiește, vă spun fără ocolișuri că despre acestea Domnul mi-a descoperit, vă spun adevărul, nu vă mint. Pentru că a grăi neadevăr este un mare păcat, Domnul să ne ferească! Despre măritiș sau însurătoare nu numai că nu poate fi vorba, dar nici gândul să nu-l aibă, e un mare păcat; băieților tineri și fetelor nu li se cuvine să se căsătorească. Cei căsătoriți să înceteze de a mai trăi trupește și, înfrânându-se, să trăiaacă în curățenie.

        Cuviosul Kuksa al Odesei, http://www.aparatorul.md

        https://saccsiv.wordpress.com/2014/06/12/profetia-cuviosului-kuksa-al-odesei-1875-1964-despre-sinodul-al-optulea-si-despre-unii-dintre-fiii-lui-duhovnicesti-ce-vor-trai-pana-in-vremea-antihristului/

        vremea razboiului e foarte aproape, trebuie numai sa te uiti cum si pe unde se misca armele si armatele lumii in momentul de fata

        Apreciază

      • nimeni said, on iulie 4, 2015 at 7:58 pm

        Am mai spus pe aici ca un prieten de-al fratelui meu a stat de vorba cu un calugar din Sfantul Munte si i-a spus ca dupa Sinodul ecumenic de anul viitor v-a incepe raboiul cel mare.

        Apreciază

  17. rozalia said, on iulie 2, 2015 at 1:49 am

    Si eu cu ani in urma eram hotarata in explicatii si aproape ca intram in razboi cu prietenii pe tema de mai sus. Aduceam argumente dar nu eram diplomata. Incet incet am inceput sa vad ca aceasta abordare e gresita si asa cum au sugerat si cativa dintre voi (tataia si nu numai) am gasit ca trebuie sa ai mare tact in expunerea problemei dar sa nu renunti. Adica sa nu ajungi sa-ti zici ca si-asa ce mai conteaza si sa te apuce deznadejdea si resemnarea (astea nu-s de la Dumnezeu). Sigur ca conteaza! Cel caruia i te adresezi prima data cu un asa subiect ori zice ca esti nebun, ori te ignora ori te ironizeaza, dar AUDE tot ce-i zici! In mintea lui raman niste date care pot avea ecou. Pentru acest potential ecou nu trebuie sa ne descurajam. Si desigur poti vorbi si cu peretii, de exemplu ii ziceam unui prieten ca s-a descoperit ca medicamentul Ibuprofen (Nurofen) poate provoca probleme cardiace, chiar infarct…iar el raspunde imediat ca nu pleaca nicaieri fara acest medicament. ”cum ma doare ceva – cum iau o pastiluta si tare bine imi face!”

    Apreciază

  18. Partizanu said, on iulie 2, 2015 at 7:22 am

    As spune mai multe dar mi-e ca iar sariti pe mine ca o HAITA. Priviti această filmare, https://www.youtube.com/watch?v=jLveaSYSb5c
    oameni au mintea zdruncinată de gay-patologism, sunt nebuni in libertate, oricand pot comite infractiuni fara ca ei să aiba habar.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 2, 2015 at 11:28 am

      Partizanu

      Haita?

      Ai asa un fel gretos de a fi …

      Apreciat de 1 persoană

      • Partizanu said, on iulie 3, 2015 at 8:02 am

        Nu pot sta pasibil (in bancuta mea) cand „altii” imi blocheaza tastatura(pardon imi trage covorul rosu cu petale de trandafiri ca tot glumim de necazul altora si pacatul meu).

        Apreciază

    • anonim said, on iulie 2, 2015 at 1:12 pm

      iadul.pe pamant..

      Apreciat de 1 persoană

    • botaceala said, on iulie 2, 2015 at 3:44 pm

      Doamne fereste,asa va arata viitorul omenirii????,asa ceva vom vedea pe strazi???? Astia trebuie internati la psihiatrie,nu lasati liberi pe strazi printre oamenii „normali”!!!

      Apreciat de 1 persoană

      • anonim said, on iulie 2, 2015 at 6:53 pm

        eu din pacate acum ceva timp am vazut pe facebook .din san francisco parca,,,o poza cu ei in actiune pe strada la colt..si mi-a ramas imprimata”in cap acea imagine.. cu greu mi-a iesit din cap ..efectiv m-am oripilat..atentie pe ce poze ,filme..dati click..

        Apreciază

  19. STOP RFID said, on iulie 2, 2015 at 8:26 am

    Frate Vasile articolul asta a venit la fix si nu intamplator. Eu am pe facebook un grup numit Ingerul Digital si am fost abordat pe privat de o fata numita Iulia, de 25 de ani ce trece prin momente de viata si de moarte. Convorbirea mea cu ea cred ca nu e bine sa o publici dar numai sa faci un articol despre ea. Nu am timp asa ca-ti redau mai jos textul…

    Buna, sper k nu deranjez
    Marţi 20:52

    Doamne ajuta! deranjez?
    nu

    as avea si eu nevoie de un sfat daca se poate..is intro situatie disperata

    sau de rugaciune..

    am vazut ca sunteti impotriva actelor cu cip..
    da

    au fost niste prieteni la parintele Ioan de la Rarau

    le a zis de mine..

    eu am o forma grava de leucemie

    a zis mai bine mor da sa nu iau cardul

    am luat adeverinta cu ajutorul Domnului,,,dar faza e ca nici retetele electronice nu s ok
    problema e cardul.

    au 666 si te obliga sa semnezi..miau dat tratamente si de 60 de milioane..care binwinteles sunt gratis cu reteta..eu acu trebuie sa fac transplant ca sa scap….dar dupa transplant un an depinde de sistem si retetele alea emoticon frown

    mi a mai zis un preot vazator nici reteta sa no semnez.

    adica e numele meu acolo si numele aluia..k un contract
    eu zic sa nu iei cardul

    nu l am laut cu ajutorul Domnului…

    acu sa vedem cat o tine si cu adeverinta..

    cativa ani tot o sa depinde de sistem

    depind*

    am inteles ca dupa 3 luni se reinnoieste
    daca gasesti ceva alternativ la sistem.

    aha..e riscant cu naturistele..am vazut cazuri..

    dar poate o ingadui Dumnezeu o solutie

    e greu oricum mai ales familia e disperata..nu inteleg chestia cu actele..mi se rupe sufletul
    eu zic sa semnezi reteta da sa nu iei cardul.

    si de reteta ma tem..
    e un compromis mai mic.

    cu compromisuri imi e sa nu luam tot

    parintii rusi in sarea pamantului ziceau si de cnp

    k deja e mult
    asa e
    daca esti tare stai pe pozitie.

    sper sa ma intareasca Dumnezeu

    mie cam frica nu zic nu

    sau dk intre timp baga cardu…la boala asta mori
    eu nu as lua cardul chiar daca ar fi sa mor.
    cardul inseamna ca esti partas la sacrificii rituale in numele lui satan.

    asa zic si eu dar am momente cand ma ia o frica..plang cei dragi..sunt asa slaba…

    da…lepadare.

    am avut discutii mari acasa..cand ii vezi disperati ti se rupe sufletul
    ii lupta dracii
    raiul si iadul sunt acolo.
    familia mea zice ca sunt nebun

    da ai mei ce crezi k zic

    tata e si cu inima si asa se enerveaza

    imi zice k o sa l am p contiinta
    e santaj

    uneori m gandeam..ma oare chiar toti is prosti si eu aia luminata? dk au dreptate
    dracu te ispiteste prin ai tai.

    da da
    nu au dreptate
    ei nu vad pentru ca nu cred.

    da….si dk au deja carduri mintea e mai intunecata
    exact
    se leapada pentru 5 min. de viata.
    moartea nu exista

    asa e

    sper numa sa nu m duc dincolo

    mie frica de mom ala
    teribile vremuri

    sa ne ajuta Dumnezeu

    ajute*
    sa nu-ti fie frica.

    multumesc de incurajare

    si eu m gand k oricum murrim o data sio data..
    care e prenumele tau

    iulia

    multumesc, sa ti ajute Dumnezeu
    e lupta mare eu zic sa nu cedezi
    sfintii au suferit mai mult ca noi.

    asa e

    asta i nimic
    daca cedezi piere si ispita ca la sectari.

    sper sa nu cedez

    m bucur ca mai vb cu cineva care gandeste ca mn

    k uneori m gandesc dk am innebunit
    lumea e nebuna
    credinta a disparut.

    s a ajuns la vreemurile alea..raul bine bine rau
    lumea deja e pe tobogan
    citeste staretul Antonie.

    multumesc
    acum 10 ore
    Daca vrei sa vorbesc cu saccsiv sa publice cazul tau si sa ne rugam pentru tine.

    aa il stii? daca poti mi ar ahjuta

    ajuta*

    ]

    multumesc pt gest

    chiar nu stiu ce sa fac si frica mortii ma urmareste mereu..macar sa am putere sa nu m lepad
    suntem prieteni

    aa nu stiam

    auzisem k si el ar fi bolnav..

    sa i dea Dumnezeu sanatate..ma ajutat de multe ori blogul lui
    da

    si cum se mai simte
    sunt indiscret cati ani ai’

    25
    chiar ma gandeam la cifra asta
    am vazut o poza a ta cu cedrik

    aaaa da

    am uitat k am avut poze
    ai sters-o

    da
    daca poti da mai multe detalii ca sa aleaga el esentialul

    pai ce sa zic.
    sa stii ca sunt si clinici anti sistem

    mam imbolnavit din decembrie de o forma grava de leucemie, care avanseaza repede,,,deci ies din discutie alternative naturiste

    clinici antisitem adica cum
    am auzit la Primo ala cu meritocratia daca stii.

    nu stiu.,.
    mai sunt si medici crestini care pot sa fenteze sistemul.
    trebuie cineva cu bani si influenta.

    m uit cate controale pe ei la sange
    asa e dar sunt tari in care nu au bagat porcaria de card.

    cu cardu ink merge k am adeverinta

    acu faza e nu stiu cat tine cu adev

    si retetele alea…nu trebuie semnat nik cu 6..

    si sa iei pastilele alea la liber,….t rupe..am luat 2 siropuri pt ctv zile..erau 55 d milioane
    reteta cu cod de bare

    da

    un preot mia zis deja nu semna
    si mereu semnezi

    aveam nr parintelui Ioan de la Rarau da tot e inchis..ori ca nu o fi bun..

    da

    nimeni nu ti da fr semnatura

    cik trebe sa justifice

    eu dupa transplant dk nu iau pastile multe sa pacalesc organismu sa accepte celulele alea..aia sunt

    un an tre sa iau fff multe

    alfel nu stiu..

    eu acum sunt in remisie..dk fac transplantu pot scapa pe viata

    dk nu o iau de la capat
    deci iti trebuie transplant

    da

    dupa recadere mori mai repede

    nam c face

    nu pot face chimio la nesfarsit

    transplantu sa zici k il faci dar depinzi de retete..

    sa zic k poate fac rost si de bani..dar iti da fara reteta? asemenea pastile?

    desi nu cred k fac eu rost deatatia bani
    e cu dosarul pacientului

    cica si paracetamolul vor sa l bage pe reteta..niste magari

    adica sa mi dea pastilele in baza dosarului?

    stii ce ti zice? k ei trebe sa justifice..

    vor semnatura..nu i intereseaza
    control total
    dracu vrea semnatura ca te-ai lepadat asta e adevarul

    da…tot o baga p aia cu terorismui..k poate vrei sa omori p cineva de ecxemplu cu pastile asa puternice

    da

    o sa dau raspuns pt semnatura aia

    e k si cum las icnrederea in Dumnezeu

    si pun pe ala stapan

    adik mas incredinta

    park postase si saccsiv cv de reteta..k nu preas ok
    in timpul legionarilor a fost un baiat care a murit ca nu a vrut sa colaboreze.

    ce exemple..

    mereu ziceam k vreau sa fiu ca ei…
    a scris saccsiv

    si cand am sansa tremur

    sau Sf Evghenie..l au omorit ca nu a dat crucea jos de la gat

    ceva aparent banal

    e o sansa mare stii mucenicia..adica mori dar stii sigur ca esti cu Domnul..

    si cand colo mie frica
    http://www.aparatorul.md/mergi-si-mori-in-credinta-ta-banditule/

    multumesc
    a treia cale nu exista din pacate
    bine o sa vorbesc cu saccsiv

    sa te binecuvanteze Dumnezeu

    asa slaba sunt in per asta

    chiar am nevoie de nitel curaj

    rugaciunea mar ajuta mult

    ce tare e articolul
    Sfârşitul conversaţiei

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 2, 2015 at 12:11 pm

      STOP RFID

      Eu cand aud de nume precum Iulia sau Victoria, deja la teapa ma gandesc. Sper insa sa nu fie cazul.

      Inainte de a posta dialogul vostru, intreab-o te rog daca accepta sa fac si un apel catre avocati. E un caz clasic din seria:

      Cum se vor apara legal medicii care ii vor lasa pe pacienti sa moara pentru ca nu au cardul de sanatate?

      https://saccsiv.wordpress.com/2015/01/29/cum-se-vor-apara-legal-medicii-care-ii-vor-lasa-pe-pacienti-sa-moara-pentru-ca-nu-au-cardul-de-sanatate/

      Pentru avocat vom face de asemenea un apel pentru strangerea de fonduri necesare cheltuielilor inerente stradniei sale.

      Eventual roag-o pe fata sa comenteze si aici.

      Apreciază

      • anonim said, on iulie 2, 2015 at 1:18 pm

        nu e nici o teapa .eu impreuna cu alti frati vorbim cu ea de ceva timp .la telefon..si tacsu o terorizeaza ia pus cardu de nesanatate pe masa acolo unde mananca si ii zice ca lasa card acolo pe masa pana il ia..+ca tacsu ii citeste si vaneaza pe toti cu care vorbeste ea pe facebook..

        Apreciază

      • STOP RFID said, on iulie 2, 2015 at 1:37 pm

        saccsiv

        Cred ca nu e teapa, eu sunt nimeni in drum nu-si avea rostul. Daca aborda un blog cu trafic puteam sa ma gandesc la vreo smecherie. O s-o rog sa comenteze aici.

        Apreciază

      • iulia said, on iulie 2, 2015 at 5:03 pm

        urmaresc de ceva vreme articolele cu cipuri si dictatura de pe acest blog si m-a ajutat mult cand am mai avut nelamuriri. ii multumesc si sa ii dea Dumnezeu sanatate fratelui Vasile. multumesc si lui Stop RFID ptr ca vrea sa ma ajute , nu e o teapa , am acte si pot dovedi daca e cazul pot face rost de un scanner ceva . cu cardul inca e ok in sensul ca imi primeste adeverinta..internari si consultatii mai pot face. in cateva zile trebuie sa ma internez iar pentru transplant de celule stem , ca sa scap de leucemie .faza e ca 5 ani dupa transplant trebuie sa ma tot duc la control si sa fiu ff atenta…iar primii 2 ani controale foarte dese..nu stiu cat va tine cu adeverinta..nu stiu daca va fi 5 ani , cred ca sunt cam optimista. acum inca e ok, imi primeste adeverinta desi mai comenteaza unii, daca vede ca stii ca e lege o primeste..problema e ca dupa transplant , pentru ca celulele primite sa nu mi atace celulele mele, trebuie sa iau fff multe pastile ca sa pacalesc organismul sa accepte transplantul . faza naspa e ca toate pastilele adica retetele sunt electronice si te pune sa semnezi..am vorbit cu un preot vazator cu duhul , mi-a zis ca orice semnezi cu numele tau si 666 acolo e rau , vei raspunde la judecata pentru ca inseamna ca esti de acord cu ce scrie acolo. de card nu mai zic , parintele Ioan de la Rarau a zis ca mai bine mor , dar sa nu il iau. acum intr o situatie ca asta nici nu stiu ce sa zic..dupa transplant , cu ajutorul Domnului , daca am curaj sa refuz retetele…doar printr o minune ar fi sa nu patesc ceva…sau sa se iveasca o solutie sa fac rost alfel de ele..uneori ma gandesc daca mai are rost sa l fac dar daca nu il fac mor sigur,,cu avocatii nu stiu daca s-ar rezolva ceva , abia s-a obtinut alternativa pt card cu greu, iar aici e vorba „doar”de retete , ceva inofensiv pt ei, astea-s deja de 3 ani daca nu gresesc..ei au scuza ca sunt pastile puternice , nu se da pur si simplu , sunt si foarte scumpe si le trebuie semnatura , ca sa dovedeasca in contractele cu Casa , acum totul e computerizat,,. medicu iti da reteta daca vrei o iei daca nu ce zice..plateste..sunt destul de stresata , ma iertati daca va tulbur si va multumesc mult daca vreti sa ma ajutati. chiar am nevoie de curaj si rugaciune. o sa mai incerc sa sun pe parinte sa vad ce ma sfatuieste si el sa fac , pana unde putem merge cu refuzul semnaturilor. desi banuiesc raspunsul.. Doamne ajuta tuturor si multumesc pentru intentia de a ma ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 2, 2015 at 6:19 pm

        iulia

        Doamne ajuta!

        Sigur nu esti minora?

        Insist asupra acestui aspect deoarece stiu cat de mizerabil lucreaza SISTEMUL. Se foloseste sau manipuleaza sau chiar baga la inaintare pe cineva cu o istorie din asta, dupa care intra pe scena organele de forta si mass-media: “vai ce-o invata pe biata fata, la puscarie cu ei”. Cei ce nu cred, sa-si aminteasca cum au dorit sa foloseasca la maxim cazul celeilalte Iulia. Plecasera decisi sa-l bage la beci chiar pe parintele Ioan de la Rarau.

        Apreciază

      • iulia said, on iulie 2, 2015 at 11:02 pm

        da, stiu povestea cu iulia ..se fac multe magarii..mai ales parintele Ioan vorbise tot asa contra cipurilor. . eu am 25 de ani , am buletinul , dovezi.. nu vreau sa fac rau nimanui.. eu am nevoie de rugaciune. o sa incerc sa fac rost de nr parintelui sau sa vad cu cine vorbesc mai induhovnicit sa ma sfatuiasca ce sa fac sau sa se roage pt mine sa rezist dupa transplant si sa nu iau ce mi da ei. Doamne ajuta tuturor!

        Apreciază

      • nimeni said, on iulie 4, 2015 at 7:47 pm

        Iulia

        Daca ai credinta si speranta roaga pe cineva sa-ti aduca ulei din Candela de la Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Sfintii Inchisorilor din Aiud si te vei vindeca, doar Dumnezeu face minuni cu cei ce se incred in El.
        S-au vindecat multi cu ulei de la Candela aceea, sunt marturii destule.

        Apreciază

      • iulia said, on iulie 5, 2015 at 9:48 pm

        multumesc frumos

        Apreciază

  20. vali said, on iulie 2, 2015 at 8:54 am

    In momentul de fata, pe piata se retrag cantitati masive de bani lichizi ca sa oblige populatia la plati cu cardul sau online. La noi in tara inca mai functioneaza trocul din fericire, dar va veni vremea cand nu veti mai gasi nici un leu pe piata si oamenii vor cere implementarea sistemului de plata virtual. Asa au spus si sfintii, ca oamenii vor cere pecetea si nu vor fi obligati.

    Apreciat de 1 persoană

  21. Andrei said, on iulie 2, 2015 at 9:28 am

    Un comentariu: Momentan exista alternativa la card, adeverinta da la Casa de sanatate, care e valabila 3 luni, deci nu e nevoie sa se plateasca consultatiile.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 2, 2015 at 11:32 am

      Andrei

      Asta pentru ca au fost destui „nebuni” care in ciuda a tot si toate s-au indarjit sa refuze. Adica alternativa aia este un efect al stradaniei lor. Asta trebuie sa ne fie extrem de clar.

      Apreciază

  22. Andrei said, on iulie 2, 2015 at 11:27 am

    Am avut un vis uluitor azi noapte. Mergeam cu parintii mei prin KIev si apoi am ajuns la o poarta cu cupole aurii. Si am intrat prin poarta si am ajuns la o biserica mare, care in vis stiam ca e Pecerska Lavra, desi nu arata asa. Si am intrat si acolo erau cupole aurite dupa cupole aurite si icoane dupa icoane si cruci aurii. Si in mijloc sub o cupola pe care era Hristos era Stefan cel Mare. Si apoi a inceput Liturghia si a iesit un arhiereu mare cu barba alba din altar si m-am impartasit. Iata ce vis. Cel mai frumos vis.

    Apreciază

  23. valentin said, on iulie 2, 2015 at 1:01 pm

    sunt unii chiar și preoți care dau astfel de răspunsuri batjocoritoare – chiar părintele Iustin a fost luat în râs de colegi clerici – cu rang de protopopi sau episcopi – când a atras atenția asupra pericolelor, i-au râs în nas și chiar mai mult, au continuat – au făcut glume pe seama lui după ce a părăsit biroul.

    Apreciază

    • valentin said, on iulie 2, 2015 at 1:02 pm

      din astea se poate trage o concluzie – că el știa bine de ce a zis „Preoții voștri vă vor vinde! La ora actuală unii ierarhi sunt eretici!”

      Apreciat de 1 persoană

      • valentin said, on iulie 2, 2015 at 1:04 pm

        de mult timp spunea că sunt plătiți oameni să tacă – adică preoții să nu avertizeze turma lui Hristos despre pericolele acestea care sunt puse la cale în aceste vremuri de prigoană și să nu realizeze nimeni că e prigoană și să nu își păzească sufletul.

        Apreciat de 1 persoană

  24. Spaceman said, on iulie 2, 2015 at 2:07 pm

    Geoingineria, vaccinurile, cardurile de sănătate, sunt subiecte extrem de sensibile, care trebuiesc abordate cu foarte mare prudență și responsabilitate. Eu le vorbesc celor din familie despre astfel de lucruri, dar le spun doar atât cât cred eu că le este de folos, dacă primesc bine, dacă nu…și mă face paranoic, alarmist etc. …nu mă supăr, asta e ! De exemplu le-am zis de vaccinul antigripal că nu le este de folos și o să le facă rău.

    https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/12/11/vaccinul-antigripal-cui-foloseste-dr-christa-todea-gross/

    Nu m-au ascultat, că ei vor să beneficieze de progresul științei, și dacă tot e gratis…A doua zi după ce s-au vaccinat le-a fost foarte rău. Le-am zis că au fost otrăviți și au muțit. Sistemul ne vrea proști, ignoranți și obedienți, ne doare când vedem că unii dintre aceștia se regăsesc printre cei apropiați și dragi nouă. Asta nu înseamnă că nu trebuie sa le mai vorbim și să-i sfătuim. Vor vedea ei dacă am avut dreptate sau nu.

    Apreciază

  25. acelas said, on iulie 3, 2015 at 1:34 am

    pt ca tot era vorba zilele astea ..

    http://stiri.tvr.ro/microcipul-care-poate-influenta-deciziile–un-roman-face-parte-din-echipa-de-inventatori_59102.html

    vorba unora, nu se stie pana unde vor merge astia sau ce vor descoperi, un lucru e sigur, se straduie tare!

    .

    Apreciază

    • acelas said, on iulie 3, 2015 at 9:56 pm

      lasasem un link aici, nu stiu daca l-ai primit.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 4, 2015 at 1:25 am

        acelas

        Multumesc. Nu-l vazusem.

        Apreciază

  26. acelas said, on iulie 4, 2015 at 1:36 am

    un star al retelelor de socializare, pline de amatori si naivi, un om al avantgardei ecumeniste ..

    http://www.gandul.info/stiri/discursul-unui-preot-sibian-a-devenit-viral-pe-internet-ce-inseamna-ca-sotia-sa-se-supuna-barbatului-video-14534163

    (cica nu poate fi Duhul Sfant tot timpul cu tine, ca atare merge sa schimbi scutece si altele .. . Dimpotriva, Duhul vine tocmai atunci cand schimbi scutece sau faci alte lucruri „delicate”, sacrificandu-te pt ceilalti din jur. Nu se fereste, in situatii speciale, de anumite „mirosuri”, ca noi, ci vine, ajuta, incurajeaza. Ma gandesc de cate ori S-a pogort acolo, la sfintii inchisorilor, care nu de putine ori erau nevoiti sa-si faca nevoile tot acolo, in aceeasi celula, la gramada, si tot acolo sa mai manance te miri ce .. . Si au simtit prezenta lui Dumnezeu acolo. Deci sunt multe exceptii, asa lucreaza Domnul, sper ca pt Necula sa le constientizeze) .

    .

    Apreciază

  27. […] Iata comentariul fratelui acelas postat la articolul Comentariul zilei (01.07.2015): Le-am zis de chemtrails. Au tacut. Le-am zis de vaccinuri. Mi-au zis…: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.