SACCSIV – blog ortodox

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

   Conform articolului Legal immunity set for swine flue vaccine makers, ultima data cand guvernul american a lansat o campanie majoră de vaccinare împotriva unei gripe porcine, mii de cetateni au depus plangeri, acuzand efecte secundare grave. Ca atare, autoritatile au luat deja masuri pentru ca asa ceva sa nu se mai poata repeta …

   Producatorii noului vaccin, precum si oficialitatile federale, vor fi imune la eventualele procese ce ar rezulta ca urmare a preconizatei vaccinari in masa, în conformitate cu un document semnat de către participanta la intruniri Bilderberg Group, Kathleen Sebelius, actuala Secretary of Health and Human Services, folosindu-se de dispoziţiile din 2006 a unei legi de sănătate publică pentru situaţii de urgenţă.

   Incepand cu anii 1980, guvernul proteja impotriva proceselor doar pe producatorii de vaccinuri specifice administrate copiilor. Insa un tribunal federal putea decide plata unor daune dintr-un fond special.

   Sa ne amintim ca Donald Rumsfeld a fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a 40 milioane de americani, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale. De asemenea, mii de catateni au depus cereri de plata pentru daune, acuzand o forma de paralizie numita sindromul Guillain-Barre sau alte efecte secundare, iar guvernul a trebuit sa plateasca. Iata un clip propagandistic din acea vreme:

   Cei care lucreaza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

   In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

   Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari.  

   Cititi va rog si articolele:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 20, 2009 at 11:36 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) leave a comment « Se vor inmulti spectaculos comentatorii pro Israel de pe bloguri. Vor fi eficienti, caci vor fi platiti de guvernul evreu […]

    Apreciază

  3. Coni said, on iulie 20, 2009 at 10:04 pm

    Doamne-ajuta ! Lucrurile incep sa se lege.

    Apreciază

  4. gaga the third said, on iulie 21, 2009 at 5:59 am

    de ce nu urla ziarele ? uite de ce:
    http://conspirationistul.blogspot.com/2009/07/evreii-conduc-mass-media-nu-i-o-gluma.html

    Apreciază

  5. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  6. la lupta said, on iulie 21, 2009 at 10:44 pm

    se acorda imunitate juridica pt ca stapanii lumii trebuie sa dea garantii uneltelor lor ca nu vor fi inchisi… totul se face sub nasul nostru… important e ca nu reactionam, iar ei isi fac treaba, ne fac felul, desi i-am putea zdrobi!
    PRIMUL pas: orice ruda, prieten, cunostinta pe care o avem in masonerie trebuie sabotata si denigrata (aratata legatura intre masonerie si pofta necontrolata de averi si putere a celor care intra in organizatie, lipsa de consideratie pt noi ceilalti-nu trebuie sa va lasati pacaliti de introducerea in masonerie a unor valori ca Adrian Pintea etc. pt ca ei sunt introdusi doar pt a fi impinsi in fata la nevoie)!!!

    Apreciază

  7. la lupta said, on iulie 21, 2009 at 11:12 pm

    toti mai marii lumii sunt la mana unei rase extraterestre (nu va uitati cu groaza sau aroganta!!!) care conduc bineinteles din umbra lumea…din umbra societatilor secrete pe care ei le-au creat. acesta este adevarul ce se reveleaza masonilor, de la anumite grade in sus… ca lucreaza pt o rasa extraterstra si vor avea o pozitie privilegiata in Noua Ordine Mondiala… niste dobitoci, pt ca si ei vor sfarsi incipati si transformati in roboti, insa acestia sunt cele mai slabe exemplare umane ce pot fi santajate cu bani, sex, putere…atat de patetici Iliescu, Nastase, Patriciu, Voiculescu, Vantu, aproape intreg Parlamentul si altii mai mult sau mai putin stiuti.
    TOt ceea ce exista putred in ROmania a fost dezvoltat de către BRUCAN care era manipulat din dimensiune mentala a realitatii, inaccesibila omului controlat de propria minte (conditionari si impulsuri). In fapt, prin Brucan actiona altcineva…un extraterestru din rasa care conduce lumea.
    Rasa asta pe care unii o numesc reptiloizi sau annunaki s-a dezvoltat din reptile, dar ne-a influentat si pe noi…de fapt, cine studiaza bine ultimele imagini cu Brucan, poate observa trasaturi de reptila, in special, ochii care sunt oglinda sufletului.
    Reptiloizii se arata in cadrul ritualurilor masonice, de aceea sunt acuzati ca lucreaza cu Satana, Antichristul etc. Acest reptiloid este binecunoscutul ANTICHRIST, pentru ca el se hraneste cu lichide umane (sange, limfa) si parti ale corpului uman, datorita conditiilor diferite in care s-a dezvoltat.
    EL are capacitatea de a trece in urmatoarea dimensiune, prin ridicarea vibratiilor si astfel iesirea din zona spectrului de vibratii pe care ochiul uman le poate percepe astfel ca el trece nevazut pe Pamant… simplu, nu?
    Reptiloizii au creat societatile secrete in care operau marii preoti ai Antichitatii, singurii care cunosteau adevarul, mai apoi, acestea au creat SUA, ca stat-unealta care sa permita ducerea la bun sfarsit a marelui lor PLAN: controlul total al oamenilor cu cipuri care au functii pe care nu le banuieste nimeni!!! Toata lumea face scandal ca putem fi urmariti prin satelit…asta e nimic. Cipul uman poate emite unde care prin rezonanta cu creierul uman induce aceeasi frecventa de functionare creierului si astfel, inducerea de stari modificate, aceleasi cu ceea ce este considerata transa hipnotica…se doreste reducerea numarului de oameni pe pamant, iar cei care vor ramane, vor fi hraniti doar pt a munci, pt experimente genetice sau pentru a deveni hrana acestora!!!
    Solutia: eliminati mintea care traieste doar din conditionari…n-o mai lasati sa faca conexiuni prostesti! Cand veti face mintea sa taca, veti descoperi pe altcineva in linistea interioara: adevaratul vostru EU!!!
    Luand legatura cu propriul EU, eliminarea influentei nefaste a reptiloizilor pe Pamant va fi floare la ureche.
    Asta e marea provocare: controlul prorpriei minti si luarea legaturii cu PROPRIUL EU!!!
    Hai, treziti-va si bafta!

    Apreciază

  8. ortodox said, on iulie 23, 2009 at 4:46 am

    Stiati CA CINE SIA FACUT VACCIN AU MURIT PT A FI ACOPERITE ACELE CAZURI DE PANICA.LA NOI IN ROMANIA O SA NE PUNA CIPUL SI OR SA ZICA CA E VACCIN TREZITIVA SI SA NE RUGAM SA NE LUMINEZE DUMNEZEU MINTILE

    Apreciază

  9. babi said, on iulie 28, 2009 at 12:02 am

    http://www.healthfreedomusa.org/?p=2752 Vedeti si site-ul acesta…Veti afla lucruri foarte interesante…Domnul sa ne miluiasca,mantuiasca,apere,lumineze si sa ne binecuvinteze pe noi,pacatosii!

    Apreciază

  10. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  11. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  12. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  13. Mihaela said, on septembrie 30, 2009 at 12:46 pm

    @Saccsiv,
    Linkul de la inceputul articolului nu mai este disponibil. Il poti inlocui cu acesta – http://www.msnbc.msn.com/id/31971355/ns/health-swine_flu/
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  14. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  15. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  16. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  17. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  18. […] GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.