SACCSIV – blog ortodox

De BUNA VESTIRE, lepadatii vor face MITING ANTI NATIONALISM in PIATA VICTORIEI. Vor cere GUVERN UNIC EUROPEAN …

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 24, 2017

Iata ce putem citi la În stradă, împotriva naționalismului, se cere guvern unic european! de pe SPUTNIK:

Sâmbătă, mii de români sunt chemați în stradă la o manifestație pentru o „Europă puternică, unită” – „este timpul să se ridice în picioare împotriva naționalismului”.

Paginile de Facebook care organizează manifestațiile au lansat un nou mesaj pentru o ieșire „pe lumină”, sâmbătă, 25 martie, la ora 17 — „March for Europe București”. Pe pagina Corupția ucide, sunt postate programul, traseul și alte detalii:

„Ne întâlnim la ora 17:00 la Piața Victoriei. Plecăm spre Piața Universității pe Lascăr Catargiu — Piața Romană și ne oprim la Universitate pentru un moment de reculegere. Ne întoarcem la Piața Victoriei unde continuăm protestul. Sunteți bineveniți să aduceți baloane albastre (dacă se poate cu heliu) pe care sa le lansăm la Universitate”.

Se mai solicită „20 voluntari care sa poarte drapelul UE”, precizându-se că „este cel care a fost adus la Bruxelles din Galați”. Marșul este ocazionat de împlinirea, pe 25 martie, a 60 de ani de la constituirea UE.

În materialele postate se trece de la laudele la adresa UE  — „a garantat pacea și statul de drept, după secole de războaie, a fost promotorul democrației pentru țările europene ajutându-le sa scape de totalitarism dictatura a fost crucială pentru progresul economic și social al țărilor europene de-a lungul deceniilor, a inspirat alte regiuni ale lumii, în căutarea lor pentru unitate și modernitate etc.” — la amenințarea care totuși planează — „UE rămâne o construcție incompletă ce riscă să se prăbușească din cauza întârzierii finalizării ei”. Care sunt cauzele „întârzierii care duce la prăbușire”? De fapt, se definește una singură: naționalismul — iar alternativa ar fi o guvernare comună.

„Noi, europenii, nu ne putem închide în interiorul granițelor naționale, în speranța de a îngrădi problemele actuale, statele europene nu vor avea nici un viitor în cazul în care acestea rămân divizate (…). Să ne întoarcem la naționalism atunci ne vom slăbi. Noi putem rezista la provocările europene doar împreună, completând unitatea politică a Europei. Facem apel la șefii de stat și de guvern reuniți la Roma, în 25 martie 2017, pentru a aproba o foaie de parcurs pentru a relansa și a finaliza unitatea economică și politică a Europei”.

Se propune și o forță de frontieră europeană, care ar trebui prevină și să combată terorismul și amenințările externe „prin cooperare europeană și cu sprijinul european”. Apoi se revine la ideea că „doar un guvern european și o democrație cu adevărat europeană pot permite cetățenilor europeni să își controleze propriul destin”. Cu alte cuvinte, o renunțare la suveranitate în favoarea unei guvernări unice europene.

„Pentru cei care cred într-o Europă puternică, unită și democratică, este timpul să se ridice în picioare — împotriva naționalismului și populismului. Pentru o Europă a unității împotriva diviziunilor și zidurilor din uniune. (…) Pentru un plan de relansare și desăvârșire a unității politice europene”.

Comentariu saccsiv:

Pe pagina https://www.facebook.com/events/412287702452236/ mai putem citi:

Update eveniment, ora incepere 12:00:
Pact, impreuna cu fundatia partenera germana We are Europe, ajuta Coruptia Ucide sa organizeze evenimentul, sincronizandu-l cu cele din Europa.
Avand in vedere ca marsurile din celelalte orase de pe continent vor avea loc in jurul pranzului, propunem
sa ne intalnim in Piata Victoriei la ora 12:00.
We are Europe au sponsorizat evenimentul prin achizitia a 300 baloane heliu, cat si a 300 stegulete UE.
La ora 14:30, vom elibera baloanele, alaturi de participantii din celelalte orase europene.
Evenimentul a fost promovat masiv in presa (Moise Guran a scris deja un articol pe tema asta).
Dupa ora 15:00, putem sa continuam cu marsul spre Universitate si retur.
Multumim celor care au confirmat deja prezenta.
Avem in continuare nevoie de 20 voluntari care sa poarte drapelul UE (este cel care a fost adus la Bruxelles din Galati).
Cine ne poate ajuta?

Iata si ce scrie Moise Guran la http://www.biziday.ro/2017/03/23/noi-si-melcii-nostri-europeni/

Dar hai să fim pozitivi! Sâmbăta asta, la 60 de ani de la Tratatul de la Roma, iese lumea pe străzi, în mai multe țări europene, pentru a da un semnal de păstrare a Uniunii. Asta e o chestie pozitivă, chiar dacă, în substrat, și acolo este vorba de respingerea extremismului eurodemolator. Hai să ieșim și noi! Hotărâți! Pentru noi și pentru politicienii noștri! Hai să le spunem ce credem despre politica lor, dar și despre ce vrem noi cu țara noastră. (Click aici pentru detalii manifestația de sâmbătă, 25 martie)

Asadar, vorbim de un next level la manifestatiile de pana acum:

OPERAȚIUNEA STEAGUL UE: Duminică, 26 februarie, ora 21, protestatarii din PIAȚA VICTORIEI vor crea un uriaș drapel al Uniunii Europene

Adica, de un mesaj mai pe fata decat inainte:

Reactia istoricilor din Piata Victoriei: “Apelul Academiei Romane este nociv” / Fratilor, asistam la un incredibil experiment social in Piata Victoriei

Pe cei mai incepatori, care chiar nu stiu inca cei cu Uniunea Europeana, ii rog sa citeasca:

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

STITI CE-A FOST American Committee on United Europe? E ESENTIAL SA STIM, ca sa intelegem mai bine …

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Interesante sunt si simbolurile:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Florin Stuparu: PRINTESA EUROPA ŞI MINOTAURUL

SIMBOLURI: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus …

Vizionati va rog si:

Revenind la protestele Piata Victoriei, cititi va rog si:

Antihristica: REVOLUTIA MULTINATIONALELOR in TARA LEPADATILOR

Oamenii lui Felix Tătaru sunt implicați în organizarea și popularizarea protestului

FOTOGRAFIA ZILEI: Cu ce seamana multimea din Piata Victoriei?

Regizorul Constantin Vaeni DESPRE MANIFESTANTII din Piața Victoriei: MASA AMORFA DE FIGURANTI, behăie Imnul Național și flutură nerușinat Tricolorul

 

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ionel said, on martie 24, 2017 at 2:20 pm

  De la „colectiv” au tot testat cu prostimea si au vazut ca merge. Pentru ca la noi cu teroristii nu prea ar tine figura pentru ca nu prea prezentam interes s-au gasit alte metode si uite ca oile merg cu gramada.

  Apreciază

 2. nisof said, on martie 24, 2017 at 2:37 pm

  „EUROPENI” DEGENERATI, JUDAIZATI SI HOLOCAU$TIZATI, AU DEVENIT NISTE ZOMBI TIMPITI CARE LUPTÃ IMPOTRIVÃ NACIONALISMULUI EUROPEAN, PE DE ALTÃ PARTE, MUSULMANI LE OCUPÃ SI LE DISTRUG TÃRILE! JIDANI RID DE ACESTI TIMPITI DE „EUROPENI” CARE AU DEVENIT ADEVÃRATE ANIMALE IN MÃINILE JIDANILOR, EXAT CUM SCRIE IN TALMUD!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Nicoleta said, on martie 24, 2017 at 2:40 pm

  Saccsiv, mie mi se pare o capcană punerea celor doua marsuri in aceeași zi și cam la aceeași oră. Cu mențiunea schimbării orei inițiale la marșul lepădaților. Nu îmi place deloc-deloc-deloc.

  Cum e posibil române să te lepezi de neamul tău exact de Buna Vestire?… Te-ai lepădat de neam, te-ai lepădat și de credința strămoșilor tăi. Și odată cu aceasta îți renegi toți morții și răniții din războaie, lagăre de exterminare și închisori. Te lepezi de Sfinți, de mucenici, de Maica Domnului și de Sfânta Treime? În ce hal am ajuns.

  Eu nu voi merge nici măcar la Marșul pentru Viață, căci nu este cu binecuvântare de la Dumnezeu. Această inițiativă vine de la slugile antihristice și nu am ce căuta alături de ei.

  Apreciază

 4. Nicoleta said, on martie 24, 2017 at 2:41 pm

  Ați văzut că marsul pentru viata are culorile homosexualilor?

  Apreciază

  • guti flo said, on martie 24, 2017 at 3:20 pm

   Am vazut!…din start a cazut…numai cand am vazut baloanele si am zis ca ceva este in neregula!
   Orice mars organizat de „ei” este spre pierzarea tarii noastre!

   Apreciază

  • Mihai said, on martie 24, 2017 at 6:25 pm

   Da, și vizavi pt marșul pt viața, ai noștri ierarhi vor mărșălui cot la cot cu eretici

   Apreciază

   • Ionut said, on martie 24, 2017 at 10:53 pm

    Ereticii vor marsalui fix de Bunavestire. Sa ne rugam Maicii Domnului sa-i indrepte pe calea cea buna.

    Apreciază

  • Otilia Hrimiuc said, on martie 27, 2017 at 11:50 am

   Hopa. stati oleaca, poate nu e chiar asa.
   Tactica asta cu confiscarea unui simbol cunoscut si deturnarea semnificatiei lui este veche de cand lumea.
   La fel si cu triunghiul masonic cu ochiul atotvazator. La origini, acesta este un vechi simbol crestin care simbolizeaza Sfanta Treime. Insa a capatat conotatie peiorativa dupa ce a fost confiscat de catre masonerie.

   La Marsul pentru Viata NU face nimeni lobby comunitatii gay, sa fim seriosi…

   Apreciază

 5. mircea.v said, on martie 24, 2017 at 3:01 pm

  Acesti nefericiti care vor merge la acest miting au parinti si bunici… Mai vinovati sant bunicii si parintii decat ei.

  Mai vinovati sant profesorii de istorie si scoala si academicienii si Biserica.

  Acuma se culege ce s-a semanat de 60-70 de ani incoace.

  Sf Ioan Gura de Aur:
  “Nu te voi numi mama, zice, pentru ca nasti. Nasc si animalele. Te voi numi mama, daca cel pe care l-ai nascut, îl faci înger, daca pe copilul tau îl înveti sa faca semnul crucii si primul cuvânt pe care îl va spune este Dumnezeu.”

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 24, 2017 at 3:21 pm

   mircea.v

   Academicienii incearca s-o dreaga:

   Reactia istoricilor din Piata Victoriei: “Apelul Academiei Romane este nociv” / Fratilor, asistam la un incredibil experiment social in Piata Victoriei

   https://saccsiv.wordpress.com/2017/02/11/reactia-istoricilor-din-piata-victoriei-apelul-academiei-romane-este-nociv-fratilor-asistam-la-un-incredibil-experiment-social-in-piata-victoriei/

   Apreciază

   • mircea.v said, on martie 24, 2017 at 7:02 pm

    saccsiv,

    academicienii incearca, dar e prea taziu. Ora 25. Nu mai are cine sa asculte/sa priceapa ce spun ei.

    Romanii vor spre vest.
    De la linkul https://en.wikipedia.org/wiki/Leviathan#Satanism

    „In Biblia satanica” Leviatanul este prezenatat ca unul din cei 4 printi incoronati ai iadului.
    In LaVeyan satanism Leviatanul reprezinta elementul apa si directia vest.”
    Asta cu directia vest e tare de tot.

    Apreciază

   • el said, on martie 25, 2017 at 5:26 pm

    mircea.v

    „Capitolul 41
    1. Poţi tu să prinzi leviatanul cu undiţa, ori să-i legi limba cu o sfoară?
    2. Vei putea tu să-i vâri în nas o trestie sau să-i găureşti falca cu cârligul?
    3. Îţi va face el multe rugăminţi şi îţi va spune el lucruri drăgălaşe?
    4. Ori va face cu tine legământ şi-l vei lua la tine rob pe toată viaţa?
    5. Te vei juca tu cu el, cum te joci cu o pasăre, sau îl vei lega tu ca să-ţi înveseleşti fetele?
    6. Pescarii întovărăşiţi vor putea să-l scoată de vânzare şi negustorii să-l vândă cu bucata?
    7. Vei putea tu să-i găureşti pielea cu săgeţi şi capul cu cârligul pescăresc?
    8. Ridică-ţi numai mâna împotriva lui şi vei pomeni de o asemenea luptă şi nu o vei mai începe niciodată!
    9. Iată, este o deşertăciune să mai nădăjduieşti în izbândă; numai înfăţişarea lui şi te dă la pământ. „_____ Cartea lui Iov.

    vezi ca citesti si intrepretezi cabalisme de pe wikiKAKA !.

    Apreciază

   • el said, on martie 25, 2017 at 5:29 pm

    mircea.v

    „ 1. Poți tu să prinzi leviatanul cu undița, ori să-i legi limba cu o sfoară? 2. Vei putea tu să-i vâri în nas o trestie sau să-i găurești falca cu cârligul? 3. Îți va face el multe rugăminți și îți va spune el lucruri drăgălașe? 4. Ori va face cu tine legământ și-l vei lua la tine rob pe toată viața? 5. Te vei juca tu cu el, cum te joci cu o pasăre, sau îl vei lega tu ca să-ți înveselești fetele? 6. Pescarii întovărășiți vor putea să-l scoată de vânzare și negustorii să-l vândă cu bucata? 7. Vei putea tu să-i găurești pielea cu săgeți și capul cu cârligul pescăresc? 8. Ridică-ți numai mâna împotriva lui și vei pomeni de o asemenea luptă și nu o vei mai începe niciodată! 9. Iată, este o deșertăciune să mai nădăjduiești în izbândă; numai înfățișarea lui și te dă la pământ. 10. Cine este atât de nechibzuit încât să-l întărâte? Cine va îndrăzni să dea piept cu Mine? 11. Cine M-a îndatorat cu ceva, ca să fiu acum dator să-i dau înapoi? Tot ce se află sub ceruri este al Meu. 12. Cât despre leviatan, voi vorbi despre mădularele lui și despre tăria lui și despre frumoasa lui întocmire. 13. Cine a ridicat pulpana din față a veșmântului lui și cine poate pătrunde în căptușeala armurei lui? 14. Cine a deschis vreodată porțile gurii lui? Zimții lui sunt îngrozitori! 15. Spinarea lui este ca un șirag de scuturi, pe care le-ai fi întărit și pecetluit puternic. 16. Ele sunt strânse unul într-altul atât de tare, că nici vântul nu pătrunde printre ele. 17. Fiecare e lipit de cel de lângă el și se țin așa și nu se mai despart. 18. Din strănutul lui scapără lumină și ochii lui sunt roșii ca pleoapele zorilor. 19. Din gura lui ies parcă niște torțe aprinse și izbucnesc valuri de scântei. 20. Din nările lui iese fum, ca dintr-o căldare pusă la foc și care fierbe. 21. Răsuflarea lui este de cărbuni aprinși și din gura lui țâșnesc flăcări. 22. Puterea lui e adunată în grumazul lui și înaintea lui țâșnește groaza. 23. Carnea lui e îndesată; oricât ai apăsa în ea nu se lasă. 24. Inima lui este tare ca piatra, tare ca piatra râșniței, cea de dedesubt. 25. De măreția lui se tem și valurile; valurile mării se dau înapoi din fața lui. 26. Să-l atingi cu sabia nu folosești nimic; nici cu lancea, nici cu săgeata, nici cu toporul. 27. Fierul pentru pielea lui este ca paiul, iar arama ca lemnul putred. 28. Săgeata nu-l pune pe fugă și pietrele din praștie cad pe el ca niște pleavă. 29. O săgeată pentru el este un pai în vânt și își bate joc de vâjâitul unei lănci ce zboară. 30. Sub pântecele lui sunt niște solzi ascuțiți; când dă prin noroi, pare că dă cu grapa. 31. Când se afundă, apa fierbe ca într-o căldare; el preface marea într-un cazan de fiert mirodenii. 32. El lasă în urmă o dâră luminoasă și adâncul pare un cap cu plete albe. 33. Pe pământ el nu-și află perechea și e făcut să nu cunoască frica.
    34. El se uită de sus la toți câți sunt puternici și este împărat peste toate fiarele sălbatice”.”

    Apreciază

   • el said, on martie 25, 2017 at 5:32 pm

    mircea.v

    Psalm 104

    „26. Marea aceasta este mare şi largă; acolo se găsesc târâtoare, cărora nu este număr, vietăţi mici şi mari.
    27. Acolo corăbiile umblă; balaurul (לִוְיָתָן) acesta pe care l-ai zidit, ca să se joace în ea.
    28. Toate către Tine aşteaptă ca să le dai lor hrană la bună vreme.
    29. Dându-le Tu lor, vor aduna, deschizând Tu mâna Ta, toate se vor umple de bunătăţi;
    30. Dar întorcându-ţi Tu faţa Ta, se vor tulbura; lua-vei duhul lor şi se vor sfârşi şi în ţărână se vor întoarce.
    31. Trimite-vei duhul Tău şi se vor zidi şi vei înnoi faţa pământului. ”

    balaurul (לִוְיָתָן) ___ leviatanul din Cartea Lui Iov

    Apreciază

   • Ioana said, on martie 26, 2017 at 9:53 am

    Sfântul Grigorie Teologul ne spune că „cel ce se împotriveşte slavei lui Dumnezeu este numit munte înalt [Zaharia 4:7] şi Leviathan (chitul cel mare) [cf. Iov 3:8; 40:20] şi stăpân ai fiarelor celor din adâncurile mării – în vreme ce Hristos este numit Miel [Isaia 53:7], Piatră de mare preţ [Matei 13:46]… sau altele asemenea”[Sf. Grigorie de Nazianz, Orations on the Holy Light, în Orations, ed. cit., p. 358)

    Apreciază

   • el said, on martie 26, 2017 at 3:20 pm

    Ioana

    da draga mea. dar prin ANALOGIE cu leviatanul … care (fata de cei LUMESTI) este asa :”34. El se uită de sus la toți câți sunt puternici și este împărat peste toate fiarele sălbatice”.””____ asa este LUPTATAORUL cu Dumhezeu fata de Dumnezeu.

    dar si leviatanul IL VA RUSINA pe acel om LEPADAT imozrivitor /luptator cu Dumnezeu ,caci Dumnezeu zice cu LAUDA despre leviatan (CREATIA Sa) :
    „10. Cine este atât de nechibzuit încât să-l întărâte? Cine va îndrăzni să dea piept cu Mine? 11. Cine M-a îndatorat cu ceva, ca să fiu acum dator să-i dau înapoi? Tot ce se află sub ceruri este al Meu. 12. Cât despre leviatan, voi vorbi despre mădularele lui și despre tăria lui și despre frumoasa lui întocmire. 13. Cine a ridicat pulpana din față a veșmântului lui și cine poate pătrunde în căptușeala armurei lui? „____ oare ar putea Dumnezeu SA LAUDE o faptura care S-A IMPOTRIVIT Lui ???

    …draga mea, noi generatia indobitocita/redusa mintal la algoritmi SIMPLISTI 0 / 1 a (vremurilor lui) anticristului …. GREU GREU FOARTE GREU pricepe si cele de sub naul ei DIRECT… d´apoi cuvintele si invataturile Sf Parinti !!! 🙂

    generatia GAGA, boca-LOCA … care crede in basme si umbla dupa HIMERELE mintii proprii CALARITE de dracii (APOSTAZIEI) …. cum poate aceasta generatie de ORBI, DEGENERATTI si inchinatorii ai diavolului sa cunoasca TAINELE Creatiei Lui Dumnezeu, cand ea tocmai spre NIMICIREA Creatiei ( Lui Dumnezeu) in aceste vremuri de pe urma s-a nascut ?

    de aia si Dumnezeu i-a lasat la mintea lor, sa fie calauziti de „Intelepciunea” KABALISTICA si sa se inchine lui anticrist …. ca sunt „destepti” si NU cheama pe Dumnezeu in Dreapta Credinta cu SMERENIE si TREZVIE.. ci s-au facut TOT „Inavatori” fara ruagcune si FARA luminarea de la Hristos !..

    de aceea acestora NICI SF Parinti, nici Dogma, nici Hristos INSUSI NU le mai pot ajuta cu nimic… cai au „dumnzeu” minte alor CALARITA/INVATAT de draci.. si vezi si tu CONSECINTELE azi !

    Apreciază

   • el said, on martie 26, 2017 at 3:28 pm

    Ioana

    dupa „logica” asta STRAMBA (a talcuirii acesteia )nu cumva vom ajunge maine sa declaram leul DIAVOL, ca si despre el ( si asta Nu la SF Grigorie Teologul ci in Scriptura) se spune prin ANALOGIE ca „diavolul cauta ca un leu sa inghita si pe cei alesi !”?? 🙂

    Apreciază

   • el said, on martie 26, 2017 at 3:33 pm

    Ioana

    despte leviatan se spuen in Scriptura ca : ” 33. Pe pământ el nu-și află perechea și E FACUT ( de DUMNEZEU) să nu cunoască frica.”..

    despre om spune Dumnezeu Duhul Sfant in Scriptura : „frica de Dumnezeu este INCEPUTUL Intelepciunii!”–

    e clar acum ? 🙂

    Apreciază

   • el said, on martie 26, 2017 at 8:21 pm

    Ioana

    ia asculta si ce se spune despre Maica Domnului IMPARATEASA :

    ” Tu una cu adevărat eşti binecuvântată, pe care bărbatul doririlor, Daniil, munte te-a văzut şi Avacum cel minunat, munte umbrit te-a chemat; şi munte al lui Dumnezeu, munte gras, munte închegat,.. i!” :____ ca Ea este MUNTE inalt si umbrit ( tainic)

    acum nu o sa ne suparam si pe munte nu?… sau toti care sunt numiti cu analogie asemnea muntelui ar fi niste „trufasi” si „impotrivitori” lui Dumnezeu nu? 🙂

    e vorba de ANALOGII, luate din lumea pamanteasca (ca sa poata mintea INDOBITOCITA a omului cazut sa priceapa) si folosite in sens pozitiv sau negativ pentru a evidentia o realitate duhovniceasca.

    asta NU inseamna ca cele evocate in ANALOGIE ar fi MUSAI rele … ok?

    Apreciază

   • Ioana said, on martie 26, 2017 at 9:13 pm

    el, da, prin comparatie….
    balaurul, leviathanul, tot creatia lui Dumnezeu este
    iar Dumnezeu pe toate le-a facut bune foarte

    la fel e si cu serpii
    „fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii”
    si in alta parte se spune prin analogie cu diavolul „sarpele cel de demult”

    sau cu lupii, nu ca lupul, ca animal ar fi rau, ci este vorbire in pilde „feriti-va de lupii in piei de oaie, care sfasie si risipesc oile”

    la fel si despre caini, dar si in alta parte cainii lingeau bublele saracului Lazar….

    sau in Apocalipsa, „Balaurul, fiara care se ridica din adancuri” si am vazut o fiara cu coarne de miel, dar graia ca un „balaur” (Apocalipsa) – totul prin comparatie, pentru ca intelegera sa fie mai concreta, prin analogie cu lumea vie, si cu caracterele animalelor: balaurul este, mare puternic si infricosator, maret alcatuit si minunat, tot spre slava lui Dumnezeu, iar porumbelul este bland si plapand si in legea veche era adus jerta curata la templu….. dar nici balaurii nu faceau nimic impootriva altor fapturi, ci prin rautatea omului, toata firea s-a schimbat inspre stricaciune

    crezi ca e nefericita talcuirea Sf. Grigorie Dialogul, ? sau poate nu suficient de clara…. eu tot ca pe o analogie am inteles-o.

    totusi in cartea Apocalipsei, diavolul si antiohristul sunt comparati cu un balaur, n se foloseste termenul de leviathan…

    leviathanul este creatia lui Dumnezeu, si arata cat de minunate sunt lucrurile sale „Toate asteapta sa le dai lor hrana la buna vreme”

    chiar si chitul l-a rusinat atunci pe Iona care nu a vrut sa asculte de Dumnezeu…. si a fost o etapa spre pocainta si vestirea cuvantului si maniei lui Dumnezeu, ca apoi ninivitenii sa faca pocainta…

    ar fi bine ca omul sa se teama de cele ale lui Dumnezeu, că minunate și înfricoșate sunt lucrurile Domnului! si asta ne invata leviathanul cu armura lui mareata… 🙂

    „Ridicaţi, căpetenii, porţile voastre şi vă ridicaţi porţile cele veşnice şi va intra Împăratul slavei.
    Cine este acesta Împăratul slavei? Domnul Cel TARE SI PUTENIC, Domnul Cel TARE ÎN RĂZBOI.” Psalm 23

    Leviathanul vesteste puterea fara de seaman a Dumnezeului nostru…. 🙂

    Dar omul cel fără de minte a ajuns mai rău decât dobitocul…

    frumos in Biblia mai veche:

    „Nu l-ai văzut pre dânsul, NICI DE CEALE CE SĂ GRĂIESC TE-AI MIRAT? Nu te temi caci Mi s-au gatit Mie? Pentru că cine iaste cela ce Mi-au STATUT ÎMPOTRIVĂ ? Sau cine-M va sta impotriva si va ingadui DE IASTE TOT CEL DE SUPT CERIU AL MIEU? Nu voiu tacea pentru el, si cu CU CUVANTUL PUTERII VOIU MILUI PRE CEL INTOCMA CU EL. CINE VA DESCOPERI FATA IMBRACARII LUI, si la inchiiarea lui cine ar intra? Portile obrazului lui cine ar deschide? Premprejurul dintilor lui iaste frica. FicatIi lui – paveze de arama, si legatura lui – ca piatra simiritului. Unul de altul se lipeasc si Domnul petreace pre el. Omul cu fratele lui se va lipi, impreunase-vor si nu se vor desparti. Intru starmutarea lui va luci lumina, si ochii lui – chip de luceafar. Den gura lui ies ca neste faclii arzand si scapara ca neste gratii de foc. Si den narile lui iase ca neste fum de cuptoriu, arzand cu foc de carbuni. Sufletul lui – ca carbunii; si ca para focului den gura lui iase. și in cerbicea lui sta puteare; inaintea lui cura pierzare. Si pielitele trupului lui sunt lipite; toarna preste el, nu se va clati. Inema lui iaste infipta ca o piatra, si sta ca o nacovalna ce nu rasare. Si intorcindu-se el, frica e fiaralelor celor cu 4 picioare, pre pamant saltind. De vor tempina pe el fusture, nemica nu-l vor infricosa, sulita ridicata si za, Pentru ca socoteste fierul ca paiele si arama ca un lemn putred. NU-L VA VATAMA PRE EL ARCUL DE ARAMA, si socoteste lovitura de PIATRA ca IARBA. Ca trestia s-au socotit ciocanele, si batjocoreste cutremurul celui purtatoriu de foc. Asternutul lui – tapusi ascutite; si tot aurul marii supt dansul – ca niste tina NEPOVESTITA. Undeaza bezna ca o caldare, si socoteste marea ca o stersura, Si pre tartarul beznii ca pre un rob. Socoti bezna pentru primblare. NU IASTE NEMICĂ PRE PAMANT ASEMENEA LUI, facut sa sa batjocoreasca de ingerii Miei. Pre tot cel inalt veade; si pre el – imparatul tuturor celor den ape. ”

    CAP 42
    1.Si raspunzand Iov zise Domnului: „Stiu ca toate le poti si Tie NU E NEPUTINCIOS NEMICA”______

    Deci cum frumos spuneai, levathanul cel maret va rusina pe multi (,Si vei juca cu el ca cu o pasare, Sau LEGA-L-VEI PRE EL CA O PASARE UNUI COPIL?) pentru ca el s- facut ascultator lui Dumnezeu, iar cazatura de om s- apurcat, si a ajuns batjocura diavolilor, ba facand si altele de care si diavolii se cutremura, ca acesti satanisti spurcati ai vremurilor din urma….

    iar spurcatii de cabalisti au rapit acest simbol al lucrurilor marete si infricosatoare ale lui Dumnezeu, la fel cum au facut si cu pelicanul, avea Spacemen un comentari aici: https://saccsiv.wordpress.com/2016/07/08/foarte-interesant-judecatoarea-camelia-bogdan-ataca-masoneria/

    „Deci luându-l marea, l-a pus în pântecele chitului ca într-o temniţă,. păzindu-l, pe fugar pentru Stăpânul. Nici valurile cele sălbatice nu l-au înecat, nici chitul cel mai sălbatec decât valurile, primindu-l în pântece, nu l-a stricat, ci l-a păzit şi l-a întors la cetate. Şi marea şi ______chitul mai presus de fire au ascultat_______, ca Proorocul prin toate, acestea să se înţelepţească. Deci venind în cetate a citit hotărârea divină ca pe o epistolă împărătească care vestea pedeapsă; „încă trei zile şi Ninive se va prăpădi” (Iona, 3, 5).” -https://www.ioanguradeaur.ro/647/cuvant-despre-proorocul-iona-daniel-si-despre-cei-trei-tineri/

    recomand tututor de citit biblia 1688 🙂 e tare frumoasa, o sa caut si psalmii, cum ne-a aratat Mary, sunt mai frumosi mai demult, si poate mai adevarati, fara schimbari ale „inteleptilor sionului” – CARTE Biblia_Bucuresti_1688 pdf –

    Dă clic pentru a accesa Biblia_Bucuresti_1688.pdf

    Apreciază

 6. hdr said, on martie 24, 2017 at 3:03 pm

  Romania are la ora asta cea mai proasta generatie din istorie, iar la nivel european sint singurii talibani U.E., deci dincolo de notiunea de patrioti vestici. Sint deasemenea singurii care nu dau nici 2 bani pe tara si natia lor si tot singurii care vor guvern european. Platiti pt asta sint destui si prin vest, dar o fac ca pe o meserie din care-si asteapta cistigul, insa la noi sint adeptii revolutiei culturale 2.0, care vor face un Pitesti 2.0 din placere. Singurele puncte comune, cu tortionarii anilor 50, sint provenienta si sindromul superioritatii, tipic impotentilor din punct de vedere intelectual. Vor avea insa o surpriza cind vor vedea ca vor impartasi aceeasi soarta ca si primul rind al revolutionarilor bolsevici, deoarece elitele nu au nevoie de imbecilii utili dupa ce si-au atins scopul.

  Apreciază

 7. hdr said, on martie 24, 2017 at 4:05 pm

  Daca cititi comentariile romanilor, facute la afirmatiile lui Bukovsky, o sa realizati ca mai jos de atit nu se poate, lucru care ne califica pt experimentele sociale ale mondialistilor progresisti. Aproape toti repeta placa cu rusii rai, de paraca Bukovsky ar fi fost unul care ar fi plins dupa zilele de glorie ale sovietului suprem!

  Apreciază

  • prea blanzi cu toti said, on martie 25, 2017 at 7:23 pm

   hdr, mai nou, pe comentariile de la orice ziar, se poate comenta doar prin logarea la facebuc. Cine n-are facepuc nu comenteaza pe ziare. Inca nu te-ai prins ca pe ziare exista niste grupuri, platite, finantate, la serviciu, de prin alte state, ce zilnic comenteaza astfel incat romanii sa para niste dobitoci sau sa-i atraga pe romani in conflict cu fel si fel de vecini.
   hdr, intrun cuvant NU SUNTT ROMANI CEI CE SE CEARTA CU TINE. Noi, romanii, suntem neam pasnic, prea blanzi, tocmai asta-i handicapul nostru, am fost prea buni cu toti.

   Apreciază

 8. hdr said, on martie 24, 2017 at 4:44 pm

  Astia sint „romanii” de astazi!

  Andrei Potorac
  Martie 24, 2017 la ora 01:56
  Iubesc Europa. Mi-as da viața pentru valorile europene și pentru a fi european. Mult mai mult decât as face asta pentru România. Defapt în ce privește România nu as încasa nici măcar un pumn.

  Sunt patriot pentru o țara la care aspir, SUE. In cele din urma se va înfăptui. Cred ca vor fi atâtea tari câte continente sunt. Și apoi poate se vor uni și acestea – când vom fi multiplanetari.

  Apreciază

  • Ionut said, on martie 24, 2017 at 11:07 pm

   Ce nu inteleg baietasii astia e ca noi suntem demult europeni, cu mult inaintea germanilor, slavilor si ungurilor si ca ne lipseste respectul pentru propria noastra tara.

   Apreciază

 9. Lev said, on martie 24, 2017 at 6:29 pm

  Uraciunea pustiirii! Generație de zombi retardați mintal. Asta nu e țară ortodoxă! Am ajuns mai rău decât păgânii. Uitați și coarnele de lângă steagul mUE (cum a mai observat cineva și anterior). Noi cu siguranță plătim păcate grele, de am ajuns ultimii oameni…

  Apreciat de 1 persoană

 10. mircea.v said, on martie 24, 2017 at 7:14 pm

  Parintele Calciu:

  „Ortodoxia este cea care pazeste astazi romanismul. De aceea amenintarea, in ceea ce priveste Europa Unita, sta in distrugerea sentimentului ortodox si national. Cata vreme Ortodoxia va exista, va exista si romanism, si nationalism in toate tarile, nu ca o boala, ci ca o virtute divina. Boala este internationalismul, care egaleaza totul, care trece ca un tavalug peste constiinta si peste suflete, care face din toata lumea aceasta un fel de aluat din care conducatorii politicii internationale fauresc omenirea cum vor ei.
  Noi multumim foarte mult Bisericii Ortodoxe pentru tot ceea ce a facut pentru neamul romanesc. Sigur ca s-au intamplat si lucruri care ne-au indurerat la vremea respectiva, dar exista preoti si calugari care sustin ideea nationalista si care inteleg ca natiunea este o creatie a lui Dumnezeu si nu o entitate istorica, o categorie istorica aparuta dupa Revolutia franceza, cum spun unii. Nu este ceva ce a aparut in istorie dupa un eveniment, ci este o categorie a firii, ontologica. […] Noi avem structura noastra spirituala si ramanem credinciosi, santem consecinta crestinismului si Ortodoxiei si ramanem pe aceasta linie.”

  Da’ daca ortodoxia e pe moarte, cine sa mai pazeasca romanismul?

  Apreciază

 11. valentin said, on martie 24, 2017 at 7:39 pm

  e ceea ce se cheama bezna mintii.

  Apreciază

 12. sashamihail said, on martie 24, 2017 at 7:52 pm

  http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/condusi-din-umbra-387.html
  Un reportaj foarte bun despre manipulare

  Apreciază

 13. acelas said, on martie 24, 2017 at 8:20 pm

  ce partasie are satana cu dreapta credinta.. ?

  (doar cu bartolomeu al constantinopolului a putut sa se intalneasca si sa se atinga. decurge limpede si natural ca n-are har .. 🙂 )

  http://www.activenews.ro/stiri-politic/O-marturie-avizata-a-unui-fost-membru-al-Guvernului-Romaniei-arata-cine-era-sa-conduca-America-Aflata-in-vizita-oficiala-in-Romania-ca-prima-doamna-Hillary-Clinton-a-REFUZAT-sa-intre-intr-o-biserica-ortodoxa-desi-era-in-programul-oficial-142055

  .

  Apreciază

 14. dante said, on martie 24, 2017 at 8:56 pm

  Piata Victoriei sta sa nasca, pardon, sta sa fete un avorton cu nume de te miri ce partid. Chinurile facerii sint in plina desfasurare ajutate pe ici pe colo de miini dibace. Cred ca o sa-l puna sef de partid pe Papa care vine la anul in Romania, sa bea o tuica cu exageratu’ in Catedrala de mintuiala a neamului.

  Apreciază

 15. Paul222 said, on martie 24, 2017 at 10:26 pm

  Pur si simplu mă apucă greata citind ce debiteaza astia de la Coruptia ucide, cat de retardati pot fi cei care dau curs manipulării, in ce hal am ajuns, sa vad o generatie intreaga de idioti care da slava unui sistem profund diabolic si întors pe dos care de 27 de ani isi bate joc de tara asta. Iată ce face stomacul plin, brandurile, tehnologia si falsa libertate din om. O sa ajungem sa fim dati spre ucidere de aproapele nostru reeducat in spiritul „valorilor” europene. Se întorc stramosii nostru in mormânt!

  Apreciază

  • Nicoleta said, on martie 25, 2017 at 12:22 am

   Nu se întorc, ci se zvârcolesc, că de asta se și cutremură pământul.

   Apreciază

 16. Ioana said, on martie 24, 2017 at 11:42 pm

  Un alt exemplu de manipulare a informatiei este criza economica. Astfel intr-o tara, sa zicem Xomania, criza a lovit serios. Oamenii au salarii de 800 lei/luna, somajul creste, statul nu face investiti, politicienii sunt corupti si prosti…Insa nu atat de prosti! Ce face ca lumea sa nu le sara-n cap de foame?!

  Pai…circ! Se acuza unul pe altul de hotie, se injura, se balacaresc, se suspenda chiar, si in tot acest timp economia si viata oamenilor se duce de rapa, dar cina sa mai stea sa vada asta?! Tot poporul se imparte in tabere si se gatuie, fiecare sustinandu-si favoritul, si astfel guvernarea merge mai departe. Acest exemplu nu are a face cu servicile secrete, ci doar cu manipulare informatiei.

  http://www.rumaniamilitary.ro/serviciile-secrete-ale-romaniei-contraspionajul

  Apreciază

 17. eliana said, on martie 25, 2017 at 12:05 am

  Pe cine reprezinta acesti lepadati ?

  Apreciază

 18. Calator Astral said, on martie 25, 2017 at 8:25 am

  Cu această ocazie suntem anunțaţi că România va deveni regat.
  http://m.mediafax.ro/social/coroana-revine-pe-stema-romaniei-inspectoratul-de-politie-din-cluj-primul-din-tara-care-a-primit-drapelul-16207339

  Apreciază

 19. Alex said, on martie 25, 2017 at 9:02 am

  Uniunea Europeană = manifestarea iudeo-globalizării la nivel european, iudeo-comunism!

  https://agendaeurope.files.wordpress.com/2014/11/political-ventriloquism1.jpg?w=800&h=600&crop=1

  Apreciază

 20. D said, on martie 25, 2017 at 10:17 am

  Da ce are coruptia ucide, cu antinationalismul si mai departe cu ue, ca salvare. E ca si cum ai zice aia cu sula si prefectura. E manipulare de 0,0001 bani. Ma mira ca sunt atatia fraieri care pun botul, da ce ue ca structura nu are coruptie? Are valori? E o alternativa buna? Sclavi fericiti, spalati pe creier, si oaia e deasupra unor ca astia care cred o asemenea tampenie, cica ue nu are coruptie si e salvarea.

  Apreciază

 21. X said, on martie 25, 2017 at 6:59 pm

  Poza facuta sambata, 25 martie, la statia de metrou Tineretului:

  Unde, vizavi de intersectie, la intrarea in Parcul Tineretului se desfasura:
  http://www.activenews.ro/stiri-social/8.000-de-persoane-la-Marsul-pentru-viata-2017-organizat-in-Capitala-si-in-sute-de-orase-din-tara-si-din-Republica-Moldova-142145

  Apreciază

  • prea blanzi cu toti said, on martie 25, 2017 at 9:56 pm

   Nu-s romanii cei ce-au scris.
   Sunt copiii celui ce-L urasc pe Dumnezeu Iisus Hristos.
   Npi suntem neam crestin, vai de noi de nu ramanem ORTODOX.
   Vai de cei ce ne-au vandut.
   Vai noua.

   Apreciază

  • NIMENI said, on martie 26, 2017 at 12:39 am

   Al de-a scris este progenitura defecta a doua tate sau doi mami!

   Apreciază

  • Ionut said, on martie 26, 2017 at 7:18 pm

   Ba, eu cred ca a avut dreptate. Nu exista familie traditionala, dupa cum nu exista familie netraditionala. Nu exista orientare heterosexuala si orientare homosexuala. Dar exista normalitate si anormalitate.
   Si familia este cladita pe casatoria dintre barbat si femeie. Familia mai poate avea ca membri, cu voia lui Dumnezeu, si pe copii.

   Apreciază

 22. Paul222 said, on martie 26, 2017 at 7:05 am

  Din fericire nu au venit decât vreo 400 de fraieri la mitingul asta

  Apreciază

 23. […] De BUNA VESTIRE, lepadatii vor face MITING ANTI NATIONALISM in PIATA VICTORIEI. Vor cere GUVERN UNIC… … […]

  Apreciază

 24. […] De BUNA VESTIRE, lepadatii vor face MITING ANTI NATIONALISM in PIATA VICTORIEI. Vor cere GUVERN UNIC… […]

  Apreciază

 25. […] De BUNA VESTIRE, lepadatii vor face MITING ANTI NATIONALISM in PIATA VICTORIEI. Vor cere GUVERN UNIC… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: