SACCSIV – blog ortodox

Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia. E RUSIA cu adevarat ACEA TARA?

Posted in ORTODOXIE, RUSIA, Vladimir Putin by saccsiv on mai 22, 2014

   Iata ce putem citi in articolul Formația poloneză Behemoth este deportată din Rusia de pe Vocea Rusiei:
Din cauza încălcării regimului vizelor, membrii formației poloneze Behemoth trebuie să plătească fiecare aproximativ 58 de dolari și în decurs de 60 de zile ei trebuie să părăsească Rusia.

Această decizie a fost adoptată de tribunalul din Ekaterinburg, unde formația a sosit într-un turneu.

Cei 8 membri au fost reținuți în ajun de serviciul de migrație local. În timpul verificării documentelor s-a stabilit că ei au sosit în Rusia în baza vizei de muncă, care nu le permite să dea concerte. Anterior, ei nu au reușit să dea concerte la Vladivostok și Habarovsk. Atunci concertele au fost anulate la cererea activiștilor ortodocși. În concertele lor și în imaginile din albume, formația Behemoth folosește activ teme oculte.

Ambasada Poloniei nu comentează reținerea muzicanților polonezi.
Comentariu saccsiv:

   Iata si doua dintre “creatiile” lor artistice:

Noi avem activisti ortodocsi in tara asta? Da, dar la maniera doar activisti sau doar “ortodocsi”. Avem si ortodocsi adevarati? Avem dar nu activeaza. Las deocamdata la o parte tema asta extrem de dureroasa.

Miscarea asta ruseasca mi-a placut. Precum si altele. Astfel Rusia seamana din ce in ce mai mult cu un model de tara de dorit a fi implementat si la noi. O tara in care poporul ortodox actioneaza promt iar structurile statale reactioneaza favorabil si cu celeritate. O tara ce extirpa cancerul din organismului neamului. O tara ce-si arunca mizeria care pute in buda, neinvelind-o in staniol frumos colorat si punand-o mai apoi in vitrina, precum se procedeaza in imperiile demonocrate.

Din pacate … doar seamana. Caci mai e mult pana departe si exact ceea ce conteaza este lasat deoparte. Si ma refer aici la anti ecumenism, anti cip si anti Lenin:

ECUMENISM TOTAL la MOSCOVA: “Park of Unity and Harmony” – cu biserica Ortodoxa, sinagoga, moschee, templu budist. Caci la o RUSIE CIPUITA trebuie si o RELIGIE a unitatii si armoniei

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

„Ortodoxul” VLADIMIR PUTIN aseamana hoitul lui Lenin cu Sfintele Moaste …

Se va lepada oare nepotul bucatarului lui Lenin si Stalin de acestea? Sau va juca doar foarte bine rolul de luptator anti fNOM?

Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL dintre RUSIA si NOUA ORDINE MONDIALA?

Va urma Vladimir Putin modelul gloriosilor rusi din vechime?

Cum a fost salvata Rusia de Sfantul Mucenic Ermoghen

Cine au fost SUTELE NEGRE din RUSIA?

Sau va ramane un surogat?

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Din pacate … doar seamana. Caci mai e mult pana departe si exact ceea ce conteaza este lasat deoparte. Si ma refer aici la anti ecumenism, anti cip si Citeste mai departe […]

    Apreciază

  2. Valentin Dorneanu said, on mai 22, 2014 at 6:39 pm

    acești blestemați le toarnă otravă în suflete creștinilor sau celor încă neîncreștinați, nu au nici un motiv să spună că e artă ceea ce fac ei

    Apreciază

    • Otilia said, on mai 23, 2014 at 12:15 pm

      Valentin, ma bucur ca te-am gasit aici.
      Te-am recunoscut din fotografie.
      Ne-am intalnit in microbuzul care mergea din Iasi spre Petru Voda, in noiembrie, pentru parastastul Parintelui Calciu Dumitreasa.
      Doamne ajuta, chiar m-am gandit la tine, ma intrebam daca ai ramas in manastire.

      Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on mai 24, 2014 at 1:09 am

        Hristos a înviat!
        Bine că acum am aflat și eu că fix în ziua parastasului Pr. Gheorghe Calciu am ajuns acolo . Cred că mi-ai spus și atunci și acolo cineva. Eu stiam (sau eram concentrat pe) slujbele de la mormântul Sfântului Iustin. Dar mă duceam destul de des și la mormântul Părintelui Gheorghe Calciu, știam că a zis destul de clar că ecumenismul e lucrarea masoneriei, iar România trebuie să iasă din Consiliul Mondial al Bisericilor iar pentru asta am fost îndepărtat de la mânăstire de unii, că nu pot să tac … E marele meu defect. Acolo trebuie tăcere că e mânăstire… Tăcerea nu în privința aceasta am zis și zic eu în continuare, dar numai Dumnezeu știe cel mai bine. Nu vreau să îi judec, deși știu că am greșit și i-am judecat măcar cu gândul și cu vorba.
        Nu am găsit ce așteptam acolo – voiam să fie toți uniți în cuvântul Părintelui Iustin, ucenici ai lui. Am idealizat mânăstirea. Am greșit din start. Mi-au zis unii să plec și am plecat, n-am mai privit înapoi.
        Si mie imi pare bine că ne-am regăsit aici.
        E bine pentru mine că am vorbit cu oameni credincioși, am aflat despre minuni făcute de sfântul Iustin încă din timpul vieții, sunt rugăciuni multe la mânăstire, oameni îndurerați, speranțe (uneori deșarte, ca și ale mele) alteori credință, nădejde și dragoste întocmai cum a îndemnat sfântul apostol Pavel.
        Doamne Ajută!

        Apreciază

      • valentin said, on mai 24, 2014 at 8:22 pm

        de câte ori am dat vina pe altcineva am greșit. pentru plecarea de la mânăstire nu e vinovat cineva dacă nu este depus și un jurământ.
        Dacă eu am plecat de la Domnul cred că a fost fără deci să mă învinovățesc nici pe mine – nu sunt destul de tare și am observat că nu rezist, e mai bine să nu rămân ptr. că pot face mai mult rău decât bine în jurul meu.
        iar despre cei care spun eu că m-ar fi alungat, mai degrabă trebuie să spun că mi-au fost prieteni mai aspri, dar nu exagerat de aspri, ci doar cât să mă ajute.
        nu a fost luată o decizie în legătură cu mine, nu am fost destul de implicat în obște, oarecum eram pe dinafară și cu ascultarea pe care nu prea eram în stare să o onorez pe deplin, nu era nici grea…
        ce vină să aibe ei ?
        Sunt mai liniștit cu gândul că de fapt așa a fost să fie și nu e bine să condamn pe fratele meu.
        Nu a fost chiar mărturisire din partea mea, așa că nu pot să spun că m-au alungat ca pe unul care mărturisește despre un sfânt. eram mai degrabă intrigat și căutam să ajung mai înțelept, dar în grabă întrebând fără răbdare despre cum trebuie să fie atitudinea dreaptă în astfel de vremuri și m-am trezit eu cel proaspăt venit să și critic… asta nu a fost chiar bine. era și altceva mai înțelept de făcut pentru un mirean primit ca frate de mânăstire, dar chiar atunci când puteam fi primit pt. acea perioada de proba de un an… am și plecat. adica la 2 saptamani. nu e chiar suficient 🙂 nu m-a dat afara nimeni. au fost atitudini despre care ma asteptam sa fie ca in revista, dar erau de incepatori sau inca nedesavarsiti, ceea ce era normal, iar eu trebuia sa accept. nu sunt oricum suparat. mi-a trecut, dar recunosc ca as fi vrut atunci sa raman.

        Doamne Ajuta!

        p.s.
        plus zvonuri… pe care daca le lasi sa își facă treaba îți pot umple capul și să uiți de ce e esențial
        Eu cred că a mai scăzut ritmul cu trecerea la viața veșnică a unor părinți ca pr. Iustin pt că e omenește să fie așa … Nu duhovnicește, dar omenește. nu putem să dăm cu pietre nici în cei ce nu înțeleg taine mari, poate că sunt acolo tocmai pentru a li se descoperi.
        Sunt și oameni care ne ajută să le descoperim, prin harul lui Dumnezeu, dar asta nu le e pe plac altora, mai invidioși că nu au și ei parte de atenție, haruri sau pacea adevărată…. Ar fi de analizat dacă nu cumva e prigoană împotriva monahului Teodot – asta acum în ultima vreme, nu știu dacă și acum jumătate de an era. … Cred că totul a început de jumătate de an – de la acel parastas – o atitudine împotriva sa și a câtorva care au evlavie la sfintele moaște ale pr. Gh. Calciu-Dumitreasa; a; avea curaj să spun că e o atitudine neconștientizată de cei ce o manifestă, ei vor doar o liniște pe care cred că deshumarea sfintelor moaște le-ar putea-o pune în primejdie. de fapt se ajunge tot la ideea slujirii la un singur Domn; cel ce are pace cu lumea nu mai are și Pacea Duhului Sfânt și invers – cel ce caută sau chiar a aflat pacea Duhului Sfânt va fi prigonit pentru Hristos! părinții Gh. Calciu-Dumitreasa, Iustin Pârvu și generația lor au avut pacea în ei și au fost prigoniți. nu erau zgârciți cu ea, dimpotrivă, o dădeau tuturor celor ce urmau lui Hristos. Propovăduiau minunat de bine și de aceea și acum, dupa intrarea trupurilor lor în sicrie sunt așa insistente ripostele acestea. Pentru că e diferită calea drepților de calea necredincioșilor și trebuie să iasă cât mai clar în evidență și aspectul acesta.
        Cei ce nu știu clar ce se întâmplă , în loc să se bucure de aflarea sfintelor moaște se alarmează – ‘cum e posibil ?’ trebuie să facem ceva…. să nu știe nimeni că sunt aici… să nu le vadă prea mulți măcar… dar vor afla chiar mai mulți și datorită acestei atitudini.
        Eu personal mă voi strădui să spun în tot globul că sfinții de acolo au sfinte moaște care trebuie cinstite, sunt evidențe istorice care ne arată că cinstirea moaștelor au scos cetăți din dezastre grele sau necinstirea lor au atras calamități.
        Doamne Ajută!

        Apreciază

    • om said, on mai 24, 2014 at 5:19 pm

      Dumnezeu nu doarme: http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Darski

      On 8 August 2010, Nergal was rushed to the hematology ward of the Gdansk Medical University Hospital for treatment of a then-undisclosed illness. All Behemoth shows until November 2010, including a Russian and North American tour, were canceled.[15] As of 24 August 2010, Darski was diagnosed with leukemia. The illness was thought to have advanced far enough to the point that chemotherapy would be ineffective against it, but such reports have since been proven false.[16] His then-fiancée offered to donate her marrow, but it was not a close enough match to his type.[17][18] On 8 November 2010, Ultimate-Guitar.com reported that he has found a genetic bone marrow match and would then undergo treatment to receive a bone marrow transplant.[19]

      Nergal was discharged from the Uniwersyteckie Centrum Kliniczne (UCK) hospital in Gdansk on Monday 16 January 2011, three weeks after undergoing bone marrow transplant surgery. “Adam feels good and is resting comfortably but cannot see any visitors as he can’t risk viral infections,” said his ex-fiancée, Doda.[20] However, Nergal was readmitted to the hematology division of Uniwersyteckie Centrum Kliniczne (UCK) in Gdansk after he developed an infection six weeks after he underwent the bone marrow transplant procedure.

      Apreciază

  3. lastunnegru said, on mai 22, 2014 at 7:00 pm

    off topic

    Apel umanitar pentru Bosnia şi Herţegovina. Vezi cum poţi ajuta sinistraţii.

    http://www.romaniatv.net/apel-umanitar-pentru-bosnia-si-hertegovina-vezi-cum-poti-ajuta-sinistratii_146814.html

    Apreciază

  4. Mihail said, on mai 22, 2014 at 7:59 pm

    Interesant este că Behemoth au fost interziși în Polonia pentru o perioadă. În iunie 2007 Comitetul Polonez Împotriva Sectelor a distribuit o listă de trupe care promovează satanismul și uciderea. În prezent, Behemoth au voie sa cânte în Polonia, dar trupa a stârnit multe controverse în decembrie 2007 când solistul formației, Nergal, a rupt pagini dintr-o Biblie într-un concert live.
    Încă un fapt interesant, solistul formației Adam „Nergal” Darski s-a îmbolnăvit de leucemie în anul 2010, dar și-a revenit miraculos în 2011.

    Apreciază

  5. geo said, on mai 22, 2014 at 9:24 pm

    Moldova’s parliament speaker has called for holding a more active dialogue with Russia.
    “Today the dialogue is indispensable for us than ever before in order to avoid any misunderstanding, including on the Association Agreement between Moldova and the European Union,” Speaker Igor Corman said on Thursday.
    Chisinau should understand Moscow’s position on this issue and build up its arguments in order to find a mutually advantageous decision, he said.
    Now it’s the government and the parliament that should deal with this matter, Corman said.
    “Russia remains Moldova’s important partner that is why belligerent statements and the attempts to stir up tension in bilateral relations are unacceptable. Even our colleagues from the EU and the US call on us to hold an opener dialogue with Moscow,” he said.
    Russia is the republic’s major trade partner. Many Moldovan labour migrants work in Russia, he said, adding that citizens’ interests should be the cornerstone of Moldova’s policy.

    http://en.itar-tass.com/world/732745

    daca vor cu rusia asa sa fie!

    16 Ukrainian troops were killed and over 30 injured in an attack on a military checkpoint in Donetsk Region. The deadliest assault on the army since Kiev launched its military operation in the south-east of the country comes a few days ahead of election.

    The checkpoint on the edge of Blagodatnoe village, near the town of Volnovakha, was assaulted on Thursday night.

    Eyewitnesses told Russian Chanel One that the attackers arrived in transit vans, with armored vehicles and combat helicopters providing cover for them.

    The Donetsk Regional Administration said that 16 soldiers died and 32 received injuries in the attack on the checkpoint.

    The self-defense forces of the People Republic of Donetsk said that the attack on the army’s checkpoint was a reprisal raid by the radicals.

    “The Blagodatnoe residents came out to defend their homes. The soldiers were ordered to crush the resistance. But they refused to shoot at people, and were, eventually, punished for that,” the source in the self-defense forces told LifeNews.

    The witnesses told the channel that the transit vans, which the attackers used for transportation, belonged to the Privat-Bank, which is owned by oligarch Igor Kolomoisky.

    Kolomoisky bankrolled the Ukrainian coup in February and largely contributed to the creation of the National Guard, which helped legitimize the far-right militants among the Maidan protestors.

    However, the agency reports that it was the self-defense forces of the People’s Republic of Donetsk, behind the assault.

    The agency reports that a group of anti-Kiev rebels in the town of Horlovka later claimed responsibility for the raid and displayed weapons, which were seized during the operation.

    „We destroyed a checkpoint of the fascist Ukrainian army deployed on the land of the Donetsk Republic,” the unit’s commander, who wore a balaclava, said.

    Meanwhile, a Ukrainian army major, who spoke to the survivors of the attack, told the BBC on condition of anonymity that he was sure that the attackers weren’t from the Donetsk self-defense forces, but were “mercenaries.”

    http://rt.com/news/160804-military-checkpoint-attack-ukraine/

    Apreciază

  6. danielvla said, on mai 22, 2014 at 9:29 pm

    Autoritatile din Rusia, cu Putin in frunte au adoptat o politica ortodoxa tocmai pentru ca e ceva opus occidentului care isi cam face de cap in ograda fostei URSS. In esenta e doar o politica… Ei apeleaza la traditie si la obisnuita rautate birocratica ori de cate ori nu le convine ceva/cineva. In cazul asta le-au facut pe plac activistilor ortodocsi pentru ca interesele acestora si ale conducerii coincideau.

    Apreciază

  7. Spaceman said, on mai 22, 2014 at 9:30 pm

    Păcălicii ăștia vopsiți care pozează în îngeri căzuți și rag în legea lor acolo pe note de rock can-can, cu simbolurile alea expuse brutal,credeți ca sunt demni de o reacție din partea creștinilor ortodocși în afara de mila ? Patetic ! Ia vedeți mai bine aici cum sunt cu adevărat reprezentați îngerii căzuți,sunt sigur ca o sa va placa mai mult,dar ia opriți videoclipul la minutul 0:47,hopa ! Ce rucsac „fancy” (la moda) are băiatul ! Happy !?

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 22, 2014 at 10:18 pm

      Spaceman

      Nu stiu pana la urma ce vrei sa spui. Trebuiau lasati sa concerteze? Noi nu semnalam tot soiul de simboluri din muzica?

      Apreciază

      • Spaceman said, on mai 22, 2014 at 11:11 pm

        Mi se pare exagerat ca s-au luat asa tare de păcălicii aia,cum mi s-a părut exagerata și povestea cu Pussy Riot,chiar îmi erau simpatice fetele alea cu cagulele lor colorate,ma tem sa nu fie vreo fumigena,sa pozeze rusii în mari apărători ai ortodoxiei,bla-bla,știu ca ați semnalat destule simboluri oculte din industria muzicala,am vrut doar sa mai dau un exemplu de…adevărați antihriști la lucru.Si păcălicii noștri:
        http://postimg.org/image/52234jcvx/
        http://postimg.org/image/3ku3pn2xh/
        http://postimg.org/image/67yz38mdn/

        Apreciază

      • om said, on mai 24, 2014 at 6:57 pm

        @Spaceman

        „Mi se pare exagerat ca s-au luat asa tare de păcălicii aia” – Tu ai citi versurile macar la o piesa de-a lor sa vezi ce onormitati debiteaza? Ai dat o geana sa vezi cum arata tinerii care ajung sa asculte mizeriile alea la modul serios?

        Uite o bucata din nevinovata „rugaciune punk” a Pussy Riot rosltita in catedrala din centrul Moscovei, aia demolata de bolsevici si reconstruita de astia rai de acuma:

        „Fecioară Maria, te rugăm alungă-l pe Putin
        Alungă-l pe Putin! Alungă-l pe Putin!
        Fecioară Maria, te rugăm fă-te feministă
        Fă-te feministă! Fă-te feministă!
        Sfinte căcat, căcat, căcatul lui dumnezeu!
        Sfinte căcat, căcat, căcatul lui dumnezeu!”

        Acum citez din nou din ce ai zis tu: „chiar îmi erau simpatice fetele alea cu cagulele lor colorate”

        Stau si ma intreb: ce cauti tu pe forumul asta? Mai bine mergi pe Advarul, EVZ, HN, acolo o sa gasesti multi sa iti dea dreptate…

        Apreciază

      • Spaceman said, on mai 24, 2014 at 11:57 pm

        @om
        Mi se pare mie, sau arunci cu pietre ?

        Apreciază

      • valentin said, on mai 26, 2014 at 1:35 pm

        sunt blasfemiatori si ăia de la Behemot și alea de la Pussy Riot, astia iti sunt tie simpatici Spaceman… blasfemiatorii. mai gandeste-te sa nu ajungi si tu ca si ei, ferească Dumnezeu !

        Apreciază

  8. Radu Humor said, on mai 22, 2014 at 10:19 pm

    Un altfel de Behe mut !
    “Vice President Joe Biden is on a trip to Bosnia, Serbia, and Kosovo. The White House is calling it ‘Operation Keep Biden Away From the Microphones.’” –Jay Leno
    “Stand up, Chuck, let ‘em see ya.” –-Joe Biden, to Missouri state Sen. Chuck Graham, who is in a wheelchair, Columbia, Missouri, Sept. 12, 2008
    “Folks, I can tell you I’ve known eight presidents, three of them intimately.” –Joe Biden, Aug. 22, 2012
    “My mother believed and my father believed that if I wanted to be president of the United States, I could be, I could be Vice President!” –Joe Biden, campaigning in Youngstown, Ohio, May 16, 2012
    If we do everything right, if we do it with absolute certainty, there’s still a 30% chance we’re going to get it wrong.” –Joe Biden, speaking to members of the House Democratic caucus who were gathered in Williamsburg, Va., for their annual retreat, Feb. 6, 2009

    Apreciază

  9. Radu Humor said, on mai 22, 2014 at 10:22 pm

    Şi câteva comentarii la subiect (Joe Biden):
    “Am citit si io declaratia lu Biden, imi imaginez ca daca ar fi spus asa ceva in Germania, cred ca ar fi fost fluierat, injurat, dat afara. Da romanilor le place sa fie umiliti, lor le place sa vina tatucu american si sa le dea lectii, acolo ati facut bine, acolo trebe sa faceti asa si pa dincolo. Miine vine unu de EU, poi-miine francezu, printu ala urit englez, cu urechile ca usile de la taxi.
    Chiar isi imagineaza cineva ca americanilor le-ar pasa de Romani? Poa sa fie cineva atit de timpit sa creada ca Biden a venit de peste mari si tari sa vada cum merge treaba-n Ro? Nu cumva are niste interese? ia ginditi-va care or fi acele interese? Si care or fi interesele romanilor vis-a-vis de americani? ce pot oferi americanii afara de morala de doi bani? Stati ca m-am prins, vor sa exporte democratia, aha.. sunt sigur ca Biden se amuza copios, asa prosti nu a mai intilnit.”

    “Poate că Putin doreşte, pofteşte la Ucraina şi Belarus ( atracţia e reciprocă !), dar nici într-un caz la România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia sau Ungaria !” afirmă Patrick J. Buchanan:

    Şi atunci de cine ne tot scoate ochii Biden că ne apără ?!
    Dar mai ales în schimbul a ce ?! 😉
    Vrabia din mână pe cioara din par :
    O ipotetică apărare, deşi nu suntem de nimeni ameninţaţi, în schimbul unor rezerve naturale. Singurele ce ne-au mai rămas :mrgreen:
    Sunt curios cu cât se va mări contul lui Biden în urma acestui lobby ordinar ?! ( adaug eu ! )

    Apreciază

  10. Valentin Dorneanu said, on mai 24, 2014 at 1:35 am

    Maica Domnului s-a rugat cu durere la Dumnezeu pentru tot neamul omenesc. Așa am găsit în rugăciunile către Maica Domnului.
    Hristos nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu. Pe nimeni nu vrea să piardă.
    Nici pe aceștia.
    Behemot înseamnă un fel de Bafomet care este totuna cu Satana.
    Ei slujesc diavolului și asta este extrem de grav. Ei sunt slugi ale diavolului.

    Dumnezeu îi vrea pe toți oamenii în rai, nu vrea să îi piardă în iadul veșnic pentru că îi iubește.
    Chiar se pot și ei întoarce din satanism, s-a mai văzut un grec în urmă cu mulți ani care a făcut acest drum. A conștientizat că el e împotriva lui Hristos prin muzica pe care o cânta – rock-ul.
    Acum e creștin-ortodox.

    Ne rugăm la Maica Domnului să-i întoarcă și pe aceștia din această formație.
    Am citit într-o carte a unui părinte grec – cred că Nicodim Aghioritul – să nu te grăbești să-l judeci pe cineva aflat într-o poziție duhovnicească inferioară, ci să spui în sinea ta că Dumnezeu s-a milostivit de acest om prin acest fapt că tu și alți oameni pot să conștientizeze starea sa de cădere și pot să se roage pentru el. Și astfel de vei cugeta în sinea ta nu îl vei judeca, doar te vei ruga pentru el. Căci nu ar fi avut nici un folos dacă l-ai fi judecat, de vreme ce încă nici Dumnezeu nu l-a judecat. Mi-a plăcut ce a zis Sfântul Nicodim Aghioritul (sper că nu greșesc autorul , nu sunt teolog, dar mi-a plăcut idee lui – care îndeamnă la o nădejde adevărată, nu una super-optimistă) Se poate ca, văzându-l alții, fără să îl judece, să se roage pentru el și Dumnezeu să îl schimbe, dacă și acel om conștientizează că nu e bine ce face și dorește să se schimbe.

    Apreciază

  11. aniush said, on mai 25, 2014 at 8:16 am

    Bravo lor! Rusii tot mai iau atitudine, nu ca mamaligile de la noi. Da, astia suntem, mamaligi!

    Apreciază

    • valentin said, on mai 27, 2014 at 2:00 pm

      rusi da multi. Nu cred ca sunt mai destepti ca romanii, doar ca sunt f. multi si puterea tarii lor e mai mare si de ei trebuie sa tina cont marile puteri. La noi este decimata o initiativa ce vrea sa treaca si la actiune.

      Apreciază

  12. […] Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia.… […]

    Apreciază

  13. […] Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia.… […]

    Apreciază

  14. […] Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia.… […]

    Apreciază

  15. sorinelb said, on noiembrie 5, 2015 at 11:48 pm

    Poate ca si datorita incercarilor de discreditare a bisericii accidentul de la Colectiv nu a putut fi evitat. Sacsiv, bloger ortodox a avertizat cu multe luni inainte, prin chiar acest articol, ca sunt acolo lucruri interzise in alte tari, si nu ma refer la GTG. Nu a tinut nimeni cont poate si pentru ca biserica e mereu acuzata de grupuri de interes si lumea se lasa manipulata.

    Lipsa de reactie s-a datorat probabil exact celor care acuza sistematic Biserica facand ca mesajul ei sa para poate exagerat. Biserica daca era luata in considerare ar fi putut juca, ca si in cazul sanatatii, cel mai important rol, acela de preventie, care ar fi putut face ceea ce nici un spital din lume nu mai poate face acum.

    Cercetarea ar trebui sa vizeze si acest aspect: o voce care a avertizat a fost inabusita nedemocratic si dezastrul a avut loc in loc de a porni un control de rutina care ar fi scos la iveala toate neregulile.

    In opinia mea Biserica rocks 4 life si ar trebui sa o ascultam nu sa-i inabusim vocea. Daca o facem ea nu va tipa ca altii.

    Apreciază

  16. […] Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia.… […]

    Apreciază

  17. […] Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia.… […]

    Apreciază

  18. […] Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia.… […]

    Apreciază

  19. […] Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia.… […]

    Apreciază

  20. […] Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia.… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.