SACCSIV – blog ortodox

EFECTELE FUKUSHIMA? Populatie de pescarusi decimata si bolnava in Noua Zeelanda si o rata a nodulilor tiroideni in Fukushima de 20 de ori mai mare decat in Cernobal

Posted in CENTRALE NUCLEARE, Japonia by saccsiv on mai 1, 2012

Iata doua materiale traduse de fratele un_mare_pacatos la rubrica de comentarii a articolului STIRILE ZILEI (29.04.2012):

Muttonbirds affected by Fukushima – researcher

Muttonbirds afectate de Fukushima – cercetator.

Explozia centralei nucleare Fukushima Daiichi poate fi responsabila pentru scaderea populatiei de muttonbird din Noua Zeelanda.

Un studiu al Departamentului de Conservare (DOC) a constatat ca doar doua treimi din pasari s-au intors inapoi in zona de langa Aukland, dupa ce si-au petrecut vara nordica in Japonia – la numai 20 km de centrala, care a avut de suferit in urma cutremurului si tsunami-ului din Japonia in luna Martie a anului trecut.

Pasarile s-au intors in Noua Zeelanda in noiembrie ca sa se imperecheze, dar Grame Taylor cercetatorul DOC-ului a spus la Radio Noua Zeelanda ca ele s-au intors in conditii proaste.

NU vom putea sti daca au murit in Pacificul de Nord decat dupa ce trece anul urmator, intrucat aceste pasari trec uneori peste un sezon de imperechere – in cazul in care ele se afla in conditii proaste ele nu incearca sa se imperecheze, insa ele isi pot face aparitia din nou sa se imperecheze.

In cazul in care acestea nu vor aparea niciodata atunci chiar trebuie sa ne intrebam ce s-a intamplat cu populatia.

Domnul Taylor spune ca cercetarea a privit doar un mic sub-esantion din populatie, dar a existat o scadere a numarului ce reprezinta “cel mai neobisnuit eveniment” din ultimii 20 de ani de studii ale numarului de pasari.

El a mai precizat ca multe din pasarile care au venit inapoi aveau pene vechi pe cozi, aripi si corp.

“Nu am mai vazut niciodata pasari in asa proasta conditie, care vin inapoi in Noua Zeelanda”

El declara ca starea pasarilor sugereaza faptul ca ele nu au obtinut mancare in Pacificul de Nord asa cum de regula fac.

Dezastrul Fukushima ar putea fi responsabil, spune el, cu toate acestea fenomenul La Nino care a acoperit anul trecut Noua Zeelanda ar putea fi si el un factor.

Intre timp, un al doilea studiu sub indrumarea lui Ngai Tahu si Te Papa a gasit 30 de pui de muttonbird din insululele Ti Ti, de langa insula Stewart, ce nu aveau nici o urma de radioactivate si erau bune de mancat.

notificare: muttonbird e o specie de pasari inrudite cu pescarusii

Thyroid nodules rate in Fukushima is 20 time higher than in Chernobyl

Rata nodulilor tiroideni in Fukushima este de 20 de ori mai mare decat in Cernobal.

In Martie ,guvernul de la Fukushima a efectuat testul de tiroida pentru cei cu varsta sub 18 ani, in 13 orase precum Minamisoma, Namiemachi, Idatemura, TomioKamachi etc.

Rezultatul arata ca nodulii tiroideni (≦ 50 mm) sau chisturile (≦ 20 mm) au fost observate la 13.460 din 38.114 oameni (35,3%)

Comparabil cu rezultatul pre-testului din Ianuarie,acesta a crescut de la 29,7% la 35.3% (mai mare cu 5,6%)

Intre timp,Yamashita Shunichi a facut testul de tiroida la 120.000 de oameni din Cernobal de la 5.1991 la 4.1995 (probabil reprezinta intervalul dimensiunii nodulilor) dupa 5-10 ani de la dezastrul Cernobal.

Potrivit cercetarii lui Yamashita in Homyel,cel mai contaminat oras din Belarus, coeficientul nodulilor tiroideni (*) era de 1,74% ceea ce reprezinta numai 1 din acele 35.3%.

(*) Chiar daca excludem coeficientul chistului, coeficientul nodului exclusiv in Fukushima este de 1,0%,care e aproape acelasi cu procentul din Balarus de 1.74%.

Statistica Cernobalului a fost facuta la 5-10 de la dezastru, insa cel de la Fukushima la 1 an de la evenimentul 311.

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 1, 2012 at 9:56 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • oarecare said, on mai 1, 2012 at 9:59 am

      Dumnezeu sa iti ajute si sa ne vedem unde nu este nici durere nici suspin.

      Apreciază

  2. cineva said, on mai 1, 2012 at 4:03 pm

    Nu stiu, sper sa nu vorbesc cu pacat, dar mie mi se pare o exagerare povestea cu Fukushima si am sa incerc sa explic si de ce. In primul rand pentru ca americanii sunt inca in Japonia. Dar poate ar trebui sa incep cu inceputul. Tot necazul Japoniei a inceput odata cu promisiunea facuta in 2008 sau 2009 de candidatului la postul de prim-ministru, Yukio Hatoyama de a inchide baza militara americana de la Okinawa. Bineinteles ca desi a fost ales, Hatoyama n-a rezistat in functia decat noua luni dupa care si-a dat demisia, pe motiv ca n-a putut sa-si tina promisiunea facuta electoratului (pe cand si la noi astfel de oameni?). Apoi in acest post s-au succedat mai multi indivizi care au incercat sa calmeze furia americanilor si sa ajunga la un compromis. Insa raul a fost facut si chiar daca s-a ajuns la un acord de mutare a 9 000 de soldati americani (din cei aproximativ 23 000 stationati acolo) catre alte baze din Guam, Hawaii si Australia, baza militara Futenma de la Okinawa a ramas in functiune.
    Insa soarta Japoniei a fost pecetuluita si a urmat cutremurul si tsunamiul din (culmea) 11 martie 2011 care a devastat tara. Insa cat timp bazele americane sunt inca acolo, nu cred ca pericolul este chiar atat de mare precum se vehiculeaza. Ca sa nu mai spunem ca Japonia se afla prea aproape de Hawaii, care este teritoriu american, si punct de stationare a alor baze americane.. Cred ca toata aceasta panica este menita a aduce Japonia in stare de faliment (de exemplu alimentele provenite din Japonia sunt deja considerate otravite si nu le mai cumpara nimeni) prin indepartarea tuturor posibilitatilor de afaceri. De fapt o asfixiere lenta a Japoniei asa cum s-a facut inainte cu Irak-ul, un embargo de tip modern.

    Apreciază

    • marian said, on mai 1, 2012 at 7:25 pm

      @cineva: Zambeste si radiatia nu iti va face rau?
      Daca vrei, in contextul pozitivist care A FOST, ASADAR, NU PREA MAI E LA MODA, cred ca mai exista pe You Tube un film titrat si in limba romana, intitulat Zambeste sau Mori (Smile or Die). O satira acida si desteapta la adresa lozincaraiei capitaliste, aia care te obliga sa zambesti profesional, ca un sclav, indiferent de ce ai gandi, sau, simti.
      “Smile, and the radiation won’t hurt you.”

      http://www.veteranstoday.com/2012/02/25/evacuate-tokyo-and-all-us-forces-from-japan/

      Saturday, February 25th, 2012

      Evacuate Tokyo and All US Forces From Japan
      „Evacuati Tokyo si TOATE fortele sua din Japonia”, titreaza un site destinat veteranilor americani.
      Tokyo Radiation Level 25 Times the Fukushima Mandatory Evacuation Zone
      Nivelul iradierii din Tokyo e de 25 de ori mai mare fata de cel al zonei de evacuare obligatorie, Fukushima.

      Sa mai spun aceea ca, pana si ursii polari au dezvoltat eczeme umede, soldate cu cadere parului de pe zona capului.
      Exista poze care intristeaza pe oricine, indiferent ca iubeste ursii, sau, nu.

      Apreciază

      • cineva said, on mai 1, 2012 at 9:53 pm

        Marian,

        nu stiu cum sa-ti spun dar am devenit extrem de circumspect la mega-campaniile media, mai ales cand acestea urmaresc sa bage teroarea in populatie. Nu spun ca nu ar fi radiatii dar gandeste-te un pic logic: daca americanii ar vrea sa-i extermine pe japonezi cu radiatii ar face-o in liniste, fara atata tevatura.. Insa evacuarile si migratiile sunt mult mai traumatizante pentru populatie decat orice altceva. Initial rusii au declarat ca nivelul de radiatii era de gradul 5, americanii au sarit la 7. Nu stiu, dar mie imi suna prea tare cu ‘pandemia’ de gripa aviara si porcina: tot asa au marit si atunci gradul de alerta la maxim pentru nimic.
        Apoi spui ca ‘se spune ca ursii polari etc.’. Ei asta-i problema, se spune.. nu se vede. Dar chiar si daca apare cate o poza sau un film ici si colo, in zilele noastre si cu tehnologia actuala realitatea este foarte usor de distorsionat.
        Si apoi mai este ceva: cabala vrea sa omoare oamenii dar nu vor sa moara si ei in proces. Radiatiile nu sunt ceva cu care sa te joci, ca nu stau intr-un loc, azi omoara japonezi, maiine californieni, dupa cum bate vantul.

        http://www.theaustralian.com.au/news/world/fukushima-fears-are-inflated/story-e6frg6so-1226038724675

        Eu zic sa ne pastram calmul si luciditatea. Omul n-a fost pe luna, Pearl Harbor n-a fost atacat prin surprindere si WTC n-a fost atac terorist. De ce sa-i mai credem?

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 5:03 am

        @Cineva,

        Chiar in urma cu putin timp am citit ca unuia i-a fost inchis contul de facebook pe motiv ca el a postat niste poze sau stiri deranjante despre Fukushima.

        Si cate si cate stiri si filmulete importante cu Fukushima au fost cenzurate pe internet de catre jidani si americanoi? SUTE!

        Uite articolul cu dovezi acelui japonez caruia i-a fost inchis contul de facebook.

        http://fukushima-diary.com/2012/05/settlement-report-429-4302012/

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 5:42 am

        Ca de obicei mare dreptate ai frate Marian!

        @Cineva citeste si tu urmatoare stire chiar daca nu e foarte recenta ca sa vezi in ce situatie se afla Tokyo:

        Tokyo is contaminated as the worst place in Chernobyl

        The contamination level of Mizumoto Park turned out to be the same level of “off-limits zone” in Chernobyl.
        The contamination level of the park was 23,300 Bq/Kg.

        According to Nuclear Safety Commission, it is converted to be 1.4 ~1.5 million Bq/m2.

        In Chernobyl, <if the area is more contaminated than 1.48 million Bq/m2, it was labelled as off-limits zone, which was the worst level of the pollution.
        Because cesium doesn’t choose Mizumoto park intentionally, at least some parts are contaminated as the worst area of Chernobyl.

        http://fukushima-diary.com/2012/02/tokyo-is-contaminated-as-the-worst-place-in-chernobyl/

        Iti dai seama ca Tokyo a ajuns aproape la fel de contaminat precum cel mai iradiatiat loc din Cernobal?Daca ar fi existat putina decenta in guvernul japonez si in lume,toti japonezii din zonele periculoase ar fi fost informati si apoi ar fi acceptat pe loc oferta rusilor de a se stabili in insulele Kurile.

        Apreciază

    • marian said, on mai 1, 2012 at 7:41 pm

      In afara faptului ca, sufera pana si focile si ursii polari si TOT ce inseamna VIATA, de la Dumnezeu lasata pe acest extraordinar de frumos pamant, durerea cea mai mare e aceea ca, nivelul de iradiere anuntat pe cai NEOFICIALE(!), creste… Ei? De ce oare, in loc sa scada, iradierea creste catre o zona mortala. Oare nu cumva, „acolo”, se coace ceva mai monstruos decat putem imagina noi toti?
      La cat e de rea guvernarea ocultei, ma tem ca, orice e posibil.

      China se maraie cu sua si cu Filipine.
      Seara asta, la televiziunea chineza CCTV (ii vad uneori pe telefonul mobil), se anunta cu maxima decenta, proprie diplomatiei chineze, aceea ca, fara indoiala, daca pe cale diplomatica, nu se rezolva conflictul chino-filipinez, China nu are retineri sa actioneze militar contra Filipine, desi stie ca, in spate, e tot unchiul sam.

      In perspectiva, sua e posibil sa isi faca baze navale in Australia, pentru a o „proteja” de o posibila invazie chineza. Americanii crapa de foame prin canalele de scurgere ale oraselor, iar casa alba proiecteaza facilitati militare, portuare, in Australia. Monstruos!

      Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 5:54 am

        Frate Marian,pe langa ursii si plantele au avut mult de suferit in Tokyo

        Am citit in urma cu putin timp ca in Tokyo plantele cele mai rezistente la radiatii,ginko au murit!Dar nu numai ele au murit ci si azalee s-au uscat cumplit.

        And here are the azaleas that have just come out with their leaves, and they’ve died — from the fallout.

        These are the ginkos […] and see these spots? That’s from radiation falling on the ginkos, and you extract that to people’s lungs, and so radiation is in people’s lungs.

        Much of Tokyo is highly radioactive […]

        Tokyo is extremely radioactive and there are 30 million people living there.

        Se pot vedea pozele si filmuletul cu plantele iradiate la urmatorul articol :

        http://enenews.com/caldicott-plants-in-tokyo-died-from-fukushima-fallout-see-these-spots-thats-from-radiation-falling-on-the-ginkos-video

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 6:05 am

        Am uitat sa postez aici un interviu foarte interesant in care o fiziciana japoneza spune ca are amici medici in Fukushima care vad oamenii murind, sangerand,pierzand parul etc.

        Acea discutie despre amicii sai incepe undeva pe la minutul 2:50.

        Apreciază

  3. un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 5:15 am

    Un filmulet care arata cum fumega Fukushima.

    Apreciază

  4. un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 5:31 am

    O alta stire alarmanta care arata ca pana si Tokyo nu este departe de a fi la fel de iradiat precum orasul Homyel ,Belarus dupa dezastrul Cernobal.

    2,566,720Bq/㎡ in Edogawa ku Tokyo

    39,488 Bq/Kg of cesium (134 + 137) was measured in Edogawa ku in Tokyo. It equals to 2,566,720Bq/㎡.

    In the secondary evacuation area in Belarus, it was 555,000 ~ 1,480,000 Bq/m2 of cesium 137.

    Even if you consider the data of Tokyo includes cesium 134, still it can be near the maximum limit of the secondary evacuation area in Belarus.

    On 1/8/2012, we measured the sand of the street in Edogawa ku Tokyo, the result is like on the picture above. 39,488 Bq/Kg of cesium 134 + 137.

    stirea completa : http://fukushima-diary.com/2012/05/2566720bq%E3%8E%A1-in-edogawa-ku-tokyo/

    In ritmul asta,niciunul nu va mai trai in Japonia cu mult inainte de data 31 martie 2015.

    Apreciază

  5. cineva said, on mai 2, 2012 at 4:12 pm

    Frate un-mare-pacatos

    eu nu te contrazic. Tu crezi ce vrei eu cred ce cred. Dar nu uita ca tot ce stii, ai citit sau ai auzit, ai aflat de la altul care a aflat de la altul care a aflat de la altul care are un prieten care a auzit ca niste prieteni…
    Argumentatia pe care ai adus-o face parte din cotidianul meu. Sunt impresurat de astfel de dovezi, ce spun impresurat, asfixiat! Nici nu e nevoie sa se inchida conturi de facebook sau alte conturi, ca dovezile oficiale sunt sufocante. Ce sa mai vorbim despre alde Alex Jones sau alti falsi profeti care parca au intrat in transa.
    Ca fumega Fukushima, cred, dar asta nu spune mare lucru. Ca s-au cenzurat stiri sau s-au inchis conturi de facebook nu mi se pare concludent. Exista o tehnica de brainwash prin falsa suprimare de informatii (vezi falsa suprimare de ‘informatii’ cu privire la extraterestrii in urma careia acum 90% din oameni s-au convins ca exista extraterestrii). Ma ierti dar cand stiu ca asupra omenirii se pregateste cea mai mare inselare a tuturor timpurilor prefer sa suflu si in iaurt, adica sa fiu Toma necredinciosul. In acelasi timp te rog sa ma crezi ca respect intrutotul parerea ta.

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 4:46 pm

      Stiu exact ce vrei sa spui.Sunt destui de multi in lume precum Alex Jones care cauta numai senzationalul doar de dragul sa castige ceva bani in urma prostirii masei de populatii.Insa sunt altii cu buna intentie care nu doresc decat sa avertizeze oamenii despre pericolele din jurul lor. Exista o vorba spusa de nu stiu cine „Knowledge is power”(Informatia este putere) si din mare pacate ea este cam importanta in aceste momente apocaliptice cand omul trebuie sa fie informat inainte ca el sa faca anumite greseli din necunostinta de cauza. .

      Apreciază

    • marian said, on mai 2, 2012 at 7:04 pm

      Dragi frati, un_mare_pacatos si cineva: nu spun ca eu stiu totul, sau, ca as fi vreun profet, asa cum am citit la „cineva”, parca. Departe de mine ideea ca, o minte atat de rablagita si de nefolosita si de neintrebuintata corespunzator vreme de nu mai stiu nici eu cate decenii, nemaifiind in stare sa citesc nimic altceva in afara de Vechiul Testament si unele articole de pe net… ei bine, eu, cu o asa „arma”, nu pot expune de pe scaunul din sufragerie, avand 2 conexiuni, uneori, cu doua puncte de acces, nu nu pot eu sa spun ce e si cum e realmente pe lumea asta. Dar, am un mare as in maneca! Nu uit ceea ce nu am inteles in decursul istoriei. Nu uit ca mi s-a parut ilogica atacarea Vietnamului, atacarea civililor belgradeni de pe un F16, ziua, pe pod, in amiaza mare, spre oroarea intregii omeniri, inca UMANE! Draga, cineva! Ceea ce nu intelegi, fa si tu ca mine, pentru un minut: pune pe seama blestematilor de masoni, satanisti, sionisti si ai sa te convingi ca, lucrurile capata un sens dincolo de oricare echivoc. Vrei un exemplu recent? De ce talibanii nu au incercat macar sa traga o salva de rachete in baza din care a vorbit aseara obama, in Afganistan? De ce nu au tras macar un incarcator de Kalashnikov? De ce AZI, cand satana de obama nu mai era, talibanii, -divizie a cia-mossad-, au detonat o masina ucigand SAPTE nevinovati, in semn de protest. Spui ca ursii mei dragi sunt Photoshopatzi, procesati? Inima imi spune ca nu! Dau crezare inimii mele. Stiu ca nu te supara si nici nu iti solicit sa crezi si tu. Hai sa iti spun inca una si gata. Te-ai gandit ca, realitatea ORIBILA a Fukushimei, asa cum e prezentata prin gaura cheii, e doar versiunea DEMONSTRATIVA, asadar, de antrenament, pentru iadul care va veni? Un fel de a ti se spune tie, locuitor al pamantului, ca, trebuie sa te acomodezi si cu ideea mediului radioactiv. Similar antena3 ii obisnuieste pe cei care pana mai ieri, nu credeau in iluminati, spunand ca arabii si rusii sunt rai, iar americanii, cowboy cinstiti… Ring a bell? …la fel si cu incercuirea declarata a Iranului, mergand pana la sufocarea granitelor, la fel cu noua ordine mondiala. Citeam undeva ca, nemtii nu au devenit o tara de nazisti peste noapte ci, in cateva(!) decenii. Cowboy-ii spun cam asa: daca arata ca o ratza si daca merge ca o ratza, inseamna ca poate fi o rata. Daca tu vezi ca Iranul e incercuit daca vezi ca mai multe guri spun ca ursii au eczeme umede, daca afli ca zilnic Dutchsinse te anunta ca urmeaza furtuni si cutremure, pt ca peste 2-3 zile sa spuna ca facut bine, pt ca… alea, chiar au fost… ce pot sa spun mai mult. Vine trenul, e maaaare, urla, tremura pamantul iar tu spui ca e psihoza in masa? O, Doamne. La fel se credea despre Germania, tara a lui Beethoven (ce mare smechereie o fi fost si asta, ca il adoram candva, azi… nu merci!), tara a nu stiu cator filozofi care l-au scolit pe Eminescu, nu mai spun tara a Ordinului Illuminatilor Bavarezi… nici patrie de adoptie a Rothschild pe la anii 1750 si ceva, da… ziceau doamnele de lume fina din anii 1935-1938 ca, ele vad ca fiind imposibil ca o natie atat de… vai…. „civilizata”, sa faca un razboi mondial… Si? ce a urmat, al 2lea razboi. Va veni al treilea, ti-o spune omul din pestera, fara a putea spune si data anul sau secolul. Stiu insa ca sunt peste 99% sanse sa fie infinit mai atroce decat tot ce a cunoscut omenirea ultimelor secole.
      Reiau inca o idee si inchei: adevarul e sub forma de mozaic. Alex Jones iti da o parte, David Icke, o alta, Michel Chosudovski o alta, Webster Tarpley, Russia Today, Press TV etc, saccsiv, un_mare_pacatos, toti aducem ceva bun si ceva evident, rau. De aceea tu insa, esti o persoana cu un intelect puternic, stabil, rational, nu judeci cu inima si DISCERNI.
      Nu imi fac griji, adevarul, e scris in Cartile Sfinte, cele vechi, pentru cine are ochi de vazut si urechi de auzit si inevitabil, acel adevar, urmeaza sa se produca. Stim cu totii ca, Eufrat, e numele unui rau.
      Cer iertare tuturor!
      Daca ce am scris e o prostie, il rog pe saccsiv sa stearga. Am scris cum am putut, fara corectura si fara vreun limbaj cizelat.
      Iertare!

      Apreciază

      • cineva said, on mai 2, 2012 at 9:14 pm

        Marian,

        n-as vrea sa te ranesc, pentru ca multi din carora ma adresez direct au impresia ca-i atac cand de fapt tot ce vreau este sa exprim o idee cat se poate de obiectiva. Defectul meu.. sper sa ajung sa-l indrept. Dar din cate scrii, desi afirmi ca nu te consideri atoatestiutor, lasi exact impresia contrara.
        Nu stiu cate din postarile mele ai citit ca sa ajungi la concluzia ca sunt un om neinformat si credul, care avea nevoie de o mica trecere in revista a evenimentelor mondiale. Nu stiu nici de ce ai ajuns la concluzia ca ‘am un intelect stabil, rational’ dar ca nu judec cu inima. Bineinteles ai dreputul la parerea ta. Insa ai mare grija, ca nu este totul sa citesti si sa te informezi, ci este mare nevoie de discernamant. Iarta-ma dar cand ai amintit ca-l urmaresti pe Duchsinse (dupa parerea mea un clown), pe Ike (un exaltat mistic) si pe Alex Jones (un agent provocator) si ai amintit de reptilieni m-ai pierdut.. Cu multi dintre acestia, la care pot adauga si altii, precum Vigilant Citizen, Mike Rivero, Jeff Davies, Brian (newspaceman), LVB, am corespondat personal si le-am urmarit blogurile ani de zile pana am inteles ca bat campii. Inainte de-a veni pe blogurile romanesti am petrecut ani de zile pe cele straine. Ai mare grija fratele meu, ai mare grija ca adevarul este amestecat cu minciuna.
        Nu am sa continui sa postez la acest subiect.

        Apreciază

      • marian said, on mai 3, 2012 at 4:21 pm

        @cineva, afirmi tu ceva, in genul, nu vreau sa te ranesc, dar, la fel afirma si sistemul, un predinte pt linistea noastra, apararea democratiei si libertatilor, evident, prin razboi, etc. Nu e de mirare ca iti mai reproseaza, dupa cum ai povestit unii din cunoscuti. In fapt, problema pe care o disting la tine, e aceea ca, nu suporti sa te vezi combatut. Nu iti cer sa spui ca mine, dar, nici sa jignesti munca altora numindu-i clowni sau mai stiu eu cum. Te-ai privit in oglinda? Degeaba vezi evenimente, daca nu esti capabil sa intelegi ca ele formeaza UN ANSAMBLU, O PADURE. Daca fosneste tufisul, asta nu se datoreaza unei adieri inexistente, ci, probabil prezentei unui leopard. Tactica minimalizarii observatiilor indeamna la apatie. Ti-ar placea sa fim calmi, linistiti si apatici?
        Of, cineva!
        Iarta si tu, caci, nu e imposibil, da?

        Apreciază

  6. marian said, on mai 2, 2012 at 7:52 pm

    @cineva: Spuneai tu ca nu e de joaca cu iradierea, ca, cei rai, nu vor sa iradieze tot pamantul facandu-l nelocuibil. Ieri am vazut un montaj video pe You Tube, a carui concluzie era: peste 2000 de explozii nucleare de la proiectul manhattan pana prin anii 2000. Paradoxal, desi, rusii au dat una (52MT?), de s-au dus geamurile de prin vreo doua tari, iar suflul a inconjurat planeta de vreo 3 ori cateva zile, planeta a rezistat, pentru ca, Bunul Dumnezeu, ne-a mai iertat inca odata pentru asa crima. Prin nu mai stiu care atol din Pacific, cica, in suflul exploziei s-ar fi vazut imaginea universului, imagine furata de catre un fotograf „curajos”, genul, antena3-2-1, iar imaginea a aparut pe coperat unu a unei reviste (Sun? sau… People?) foarte la moda la inceputul anilor 50 catre 60. Revista care a „deconspirat”, a fost „admonestata”. Mai rau e ca, ar fi zis fizicienii, ceva in genul: exista transmitere instantanee si ca, descoperirile realizate cu ocazia acelei explozii, ar trebui sa oblige la RESCRIEREA cartilor de fizica.
    Despre adaposturi subterane, arieni, asa-zise civilizatii secrete, atlantide, reptilieni… am auzit privind filmari care anuntau ca exista deja orase mari, subterane, pe diverse grade si sectoare de securitate, care au costat imposibil de mult, in care elita sa traiasca zeci de ani, ceea ce evident, stii.
    Unul, ar fi chiar sub un mare aeroport, in mijlocul lui nicaieri, intr-un desert din america, iar arhitectura decoratiunilor, arata un fel de talibani cu masti de gaze pe fete, copii care mor in chinuri, satane ucigase, scene de supra-cosmar, lacrimi, durere, orori ale viitorului actual razboi, pe alocuri, prea tare inceput.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.