SACCSIV – blog ortodox

Aparatele de scanare corporala completa folosite asupra pasagerilor pot afecat ADN-ul uman

Posted in ADN, antiterorism, SCANARE CORPORALA COMPLETA by saccsiv on ianuarie 15, 2010

   Citez din articolul: Full-body scanners used on air passengers may damage human DNA:

   Cercetand efectele biologice ale aparatelor de scanare (millimeter wave scanners) folosite in aeroporturi pentru a afisa imaginea intregului corp, NaturalNews a aflat faptul ca energia emisa de aparate poate afecta ADN-ul uman.

   Aparatele de scanat (millimeter wave machines) reprezinta una dintre cele doua tehnologii primare folosite in prezent pentru “perchezitiile digitale“ ce se desfasoara in aeroporturile din intreaga lume. “Administratia Securitatii Transportului utilizeaza doua tehnologii prin care se obtin imagini ale pasagerilor dezbracati – tehnologia ce foloseste razele-X (backscatter x-ray technology) si cea care foloseste unde milimetrice (millimeter wave technology)“, afirma cei de la Electronic Privacy Information Center,  o organizatie non-profit ce in momentul de fata se judeca cu guvernul american pentru a opri aceste perchezitii electronice. (http://epic.org/privacy/airtravel/b…)

   Pentru a se obtine imaginea nuda a corpului uman, aceste aparate emit fotoni terahertzi – “particule“ de energie de inalta frecventa ce pot trece prin imbracaminte si prin tesuturile corpului uman.

   Cei ce fabrica aparatele pretind ca acestea sunt 100% sigure si nu prezinta nici un risc  legat de sanatate, dar un studiu intreprins de Boian S. Alexandrov (si colegii) la  Center for Nonlinear Studies at Los Alamos National Laboratory din New Mexico, a aratat faptul ca aceste unde ale fotonilor tetrahertzi ar putea “…desface ADN-ul dublu stratificat, ducand la formarea golurilor in stratul dublu, acestea putand sa interfereze semnificativ cu anumite procese, cum ar fi expresia genelor si replicarea ADN-ului.“

   In termeni juridici, de fiecare data cand este vorba despre interferenta cu “expresia genelor“ si “replicarea ADN-ului“, inseamna in esenta un risc pentru sanatatea umana.

   Nu s-a agreeat niciodata ca ar prezenta siguranta pentru oameni

  “La o prima analiza, este usor sa respingi orice ideea ca aparatele ar fi daunatoare“, apare in TechnologyReview.com (http://www.technologyreview.com/blo…). “Dar o noua generatie de camere vor aparea, camere ce nu numai ca inregistreaza undele de tip terahertz ci ne si bombardeaza cu aceste unde. Iar daca tipul de expunere va creste, intrebarea care are nevoie urgenta de un raspuns este ce nivel de expunere la terahertzi prezinta siguranta.“

   Si totusi nu au fost facute vreodata teste pe termen lung de catre o a treia parte. Nu au fost facute teste clinice care sa indice faptul ca expunerea multipla la astfel de unde terahertz, pe o perioada mai mare de timp, sunt sigure pentru oameni. FDA (Food and Drug Administration), in special, nu a obtinut niciodata aprobarea pentru folosirea acestor dispozitive chiar daca acestea poarta denumirea de “dispozitive medicale“.

   (Daca cineva incearca sa vanda un dispozitiv cu raze-X, fara aprobarea FDA, va fi arestat. Atunci de ce acesti furnizori TSA (Transportation Security Administration) au permisiunea sa vanda echipament pentru obtinerea imaginilor corpului uman, echipament ce nu a fost niciodata testat sau aprobat de FDA?)

   Autorul studiului concluzioneaza: “Bazandu-ne pe rezultatele noastre afirmam faptul ca o expunere specifica la radiatia de tip terahertz poate afecta in mod semnificativ dinamica naturala a ADN-ului, influentand astfel incalcitul proces molecular implicat in expresia genelor si replicarea ADN-ului.“

  Cu alte cuvinte, scanarea cu ajutorul aparatelor ce folosesc unde milimetrice va poate afecta ADN-ul.

(Aceste imagini descriu ce vad cei de la  TSA cand pasagerii sunt scanati utilizand tehnologia millimeter wave si/sau  backscatter X-rays.)

   Ar putea cauza aceste aparate cancer si defecte de nastere?

   Ar putea aceste aparate de scanat sa cauzeze infertilitate? Cancer? Scurtarea duratei de viata? Nu stim inca raspunsul la aceste intrebari, dar nici TSA nu il stie. Tehnologia este implementata cu imprudenta fara a se testa siguranta acesteia pe termen lung.

   De cate ori, in trecut, ne-au spus “expertii“ ca tehnologiile sunt 100% sigure si apoi mai tarziu am aflat ca acestea sunt periculoase? Razele-X au fost folosite in magazinele de pantofi pentru a afla daca noii pantofi se potrivesc cu structura oaselor piciorului. Liniile de putere de inalta tensiune sunt 100% sigure, ni s-a spus – dar ce ce atunci copiii care traiesc in apropierea acestor linii prezinta cea mai ridicata rata de cancer?

   Stomatologii inca pretind ca amestecul cu mercur este 100% sigur pentru sanatate – o afirmatie absurda – iar companiile de telefonie mobila continua sa insiste ca radiatiile telefoanelor mobile nu afecteaza sanatatea in nici un fel. Cu ceva timp in urma, publicul a fost mintit de catre autoritatile statului in timpul unor implementari ale unor noi tehnologii. De ce ar trebui noi sa credem acum ca aparatele de scanare totala corporala sunt sigure din moment ce niciodata nu s-a demonstrat ca ar fi? Mai mult, avem acum motive sa credem ca aceste aparate pot afecta ADN-ul uman.

   Daca expertii se inseala cu privire la siguranta acestor aparate si zece ani mai tarziu descoperim ca de fapt acestea aduc prejudicii ADN-ului cauzand astfel infertilitate si cancer? Daca starea de sanatate a pasagerilor care sunt expusi acestor radiatii va avea de  suferit? Niciodata in istorie oamenii nu au fost expusi la un bombardament cu unde terahertz de acest tip si frecventa.

   Sigur, puteti argumenta ca suntem expusi mult mai mult la radiatii stand intr-un avion aflat la mare altitudine, sau puteti explica faptul ca telefoanele mobile emit mult mai multe radiatii (ceea ce se si intampla). Dar daca am invatat cate ceva despre radiatii pana acum, stim ca frecventa acestora conteaza. Frecventele terahertz nu au mai fost folosite in masa prin tehnologia de scanare. Cine ar putea afirma ca sunt sigure?

   Cum ramane cu femeile insarcinate? Poate garanta TSA in mod absolut ca aceste aparate de scanare completa nu vor afecta ADN-ul copiilor nenascuti inca? Daca aceasta tehnologie devine urmatorul sedativ nociv ce produce malformatii fatului si peste zece luni femeile vor incepe sa nasca copii cu malformatii care au fost afectati de radiatia terahertz?

   Nu afirm ca acest lucru se va intampla, dar nu ar fi mai intelept ca prima data sa aflam daca aceasta tehnologie este sigura inainte de a fi lansata?

   Asa cum a recunoscut National Council on Radiation Protection and Measurements intr-un raport din 2002, in urma unui studiu despre securitatea acestor dispozitive (http://www.fda.gov/ohrms/dockets/AC…):

  “Nu putem exclude posibilitatea imbolnavirii de cancer, din cauza acestor radiatii, a unui numar foarte mare de oameni, expusi unor doze foarte scazute de radiatii.“

   Neavand dovezi solide in legatura cu siguranta acestei tehnologii, cei de la TSA ar trebui sa dea dovada de intelepciune si sa urmeze Principiul Prudentei ce ne invata sa fim precauti cand este vorba de  noile tehnologii.

   Din pacate, TSA pare ca urmeaza principiul stupizeniei, expunand oamenii unei tehnologii nedovedite si “experimentale“ cu efecte pe termen lung si necunoscute asupra ADN-ului uman.

   Iata si adevarata critica: Aceste aparate de scanare completa nu ajuta cu nimic in oprirea teroristilor deoarece ele nu pot detecta in primul rand explozibilii sub forma de pudra.  Un potential terorist poate ascunde orice sortiment de pudra in pantofi, sau in perna de dormit sau intr-o punga de plastic ascunsa in bagajul de mana. Sunt mii de locuri unde teroristii pot ascunde explozibili ce nu sunt capturati de aparatele de scanare totala, oricat de detaliate ar fi imaginile.
   In afara de asta, pentru a evita incalcarea legii privind pornografia infantila (deoarece aceste aparate ofera reprezentari foarte detaliate ale partilor corpului), legile vor permite ca persoanele sub 18 ani sa nu fie scanate. Deci, daca esti terorist, tot ce ai nevoie este un asistent-terorist de 17 ani care poate lua explozibil in lenjeria intima.

   Expertii in radiologie pretind ca aparatele de scanare corporala completa sunt sigure

   Radiologii pretind ca radiatiile emise de aceste aparate sunt 100% sigure. Dar ei au pretins de asemeni ca mamografiile sunt sigure, iar cercetarile recente au demonstrat ca acestea duc la aparitia cancerului.
   Cand vine vorba despre siguranta in domeniul radiatiilor, nu se poate avea incredere in radiologi. Ei afirma ca toate radiatiile sunt sigure pentru VOI, dar apoi ies din camera in care sunt pornite radiatiile-X, nu ati observat? Cu adevarat nu au credibilitate pe termen lung cand vorbesc despre siguranta oferita de dispozitivele medicale. Majoritatea doctorilor nu au nici o idee despre volumul de radiatii emise de tomograf!

   Asa cum arata un raport BusinessWeek (http://www.businessweek.com/lifesty…):

   “Efectele asupra sanatatii ale celor mai obisnuite aparate de scanat nu sunt cunoscute si cel putin un expert crede ca se justifica un studiu de siguranta.“

   “Doresc foarte mult sa se realizeze un studiu al National Council on Radiation Protection and Measurements, asupra folosirii acestor scanere“, a afirmat Thomas S. Tenforde, presedintele consiliului.

   The New York Times adauga: (http://www.nytimes.com/2010/01/09/h…)

   “Dozele de radiatii emise de scanere suplimenteaza cresterea riscului de dezvoltare a cancerului printre  mii sau milioane de calatori care vor fi expusi, cred unii dintre expertii in radiologie.

   NYT arata ca TSA are un contract prin care poate cumpara 900 de aparate de scanare corporala completa pentru a fi instalate in aeroporturile din tara.

Resurse:

Physics Letters, January 8, 2010
http://arxiv.org/abs/0910.5294
Technology Review:
http://www.technologyreview.com/blo…
Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Millim…
New York Times:
http://www.nytimes.com/2010/01/09/h…

   Cititi va rog si:

„Atacul terorist” din Detroit a mai rezolvat o problema: se vor instala SCANERE CORPORALE COMPLETE

SCANAREA TOTALA din aeroporturi sau cum SISTEMUL ofera spectacole SEXY si PEDOFILE ciumpalacilor in uniforme …

 

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 15, 2010 at 7:23 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Un roman said, on ianuarie 15, 2010 at 8:05 pm

  Fizician german pacaleste scanerul, telefonul si microfonul gasite, explozibilul (thermite) si aprinzatorul nu sunt gasite:

  http://www.youtube.com/watch?v=nrKvweNugnQ&feature=player_embedded (partial)
  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/942976/Wie-funktioniert-der-Koerperscanner%253F#/beitrag/video/942976/Wie-funktioniert-der-Koerperscanner%3F (emisiunea intreaga)

  Politia olandeza dezvolta scanere mobile:
  http://www.dutchnews.nl/news/archives/2010/01/dutch_police_develop_mobile_bo.php

  Apreciază

 3. G.C. said, on ianuarie 15, 2010 at 9:24 pm

  a apus si epoca in care aveai privilegiul sa poti sa te bucuri de viata si sa incerci sa-ti imaginezi care-i sensul acesteia si al tau … nici sa mori in pace nu mai ai voie.

  Apreciază

 4. stefan said, on ianuarie 15, 2010 at 9:37 pm

  Uite inca un aspect al starii de grava deteriorare a tineretului.

  http://christwire.org/2009/06/world-of-warcraft-is-evil-boy-goes-insane-after-parents-cancel-account/

  http://pixelatedgeek.com/2009/05/everquest-wow-and-the-difference-beween-doing-shit-and-getting-shit-done/

  Aici este siteul unde diversi [ foarte multi ] indivizi , de diferite varste isi spun propria poveste.
  http://go2.wordpress.com/?id=725X1342&site=interpolgroupieswearblack.wordpress.com&url=http%3A%2F%2Fwww.wowdetox.com%2F

  Ce sa zic … as putea da mai multe linkuri da atat este prea mult oricum – suficienta sminteala…

  Apreciază

 5. Roland said, on ianuarie 16, 2010 at 1:17 am

  Saccsiv as dori sa iti trimit niste materiale. Imi poti lasa/trimite o adresa ?

  Apreciază

 6. Calatorul said, on ianuarie 16, 2010 at 8:09 am

  La proxima calatorie cu avionul ma dezbrac in pielea goala inainte sa ajung la scaner… Nu am de ce sa imi fie rusine. Ba mai mult am de ce sa fiu mandru.
  QED.

  Apreciază

  • Svetlana said, on ianuarie 16, 2010 at 11:20 am

   Calatorului

   Si cu ce ma rog vii sa ne uimesti („sperii”), mîndrule („frumosule”) ? În cap si în inima ai ceva? sau suera desertul? Si dracul se admira în oglinda si afirma ca-i frumos, pe cînd toti o stiu ca-i urîciunea-urîciunilor. Pune mîna pe sfinta scriptura, marturisirea de obste si ai sa vezi ce frumos esti.

   Apreciază

   • ovidiu said, on ianuarie 17, 2010 at 12:17 pm

    Svetlana,
    asta parca-i urecherea nepotului cocalar de catre bunica traditionala de la tara. 🙂

    Apreciază

 7. Calatorul said, on ianuarie 16, 2010 at 1:34 pm

  @Svetlana:
  Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.

  Şi a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse şi l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze şi s-o păzească.

  Adam şi femeia lui erau amândoi goi şi nu se ruşinau

  Apreciază

  • Svetlana said, on ianuarie 16, 2010 at 2:40 pm

   Nu-mi spune ca esti Adam, ca nu te cred. V-ati pierdut si obrazul, si demnitatea, si frica de Dumnezeu care v-o creat.

   Apreciază

 8. Calatorul said, on ianuarie 16, 2010 at 2:49 pm

  Surdul n-aude dar le potriveste.

  Apreciază

 9. Svetlana said, on ianuarie 16, 2010 at 7:14 pm

  Chiar ca, ce poate o baba surda si vai de ea sa priceapa în nudism.

  Apreciază

  • mira said, on ianuarie 17, 2010 at 11:42 am

   sigur esti bucuresteanca pentru ca esti tare indrazneata

   Apreciază

   • ovidiu said, on ianuarie 17, 2010 at 12:10 pm

    Punem pariu ca nu-i bucuresteanca?

    Apreciază

   • mira said, on ianuarie 17, 2010 at 12:21 pm

    atunci trăieste în Bucuresti. e foarte bărbătoasă si n-are complexe faţă de barbati. în alte părţi femeile sunt mai timide. mie mi-ar plăcea să fiu ca ea. eu sunt foarte timidă.

    Apreciază

   • ovidiu said, on ianuarie 17, 2010 at 12:51 pm

    Da`nici prea „barbata”sa nu ajungi- ca o sa ti se zica mirel. 😉

    Apreciază

   • mira said, on ianuarie 17, 2010 at 2:31 pm

    nu-i nicio nadejde. aş vrea sa fiu macar putin ca Svetlana, e asa de sigură pe ea si sunt convinsa că nu se intimidează niciodată. mie îmi vine mereu să plang cand cineva ma ia mai tare si chiar daca am dreptate, nu mai sunt în stare să-mi sustin pozitia.

    Apreciază

   • ovidiu said, on ianuarie 17, 2010 at 3:11 pm

    wow,mira,involuntar,prin vulnerabilitatea ta declarata, ai alertat,sint sigur, o multime de masculi feroce gata sa-si riste timpul pe net sa te stie fericita si protejata! 🙂
    Ps:Ca sa-mi ti isonul ar trebui sa zici ca n-ai decit vreo 60 de ani! :))
    Pps:saccsiv,stiu ca sint demult offtopic si sub influenta caterincii…No offense to anybody!(hihihi).

    Apreciază

   • mira said, on ianuarie 17, 2010 at 4:44 pm

    domnule ovidiu, mă luaţi peste picior. nu cred că pot trezi nici o simpatie asa fricoasă cum sunt. am 24 de ani şi dacă voi fi la fel şi la 60, cum glumiţi dumneavoastră, mai bine se întâmplă ceva cu mine. toate examenele sunt un coşmar pt. mine: deşi obţin note mari şi în general sunt simpatizată, după susţinerea lor sunt atât de stoarsă de energie şi de mânioasă pe mine că-mi vine să intru în mormânt. şi mama îmi spune foarte des că s-a săturat de slăbiciunile mele. pe la 10 ani am fost aleasă să interpretez rolul Cenuşăresei la o serbare de Crăciun. toţi stăteau cu ochii pe mine; cineva din faţă, un domn cu o mustaţă groasă tare (parcă şi acum îl văd) a spus cu un glas strident, astfel că am auzit şi eu: „ce fetiţă frumuşică, e moartă de frică!” . mie mi-a fost atât de ruşine că n-am mai putut spune nimic şi am izbucnit în plâns. am stricat toată piesa. am luat bătaie acasă chiar şi de la bunica, care-mi era atât de dragă. nici acum nu înţeleg de ce dădea cu atâta ură în mine. de atunci fac cam aceleaşi lucruri deşi am crescut între timp. are dreptate mama, n-ar fi trebuit să mă nasc. nici eu nu am o părere mai bună despre mine. de aceea o admir atât de mult pe Svetlana. singurul meu curaj e să scriu din când în când pe internet. dumneavoastră luaţi astea în râs dar pentru mine sunt lucruri foarte dureroase. iertaţi-mă, poate că am întrecut măsura.

    Apreciază

   • ovidiu said, on ianuarie 17, 2010 at 6:57 pm

    mira,
    ce te face sa presupui ca as fi „domn”?Politetea ,normal.Un pic excesiva avind in vedere ca e un dialog destul de …virtual.Oricum,nu cred ca s-ar tolera nesanctionate agresivitatile verbale gratuite asupra unor oameni pasnici si sensibili,ca tine,de exemplu.
    Asa ca fi mai increzatoare si exprima_te fara frica.Esti timida?Si eu sint.Si probabil peste 50% din cei care posteaza pe net.Sint convins ca fata in fata,oamenii ar fi de nerecunoscut.Multi si-ar pierde din increderea pe care o afiseaza din anonimat.Gindeste-te la treaba asta.
    Nu stiu cit de barbatoasa ti se pare tie Svetlana.Dar e clar ca e o persoana credincioasa.Poate ca indrazneala ei este data tocmai de asumarea acestei credinte atunci cind bunul simt i-i cere sa nu taca.Asa bag sama io…
    Bine,sper ca nu te-am necajit prea tare. 🙂
    Ps:Slabiciunile,in anumite conditii,s-ar putea dovedi mai valoroase decit tot pragmatismul din lume.Cred ca-si au si ele rostul lor.Ma rog,e mult de discutat si de la caz la caz.

    Apreciază

   • mira said, on ianuarie 17, 2010 at 8:33 pm

    mi-e foarte greu să renunţ la formulele de politeţe, totuşi am să încerc măcar aici să fiu mai curajoasă. îţi mulţumesc Ovidiu că mă încurajezi. nici nu ştii cât contează lucrul acesta pentru mine. până acum toţi băieţii cărora le atrăgeam atenţia nu erau interesaţi decît de un singur lucru, mi-e şi ruşine să spun. aceasta m-a rănit foarte tare şi mi-am pierdut în mare parte încrederea în bărbaţi. când mă vedeau încurcată şi la limita izbucnirii în plîns se depărtau de mine cu un fel de brutalitate pe care nu am putut niciodată să o înţeleleg. doar atât de puţin să reprezint, doar atâta trezesc? nimeni nu m-a întrebat ceva despre mine, despre ceea ce sunt eu cu adevărat, despre cărţile care îmi plac, despre anotimpurile pe care le iubesc, despre flori, despre visurile mele. mama mă urăşte pentru asta, îmi spune că voi rămâne nemăritată dacă mai am asemenea idei. am început să mă prefac ca să pot să supravieţuiesc dar m-am însingurat din ce în ce mai mult. refugiul mi-l găsesc în cărţi şi în plimbări lungi pe digul pustiu, măcar aşa nu sunt fluierată de tot felul de necunoscuţi. obiceiul acesta grosolan mă înfricoşează atât de mult. n-am mai spus nimănui lucrul acesta. tu m-ai încurajat, mi-ai spus că aici sunt oameni sensibili care ar putea să fie prietenii mei adevăraţi. uite, am renunţat şi la pronumele personal de politeţe. e o mică biruinţă care ţi se datorează Ovidiu. îţi mulţumesc din suflet. sper că nu vă vei dezamăgi. ar fi iarăşi un sfârşit pe care nu ştiu dacă am să-l mai suport. încă o dată mulţumesc.

    Apreciază

   • ovidiu said, on ianuarie 17, 2010 at 9:23 pm

    M-ai lasat fara cuvinte…Sinceritatea ta e dezarmanta ca aproape ma face sa ma gindesc daca nu e vorba de vreo farsa la mijloc.Oricum ,daca ti-am fost de vreun folos,ma bucur.Nu-mi datorezi nimic.

    Apreciază

 10. ovidiu said, on ianuarie 17, 2010 at 2:38 pm

  Ps:Deja am mustrari de constiinta! Sper ca nu am asasinat un …luceafaru`!

  Apreciază

 11. Calatorul said, on ianuarie 17, 2010 at 3:14 pm

  @rufin liban:
  Uite descrierea STARDUST: http://citeseer.ist.psu.edu/old/warneke01smart.html
  Ai un link acolo in colt la pdf-ul cu articolul care explica ce e STARDUST-ul

  Apreciază

 12. Calatorul said, on ianuarie 17, 2010 at 3:17 pm

  @rufin liban: Si uite ceva cu adevarat dragut: nanatube-radio:
  http://physics.berkeley.edu/research/zettl/projects/nanoradio/radio.html
  http://www.technologyreview.com/computing/20153/?a=f
  Doar ca nu e suficient un nanotube radio…
  Lucrurile in practica sunt mult,mult mai complicate. Chiar si decat cred doctoranzii 😀

  Apreciază

 13. john said, on ianuarie 17, 2010 at 3:27 pm

  Care va sa zica Atena nu e o zona de interes, ca aici n-am observat chemtrails de cind sint p-aici. In schimb Constanta a festelit-o. Era plin cerul asta-vara. Si mie mi-a atras atentia si nu-i gaseam vre-un rost.

  Deh, ce nu face romanu pentru un banutz in plus si ceva recunoastere vestica! Stiti, noi tot vorbim de elitele care fac si dreg, dar elitele astea ar fi fost paralizate fara aportul cercetatorilor de orice fel care au acceptat sa aduca la lumina totii monstrii plasmuiti de „iluminati”.

  Apreciază

  • ovidiu said, on ianuarie 17, 2010 at 3:55 pm

   Exact! Si atunci stai si te intrebi daca merita sa-ti pierzi toata viata pt o cariera de succes in slujba satanei ca, na,esti in avangarda descoperirilor stiintifice!Oare citi isi bat capul cu aplicatiile practice ale creierelor lor stoarse?Da`pe de alta parte da bine la CV,nu?Unde mai pui ca e vorba si de pasiune?Mai au ei timp de aia cu religia,care oricum e niste inadaptati!Si au dreptate,inadaptati la lumea pe care o construiesc ei.

   Apreciază

 14. adris1919 said, on ianuarie 17, 2010 at 5:11 pm

  Astia cu scanerul te opresc de la zborul cu avionul, dar ce te faci cu olandezii, care introduc taxa auto kilometrica, dotand masinile obligatoriu cu un gps care spune autoritatilor unde esti in orice moment, cand ai plecat, cat ai condus etc.
  Asta e primul pas cat se poate de concret spre „incipuire corporala”. Deocamdata pe masina, ca oricum 90% din populatie sta cel putin un sfert din viata in masina.
  Si nu ma mira ca primii sunt olandezii, doar tot ei au fost primii iubitori de pacat oficializat prin lege (prostitutie, casatoriile homosexuale).
  Iata detalii: http://www.wall-street.ro/articol/Auto/75286/Olanda-Taxa-pe-kilometru-parcurs-de-fiecare-autovehicul-din-2012.html

  Apreciază

 15. […] Saccsiv: Aparatele de scanare corporala completa folosite asupra pasagerilor pot afecta ADN-ul uman […]

  Apreciază

 16. […] Aparatele de scanare corporala completa folosite asupra pasagerilor pot afecat ADN-ul uman […]

  Apreciază

 17. Virgil said, on ianuarie 20, 2010 at 8:29 am

  Mda…pai o sa vina vremurile din urma cand cei ce au curajul sa-l marturisesca pe Hristos vor fi macelariti.

  Apreciază

 18. GabiM. said, on ianuarie 8, 2012 at 12:55 am

  Pe mine m-au trecut de trei ori pe sub scanere anul trecut in 26 martie,iar de un timp mi-a aparut o protuberanta destul de pronuntata,putin deasupra stomacului…Ma intreb daca nu ar trebui sa le multumesc celor care si-au facut „treaba” atat de…constiincios…Cat despre „chemtrails”,vezi aici un dossier intreg:

  Apreciază

 19. GabiM. said, on ianuarie 8, 2012 at 12:58 am

  scuze,dossierul promis: http://scienzamarcia.altervista.org/cd_rom.html Doamne ajuta!

  Apreciază

 20. […] Aparatele de scanare corporala completa folosite asupra pasagerilor pot afecta ADN-ul uman […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: