SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Moldova: Preoti si crestini ortodocsi protesteaza la Ministerul Sanatatii impotriva vaccinarii

Posted in Moldova, vaccin, vaccinuri by saccsiv on august 27, 2010

   Citez din articolul Preotii protesteaza la Ministerul Sanatatii impotriva vaccinarii:

   Dupa protestele impotriva pasapoartelor cu cip, a venit si randul vaccinurilor. Sute de crestini ortodocsi, insotiti de preoti, au pichetat astazi sediul Ministerului Sanatatii, cerand anularea obligativitatii vaccinarii copiilor mai mici de 7 ani. Ei considera ca vaccinurile sunt periculoase pentru sanatate si sunt nemultumiti ca micutii care nu au fost imunizati nu sunt primiti la gradinita si la scoala.

   Pana a ajunge la Ministerul Sanatatii enoriasii au marsaluit pe strazi cu pancarde pe care scria “Nu ne omorati copiii.”
   Dupa cateva rugaciuni si scandari, in fata protestatarilor a iesit viceministrul Sanatatii, Mihai Magdei.
   Dialogul cu protestatarii s-a dovedit a fi destul de dificil. Viceministrul Sanatatii nu a vrut in ruptul capului sa vorbeasca la portavoce.
   In cele din urma, vazand ca altfel nu va putea fi auzit de protestatari, oficialul a acceptat sa utilizeze portavocea.
   Crestinii au cerut sa fie modificata legea privind supravegherea de stat a sanatatii publice, adoptata in februarie 2009, care  prevede imunizarea copiilor cu 7 vaccinuri pana la varsta de scolarizare.
   Protestatarii au lasat in cancelaria Misterului un demers semnat de 11 organizatii neguvernamentale. Ei cer ca legea sa fie completata cu propozitia : “Cetatenii Republicii Moldova pot refuza vaccinarea sistematica din motive religioase sau filosofice.”

   Cititi va rog si:

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 27, 2010 at 1:15 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. rica said, on august 27, 2010 at 2:11 pm

    uau!! adica la totul noi romanii santem cei mai prosti? cei mai fricosi! cei mai pelicani?

    Apreciază

  3. mirceapuscasu said, on august 27, 2010 at 5:03 pm

    Puteti gasi informatii de folos pentru a va edifica de ce trebuie respinse vaccinurile din programul national de vaccinare din tara, de peste Prut sau de oriunde

    http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/08/27/cateva-probleme-punctuale-ale-vaccinarilor-%E2%80%9Cobisnuite%E2%80%9D/

    http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/08/27/programul-national-de-vaccinare-abuzuri-si-manipulare/

    Apreciază

  4. Ortodox pe stil vechi said, on august 27, 2010 at 6:52 pm

    Apreciază

  5. Ortodox pe stil vechi said, on august 27, 2010 at 7:38 pm

    http://stirileprotv.ro/video/misiune-grea-adeptii-misa-vor-sa-intre-in-contact-cu-fiinte-extraterestre/60442387

    au dat-o pe fata Yoghini caci lucreaza cu daivolu de acuma le vine conducatorul lor au ajutoare noi trebuie sa avem doar Inima Curata caci este cea care ne spune de pericol ,dar interiorul nostru trebuie sa fie pace .Acea Pace a lui Hristos pre care sa o inpartasim ca frati si sa ne ajutam faptic .Dumnezeu sa ne lumineze inimile si mintile sa mergem spre cele placute de el .Amin.

    Apreciază

  6. szeppty said, on august 27, 2010 at 10:23 pm

    moldovenii cam seamana cu boul de pe stema lor
    nu-i prea duce capul
    tre sa fie condusi de cineva
    si baiul e ca acum se da lupta intre cine sa-i conduca
    moscova sau bucurestiul
    a protesta impotriva vaccinurilor inseamna sa protestezi impotriva occidentului identificat cu anticristul deci impotriva bucurestiului facand astfel jocul moscovei
    nu cred ca o sa-mi dati mesajul pt ca si voi faceti acelasi joc al moscovei

    Apreciază

    • rica said, on august 28, 2010 at 6:27 pm

      szepty esti tu cel care vezi doar in fatza!!de unde sti ce e in sufletul lor?ai vorbit tu cu ei?

      Apreciază

    • timisorean1 said, on august 29, 2010 at 8:22 pm

      bravo moldoveni! sunteti mult in fata romanilor

      „szeppty”
      vorbesti aiurea.

      Apreciază

  7. Ortodox pe stil vechi said, on august 28, 2010 at 9:14 am

    szeppty@ Nu te lua de Moldoveni ca asa cum au fost si sunt inca pastreaza dreapta credinta si inca ceva ei nu se uita ca noi la Televizor si sa fie cum suntem noi Bucurestiul cum zici mataluta condusi de occident.Moldoveni se uita in gradinile lor sa vada ce samanta sa sadeasca sa poata primi plata la Marele examen.Noi Bucuresti ce facem ne asemanam lui Lucifer ne mandrim cu gandul dar oare faptele unde sunt pe acele fapte v-om primi plata la Judecata lui Hristos.Nu te Urca sa te cobori mai bine ai este omului din nestiinta sa greseasca ca mai apoi din stiinta sa fie statornic si Smerit in Credinta Stramoseasca.Iarta-ma nu am zis in nume de rau am zis cu ideie ca ar trebui sa ne uitam fiecare in ograda lui sa facem din INIMA BUNA voia lui Dumnezeu sa putem sa ajutam pre aproapele nostru nu sa-l gonim.Din inima trebuie sa plece comenzile cele bine placute de Dumnezeu.Iarta-ma inca o data si sal rugam pre Dumnezeu sa ne Lumineze INIMILE SI MINTILE sa mergem pre calea cea bine placuta amin.

    Apreciază

  8. Ortodox pe stil vechi said, on august 28, 2010 at 10:00 am

    szeppty stim bine cum au fost 12 Sfinti Apostoli care ne-au propovaduit Drumul care Duce spre Rai asa si astazi or venit 12 Apostoli ai lui Satana si ne vor propovadui drumul spre Iad .Deacum suntem noi insine Adam si alegem unde vrem sa mergem dar oare cum mergem obligati sau din Dragoste. De aici pleaca toata inavatatura lui Dumnezeu pentru oameni am fost lasati sa gresim din nestiinta ca mai apoi sa ne indreptam si sa ne smerim.Dar tot ce trebuie ca omul sa faca e din Dragoste Sufleteasca si dorinta de a fi alaturi de adevaratul pastor sa nu crezi ca Dumnezeu lasa pre oile sale sa piarda.Sa nu crezi ca 4 la % din creer e mai mult decat 100 la % din inima dci ceia ce nu sti Domnul le stie .cine vrea din dragoste sa-l urmeze pre Adevaratu hristos sa-l Urmeze .Nu trebuie sa te panici ceia ce sti nu face decat sa te panice si pre tine si pre alti e ca la sah daca te-ai panicat muti din graba si ei bataie.Ai grija caci multi sau dat ca stiu dar de fapt erau niste vorbe ca si visul dispar .Dar Dumnezeu pune pret pre fapte Iarta-ma cati spun da tu tre sa cauti pacea launtrica din inima o ai tulbura stiu ca toata lumea e in mare pericol dar e bine sa-ti duci crucea ta caci Dumnezeu ne da cat putem duce si cum bine zicea Hristos „Pacea mea o dau voua” oare ce pace a avut Hristos?Doar launtrica in inima sa sa Rasticnit din dragoste pentru noi ,Oare nu se cade si noi sa ne privim din dragoste chiar daca sunt securisti sau cum o fi o randui Dumnezeu sa ne mantuim doar aceia cere de buna voie doresc sa mearga in inparatia lui Dumnezeu ,deci Dragostea primeaza mai lasa teoriile si mai iesi din casa ca tea panicat toata masmedia mai dute la o manastire si asculta cantecele de lauda aduse lui BUNUL DUMNEZEU.Iarta-ma si Dumnezeu sa ne ierte nu vreau sa te biciuesc ci vreu sati spun ce ai putea sa lucrezi .Iar daca crezi ca am dat cu biciul sa sti ca poti sa duci .Si sa faci bine celui ce ati face rau asta ne-a invatat Hristos Mantuitorul nostru.Oare cine a facut atatia sfinti pai noi oameni oare ca sa poti lua cununa inparatii vesnice cu cine tre sa lupti cu tine in primul rand si apoi cu lumea.Sper sa poti ierta.Cum zice si Cantecul”certama-va dreptul cu mila si ma va mustra” Culmea e ca eu nu sunt drept ci sunt pacatos de aceia zic Iarta-ma si Dumnezeu sa ne ierte.

    Apreciază

  9. img said, on septembrie 6, 2010 at 8:31 am

    Am intrat intamplator pe un site si am gasit metode de neutralizare a vaccinurilor. Nu stiu daca ele chiar sunt de folos, DAR merita luate in considerare.
    http://zonadecriza.wordpress.com/2010/01/11/solutii-de-neutralizare-a-vaccinarii-dupa-o-vaccinare-fortata/
    P.S.: Aceasta este doar opinia mea si trebuie luata ca atare (Dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă. (Matei 15:14)).Sincer nu am discutat cu vreun doctor despre acest lucru. Poate vreun doctor va vedea si va confirma sau infirma cele spuse mai sus

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.