SACCSIV – blog ortodox

Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism

Acesta este un articol pe care-l consider util atat pentru cei ce sunt impotriva interventiei Israelului in Gaza, cat si pentru cei pro. Cuprinzand multe documentare si filmari de la fata locului, este o incercare de a face cititorul sa inteleaga ( in masura in care un singur articol o poate face ) complexitatea situatiei. O complexitate creata uneori artificial …

   Menechem Begin , fost prim ministru Israel :

   Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele fata de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fi extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi. „

   Desigur, in schema gandita de ELITE, cel mai umil dintre evrei nu va stapani nimic, dar sunt folositi ca masa de manevra, ca zid concentric protector. Insa inocularea in mentalul colectiv al „ poporului ales „ a unor astfel de conceptii, duce la crearea de monstrii umani, fie ei politicieni sau soldati si dau apa la moara celor ce in bloc condamna evreimea ca fiind sursa tuturor relelor.

   Pentru a incepe sa ne lamurim de ceea ce se petrece acum in Gaza, sa trecem pe scurt in revista momente din „ cotidianul „ ce a precedat dezastrul.

   INAINTE DE CONFLICTUL ACTUAL DIN GAZA:

   Gaza: zona ucigasaeste un documentar ce ajuta mult in aceasta privinta. Vedem militanti occidentali ucisi de catre israelieni, victime colaterale palestiniene ( preponderent copii ) mutilate sau omorate, intelegem motivul pentru care la inceperea invaziei zona a fost inchisa presei, caci daca in vremuri „ normale „ se petrec drame cumplite, inchiputi-va cam ce se intampla acum acolo …  

   Iata si o alta victima colaterala, un copilas de sase luni ucis in pat la 08.02.2008:
 

 

   Daca ucid copii, a-i bate doar, poate fi considerata o varianta fericita …

 

   Nu doar celelalte popoare au fanaticii si extremistii lor. Priviti la acesti “ traditionalisti “:

 

 

   Dupa cum spuneam la inceputul articolului, inocularea ideii de superioritate a rasei creaza monstrii. Urmariti umilirea unui palestinean de catre soldati evrei:

 

    In fata presei internationale insa, soldatii uneori nu stiu cum sa procedeze. Urmariti o curajoasa tanara palestiniana ce incearca sa-l opreasca pe unul dintre ei interpunandu-se intre arma lui si manifestanti si spunandu-i: „ Nu trage, sunt doar niste copii!

    Cand nu se stiu filmati, unii soldati dau insa dovada de sadism. Priviti impuscarea in picior a unui tanar palestinian legat la ochi si la maini:

 

   In continuare, un foarte util reprotaj despre celebrele tuneluri dintre Gaza si Egipt. La granita dintre ele a fost ridicat un soi de zid similar cu cel din ghetoul din Varsovia din perioada nazista, astfel incat adolescentii palestinieni au sapat zeci de tuneluri pe sub acesta, ce sunt folosite la traficul de arme, tigari, medicamente, etc, fiind singura varianta de relationare cu exteriorul, in afara de „granita” directa cu Israelul. Este o afacere banoasa pentru acei tineri dar si foarte riscanta:

 

 

   DUPA INCEPEREA INVAZIEI:

    27 decembrie 2008

   Una din primele masuri luate de armata israeliana a fost aceea de a bombarda tocmai tunelurile de mai sus. Aceasta a dus evident la uciderea multor palestinieni nemembri Hamas, la inchiderea accesului cu exteriorul si la inceputul crizei umanitare in zona:

 

    Si acum un filmulet de pe site-ul israeli weapons. Pe muzica heavy metal sunt prezentate cladirile apartinatoare organizatiei Hamas, considerata terorista. Ca o paranteza, deja cand aud de razboi impotriva terorismului devin foarte suspicios din cel putin doua motive: aburirea ce ne-a oferit-o evreul Silviu Brucan cand ne spunea ca teroristii ieseau la revolutie din canale si trageau din orice pozitie si mai ales uriasa cacealma numita 11.09.2001. Nu ca nu ar exista actiuni teroriste, dar prea usor este generalizat si folosit termenul. Revenind la filmulet, ele sunt fotografiate de la inaltime, dupa care este prezentat atacul aerian asupra lor:

    28 decembrie 2008

   Filmarea de la mare inaltime a unui vehicul prezentat a fi al militantilor Hamas, lansarea unei rachete spre acea tinta si marea explozie. Insa dupa cum s-a putut vedea in primul documentar, in acest tip de actiune exista si foarte multe victime colaterale.  

    29 decembrie 2008

   Ca si mai sus, se face propaganda preciziei bombardamentelor, intai asupra celebrelor tuneluri, apoi asupra unei cladiri prezentata a fi a organizatiei Hamas

    Si atacuri dinspre mare sau cum iti intra racheta pe geam …

 

   30 decembrie 2008

   Filmarea de la inaltime a bombardarii din nou a celebrelor tuneluri:

 

   Bombardarea cladirilor guvernamentale Hamas:

 

   31 decembrie 2008

   Se apropie revelionul. Bombardarea unei moschei in care se considera a fi depozitat armament:

 

   O TARA DE RAZBOINICI

   Tineri si tinere aflati la varsta la care cei de o seama cu ei se zbantuie prin cluburi sau se casatoresc ( functie de locul unde s-au nascut ), cunosc macabra viata militara intr-o zona in care razboaiele par ca nu se mai termina. 

   SE POATE INSA SI ALTFEL

   Imagini cu soldati umani:

   Un soldat printre copii:

    Rabini discutand cu presedintele Iranului Ahmadinejad despre diferenta dintre iudaism si sionism:

    RABINI CONTRA SIONISM

   Reveniti dupa o vizita la presedintele iranian Ahmadinejad, cativa rabini explica intr-o emisiune televizata motivul pentru care au o atitudine contrara sionismului. Aflam ca chiar si in 1944 puteau fi salvati multi dintre evreii din Ungaria, deoarece nazistii flamanzi fiind dupa fonduri au fost deschisi unei astfel de intelegeri „ evrei contra bani „ , insa ELITELE bogatane sioniste n-au fost de acord. Si este evident ca nu doreau asa ceva din moment ce ele chiar FINANTASERA nazismul ( cititi va rog si articolul NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului ). Si o facusera deoarece au avut nevoie atat de declansarea razboiului cat si de holocaust, pentru crearea mai apoi a unui zid concentric protector, a unui formidabil sistem ( inclusiv legislativ ) anti antisemitism in spatele caruia sa-si faca nestanjeniti de cap.

   De aceea dr. Nahum Goldman ( 1894 – 1982 ), presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   Iar rabinii observa foarte bine folosirea holocaustului ca formidabila unealta si nu sunt de acord cu aceasta. Mai spun ei ca marea problema din Orientul Apropiat este actuala formula de stat a Israelului, generatoare de mega probleme voite. Amintesc ca sute de ani evreii aveau comunitati ce traiau in buna intelegere cu musulmanii, pana cand sionistii s-au gandit ca nu este bine asa …

    In aceasta chestiune si eu zic la fel ca ei. Aici sta sursa multor rele: activitatea ELITELOR atat pe plan mondial, cat si in Orientul Apropiat. Dar opiniei publice i se ascunde acest lucru prin mass-media manipulatoare si prin clasa politica marioneta. Mai multe insa voi dezvolta intr-un viitor articol ce va lamuri aspectele esentiale dar putin spuse ale acestui sionism si unde veti putea citi detalii inca neabordate despre unii din PAPUSARII cu care v-ati mai “ intalnit “ pe parcursul citirii acestui blog.

    RAZBOI “ ATIPIC “

   Dupa cum deja ati observat, actuala desfasurare a actiunilor din Gaza este mult diferita de “ tiparul “ cu care de zeci de ani ne obisnuiseram. Israelul parca face tot ce-i sta in putinta sa-i sara lumea in cap. Apar pe mapamond manifestatii contra actiunii sale cu mult mai mari si cu mult mai numeroase decat in trecut. Stiind ca ELITELE n-au dat dovada in istorie de nici un fel de scrupul umanitar, nici macar fata de poporul evreu, ca ei au declansat mega criza economica mondiala actuala si ca au nevoie si de un mare razboi pentru crearea unui cumul de crize pentru a veni cu “ solutia “ GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, putem presupune ca daca nu acesta va fi inceputul celui de al treilea razboi mondial, atunci este sigur o tatonare a sa.

 

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. O palestiniana curajoasa « simplul gand said, on ianuarie 12, 2009 at 5:50 pm

  […] Un material mai detaliat despre razboiul de acolo gasiti aici . […]

  Apreciază

 2. ion adrian said, on ianuarie 13, 2009 at 6:13 pm

  Saccsiv,
  Totusi la RTV reprezentantul palestinian nu a negat ca Hamas a bombardat Israelul.
  Asta este un fapt sau este o inventie. De aici pornesc eu in cazul de fata desi pare ca judec cinic.
  Nefiind nici filosemit si nici antisemit , nici filoarab si nici anti arab se pare ca sunt sortit sa raman singur. Clej in fata caruia il apar pe pr Savatie si pe el pe Clej il fac asa cum merita adica albie de porci caci este un porc odios iar cei alaturi de care credeam a fi ma suspecteaza ca nu sunt pornit contra israelului mai mult decat sunt contra americanilor ca au bombardad Bucuresti, Ploiesti, Dresda si etc…

  Se pare ca astea vor duce umanitatea la distrugere si acest orgoliu este pacatul capital, si instrumentul predilect ptr Anticrist.

  Apreciază

 3. liliana said, on ianuarie 16, 2009 at 7:10 am

  Saccsiv,
  Cand o sa construiesti tu o casa pe un teren pustiu, plin de mocirle sau prea uscat, cand o sa aranjezi gradini carand pamant din locuri indepartate, cand dupa zeci de ani de munca vei fi facut sa infloreasca totul in jur, cand le vei parasi toate astea in favoarea unor alti oameni care nu au facut nimic in timp ce tu munceai si cand vei primi grenade in cap de la cei pe care i-ai lasat in casa ta, ABIA ATUNCI, sa te pronunti. Poate atunci vei invata sa fii echidistant.

  Apreciază

 4. tarabostes said, on ianuarie 16, 2009 at 3:09 pm

  liliana, ai descris perfect situatia de acolo. evreii au inceput sa arunce cu grenade in capetele oamenilor, dupa ce au fost primiti in casa. nu poti creea un stat pe motiv religios. cum ai reactiona daca eu m-as muta la tine in sufragerie, pentru ca bunicii meu au avut o revelatie acum multi ani si mi-au zis ca e ok sa fac asta.

  Apreciază

 5. […] Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism […]

  Apreciază

 6. […] Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism […]

  Apreciază

 7. alina said, on ianuarie 28, 2009 at 1:34 pm

  Ati citti cumva Tora?
  Ati citit ce scrie acolo,nu?
  In tora de azi forma alterata ,zic alterata pentru ca forma originala nu exista
  Tov se be-goim harog” (chiar si pe cel mai bun dintre goim ucide-l)
  E INGROZITOR, MONSTRUOS CA EVREII AU PORUNCA SA-I UCIDA PE NEEVREI!!!!!!!
  Pe toti neevreii .Azi mor musulmanii din Palestina .maine e randul tau si al poporului tau
  Azi pe musulmani maine pe crestini.
  Pentru ca ptr ei nu este importanta decat viata lor.In ochii lor toti neevreii sunt niste caini,animale,un gunoi.
  Daca nu ai citit Tora dragi frati si surori din intreaga lume luati=o si cititi sa vedeti adevarul,pana nu e tarziu.
  Pace vouaaa!

  Apreciază

 8. spellmaker said, on aprilie 29, 2009 at 7:30 am

  @Felix-gabriel Lefter Tu si acum crezi ca turnurile alea doua au fost bombardate de teroristi?cit despre evrei cred ca au fost poporul ales cindva de mult.ales sa se nasca mesia acolo.dupa aia sunt si ei ca toti ceilalti:pe cont propriu.daca vei avea ocazia sa calatoresti o sa te spargi de ris(sau poate nu)cind vei afla ca toate natiile se considera popoare alese.e adevarat ca evreii au fost primii care au avut cunoastere despre dumnezeu cel adevarat,dar la ce lea folosit?.au adus singele lui Dumnezeu asupra lor si al copiilor lor.intradevar sunt de acord cu tine nu are rost sa fim antisemiti.daca ne uitam la ultimele lor „realizari” doctrina elitelor neaga atit crestinismul cit si religia mozaica.pe National geografic se vede din ce in ce mai bine treaba asta.probabil ca la un moment dat toti oamenii normali vor simti pe pielea lor impunerea unei noi religii(o non religie de fapt) care nu are nimic in comun cu crestinismul,mozaismul sau islamismul.

  Apreciază

 9. […] Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism […]

  Apreciază

 10. […] Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism […]

  Apreciază

 11. carol said, on iulie 13, 2009 at 12:04 am

  Oricum nu sunt de acord cu antisemitusmul dar trebuie combatut,ai azut talmudulllor e opusul Bibliei il urasc pe Hristos zicand ocari si spurcaciuni de neimaginat despre El nu cred k ai vrea sa auzi cat urasc rabinii pe Dumnezeu si pe neevrei vorba lor ne ia pe rand vor sa cada islamismul apoi ortodoxia,alte religi sunt deja satanice ale lor precum sectarii yoghinii budistii……. se vor napusti toti asupra noastra ,prinde demonul putere prin noi prin faptele noastre si departarea de Biserica serpii ascunsi ne vor navalii.Preotul car a facut acuze dure la masonerie a zis sa nu inteleg antisemitismul fiind chinnuirea unui evreu si atat,nu Coderanu si Antonescu sunt niste eroi socotiti de biserica ,multi calugari cu har sunt fosti legionari sa stiti asta antisemitismul nu inseamna diabolism asupra lor ci biruinta impotriva raului

  Apreciază

 12. margareta said, on decembrie 22, 2009 at 9:06 am

  nu este asta poporul ales cum nu sunt eu regina maria.

  cititi Mileniul de intuneric, este cam lung, dar merita. veti vedea cum s-au proclamat astia poporul ales

  http://www.ariminia.ro/mileniul-de-intuneric/mileniul-de-intuneric-i.html

  Apreciază

 13. […] Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism […]

  Apreciază

 14. […] Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism  […]

  Apreciază

 15. […] Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism […]

  Apreciază

 16. […] Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: