SACCSIV – blog ortodox

Daca nu si-ar cipui cetatenii, VLADIMIR PUTIN chiar ar fi un conducator de urmat. Iata ultima sa actiune: INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este folosit de NOUA ORDINE MONDIALA pentru a-i face pe cetateni prosti si docili

Posted in Vladimir Putin by saccsiv on septembrie 3, 2017

Iata ce putem citi la Putin Bans Fluoride In Russia de pe News Punch, traducerea OrtodoxInfo:

Vladimir Putin a interzis fluorul în Rusia, declarând că “otrava toxică” ce era “administrată cu forța prizonierilor de război în vremurile sovietice” nu trebuie să fie “sub orice circumstanțe, acum sau în viitor, luată în considerare pentru utilizarea în rândul cetățenilor Federației Ruse.”

Practica adăugării de fluor în alimentarea cu apă publică a fost întreruptă în Rusia în 1990, dar grupuri de presiune regională finanțate pe ascuns de către Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros au început să agite lucrurile urmărind o reintroducere.

O petiție oficială depusă la Kremlin afirmă că fluorul “face parte din cele mai sigure, benefice și rentabile măsuri de sănătate publică cunoscute, și face minuni pentru sănătatea publică în Statele Unite ale Americii.”

Dar Putin a respins campania, argumentând că “Fluorul nu are ce căuta în afara unei închisori sau a unui gulag.

Vorbind la o ședință în spatele ușilor închise la care au participat cele mai înalte eșaloane ale guvernului și personalul său în orașul natal St. Petersburg, Putin a răspuns la întrebări privind campania de fluoridare remarcând cine este responsabil pentru intrigă, Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros. și filialele sale ce sunt întrebuințate pentru a găsi modalități de a ocoli legile națiunilor suverane.

Când a fost întrebat la ce se referea prin “în afara unei închisori sau a unui gulag (o frază bizară în rusă) Putin a explicat că nu totul este ceea ce pare în modul în care este condusă lumea.

Pe parcursul celui de-al doilea război mondical, atât germanii cât și rușii au adăugat fluorură de sodiu în apa potabilă a prizonierilor de război pentru a-i face proști și docili. Putin este un observator ager al istoriei și crede că adăugarea de fluor în resursa de apă publică este un subterfugiu a Noii Ordini Mondiale pentru a distruge sănătatea și facultățile mintale ale populației.

Campania de a reintroduce fluorul în alimentarea cu apă publică l-a înfuriat pe președintele rus. S-a exprimat foarte clar că va ignora petiția indiferent dacă o semnează milioane de oameni.

Un raport din Kremlin din 2015 afirma că Președintele Putin e de părere că următorul stadiu al evoluției umane se află în acest moment într-un “grav risc” și că puterile globaliste și occidentale “încetinesc intenționat acest proces urmărind câștiguri personale.”

Raportul continua:

“Noi ca specie avem alegerea de a continua să ne dezvoltăm corpurile și mințile într-o traiectorie ascendentă sănătoasă, sau putem urma exemplul occidental din ultimile decenii și să ne otrăvim cu bună știintă populația cu mâncare alterată genetic, farmaceutice, vaccinuri, și mâncăruri fast food ce ar trebui clasificate ca un drog periculos ce provoacă dependență.”

“Trebuie să luptăm împotiva acestui curent. O populație cu dizabilități fizice și intelectuale nu corespunde intereselor noastre.”

Putin a declarat că aerul, solul și resursele de apă trebuie să rămână într-o stare pură. Ingredientele modificate genetic au fost interzise în Rusia în 2015. Agricultura organică a înflorit, cu persoane obișnuite fiindu-le acordat teren gratuit atâta timp cât îl utilizează pentru agricultura organică.

Nu există dubiu că fluorul nu va fi permis pentru otrăvirea lentă a populației în timpul mandatului lui Putin.

Comentariu saccsiv:

E foarte bine ca interzice fluorul, caci:

Pericolele din apa cu fluor

FLUORUL din APA si PASTA DE DINTI este la fel de OTRAVITOR ca MERCURUL si ne tampeste copiii. Dar de ce mercurul din vaccin e bun?

Iata si alte cateva dintre masurile bune luate de Vladimir Putin:

Bravo RUSIA: Procurorii INTERZIC FUNDATIA GEORGE SOROS deoarece este o „amenintare la adresa securitatii nationale ruse”

CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA

Vladimir Putin: INTERNETUL = un proiect CIA. Motorul de cautare YANDEX e rusesc sau “rusesc”?

Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia. E RUSIA cu adevarat ACEA TARA?

Nu stiu daca in Rusia vaccinarea este obligatorie, insa se pare ca vor sa administreze populatiei doar vaccinuri rusesti:

Changes Afoot for Vaccine Production in Russia

Toate bune si frumoase, doar ca …

Video: COSMAR cu CIP in RUSIA …

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dians said, on septembrie 3, 2017 at 10:53 am

    Bravo.Putin

    Apreciat de 1 persoană

  2. berlin said, on septembrie 3, 2017 at 12:31 pm

    a făcut multă treabă Vladimir Putin în Rusia una foarte bună este interzicerea paradelor poponarinor în următorii 100 de ani , problema este care din ei Putin sau putin fiindcă într-un interviu public acordat de soția lui Putin spune foarte vehement , acesta nu este soțul meu , adevăratul meu soț este cel mai probabil mort .

    Apreciat de 1 persoană

  3. Angela said, on septembrie 3, 2017 at 9:12 pm

    Daca nu si-ar cipui cetatenii …

    As vrea sa fac o paranteza referitoare la cipuire dar fara legatura neaparat cu Putin.

    Cipuirea este lucrarea tehnologiei, tehnologia a puterii iar puterea a vrajmasului care astfel lupta impotriva lui Dumnezeu ca sa-l scoata pe om de sub influenta Lui.

    Inca de la inceput omul a vietuit cu harul primit de la Dumnezeu. Ca un fiu iubit acesta a primit mereu tot ce avea nevoie. Cei care s-au lasat cu totul in purtarea Lui de grija sunt cele mai bune exemple in acest sens. La polul opus sunt cei care si-au umplut magaziile dar stim din pilda bogatului unde a ajuns sufletul lor.

    Usor, usor vrajmasul mantuirii oamenilor le-a descoperit oamenilor din tainele lui Dumnezeu si ei au facut masinarii care sa le dea din ce in ce mai multa putere. Cu ele au inlocuit munca lor si, implicit, puterea (prin harul Lui) pe care o primeau de la Dumnezeu pentru a face munca respectiva. Asa am ajuns astazi niste caricaturi de oameni lipsiti de puterea fizica dar si de puterea mintii pentru ca le-am transferat masinilor care ne inconjoara.

    Lupta din planul fizic a fost din totdeauna o lupta pentru putere in care s-au folosit fortele vremii (de la forta fizica si a armelor primitive pana la forta pe care o dau armele moderne de astazi). Asadar lupta pentru putere este acum conditionata de nivelul tehnologiei folosite si este cu totul infricosatoare pentru ca scapa deja de sub controlul oamenilor.

    Intr-o lume dominata de tehnologie este imposibil ca oamenii sa ramana in afara ei. Totul se schimba in raport cu tehnica folosita si de aceea oamenii ajung sa „se integreze” in noua lume. Dupa cum vedem asta include si acceptarea unei identitati numerice (pentru ca asa functioneaza calculatoarele), a unei identitati virtuale iar mai departe, pentru a putea relationa corect identitatea virtuala de cea reala, este necesar un document electronic de identificare. Iar pentru mai multa siguranta acesta va fi atasat intr-un fel de corpul uman si … iata cipuirea.

    Asadar ceea ce face oricare conducator pe tema documentelor electronice este legat in primul rand de modul in care functioneaza lumea de astazi si care, fara urma de indoiala, a devenit antihristica in sensul in care valorile sale sunt inversate, in oglinda, fata de valorile dumnezeiesti. Nu cred sa existe conducator in lumea aceasta care sa spuna ca renunta la puterea tehnologiei pentru ca poporul sau sa traiasca aproape de adevaratul Dumnezeu care va avea grija de el. Si chiar daca ar fi credeti ca poporul ar accepta asta? Sa fim seriosi. Vor fi exceptii cei care vor refuza imparatia omului (lumea antihristica de astazi) pentru Imparatia lui Dumnezeu.

    Domnul sa se milostiveasca si sa aiba grija de poporul Sau gasind cele mai bune mijloace pentru mantuirea sa (poate si prin ingaduirea unui razboi sau altceva prin care sa-i ia mai repede la El pe cei bineplacuti Lui si care altfel s-ar pierde in aceasta lume satanizata).

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 3, 2017 at 11:22 pm

      Angela

      Tu stii ce zici.

      Apreciază

      • Angela said, on septembrie 4, 2017 at 8:06 am

        Spun ca cipuirea nu este o optiune ce are legatura cu conducatorul unei tari ci este un determinism al lumii tehnologizate in care vietuim.

        Mai degraba noi cei care avem identitati virtuale si comentam pe aici cerem sa fim cipuiti pentru ca este necesara relationarea dintre identitatea virtuala si cea reala. Iar asta se poate face cel mai usor prin … cipuire.

        Stiu ca terorismul este o marota care foloseste la accelerarea procesului dar, sa recunoastem, asa a fost din totdeauna. Banditii care atacau diligentele in vest trebuiau recunoscuti si asa ca au fost fotografiati. Pe masura trecerii timpului toata lumea a fost fotografiata si a primit acte de identitate cu fotografie. Apoi au fost luate amprentele iar acum se implementeaza sistemul de identificare biometrica la nivelul maselor. Ambasada SUA cere in formularul pt viza si informatii despre activitatea din spatiul virtual inclusiv site-uri accesate si nickname-uri folosite (daca as intentiona sa merg in sua n-as mai comenta pe aici). Evident ca va fi nevoie de o mai buna identificare a oamenilor in spatiul virtual.

        Folosim calculatoare, smartphone-uri si din ce in ce mai multe aplicatii care se leaga prin lumea virtuala. Daca nu vrem ca cineva sa ne dezghete frigiderul fara acceptul nostru ca sa se strice mancarea ori sa schimbe canalul de la televizorul din camera copilului cu un film deocheat este nevoie de o identificare clara, fara echivoc. Ori asta se poate face numai cu o identitate electronica care, pentru mai multa siguranta, va fi atasata intr-un fel de corpul uman (ex. o bagi sub piele).

        Ce legatura are asadar conducatorul tarii cu faptul ca noi vrem sa „traim bine” si folosim din ce in ce mai multe aplicatii electronice si ne-am legat efectiv de lumea virtuala? Nu conducatorii tarilor au dat oamenilor smartphone-uri ci ei si le-au cumparat. Nimeni nu ne obliga sa comentam pe bloguri in loc sa ne intalnim fata catre fata. Este intr-adevar o putere sa comunici cu mii de oameni o data in loc de cativa insa totul are un pret si, dupa cum se vede, noi suntem mai vinovati decat conducatorii de introducerea cipuirii.

        Sigur ca totul avanseaza extrem de repede pentru ca traim intr-o adevarata revolutie tehnologica iar viata se transforma intr-o cursa in care vrem sa facem mai bine, mai repede, mai usor, mai eficient, mai productiv, mai competitiv samd. Este o cursa fara sfarsit care se bazeaza pe tehnologie si, dupa cum am vazut mai sus, ea isi cere acum obolul prin identificarea electronica. Oamenii vor avea nevoie de o legatura mult mai facila cu lumea virtuala. Este deja o necesitate aparutta din momentul in care si-au cedat puterea masinilor. De exemplu, memoria au dat-o Google. Acum ei nu mai stiu cand a trait Stefan cel Mare si au nevoie de un acces rapid la Google ca sa le spuna. Ori asta se va putea face mult mai usor pe baza unei identitati virtuale care sa le garanteze iunicitatea in sistem si, desigur, a unui dispozitiv care sa lege creierul de un calculator. Cyborgii sunt asadar mult mai aproape de noi decat credem.

        Din pacate intreaga vietuire a oamenilor a trecut in planul fizic. Lumea de acum tinde sa indeplineasca omului si cele mai fantastice dorinte. Asadar el nu mai are nevoie de Dumnezeu ci doar de contextul adecvat pentru ca sa aiba acces la ceea ce-i poate rezolva nevoia. Dispar astfel reperele morale ce au functionat pe vremea vietuirii firesti (in armonie cu Dumnezeu si creatia Sa) si apar noile repere valabile intr-o lume dependenta de tehnica. Nu este insa intamplator ca aceste noi repere sunt inversate fata de cele firesti. Iar explicatia este simpla: faptul ca noua lume in care traim este construita cu ajutorul nemijlocit si indrumarea fortelor intunericului. Totul este extrem de simplu daca dorim sa intelegem insa acceptarea este extrem de grea pentru ca ne aduce in fata faptul ca modul in care traim este profund gresit. Ar trebui sa renuntam la tot ce stim si, sa fim sinceri, iubim (ex. servici bun, casa confortabila, supermarket, scoala copiilor etc etc etc).

        Da, lumea in care vietuim acum a devenit antihristica (satanica) si colaborarea cu ea este un pacat pentru ca stand in ea, vrem nu vrem, ne indepartam de Dumnezeu. Ori in viata aceasta principala misiune este de a ne apropia de El.

        Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste pe noi pacatosii!

        Apreciază

  4. Oleg said, on septembrie 3, 2017 at 11:11 pm

    Fratilor nu va amagiti cu privite la Putin. Sunt site-uri rusesti asemenea acestui blog. Deci putin este frate cu jidanii. Aprinde menora, sta la peretele plansului imbracat cu chipiu jidovesc. Rabinul sef ii multumeste pentru crearea unor bune conditii pentru iudei.
    Acum in Rusia se pregateste de lansare un film numit matilda. Traileru il gasiti pe youtube. Deci acolo se spune ca tarul Nicolae ar fi avut o afacere amoroasa cu o balerina. un film pseudo istoric. Insusi pe tar il joaca un actor porno german. Filmul este din banii statului, Putin nu are nimic impotriva.rularii lui, pe cind in republicile islamice din federatia rusa conducatorii regionali il socotesc o ofensa adusa tarului-tata(„tar’ – batiushka”). Si mai sunt multe de spus, dar cred ca acestea ajung.

    Apreciază

  5. […] VLADIMIR PUTIN INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este folosit de NOUA ORDINE MONDIALA pentr… […]

    Apreciază

  6. […] VLADIMIR PUTIN INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este folosit de NOUA ORDINE MONDIALA pentr… […]

    Apreciază

  7. […] VLADIMIR PUTIN INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este folosit de NOUA ORDINE MONDIALA pentr… […]

    Apreciază

  8. […] VLADIMIR PUTIN INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este folosit de NOUA ORDINE MONDIALA pentr… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.