SACCSIV – blog ortodox

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE in timpul summit-ului din Copenhaga legat de schimbarile climei

Posted in CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR, NOUA ORDINE MONDIALA, schimbarea climei by saccsiv on noiembrie 13, 2009

   Citez din articolul Church bells to ring out warning on climate change  (Clopotele bisericilor urmeaza sa bata avertizand in legatura cu schimbarea climei):

   Consiliul Mondial al Bisericilor a facut apel joi catre toate bisericile din lume pentru ca acestea sa bata clopotele de 350 de ori in timpul summit-ului din Copenhaga legat de schimbarile climei, summit ce urmeaza sa se desfasoare pe 13 decembrie. Acesta reprezinta un apel la actiunea cu privire la incalzirea globala.

   Consiliul de conducere al bisericilor crestine si ortodoxe a facut apel de asemeni si catre locasurile de cult ale altor credinte sa se alature la “lantul simbolic de dangat de clopote si rugaciuni“ intins in intreaga lume folosindu-se ca linie de delimitare a datei pe glob cea din Pacificul de Sud.

   “In acea duminica, la jumatatea perioadei reuniunii ONU, Consiliul Mondial al Bisericilor invita bisericile din toata lumea sa isi puna in functiune clopotle, tobele, gongurile sau orice instrumente folosesc prin traditia lor pentru a aduna oamenii la rugaciune si la actiune in legatura cu problema schimbarii climei“, scrie in declaratia consiliului.

  “Prin bataia clopotelor sau folosirea altor instrumente de 350 de ori, bisericile participante vor simboliza cele 350 de parti pe milion ce marcheaza limita superioara pentru CO2 (dioxidul de carbon) in atmosfera conform spuselor multor oameni de stiinta“, este adaugat.

   Clopotele vor incepe sa bata la ora 3.00 pm, ora locala din fiecare zona. Consiliul Mondial al Bisericilor aduna impreuna 348 de biserici protestante, ortodoxe si anglicane, reprezentand in jur de 560 de milioane de crestini din 110 tari.

   Conferintele Consiliului European de Episcopi (Council of European Bishops Conferences), consiliu ce reuneste episcopi si arhiepiscopi romano-catolici, sustine de asemeni aceasta campanie, conform unei scrisori emisa de Consiliul Mondial al Bisericilor.

   Summit-ul ONU ce va avea loc in capitala daneza in perioada 7 – 18 decembrie are menirea de a produce un nou tratat global in vederea luarii deciziilor pentru reducerea emisiilor de gaze de sera despre care se considera ca ar fi vinovate pentru schimbarea climei, dar negocierile inca sunt tergiversate din cauza neintelegerilor.

   Consiliul Mondial al Bisericilor recunoaste ca planurile pentru campania clopotelor  au starnit controverse.

   “In cateva tari, a fost ridicata problema daca bisericile au dreptul sa isi folosesca clopotele pentru ceva ce poate fi considerat o campanie politica“, a afirmat Guillermo Kerber, directorul executiv al programului legat de schimbarea climei din cadrul Consiliului Mondial al Bisericilor.

   “Cei ce sustin campania considera ca grija in legatura cu creatia si cu vietile oamenilor ce sunt amenintate de schimbarile climei este mai degraba o problema etica si spirituala care, bineinteles, are si implicatii politice, nu intr-o maniera partizana ci referitoare la bunurile comune“, a explicat acesta.

   Comentariu saccsiv:

   Deci:

   “In acea duminica, la jumatatea perioadei reuniunii ONU, Consiliul Mondial al Bisericilor invita bisericile din toata lumea sa isi puna in functiune clopotle, tobele, gongurile sau orice instrumente folosesc prin traditia lor pentru a aduna oamenii la rugaciune si la actiune in legatura cu problema schimbarii climei

   Adica o mega rugaciune in comun la nivel planetar. Care e chichita cu schimbarea asta a climei, cititi va rog in articolul:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

   Si iata cum se inregimenteaza in aceasta ampla miscare si sefii cultelor. Si uite cum dupa cateva actiuni din acestea „necesare” se vor uni intr-un mega ecumenism mondial ce ii va include pana si pe samani. Daca actioneaza ei astfel, incolonandu-si enoriasii in fata „pericolului” schimbarii climei, va dati seama ce eficienti vor fi dupa amplele miscari de strada, foametea si razboiul mondial ce vor urma? Iata ce simplu se instaureaza imperiul si religia sa, pregatite pentru antihrist.

   Pentru a intelege cum de este posibil ca unii ce se numesc crestini sa se alature ELITELOR, sa facem o scurta incursiune in istorie:

    The Conference of European Churches (Conferinţa Bisericilor Europene) a carei ultima reuniune a avut loc la Lyon este afiliata World Council of Churches (Consiliul Mondial al Bisericilor), ambele cu sediul la Ecumenical Centre din Geneva, Elvetia. Ca si sora lor americana, National Council of the Churches of Christ in the USA (Consiliul National al Bisericilor lui Hristos din SUA), au fost infiintate imediat dupa al doilea razboi mondial (1948, 1950, 1959), caci nu se putea rata extinderea conceptului de unire globala (pe care se pedala intens atunci) si la nivelul confesiunile crestine, odata cu crearea ONU (pas important in constructia edificiului viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE)
   Prieteni, cand studiezi SISTEMUL, descoperi cat de frumos se leaga lucrurile. Legatura intre viitorul GUVERN MONDIAL (uniunea tuturor natiunilor planetei) si viitoarea RELIGIE MONDIALA (uniunea tuturor religiilor, actiune in cadrul careia ecumenismul este doar o etapa) nu este doar o speculatie. Ne putem da seama de aceasta si cercetand cine le finanteaza pe amandoua:

   National Council of the Churches of Christ in the USA (National Council of Churches sau NCC) este o fratie ecumenica formata din 35 de culte crestine din SUA. Incluzand si protestanti sau ortodocsi, insumeaza aproximativ 45 milioane de adepti.

   Sediul Consiliului se afla la Interchurch Center, o cladire construita in anii 1950 din contributiile generoase ale lui John D. Rockefeller, ce si-a dorit mult promovarea cooperarii dintre bisericile din SUA. Presedintele mason Dwight D. Eisenhower a pus piatra de temelie în 1958, înaintea unei mulţimi de 10,000 de persoane. In acelasi sediu se afla si organizatia sora Church World Service, diverse organizatii ecumenice sau World Council of Churches (Consiliul Mondial al Bisericilor). In timp, in sediu au aparut si alte grupuri religioase, inclusiv organizatii evreiesti sau musulmane. De asemenea mai exista cateva birouri ale Rockefeller Brothers Fund si Religion Communicators Council, Odyssey Networks (media distribution agency a National Interfaith Cable Coalition) si Interfaith Center for Corporate Responsibility.

   Un personaj foarte activ in NCC a fost si John Foster Dulles, Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America.

   Primul presedinte al NCC (1960-63) a fost Joseph Irwin Miller

   Consiliul detine drepturile de autor asupra versiunii standard revizuite (1952) şi a noii versiuni standard revizuite (1989) a Bibliei. Se considera ca ele beneficiaza de manuscrise indisponibile anterior, cum ar fi cele de la Marea Moarta, precum si de colaborarea unor traducarori evrei, protestanti, catolici si ortodocsi

   Sa vedem cine au fost „stalpii” consiliului:

   John Davison Rockefeller, Jr., (1874 – 1960) fiul John D. Rockefeller. In 1897 scrie un studiu despre lucrarea lui Karl Marx Das Kapital “. Membru al societatilor secrete Alpha Delta Phi si Phi Beta Kappa. Dupa terminarea studiilor devine director la  Standard Oil si mai apoi director si la compania lui J. P. Morgan, U.S. Steel.

   In 1900 se insoara cu Abby Greene Aldrich, fiica puternicului Nelson W. Aldrich.

   In timpul Great Depression devine cel mai mare proprietar imobiliar din New York, dezvoltand Rockefeller Center. Cu timpul acolo s-au stabilit colosii GE (General Electric Company), RCA (Radio Corporation of America), NBC (National Broadcasting Company), RKO (Radio-Keith-Orpheum Pictures), Standard Oil of New Jersey (Esso), Associated Press, Time IncChase National Bank (acum JP Morgan Chase).

   A finantat masiv programe ale Ligii Natiunilor.

   In 1946, Nelson Aldrich Rockefeller si tatal sau John D. Rockefeller, Jr. cumpara un teren de la William Zeckendorf pe care il doneaza ONU, devenind UN Headquarters amplasamentul complexului.

   Un ecumenist indarjit, a finantat de asemenea enorm cultele protestante si baptiste, Interchurch World Movement, Federal Council of Churches, Union Theological Seminary, Riverside Church si World Council of Churches (Consiliul Mondial al Bisericilor).

   A finantat constructia Palestine Archaeological Museum in East JerusalemRockefeller Museum, ce azi adaposteste si celebrele “manuscrise de la Marea Moarta “.

    A ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger cu a ei the American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti).   

   Cititi va rog si articolele:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

   John Foster Dulles (1888–1959), U.S. Secretary of State sub presedintele Dwight D. Eisenhower, 1953 – 1959, fratele directorului CIA Allen Welsh Dulles.

   In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau, viitorul secretar de stat Robert Lansing, apoi membru al War Reparations Committee.

   Devine partener al firmei internationale de avocatura Sullivan & Cromwell care a facut afaceri cu regimul nazist, Dulles fiind un suporter al lui Hitler.

   In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatirea United Nations Charter. A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

   Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO.

   Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America (National Council of Churches), Chairman of the Board for the Carnegie Endowment for International Peace, Trustee of the Rockefeller Foundation 1935 – 1952, membru fondator Council of Foreign Relations. Prieten apropiat al familiei Rockefeller.

   Joseph Irwin Miller (1909-2004), industrias, lider in miscarea ecumenica si drepturile civile, membru Phi Beta Kappa.

   L-a ajutat pe Nelson Aldrich Rockefeller in campania prezidentiala (pe care n-a mai apucat s-o castige, murind de atac de cord).

   A fost de asemenea trustee of the Ford Foundation si membru Council on Foreign Relations.

   Cititi va rog mai multe la:

Consiliul National al Bisericilor lui Hristos din SUA finantat de … ROCKEFELLER

   Legatura dintre cele trei consilii (american, european si mondial) este indubitabila si nu o neaga nici ele, ci din contra. Evident ca toata aceasta mega miscare ce are ca scop final o unica religie planetara fals crestina, se poate realiza doar daca varfurile cultelor apartin masoneriei:

   Fisher Geoffrey, a devenit al 99-lea Archbishop of Canterbury in 1945. Presedinte al World Council of Churches (1948-54), a fost un foarte cunoscut mason.

   PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS, a fost mason grad 33. Asa se explica actiunile sale:

   1948 Athenagora, fost arhiepiscop al Americii de Nord şi de Sud, ajunge Patriarh al Constantinopolului după ce Patriarhul Maxim este declarat „necorespunzător psihic” şi silit să se retragă. Athenagoras declara: „Greşim şi păcătuim dacă gândim că credinţa ortodoxă a venit din ceruri şi că celelalte dogme (religii) sunt nevrednice. Trei sute de milioane de oameni au ales mahomedanismul drept cale către Dumnezeu, şi încă câteva sute de milioane sunt protestanţi, catolici şi budişti. Ţelul fiecărei religii este să îl facă pe om mai bun”.

   7 dec. 1965 Patriarhul Ecumenic Athenagora şi Papa Paul al VI-lea, în mod simultan, „ridică Anatema de la 1054″. Anatema a fost dată asupra ereziilor papale pentru a-i ocroti pe ortodocşi de învăţăturile ce nu duc la mântuire, ci la pieire. Prin „ridicarea” anatemei, Athenagora proclamă că Papa şi cei ce îl urmează au fost aforisiţi (excomunicaţi) pe nedrept, că Biserica a greşit atunci când a susţinut că învăţăturile papale sunt mincinoase şi că, cu adevărat, Papalitatea Latina este parte a Ortodoxiei. „Îndepărtarea excomunicărilor reciproce restabileşte relaţiile canonice dintre Roma şi Noua Romă. Aceasta restabilire este o necesitate canonică…”, se spune într-o declaraţie a Patriarhiei. Din acest moment, mai multe mănăstiri şi schituri din Muntele Athos încetează să-l mai pomenească pe patriarhul Athenagora.

   Pastorala de Crăciun 1968 Patriarhul Ecumenic Athenagora afirmă că „poporul lui Hristos” – romano-catolicii şi ortodocşii – se vor uni fără ajutorul ierarhilor sau teologilor. Mai declară că a introdus numele Papei Paul al VI-lea în dipticele Patriarhiei Ecumenice. (Dipticele sunt lista de episcopi ortodocşi pomeniţi în timpul Dumnezeieştii Liturghii).

   Feb. 1971 Papa şi Patriarhul Ecumenic Athenagora schimbă scrisori de recunoaştere reciprocă a Bisericilor lor. Patriarhul Athenagora anunţă public că dă Sfânta Împărtăşanie romano-catolicilor şi protestanţilor.

   Iulie 1972 Patriarhul Ecumenic Athenagora moare şi este îngropat; o înmormântare cu sicriul închis (fapt neobişnuit pentru un episcop ortodox). Este urmat de Dimitrie, care promite să continue „politica ecumenică” a predecesorului său.

   Bine zicea marele nostru teolog:

VIDEO – Dumitru Staniloae: „Ecumenismul este produsul masoneriei„, mari duhovnici romani despre ecumenism – video, analiza fenomenului

   Politica ecumenica a fost continuata la Constantinopol pana in zile noastre. Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Patriarhul Ecumenic Bartolomeu la Park East Synagogue din New York

   In privinta Vaticanului, cititi va rog:

VATICANUL, incotro? Spre NOUA ORDINE MONDIALA …

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 13, 2009 at 6:53 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Diego said, on noiembrie 13, 2009 at 8:59 pm

  un nou pas spre unitatea spirituala 😐

  Apreciază

 3. […] CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE i… […]

  Apreciază

 4. […] CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE i… […]

  Apreciază

 5. […] CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE i… […]

  Apreciază

 6. […] CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE i… […]

  Apreciază

 7. […] CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE i… […]

  Apreciază

 8. […] CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE i… […]

  Apreciază

 9. […] CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE i… […]

  Apreciază

 10. […] CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE i… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: