SACCSIV – blog ortodox

Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR

Posted in EVREI, RUSIA, Ucraina by saccsiv on martie 25, 2014

   Asadar:

E timpul sa punem mana pe arme si sa-i ucidem pe acesti rusi blestemati, impreuna cu liderii lor.  

Imi voi folosi toate mijloacele sa ridic intreg globul astfel incat sa nu ramana nici un camp neparjolit in Rusia.

Iar la intrebarea:

Ce facem cu cei 8 milioane de rusi ramasi in Ucraina? Ei sunt proscrisi.

Raspunde:

Trebuie ucisi cu arme nucleare.

Cititi va rog si:

Audio: evreica VICTORIA NULAND spune si altceva in celebra inregistrare cu “F–k the EU” …

Russia Today: LUNETISTII PLATITI DE LIDERII MAIDANULUI din Kiev … Asa reiese dintr-o inregistrarea telefonica dintre ministrul Estonian de externe si Catherine Ashton

Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL dintre RUSIA si NOUA ORDINE MONDIALA?

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ionutignat111 said, on martie 25, 2014 at 10:34 am

    Doamne, cata rautate!
    Oare mult va mai rabda Dumnezeu?

    Apreciază

  2. […] Sursa: SACCSIV […]

    Apreciază

  3. Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 11:19 am

    Dați vă rugăm mai departe!

    APEL IMPORTANT CĂTRE TOȚI ROMÂNII
    Ne adresăm prin acest apel tuturor cetățenilor acestei țări, care mai simt că în pieptul lor bate o inimă de român. Românul a luptat în toată istoria neamului său pentru apărarea credinței și libertății sale.
    Suntem într-un moment de răscruce. Peste puține zile, românii vor fi obligați sau determinați să ia noile buletine electronice. Ne referim la tineri, la soții care trebuie să-și preschimbe numele și buletinele, la cei care își schimbă domiciliul și buletinul etc.
    Frați români, nu mai este nicio clipă de pierdut! Trebuie să ne mobilizăm până când nu este prea târziu. Acum este momentul să reacționam în masă. Nu neapărat prin proteste stradale, pentru că românii se urnesc greu și la ultimul miting anti-cip au fost în jur de 1000 de români.
    Din păcate, conducerea Patriarhiei Ortodoxe Române, care ar fi trebuit să ridice glasul împotriva acestei sclavii elecronice, a căzut în erezia ecumenistă (evident masonică) și acceptă cipurile de urmărire a omului (adevărate dosare la purtător, de genul celor de la Securitate). Însuși Patriarhul este mason, de pe vremea când era Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, când a participat la un seminar ecumenic și a redactat o carte de rugăciuni în comun (ecumenică), lucru pe care nici nu l-a dezmințit. Ar fi putut să declare că nu este mason, cum a procedat însă un alt înalt ierarh din Grecia, acuzat de apartenență la organizația religioasă anticreștină (francmasoneria).
    Să nu ne descurajăm frați ortodocși. Să ne rugăm pentru toți ortodocșii căzuți în erezie, în rătăcire, pentru întoarcerea lor la dreapta credință. Cei care pot, să citească zilnic și acele două rugăciuni pentru conducătorii noștri. Arma noastră cea mai puternică este RUGĂCIUNEA, pentru că aliatul nostru atotputernic este Dumnezeu, Slăvit să-i fie numele în veci. Să-i punem în pomelnice și ajutorul divin nu va întârzia.
    Fiecare dintre noi să caute o soluție. Dacă românii vor respinge buletinele electronice în număr mare, chiar dacă în mod individual, cerând buletine de tip vechi fără cip, atunci autoritățile vor fi obligate să-și reconsidere poziția. Cerem să ni se spună în mod clar de ce este nevoie neapărat de documente elecronice, ce avantaje ne aduc acestea. Pentru că, dezavantajele noi le vedem și nu le putem accepta.
    Frați români, pentru credință și libertate, trebuie să fim în stare a ne da la nevoie și viața. Pentru că, cel care va ține la viața lui, și-o va pierde, dar cel care își va da viața pentru Hristos, va avea viața cea veșnică.
    Pentru tineri, recomandăm vizionarea filmului INIMĂ NEÎNFRICATĂ, cu Mel Gibson actor principal și a unor mici videoclipuri de pe fight4romania, precum cel intitulat MESAJ DIN TRECUT.
    Acest apel îndeamnă la o mobilizare generală pentru apărarea ortodoxiei și tuturor valorilor noastre creștine și naționale, atât de mult atacate astăzi din toate părțile.
    Există această frumoasă cântare ortodoxă și s-o cântăm și noi: MILUIEȘTE DOAMNE POPORUL TĂU ȘI BINECUVINTEAZĂ MOȘTENIREA TA. BIRUINȚĂ BINE CREDINCIOȘILOR CREȘTINI ASUPRA CELUI POTRIVNIC DĂRUIEȘTE. ȘI CU CRUCEA TA PĂZEȘTE PE POPORUL TĂU. Amin

    Apreciază

  4. Stefan said, on martie 25, 2014 at 1:15 pm

    Mentorul ei este soros; toate ‘ mijloacele ‘ și ‘ relatiile’ ei sunt…. soros.

    Apreciază

  5. nikodim said, on martie 25, 2014 at 2:51 pm

    Mentorii acestei politiciene prefacute si sinistre sunt si mentorii si finantatorii unor fundatii si ONG-uri de pe la noi… Pomul dupa roade se arata.
    In Ucraina deja, roadele pomului sadit de demo(no)cratia fariseica se arata in toata „splendoarea” lor toxica si inca si radioactiva, deocamdata radioactiva in intentii.
    Sa ne amagim ca numai pe rusi i-ar extermina in masa acesti demonizati, daca ar primi girul stapanilor lor???
    Dar filiala romaneasca a supusilor acestor stapani molohi sangerosi, cu ce intentii si ganduri credeti ca traieste? Pentru ce credeti ca a fost creata aici la noi… atatea ONG-uri si fundatii si burse soros si care le mai stie de care? Ca sa replanteze padurile distruse sau sa ajute batranii si orfanii? Sa fim realisti! Si sinistra blonda Yulia Tymoshenko tot pe demagogie si prefecatorie si-a format priza la public…si defapt uitati ce fiara odioasa zace in ea!

    Apreciază

  6. marian said, on martie 25, 2014 at 6:07 pm

    Dupa ce ieri s-a zvonit pe TWITTER ca fascistii din Kiev nu se inteleg la impartirea banilor vestici, azi, am fost anuntati ca un nebun dupa sange, a fost omorat prin impuscare de catre politie…
    Inca ceva!!! In Ucraina, SE APLICA LEGEA(!!!!!!) Cine are arma dar nu si permis e pasibil de ARESTARE!!! Pai, cum asa? Pana mai ieri, armele UCIDEAU copiii din trupele BERKUT (vultur auriu), iar azi… nu mai e voie cu arme la purtator ca sa isi faca fiecare nebun legea bunului plac? Asa de scurta a fost „libertatea”?

    Apreciază

    • aha said, on martie 25, 2014 at 11:24 pm

      @marian. oare nu ai auzit ca cine va scoate sabia, de sabie va muri? si mai intelegi odata ca violenta naste violenta. ceea ce vad si aud pare un scenariu din desene animate…in sensul ca oamenii sunt prostiti cu mass-media. plus de asta nu prea am inteles comentariul tau. de exemplu fraza asta: „Inca ceva!!! In Ucraina, SE APLICA LEGEA(!!!!!!) Cine are arma dar nu si permis e pasibil de ARESTARE!!!”. da mai multe detalii. nu arunca un comentariu la nu stiu ce informatie de parca toata lumea trebuia sa stie informatia respectiva. mie mi se parea respectivul un tip imbuibat si smirgheluit pe creier. sau , mai exact, un tip pregatit pentru un anumit tip de lupta. atat. nu am vazut altceva la el. poate mandrie.
      P.S. in reportaj sunt date si cateva inregistrari video cu respectivul….ca sa stie lumea de unde il cunosc
      si da mai multe detalii despre ” Dupa ce ieri s-a zvonit pe TWITTER ca fascistii din Kiev nu se inteleg la impartirea banilor vestici, azi, am fost anuntati ca un nebun dupa sange, a fost omorat prin impuscare de catre politie…” ce inseamna ” nebun dupa sange”????

      Apreciază

  7. sin gh. laurențiu said, on martie 26, 2014 at 10:57 am

    Lumea unipolară a trecut. Avem acum două forțe în plin război (simplificînd inevitabil lucrurile, bineînțeles): lumea lui Soros și lumea lui Dughin. Sionism+creștinism eretic vs. Ortodoxie + Putin. Israel vs. Noul Bizanț.
    Statul român a fost conceput încă de la început ca anti-rus, pro-catolic (a se observa că ortodoxia românească aduce din ce în ce mai mult și mai programatic a greco-catolicism, care e rom-catolicism, care la rîndul lui e sionism global) avangardă și cordon sanitar al occidentului.
    Lucrurile se limpezesc treptat, se clarifică tot mai mult ideologiile și motivațiile combatanților: prin definiție (așa am fost proiectați ca stat) vom lupta împotriva blocului ortodox, că ne convine sau nu. Statul român nu-și trădează originile oculte: va fi în esență pururea împotriva Ortodoxiei. Chiar dacă se va motiva perfid prin anti-rusismul indus poporului român în fel și chip de vreo 200 de ani încoace. Suntem exact ceea ce britanicii ( a se înțelege lojile) au vrut să fim încă de la 1829.
    Să nu ne amăgim găsind tot felul de motivații economice acestui conflict, motivații care să gireze sau să „îndulcească” apartenența noastra oficială la blocul vestic. În esență totul e teologie. Ortodoxie vs. Satanism. Vom lupta împotriva Ortodoxiei.

    Apreciază

  8. […] Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR […]

    Apreciază

  9. […] Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR […]

    Apreciază

  10. […] Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR […]

    Apreciază

  11. […] Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR […]

    Apreciază

  12. […] Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR […]

    Apreciază

  13. […] Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR […]

    Apreciază

  14. Despre Ucraina | SACCSIV - blog ortodox said, on februarie 12, 2022 at 4:16 pm

    […] Audio: EVREICA YuliaTymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.