SACCSIV – blog ortodox

GRAV. In recenta sa carte, „The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT UCIDE GOIMI, fie ei si copii” …

   Conform articolului Rabbi’s book says Jews can kill gentiles, rabinul Yitzhak Shapira din West Bank a scris o carte in care specifica faptul ca evreii pot ucide non-evreii care pun in pericol Israelul.

   Este vorba despre „The King’s Torah” a carei lansare a avut loc luni, la scurt timp dupa anuntarea arestarii unui terorist pretins evreu care a recunoscut uciderea unor palestinieni si atacul asupra unor evrei de stanga sau mesianici.

   Conform articolului West Bank rabbi: Jews can kill Gentiles who threaten Israel din Ha’aretz, Shapira, seful Od Yosef Chai Yeshiva din Yitzhar, mai precizeaza in lucrare ca este permis sa ucizi copii, in cazul in care si acestia reprezinta o amenintare.

   Cartea s-ar baza pe Biblie, la care rabinul a mai adugat si opiniile sale personale.

   Mai multi rabini proeminenti, printre care Yithak Ginzburg si Yaakov Yosef au recomandat cartea elevilor si adeptilor lor …

   Comentariu saccsiv:

   GRAV. Paie pe foc. Se tot vorbea de faptul ca sunt minti infierbantate ale unor conducatori evrei care isi invata poporul ca pot ucide goimi sau sa le ia averea sau sa le dea bani cu camata sau sa-i inrobeasca, etc., totul conform teoriei ca Israelul trebuie sa conduca planeta iar restul sa le fie sclavi. Iata ca acum s-a gasit si rabinul asta, care impreuna cu rabinii care il sustin, vor reusi sa agite extrem de grav spiritele.

   Ce le-a venit? Realizeaza oare ce fac? Probabil ca nu, dar insuflati fiind de draci, considera ca fac bine.

   Menechem Begin, fost prim ministru Israel, spunea:

   „Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele fata de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fi extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Parca tin cu tot dinadinsul sa mentina ura goimilor impotriva evreilor.

   Dar nu toti rabinii sunt la fel. Sa ne amintim de exemlu, ca reveniti dupa o vizita la presedintele iranian Ahmadinejad, cativa rabini explica intr-o emisiune televizata motivul pentru care au o atitudine contrara sionismului. Aflam ca chiar si in 1944 puteau fi salvati multi dintre evreii din Ungaria, deoarece nazistii flamanzi fiind dupa fonduri au fost deschisi unei astfel de intelegeri „evrei contra bani„, insa ELITELE bogatane sioniste n-au fost de acord. Si este evident ca nu doreau asa ceva din moment ce ele chiar FINANTASERA nazismul (cititi va rog si articolul NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului ). Si o facusera deoarece au avut nevoie atat de declansarea razboiului cat si de holocaust, pentru crearea mai apoi a unui zid concentric protector, a unui formidabil sistem (inclusiv legislativ) anti antisemitism in spatele caruia sa-si faca nestanjeniti de cap.

   De aceea dr. Nahum Goldman (1894 – 1982), presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer, ar putea constitui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca. Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   Iar rabinii aceia observa foarte bine folosirea holocaustului ca formidabila unealta si nu sunt de acord cu aceasta. Mai spun ei ca marea problema din Orientul Apropiat este actuala formula de stat a Israelului, generatoare de mega probleme voite. Amintesc ca sute de ani evreii aveau comunitati ce traiau in buna intelegere cu musulmanii, pana cand sionistii s-au gandit ca nu este bine asa …

   Cititi va rog si:

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism

   Alt motiv pentru care rabinul Yitzhak Shapira a scris asemenea ticalosii ar putea fi faptul ca ELITELE doresc o stare cat mai tensionata in Orient, locul unde cat de curand va izbucni:

Al treilea razboi mondial

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 15, 2009 at 12:58 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ion adrian said, on noiembrie 15, 2009 at 3:34 pm

    Nu spun ca nu este groaznic, dar daca un copil(indiferent de rasa) poarta pe el o incarcatura si el nu intelege, nu stie si merge spre un grup de copii, incarcatura urmand sa explodeze cnd ajunge acolo, singura solutie fiind ca un lunetist sa-l doboare ce trebuie facut?
    Adica doresc sa subliniez ca nu cunosc contextul respectivei propozitii.
    Celelalte date de Saccsiv vorbesc singure.

    Apreciază

  3. john said, on noiembrie 15, 2009 at 4:37 pm

    Buna ion adrian, ne reintilnim pe acelasi topic.

    Stiti care e problema cu ce a spus satanistu’ in cauza? Ca el se bazeaza pe un concept aruncat pe piata de evrei: Life threatening life. Adica tu imi pui mie in pericol viata si atunci eu reactionez…. cam asa argumenteaza toate omorurile lor impotriva palestinienilor.

    Nu demult am vazut pe History Channel (unul din seria de canale detinute de satanistii evrei cum sint Discovery si National Geographic) o emisiune in care se demonstra de niste asa-zisi oameni de stiinta ca Evanghelia este de fapt un proiect anti-semit prin aceea ca ii invinuieste pe evrei de omorul mintuitorului, ca a incurajat Holocaustul!Acuma conceptul de life threatening life poate sa fie extins- adica eu promovez Evanghelia, rezulta eu sint anti-semit, rezult pun in pericol existenta minunatilor evrei, deci as cam putea fi omorit… pe drept! Vi se pare exagerat? Aberant?? da, este!! Dar acum 20 de ani nici prin cap nu ne trecea ca daca refuzi propunerile mizerabile ale unui homosexual poti sa ajungi la inchisoare, (mai ales daca ii spui si vre- o doua de dulce)

    Apreciază

  4. john said, on noiembrie 15, 2009 at 4:39 pm

    Erata: Mintuitorului (cu M de tipare)

    Apreciază

  5. ion adrian said, on noiembrie 15, 2009 at 5:29 pm

    John,
    Ce spui tu sunt argumente colaterale si eu doresc sa atac bine cand atac nu ca orice judecator sa-mi demonstreze ca gresesc deci am nevoie mereu de context si nu accept sentintze fara context chiar daca in sinea mea cred ca este exact ce crezi si tu, dar eu vreau nu sa castig razboiul ca poate joaca alte ratiuni cum sunt cele de fortza dar macar sa nu-l pierd prin slaba argumentare, situatie in care am fost noi mereu in raport de UDMR(de exemplu)care au avut persoane redudabile, nu in raport de mine cu sigurantza, ci in raport de cei slabuti la minte si buni la jula, pe care noi dasteptii de romani i-am trimis in parlament.

    Apreciază

  6. ion adrian said, on noiembrie 15, 2009 at 5:31 pm

    Ps. Adica, nu ca nu vreau sa castig razboiul, dar stiu cu cine ma pun asa ca ..dar desigur nu renuntz.

    Apreciază

  7. van den von said, on noiembrie 15, 2009 at 6:35 pm

    Desigur ca nimic din cele relatate de Saccsiv nu ” exista ” , sant doar ” inventii ” ale goimilor . ” master race ” si a creat un urias aparat de dezinformare si dezradacinare pe care l folosesc pentru a si duce planul la final . Ma tem ca asa cum au eliminat monarhiile , au trasat granite dupa bunul plac , au stat in spatele multor razboaie , vor reusi sa si duca planul la final , vor reduce prin asasinate mascate ( alimente toxice , vaccinuri otravite ) populatia lumii , isi vor creea guvernul mondial si vor distruge crestinismul . Solutii de contracarare exista dar cine le aplica ?

    Apreciază

    • m_soare said, on iunie 11, 2011 at 5:04 am

      Chiar exista solutii de contracarare ?
      Eu cred ca s-a ajuns deja intr-un asemenea stadiu ca .. parca tot ce putem face este sa asistam spectatoril la implinirea ..planuriolor lor diabolice .
      Puteti enumera citeva …

      Apreciază

  8. flor said, on noiembrie 16, 2009 at 5:46 am

    a omori un om este la fel de grav, fie ca e adult fie ca e copil, fie ca e pe timp de pace fie ca e pe timp de razboi. anti-semitismul este o aberatie, probabil inventata de „elite” pentru a-si realiza scopul, insa noi nu trebuie sa cadem in aceasta capcana pentru simplul motiv ca suntem crestini.
    noi, ca crestini, NU AVEM CUM SA FIM ANTI-SEMITI, in primul rind pentru ca Mintuitorul a fost evreu. cine este anti-semit, este impotriva Lui. foarte simplu. in al doilea rind, pentru ca tot mesajul Sau a fost „iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”; amintiti-va… „cind iti da cineva o palma, intoarce-i si celalalt obraz”… sau nu mai departe de prima pagina a site-ului, pilda samarineanului milostiv… si exemplele pot continua.
    da, am citit si eu acele orori despre ce scrie in talmud si cum ar fi invatati evreii sa se poarte fata de gentili/goimi si in special crestini. daca e adevarat, e intr-adevar ingrozitor. insa nu trebuie sa uitam ca pentru ce spun si ce fac unii si altii, vor da socoteala cind va veni vremea. si ca noi suntem crestini si trebuie sa ne comportam ca atare.
    in zona din care provine rabinul cu pricina a fost, este si va ramine o atmosfera foarte tensionata, alimentata mereu de astfel de declaratii sau de mici atentate. e foarte greu sa te mentii impartial, si extremismul ambelor parti se pare ca este un mecanism de aparare… insa, dupa cum bine stim, este foarte nociv.
    cine face primul pas?

    Apreciază

    • Diego said, on noiembrie 16, 2009 at 6:21 am

      pe timp de razboi nush daca e acelasi lucru, pt ca daia e armata sa apere tara de agresori, fara armata un stat nu poate exista, daca este vorba de civili omorarea lor pe timp de razboi da este la fel de grav ca pe timp de pace.

      Apreciază

  9. Verhovenski said, on decembrie 8, 2009 at 3:56 pm

    vedeti si: „IDF Chief Rabbi: Troops who show mercy to enemy will be ‘damned’ – http://www.haaretz.com/hasen/spages/1128144.html

    Apreciază

  10. […] GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT… […]

    Apreciază

  11. matzatzou said, on decembrie 11, 2009 at 1:10 pm

    Ramai mut dupa lecturarea celor relatate din Talmud.Oare zeii evreilor,Iahwe,Savaot,Eli,elohimii or fi diavoli?Eu cred ca DA !
    Multumim Saccsiv!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 11, 2009 at 1:14 pm

      matzatzou

      ei doar zic ca se inchina Tatalui Ceresc. Faptul ca unii evrei ratacesc, nu inseamna ca Tatal Ceresc nu e Tata Ceresc.

      Apreciază

  12. ion adrian said, on decembrie 11, 2009 at 10:14 pm

    Cu popultia lumii este totusi o problema care -l confirma pe Malthus pe care eu l-am considerat corect de cand am auzit de el adica de elev in ciuda celor care-l considerau in eroare.

    http://www.jurnalul.ro/stire-special/suntem-prea-multi-pe-pamant-530219.html

    Asta este o discutie care merita facuta desigur ca si in contextul Pietrelor din Georgia sau al Iernii demografice etc
    Dar facuta cat putem de stiintific si la rece, ca cu fierbinteala nu ajungem la nimic si ptr fierbinteala daca va fi nevoie, va ramane mereu si ceva timp.

    Apreciază

  13. […] GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT… […]

    Apreciază

  14. Gioni Armanu said, on august 10, 2015 at 1:41 am

    Nu-s evreu, dar stiu un lucru, exista o vorba „trateaza-ma ca om daca vrei sa fiu om, trateaza-ma ca pe o bestie si voi deveni o bestie -chiar daca nu eram inainte”.

    Ce vreau sa spun e ca la asemenea dezinformari ca la Discovery Channel si National Geographic (personal nu cred ca apartin evreilor, pot fi facute din ignoranta unele greseli) au fost extrase din Talmud pasaje despre care s-a sugerat ca ar fi descoperiri recente (si cu caracter stiintific).
    Abordarea Talmudului trebuie sa fie exclusiv istorica, si explicata astfel inclusiv evreilor, chiar si celor mai inteligenti si educati, mergand pana la conducatorii politici (cine i-a cunoscut, stie ca-s oameni si pot gresi la fel de bine ca orice om). Nu cred ca osciland intre o extrema sau alta vom avrea vreo sansa (datorita lipsei credibilitatii).

    Manipularea Discovery Channel si National Geographic (voita sau nu) consta in:
    – faptul ca acestea nu au caracter stiintific, dar nu s-a precizat acest lucru (minciuna prin omisiune)
    – faptul ca s-a omis principalul: ca-s pasaje din Talmud, si atunci luand google-ul si wikipedia, oricine putea vedea ca inca din secolul XII au aparut primele traduceri ale sale ce au condus la procese faimoase, urmate de incriminarea, arderea si interzicerea Talmudului, mai apoi urmand reactiile anti-semite ale Europenilor, iar „prigonirea” evreilor din multe tari din Europa este un efect direct exact al luarii la cunostinta a Europenilor a continutului Talmudului.
    – nu s-a spus si contextul:
    1)Talmudul a fost scris mult dupa Biblie, de catre rabini, si scopul sau era de a fi folosit de catre
    rabini exclusiv, evreii nu trebuiau sa cunoasca Talmudul ci doar rabinii, el avand peste 6000 pagini.
    In acest context, nu mai are nici macar caracter istoric, ci interpretarea personala a unui rabin, ce
    depinde si de adaptarea sa la calitatea audientei sale -in majoritate tzarani saraci. E ca si cum ai totaliza predicile tuturor preotilor din Romania si le-ai pune la un loc dar nu acum in modernitate ci acum 2000 de ani (e posibil si ca pe la tara la noi sa fi gasit mii de predici cu greseli, aproximari grosolane, batai de joc la adresa altor religii,etc)
    2) Strainilor le era interzis sa-l citeasca fiindca sistemul de asa zise legi contine multe nedreptati,
    insa acestea se refera asupra strainilor pentru care rabinii puteau decide, si doar a celor din
    Israel (fiind mult timp ocupat de alte imperii, nici pomeneala sa se aplice asupra cetatenilor imperiului, asupra carora rabinii nu puteau lua nici o decizie, (doar asupra evreilor si in chestiuni marunte, cam cum sunt tribunalele tziganesti la noi in prezent) insa imperiile erau pline de oameni care nu erau cetateni cu drepturi – in general sclavi din imperiu de toate natiile pamantului, de aceea sunt asociati in repetate randuri si ca sub-oameni, si sa nu le fie mila de ei, ca-i pot omori, ca-i pot viola, ca-i pot pacali, si chiar se recomanda asta, ca evreii sunt superiori, ca goyi (tradus toti ceilalti care nu-s evrei) pot fi omorati.
    La vremea respectiva chiar sclavia fiind legala, toate referirile referitoare la goyi, sunt defapt la sclavii de atunci.
    3) multi rabini chiar credeau acum 2000 de ani in puterea vindecatoare a crestinilor. Primii crestini au fost recrutati din randurile evreilor, iar rabinii isi pierdeau din ce in ce mai multi „clienti”. Ca si religie concurenta, simteau ca le fuge pamantul de sub picioare, si au simtit nevoia sa arunce cu noroi in tot ce era legat de crestinism. Doar in acest context, trebuie inteles Talmudul, acestea nu-s decat niste „predici” care nu trebuiau neaparat sa respecte vreun adevar, nici istoric si de nici un fel, atata timp cat isi faceau treaba in a mentine evreul needucat si sarac sub obladuirea rabinului respectiv.
    4) In plus, rabinii avand rol si de judecatori (in chestiuni marunte, cam cum sunt tribunalele tziganesti la noi in tzara), contin instructiuni precise de luare a unor decizii in principal cand este o disputa intre doi evrei sau un evreu si un goy (ne-evreu, dar in acel context, aplicat strict in Israel si asupra puterii de decizie a unui rabin de fapt era ori un scalv ori un „migrator”). De exemplu un grec, roman sau chiar trac fiind cetatean al imperiului Roman, conflictele erau rezolvate de judecatori civili (dintr-o lista oficiala) asistati de un jurist.

    Daca traduceti ca inteles primar (chiar daca nu e explicit, ci in context) al lui goy ca fiind cel de sclav (doar atunci cand se refera la posesiunea a unui evreu), atunci tot Talmudul capata sens, inscriindu-se perfect in contextul istoric (al sclavagismului din acea perioada) ba chiar mergand mai departe, putem vedea ca e plin de povesti irelevante si pasaje din dreptul roman si grec copiate incomplet, cu instructiuni de aplicare a logicii juridice mult inferioare dreptului roman, fiind mic copil atat ca si complexitate cat si ca volum, pana la urma neavand mare relevanta si nici o contributie pentru umanitate, si nici pentru prezent.
    E o colectie de povesti pentru condus evreii de la acea vreme si numai din Israel.

    Acestea fiind zise, revenind la „trateaza-ma ca om daca vrei sa fiu om, trateaza-ma ca pe o bestie si voi deveni o bestie -chiar daca nu eram inainte”, e foarte important in primul rand ca evreii sa priveasca Talmudul astfel, si nu ca un „manual de instructiuni” ( Talmud) pentru ei, de aplicat in zilele noastre, ci pentru rabinii de acum 2000 de ani din Israel (si sa nu mai incerce sa gaseasca interpretari aberante si sa prosteasca lumea, in incercarea disperata de a justifica Talmudul ca nu e nimic de justificat, ci doar trebuie tradus corect termenul goy).

    Apreciază

  15. […] GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT… […]

    Apreciază

  16. Nineta Fudulu said, on februarie 5, 2022 at 7:08 pm

    Chiar dacă rabinii au scris asemenea orori cu scopul de a nu-și pierde adepții – așa cum afirmă unii dintre cei ce au postat comentarii aici – nimic nu poate motiva veninul și tot întunericul diabolesc pe care ei, ca judecători ai neamului lor l-au transpus în ceva ce n-ar trebui să existe (darămite să te mai și prevalezi de ea, peste timp, ca drept peste tot și a toate!) și pe care o numesc lege. Un suflet nu poate nutri asemenea gânduri. Ceea ce emiți: cuvintele și/sau faptele tale spun cine ești! ……oare altfel nu i-ar fi putut convinge să rămână la credința lor??!!!!!! Totuși, deși asta se întâmpla acum 2000 de ani, mă pune pe gânduri ceea ce a regurgitat Patapievici ‘ca artă’ despre români și despre țara noastră, acea no-name Medeea Iancu (alias n nume pe care le schimbă ca pe șosete, ea știe de ce…) la editura din Iași în ziua comemorării Luceafărului nostru, căci așa se exprimă ei prin ‘artă’, și alte astfel de acțiuni de batjocură …de ce nu și băncile/cămata pe care o practică ocrotiți chiar prin (drepturile câștigate perfid prin lobby/trafic de influență) legile care ar trebui să ne păzească de asemenea abuzuri. Ni se prezintă împăratul gol iar interpretarea lor este aceea că are veșminte! …se spun multe lucruri, în ultimul timp, printre care și faptul că ne pregătesc mental/subliminal prin unele producții de filme….oare, demonii sunt printre noi?!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.