SACCSIV – blog ortodox

Video: YOGA as the work of DEMONS. O perspectiva critica ORTODOXA

Posted in ORTODOXIE, VIDEO, yoga by saccsiv on septembrie 15, 2014

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • valentin dorneanu said, on septembrie 16, 2014 at 5:48 pm

      cu ajutorul Sfântului Paisie Aghioritul într-adevăr s-a lămurit acel grec căzut într-o înșelatorie f. mare de la yoga si de la draci.

      Apreciază

  1. Valentin said, on septembrie 15, 2014 at 8:50 pm

    MĂ gândesc acum cu greu cum pot episcopii din Moldova să meargă să îndemne preoții lor prin protopopi să spună cuvântul Mitropolitului Grec Serafim de Pireu… Ei trebuie să treacă de zidul vopsit numit Teofan – acolo nu știe nici unul la ce să se aștepte – părinte binecuvântați să vorbim împotriva ecumenismului să ducem la oameni cuvântul acestui curajos ierarh grec – Nu pot să vă binecuvintez că eu sunt ecumenist – cam cum ar răspunde Teofan sSavu… el a slujit cu catolicii, iar Mitropolitul Serafim de Pireu a arătat cum trebuie să fie un mitropolit.

    Dar l-a îndemnat – ieșiți de sub jugul ecumenist! Din foarte mare mărinimie a dat acest cuvânt pentru ca și noi să ne mântuim!

    Apreciază

    • mihai said, on septembrie 15, 2014 at 9:42 pm

      episcopii din moldova si nunumai trebuie sa puna piciorul in prag si sa atentioneze enoriasi de pericolele ecumenismului, si s-al lase in pace pe teofan, pt. ca nu teofan este Dumnezeu

      Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 16, 2014 at 9:28 am

        dacă au dreaptă credință vor merge înainte, dacă nu nu

        Apreciază

  2. Valentin said, on septembrie 15, 2014 at 8:59 pm

    yoga peste tot a făcut numai rău – inclusiv contactul verbal sau numai din gesturi cu un coleg care practica yohga asta m-a dus în rătăcire pentru că avea chiar prin gesturi putere de atragere la rătăcirea sa.

    iar asta cred că o parte mare din colegi au resimțit-o ani de zile. lăuda puterea mare a lui Gregorian Bivolaru și era adept MISA cu adevărat, fără însă ca noi să realizăm sau să conștientizăm că spune aceste lucruri, făcea să pară că poți fi ortodox adevărat și să folosești într-un mod bun acele „puteri noi” – bineînțeles pentru cei slabi și învățați din familie mai comunist așa fără spiritul adevăratei ortodoxii dar totuși cu o oarecare frică de Dumnezeu păreau oarecum ciudate, era o reacție interioară de prudență, nu ieșeam în evidență cu respingerea față de ideile lui și totuși pentru că replicile nu i se dădeau, rămânea totul în interior și se dilua, iluzia din afară era mai puternică… fără opoziție din partea noastră dracii care-i dădeau idei îl făceau un mare apologet într-o lume seacă.

    le era rușine practic tuturor să spună simplu – yoga nu e creștină, yoga e de la diavol.

    Apreciază

  3. andrei-d said, on septembrie 15, 2014 at 9:00 pm

    Legat de Romania si de Arhiepiscopii care pastoresc peste noi…ceva nu este in regula..de ceva timp caut ceva legat de santaj, sau altele de genu. Nu e o atitudine demna de Biserica biruitoare comportamnetul acestor mai mari peste noi..nu inteleg de ce nu se gaseste MACAR UNU!! De ce se tem daca-L au pe Hristos?!
    saccsiv, tu ce crezi?

    Apreciază

  4. Liliana said, on septembrie 15, 2014 at 9:50 pm

    Doamne ajuta!
    Se pare ca Mitropolitul Nicolae Corneanu al Banatului a adormit…
    Dumnezeu sa-l ierte.
    As vrea sa avem gind de rugaciune si nu de judecata.E si el un suflet de om care acum are nevoie-mai mult ca oricind de mila lui Dumnezeu.
    Doamne ,te rog,iarta-ma si pe mine ca am spus si eu cindva niste observatii despre acest om.Nu ni le pune la socoteala.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2014 at 9:20 am

      Liliana

      Doamne ajuta!

      Iertare, ti-am scris pe e-mail.

      Apreciază

  5. discerne said, on septembrie 16, 2014 at 7:55 pm


    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.