Saccsiv – Weblog

REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KIEVULUI

Posted in Ucraina by saccsiv on Mai 26, 2014

646x404 (2)

Foto: http://adevarul.ro/international/europa/petro-porosenko-favoritul-alegerile-prezidentiale-ucraina-indeamna-germania-boicoteze-gazul-rusesc-1_533b90cf0d133766a86d29f7/index.html

Asadar:

ALEGERI ÎN UCRAINA. EXIT POLL: Petro Poroşenko este noul preşedinte al Ucrainei. Miliardarul a câştigat din primul tur

Despre el stim ca detine o mare fabrica de ciocolata denumita ROSHEN, dupa ultimul sau nume:

http://en.wikipedia.org/wiki/Roshen

Compania a fost infiintata in 1874, iar dupa epoca sovietica, in timpul privatizari de succes de care si ei au avut parte, i-a fost data acestui Petro Poroşenko.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kiev_Roshen_Factory

Conform Petro Poroşenko, favoritul la alegerile prezidenţiale din Ucraina, îndeamnă Germania să boicoteze gazul rusesc:

Totodată, Poroşenko a oferit asigurări că va vinde producătorul de ciocolată Roshen dacă va fi ales preşedinte. „Dacă voi fi ales, (…) voi vinde compania Roshen. În calitate de preşedinte, mă voi dedica doar binelui ţării”, a declarat el.
Comentariu saccsiv:

Cui va vinde? Asta va raspunde la multe alte intrebari.
   Conform articolului Ucraina si-a ales presedinte, de fapt era ales inca din februarie:

Ucrainenii au „votat” si ei un nou presedinte, pe Petro Poroşenko, un oligarh poreclit si „Regele Ciocolatei” care desi vorbeste romaneste, fiind nascut intr-un oras care a apartinut candva in istorie Romaniei, el nu sustine deloc cauza romanilor ci este unul dintre nationalistii ucraineni care se opun drepturilor minoritatilor.

El este un afacerist oarecum controversat , schimbandu-si opiniile si optiunile politice in timp, trecand de la Partidul Regiunilor la sustinerea pro-europenilor si a lui Viktor Iuşcenko. Referitor la soarta romanilor el este unul dintre cei care considera ca in Buceag nu ar trebui sa se vorbeasca limba romana.
Pe data de 1 Februarie 2014 la München in Germania o delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko , Arseniy Yatsenyuk (nota saccsiv: evreu) si Vitali Klitschko se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta este momentul cand licuriciul a decis cine va „lumina” calea Ucrainei la comanda lui.
Sincer ne-ar fi durut direct in cot de acest lucru daca nu ar fi depins si soarta celor cateva sute de mii de romani care inca traiesc pe teritoriul Ucrainei. Jocurile pentru controlul butoanelor unor tari precum Romania sau Ucraina se fac prin hotelurile sau ambasdele din marile capitale ale lumii. Acum stima asta si incepem sa detestam din ce in ce mai mult globalismul si „beneficiile” sale.
La cum stau lucrurile la prima vedere Ucraina va avea  si ea un „guvernator” si se va transforma dintr-o gubernie ruseasca intr-o colonie trans-atlantica. Deja se impart functii si pozitii cheie pentru controlul resurselor si companiilor de stat ucrainene. Ucrainenii ar fi bine sa arunce un ochi retrospectiv la ceea ce s-a intamplat in Romania.

Comentariu saccsiv:

   Conform articolului  Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots tatal sau ar putea fi un evreu ce-l chema Alexei Valtsman, dar care si-a schimbat numele dupa cel al nevestei, Yevgenya Poroshenko.

   Iata si un alt castigator:

Ucraina: Vitali Klitschko a câștigat alegerile pentru primăria Kievului – exit-poll

Despre care stim ca e din ce in ce mai clar ca raspunsul la intrebarea de mai jos e da:

VITALI KLITSCHKO este EVREU?

Sa ne amintim si ce declara contracandidata la prezidentiale:

Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR

Cititi va rog si:

Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de gaz din UCRAINA

Anunțuri

66 Răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] El este un afacerist oarecum controversat , schimbandu-si opiniile si optiunile politice in timp, trecand de la Partidul Regiunilor la sustinerea pro-europenilor si a lui Viktor Iuşcenko. Referitor la soarta romanilor el este unul dintre cei care considera ca in Buceag nu ar trebui sa se vorbeasca limba romana. Pe data de 1 Februarie 2014 la München in Germania o delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko , Arseniy Yatsenyuk (nota saccsiv: evreu) si Vitali Klitschko se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta este momentul cand licuriciul a decis cine va “lumina” calea Ucrainei la comanda lui. Sincer ne-ar fi durut direct in cot de acest lucru daca Citeste mai departe […]

  Apreciază

 2. searchnewsglobal said, on Mai 26, 2014 at 11:47 am

  Ucraina si-a ales presedinte , de fapt era ales inca din februarie ! Noi romanii am aflat pe pielea noastra cum e sa te culci seara cu Geoana si sa te trezesti dimineata cu Basescu presedinte. Ucrainenii au „votat” si ei un nou presedinte , pe Petro Poroşenko , un oligarh poreclit si „Regele Ciocolatei” . El este un afacerist oarecum controversat , schimbandu-si opiniile si optiunile politice in timp , trecand de la Partidul Regiunilor la sustinerea pro-europenilor si a lui Viktor Iuşcenko. Pe data de 1 Februarie 2014 la München in Germania o delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko , Arseniy Yatsenyuk si Vitali Klitschko se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta este momentul cand licuriciul a decis cine va „lumina” calea Ucrainei la comanda lui.

  Jocurile pentru controlul butoanelor unor tari precum Romania sau Ucraina se fac prin hotelurile sau ambasdele din marile capitale ale lumii. Acum stima asta si incepem sa detestam din ce in ce mai mult globalismul si „beneficiile” sale.

  La cum stau lucrurile la prima vedere Ucraina va avea si ea un „guvernator” si se va transforma dintr-o gubernie ruseasca intr-o colonie trans-atlantica. Deja se impart functii si pozitii cheie pentru controlul resurselor si companiilor de stat ucrainene. Ucrainenii ar fi bine sa arunce un ochi retrospectiv la ceea ce s-a intamplat in Romania.

  Sursa:

  http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/05/ucraina-si-ales-presedinte-de-fapt-era.html

  Apreciază

 3. Petru said, on Mai 26, 2014 at 11:59 am

  http://www.realjewnews.com/?p=937
  Se pare ca si prezidentul e tot evreu…

  Apreciază

 4. Iones said, on Mai 26, 2014 at 12:18 pm

  Simboluri oculte in poza noua cu Alexandra Stan pentru „Thanks for leaving”
  Coroana cu craniu de bufniță, o bufniță vie în mână

  Apreciază

 5. codrin said, on Mai 26, 2014 at 12:43 pm

  omg, m`am intalnit cu vitali klitschko aici in muntele athos cam in urma cu 2 saptamani, oare de ce o fi venit aici? era cu cei 2 copii ai lui

  Apreciază

 6. geo said, on Mai 26, 2014 at 12:49 pm

  Și în acest an Moldova a reușit să opună o minimă rezistență în fața acțiunii agresorilor sodomiți finanțați de peste hotare. Sîmbătă, 17 mai 2014, a avut loc încă o tentativă (a 3-a) – organizată minuțios de gruparea extremistă a homosexualilor locali și venetici – de (1) propagandă publică printre moldoveni (inclusiv copii) a perversiunilor, (2) de pîngărire a valorilor noastre naționale, (3) de atac împotriva familiei tradiționale (conform constituției noastre) și de sfidare demonstrativă a legii (cu privire la întruniri, care prevede direct că manifestațiile care atentează la moralitatea publică și pot provoca dezordine publică sînt interzise), în tandem cu poliția pro-pederastică a guvernării uzurpatoare.

  După micșorarea isteriei mass-media despre succesul homosexualilor de a desfășura așa-numitul ”Marș al egalității”, se cuvin acum cîteva observații și puncte pe i pe marginea celor petrecute în sîmbăta trecută în țara noastră:

  http://hristofor.wordpress.com/2014/05/23/parada-euro-sodomita-de-la-chisinau-9-puncte-pe-i/

  Apreciază

 7. geo said, on Mai 26, 2014 at 1:26 pm

  Ţara europeană care nu ştie ce să mai facă cu banii: încasează un miliard de dolari pe săptămână şi nu-i poate cheltui

  Departe de criza datoriilor de stat şi declinul economic care macină Europa, Norvegia nu mai ştie ce să facă cu banii. Cel mai mare fond suveran din lume, care administrează petrodolarii strânşi de statul nordic, a devenit obiect de dezbatere publică în contextul alegerilor recente, în urma cărora Partidul Laburist (centru-stânga) a cedat puterea unei alianţe de dreapta conduse de Partidul Conservator.

  Transferul de putere va aduce schimbări la Government Pension Fund Global (GPFG). Noii guvernanţi, care au promis reduceri de taxe, s-au angajat din start să limiteze cheltuielile fondului pentru a evita supraîncălzirea economiei. Totodată, conservatorii iau în calcul divizarea fondului, pentru reducerea riscului ca o greşeală să provoace efecte catastrofale, dar şi din convingerea că apariţia concurenţei ar putea da rezultate mai bune.

  FONDUL ARE ACTIVE EVALUATE LA 760 MILIARDE DE DOLARI ŞI A AVUT PERFORMANŢE MODESTE ÎN ACEST AN, cu un randament de numai 0,1% în trimestrul al doilea, după ce a crescut puternic anul trecut, cu 13,4%. Valoarea activelor fondului depăşeşte cu 40% produsul intern brut al Norvegiei. GPFG joacă pe termen lung, având mandatul de a asigura viitorul economic al ţării după ce resursele vaste de petrol şi gaze vor fi fost epuizate. Fondul norvegian a fost unul dintre puţinii investitori internaţionali care şi-au permis calmul în timpul crizei financiare globale: nu numai că nu a vândut active în perioada de panică de după falimentul Lehman Brothers, ci chiar a cumpărat.

  http://www.businessmagazin.ro/special/tara-europeana-care-nu-stie-ce-sa-mai-faca-cu-banii-incaseaza-un-miliard-de-dolari-pe-saptamana-si-nu-i-poate-cheltui-11385068

  https://saccsiv.wordpress.com/?s=norvegia

  Apreciază

 8. nuteunicuicoanafiarei666 nuteunicubiometricul said, on Mai 26, 2014 at 1:31 pm

  FRATE VASILE PARINTELE MARIAN TUDOR SE IA DE SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA PE BLOGUL DEVEGHE.IMPREUNA CU ALTII..

  Apreciază

 9. marian said, on Mai 26, 2014 at 1:31 pm

  Spicuind din presa zilei:
  1. Denis Pushilin: vizita lui Poroșenko în regiunea Donetsk, nu este posibila. Negocieri directe, nu vor avea loc.
  2. Zborurile au fost suspendate azi la Donetsk.
  3. Bombardarea Slaviansk a fost reluata de cateva minute.
  4. Boxerul Klitschko l-a indicat pe Sakashvili ca posibil membru al echipei lui Porosenko!!! Sakashvili = un cretin, fost presedinte al Georgiei, care-si indesa cravata-n gura in fata camerelor BBC. Cretinii se recomanda intre ei…
  5. Boxerul de la Kiev cere demontarea baricadelor din capitala ucraineana, pe motiv ca, misiunea baricadelor a fost indeplinita.
  6. Regele zaharicalelor si-a dat foc la valiza spunand ca, viitoarele misiuni militare din sud-est vor fi mai scurte, dar mult mai eficace. Adica, dupa intelegerea multora, vor ataca fara rezerve, utilizand toate posibilitatile. E un soi de pace americano-jidaneasca, ucide pentru a construi… Dezgustator! Sper sa nu fie asa!
  7. Un alt video despre care se spune ca ar fi fost inregistrat ieri, in estul rebel.

  Scapa-ne Doamne!

  Apreciază

 10. nuteunicuicoanafiarei666 nuteunicubiometricul said, on Mai 26, 2014 at 1:37 pm

  PARINTE MARIAN TUDOR DTA CE DUH AI??ASTA ESTE STILUL?INCEPI SA TE IEI DE SFINTI??

  http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/05/26/rosiori-suceava-aparitia-maicii-domnului-bunul-dumnezeu-dupa-mare-mila-lui-ne-tot-avertizeaza/

  duhovnic

  nu-i exclus Iustina… Parintele Boca nu se inscrie in „tipologia”??? (EXISTA O TIPOLOGIE???duhovnicilor romani clasici????!!!! dar nici in tipologia Sfintilor celor doua milenii. Parintele Boca se inscrie mai repede in grupa parintelui Nicu Gabriel, Argatu Ilarion si Pomohaci. Ceilalti duhovnici cunoscuti ai Romaniei, au avut si au alt duh… Printre cei actuali se-numara si parintele Anitulesei, pe care urmati-l, Amfilohie, Necula-mai tineresc- si chiar Calistrat de la Barnova. Aveti grija ca Romania o sa ramana si fara acestia, si o sa trebuiasca sa mergeti pe la cate un preot mirean retras si linistit din vreun sat uitat de lume…

  DAR DVS CU DRACII CU COARNE DE PE BLOGUL DVS.CUM INTRI ALA CE DUH ESTE VA INTREB???

  Apreciază

  • Romanul said, on Mai 26, 2014 at 3:05 pm

   Am o problema cu cei de la De Veghe Patriei. Am cerut explicatii la acest articol:
   https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/05/26/apel-acmmr-sri-va-rugam-mult-sa-distribuiti-articolul-pe-facebook/

   Ei cer ca sa fie oprita actiunea de desconspirare a vechilor securisti care AU OMORAT si AU SCHILODIT vieti.
   Le-am cerut explicatii.

   Urmasii celor nenorociti de comunisti AU DREPTUL sa stie cine au fost aceia. AU DREPTUL sa le mearga chiar la usa si sa le ceara explicatii. ACESTA ESTE UN DREPT FUNDAMENTAL.
   Sfintii Inchisorilor au urmasi. Multi traiesc. Si ei au dreptul sa cunoasca ce s-a intamplat.
   Sunt cazuri in care unii dintre tradatori vin in vizite la cei pe care i-au tradat, fara ca acestia din urma sa aiba cea mai vaga banuiala. E grotesc.

   Nu stiu de ce, sper sa nu vorbesc cu pacat, dar vad ca acel blog se raliaza din ce in ce mai mult unor securisti, am citit acolo niste viziuni new-age cu securisti buni, stramosi daci nemuritori si bilete la niste concerte ale unor rapperi ortdocsi.
   Nu i-am judecat in niciun fel, dar sa opresti oamenii care vor sa stie cine i-a tradat mi se pare NEDREPT.
   Mai ales ca pagubele sunt foarte mari si ireparabile.

   Si nu imi place nici acel articol cu Sfanta Fecioara Maria. Arata pe cer niste nori pusi cumva si gata e Sfanta Fecioara.
   Eu n-am vazut acolo pe Sfanta Fecioara.
   Apropo, am si eu pe telefon si pot sa va arat, AM O POZA CU O CRUCE MARE DEASUPRA BUCURESTIULUI.
   Crucea e facuta din urmele lasate de 2 avioane. Dar e o cruce mare si o consider o coincidenta placuta ochiului nicidecum un semn. Pai ce-ar fi sa umplu internetul cu asta, ca uite nene semn rau. Daca plange icoana Sfantului Luca, DA ESTE UN SEMN. Insa acum nu putem sa vedem semne peste tot.

   Sunt foarte suparat de articolul de pe DVP. Mai ales ca era un site pe care il citeam. Sper sa fie o greseala.
   Daca nu e o greseala atunci vom fi mai putini. Caci ii cunoastem dupa roadele lor.
   Pacat.

   Apreciat de 1 persoană

   • Alexandru(Fulger) said, on Mai 26, 2014 at 6:18 pm

    Sunt tineri in formare…

    Apreciază

   • safimvigilenti said, on Mai 26, 2014 at 7:31 pm

    sau sunt tineri cu mintea ratacita…daca nu pun ei saptamanal un articol smintitor in care dezbat tot felul de profetii si predictii care mai de care mai schizo, nu se simt bine…sunt si lasi pe deasupra, daca le ceri explicatii sau ii dai in vileag, iti sterg comentariul

    Apreciază

   • deveghepatriei said, on Mai 26, 2014 at 7:59 pm

    @Romanul

    Esti un nemernic care locuiesti in Israel, la Haifa, si ai ip de Olanda! Asa ca termina cu propaganda asta sionista. Saccsiv sa confirme in mod public ca postezi mesaje de pe un ip de Olanda!

    Apreciază

   • nemernicul said, on Mai 26, 2014 at 9:29 pm

    @ deveghepatriei said, on mai 26, 2014 at 7:59 pm

    Ce propaganda sionista ma? Unde e propaganda sionista in ce am scris eu mai sus?
    Folosesc TOR:
    https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
    Acum am IP de San Francisco, California. Iar Vasile poate confirma cautand comentariile mele dupa adresa email din semnatura. Ca doar nu am plecat din Olanda in San Francisco asa in cateva ore.
    D-asta nu ati publicat comentariul meu ca e sionist?
    Rog ceilalti cititori sa reciteasca comentariul meu de mai sus si daca gasesc si ei ca sunt sionist sa spuna.

    Am o problema cu articolul acela pentru ca securistii care au facut aceste rautati mari trebuie sa fie adusi la lumina.
    Cel care a suferit si VREA SA AFLE DIN CAUZA CUI ARE ACEST DREPT. ASTA E UN DREPT, NU SIONISM.
    Voi ati sarit in sus la o simpla amenintare, dar cum ramane cu unii care si-au pierdut rudele sau au pierdut tot ce aveau pentru ca lenesii aia de securisti comunisti i-au dat in gat?

    O sa fiu foarte clar, pentru mine securistii comunisti care au nenorocit vieti raman niste viermi.
    Singurii care pot fi numiti oameni sunt doar cei care s-au cait si au cerut iertare pentru ce au facut.
    Restul sunt viermi care traiesc bine mersi cu pensii platite de astia care muncesc.

    Si daca tot m-am apucat sa va critic, hai sa va spun direct ca nu imi place nici propaganda pro-rusa, pro Putin.
    E adevarat ca Putin face pe ortodoxul dar cam atat. E opinia mea, altii s-ar putea sa fie de alta opinie, dar eu imi pastrez aceasta opinie, ca Putin doar pozeaza in ortodox. Si timpul va scoate adevarul la lumina.
    Aceasta nu mi-a placut dar nu m-a deranjat. Ce nu-mi place asta e, nu comentez. Dar ce e deranjant nu pot sa tac.

    Voi sunteti tineri si putin creduli insa sper ca si pe voi va va ajuta timpul. Noi astia mai batrani nu ne incredem asa de usor in oricine face o simpla declaratie. Insa cu articolul cu securistii comunisti ati sarit calul. Nu va bagati unde nu e treaba voastra mai ales ca sunt oameni care chiar au suferit, nu doar au fost amenintati. E vorba de suferinte mari. Nu aveti nici varsta si nici calitatea de a ii judeca pe cei care au suferit.
    Nu va lasati sedusi de cantecul de sirena al securistilor comunisti, ca daca ati fi stat macar o saptamana in inchisoare cu tratamentul pe care l-au avut cei care au avut coloana vertebrala… nici macar experimental nu ati dori asa ceva.

    Cu un singur lucru ati avut dreptate din comentariu si acela ca sunt un nemernic. Sunt un nemernic dar asta ramane DOAR intre mine si Dumnezeu. Daca va aduce vreun plus de limpezime in gandire puteti sa ma numiti in continuare nemernicul. Puteti sa ma si injurati daca credeti ca va aduce aceasta limpezime de care avem nevoie in aceste timpuri.
    Nu-mi place dar nu ma deranjeaza. Ca la Putin. Insa ma deranjeaza pactul cu dracul comunist. Viermii aia care vor sa tina totul ascuns ca sa le fie bine in continuare, fara scuze, fara cainta, fara nimic… ASTA NU SE POATE!

    Faceti ce e corect si scoateti acel articol. Orice greseala se iarta, dar nu luati apararea viermilor.
    E pacat de oamenii care au suferit pe nedrept. E pacat mare.
    Tineti minte, singurul care n-a fost iertat a fost Iuda. Desi si el putea sa fie iertat daca se caia.

    Apreciat de 2 persoane

   • G-man said, on Mai 27, 2014 at 1:35 pm

    Apreciază

  • F said, on Mai 26, 2014 at 8:05 pm

   Am citit din acea carte asa-zis eretica – ” Parintele Gabriel – Un om indumnezeit prin Har ” si am ajuns la pagina 150 si sincer, nu am gasit nimic eretic, din contra, am gasit multe lucruri interesante, pe care nu le stiam si despre care majoritatea Preotilor nu vorbesc sau chiar nu le cunosc, lucruri adanci, taine… Si va spun ca nu sunt mare cautator / vanator de minuni sau de lucruri senzationale –> ozn-uri / martieni / aratari minunate / puteri suprafiresti etc. si nu ma las impresionat asa de usor de acestea. Pana la pagina asta ( 150 ), recomand aceasta carte. Mai incolo, cand voi citi ( cu discernamant, nu ca un papa-lapte… ) si sper sa ajung cat mai repede la mormantul acestui Preot ( facut de unii – vrajitor, inselat, eretic, ciudat… ) si nu neaparat sa ma inchin, ci sa vad ce si cum stau lucrurile pe acolo si desigur ca nu voi merge singur.
   https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fro.scribd.com%2Fdoc%2F114915923%2FParintele-Gabriel-Un-Om-Indumnezeit-Prin-Har&ei=1W6DU8mDM4n24QTA7IH4DQ&usg=AFQjCNGDUFQVyoXBPwDcrP01u2fzMULCOw&sig2=UuEfMKndf56qmFA35FInAw
   Din cate mai stiu si de la altii, Pr. Gabriel Nicu era un Preot luptator cu duhurile rele, era impotriva masoneriei si a multor lucruri nelalocul lor din Biserica… Muncea si foarte mult dpdv fizic…, isi ocupa timpul cu slujbele de la Biserica, se ruga neincetat, spovedea, ajuta, dadea sfaturi intelepte etc. Daca intrebi pe unii mai-mari ai BOR de acest Parinte, e liniste sau incepe ca facea, ca dregea…, fara dovezi concrete, fara argumente si la revedere.
   Asa ca, ceva nu e regula privind atacurile la Pr. Ilarion Argatu, Pr. Arsenie Boca si chiar si la acest Pr. Gabriel Nicu… Iertati !

   Apreciat de 1 persoană

 11. STOP RFID 666 said, on Mai 26, 2014 at 1:52 pm

  https://www.facebook.com/groups/439270972852137/

  Apreciază

 12. marian said, on Mai 26, 2014 at 2:08 pm

  Incepe razboiul asa de devreme, a doua zi dupa „alegerile din Ucraina”? Aparent, da! In realitate, desi am citit ca numarul filo-rusilor intrati in Ucraina ar fi pe la 20.000(!!!), chiar daca se spune ca, frontiera ruso-ucraineana e nepazita, oricine intrand si ca se vrea un scenariu sirian in Ucraina, nu stiu, dar, mi se pare cam prematur, totul. Cu nedreptatea, sunt obisnuit, dar, razboiul parca vine prea repede.
  Un elicopter, potrivit relatărilor, este doborât în apropierea aeroportului Donetsk.
  Acelasi aeroport ARDE! O groaza de fum se ridica…
  O Doamne!

  Apreciază

 13. marian said, on Mai 26, 2014 at 2:17 pm


  Se pare ca, aviatia trimisa de Kiev intampina rezistenta in aerooportul Donetsk, fiind intampinata cu RACHETE!

  Apreciază

 14. kosk said, on Mai 26, 2014 at 2:43 pm

  nu iti inteleg postarile cu iz panicard Mariane..aia din est reactioneza ‘normal’ in contextul de acum, tu cum te-ai simti daca Laszlo Tokes ar veni la putere in Romania printr-o lovitura de stat?

  Apreciază

  • marian said, on Mai 26, 2014 at 4:50 pm

   Preferi linistea, adevarului? „Aia”, asa ii numesti? Cu ce drept? Pacat daca nu observi ca, TOTUL e o regie, o intelegere un blat intre victime si agresori. Cei care trebuie sa moara sunt cei ca mine si ca tine. Tokes? Ti se pare ca, nu ai tradat prin nimic Romania, nici macar prin tacere complice?

   Apreciază

 15. geo said, on Mai 26, 2014 at 2:43 pm

  Donetsk airport, during a battle shot down a military helicopter. Tower, from where managers are monitoring the flight passenger aircraft evacuated.

  http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http://lifenews.ru/news/133879

  On the night of 26 May, the airport building name Prokofiev in Donetsk was occupied by militias without firing a shot. However the nacgvardiâ returned in the afternoon and got into a fight. The airport is temporarily suspended.

  As the correspondent of LifeNews, the airport is shooting. Over the building of two military helicopters fly the Ukrainian armed forces. The locals are hiding in their houses.

  http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http%3A%2F%2Flifenews.ru%2Fnews%2F133875

  Apreciază

 16. Veaceslav said, on Mai 26, 2014 at 3:48 pm

  paul craig despre situatia din ukraina

  Apreciază

  • qwert said, on Mai 27, 2014 at 12:26 am

   Foarte bun interviul si cu atat mai mult merita toata atentia noastra deoarece acesta a fost redactor la Wall Street Journal si Business Week.

   Apreciază

 17. acelas said, on Mai 26, 2014 at 4:22 pm

  si numele asta Roshen este tot evreiesc.

  .

  Apreciază

 18. geo said, on Mai 26, 2014 at 4:25 pm

  OUG 22/2014 interzice orice fel de construcţie, provizorie sau definitivă, fără acordul proprietarului de drept al terenului, dar şi fără autorizaţie de urbanism de la primăriile de localităţi şi fără autorizaţii de mediu. Această lege reglementează puţin explorarea şi exploatarea gazelor de şist acordând administraţiilor publice locale şi arădenilor puterea de decizie.
  Noua reglementare ar putea pune punct tentativelor de explorare a gazelor ce se desfăşoară în judeţul nostru, în perimetrul EX-6 Curtici, perimetru ce cuprinde 11 localităţi din judeţul Arad. „ Emiterea autorizaţiei de construire în baza unui contract de comodat/locaţiune se poate face numai pentru construcţii cu caracter provizoriu şi acordul expres al proprietarului de drept. Prin excepţie, în baza unui contract de închiriere încheiat în condiţiile legislaţiei specifice din domeniul petrolului şi gazelor naturale, de către titularii de licenţe/permise/autorizaţii cu proprietarii terenurilor din perimetrul de exploatare, se poate autoriza inclusiv executarea lucrărilor de construcţii necesare pentru derularea operaţiunilor de explorare/prospectare geologică şi exploatare a petrolului şi gazelor naturale, altele decât construcţiile cu caracter provizoriu, dacă respectivele contracte cuprind explicit acordul proprietarilor pentru executarea lucrărilor de construcţii pe aceste terenuri”, se arată în noua lege. Aşadar, arădenii care nu îşi dau acceptul pentru explorarea gazelor pot să stea liniştiţi: nu le va călca nimeni pământurile.

  http://www.tion.ro/piedica-legislativa-pentru-gazele-de-sist/1418840

  Apreciază

 19. Toni said, on Mai 26, 2014 at 5:24 pm

  S-au facut tot felul de ilegatilitati. Oamenilor le-a fost frica sa iasa din casa pentru a vota. Au lansat un virus ca sa manipuleze numaratoarea digitala a voturilor, etc. Cu toate astea, Basescu a zis c-o sa-l recunoasca pe Porosenco oficial ca presedinte al Ucrainei, dupa finalizarea numararsrii voturilor. Am citit in Adevarul update-urile astea, intr-o pauza de „rasfoit” anunturi pe http://www.gimo.ro Dar recunosc ca e prima data cand citesc detaliilea astea despre familia de evrei din care face parte. Nu stiu cum poate Basescu sa salute numirea lui, daca zici ca Porosenco e intr-un fel anti-romanii din Ucraina. Of, dar ce sa ne mai mire?!

  Apreciază

 20. marian said, on Mai 26, 2014 at 5:30 pm

  Poroșenko: Operațiunea în Sud-Est nu ar fi trebuit sa treneze luni de zile, ar fi trebuit să fie finalizată în termen de ore.
  Ăsta e un bufon jidovit dement dacă se crede pe cai mari.
  Până una alta, șoferi de camioane civile au fost împușcați de către fasciștii ucrainei. Nu cred că începe vreun mare război fără intrarea nato și a Armatei Roșii.
  Suntem la faza asasinării civililor…

  Apreciază

 21. Iani said, on Mai 26, 2014 at 5:55 pm

  Capsali, 0,91 % din voturi. Adica nici macar 1 % !!!! Ha-ha, dupa atata tam-tam !
  Mai bine s-ar lasa de politica.
  Sincer, mai simpatic imi este Mircea Diaconu, care are un discurs destul de normal si national, este si un om credincios daca nu ma insel. Este inteligent, are umor, are farmec, nu ca Iulian Pericle.

  Apreciază

  • Iani said, on Mai 26, 2014 at 6:01 pm

   „Nu ca Iulian pericle” – ma refeream la unor si farmec…. De inteligent, o fi inteligent, dar ce folos.

   Apreciază

 22. Iani said, on Mai 26, 2014 at 6:10 pm

  Deci capsali a strans sub 48000 de voturi, in conditiile in care stransese 100000 sau 120000 de semnaturi ? Ha -ha !
  Ar fi trebuit sa fie invers, sa fie votat de mult mai multi oameni decat cei care au semnat……
  Ha -ha – ha !!!!!!!
  Drum bun, Iulian Pericle, si pacat de banii risipiti pe fluturasi electorali! 🙂
  Poate parintele Aldea isi va vedea de cele ale parohiei, de acum, si va lasa politica.

  Apreciază

  • Iani said, on Mai 26, 2014 at 6:15 pm

   Nici macar jumate din cei care au semnat, nu s-au obosit sa voteze. Ce zic, eu, l-au votat putinn mai mult de o treime din cei care au semnat ! sub 48.000 din 123000 de sustineri !!! Incredibil, ! Jenant as zice ! A cazut foarte de sus.

   Apreciază

 23. nikodim said, on Mai 26, 2014 at 6:26 pm

  „Oligarhul de cacao” nu a fost votat de lume ci a fost numit de cel mai mare si mai tare centrul de putere „democratica” care a pornit acest tavalug sangeros in Ucraina. El este un oligarh fara scrupule, dintr-o categorie mult urata de lumea obisnuita, care in mare parte s-a lasat amagita si chiar a sustinut euromaidanul la inceput tocmai in speranta ca se va termina cu oligarhiatul care in cei 23 de ani de independenta i-a adus pe oameni la sapa de lemn. S-au amagit saracii oameni si de acum vor plati foarte scump aceasta alegere. Vai de sufletele lor,pentru ca multi dintre cei care inca si le-au pastrat, le vor pierde in curand.

  Apreciază

 24. Iani said, on Mai 26, 2014 at 7:28 pm

  In ce priveste Ucraina, mare greseala a facut Putin ca a ezitat, acum e prea tarziu sa mai faca ceva.

  Apreciază

  • nemernicul said, on Mai 26, 2014 at 9:37 pm

   Nu este o ezitare. Putin nu e de capul lui.
   Cand o sa i se sugereze o sa dea drumul la cainii razboiului.
   Si pretul o sa il platim noi.

   Nu va mai faceti iluzii desarte, Putin n-o sa ne salveze.
   Razboiul asta are un scop unic: DEPOPULAREA
   Nu conteaza cine castiga, conteaza depopularea.
   CU CAT MAI MULTI MORTI IN RAZBOI = CU ATAT MAI REPEDE PRESEDINTE MONDIAL

   Apreciază

 25. geo said, on Mai 26, 2014 at 7:58 pm

  Gheorghe Rafael Ştefănescu AMINTIRI DIN ROMÂNIA SOCIALISTĂ http://www.mediafire.com/view/?1af3wuh82p5ke4h

  Apreciază

 26. soso said, on Mai 26, 2014 at 8:27 pm

  Ianis
  E treaba ta pe cine ai votat , pe cine simpatizezi sau ca ai atata ura ptr. Capsali ,dar cum iti pemiti sa spui despre parintele Aldea ca nu-si vede de treburile parohiei ?

  Apreciază

 27. marian said, on Mai 26, 2014 at 8:58 pm

  Se pare ca urmeaza conferinta lui Pushilin, seful republicii populare Donetsk/Lugansk/?Odesa.
  Presa e invitata!
  http://www.ustream.tv/channel/newsfront1?utm_campaign=ustre.am&utm_source=ustre.am%2F1dBtJ&utm_medium=social&utm_content=20140526105445

  Apreciază

 28. marian said, on Mai 26, 2014 at 10:36 pm

  Scenariu sirian cu ucideri la intamplare in estul separatist al Ucrainei.
  Sa ii ierte si sa ii odihneasca Bunul Dumnezeu!

  Apreciază

 29. marian said, on Mai 26, 2014 at 11:48 pm

  Rusia cere de la Ucraina să înceteze operaţiunea militară împotriva propriului popor, se specifică în declaraţia MAE rus.
  MAE a declarat că acţiunile militarilor ucraineni la Doneţk, în primul rând închiderea aeroportului în urma focurilor de armă, face dificilă transportarea trupurilor ziaristului italian Andy Roklli şi a translatorului lui rus, Andrei Mironov. Ei şi-au pierdut viaţa la Slaviansk în urma focului deschis de armata ucraineană.
  În plus, MAE a cerut de la OSCE date obiective privind ciocnirile de la periferia Doneţkului.
  Mult mai groaznica e contradictia pe tema Crimeei!
  Kremlin: Revenirea Crimeii la Ucraina este imposibilă.
  Oligarhul de ciocolata a zis ca…. NU RECUNOASTE ANEXAREA LA RUSIA A PENINSULEI…
  Ei…
  E rau, se moare acolo si acum.
  Apara-i Doamne si pe ei de urgia care a venit!

  Apreciază

 30. kosk said, on Mai 27, 2014 at 12:21 am

  sa mai si radem desi nu e de ris

  http://anna-news.info/node/16393
  donetsk gangsta.. frate 🙂

  Apreciază

 31. […] REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KI… […]

  Apreciază

 32. […] REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KI… […]

  Apreciază

 33. […] REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KI… […]

  Apreciază

 34. […] REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KI… […]

  Apreciază

 35. […] REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KI… […]

  Apreciază

 36. […] REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko –primarul KIE… […]

  Apreciază

 37. […] REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko –primarul KIE… […]

  Apreciază

 38. […] REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko –primarul KIE… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: