SACCSIV – blog ortodox

CANADA autorizeaza si ea EUTANASIA …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 8, 2015

   Iata ce putem citi la Canada: Curtea Suprema autorizeaza sinuciderea asistata medical:

Curtea suprema a Canadei a autorizat sinuciderea asistata medical in cazul persoanelor adulte care consimt sa-si puna capat vietii si care sunt afectate de probleme de sanatate grave si iremediabile, ce le provoaca suferinte persistente si de nesuportat, scrie AFP.

Inalta curte a apreciat ca interdictia asistentei medicale pentru sinucidere prevazuta in Codul Penal incalca Carta canadiana a drepturilor si libertatilor. Curtea a suspendat insa decizia un an, pentru a permite revizuirea legislatiei in vigoare.
Subiectul a fost adus in fata Curtii Supreme de familiile a doua femei cu boli incurabile si care sunt decedate in prezent, cu sustinerea Asociatiei libertatilor civile din Columbia Britanica.
Una dintre femei, Gloria Yaylor, a decedat in urma unei infectii, iar cealalta, Kay Carter, a plecat in Elvetia pentru a obtine asistenta medicala pentru a se sinucide, ea declarand inainte de decesul sau la varsta de 89 de ani ca era ingrozita „sa moara la foc incet”.
Intr-o prima decizie din 1993, Curtea supream s-a pronuntat, cu o decizie 5 – 4, impotriva legalizarii eutanasierii.
Decizia de vineri, adoptata cu unanimitate, reflecta schimbarea de valori sociale intervenita intre timp in Canada.

Comentariu saccsiv:

   Asadar, si Canada se indreapta hotarat spre satanista NOUA ORDINE MONDIALA.

Sa ne amintim si de bărbatul ce a rămas fără cei patru copii, trei ai săi şi unul al soţiei, pentru un motiv stupid. Băiatul mai mare ar fi reclamat la şcoală că nu a mâncat într-o dimineaţă.

Imediat, Protecţia Copilului a luat copiii şi i-a dat în plasament. Au trecut patru ani, iar românul nu a mai reuşit să-i ia înapoi. În timp ce asistenţii sociali l-au acuzat că şi-ar fi abuzat sexual copiii, doi dintre băieţii săi au fost violaţi în familiile în care au fost încredinţaţi.

Dramă incredibilă pentru un român stabilit în Canada

Cititi va rog si:

Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie

Profesor olandez fost sustinator al EUTANASIEI catre Marea Britanie: NU FACETI ACEEASI GRESEALA CA IN OLANDA, unde “eutanasierea a devenit atat de larg raspandita incat este pe cale de a deveni un mod implicit de a muri pentru bolnavii de cancer”

IN ZI DE DUMINICA, regele Belgiei SEMNEAZA legea pentru EUTANASIA COPIILOR …

Lider european propune EUTANASIEREA SARACILOR in loc de a le asigura acestora ingrijiri medicale

 

Tagged with: ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID said, on februarie 8, 2015 at 1:13 pm

    Loteria bonurilor fiscale este o alta facatura a guvernului. Ceea ce se urmareste in final este plata cu cardul si diabolizarea banilor cash. Mi-a spus o vanzatoare de la un butic, ca mai avea putin si un batran ii dadea cu bastonul in cap ca nu i-a dat bon fiscal, ca asa a vazut el la televizor. Obtin invrajbirea oamenilor obisnuiti intre ei ca si cum daca am da bon fiscal toate treburile din Romania ar lua sfarsit. In realitate situatia economica este asa pentru ca evaziunea gulerelor albe si furtul este marea problema. Oamenii obisnuiti sunt amagiti cu castiguri de care nu se vor bucura niciodata, iar mass-media manipuleaza ca de obicei.

    http://www.antena3.ro/economic/income-s-a-dat-startul-la-loteria-bonurilor-fiscale-alin-burcea-transformam-20-de-milioane-de-282526.html

    Apreciat de 2 persoane

  2. abc Marin said, on februarie 8, 2015 at 1:38 pm

    Fraţilor se pare că bulgărele de omăt care se coboară pe panta iadului s-a mărit adunând în el silniciile lumii acesteia dar tot odată şi-a mărit considerabil viteza , dacă agaţă pe cineva greu mai scapă sau deloc , Doamne Apără şi Păzeşte lucrul mâinilor tale . În Japonia se propusese eutanasierea pensionarilor şi în Lituania săracilor .

    despre documentele electronice foarte la obiect .

    Apreciază

  3. lastunnegru said, on februarie 8, 2015 at 3:15 pm

    Eutanasia (I)

    http://www.marturieathonita.ro/eutanasia-i/

    Eutanasia (II)

    http://www.marturieathonita.ro/eutanasia-ii/

    Apreciază

  4. aniush said, on februarie 8, 2015 at 6:47 pm

    Offf Doamne cumplit. De cand avem noi drept de viata si de moarte asupra oamenilor?

    Apreciat de 1 persoană

  5. Mihail said, on februarie 8, 2015 at 10:30 pm

    Sionistii/Satanistii care-i slujesc lui Moloch sau Baal se folosesc de copiii din centrele de plasament, pentru ritualurile lor: orgii si sacrificii.
    Sunt foarte multe cazuri in care copiii au vorbit. Sunt implicate elitele din Marea Britanie, Belgia, America. Si astea doar cazurile de care am auzit. Bineinteles ca in presa nu se vorbeste despre asta, iar pe forumuri se face o cenzura incredibila pentru a ascunde cazurile astea. E ceva incredibil sa vezi ce repede fac curatenie…

    Chiar astazi a aparut cazul a 2 copilasi care au vorbit despre asta:

    https://drive.google.com/folderview?id=0Byzy22cCtwpdOEM2bG00eXE2eTg&usp=sharing

    Apreciază

  6. aniush said, on februarie 9, 2015 at 7:44 am

    STOP RFID,
    Problema e mai complexa.
    1. Evaziunea fiscala nu o face doamna cu magazinasul de paine. Ea are loc la nivel mult mai sus.
    2. Pentru a primi banii de pe bonul castigator trebuie depusa la Fisc o suma intreaga de acte, prin care statul va sti cine esti, unde stai, ce conturi ai in banca, ce credite, poate si de cate ori ai fost la medicul de familie etc.
    Credeati ca loteria a fost facuta la intamplare? E o marinimie a statului, care vrea sa dea bani la cetateni, sa ajute? Sa fim oameni seriosi. Sa nu credem ca ei fac asta la pura intamplare…ca sa ajute omul, ci ca sa il prade mai bine (chiar mai rau de atat sa detina controlul mai usor).

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.