SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Soldatii evrei ai lui Hitler …

Posted in Adolf Hitler, EVREI, NATIONAL SOCIALISMUL, NAZISM by saccsiv on decembrie 22, 2009

   Tare. Deci armata germana a avut:

2 fieldmaresali

30 generali

20 au primit cea mai inalta distinctie militara „Knight’s Cross

   Si tot evreu a fost si Werner Goldberg (1919 -) ce a luptat in al doilea razboi mondial in armata germana si care a pozat in ziarul „The Ideal German Soldier„:

   Iata si cateva detalii despre Erhard Milch (1892 – 1972), evreu, field marshal care a supravegheat dezvoltarea Luftwaffe ca parte a reinarmarii Germaniei dupa primul razboi mondial .

   In 1933 ocupa pozitia de Secretar de Stat in Reichsluftfahrtministerium (ministerul aviatic al Reich-ului), raspunzand direct lui Hermann Göring. Cu aceasta forta in maini ,a stabilit contractele militare cu Hugo Junkers si Willy Messerschmitt. La inceperea celui de al doilea razboi mondial , avand deja gradul de general, a comandat Luftwaffe in cadrul Norwegian campaign. Dupa capitularea Frantei, a fost promovat Generalfeldmarschall si titlul de Air Inspector General. Apoi a inceput sa faca grave greseli ce au condus la pierderea superioritatii aeriene germane. In 1944, alaturi de Joseph Goebbels si Heinrich Himmler n-a reusit sa-l convinga pe Hitler sa-l inlocuiasca pe Göring, astfel ca ajunge sa fie el destituit si pus in slujba lui Albert Speer.

   Interesant ca in 1935 incep sa se puna intrebari referitoare la etnia sa, caci tatal sau era evreu. Hermann Göring spune insa ca el decide cine este evreu si i se falsifica trecutul .

   In 1947 a fost acuzat ca criminal de razboi de SUA in Military Tribunal in Nuremberg si condamnat pe viata. Apoi i se comuta pedeapsa la 15 ani dar in 1954 este eliberat. 

   Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Articolul zilei (14.10.2009): “Creştinismul” inexistent al lui HITLER

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 22, 2009 at 1:30 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Willy Serban said, on decembrie 23, 2009 at 8:01 pm

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mischling au existat in armata lui Hitler…..dar nimeni dintre oficialii de azi amintesc de ei….teama? indiferenta? sau ambele?

    Apreciază

  3. […] VIDEO: Soldatii evrei ai lui Hitler … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.