SACCSIV – blog ortodox

CERN vrea sa DESCHIDA poarta spre IAD? Sau ce tot vrea pentru 2015 – ANUL INTERNATIONAL AL LUMINII?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 19, 2015

Sa ne amintim ca savanti evrei ce au fabricat prima bomba atomica au cerut infiintarea acestui CERN:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BING BANG

   Si ca o paranteza, tot CERN a fost si cu ideea:

www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetul obiectelor?

Adica CERN e o componenta importanta in economia jocului.

De aia si simbolurile:

CERN666

Foto: CERN Illuminati Mystery Revealed – “We Have Arrived At The Final Conclusion” – CERN To Open The Pits of Hell

cern_shiva-e1434550635742

Foto: Symbolic Pics of the Month 06/15

E importanta, dar pana la urma cu ce se ocupa de fapt? Doar cu ciocnirea de particule intre ele? Ca sa ce?

Pe site-ul lor oficial citim despre 2015 – Anul International al Luminii:

http://home.web.cern.ch/about/updates/2015/01/2015-international-year-light

Adica:

http://www.light2015.org/Home.html

Si tot acolo mai citim despre SESAME(link is external) (Synchrotron-light for Experimental Science and Applications in the Middle East):

http://www.sesame.org.jo/sesame/component/content/article/177.html

De ce tocmai in Orientul Mijlociu? Nu pot sa nu ma gandesc la trailerul filmului JeruZalem:

Unii zic ca vor sa deschida o poarta spre o alta dimensiune. Altii zic ca vor de fapt sa deschida  o poarta spre iad.

Dar alte dimensiuni nu exista. Cel putin nu asa cum sunt definite ele in filmele si literatura new age. Iar dracii n-au nevoie neaparat de astfel de porti. Ei se pot plimba relativ nestingheriti prin vazduh, pe pamant si sub pamant. Spun relativ, deoarece acolo unde Dumnezeu nu vrea ca ei sa se plimbe, acolo nu se pot plimba. Si evident, nici un fel de poarta nu poate trece peste vointa Creatorului.

Pe de alta parte asta nu-i impiedica pe stapanii CERN sa aiba gargauni in cap si sa viseze tampenii. Sau sa creeze iluzii. Mai degraba asta si la un moment dat sa ni se zica: “Iata ce-am deschis si ce iese de acolo” …

Vor deschide in Anul international al Luminii o astfel de “poarta”?

Vizionati va rog si:

 

Tagged with: ,

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul said, on iunie 19, 2015 at 5:36 am

    Stiati ca daca scrieti in Google Maps ‘I pet Goat’ va duce la CERN? Ati vazut filmuletele alea? O serie de 3… multi s-au chinuit sa le descifreze…

    Apreciază

  2. Mihnea said, on iunie 19, 2015 at 9:12 am

    Ce părere aveți despre imnul UE ? Mie mi se pare ca ar fi imnul Antihristului… Mai ales versurile :

    „Astăzi te simțim aproape
    Sol din Rai cu soare sfânt.
    Vraja ta aduce iară
    Pe popor lângă popor
    Toți pe lume frați noi suntem
    Când apari ușor în zbor.”

    „Sol din Rai” toți rătăciții o sa-l ia drept Dumnezeu (ferească Dumnezeu de asa ceva)
    „Vraja ta” se știe ca Antihristul va fi maestru în vrăjitorie.
    „Pe popor lângă popor” unirea tuturor popoarelor.

    Apreciat de 1 persoană

    • Paul222 said, on iunie 22, 2015 at 11:32 am

      Buna observatie, chiar ca parca e un imn inchinat antihristului! Incredibil cat de pe fata sunt acum!

      Apreciază

  3. Andrei said, on iunie 19, 2015 at 9:26 am

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/06/19/apel-catre-camarazi-plecati-catre-serbia-ortodoxa-traiasca-legiunea-si-capitanul/

    acuma scrie bine…sincer eu vreau sa spun ceva..noi ortodocsii din romania suntem sclavi la corporatii, la sefi pentru care suntem niste neispraviti, si la preoti snobi, foarte snobi, pentru care suntem obiectul unei meserii

    imi e scarba de preotii ortodocsi care vin la biserica ca la o meserie, ca la o corporatie..si nu lupta ca sarbii

    de aceea imi cer public scuze fata de DEVEGHE PATRIEI, pentru ca acum se vede ca iubeste Serbia, si deci e om adevarat…

    de ar fi si preoti in acest mod nationalist…

    Apreciază

    • G-man said, on iunie 19, 2015 at 10:32 am

      am o rugaminte , in drum spre Serbia , faceti un mic ocol si pe la bulgari .. si luati-le inapoi Cadrilaterul .
      asa, mersi! si sa tineti minte , nu folositi tel mobile .. numai codul morse si porumbei.

      Apreciază

    • Marius said, on iunie 21, 2015 at 3:53 am

      Majoritatea sunt popi sutanisti, am fost de curand intr-un pelerinaj in Grecia si un popa din Bucuresti si-a pacalit femeile din grup cerandu-le vreo 30 euro in plus fata de ceilalti si n-avea nici o grija desi s-a aflat si sigur a avut vreo pasarica care i-a spus ca enoriasele il vorbesc pe la spate.

      Apreciază

  4. G-man said, on iunie 19, 2015 at 9:44 am

    de la anul 1666 …adunate …

    1)Numele Mântuitorului ISUS a fost declarat eretic, deși atât în cărțile rusești, cât și în cele sârbe și românești din sec. anterioare s-a scris prin prescurtare IC. și pe larg ICOYC.
    2)S-a interzis rostirea rugăciunii Domnului ca fiind ariană(Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, mântuiește-mă pe mine, păcătosul!).
    3)Semnul Crucii cu două degete a fost numit erezie ariană, macedoniană, nestoriană și armeană. Mitropolitul Dimitrie de Rostov (1651-1709) a afimat, că pe fiecare deget stă câte o silabă din cuvântul demon. Au fost blestemați cei ce nu se închină cu trei degete.
    4)S-a dogmatizat uciderea în masă a celor neascultători (Dogma pedepsirii ereticilor- capitol din cartea- Piatra Credinței).
    5)împărtășirea cu forța a staroverilor și pedeapsa cu moarte după împărtășire (Regulamentul sinodal).
    6)S-a afirmat (în cartea Жезл правления 1753 г.) сă omul nu are suflet până la 40 de zile (la bărbați) sau până la 80 de zile (la femei) de la zămislire;
    7)Botezul prin stropire a devenit la fel de mântuitor ca și cel prin scufundare.
    8)Prin Taina Mirungerii clericul schismatic devenea mirean (până la această schimbare schismaticii nu-și pierdeau rangul avut în schismă – după canoanele lui Vasile cel Mare).
    9)În Sfânta Taină a Spovedaniei, preoții erau obligați să noteze și apoi să declare motivele, pentru care nu se împărtășesc cei ce vin la Biserică. S-a creat o poliție specială împotriva staroverilor, care era condusă de Sinod. S-a permis împărtășirea tuturor indiferent de ce păcate au și fără ca aceștia să primească un canon de pocăință (Regulamentul sinodal).
    10) S-a afirmat că se cuvine să-L numim pe Dumnezeu mai de grabă ”Întuneric” decât ”Lumină” (în cărțile Скрижаль (1656), Деяния собора 1666 г. (1893) și Жезл правления).
    11) În cartea Потребник 1675 г. (Trebnic) au apărut niște rugăciuni cu aspect neortodox, în care sunt blestemate toate viețuitoarele dăunătoare.
    12) S-a afirmat că Sfânta Cruce a Mântuitorului nu era făcută din trei lemne (după prorocul Isaia) și avea numai 4 capete (în cărțile Пращища, Обличник și Розыск).
    13) Au născocit că Hristos nu s-a dezvoltat trupește și nu a crescut ca un copil în pântecele Fecioarei Maria, ci a apărut deja dezvoltat imediat după Bunavestire (în cărțile Скрижаль 1656 г. și Жезл правления 1753 г.).
    14) Au afimat că Dumnezeu Cuvântul s-a unit și s-a amestecat cu trupul (erezia monofizită) în pântecele Fecioarei Maria (în cărțile Скрижаль 1656 г. și Православное исповедание, подписанное 4-мя патриархами в 1643 г.).
    15) A apărut învățătura că omul este creat păcătos și muritor (în cartea Скрижаль 1656 г.).
    16) Unii episcopi au învățat că Hristos a fost botezat prin turnarea apei de către Ioan Botezătorul (patriarhul de Ierusalim Dosifei și episcopul de Cernigov Lazăr).
    17) Catolicii și luteranii se primesc în Biserică fără oficierea botezului prin scufundare (în Istoria Bisericii Ruse a Mitropolitului Macarie Bulgakov, în cartea despre Botezul prin stropire, Деяния соборов 1666-1667 г.).
    18) În sec. al XIX-lea au născocit o carte numită Соборное Деяние на еретика Мартина (Actele Soborului împotriva ereticului Martin), în care călugărul eretic Martin ar fi fost blestemat în anul 1157, pentru ereziile sale care constau în rugăciunile și obiceiurile ortodoxe ruse vechi. Acest document și alte cărți false folosite în apărarea reformei lui Nikon, au fost descoperite imediat de staroveri (Поморские ответы) și de istoricii ruși E. Голубинский, Н.М. Карамзин și Н. Каптерев.
    19) Tunderea bărbii (condamnată în Biblie și în scrierile Sfinților Părinți : Sf. Epifanie de Cipru, Nikon de la Muntele Negru, Ciprian de la Cartagena, Isidor Pelusiotul, Fericitul Feodorit, Cuviosul Maxim grecul) a devenit nu numai posibilă, ci și necesară (Розыск Димитрия Ростовского 1877 г., Никифор Астраханский, Симон Рязанский о брадобритии 1825 г.). Slujba Sfinților mucenici (17 dec.) Antonie, Evstafie și Ioan, a fost anulate de nikonieni, pentru că mucenicii au murit pentru că nu au vrut să se lepede de Hristos și să-și taie barba.
    20) Staroverii erau lipsiți total de drepturi omenești,preoții staroveri erau considerați ca tâlhari și hoți, nu aveau dreptul să oficieze slujbe de înmormântare, botez, sfințirea noilor și reparațiile vechilor biserici era interzisă, precum și tragerea clopotelor. De asemenea, bisericile nu aveau voie să aibe cruce. Staroverii și-au construit multe mănăstiri și schituri în regiunile nepopulate din Ural și Siberia și pe teritoriul Ucrainei, Poloniei și Belorusiei de astăzi. Însă îndată ce armata rusă ajungea la aceste localități, din sfintele locașuri au rămas numai rămășițele, multe din cărțile vechi și moaștele sfinților staroveri fiind arse prin porunca Sinodului Bisericii oficiale. Astfel au fost distruse mănăstirile din Vetka, Vâg, Guslița, Irghiz, Kerjăneț, Starodubie. Mai târziu, au apărut mănăstiri pe teritoriul României și Ucrainei de astăzi la Manolea (jud. Suceava), Slava Rusă și Sfistovca (jud. Tulcea) și la Fântâna Albă (lângă Cernăuți).
    21) Toate aceste schimbări au fost impuse cu blesteme și amenințări de moarte pentru cei potrivnici reformei.

    http://ro.orthodoxwiki.org/Rascolnici

    Apreciază

    • sin said, on iunie 19, 2015 at 12:03 pm

      Foarte interesant referat. Ce ciudată e istoria! Și cum se mai repetă ea…Mereu aceleași tabere, mereu veacul dînd bot în bot cu tradiția, prea des criminalitate „de drept divin”, țari care fac pe popii și popi care fac pe țarii, concilieri și reabilitări superficiale – deseori ipocrite – după sute de ani…Iară și iară…

      Apreciază

  5. G-man said, on iunie 19, 2015 at 10:07 am

    Fericiţi cei ce păzesc judecata şi fac dreptate în toată vremea.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Gabriel said, on iunie 19, 2015 at 10:09 am

    Piatra de temelie Biserica tuturor Sfinților Romani – Poarta Alba

    Apreciat de 2 persoane

  7. Spaceman said, on iunie 19, 2015 at 10:17 am

    I PET GOAT = AM MÂNGÂIAT ȚAPUL, se referă clar la Baphomet.

    Baphomet = sumă de constelații = horoscop = 4 grupe zodii = 4 elemente (universale) = pământ foc aer apă = toate învățăturile ( smintelile ) luciferice = Lucifer = Satan. Le regăsiți în desene animate, filme, religii păgâne, masonerie, ecologie… Că Satan se erijează în dumnezeu și zice că el este peste tot, adică mediul înconjurător, Soarele Luna, stelele, cosmosul, universul. Eu cred că vor să afle care este particula elementară, pentru a pune la punct calculul cuantic, și prin tehnologii precum cip implantat, nanotehnologie, să spargă codul genetic și să creeze ființe noi, după chipul și asemănarea lui Lucifer. Să zicem că 1 este masculin și 0 feminin, atunci într-un bit avem un masculin și un feminin, adică un 1 și un 0, iar un qubit este 1 și 0 în același timp, adică masculin și feminin în același timp, ca Baphomet, sau Conchita Wurst, Caitlyn Jenner, ori ca ăștia cu curcubeul, sau ca simbolul masoneriei, compasul masculin și echerul feminin.

    Apreciază

    • Cosmin S. said, on iunie 19, 2015 at 3:31 pm

      Spaceman,
      Va aduceti aminte de desenul animat al anilor ’90, „Captain Planet and the Planeteers”.?

      „The Planeteers are summoned by Gaia to defend the world from pollution, criminals, and natural disasters. The five teenagers, each originating from a different region of the world and who together represent several major ethnic groups, are each given a ring which allows them to temporarily control one of the four classical elements – Earth, Fire, Wind, and Water – as well as a fifth element, Heart, which represents love and communication and enables telepathy and empathy, as well as potential mind control. Pyle cites that the inspiration for the five Planeteers came from real people that she met during the show’s pre-production in 1989.”
      https://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Planet_and_the_Planeteers

      Apa, vant, pamant, foc, mama gaia….

      Imi aduc aminte un episod in care captain palnet este chemat sa salveze o padure de la distrugere. Indivizii nici macar nu taiau arborii ci pur si simplu ii transformau in rumegus direct la fata locului. Desi eram copil atunci, m-am mirat cu mirare mare, de ce rumegus?!
      Am aflat de curand ca sunt astazi echipamente care fac acelasi lucru si la noi in tara pentru a transforma padurile in biomasa pentru termocentrale electrice. Holtzindustrie face asa ceva la noi.
      Deci distrugerile intentionate ca scop in sine au fost anuntate deja de mult timp prin desenele animate.

      Apreciază

  8. Mihail said, on iunie 19, 2015 at 10:28 am

    LHC-ul asta este turnul babel al zilelor noastre. cum le-a amestecat limbile celor din vechime la fel va face Dumnezeu si cu cei actuali

    Apreciază

  9. G-man said, on iunie 19, 2015 at 10:53 am

    alta crestina care l-a vazut pe Dumnezeu Tatal!

    http://www.formula-as.ro/2010/932/societate-37/fecioara-de-la-parepa-12799

    si sa nu ziceti .. -baa vii cu vechituri! ..i .. nu sunt braking news ! pentru ca unii si acum lauda aceste rataciri .. nu e deajuns ca saraca de la 12 ani la 80 cat a trait nu s-a pocait (reiese de acolo) de acea viziune inselataoare..mai vin unii si acum sa o laude..

    Apreciază

  10. Alin said, on iunie 19, 2015 at 11:35 am

    Reactia Moscovei dupa ancheta americana de la FIFA: Rusia cere o ancheta internationala cu privire la aselenizarea americana din 1969

    Apreciază

    • cristi o. said, on iunie 19, 2015 at 3:17 pm

      @Alin
      Asta e tare… E oficial? Sunt curios daca vor accepta ancheta sau vor declansa un razboi s-o acopere…

      Apreciază

  11. Paul222 said, on iunie 19, 2015 at 12:30 pm

    „Dar alte dimensiuni nu exista. Cel putin nu asa cum sunt definite ele in filmele si literatura new age. Iar dracii n-au nevoie neaparat de astfel de porti. Ei se pot plimba relativ nestingheriti prin vazduh, pe pamant si sub pamant. Spun relativ, deoarece acolo unde Dumnezeu nu vrea ca ei sa se plimbe, acolo nu se pot plimba. Si evident, nici un fel de poarta nu poate trece peste vointa Creatorului.” De acord cu tine dar poate ca dracii au totusi nevoie de porti. Nu scrie in apocalipsa 9 de steaua cazuta din cer care a deschis portile iadului? Dracii nu se pot plimba in chip vazut cum vor ei, doar nevazut. Imagineaza-ti ca se vor putea plimba si in chip vazut. Iti dai seama ce nebunie ar iesi? Asa ca in filmul World War Z cu acea invazie de „zombie” cauzata de un virus. Este clar ca nimeni nu poate trece peste vointa Creatorului. Dar dat fiind faptul ca suntem atat de aproape de vremurile de sfarsit, poate stii cineva care este vointa Creatorului acum? De unde stim ca nu ne-am apropiat de momentul in care Dumnezeu va ingadui sa se intample multe rele. Stiti ca in vremea lui Noe, inainte de potop, pamantul era plin de acei nefilimi. Care erau defapt copii ingerilor cazuti din Rai si ai femeilor umane. Un motiv pentru care Dumnezeu a ingaduit Potopul a fost tocmai compromiterea ADN-ului uman. Ne apropiem iar de aceeasi perioada, cum spunea Iisus ca va fi precum in zilele lui Noe…

    Apreciază

  12. Riko said, on iunie 19, 2015 at 5:51 pm

    Apreciază

  13. john said, on iunie 19, 2015 at 6:04 pm

    Unul dintre cele mai sacre locuri, vizitate an de an de mii de pelerini creștini, a fost incendiat de extremiștii evrei. ”Biserica Înmulțirii Pâinilor și a Peștilor”, situata în orășelul israelian Tabgha, pe malul Mării Galileii, a fost profanată de ultranaționaliști israelieni care au scris pe ziduri împotriva celor care ”cred în falși Dumnezei”.
    Incendierea ”Bisericii Înmulțirii Pâinilor și a Peștilor” este doar ultimul dintr-o serie mai lungă de atacuri impotriva lacaselor de cult comise de extremistii evreiConform Huffington Post, criminalii au dat foc porții de lemn a bisericii în jurul orei 4 dimineața, iar flăcările s-au extins cu rapiditate asupra restului clădirii. Cel puțin două persoane au fost intoxicate cu fum.
    Considerată patrimoniu al umanității, Biserica este ridicată pe locul unde se spune că Iisus a făcut un miracol, hrănind 5.000 de oameni cu cinci pâini și doi pești. Loc tradițional de pelerinaj, biserica a fost construită în secolul V și este în grija Ordinului Benedictin.

    http://www.huffingtonpost.it/2015/06/18/israele-integralismo-ebraico-bruciata-chiesa-pani-e-pesci_n_7611246.html

    Apreciază

  14. […] CERN vrea sa DESCHIDA poarta spre IAD? Sau ce tot vrea pentru 2015 – ANUL INTERNATIONAL AL LUMINI… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.