SACCSIV – blog ortodox

Marea Britanie: MAMĂ FORŢATĂ de Judecatori SĂ-ŞI VACCINEZE COPIII

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on aprilie 13, 2017

 

Iata ce putem citi la MAMĂ VEGANĂ, FORŢATĂ DE JUDECĂTORI SĂ-ŞI VACCINEZE COPIII: „Gestul ei este o ameninţare la sănătatea publică” de pe cugetliber.ro

Decizie importantă a autorităţilor, după ce o mamă a refuzat cu vehemenţă să-şi vaccineze copiii, deşi tatăl nu era în asentimentul ei. Aşadar, au apelat la judecători pentru a lua o decizie corectă.

Concret, Înalta Curte din Marea Britanie a luat decizia de a obliga o mamă să-şi vaccineze copiii, acuzând-o că gestul ei de a refuza imunizarea reprezintă o ameninţare dură la sănătatea publică, şi implicit la cea a copiilor săi.

Femeia în cauză, mamă a doi băieţi de doi, respectiv patru ani, este vegană, motiv pentru care spune stop din start oricărei forme de medicaţie. Aceasta le-a declarat autorităţilor că ambii ei copii sunt sănătoşi, fiind hrăniţi numai cu produse naturale, motiv pentru care în corpurile lor nu există toxine sau risc de boală.

„Nu este firesc să fie intoxicaţi cu chimicale, fiind împotriva convingerilor mele de om vegan ca fiii mei să fie injectaţi cu ceva care este testat pe animale.“, şi-a argumentat ea decizia.

În replică, judecătorul Mark Rogers, cel care se ocupă de acest caz, a spus: „ Îmi pare rău că mama va considera decizia greșită, dar mi-am făcut datoria în mod clar şi cât se poate de obiectiv. Copiii trebuie vaccinaţi!“.

Mai mult, judecătorului Rogers dă asigurări că cei doi băieți vor fi imunizaţi împotriva bolilor copilăriei, inclusiv difterie, meningită, rujeolă, oreion şi rubeolă, deoarece ajung la vârsta corectă pentru vaccinare.

Nici tatăl celor doi băieţi nu este de acord cu deciziile femeii, pe care o acuză că are idei obsesive pe acest subiect al sănătăţii, este limitată mintal, şi mai mult decât atât, tutorele susţine că cei mici trebuie să intre în rândul lumii sănătoase, primind vaccinurile aferente.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on aprilie 13, 2017 at 9:13 pm

    Este Saptamana Mare si a inceput sa zbiere dracu din oameni, urmariti macar 5 min. sa vedeti ce zice liderul ,,suveranilor CNP”. Daca cineva crede ca poate sa se alieze cu asemenea forma de viata, eu nu mai zic nimic.

    Apreciază

    • Ioana said, on aprilie 14, 2017 at 9:29 am

      e sonat sarmanul sau demonizat sau toxicodependent – spune numai hule impotriva lui Dumnezeu si a Sfintilor si a Ortodoxiei, mi-am dat seama inca de la inceput ca e ceva in neregula cu el….

      Dar sa-l lasam pe el

      lupta impotriva CNP e reprezentata de ortodocsii care lupta impotriva numarului fiarei

      Domnul Gabriel Barbir de exemplu ne-a prezentat o lupta onesta, nu fabulatii si hule ca acest nene de mai sus… Si a spus ca nu trebuie sa ne luptam neaparat pentru acel certificat de nascut viu pe care oricum nu ni-l dau sau ni-l dau cu CNP stampilat pe el., ci ca putem avea ca act reprezentativ certificatul nostru de Botez, care ne arat a fii ai Bisericii lui Hristos, nu ai statului – mamona!

      Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat

      http://ortodoxinfo.ro/2017/02/15/lupta-contra-actelor-cu-cip-trebuia-inceputa-de-la-cnp-cazul-unui-roman-care-se-lupta-de-peste-5-ani-plus-pasii-pe-care-urmat/

      Dumnezeu sa ii aujte domnului Barbir si sa ne ajute si pe noi sa renuntam la CNP CARE INLOCUIESTE Numele nostru de Botez !

      Despre cnp si documente – https://www.youtube.com/watch?v=Qo4LESHKlvk

      Apreciat de 1 persoană

  2. Alex said, on aprilie 14, 2017 at 12:08 am

    Demascarea mafiei de la Sanofi Pasteur, Agenția Medicamentelor şi Ministerul Sănătăţii din Franța.
    Sanofi Pasteur e liderul mondial al vaccinurilor.

    Fals, uz de fals şi escrocherie la Sanofi Pasteur, pentru introducerea unor vaccinuri care conțin ALUMINIU!!!
    Sănătatea a zeci de mii de oameni a fost distrusă!
    Aceşti criminali globalişti, împreună cu slugile lor, criminalii de la Bucureşti, vor să ne vaccineze copiii cu forța.
    Să vă fie frică de popor, spurcăciunilor!

    Apreciază

  3. paci said, on aprilie 18, 2017 at 6:15 pm

    sute de copii ucisi de traficanti
    http://humansarefree.com/2017/04/human-trafficker-admits-on-camera-to.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.