SACCSIV – blog ortodox

Republicanul Darrell Issa critica refuzul lui Obama de a investiga scrisorile CLIMATEGATE

Posted in Barack Obama, CLIMATEGATE, Darrell Issa, incalzirea globala by saccsiv on decembrie 7, 2009

   Citez din articolul Rep. Issa: Obama’s refusal to investigate ‘Climategate’ emails is ‘unconscionable’ (Rep. Issa: Refuzul lui Obama de a investiga scrisorile ‘Climategate’ este ‘incostient’)

   Decizia ONU din aceasta saptamana de a investiga daca cercetarile schimbarii climei au fost manipulate constituie o „critica directa” data administratiei Obama, a declarat Republicanul Darrell Issa (R-California) vineri.

   Lipsa de vointa a Casei Albe de a deschide o ancheta similara ar putea fi caracterizata ca „o trista abdicare a responsabilitatii lor de a asigura ca politicile SUA nu sunt conduse de stiinte si date corupte,” a mai spus deputatul. 
   „Chiar integritatea raportului pe care administratia Obama la predicat in politica schimbarii climatice a fost pus sub intrebare si este inconstient ca aceasta administratie si Congresul este dispus sa renunte la responsabilitatea de a descoperi adevarul in fata ONU,” a explicat Issa, membru de top al Comitetului de Reforma Guvernamentala si Supraveghere a actiunilor Casei Albe.

    Motivand cererile lui Issa pentru o probatiune a cercetarilor climatice, si decizia ONU de a lansa una, a dus la publicarea a mii de email-uri si alte documente pe care scepticii incalzirii globale spun ca dovedesc ca fenomenul nu exista. 
   Unele din acele email-uri contin discutii despre cum sa aranjeze intr-un mod mai bun seturi de date, pe langa alte subiecte. Cercetatorii sustin ca comentariile lor au fost scoase din context, dar cei care se opun vehement tezei schimbarii climei comenteaza ca emailurile distrug si invalideaza toata cercetarea. 
   ONU a anuntat ca va proba datele in aceasta saptamana, mai ales ca parte din cercetarea pusa sub semnul intrebarii atinge munca legata si completata sau promobata de Grupul Interguvernamental asupra Schimbarilor Climatice (IPCC). 
   Dar Casa Alba a refuzat cererile Republicanilor de a deschide o ancheta in aceasta cercetare – a spus Issa – deoarece cercetatorii ei de top ascunt o controversa care submineaza grav zeci de ani de cercetari valabile asupra schimbarii climatice. 
   „Este important sa intelegem ca acest tip de controverse si chiar acuzatii de intelegeri si manipulare incorecta nu sunt asa de neobisnuite in stiinta, in toate ramurile stiintei,” a spus Dr John Holdren, consultantul stiintific al presedintelui.

   Cititi va rog si:

CONGRESUL SUA investigheaza mailurile CLIMATEGATE. Inceputul sfarsitului?

GORDON BROWN considera ca cei ce se indoiesc ca activitatea umana contribuie la incalzirea globala sunt adepti ai teoriei „PAMANTUL ESTE PLAT”

EDIFICATOR: Cand a inceput nebunia masurilor impotriva INCALZIRII GLOBALE? Conexiunea cu EUGENIA

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 7, 2009 at 3:57 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Republicanul Darrell Issa critica refuzul lui Obama de a investiga scrisorile CLIMATEGATE […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.