SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (film artistic): HARDWIRED (2009), subtitrare in limba romana. UN FILM DESPRE IMPLANTURI CU CIPURI. Oare de ce l-au produs?

Posted in CIPURI, HARDWIRED, IMPLANTURI by saccsiv on noiembrie 23, 2009

   Filmul il puteti viziona aici:

   Multi dintre cei ce isi avertizeaza semenii asupra viitoarei actiuni de implantare a unui microcip in corpul uman se intreaba cum de industria de film a produs asa ceva. Consider ca din acelasi motiv pentru care a aparut si Matrix: obisnuirea maselor cu ideea ca vor exista in viitor niste forte (coordonate de corporatii sau calculatoare si roboti) care vor instaura o societate de tip Big Brother sau chiar mai rau, dar ca va exista sigur si o rezistenta. Nu auziti in aceste filme vorbindu-se de Dumnezeu. Si nici de draci.

   In HARDWIRED cipurile sunt puse de o corporatie foarte puternica, aflata in relatii stranse cu celelalte corporatii de pe planeta. Iar motivul cipuirii in acest SF este departe de cel care va fi in mod real si se aproprie foarte putin de cel prezentat in documentarul Zeitgeist. Nici o vorba insa despre semnul fiarei.

   Trebuie sa intelegem ca acest gen de filme nu sunt facute pentru cei ce deja nici nu concep ca fac parte dintr-o turma de spalati pe creieri si carora cu atat mai putin le trece prin cap sa iasa din ea. Lor probabil nici nu le place filmul iar la Matrix se uita pentru efectele speciale si scenele de lupta. Lor nu li se aprinde nici un beculet. Se uita si nu vad. Ele sunt produse insa pentru cei care simt ca ceva este putred in jur. Deoarece acestia nu e bine sa fie lasati de capul lor, ci trebuie canalizati spre o falsa solutie.

   Foarte multi vorbim in aceste vremuri despre cipuri, dar foarte putini intelegem ce-i cu ele si care este legatura cu semnul 666. Si aceasta tocmai datorita filmelor de acest gen. Sau a documentarelor de tipul Zeitgeist:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   Sau a site-urilor ce par anti-SISTEM:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Global Research.ca, meditatia si religia …

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Trezirea spirituala globala a umanitatii prezentata de DAVID ICKE

   Sau chiar a mass-mediei:

Articol interesant in LA STAMPA: „Gripa de tip A-spionati de un cip pentru a evita imbolnavirea”, in care face referire si la celebrul articol din The Sun, din 1989, despre cipuirea populatiei

   Cum trebuie insa un crestin sa perceapa cele ce se petrec in jurul nostru, cititi va rog in articolele:

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

Bat vremurile apocaliptice la usi? Se pot ele asemui istoriei cetatii Ninive?

   Motivele pentru care ELITELE promoveaza ideea ca cipurile sunt strict o chestie legata de corporatii si Big Brother si ca va exista o rezistenta umana care va lupta cu succes, le gasiti in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   HARDWIRED il consider catalogabil in aceeasi grupa cu 2012, unde mesajul

NO MATTER WHERE YOU LIVE

NO MATTER WHAT YOU BELIEVE

ONE DAY WILL UNIT US ALL

    Adica “Nu conteaza in ce crezi, o zi ne va uni pe toti”, este cat se poate de clar pentru toti crestinii ce au habar de NOUA ORDINE MONDIALA:

VIDEO: 5 minute din MEGA PRODUCTIA “2012”. Oare de ce au creat acest film? 

   Vizionati va rog si:

SIX: THE MARK UNLEASHED (subtitrare in limba romana), film artistic despre crestinism, cipuri implantate si prigoana

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 23, 2009 at 8:09 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Alina said, on noiembrie 23, 2009 at 8:56 pm

  Am vazut filmul zilele trecute. E o productie americana tipica, de felul celor cu extraterestri, si la fel ca acelea, are menirea de a pregati mentalul colectiv cu scenariile unor minti bolnave. Iar indiciul cel mai clar e cel mentionat in articol, Dumnezeu este ignorat cu desavarsire, singurele mijloace de lupta fiind cele pe care ni le ofera lumea aceasta.

  Apreciază

 3. parereamea said, on noiembrie 23, 2009 at 10:13 pm

  http://www.shadowgovernment-movie.com

  Aceeasi intrebare: Oare de ce l-au produs?

  Apreciază

 4. adi said, on noiembrie 23, 2009 at 10:36 pm

  Saccsiv,

  Te urmaresc de ceva timp desi nu am comentat articolele. Am mai multe materiale pe care le-am studiat si care cred ca te-ar interesa. Lasa-mi te rog o adresa la care sa le pot expedia. Multumesc.

  Apreciază

 5. naayram said, on noiembrie 24, 2009 at 12:00 am

  Vad ca cititi si degeaba …PROIECTUL 660 ESTE APROPOUL la semnul fiarei..dar se pare ca nu intelegeti mai nimic…apoi faptul ca hope company vroia sa vanda si punea oamenii sa cumpere…„cel ce nu va purta semnul nu va putea cumpara sau vinde„

  Apreciază

 6. yavashaki said, on noiembrie 24, 2009 at 1:19 am

  „14. Greutatea aurului care i se aducea pe fiecare an lui Solomon era de şase sute şaizeci de talanţi de aur,” (III Regi, 10, 14) http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=68&cap=10

  În Sfânta Scriptură, ediţia sinodală de la 1914 în Cartea a 3-a a Împăraţilor scrie în capitolul 10 la versetul 15:
  „Şi era cumpănitura aurului ce venea lui Solomon într’un an, şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur.” http://www.arhiva-ortodoxa.info/autoindex2/index.php?dir=4.document/

  Apreciază

 7. JC said, on noiembrie 24, 2009 at 2:11 am

  HARDWIRED il consider catalogabil in aceeasi grupa cu 2012, unde mesajul …

  Frate, asta este un film de categoria C [spre D]. 2012 este deasupra categoriei A. Este jignitor pentru un film (excelent realizat) ca 2012 sa fie bagat in aceeasi oala cu penibilitatea asta.
  Imi dau lacrimile privind decadenta la care au ajuns Cuba Gooding Jr. si … Val Kilmer.

  Sfarsitul [a la Terminator … my name is Jon Connor] m-a facut sa-mi fie rusine de rusinea lor. Priveam printre degete. Daca acesti actori cheltuiau banii cu cap [mancau o paine si un cartof pe zi] nu ajungea in vremuri de criza sa joace in orice pentru maruntis.

  Cat despre mesaj … nu cred ca va trece sticla … pentru ca putini vor fi cei ce vor inghiti rusinea de a-l urmari pana la capat. Performanta actorilor este direct proportionala cu salariul, efectele speciale cu bugetul.

  Incredibil, dezgustator, …. Daca au ajuns sa faca filme profetice de categoria C-D … inseamna ca NWO a ramas fara bani.

  PS: Cinefil revoltat aici.

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 24, 2009 at 8:45 am

   JC

   Neinteresant in discutie categoriile in functie de bugetul alocat. La altfel de categorie m-am referit.

   Am specificat cat se poate de clar in articol ca nu-i pt publicul larg, ca atare nu s-au obosit cu azvarlitul banilor.

   Apreciază

 8. Iubesc Patriarhul said, on noiembrie 24, 2009 at 8:17 am

  Eu cu acest film ( si altele de acelasi gen) cred ca se vrea urmatorul lucru: Sa acceptam cipul, sau sa nu-l acceptam. Dar indiferent ce alegem, sa nu o facem pentru Hristos ci pentru alte motive. Scopul lor este sa nu mai credem in Dumnezeu. Parerea mea este ca e la fel de rau sa refuzi cipul pentru asa-zisa privare de libertate sau sa-l accepti.

  1 În ceea ce priveşte venirea Domnului nostru Iisus Hristos şi adunarea noastră împreună cu El, vă rugăm, fraţilor,
  2 ca nu degrab să vă pierdeţi cumpătul şi nici să vă’nspăimântaţi, nici de vreun duh , nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă ca pornită de la noi , cum că ziua Domnului a şi sosit.
  3 Să nu vă amăgească nimeni în nici un chip, căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va arăta Omul-nelegiuirii, Fiul-pierzării,
  4 Potrivnicul , cel ce se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu sau e făcut pentru’nchinare, aşa ca să se aşeze el în templul lui Dumnezeu şi să se arate pe sine că este dumnezeu.
  5 Oare nu vă aduceţi aminte că vă spuneam aceste lucruri încă de când eram la voi?
  6 Şi acum voi ştiţi ce-l opreşte, aşa ca el să se arate la vremea lui .

  Apreciază

 9. daniel said, on noiembrie 24, 2009 at 9:12 am

  draga saccsiv,

  nu stiu daca este bine sau nu este bine: cipuirea se face sau nu prin vaccin.
  stiu ca trebuie sa se adevereasca cum scrie in Scripturi: „semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte”.
  te rog nu te supara, chiar daca trebuie sa repeti ce ai mai scris.

  daniel

  Apreciază

 10. naayram said, on noiembrie 24, 2009 at 1:50 pm

  VALAHULE eu nu sunt Moise Arapul…si nici exces de smeenie nu fac..Pe mine m-a creat tigan/ROM chiar Dumnezeul care ne-a zis ca nu exista iudeu sau elin sau scit…Ce fel de crestin esti? Avocatul Rapcea mi-a zis ca esti un tip de treaba…vrei sa te acuz de rasism si si sa ne vedem in instanta?

  Apreciază

 11. naayram said, on noiembrie 24, 2009 at 2:00 pm

  sa stii chiar ca te simpatizez ..nu stiu ce ai cu noi..dar daca vrei sa vezi si alte tipuri de „tigani„ -spune cand vii la Bucuresti si ne intalnim…ar fi pacat sa nu vorbim omeneste..
  te salut in Hristos!

  Apreciază

  • comentator said, on noiembrie 24, 2009 at 3:31 pm

   tigene, este usor sa ajungi in instanta…mai ales daca esti un obisnuit al lor. Dar nu vorbi tu despre Hristos ca nu stii Cine este si nu-L cunosti!

   Apreciază

  • comentator said, on noiembrie 24, 2009 at 3:31 pm

   tigane, este usor sa ajungi in instanta…mai ales daca esti un obisnuit al lor. Dar nu vorbi tu despre Hristos ca nu stii Cine este si nu-L cunosti!

   Apreciază

   • naayram said, on noiembrie 24, 2009 at 4:07 pm

    Daca nu-l cunosteam te-as fi cautat si in gaura de sarpe..dar te iert..eu m-am botezat in Sfanta Biserica Ortodoxa ..ca si tine…ignorantule..eu nu sunt obisnuit de-al lor..inceteaza cu apropourile…nu e frumos din partea unui crestin sa-si bata joc de un om din cauza natiei..Hristos isi trimite soarele peste toti…

    Apreciază

   • comentator said, on noiembrie 24, 2009 at 4:18 pm

    Nu-ti dai seama ca Biserica ortodoxa nu are amestec cu artele martiale si esoterismul??? Nu-ti dai seama ca Hristos a fost chemat in fata instantei asa cum tu ameninti ca vei face unui crestin? Obisnuit de-al cui??? De-al tiganilor??? Pai nu esti obisnuit de-al lor pentru ca nu faci cinste nici lor nici noua! Parintii mei au cununat si botezat tigani care erau mandri de natia lor si erau si ortodocsi practicanti… tu nu esti! Imi pare rau sa iti nasc in suflet resentimente dar chiar de esti tigan sau roman, nu esti crestin ortodox!

    Apreciază

   • parereamea said, on noiembrie 25, 2009 at 12:09 pm

    Da’ tu de unde-l cunosti asa de bine pe Marian?

    Apreciază

   • comentator said, on noiembrie 26, 2009 at 5:18 am

    nu stiu ca-l cheama marian…dar pe blogul lui gasesti informatii despre el…

    Apreciază

  • es said, on noiembrie 24, 2009 at 4:41 pm

   ce au gagia ăştia de se ia de tine ? aide mă romales că bagă ăia la televiziune serial cu State şi iară trece supărările

   Apreciază

 12. Svetlana said, on noiembrie 24, 2009 at 3:43 pm

  In orice imprejurare crestinul trebuie sa tină cont ca nu este singur de capul lui, dar cu Domnul. Si-i este de mare folos sa stie si sa creada ca are pe frunte crucea lui Iisus Hristos data prin botez, cruce care devine mai pronuntata prin traire crestina in biserica ortodoxa, frunte, mîina sau orice alta parte a corpului care nu poate fi spurcata cu semnul fiarei sub nici o forma.
  M-am intilnit personal cu o astfel de persona, o maicuta deja trecuta la cele vesnice, care a suferit de cancer. In timpul terapiei i s-a facut scanare totala a copului ca sa-i depisteze cancerul, atuncea si s-a vazut ca pe frunte avea o cruce (mare minune a lui Dumnezeu).
  Un parinte spunea, cind vor veni acele timpuri cumplite de razboi, foame, boala, vor trece razboinicii ca sa-i nimiceasca pe toti din cale (va fi un razboi de nimicire), vor nimici în afara de cei care vor avea cruci pe fruntile lor nevazute cu ochiul liber, dar pe care le vor vedea prin dispozitive speciale puse la ochi.
  De-om ajunge. Doamne ajuta sufletelor noastre!

  Apreciază

 13. marilena said, on noiembrie 24, 2009 at 6:02 pm

  De multa vreme observ cu tristete cum se transforma acest blog dintr-un excelent mijloc de informare antisistem intr-unul fals crestin, ce arunca cu pietre fara discernamant in toti si pentru nimic, gonind in felul acesta pe cei ce cu entuziasm si sinceritate doresc sa se apropie de Hristos, dar confundand crestinismul cu mocirla creata aici, unde NihilSineDeo este numit fudul, naayram este TIGAN, altii intr-alt fel mai dur, iar parintele Teofil (Dumnezeu sa-l odihneasca cu sfintii) un eretic ce duce in iad incepatorii, confundandu-l deci cu acestea, se pot scarbi si renunta.

  Roaga-te saccsive sa te izbaveasca Dumnezeu de multa mandrie cu care desfiintezi, printr-un singur cuvant, pe fratii tai si ma voi ruga si eu pentru tine. Prietenia cuiva este un lucru extrem de pretios dar si fragil, invata sa o apreciezi si ajut-o sa se intareasca purtandu-te cuviincios si indatoritor pentru sentimente pe care n-ai facut nimic sa le meriti. Domnul se te ajute sa-ti regasesti iubirea si sa-ti vindece traumele.

  Apreciază

 14. naayram said, on noiembrie 24, 2009 at 6:53 pm

  Saccsiv eu nu te ispitesc si nu te zgandar…tu m-ai ispitait cu cartea ta in care te legai de toti fratii mei romi..eu sincer iti admir munca pe blog..nu inteleg ce nu iti place la romi, intrucat tu singur ai spus-o: ai fost casatorit cu o romni/tiganca..si cine are o sotie devine un trup cu ea-deci tu faci parte trupeste si cu etnia romilor…daca crezi ca eu te dusmanesc, te inseli..doar ca nu stii cu cine stai de vorba.Tu consideri ca doar tu Il cunosti pe Hristos…sa stii ca tu nu poti avea monopol unic asupra Divinitatii..Doar evreii cred ca sunt poporul ales…tu de unde stii ca eu nu am acces la partisia cu Dumnezeu? Doar pentru ca sunt rom nu?Trist…imi faci impresia unui om care zboara cu 2 aripi spre cer dar nu are cine sa te ia de picioare sa te tranteasca jos(Patericul egiptean)…eu am luptat cu demonii-de multe ori m-au biruit..dar Hristos m-a ajutat pana acum sa nu ma pierd de tot…eu credeam ca luptam pt o cauza comuna, dar vad ca tu esti un luptator singuratic..treaba ta, Iisus sa te miluiasca.

  Apreciază

 15. em said, on noiembrie 24, 2009 at 7:36 pm

  „…Azi e prima data cand i-am raspuns „dur”… Dar trebuie sa intelegi ca face tot ce-i sta in putinta sa ma zgandare si sa ma ispiteasca.”
  Imi amintesc ce mi-a spus seful meu atunci cand incepusem sa „scot flacari” impotriva cuiva care intentionat ma supara destul de rau si se purta astfel incat sa-mi pierd controlul, pt ca mai apoi sa aiba motiv sa arate ce nevinovat e el iar eu ce persoana ticaloasa sunt. Si pe cand eu tunam si fulgeram, seful meu a spus: „Em, vorbeste-i frumos” Eu am zis ca nu pot pt ca nu merita, ca pana atunci asta am facut insa paharul meu s-a umplut, si pana la urma, pana cand eu sa-i vb. si sa ma port frumos iar colegul meu sa fie un ticalos? Raspunsul a fost: „Tu intotdeauna sa te porti mai bine si sa-i vb mai frumos decat o face el. De cate ori? De fiecare data. Pt ca noi, colegii tai stim valoarea ta si tu nu trebuie sa dovedesti nimic. Din contra, cand ai dispute inutile cu el, chiar daca din vina lui, valoarea ta scade.”

  Apreciază

 16. naayram said, on noiembrie 24, 2009 at 8:00 pm

  multumesc..deci dupa silogismul de mai sus eu sunt un mare ticalos..cam asta inteleg eu..dar as vrea sa stiu ce am facut domniei tale „em„? eu cu saccsiv am treaba-el isi bate joc de mine si neamul meu, fara a se vedea pe el..si daca si-ar bate joc doar de mine, insa isi bate joc in cartea lui si de toti oamenii neamului meu..ba mai cuteaza sa imi spuna ca nu sunt ortodox..pentru asta Dumnezeu sa-i rasplateasca..se pare ca el este un prooroc vazator cu duhul..el cunoaste masura mea duhovniceasca si el-saccsiv imi da bilet de iesire din turma lui Hristos..pe toate le-am indurat saccsiv , dar asta ca nu sunt ortodox e prea de tot…Ia mai citeste tu frate intru Iisus pe Clement alexandrinul:Stromatele si pe Vasile Cel Mare:Scrisoarea catre tineri:„precum albina zboara din floare in floare si ia ce e mai bun din ea , asa si noi crestinii sa luam ce are filozofia si cultura pagana ce e mai bun„ Iar Dionisie Areopagitul se stie ca a fost un mare filosof ce a imbracat filosofia greaca in elemente crestine si asa a scris operele sale
  nemaipomenite..Iar vizavi de faptul ca eu studiez esoterismul mai gandeste-te de ce…si mai citeste si pe Clement Aleandrinul mai atent..

  SACCSIV PE TOATE LE SUPAORT DARA SA IMI SPUI MIE ERETIC ASTA NU O SUPORT-ESTI ORI ISPITIT PEA TARE ORI MA ISPITESTI TU CA SA VEZI CE IMI POATE PIELEA„ NEURONALA„…

  Apreciază

  • em said, on noiembrie 25, 2009 at 6:35 pm

   „multumesc..deci dupa silogismul de mai sus eu sunt un mare ticalos..cam asta inteleg eu..dar as vrea sa stiu ce am facut domniei tale “em“?”. Am descris pur si simplu o lectie pe care am primit-o la un moment dat. Nu am vrut sa intelegi ca am facut referire la tine cand am folosit acel cuvant. Pur si simplul si acum cand ma gandesc la acel coleg al meu l-as calca in picioare de as putea, chiar daca el si-a revenit intre timp. Intelegi sper, ca mi-am adus aminte de vechea mea antipatie fata de el.
   naayram te rog mai citeste inca o data si incearca sa iei partea buna la ceea ce am spus pt ca e valabil pt voi doi si pt toata lumea care la un moment dat se afla intr-un conflict. Pe rand putem fi „ticalosi” si oameni de treaba. Banuiesc ca si colegul meu gandea despre mine exact ce gandeam eu despre el; poate nici acum nu e departe de acele ganduri asa cum nici mie nu mi-a trecut intru totul supararea.
   Cat despre faptul ca esti tigan putin imi pasa. Fii om in primul rand. E drept ca trebuie sa depui eforturi de 3 ori mai mari decat un om obisnuit pt ca lumea sa te aprecieze. Asa cum de altfel si romanii plecati in afara tarii trebuie sa depuna eforturi de 10 ori mai mari in fata strainilor pt a arata ca nu sunt chiar atat de nesimtiti, lenesi, hoti si mizerabili cum ne vad ei.

   Apreciază

 17. Svetlana said, on noiembrie 25, 2009 at 6:43 am

  Doamne miluieste! studiaza esoterisme, vazator cu duhul… dute de aici naayram i-ti trebuiesc vedenii, extraterestri poate? Te joci de-a ghicitoarea, asta la voi e in singe. Da de unde stii care vedenii sunt de la Dumnezeu si care de la satana, ca asta se imbraca si in chipul ingerilor luminosi, a Maicii Domnului, si in chipul lui Hristos… Te joci cu focul, mergi pe muchie de cutit, aveti ce aveti voi cu cutitele, mergi pe cai gresite. Scapa de inchipuirile tale sa nu te piarda de tot. Sfintii prin simplitatea lor s-au sfintit, pina la moarte nu au crezut in vedenii (cu toate ca le aveau si duceau o lupta grea cu dracii) si nu au crezut ca sunt sfinti pina la moarte.

  Apreciază

 18. naayram said, on noiembrie 25, 2009 at 7:18 am

  Svetlana eu nu accept vedeniile cu usurinta , eu nu sunt vazator cu duhul, si nu te mai lua de neamul meu-„cutitele„-ca eu nu am zis nimic de neamul tau.Eu nu sunt sfant si nici nu ma cred sfant..studiez ce vreau..iar demonii conform Sfintilor Parinti ne lupta pe toti:si pe crestini si pe pagani(Sfantul Macarie Egipteanul zice asta).Sunt un mare admirator al scrierilor Sfintilor Parinti.Daca ai citi si matale patristica ai vedea ca si Sfintii citeau „esoterism„ si apoi scriau lucrari apologetice pline de Duh, care au ramas in Istoria Bisericeasca drept Comori.
  Din cate imi amintesc Domnul ne indeamna „Fiti sfinti pentru ca Eu Sunt Sfant„-asta inseamna ca orice crestin are datoria sa incerce sa se sfinteasca .Vedeniile de la Dumnezeu
  au anumite semne.Dar conform Sfintilor nu treuie sa le acceptam usor.Un sfant zicea:„Chiar daca ar fi ceva bun nu primi„.
  Eu nu am intentia sa te supar si nu vreau sa enervez pe nimeni-dar asa cum zice Psalmistul:
  „Scoala-Te Doamne judeca pamantul, ca TOATE neamurile sunt ale Tale„- si noi poporul rom avem dreptul dat prin Sangele Hristic sa intram in Imparatie.Nu vad de ce sunt oamenii asa ingusti la minte si ne limiteaza in conceptele lor drept:„rai„-inaine vedeti-va pe voi.

  Au fost sfinti simpli.De exemplu Pavel cel Simplu.Dar au fost si sfinti care au adunat intelepciune si au ramas ca mari Ierarhi si Dascali ai lumii…te rog Svetlana calculeaza ceea ce spui..daca ar citi nerotodocshii randurile acestea ar rade de noi cum ne contrazicem unii pe altii …eu nu incerc sa-mi dovedesc superioritatea in cunoastere teologica..dar daca vrea cineva sa citeasca o parte din munca mea in domeniul cunoasterii sfinte, am un blog in onoarea Sfintei Marina, poftiti linkul:
  http://sfantamarina.blogspot.com/2009/11/turnul-care-cazut-peste-cei-18-tineri.html

  Judecati-ma dupa ce cititi cateva articole.

  Apreciază

  • comentator said, on noiembrie 25, 2009 at 5:44 pm

   Nimeni in aceste comentarii nu ti-a atacat neamul…esti complexat! ceea ce am atacat eu, nu saccsiv, este fariseismul tau! Aduci argumente din sfintii parinti precum toti sectantii din Biblie! Argumentezi atunci cand te simti lezat, s-a intamplat asta?
   Esoterimul inseamna tainic, ascuns…Biserica are 7 Sfinte Taine pe care le tine la vedere. Tainele bisericii nu au fost explicate de nici un esoteric si nici nu vor fi explicate vreodata pentru ca sunt de la Dumnezeu… celelalte taine pe care le studiezi tu prin esoterism nu ne intereseaza pe noi ortodocii, ratacitule! Cat despre artele martiale, codul bushido si ceea ce mai crezi tu ca te inalta spiritual sunt de asemenea minciuni! Lasa-le pe toate astea, intoarce-te la Biserica Lui Hristos! Ca esti tigan sau roman nu ma intereseaza! Fii crestin si nu ameninta cu instanta un om in casa lui! Te-a acceptat pe blog iar tu-l ammeninti! Rusine!

   Apreciază

 19. Svetlana said, on noiembrie 25, 2009 at 8:44 am

  Multi sufera, dar nici nu stiu pentru ce oare sufera, atâta timp cit nu-si accepta propriile pacate, si nu se pocaiesc de ele. Eu nu fac delimitari dintre natiuni, trasaturi caracteristice unei sau altei din ele se prolifeleaza atit din punct de vedere pozitiv cit si negativ, dar acolo unde gasesc un traitor crestin otodox, gasesc o comosra de care ma bucur. Iisus Hristos a venit la tot neamul omenesc care il primeste pe El. Odata ce te-ai inaltat si caderea este mare si mai greu de ridicat, vorbesc despre mine. Domnul le pune pe toate la locul lor. Nu te judec, nu ma intereseaza, pot doar sa fac cunostinta cu unele abordari, la care sa nu fac nici o paranteza, nu sunt duhovnic, nici nu ma apuc sa dau lectii cuiva. Ceea ce stiu cu certitudine marturisesc, ceea ce nu stiu – mai ramine loc de studiat. Dar si cunostintele de acumulezi pina la o limita, nu ai cum sa fii Ştie tot si la toate. Ma multumesc cu cit pot duce la moment, ziua de mâine nu este a mea, este a Domnului. De-ai sti cu cit mi-am complicat viata, dupa aceasta am hotarit sa mai reduc din elan., ca-mi faceam vint in prapastie. Eu una nu ma tin cu dintii de nationalitatea mea, dar ma tin cu dintii de neamul meu care sunt crestin ortodoxii.

  Apreciază

 20. naayram said, on noiembrie 25, 2009 at 10:51 am

  Svetlana tu spui:
  „In orice imprejurare crestinul trebuie sa tină cont ca nu este singur de capul lui, dar cu Domnul. Si-i este de mare folos sa stie si sa creada ca are pe frunte crucea lui Iisus Hristos data prin botez, cruce care devine mai pronuntata prin traire crestina in biserica ortodoxa, frunte, mîina sau orice alta parte a corpului care nu poate fi spurcata cu semnul fiarei sub nici o forma.„

  Cum nu poate fi spurcata cu semnul fiarei sub nici o forma?Pai, daca ai Crucea (de la Taina Mirungerii) ca Semn -Taina Mirungerii fiind legata de Taina Botezului- si tu apoi te lepezi prin acceptarea semnului fiarei nu mai faci parte din Biserica.
  Ca Domnul nu poate fi spurcat-e adevarat.Dar ca semnul Sfintei Cruci dat prin botez nu se sterge cu semnul fiarei-acest mod de gandire nu are baze Scripturistice:
  Apocalipsa capitolul 14:

  „9…Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.„

  Vedem de aici ca cel ce primeste semnul va pieri.

  Apreciază

 21. Svetlana said, on noiembrie 25, 2009 at 3:09 pm

  Am spus ca nu poate, in sensul ca nu trebuie sa aceptam sub nici o forma si sa fim tari pina la sfirsit chiar cu pretul muceniciei. În mintea unui crestin nici nu incap amindoua, nici nu se accepta ideea de a fi combinate ambele peceti, crucea cu semnul fiare, fiindca deja devine lepadare de Hristos. Sper, naayram, ca de data aceasta am fost mai explicita în intentiile mele de a da un raspuns anticip, anticod, antisistem global and so one…. Sunt la curent cu lucrurile astea anticod, anticip, masonerie, antisistem mai in detaliu din 2000 de la duhovnic.

  Apreciază

 22. timisorean1 said, on noiembrie 26, 2009 at 5:16 pm

  @naayram

  daca ai fi fost om cinstit nu ai fi folosit termenul de rom/romi si inca cu majuscule prima data, ci TIGAN/TIGANI si ai fi recunoscut ca folosirea denumirii de rom/romi este o mare nedreptate facuta poprului roman, una dintre cele mai mari desi nu pare. asa ca saccsiv are drepate legat de comentariile tale political corect.

  Apreciază

 23. spellmaker said, on noiembrie 26, 2009 at 10:46 pm

  Nu cred ca va concentrati pe ceea ce trebuie.Cred ca ar trebui sa fim mai atenti la esential si sa indepartam neesentialul.sa fim mai calmi si sa ne folosim atentia pentru ca riscam sa pierdem din vedere lucruri importante.

  Apreciază

 24. […] VIDEO (film artistic): HARDWIRED (2009), subtitrare in limba romana. UN FILM DESPRE IMPLANTURI CU CI… […]

  Apreciază

 25. […] VIDEO (film artistic): HARDWIRED (2009), subtitrare in limba romana. UN FILM DESPRE IMPLANTURI CU CI… […]

  Apreciază

 26. […] VIDEO (film artistic): HARDWIRED (2009), subtitrare in limba romana. UN FILM DESPRE IMPLANTURI CU CI… […]

  Apreciază

 27. […] VIDEO (film artistic): HARDWIRED (2009), subtitrare in limba romana. UN FILM DESPRE IMPLANTURI CU CI… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: