SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (“In premiera”): PS Longhin (Mihail Jar), MINUNILE de la Banceni, RAZBOIUL DIN UCRAINA si despre miile de oameni ce s-au facut scut cand KIEVUL SATANIST a vrut sa IA CU ARCANUL CALUGARII

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 16, 2015

Spre surprinderea mea, Antena 3 a produs acest documentar, ce evident ca nu va primi vreun premiu la New York. La final puteti auzi si parea PS Longhin: al treilea razboi mondial bate la usi …

Oare Radu Tudor l-a vazut? Si daca l-a vazut, o fi priceput ceva? Dar activistii razboiului Lucian Mandruta si capitalistul pe paine Mihai Giurgea?

   Despre minunile si copiii de la Banceni cititi va rog si:

Documentar EXCEPTIONAL: Copii de la Manastirea Banceni

Despre cuvantul sau curajos impotriva razboiului cititi va rog si:

VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, numai vrajbă şi sânge au adus. Vor să vadă cum se omoară ortodocşii pentru a le apăra bussines-ul lori

CUVANT CURAJOS: Parintele Jar despre situatia din Ucraina

Ceva mai putin cunoscut e scutul acela uman facut de miile ce-l iubesc pe parinte, ca raspuns la ticalosia fara margini a conducatorilor non ucrainieni de la Kiev ce au vrut neaparat sa curga si sange de calugari in razboiul lor blestemat. Ca sange de romani nu le mai ajungea:

SA MOARA ROMANII: Stapanii Ucrainei mobilizeaza tinerii romani ca sa lupte impotriva pro rusilor. Mamele romance blocheaza circulatia in incercarea disperata de a nu-si vedea fii morti “intr-un razboi pentru ei strain”

Pentru cei ce inca nu stiu cine conduce actualmente la Kiev:

Papusarii revolutiei din Ucraina

Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA

Audio: evreica VICTORIA NULAND spune si altceva in celebra inregistrare cu “F–k the EU” …

REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko –primarul KIEVULUI

VITALI KLITSCHKO este EVREU?

Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de gaz din UCRAINA

UCRAINA – Bogdan Boutkevitch la Hromadske TV: 1 500 000 de locuitori din Donbass SUNT DE PRISOS. O categorie ce TREBUIE EXTERMINATA. Televiziunea este finantata de GEORGE SOROS

Ucraina: AZOV BATTALION finantat de OLIGARHUL EVREU Igor Kolomoisky, fondatorul PARLAMENTULUI EUROPEAN EVREIESC. Adica MILITARI NAZISTI cu BANI EVREIESTI. Asta ca sa intelegem mai bine …

Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR

   Cititi va rog si:

Daca e real, este extrem de grav: KIEVUL i-ar fi deschis DOSAR PENAL Episcopului roman PS LONGHIN (Mihai Jar), il AMININTA si i-a dat un ultimatum pentru a părăsi Bucovina de Nord și a pleca în Rusia împreună cu cei 400 de copii pe care-i are în îngrijire

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Anonim said, on aprilie 16, 2015 at 10:38 pm

    Mare este Dumnezeu!

    Apreciază

  2. artion said, on aprilie 17, 2015 at 1:33 am

    Mi au dat lacrimile sincer, pentru asemenea oameni mai tine Dumnezeu lumea. Documentarul l am vazut de 2 ori, parca l as mai vedea odata.

    O mica observatie sper sa nu supar pe nimeni, daca parintele acesta drag (pe care eu unu il consider model de urmat) , ii vorbeste de bine pe cei din Oastea Domnului :

    De ce altii ii vorbesc de rau ? Spre exemplu…

    ps : nu sunt ostas

    Apreciază

    • ochiul iute said, on aprilie 17, 2015 at 10:17 am

      Tu esti o soparlita care a lasat o codita? 🙂

      Apreciază

    • Vali said, on aprilie 17, 2015 at 12:47 pm

      Cei care vorbesc de rau Oastea Domnului nu au ajuns la intelegerea duhovniceasca a acestei Lucrari, si nici nu-i intereseaza sa inteleaga ce e de fapt Oastea Domnului. Nu poti pretinde de la un orb sa vada si nici nu poti sa-l lamuresti cum e culoarea rosu, azur, galben etc…! Cand i se vor deschide ochii va vedea singur. Dar ca sa i se deschida ochii trebuie sa depuna efort sa-L caute si sa-L gaseasca pe Acela care o poate face!

      Apreciază

    • andrei-d said, on aprilie 17, 2015 at 12:58 pm

      Hristos a inviat!
      artion,
      nimeni nu vorbeste de rau fara sa treaca prin unele evenimente! „Oastea Domnului” a fost o asociaie infiintata in primajumatate a secolului XX de BOR pentru a raspandi prin misionarism ortodoxia,dar caorice „ramurica” daca are un lider mai asa,incepe sa capete influente daca e tentat si nu urmeaza sau se supune Bisericii numaidecat! Am auzit si eu de unele filialeale ale „oastei” unele bune, altele la olalta cu sectarii si chiar manipuland preoti! Asa ca atentie, nu toti sunt buni dar nici toti rau, un preot sau episcop il supraveghezi mai usor atata timp cat face parte din Biserica si lucreaza inauntrul ei, pe cand o asociatie, daca are tot atatia oameni cate filiale atunci fii sigur ca nu toti urmeaza Bisericii, si ba mai asculta o cantare sectara, ba se mai cearta cu preotii in parohii ca si la ei trebuie mers duminica si in sarbatori, deci unii lucreaza potrivnic randuielii si isi pun asa zisele „slujbe” din anumite zone in timpul unei Sf. Liturghii de pilda. Deci daca nu se supune Bisericii nu e nimic altceva decapt „punte spre sectarism”, cum spunea si parintele Cleopa! Doamne ajuta

      Apreciază

    • Vali said, on aprilie 17, 2015 at 3:03 pm

      pr. Gheorghe Anitulesei din Radauti care vorbeste in al doilea video postat de tine nu vorbeste de rau doar Oastea Domnului, ci vorbeste de rau si despre Parintele Arsenie Boca zicand ca a fost un ratacit !!!!!!!! Asa ca nu lua in seama ce zice. Poate se va milui Dumnezeu de el si-i va deschide ochii.
      Doamne Ajuta!

      Apreciază

      • artion said, on aprilie 17, 2015 at 4:22 pm

        Vali

        Sa speram ca nu din rea intentie vorbeste, ci din dorinta de a pastra credinta ortodoxa curata, insa trebuie mai multa analiza si din partea d-lui Anitulesei, inainte de a raspandi astfel de materiale pe internet, nu trebuia sa generalizeze, pentru ca sunt cozi de topor si in Oaste si in afara ei, uscaturi sunt peste tot. Ma gandesc ce parere isi poate face un crestin, care e la inceput de drum, cand vede cele 2 clipuri , atat cel pro Oastea Domnului, cat si cel anti, nu stie ce sa mai creada.. La fel si in cazul parintelui Argatu, Boca etc.

        andrei-d

        Adevarat a Inviat. Multumesc de precizari. Poate exista si reversul ca prin Oastea Domnului, unii sectari sa treaca la ortodoxie.

        Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on aprilie 17, 2015 at 9:50 pm

        artion,
        „exista si reversul” – dar cand le bagi asa zisi sfinti si duhovnici cu invataturi straine de ortodoxie, oare acei crestini „la inceput de drum” ce pot invata?

        Apreciază

    • oarecare said, on aprilie 17, 2015 at 5:41 pm

      Am fost la un parinte destul de renumit din Nord cu niste probleme personale. Pe langa toate ce am vorbit, fara sa il intreb eu, mi-a spus ca Oastea Domnului NU e o secta, eu pana atunci avand o parere total anti Oastea Domnului, exprimata si aici pe site. Am considerat ca e un semn da la Dumnezeu si nu ii mai critic dar nici nu ii ridic in slavi.
      Praznic Luminos cu bucurie!

      Apreciază

  3. Partizanu said, on aprilie 17, 2015 at 8:53 am

    HRISTOS A INVIAT. Nu vreau sa cad in duhul MANDRIEI dar spun Sfintii Parinti ca orice lucru bine placut lui DUMNEZEU nu are nevoie de BINECUVINTARE asa ca am trecut la a trage clopotul si a bate toaca in tarlaua lui SPAGOVEANU care cu parintii de la Sf. HARALAMBIE au slujit impreuna cu par. Longhin in 2013

    Spre surprinderea mea stirea era veche si nimeni nu o facuse public. Oare de ce e atita TACERE CARE E MORMANTUL SAPAT NEAMULUI ROMANESC?(Par. Iustin Parvu) Daca lucrurile se precipita sunt hotarit sa pichetez arhipiscopia. Articolul 30 din CONSTITUTIA ROMANIEI ne da voie (numai sa nu depasim numarul maxim de protestatari 3).

    Apreciază

  4. Mihail said, on aprilie 17, 2015 at 9:17 am

    Crestinul de 14 ani din Pakistan, ce a fost ars de viu, a murit in conditii suspecte. Mass media din Pakistan a schimbat povestea, speculand ca ar fi vorba de un conflict intre familieii. Copilul a facut o declaratie inainte sa moara in care a spus ca nu cunoaste atacatorii, iar acestia l-au atacat dupa ce l-au intrebat ce religie are.

    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/04/17/crestinul-de-14-ani-din-pakistan-ce-a-fost-ars-de-viu-a-murit-in-conditii-suspecte/

    Apreciază

  5. gheorghe said, on aprilie 17, 2015 at 9:23 am

    artion,poate pentru ca situatia e putin diferita pe ce le doua maluri ale prutului,daca in zona radautului,unde parintele anitulesei a constatat ca multi din cei de la oastea domnului eu trecut la secte,ce doresti sa spuna,sa minta frumos ca totul e bine si frumos?

    Apreciază

  6. oleseabucsanu said, on aprilie 17, 2015 at 1:55 pm

    Hristos a inviat!
    Inca un mic documentar despre copii din manastire, dar si viata de acolo.

    http://www.biserica.tv/video/270/manastirea-banceni-sfant-lacas-de-inchinaciune-al-romanilor-din-ucraina

    Apreciază

  7. aha said, on aprilie 17, 2015 at 6:22 pm

    la minutul 30.44-30.45 …e ceva ce nu inteleg. de ce isi face crucea invers? ca la catolici?
    poate nu am vazut bine desi m-am uitat de 3 ori

    Apreciază

    • aha said, on aprilie 17, 2015 at 6:40 pm

      imi cer iertare…era minutul 19.20 – 19.22 dar m-am uitat mai atent si e o iluzie optica…e mana altui preot dar pare ca e mana parintelui Mihail Jar! cer iertare!
      nu imi vine sa cred ca pot fi inselat si pe ceva real!!!
      adica am avut tendinta sa judec ca isi face cruce invers! Doamne iarta-ma!

      Apreciază

  8. […] VIDEO (“In premiera”): PS Longhin (Mihail Jar), MINUNILE de la Banceni, RAZBOIUL DIN UCRAINA si … […]

    Apreciază

  9. Ioan said, on aprilie 20, 2015 at 9:12 am

    Foarte frumos!!!

    Apreciază

  10. […] VIDEO (“In premiera”): PS Longhin (Mihail Jar), MINUNILE de la Banceni, RAZBOIUL DIN UCRAINA si … […]

    Apreciază

  11. […] Dar cred ca emisiuni precum VIDEO (“In premiera”): PS Longhin (Mihail Jar), MINUNILE de la Banceni, RAZBOIUL DIN UCRAINA si … nu vom mai vedea […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO (“In premiera”): PS Longhin (Mihail Jar), MINUNILE de la Banceni, RAZBOIUL DIN UCRAINA si … […]

    Apreciază

  13. Despre Ucraina | SACCSIV - blog ortodox said, on februarie 12, 2022 at 4:17 pm

    […] VIDEO (“In premiera”): PS Longhin (Mihail Jar), MINUNILE de la Banceni, RAZBOIUL DIN UCRAINA si … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.