SACCSIV – blog ortodox

KALI – ZEITA MORTII si a TERORII invocata la finalul mega proiectiei de pe Empire State Building din NEW YORK pentru salvarea speciilor pe cale de disparitie

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 13, 2015

Zeita Kali proiectata pe Empire State Building din New York:

goddess-kali1

Foto: https://www.google.ro/search?tbm=isch&tbs=simg:CAQSigEahwELEKjU2AQaAggADAsQsIynCBpgCl4IAxIolBmhGfAW8RaTGfIWtA6pGbscgAzGJLsrxyS6K5A-0irRIt8quSu-KxowQiAMQ9xUpUQyTSyfivl8ZBySmbt6HycAChQMDidMPLXOJpSzYF_17fpGe3OZu8b69DAsQjq7-CBoKCggIARIE9ztCzww&sa=X&ved=0CBsQwg4oAGoVChMIq7aWy6mmxwIVyJcaCh2jEQpW&biw=1024&bih=559#imgrc=5XLP7CrdWxZaVM%3A

   Aici se vede mai bine:

   Conform Goddess Kali projected on New York’s Empire State Building zeita Kali a fost pe post de Mama Pamant in cadrul unei proiectii pentru salvarea speciilor pe cale de disparitie.

Iar conform Goddess Kali showcased on the Empire State building in NYC and here’s why zeita si-a facut aparitia la final, implorand umanitatea sa lupte impotriva intunericului si pentru conservarea naturii.

Mai multe despre proiectie, dar nimic despre Kali, puteti citi la:

Animaţie SPECTACULOASĂ pe una dintre cele mai mari şi celebre clădiri din lume: patruzeci de proiectoare şi 33 de etaje acoperite pentru SALVAREA unor specii pe cale de DISPARIŢIE | Galerie FOTO şi VIDEO

Asadar, pentru protectia naturii, este invocata taman Kali, zeita mortii si a terorii. Probabil pentru ca ea trebuie sa rezolve cu cancerul de pe acest pamant, cum este denumita umanitatea pe pietroaiele din Georgia:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

De remarcat si faptul ca referiri mai mult sau mai putin directe la acest soi de drac se fac si in industria muzicala:

1129

Foto: https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/page/15/

Iata si ce putem citi la Ierom. Serafim Rose: “ORTODOXIA SI RELIGIA VIITORULUI” despre aceasta cu totul nefasta zeita:

În propriul meu caz, în ciuda educatiei destul de solide pe care am primit- o la manastire, cei douazeci de ani de hinduism au reusit sa ma aduca pânã în pragul iubirii rãului. Vedeti, în India, „Dumnezeu” este adorat si ca Rau, în persoanei zeitei Kali. Voi vorbi despre ea în sectiunea urmatoare care se refera la practicile hinduiste.
Si de fapt închinarea la rau constituie telul final al hinduismului. Mãrturisesc aceasta din proprie experienta, ca una ce m – am închinat zeitei Kali, atât în India cât si în America. Din experienta personalã am cunoscut cã, cu ea, care este Satan, nu este de glumit. Dacã renuntãm la închinarea la Dumnezeul Cel viu, locul Lui nu are cum sa rãmâna gol.

[…]

Iata ce afirma el despre sine si în general: „Eu unul ma închin celui teribil! Este o greseala sa credem ca placerea este dorita în mod egal de toti oamenii. Foarte multora le place, dimpotriva, durerea, printr-un sentiment care le este înnascut. Sa ne închinam deci terorii de dragul terorii însasi. Foarte putini sunt acei care au curajul sa se închine mortii, sau zeitei Kali. Noi însa sa fim niste adoratori ai mortii”.

Alte cuvinte ale lui swami despre zeita Kali: „Unii iau în derâdere existenta zeitei Kali. Dar la ora actuala ea este în mijlocul oamenilor. Ei sunt încremeniti de spaima si armata a fost chemata sa împarta moartea. Cine poate spune ca Dumnezeu nu se manifesta El însusi ca Rau precum si Bine? Dar numai hindusul îndrãzneste sa se închine si Raului”. Marele pacat este cã aceastã practicã cu un caracter satanic de netãgãduit este sãvârsita cu convingerea cã este bunã. Iar mântuirea, care este în zadar cãutatã în hinduism prin eforturi de sine, pline de ardoare, poate fi lucratã doar de Dumnezeu prin lepadarea de sine crestinã.

[…]

Foarte putini (chiar dintre cei foarte doritori sa intre în „dialog” cu religiile orientale si sa se uneasca cu ele) au o idee clara asupra masivitatii practicilor idolatro -satanice care au dominat lumea pâna la izbavirea ei prin venirea in istorie a Mântuitorului Hristos. Zeita Kali, una dintre cele mai importante zeitati hinduse este reprezentata în mod obisnuit în mijlocul unui dans sângeros al mortii, având la gât cranii si capete taiate si limba scoasa afara în mod hidos într-o sete neostoita de sânge; ea este împacata în templele hinduse cu sânge de capre sacrificate (justificat de Swami Vivekananda astfel: „De ce n-am adauga un pic de sânge pentru a întregi tabloul?”) Despre zeita Kali, Swami Vivekananda a mai spus (conform marturiilor ucenicei lui, ‘Sora Nivedita’): „Cred ca ea este cea care ma inspira in cel mai mic lucru pe care îl întreprind si ca ma poarta dupa voia ei”; fiind constient la fiecare pas de prezenta ei ca si când ar fi fost o persoana tangibila. De asemenea, o invoca: „Vino, o Maica, vino! Caci teroare este numele tau”. Idealul sau religios era acela „de a deveni una cu eterna groaza”. Poate fi aceasta, asa cum încearca unii sa ne convinga, un exemplu de „autentica viata spirituala a celor nebotezati”, o parte a „bogatiilor” spirituale, pe care suntem îndemnati sa le luam de la religiile necrestine? Sau este mai degraba o dovada pentru cuvintele psalmistului dumnezeii pagânilor sunt idoli?”

Comentariu saccsiv:

   Iata si cum este cel mai des reprezentata:

kali3

Foto: http://travelswithpersephone.blogspot.ro/2011/08/goddesses-in-dirt-kali-death-blood.html

Cititi va rog si:

CERN vrea sa DESCHIDA poarta spre IAD? Sau ce tot vrea pentru 2015 – ANUL INTERNATIONAL AL LUMINII?

RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on august 13, 2015 at 8:33 pm

    Cred ca Sf. Paisie Aghioritul spunea despre poporul indian ca este un popor admirabil si il durea sufletul ca nu este crestinat.
    Am vazut intr-un film indian ca o familie avea in casa chiar un altar si o statuie a „zeitei” (fara detaliile hidoase, bineinteles) si am tras concluzia ca multi indieni au evlavie (sincera, de altfel) la aceasta „zeita”. Parca te doare sufletul cand ii vezi pe acesti oameni venerand asa ceva si gandindu-te cat de potrivita ar fi, in schimb, venerarea Sf. Fecioare.
    Si inca un lucru: acest idol, in cinstea caruia se aduc sacrificii animale, adevarate bai de sange care ar oripila orice om normal, e salvatorul speciilor pe cale de disparitie?
    Un Zeu adevarat este Cel ce da viata, Cel Ce scoala mortii, nu idolii bautori de sange.

    Apreciază

  2. Ioan C. said, on august 13, 2015 at 9:07 pm

    „că toţi dumnezeii păgânilor sunt demoni, a dar Domnul a făcut cerurile”
    (Psalm 95, 5; Biblia Anania)

    Apreciază

  3. George said, on august 13, 2015 at 9:18 pm

    Incetul cu incetul se cern lucrurile. Se merge lent dar sigur spre o serie de evenimente care vor lua nastere peste noapte si vor zgudui umanitatea. Aceasta liniste in randul populatiei e o inscenare geniala care da impresia ca totul este in ordine si ca lucrurile evolueaza in mod normal.

    Apreciază

  4. Andrei said, on august 13, 2015 at 9:31 pm

    Ce trist e dnul Florian la Realitatea acuma. el e presedintele Institutului Elie Wiesel, care ma-sa era evreica hasidica, deci considerata goym de evreii litvish a Vilna Gaon…deci el nici nu e evreu..plus bunica-sa e tot boieroaica ortodoxa dar el a revenit la iudaism…pacat de el…nu e nici corporate nici litvish…ci un om trist

    Apreciază

  5. Andrei said, on august 13, 2015 at 9:31 pm

    ca daca ma-ta e hassidic, ca la Elie Wiesel, nu esti evreu…ca hasizii sunt excomunicati din israel

    Apreciază

  6. cosminmatiu said, on august 13, 2015 at 9:59 pm

    Apreciază

  7. Tiatira1986 said, on august 13, 2015 at 10:03 pm

    Doamne Ajuta !!!

    Ma iertati dragi frati si surori intr-u Hristos pe mine pacatosul ca imi permit si eu sa imi dau cu parerea dar cele vizionate nu ma pot duce cu gandul decat la urmatorul aspect pe care sper din toata inima ca Dumnezeu sa fie milostiv cu noi cu toti . Spun asta deoarece personal nu cred ca a fost aleatoriu luat orasul New York sau Big apple cum mai era denumit si nici marea cladire Empire State Building care din cate stiu este un simbol al orasului , dar lasand astea la o parte si revenind la problema proiectari acelei entitati demonice care cere sacrifici umane spre veneratie ma duce cu gandul ca o mare tragedie va lovi din nou lumea noua si poate chiar new york-ul . Acesta interpretare este personala si imi asum responsabilitatea pentru cele scrise dar cum se tot vehiculeaza ca ar urma unele evenimente majore la finele luni septembrie nu face decat sa fie mai ingrijoratore starea. Cu adevarat multi din america sunt intr-o bezna toatala si intr-o letargie generala , lucru pe care si Sfintia Sa Parintele Seraphim Rose a incercat resuscitarea natiei si cu certitudine acum din Imparatia Dreptilor se ocupa nestingherit de mantuirea lor . Ca popor crestin Ortodox trebuie sa realizam ca vremurile apocaliptice sunt in plina desfasurare iar cel ce le va desavarsi se pregateste in culise spre a veni ca un ” mesia ” . Sa nu deznadajduim si sa multumim lui Dumnezeu ca a randuit ca noi ticalosi si pacatosi sa traim vremurile acestea mai de pe urma si ca prin mila si prin rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara Maria marturisind pe Hristos si primind cu bucurie toate cate vin asupra noastra sa ne facem si noi partasi invieri intru Hristos Dumnezeu .
    Va doresc o seara binecuvantata si mantuire tuturor !!!

    Apreciază

    • el said, on august 14, 2015 at 10:41 am

      Tiatira1986

      ” Iar toate acestea, se vor întâmpla pe fundalul unor groaznice fenomene naturale, care vor avea loc peste tot pământul, dar cu o putere deosbită – în America. Acolo, vor fi nişte uragane, de o putere nemaivăzută, mari cutremure de pământ, secete cumplite şi, dimpotrivă, ploi torenţiale, asemenea potopului. Va fi şters de pe faţa pământului şi monstrul sinistru, Sodoma modernă – oraşul New-York. Dar nici Gomora – Los-Angeles-ul, nu va rămânea fără răsplată”____ a doua vedenie a stareţului Antonie

      Apreciază

  8. Radu said, on august 13, 2015 at 10:15 pm

    Acum la Realitatea se dezbate legea anti legionara.
    E bine ca inceput sa prinda la public si lumea incepe sa stie.
    Cred ca s-au starnit ceva oameni si au adus la tv un subiect nou oricum ma surprinde placut.
    Nu am urmarit toata emisiunea am gasit-o din intamplare.

    Daca puteti sa o vedeti pe toata, incerc sa o vad pe toata s-ar putea sa fie rare ocaziile astea.

    Apreciază

    • valentin said, on august 14, 2015 at 12:24 am

      este f. pervers și nu răspunde la întrebări, caută doar să ducă discuția în orice altă direcție decât ce întrebări i se pun

      Apreciază

      • valentin said, on august 14, 2015 at 1:14 am

        a spus cineva f. frumos – este de lăudat că își apără neamul și avem de învățat și noi românii de la evrei, deși cel care a zis asta nu e de acord ca cineva să fie considerat criminal pentru că a fost legionar iar el ar fi pregătit să intre în pușcărie pentru memoria sfinților dacă legea rămâne strâmbă

        Apreciază

  9. Io said, on august 13, 2015 at 10:21 pm

    Aceasta este Mama Kali-Shiva adoratoarea Indiei, sau mama spurcaciunilor pamantului.

    Apreciază

  10. Mustafa said, on august 13, 2015 at 10:51 pm

    Rabinul Eli Caufman INCENDIAR!!!!:

    Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti.
    […] Astfel de oameni sînt cei mai extremişti, foarte cinici, nu le pasă de viaţa omului… Un om care poate spune că viaţa unui copil evreu valorează mai mult decît viaţa altui copil este un nazist şi un fascist.
    […] Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. În Ungaria, lui Wiesel îi e frică să facă ce face în România. Nici statistica nu e adevărată: în România nu au murit aşa de mulţi la holocaust, pentru că o parte din România era sub Ungaria şi acolo ungurii i-au omorît pe evrei. Mulţi evrei au fost salvaţi de români.
    Unde sunt poveştile despre aceste fapte? Să vă mai spun ceva: un domn istoric din Iaşi, Cioflîncă, a făcut mare poveste pe un progrom în Iaşi, dar era o poveste antiromânească, făcută pe bani primiţi de la organizaţii din America… Ăştia aduc ură între români şi evrei.
    Eu de şapte ani vin în România, merg îmbrăcat ca evreu, nu am văzut niciodată antisemitism în România. Doar comunitatea evreiască spune că e antisemitism, pentru că vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.
    – See more at: http://www.nasul.tv/incendiar-rabinul-eli-caufman-despre-elie-wiesel-se-vrea-antisemitism-pentru-ca-antisemitismul-asta-le-aduce-bani-video/#sthash.Lw24mbxh.dpuf

    http://www.nasul.tv/incendiar-rabinul-eli-caufman-despre-elie-wiesel-se-vrea-antisemitism-pentru-ca-antisemitismul-asta-le-aduce-bani-video/

    Apreciază

    • valentin said, on august 14, 2015 at 3:53 am

      io cred că voi sunteți niște evrei care ați făcut un site evreiesc numai ca să ne păcăliți pe noi, românii că aici e adevărul

      Apreciază

      • Io said, on august 14, 2015 at 8:39 am

        E clar ca esti tacanit la cap omule eu sunt o cititoare ca si tine bulangiule, si unde vezi tu site cretinule? Postarea am luat-o si eu de pe alte bloguri si am analizat-o prin intelepciunea mea,rusine sa-ti fie sa spui asa ceva mai ales pe acest blog .

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 14, 2015 at 8:47 am

        Io

        Sa schimbam limbajul, te rog.

        Apreciază

      • andrei-d said, on august 17, 2015 at 8:45 am

        valentin,
        Io e arsenist, intelege-i duhul.

        Apreciază

  11. valentin said, on august 14, 2015 at 1:38 am

    e evident că cei care prin doctrina lor au fost împotriva stăpânirilor diavolului sunt în afara legii iar cei care venerează pe diavol sunt manipulați prin toată tehnica pusă la dispoziția trepădușilor chiar de mai-mari ai statelor bogate și puternice cum vedem la new york cu acea zeiță kali, iar aici în România cu această lege împotriva sfinților – acest lucru sigur e pomenit și în Apocalipsă !

    Apreciază

  12. cristi said, on august 14, 2015 at 7:48 am

    Zeita mortii, „protectoarea” vietii, asta-i culmea contradictiei. Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans…

    Apreciază

  13. el said, on august 14, 2015 at 10:49 am

    a se citi cartea Marii initiati ai inidei si Parintele Paisie” Dyonysios farasiotis si veti vedea ce popor spurcat si inchinator la draci sunt indienii, din triburile lor au iesit si stramosii tiganilor de azi care au mostenit de la ei inchinarea la draci si vrajitoria.

    Apreciază

  14. Mihail said, on august 14, 2015 at 2:26 pm

    Va amintesc ca si la CERN au o statuie cu zeita asta a mortii, e simbolul institutiei. Si in clipurile promo ale CERN fac dansul acela dracesc.
    Semn rau pentru New York.

    Apreciază

  15. akuzatu said, on august 14, 2015 at 6:25 pm

    Apreciază

  16. Riko said, on august 14, 2015 at 9:20 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.