SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Un copil la un pas de moarte si un adolescent paralizat dupa ce au fost vaccinati impotriva gripei porcine

Posted in gripa AH1N1, gripa noua, GRIPA PORCINA, gripa porcina din 1976, vaccin, vaccinare by saccsiv on noiembrie 12, 2009

   Iata si o alta victima. Citez din articolul Adolescent diagnosticat cu o maladie rara, dupa ce a fost vaccinat impotriva virusului H1N1 – FOTO:

   Un baiat de 14 ani din Virginia, SUA, a fost diagnostcat cu sindromul Guillain-Barre, la cateva zile dupa ce a fost vaccinat impotriva virusului H1N1, scrie, joi, msnbc.msn.com. Aceasta maladie poate fi fatala, ataca nervii periferici, provoca paralizie si incapacitatea de a respira.

   Jordan McFarland, care practica atletism la nivel profesionist, a ajuns la spital in scaun cu rotile, cu dureri groaznice de cap si de picioare si spasme musculare. Dupa ce a fost investigat de medici, adolescentul a fost diagnosticat cu sindromul Guillain-Barre. Boala a intervenit in urma vaccinarii impotriva gripei porcine.

   Baiatul va avea nevoie de patru pana la sase saptamani de supraveghere atenta si de terapie fizica, pentru a-si reveni. „Doctorii mi-au spus ca ma voi recupera, dar voi avea nevoie de ceva timp”, a declarat Jordan.

   Reprezentantii spitalului au refuzat sa faca comentarii asupra cazului, chiar daca jurnalistii au obtinut permisiunea familiei de a-l face public.

La sfarsitul lunii iulie a acestui an, autoritatile sanitare britanice i-au avertizat pe neurologi sa fie in alerta in momentul declansarii campaniei de vaccinare impotriva gripei porcine. Motivul? Un vaccin similar este suspectat ca a provocat o boala neurologica rara si decesul a 25 de pacienti in SUA, in 1976.

   Avertismentul a fost facut printr-o scrisoare a Health Protection Agency din Marea Britanie care, in data de 29 iulie, a fost trimisa unui numar de 600 de specialisti in neurologie. Scrisoarea avertiza ca un vaccin similar impotriva gripei porcine, care a fost testat in 1976 in Statele Unite, era asociat sindromului Guillain-Barre.

   Cititi va rog si:

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

GRAV: Canada ii protejeaza pe producatorii de VACCINURI ANTI-GRIPA PORCINA de eventualele procesele legale

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 12, 2009 at 6:45 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. gaboanta said, on noiembrie 12, 2009 at 7:55 pm

    Am impresia ca se fac cam in pripa vaccinurile, fara asteptarea tuturor reactiilor in laborator.
    http://gaboanta.wordpress.com

    Apreciază

  3. manuel said, on noiembrie 12, 2009 at 8:13 pm

    Ce se intampla, ca nu imi apare deloc clipul video: este doar un spatiu gol… la fel si la precedentul articol 😦

    Apreciază

  4. ROrtodox said, on noiembrie 12, 2009 at 10:32 pm

    off topic, ai avut un post despre spalarea pe creier a tineretului prin muzica occidentala, dar crede-ma cand iti spun ca si in ograda proprie, la noi in tara, exista foarte multe trupe care promoveaza ura impotriva bisericii, multe melodii care promoveaza ateismul, ideea de ‘trezire spirituala’, noi etape de evolutie .. plus ca vor iesi albume despre anul 2012 prin care multi, foarte multi care asculta hip-hop la noi in tara vor fi grav derutati. As putea ajuta cu date suplimentare .. diverse citate din melodii .. pe formatii .. daca ar fi cazul ( din pacate ).

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.