SACCSIV – blog ortodox

Avioane spion teleghidate pentru punerea in aplicare a regulamentelor privitoare la CO2?

Posted in CO2, incalzirea globala by saccsiv on decembrie 22, 2009

   Citez din articolul Spy Drones To Enforce CO2 Regulations  :

   Uniunea Europeana se va comporta precum un “politist al incalzirii globale“

Spy Drones To Enforce CO2 Regulations 211209top

   Presedintele Barack Obama a afirmat faptul ca avioanele spion teleghidate vor fi folosite pentru a pune in aplicare regulamentele privind emisiile de dioxid de carbon, in timp ce prim ministrul britanic Gordon Brown a schitat planuri pentru Uniunea Europeana pentru a respecta politica de reducere a emisiilor de carbon.

   Acordul final de la Copenhaga includea prevederea realizarii unei “structuri de guvernanta globala“ pentru a controla taxele asupra emisiilor de dioxid de carbon si deja incepe sa se creioneze dupa ce  Gordon Brown a anuntat ca planuieste impreuna cu presedintele francez Sarkozy sa realizeze o Uniune Europeana cu rol de politist in domeniul incalzirii globale.

  “Dl. Brown si presedintele francez Nicholas Sarkozy lucreaza acum la propunerile pentru o “organizatie europeana de monitorizare“ ce va supraveghea actiunile fiecarei tari din punct de vedere al emisiilor“, raporteaza periodicul Telegraph.

   “Voi colabora impreuna cu presedintele Sarkozy pentru o organizatie europeana ce urmeaza sa monitorizeze transparenta ce va fi realizata nu numai in Europa si in tarile noastre, ci si in fiecare tara din lume“, a afirmat Brown, adaugand: “Cred ca oamenii merita sa aiba o modalitate de raportare internationala desfasurata la cele mai inalte standarde pentru a arata ceea ce urmeaza a se realiza.“

   In completare, presedintele Barack Obama a afirmat ca tehnologia satelitului va fi folosita pentru a verifica daca tari precum China isi indeplinesc promisiunile de reducere a CO2, tehnologie denumita “spionare ecologica“. Noile progrese permit avioanelor spion teleghidate sa monitorizeze emisiile de gaze de sera deasupra unei anumite arii geografice.

   “Putem monitoriza de fapt tot ceea ce apare pe imaginile satelitului si asa mai departe, deci cred ca vom putea afla exact ceea ce fac oamenii“, a afirmat Obama.

  “Speram ca folosirea acestei imagini de satelit va forta fiecare tara sa isi respecte promisiunile“, apare scris in Telegraph.

   In timp ce acest lucru va ridica probleme geopolitice foarte importante pe termen scurt, cu avioane – satelit americane spionand spatiul Chinei, nu ne putem imagina decat implicatiile pe termen lung ale acestor masuri la nivel individual.

   Guvernele deja anunta realizarea legilor legate de supravegherea fiecarei mile pe care o strabatem, prin cutiile negre din masinile noastre.

   Oare in viitor fiecare afacere va avea propriul avion-satelit spion pentru a monitoriza si raporta emisiile de dioxid de carbon?

   Intr-un sens mai larg, acest lucru inseamna incalcarea oricarei notiuni de integritate si suveranitate nationala, in urmarirea obtinerii unei autoritati de guvernamant globale care sa conduca toate tarile, implementand cu mult zel masuri drastice de reducere a CO2, masuri ce vor falimenta tarile dezvoltate si in acelasi timp vor devasta complet tarile din lumea a treia, ducand la o stare de saracie incalculabila si la milioane de alte decese ca rezultat al preturilor exorbitante ale alimentelor.

   Comentariu saccsiv:

   Articolul a aparut sub semnatura lui Steve Watson si a fost publicat pe site-ul Prisonplanet.com, al lui Alex Jones, pe 21 Decembrie 2009. Specificam in articolul FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 … faptul nu consider solutiile oferite de Alex Jones a fi cele corecte. Insa datele din articolul de mai sus merita atentia. 

    Cititi va rog si:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

ONU pregatita sa conduca Guvernul Mondial al Mediului?

EDIFICATOR: Cand a inceput nebunia masurilor impotriva INCALZIRII GLOBALE? Conexiunea cu EUGENIA

Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale …

VIDEO (si transcriptul): DAVID ROTHSCHILD despre GUVERNUL MONDIAL si summit-ul Copenhaga

EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infatiseaza HOMO SAPIENS ca fiind SPECIA MALEFICA de pe acest pamant …

Documentare celebre: „THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE” (Marea escrocherie a incalzirii globale) – subtitrare in limba romana

 

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 22, 2009 at 5:51 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: