SACCSIV – blog ortodox

Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma cu 20 de ani. Acum Soria cerseste in fata BISERICILOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 2, 2015

Sorina

   Iata ce putem citi la Drama Sorinei, primul român care a făcut schimbare de sex: „În veac nu o să fiu femeie adevărată“:


La 20 de ani de la operaţia care uimea România, Sorina Raţiu face naveta între România şi Italia, unde cerşeşte în porţile bisericilor. Sorina a fost primul român care a făcut o astfel de operaţie.
În urmă cu aproximativ 20 de ani, Sorin Raţiu avea să fie, după o intervenţie chirurgicală complicată la Bucureşti, primul bărbat devenit femeie din România. Sorina avea să trăiască însă de-a lungul timpului o adevărată dramă, iar astăzi abia are din ce-şi duce zilele.

Când e în România, Sorina stă fie prin Alba, unde mai are cunoştinţe, fie caută seara un pat şi o masă caldă la azilul pentru oamenii străzii de la Sibiu. Nu de mult s-a întors din Italia, unde spune că merge regulat. Acolo, povesteşte Sorina, stă la o fundaţie şi mai face un ban, inclusiv cerşind duminica la porţile bisericilor.

„Am fost plecată în Italia, am stat 3 luni şi ceva, mai făceam curăţenie, mai una alta, mai câştigam ceva bani. M-am dus pe la biserici la italieni, mă ajutau oamenii cu nişte bani, că mă cunosc, am cerşit, am fost şi pe la români, m-au ajutat şi românii la biserică în Italia. Şi românii şi italienii sunt darnici, mai mult românii, mă ajutau şi italienii, mai ajutam şi pe la terase pe acolo, mai făceam un ban, îmi dădeau şi de mâncare”, povesteşte Sorina.

Românii au uitat-o

Spune că îi place şi în ţară dar şi în Italia, unde foarte probabil se va întoarce. În ţară, are o pensie de 270 de lei, nu are o locuinţă permanentă, nici telefon mobil.Şi nici oamenii nu o mai ajută ca în urmă cu câţiva ani, timpul trece şi generaţiile noi nu o mai cunosc, nu-i ştiu povestea, nici drama.
„Oamenii nu prea au, nici nu prea mă cunosc, s-a mai schimbat lumea. La biserică nu prea dau bani aici la Sibiu, nu au nici ei, n-am mai cerşit de mult şi nici în Italia nu cerşeam chiar în fiecare zi, eu cerşeam numai o dată pe săptămână, când mă duc la biserică la români sau la italieni, că ei dau că mă cunosc”, spune Sorina.

„Mi-a părut rău după operaţie”

Sorina are astăzi 39 de ani şi toată viaţa într-o plasă mare, în care îşi fac loc o bucată de pâine uscată, ceva haine şi câteva ziare italieneşti. Are plasa cu ea peste tot pe unde o întâlneşti, merge greoi, butucănos, priveşte mereu în pământ încercând să îşi ascundă faţa distrusă cu ani în urmă cu acid, în încercarea de a scăpa de părul nedorit. În cafenelele şi bistro-urile din centrul oraşului, cei care o cunosc îi mai dau din când în când, din milă, câte o masă caldă.

Câteodată, foarte rar, Sorina te priveşte în ochi şi râde. Şi-atunci îţi spune sincer că n-a avut niciun iubit adevărat după operaţie şi că ea, bărbatul-femeie-experiment, a rămas doar cu regrete care nu-i folosesc la nimic.

„Eu mă simt mai mult bărbat decât femeie. Mi-a părut rău după operaţie, era târziu. În veac nu o să fiu o femeie adevărată, chiar dacă vreau să mă schimb, nu o să am copii. N-am avut niciodată prieten şi nu am încercat deloc contact sexual, eu nu o să am niciodată relaţie sexuală ca o femeie”, încheie cu amărăciune.
Comentariu saccsiv:

   Vizionati va rog si:

http://livenews.romaniatv.net/drama-primului-transsexual-roman-sorina-ratiu-desfigurata-cu-acid-si-saraca-lipita_35195.html

   Sorin s-a transformat în Sorina în 1995, iar cel care l-a operat a fost prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul Floreasca.

Iar acest Ioan Lascăr este mason:
CUM TE JUDECA UN JUDECATOR MASON? Cum te trateaza un medic mason? Daca esti ortodox nationalist …

Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ines said, on iulie 2, 2015 at 5:43 am

    S-a intamplat sa il cunosc pe holurile unui mare spital cand eram copil si cand m-a dus mama sa-mi faca niste analize de sange. Mi-aduc aminte ca era imbracat in pantaloni, dar pensat si tinea in mana o poseta, cred ca i-o daduse cineva si tot ii repeta unui insotitor- Le-am spus ca vreau sa am pasarica. Toti pacientii din sala de asteptare se uitau ciudat spre el. Mi s-a parut din felul in care spunea si repeta ca chiar nu era un om in toate facultatile mentale si mi-a fost mila de el. Nu inteleg de ce acei medici au profitat de un om cu probleme psihice ca sa-si faca ei faima si ca sa faca ei experimente pe el. Cine l-o fi invatat sa-si dea cu acid ca sa scape de par? Doamne fereste, te cuprinde groaza!

    Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 1:21 pm

      Uite-l si in chipul Sf. Vasile cel Mare…

      Apreciază

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 1:21 pm

      Apreciază

      • el said, on iulie 2, 2015 at 4:02 pm

        andrei-d

        frate e INFRICOSATOARE mandria INSELATULUI acesta , luciferica….venita direct de la cel ce voia sa fie mai presus de Dumnezeu si a ajuns in adancurile idului, la fel boca i se nazarea ca e cand Hristos, cand vreun Sfant…..baoca pe diavol l-a slujit, lui s-a asemnata si acum cu el petrece
        Dumnezeu sa ne fereasca de toata inselarea.

        descopar ABISUL caderii nefericitului, groaznica si infricoastoare cadere….
        vai de cine se inchina diavolului

        Apreciat de 3 persoane

      • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 6:43 pm

        Mai grav, este un antihrist*, asa ii numea si Sf. Maxim Marturisitorul pe patriarhii din vremea lui, caci defaimau dreapta credinta!

        Apreciat de 1 persoană

    • botaceala said, on iulie 2, 2015 at 5:12 pm

      Toti cei/cele care ,”nu se accepta” ,asa cum i-a lasat Dumnezeu,ar trebui dusi la un consult de specialitate,urgent! Ca si grupurile de LGTB!!!(sper ca am scris bine lgtb).

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 2, 2015 at 8:56 pm

        Cei care nu accepta sexul care le-a fost dat de insusi Dumnezeu fac parte din grupurile LGBT (Lesbian, Gay< Bisexual, Transexual). LGBT include deci lesbienele, homosexualii, bisexualii si transexualii.

        Apreciază

  2. energein7 said, on iulie 2, 2015 at 7:39 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciat de 1 persoană

  3. sky said, on iulie 2, 2015 at 9:12 am

    Suflet chinuit…. „trestie franta si festila fumeganda”….. si-au batut joc de el si l-au lepadat.

    Apreciază

  4. Riko said, on iulie 2, 2015 at 9:56 am

    Intotdeauna am simtit nefericirea, melancolia si dezgustul personal pe care il au oamenii „fericiti” ai societatii. Poate ca de multe ori nu ne dam seama, dar oamenii pe care ii invidiem datorita starii lor materiale si nu numai, sunt intr-o suferinta interioara care nu ii lasa nici o clipa, iar ei incearca sa inece cat pot aceste trairi.

    Apreciat de 2 persoane

  5. cca70 said, on iulie 2, 2015 at 10:36 am

    o intrebare in afara subiectului:
    Miron Cosma a reusit sa isi faca Tv pe internet : http://vatafutv.com/
    El cum o fi reusit? ca nu cred ca iti trebuie aprobari…de la CNA

    Daca ai putea sa faci macar un post TV pe internet si sa emiti macar 2 ore seara de seara..impactul ar fi uluitor..lumea ar afla mai multe despre CIP-uri, chemtrails, NOM…etc

    Apreciază

  6. john said, on iulie 2, 2015 at 10:49 am

    Ofensiva pedofililor: vor același drepturi ca și homosexualii și luptă pentru ele, pas cu pas, urmându-le modelul. Suntem pregătiţi pentru ce va să vie?
    http://www.activenews.ro/stiri-social/Ofensiva-pedofililor-vor-acelasi-drepturi-ca-si-homosexualii-si-lupta-pentru-ele-pas-cu-pas-urmandu-le-modelul.-Cum-scapa-pedofilii-de-puscarie-in-Romania-119243

    Preot catolic: „Homosexualitatea este un dar de la Dumnezeu,iar Biblia nu este Cuvantul lui Dumnezeu”Papa sarutand mana confratelui activist prohomosexualitate! ce-ar mai fi de spus?
    http://shoebat.com/2014/06/05/catholic-priest-says-homosexuality-gift-god-bible-word-god-pope-francis-kisses-hand-praises/
    https://www.lifesitenews.com/news/pope-kisses-the-hand-of-gay-activist-priest-allowed-to-concelebrate-mass

    Apreciat de 2 persoane

  7. Aurora said, on iulie 2, 2015 at 11:17 am

    Bietul baiat ! E mutilat si pentru viata aceasta si pentru cealalta. Ma refer la schimbarea identitatii, nu la arsura de pe fata. Oare cum ii va judeca Dumnezeu pe cei ce si-au schimbat genul ? Ca barbat sau ca femeie ? Caci el a fost botezat Sorin, nu Sorina. Poate singura lui sansa ar fi sa redevina barbat, sa i se faca reconstructie. Au mai fost cazuri, dar e foarte costisitor… Dar si la simplul fapt ca s-ar pocai pt. transformarea in ”femeie” Dumnezeu n-ar ramane indiferent. L-ar primi cu drag in bratele sale. Poate ar trebui sa ne rugam pentru el.

    Apreciază

    • florin said, on iulie 2, 2015 at 1:45 pm

      Parerea mea este ca el se poate mantui la fel ca noi ceilalti. La spovedanie sa zica ca si-a schimbat sexul si ceea ce a mai facut si dupa sa traiasca in Biserica incercand sa nu mai repete greselile. Nu mai poate repara ceea ce a facut, dar macar de aici in colo sa fie crestin.

      Apreciat de 4 persoane

      • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 9:30 pm

        „Iisus a zis către el: Simone, am să-ţi spun ceva. Învăţătorule, spune, zise el. Un cămătar avea doi datornici. Unul era dator cu cinci sute de dinari, iar celălalt cu cincizeci. Dar, neavând ei cu ce să plătească, i-a iertat pe amândoi. Deci, care dintre ei îl va iubi mai mult? Simon, răspunzând, a zis: Socotesc că acela căruia i-a iertat mai mult. Iar El i-a zis: Drept ai judecat. Şi întorcându-se către femeie, a zis lui Simon: Vezi pe femeia aceasta? Am intrat în casa ta şi apă pe picioare nu Mi-ai dat; ea însă, cu lacrimi, Mi-a udat picioarele şi le-a şters cu părul ei. Sărutare nu Mi-ai dat; ea însă de când am intrat, n-a încetat să-Mi sărute picioarele. Cu untdelemn capul Meu nu l-ai uns; ea însă cu mir Mi-a uns picioarele. De aceea îţi zic: Iertate sunt păcatele ei cele multe, căci mult a iubit. Iar cui se iartă puţin, puţin iubeşte. Şi a zis ei: Iertate îţi sunt păcatele. (Luca 7, 40-48)

        Căci Fiul Omului a venit să caute şi să mântuiască pe cel pierdut” (Luca 19, 10)

        Apreciat de 1 persoană

  8. bogdan said, on iulie 2, 2015 at 11:40 am

    Apreciat de 1 persoană

  9. Ioio said, on iulie 2, 2015 at 1:10 pm

    Guvernatorul Texasului: Căsătoria a fost definită de Dumnezeu, niciun om nu o poate schimba. Greg Abbott emis o DIRECTIVĂ la câteva minute după decizia Curții: Toate agențiile statului să fie în GARDĂ
    Un nou oficial american se înscrie pe lista celor care se revoltă împotriva deciziei Curții Supreme de Justiție a SUA de a legaliza căsătoriile homosexuale.

    După senatori, procurori și candidați la președinție, de data aceasta este vorba de Guvernatorul Statului Texas, Greg Abbott.

    Acesta nu s-a sfiit să posteze pe rețelele de socializare un mesaj fără echivoc: „Căsătoria a fost definită de Dumnezeu. Niciun om nu o poate redefini. Ne vom apăra libertățile religioase!”.

    Dar Abbott nu s-a limitat doar la cuvinte. Imediat după anunțarea deciziei Curții, Abbott a emis o directivă prin care le ordonă agențiilor statului Texas să „prioritizeze punerea în aplicare” a Primului Amendament și a Legii pentru Restaurarea Libertății Religioase a statului Texas”. Prin această directivă, agențiile statului sunt puse în gardă ca „nimeni să nu ia măsuri adverse împotriva oamenilor motivați de o motivație religioasă sinceră”.

    „Legea protejează libertatea religioasă nu doar în casele de rugăciune, dar și în școli, în afaceri, în armată, în forumurile publice sau orice piață publică. Această protecție este acordată tuturor oamenilor, indiferent de credința lor”, a scris Abbott în directivă.

    Acesta a notat că recenta decizie a Curții îi va încuraja pe unii să-i reducă la tăcere pe cei care nu sunt de acord cu căsătoriile homosexuale.

    „Totuși, prin prisma deciziei Curții, promisiunea de libertate religioasă oferită de lege va fi testată de unii care vor încerca să-i reducă la tăcere pe oamenii a căror conștiință nu le va permite să participe și să susțină căsătorii incompatibile cu credințele lor religioase”, a scris Guvernatorul ales al Statului Texas.

    Pe lângă acest act oficial, Guvernatorul a făcut și o serie de declarații cu-adevărat explozive.

    „Cinci judecători ai Curții Supreme de Justiție au impus țării întregi viziunea lor personală asupra unei chestiuni asupra căreia Constituția și deciziile anterioare ale Curții o lăsau la latitudinea cetățenilor. În ciuda acestei hotărâri, dreptul fundamental al texanilor la libertate religioasă rămâne protejat. Niciun texan nu este obligat să acționeze împotriva credinței sale religioase când vine vorba de căsătorie”, a afirmat el.

    Aceste declarații, precum și directiva emisă, sunt considerate de unii analiști ca fiind o încurajare a autorităților locale de a nu emite certificate de căsătorie pentru persoane de același sex.

    http://www.activenews.ro/externe/Guvernatorul-Texasului-Casatoria-a-fost-definita-de-Dumnezeu-niciun-om-nu-o-poate-schimba.-Greg-Abbott-emis-o-DIRECTIVA-la-cateva-minute-dupa-decizia-Curtii-Toate-agentiile-statului-sa-fie-in-GARDA-119259

    Si totusi, eu nu inteleg de ce oamenii astia, astia din articolul de mai sus, mai lupta cu fiara antihristica, CACI CU FIARA ANTIHRISTICA LUPTA EI, de vreme ce conform spuselor fratilor de pe aici, vor sta alaturi de antihrist, in focul cel vesnic, fiindca asa s-au nascut ei

    Apreciază

    • Ionut said, on iulie 2, 2015 at 4:27 pm

      Ma bucur ca mai exista astfel de oameni, curajosi si intregi la minte.

      Apreciază

  10. curelusa said, on iulie 2, 2015 at 4:24 pm

    Rog pe cunoscatorii Scripturii si ai scrierilor Sfintilor Parinti sa explice cazul din articol prin prisma acestora. A fost o perioada in care citeam mult si incercam sa inteleg daca impunerea unui cod vestimentar in Biserica vine din Scriptura, Traditie sau ca o nevoie de uniformizare a credinciosilor.

    Pornind de la
    Facerea 3.21 „Apoi a făcut Domnul Dumnezeu lui Adam şi femeii lui îmbrăcăminte de piele şi i-a îmbrăcat.” si
    Deuteronomul 22.5 „Femeia să nu poarte veşminte bărbăteşti, nici bărbatul să nu îmbrace haine femeieşti, că tot cel ce face aceasta, urâciune este înaintea Domnului Dumnezeului tău.”
    nu am putut sa nu fac analogia cu operatiile de schimbare de sex sau cu diversele schimbari hormonale care se pot face in vremea noastra, deoarece in primul verset „imbracamintea” e clar ca nu se refera la faptul ca Dumnezeu i-a imbracat ca pe niste bikeri. Cum „cercetarile” mele s-au intrerupt, nu am ajuns la un raspuns.

    Apreciază

  11. Ionut said, on iulie 2, 2015 at 4:35 pm

    Romania colcaie de masoni. Ati constatat cumva ca vreo organizatie masonica sa fi propus solutii reale, viabile, pentru imbunatatirea situatiei economice, sociale etc.? Ati constatat cumva ca li se lasa cale libera profesionistilor care, dupa cum stim, isi iau lumea in cap?
    Ati constatat cumva vreo farama de dragoste de oameni dezinteresata, de mila, la acestia?
    De ce a ajuns Romania in situatia actuala? Pentru ca este parazitata de niste cercuri care nu sunt interesate decat de propria imbogatire si de punerea in practica a ordinelor venite de „jos”, de foarte jos…

    Apreciază

    • cca70 said, on iulie 2, 2015 at 5:28 pm

      de acord cu tine
      tara asta e infestata de masoni si de simbolurile lor

      Intamplator am fost la cineva, persoana privata,care avea o impresionanta colectie de sabii de panoplie( adica replici dupa sabii celebre , expuse si atirnate pe perete)

      Mi-au atras atentia 2 sabii mai deosebite, mai frumos lucrate, am pus mana pe ele si …surpriza…erau pline de simboluri masonice..mai ales echerul si compasul Am spus cu voce tare
      „pai astea sunt sabii de ritual masonic” …si mi-a confirmat ca da…si le are de la cineva care a avansat in grad si numai avea nevoie de acelea…cica…asa mi-a spus

      Numai stiam cum sa scap mai repede de ele…ma simteam murdarit pe maini…poate ca sabiile alea fusesera folosite la ritualuri oculte si eu pusesem mana pe ele…imi era o sila …de parca bagasem mana in cel mai mizerabil wc

      deci ai drepate …sunt peste tot…in toate clasele sociale si cam la toate nivelurile

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 2, 2015 at 6:34 pm

        Si eu am cunoscut masoni…trebuie sa intelegi ca toate acele obiecte masonice sint pazite de anumite forte oculte…(cu alte cuvinte de draci) si nu prea iese bine cind le atinge un crestin. De obicei dracii respectivi se revolta si iti pot ridica piedici mai mici sau mai mari in cale sau te pot supune unor ispite foarte mari…

        Apreciază

      • tataia said, on iulie 2, 2015 at 6:41 pm

        Nu vei intilni masoni in clasa muncitoare…adica persoane cu un venit de pina in 1000 euro pe luna, care stau in apartamente de bloc de pe vremea comunismului si nu detin/detin o masina veche evaluata la cel mult 5000 euro. In schimb, incepind cu clasa de mijloc..adica persoane cu venituri intre 1000 si 5000 de euro pe luna, care au vila de lux sau platesc chirie de 1000 de euro pe luna pentru un apartament de lux si detin o masina noua evaluata la peste 25.000 de euro…incepind cu aceasta clasa tot ce se poate…Este adevarat ca mosoneria nu accepta decit membri cu studii spuerioare?

        Apreciat de 1 persoană

      • cristi o. said, on iulie 4, 2015 at 6:03 pm

        @tataia
        Sa avem pardon… Exista si masoni in apartamente de bloc! Cu venituri oficiale de 1500-2500 lei (neoficial, evident, umbla cu borseta plina de valuta si carduri). Si masoni care merg cu autobuzul (chestii vazute cu ochii mei). Evident ca oamenii din aceste categorii, din cele mai de jos ale masoneriei, nu reprezinta decat „idiotii utili” adica personaje gen: „baiatu’ care duce gunoiul”, „fata care spala pe jos” etc.

        In ceea ce priveste senzatiile ciudate, pot povesti ceva asemanator… Am fost invitat (din greseala, presupun) la o conferinta, plina de masoni. Unii cunoscuti, intalniti acolo, nu erau „la prima abatere”, mai fusesera invitati si cu alte ocazii. Senzatia mea, dupa primele 10 minute de conferinta, a fost de scarba totala, repulsie si revolta, total inexplicabile… Pe la jumatatea conferintei m-am abtinut cu greu sa nu ies din sala in fuga, scuipand si injurand – venisem cu cineva si nu voiam sa fiu luat drep nebun. Am suportat tortura psihologica pana la capat, cu o senzaie care aluneca de la repulsie totala la voma. Cand s-a terminat, in cateva secunde am fost afara, uimind cunoscutii, cu „disparitia mea subita” din sala. Afara, mi-am venit in fire, apoi m-am plimbat cateva zeci de minute, incercand, parca, sa scutur hainele de „pipi si kk”… Asta era ceea ce simteam in acel moment, parca fusesem sa desfund o teava de WC in urma careia m-am stropit pe haine…

        Apreciază

  12. Ionut said, on iulie 2, 2015 at 4:50 pm

    Hora in care vor sa ne bage „venerabilii’ si din caree Grecia nu poate sa iasa:

    http://adevarul.ro/international/europa/livetext-criza-grecia-partidul-merkel-ameninta-atena-nu-primi-nou-imprumut-tsipras-ramane-putere-1_5594ed33cfbe376e35c87e4a/index.html

    „Grecia nu este în măsură să tipărească drahme deoarece „matriţele au fost distruse“, a declarat joi ministrul elen de Finanţe, Yanis Varoufakis”
    „Potrivit lui Varoufakis, în 2000, cu un an înainte ca Grecia să adere la zona euro, „una dintre măsurile pe care a trebuit să le luăm a fost să ne debarasăm de toate matriţele’, în conformitate cu principiul de bază a blocului potrivit căruia ‘uniunea monetară este ireversibilă“. „Ne-am distrus matriţele, nu mai avem matriţe cu care să putem tipări drahme“, a spus Varoufakis.”

    Apreciat de 2 persoane

    • Matrita said, on iulie 2, 2015 at 5:13 pm

      Si de ce ar arata drahma ca aia de acum 10 ani ?
      Poate in fond sa arate ca leul, sau ca rubla sau ca, coroana sau ca ce o vrea grecii, adica sa-si aduca matrite de pe unde vor ei.

      Apreciază

    • Radu said, on iulie 3, 2015 at 3:15 am

      Personal nu cred minciuna asta.
      Au gasit o scuza sa ramana in zona euro asa cred ei.
      Vom vedea ce va iesi chiar daca va fi rau pe termen scurt pentru greci mai bine ar fi pe termen lung sa paraseasca zona Euro.
      Comunistul ala de Tsipras e omul lor cu siguranta nici nu are sens sa mai vorbim, a fost un dezastru faptul ca a iesit el la alegeri.
      Daca traiau coloneii din anii 60-70 maturau cu ei pe jos podeaua si cu toate lichelele de stanga ca merita astia nu-s oameni.

      Sunt greci batrani dar si de varsta medie care isi aduc aminte fiecare cum a perceput timpurile si din ce punct de vedere priveau lumea de guvernul militar al lui Georgios Papadopoulos.
      Unii zic de bine altii de rau dar s-a vazut ceva ceva de pe urma lor mai ales la rezultate economice ma refer aici si idealul aducerii in prim plan a valorilor elene crestin ortodoxe, o incercare de a opri influenta culturii decadente a vestului. Cei care il acuza ca a fost prea dur si a oprimat lumea uita ceva…faptul ca Grecia avea granita cu tari subordonate URSS-ului care facea tot posibilul sa ajunga la putere chiar si democratic in aparente un guvern de stanga favorabil lor.

      Apreciază

  13. maria.fly said, on iulie 2, 2015 at 7:05 pm

    Ieri la manastirea Bogdana imparteam discret brosuri despre Fenomenul A. Boca, inselatul. A trecut Pimen pe langa mine m-a binecuvantat si mi-a spus sa dau si la ceilalti trei arhierei. Am dat . Calugarii din Bogdana au pus politia pe mine. Am cerut ajutorul lui Pimen si sa facut ca nu ma cunoaste. Asta e fateta lui, stie multe dar e bolnav de slava desarta si nu-si asuma nici un risc. La Putna Melchisedec a spus – cartea e buna dar acum lumea vine la Sf. Stefan sa impart cartile dincolo de ultima poarta a manastirii. Adica pe unde treceau f. putini oameni , ptr. ca cei mai multi veneau cu masini in parcarea manastirii . Ne pazeau paznicii si calugarii ca pe teroristi. In parcare se vindeau acatiste si poze cu Guru Boca in liniste.

    Apreciat de 3 persoane

    • andrei-d said, on iulie 2, 2015 at 9:37 pm

      Asta Arhiereu! Vrednic este!!!

      Apreciat de 2 persoane

      • Radu said, on iulie 3, 2015 at 2:08 am

        Are o cruce grea de dus dar trebuie sa avem si oamenii care sa isi asume riscuri mari si sa avertizeze cat se poate de mult lumea, locul lui va fi cu siguranta de partea celor drepti in viata ce va veni.

        Sa il tina Dumnezeu cat se poate de mult ca avem nevoie de prelati si pastori care sa fie cum se zice ca la carte cat se poate omeneste posibil !!!
        Grecia este binecuvantata din multe puncte de vedere si oamenii insa sunt altfel acolo si nu le mai e frica ca isi risca locul de munca nu le mai e frica ca sunt ascultati si asa mai departe.

        Romanii, mai mult de 50-60% din ei cred ca inca mai au un reflex de frica si teroare de care din nefericire nu am scapat inca, sechelele epocii de aur iubita de unii idioti care sunt batrani de pomana insa.
        Parul alb nu e neaparat semn de intelepciune in secolul nostru poate a fost in alte epoci istorice.
        Uneori mai multa logica intalnesti la cei care au 30 de ani mai rar si la scoala generala sunt copii care nu se lasa manipulati si pun intrebari de bun simt si chiar greu de gasit un raspuns convingator.
        Generatiile care vin sunt mai inteligente e si normal si de dorit sa fie asa insa daca nu se canalizeaza inteligenta lor spre un scop bun si constructiv atunci timpuri grele ne asteapta.

        Doamne ajuta si multa sanatate si Dumnezeu sa il fereasca de orice fel de rau !

        Apreciază

    • el said, on iulie 3, 2015 at 10:38 am

      Maria.fly

      Sarut mana parinte!
      Sa nu va lasati demoralizat de rautatea unora, sa dati oricui primeste, indiferent ce fac nefericitii aia,

      sarmanii oameni , asta e „peisajul” duhovnicesc dezolant din Romania de azi, calugari aia de la Bogdana asa de agresivi in ratacirea lor, Episcopul las, Staretul viclean, si poporul merge cu GLOATA in iad plin de pacate nepocaite, orb si ahtiat dupa inselare. poporul are clerul pe care-l merita si clerul are poporul pe care l-a Format.
      Slava Domnului ca sunt si oameni luminati de Duhul Sfant ca Biserica e vie si nici portile iadului nu o vor birui, insa TRIST este ca din Biserica fac parte din ce in ce mai putini.
      Traim vremurile acestea profetite:


      Profeţia Sfântului Anatolie al Optinei despre vremea când ereticii vor pune mâna pe Biserică

      anatolii

      Fiul meu, să ştii că în zilele de pe urmă vor veni vremuri grele, după cum spune Apostolul vei vedea că din pricina împuţinării credinţei, rătăcirile şi dezbinările vor apărea în biserici şi, cum mai dinainte au spus Sfinţii Părinţi, pe scaunele ierarhilor şi în mânăstiri nu va mai fi atunci niciun bărbat încercat în viaţa duhovnicească. Din care pricină, rătăcirile se vor răspândi pretutindeni şi pe mulţi vor înşela. Vrăjmaşul neamului omenesc va lucra cu pricepere, ducând în rătăcire, de e cu putinţă, şi pe cei aleşi.

      Nu va începe prin lepădarea dogmelor despre Sfânta Treime, Dumnezeirea lui Iisus Hristos sau Născătoarea de Dumnezeu ci pe nesimţite va începe a strâmba învăţăturile Sfinţilor Părinţi primite de la Duhul Sfânt- însăşi învăţătura Bisericii. Viclenia vrăjmaşului şi uneltirile lui vor fi îndreptate împotriva unui număr foarte mic, al celor încercaţi în viaţa duhovnicească. Ereticii vor pune mâna pe Biserică, îşi vor numi peste tot slugile, iar viaţa religioasă va fi lepădată. Însă Domnul nu lasă pe robii Săi fără apărare şi întru neştiinţa. El a spus: „După roadele lor îi veţi cunoaşte“ (Matei 7, 16-20).

      Şi sârguieşte-te să-i osebeşti de păstorii adevăraţi; pe acei furi de cele ale Duhului, care sfâşie turma duhovnicească, „nu intră pe uşă în staul, ci sar pe aiurea“, după cum a spus Domnul, adică vor intra nelegiuit, nimicind cu dea sila dumnezeiasca orânduială – pe aceştia Mantuitorul îi numeste „tâlhari” (Ioan 10, 1).

      După lucrare, adevărata lor slujire este prigonirea adevăraţilor păstori, întemniţarea lor, căci fără această slujire, turma duhovnicească ar putea să nu fie prinsă. Drept aceea, fiul meu, când vei vedea în biserică batjocorindu-se lucrarea dumnezeiască, învăţăturile Părinţilor şi orânduirea lăsată de Dumnezeu, să ştii că ereticii au şi apărut, chiar dacă pentru o vreme s-ar putea să-şi tăinuiască relele voiri sau vor strâmba pe nesimţite credinţa dumnezeiască pentru a izbuti mai bine, înşelându-i pe cei neiscusiţi.

      Îi vor prigoni nu doar pe păstori, ci şi pe slujitorii lui Dumnezeu, căci diavolul, care ocârmuieşte rătăcirea, nu poate suferi vieţuirea după rânduiala lui Dumnezeu. Asemenea lupilor în piei de oaie, vor fi cunoscuţi după firea lor îngâmfată, iubirea de desfătări şi pofta de putere – aceia vor fi trădători care vor pricinui ură şi răutate pretutindeni; şi de aceea a spus Domnul că se vor cunoaşte „după roade” (Luca 6, 43-45). Adevăraţii slujitori ai lui Dumnezeu sunt supuşi, iubitori de fraţi şi ascultători de Biserică.

      În vremea aceea, monahii vor îndura mari strâmtorări din partea ereticilor, iar viaţa monahală va fi luată în batjocură. Obştile monahale vor fi sărăcite, numărul monahilor se va împuţina. Cei rămaşi vor îndura silnicii. Aceşti urâtori ai vieţii monahale, care au numai înfăţişarea credinţei, se vor nevoi să-i atragă pe monahi de partea lor, făgăduindu-le ocrotire şi înlesniri lumeşti şi ameninţându-i cu exilul pe cei care nu se supun. Din pricina acestor ameninţări, cei împuţinaţi cu sufletul vor fi foarte umiliţi, chinuiţi de propria neputinţă.

      De vei trăi să vezi acel veac, bucură-te, căci în vremea aceea cei credincioşi care nu au alte virtuţi, vor primi cununi numai pentru stăruinţa în credinţă, după cuvântul Domnului: „Oricine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, mărturisi-lvoi şi Eu înaintea Tatălui Meu celui Ceresc” (Matei 10,32). Să ai frica lui Dumnezeu, fiul meu! Nu pierde cununa primită, ca să nu fii lepădat de Hristos în întunericul cel cumplit şi în veşnicul chin.

      Stai tare în credinţă şi, dacă e nevoie, îndură cu bucurie prigonirile şi alte necazuri, căci atunci Domnul îţi va ajuta ţie; iar Sfinţii Mucenici şi Mărturisitori vor privi cu bucurie la lupta ta.

      Însă, în acele zile, vai monahilor legaţi de averi şi bogăţii şi care de dragul celor materialnice se învoiesc ca înşişi să se robească ereticilor. Îşi vor adormi conştiinţa spunând: „Vom apăra mănăstirea, iar Domnul ne va ierta“. Nenorociţi şi orbi, ei nici nu gândesc că prin rătăciri (erezii) şi rătăciţi, diavolul va intra în mănăstire şi că apoi nu va mai fi o sfântă mănăstire, ci ziduri goale din care harul va pleca pe veci.

      Dar Dumnezeu este mai puternic decât diavolul şi nu-i va părăsi niciodată pe robii Săi. Vor exista mereu creştini adevăraţi, până la sfârşitul veacurilor, dar ei vor alege locuri singuratice şi pustii. Nu te teme de necazuri, ci teme-te de primejdioasa rătăcire, căci ea izgoneşte harul şi desparte de Hristos; din care pricină, Domnul a poruncit ca în aşa fel să-l socoteşti pe eretic, încât „să-ţi fie ca un păgân şi un vameş” (Matei 18, 17).

      Şi aşa, întăreşte-te, fiul meu, în harul lui Iisus Hristos. Cu bucurie grăbeşte-te la mărturisire şi la îndurarea suferinţei ca bun ostaş al lui Iisus Hristos, Care a spus: „Fii credincios până la moarte şi îţi voi da cununa vieţii“ (Apoc. 2, 10). Acestuia, împreună cu Tatăl şi cu Duhul Sfânt, cinste şi slavă în vecii vecilor. Amin.

      Din Apostazia si Antihristul. Dupa invataturile Sfintilor Parinti, Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni, Constanta, 2008

      Dumnezeu este cu dv Parinte si ADEVARUL este mai TARE decat toate cum stim de la Zorobabel din robia babiloniana.

      Apreciat de 2 persoane

    • Ionut said, on iulie 3, 2015 at 1:42 pm

      Nu vreau sa fac aprecieri asupra sfinteniei sau nesfinteniei Pr. Arsenie Boca. Vreau doar sa spun ca aceia care il critica ar trebui ca macar sa se poata compara cu el (adica sa poata pleca din inchisoare cand doreste si totusi sa se intoarca).

      Apreciază

  14. hilohi bogdan said, on iulie 2, 2015 at 8:09 pm

    referitor la drumul fără întoarcere…”lasciate ogni speranta voi che entrati…”(aprox…) asta e marota diavolului şi văd că şi-a însuşit-o şi u.e.Arderea corăbiilor…e.t.c.Întotdeauna există cale de întoarcere… însă numai la Dumnezeu

    Apreciază

  15. hilohi bogdan said, on iulie 2, 2015 at 8:23 pm

    referitor la premierul teribil de stânga,finanţat de soroş,…anagramaţi numele lui…tsipras-sarpis-T…auzi cică n-are matriţe…da nemţii dece le-au păstrat?…iar isis cum le-au făcut? ..în deşert acolo-s alte posibilităţi…sic!

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on iulie 3, 2015 at 12:37 am

      bogdan, nu crezi ca in grecia totul e sub controlul baietilor destepti ?
      tsipras ar fi ajuns premier daca nu era ingaduit de cine trebuie ? am auzit ca a fost finantat de soros…tot ce va urma in grecia este calculat si anticipat la milimetru 🙂

      Apreciază

      • el said, on iulie 3, 2015 at 10:49 am

        safimvigilenti

        ce se va intampla cu si in Grecia va trazni un bocanc in botul „baietilor destepti” de le vor sari mucii si creierii pe pereti, pot sa calculeze si sa programeze ei la NANOmetru ca DEGEABA, acolo Hristos DICTEAZA si le va pravali planurile ca pe niste bolovani de moloz nefolositor impreuna cu ei cu tot in iad si inca destul de curand,chiar cand li se va parea ca au biruit

        Apreciază

  16. hilohi bogdan said, on iulie 2, 2015 at 10:23 pm

    referitor la ,,colcăiala” masonică…ăsta-i românaşu…au prins trendul şi s-au năpustit…aşa au făcut şi cu partidul în ’45 aşa fac şi acum cu masoneria.oportunism,,pe drumuri viclene i-ai pus pe ei…” Ps.72 vs.18 făcutu-sa cursă lor..

    Apreciază

  17. cca70 said, on iulie 2, 2015 at 10:25 pm

    @ tataia

    referitor la sabii….trebuie sa clarific ca eu le-am luat in maini fara sa stiu dinainte ce e cu ele…si nici cu intentia de a face vreun anume ritual cu ele…pur si simplu m-au atras prin finetea lucrarilor din zona garzii si a manerului

    simplu fapt ca le-am atins ,fara sa stiu dinainte ce e cu ele , nu cred ca le drept demonilor sa faca ceva mai deosebit decat imi fac de obicei ( adica ma ispitesc ca pe orice muritor)

    asa, daca extrapolam, poti sa calci intr-o lucrare vrajitoreasca ( facatura demonica ) si mergand pe strada …si ar insemna sa se dezlantuie iadul asupra ta pentru asta ?

    Dumnezeu vegheaza asupra noastra si ne apara , desi nu o meritam

    practic sabiile acestea 2 nici nu aveau ce cauta in colectie( erau ca niste intrusi acolo, de aceea mi-au atras atentia), restul fiind replici de sabii militare din diverse epoci si diverse arme ( infanterie, cavalerie…etc) si aratau mult mai austere dar perfect functionale pentru scopul lor

    Apreciază

  18. Radu said, on iulie 3, 2015 at 1:56 am

    Asta e cel mai bun argument de servit in fata celor de la accept si alti ipocriti periculosi cu zece fete duplicitari.
    E cea mai buna dovada impotriva lor. Exact ca si in cazul comunismului si socialismului este exact opusul a ceea ce se crede, muncitorii au fost mai oprimati si mai nedreptatiti de comunism/socialism decat de „capitalismul cel rau” al celor din vest.

    La fel si cu minoritatile astea li se face un mare deserviciu si o mare atentie se abate asupra lor de multe ori negativa si necrutatoare prin faptul ca se organizeaza marsuri si se bate toba cu drepturile lor si alte minciuni din astea.
    Numai prostii cred ca cei de la accept sau alte ong de acest fel ajuta minoritatile de gen se folosesc de ei ca masa de manevra pentru propria lor agenda ideologica ca si in cazul comunismului cu muncitorii si proletarii din fabricile interbelice.

    Minciuna are picioare scurte si daca suntem atenti vedem ba o coada ba niste gheare ba niste colti ale vrajmasului daca avem ochii deschisi si gandim limpede si suntem sau incercam macar sa fim aproape de Dumnezeu cat putem de mult.
    Am sa salvez articolul si sper in timpul liber sa il arat mai multor prieteni si cunostinte sa fie informati.
    Nu risc cu facebook aia de acolo nu se dau in laturi sa iti stearga contul sau sa iti cenzureze ce postezi daca atragi atentia.
    Am auzit ca unii preoti au parte de asa ceva era de asteptat de altfel sa se intample, nu e corect numai relele sa aiba parte de puterea si avantajului retelelor sociale dar cei care le conduc sunt de alta parere din nefericire.

    Apreciază

  19. Medicina si masoneria - OrtodoxINFO said, on iulie 7, 2019 at 2:29 pm

    […] Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma… […]

    Apreciază

  20. […] Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma… […]

    Apreciază

  21. […] Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma… […]

    Apreciază

  22. […] Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.