SACCSIV – blog ortodox

SONDAJ: Majoritatea americanilor sunt de acord sa RENUNTE LA LIBERTATI de frica TERORISMULUI …

Posted in Big Brother, TERORISM, TERORISMUL by saccsiv on ianuarie 20, 2010

   Citez din articolul Poll: Most Americans would trim liberties to be safer:

   WASHINGTON — Dupa ce un atac terorist recent a declansat dezbaterea despre scanarea corporala completa cu raze X in aeroporturi, un nou sondaj  McClatchy-Ipsos releva faptul ca americanii tind mai mult spre renuntarea la unele libertati personale in schimbul unei sigurante sporite.

   Sondajul a aratat ca 51% dintre americani sunt de acord cu afirmatia „este necesar sa se renunte la unele libertati civile pentru a mentine tara in siguranta fata de atacuri teroriste”.

   In acelasi timp, 36% dintre repondenti au fost de acord ca „unele dintre propunerile guvernamentale vor merge prea departe cu restrictionarea libertatilor civile ale publicului”.

   Restul persoanelor care au raspuns la sondaj s-au declarat nehotarate sau au afirmat ca opiniile lor vor depinde de circumstante.

   Asa cum adesea s-a intamplat de cand au avut loc atacurile teroriste din 2001, reinnoirea dezbaterilor despre securitate se invarte in jurul balantei dintre libertati personale si siguranta. Succesul pe care l-a avut acel suspect care se presupune ca avea asupra sa explozibil la urcarea la bordul unui avion din Detroit, declanseaza apeluri catre impunerea unor aparate de scanare corporala completa, pe care unii le considera o incalcare a vietii private, cat si pentru noi restrictii asupra pasagerilor de la bord.

   Pentru a opri teroristii, sondajul a aratat ca americanii vor intai o mai buna coordonare guvernamentala si a serviciilor de informatii secrete, cu 81 de procente care considera aceasta solutie eficienta si doar 11% considerand-o ineficienta. 

   Scanarile corporale sau perchezitiile corporale totale in aeroporturi se claseaza pe al doilea loc ca metoda de prevenire si stopare a atacurilor teroriste, cu un procentaj de 74%. 19% dintre repondenti au calificat aceste masuri drept ineficiente.

   Solutia inaspririi restrictiilor pentru bagajul de mana s-a clasat pe locul trei, fiind considerata eficienta de 57% si ineficienta de 34%.

   Noi reguli in timpul zborului, ca de exemplu interzicerea folosirii laptopurilor si echipamentului electronic sau limitarea deplasarii pasagerilor de locurilor lor, de pe scaune, s-au clasat pe ultimul loc, solutia a fost considerata eficienta de catre 50% dintre repondenti si de catre 42% ineficienta. 

   O majoritate solida de americani inca se mai simte in siguranta in timpul zborului, insa numarul acestora a scazut.

   Sondajul a aratat ca 75 de procente dintre intervievati sustin ca se simt in siguranta, in scadere de la 86 de procente in 2007, iar 24% spun ca nu se simt siguranta in aer, in urcare de la 13 procente inregistrate in 2007.

   Chiar si cu atentatul cu bomba din ziua de Craciun si acoperirea media de care a avut parte plus consecintele derivate de aici, terorismul ramane la un nivel foarte scazut pe lista de prioritatilor nationale. Doar 4% dintre repondenti au numit-o cea mai importanta problema nationala. 

   Economia si locurile de munca raman de departe cele mai importante probleme din mintea oamenilor, fiind numite cele mai importante probleme de catre 48% dintre americanii intervievati.

   Alte probleme locale au fost mentionate de 31%, dintre care se remarca sistemul sanitar, 9% dintre cei ce au raspuns o considera cea mai importanta problema. 

   14% dintre repondenti au mentionat unele aspecte legate de razboi sau politica externa, incluzand cele patru procente care au numit terorismul ca una dintre probleme prioritare pentru interesul national.

   Sondajul a relevat faptul ca 52 de procente au fost de acord cu modul in care presedintele Barack Obama isi indeplineste functia si 45% nu au fost de acord.

   METODOLOGIE:

   Acestea sunt cateva dintre rezultatele unui sondaj de opinie realizat de joi pana luni. Pentru sondaj, Ipsos a intervievat un esantion reprezentativ la nivel national de 1336 de persoane, selectate aleatoriu, cu varsta de peste 18 ani, din SUA. Avand un esantion de aceasta marime, rezultatele sunt considerate exacte cu 2.68 puncte procentuale de eroare, de 19 ori din 20, in ceea ce ar insemna intreaga populatie adulta a SUA sa fie intervievata. Toate sondajele de opinie pot avea alte surse de eroare, inclusiv erori de acoperire si masurare. Aceste date au fost selectionate pentru a asigura ca esantionul are o alcatuire care sa reflecte intreaga populatie adulta, conform datelor furnizate de recensamant. Repondentii au avut optiunea de a fi intervieviati in engleza sau in spaniola.

   Comentariu saccsiv:

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

   In afara de scanarea corporala totala:

SCANAREA TOTALA din aeroporturi sau cum SISTEMUL ofera spectacole SEXY si PEDOFILE ciumpalacilor in uniforme …

Aparatele de scanare corporala completa folosite asupra pasagerilor pot afecat ADN-ul uman

   „atacul terorist” din Detroit a mai rezolvat si alte chestiuni de pe agenda de lucru a ELITELOR:

“Atacul terorist” de la Detroit, pretext pentru INVADAREA YEMENULUI?

   Au invatat ceva americanii din cacealmaua 09.11.2001?

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

   Dupa cum arata sondajul de opinie de mai sus, s-ar parea ca nu. Unul din motive ar putea fi si acesta:

VIDEO (subtitrare in limba romana): “How To Brainwash A Nation” (CUM SE SPALÃ CREIERUL UNEI NAŢIUNI), un excelent interviul luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 20, 2010 at 6:57 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Un creştin_ortodox said, on ianuarie 20, 2010 at 7:39 am

    Asta pentru că nu-L au pe Hristos…

    Apreciază

  3. radu' said, on ianuarie 20, 2010 at 8:44 am

    Nu va mirati, in scurt timp si la noi va domni prostia s ignoranta, atunci cand romanasii nu vor mai avea incedere in biserica si armata, ci in guvern si presedinte atunci o sa fie adevarat srangere de dinti pentru cine gandeste. Momentan se cauta distrugerea invatamantului si cercetarii ca apoi lucrurile sa mearga de la sine. Vom avea liceeni ce nu stiu inmultirea/impartirea si vor fi multi … cat despre profesorii cei tineri o spun cu ninsalanta ca sunt prosti tamaie(cu mici exceptii)

    Apreciază

    • parereamea said, on ianuarie 20, 2010 at 9:36 am

      Articol din 16 Septembrie 2008:
      http://educatielibera.blogspot.com/2008/09/studiu-pirls-educatia-in-ro-sub-nivelul.html
      Nu pot să mă exprim câtă acurateţe are acest studiu, dar e de luat in seamă.

      Apreciază

    • un pacatos zapacit said, on ianuarie 20, 2010 at 10:33 am

      @radu’ zici..”atunci cand romanasii nu vor mai avea incedere in biserica si armata,”
      – pentru tine armata inseamna politie iar biserica inseamna adunare de oameni?-
      -armata nu e antihrista?se invatata ceva bun in armata?
      -cine sunt cei ce au contribuit cel mai mult la dezvoltarea tehnologiei 666 a noi ordini mondiale si la indoctrinarea populatiei cu teorii antihriste ,prostii(crestinii) pe care ii dispretuiesti sau cei f destepti pe care ii doresti venerati?
      in loc sa va caiti pt ca cu stiinta si ambitia voastra ati creat aceaste tehnologii distrugatoare , instigi lumea la ura si revolte in directii ce nu le apara cauza crestina

      Apreciază

  4. gil said, on ianuarie 20, 2010 at 11:01 am

    acum este de buna voie,dar ca sa se ajunga la buna voie a lor s a distrus invatamantul,religia..si acum poate sa le dea orice ca ei accepta,dar sa nu ne uitam doar la altii atata timp cat si n romanica e la fel sa ne uitam doar la cozile cu vaccinati si cu toate ca au fost milioane de semnaturi anti acte biometrice acum se pot lua in toate centrele de politie din tara

    Apreciază

  5. Alin said, on ianuarie 20, 2010 at 2:00 pm

    cozile la vaccinat nu sunt chiar asa de mare problema, pana la urma s-au vaccinat cu totul numai jumatate de milion. si asta in ciuda campaniei furibunde din media, a presiunilor asupra medicilor s.a.m.d.. Cercel isi dorea intre 5-10 milioane de vaccinati…

    iar 51% din boborul american e totusi la limita, cam ca la alegerile lor prezidentiale. totusi, tendinta asta de a renunta de bunavoie la libertatile individuale probabil ca incepe sa se manifeste in randul maselor astfel incat acum se poate trece la exploatarea ei…bombe de Craciun cu acoperire maxima in media, sondaje care iacata pun punctul pe i…

    daca ne mai uitam si la modul cum sunt puse intrebarile apai devine si mai clar.

    CItez: ” Sondajul a aratat ca 51% dintre americani sunt de acord cu afirmatia „este necesar sa se renunte la unele libertati civile pentru a mentine tara in siguranta fata de atacuri teroriste”.

    In acelasi timp, 36% dintre repondenti au fost de acord ca „unele dintre propunerile guvernamentale vor merge prea departe cu restrictionarea libertatilor civile ale publicului”.”

    care sunt unele si care sunt celelalte unele? oricum, renuntand la unele vor ajunge sa mai renunte la inca unele…nu de alta da pana la un nou Craciun mai sunt si alte sarbatori, mai e 4 iulie, bombe sunt…

    Apreciază

  6. […] SONDAJ: Majoritatea americanilor sunt de acord sa RENUNTE LA LIBERTATI de frica TERORISMULUI … Sondajul a aratat ca 51% dintre americani sunt de acord cu afirmatia „este necesar sa se renunte […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.